2010 Nisan Anneleri

hacercim benimki 7 kilo çok zayıf gelıyor bana.. doktra gore ıyı.. ayda 500 gr alsa yeter diyor..
meyve sularını nasıl veriyorsunuz sıkılmış taze mi ?

kızlar benim oğlum anne sütü almıyo sadece mama yiyo ben bugün meyve suyu verdim birazcık bide kaşık maması verdim çok severek yedi artık hergün vereceğim...

Oooo hamileyken bana amniyosentez bile yaptırdılar. Burnumdan geldi hamileliğim
Alıntı olayını çözüyoum galiba sağol:)

geldim bileee opuyorumnanaktan adım sevda oğluşumun adı hızır deha birde büyük oğluşum var ismail barani2. kez anne olmak çok güzelmiş söylemek istedim
Ben de 2. kez anne oldum Kızım Öykü Irmak var.6 yaşında. Bir de Çağlar Emremiz oldu:)

hacercim benimki 7 kilo çok zayıf gelıyor bana.. doktra gore ıyı.. ayda 500 gr alsa yeter diyor..
meyve sularını nasıl veriyorsunuz sıkılmış taze mi ?

7 kilo zayıf mı geliyooo. tutmayın beni atacam kendimi 6. kattan. benim bücür daha yeni 6300 oldu. biz sevindirik olduk.

kızlar öperin gizemi gizemle göktuğ yan yana uyuyo.........
ikisinide yan yana koyar koymaz el ele tutuştular şaşıp kaldık çok şekerler ya.....................
önce gizem tuttu oğlumun elini sonra göktuğ gizemin eliini tuttu...............çok tatlılar çok tatlarından yenmez bu nisan bebişleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.şimdi face ekliycez

kız sizde bi garipsiniz face de ilanı aşk eden siz deil miydiniz? ne ara kapıştınız? yoksa seninkinin aklı da benim herifinki gidip geliyoo mu?_

vardır vardır. aynı modelden bizim evde de var. arasıra kısa devre yapıyooo sonra düzeliyooo meraklanma... bunların bi yetkili servisi, ürün garantisi yok muki? bi de işin garibi bu modeller hep üretici firmanın yanında cozutuyooo

ayne fabrika hatası....garantsi yok ancak at cöpe al yenisini....
ama yenisininde garatisi yok....

iyi geceler arkadaşlar
geçmişi okumaya çalıştımda başedemedim unuttum bile ,geçmiş geçmiş te kaldı dedim bende :))
şaka biyana aklımda kalanlar Filiz hastaymış geçmiş olsun
Hayriyeciğim sefan olsun
mama sandalyesi için henüz erken olduğunu düşünüyorum hele kız çocukları için kalça çıkıklığı sorunu olabiliyormuş aman ha hevesleniyoruz diye sırasıyla yapalım derim
bebeklerin kilosuna gelince encılızı benim ki anahtarlık kıvamında yavrum ya ben neyapayım??
kocalar kaynanalar konuşulmuş,ben henüz terbiye sınırlarımı aşmamakta ısrar ediyor dum kiii

ayne fabrika hatası....garantsi yok ancak at cöpe al yenisini....
ama yenisininde garatisi yok....

ya asıl benim kocam fabrika hatası ,valla ne annesine ne babasına nede kardeşlerine benzememiş çok şükür .kocamın tırnağı kadar olamazlar .anlamıyorum aynı ana babadan değil midir ?yolda yolakta mı buldular ? ama iyi ki bana denk gelmiş :))
ben hiç anasıyla bacısıyla muhattap olam.kocama anlatırım haklılığıma inanır ve gerekeni söyler müdahale eder yani .çok şükür zemuszemus

DEMEKKI INSAN 2 BEBEDE ACEMILESIYO bende aynıydım sana özelden msn yollayım
pazartesı ac nasıl yedırdımı gör
[QU=laroxyl;14806934]geldim bileee opuyorumnanaktan adım sevda oğluşumun adı hızır deha birde büyük oğluşum var ismail barani2. kez anne olmak çok güzelmiş söylemek istedim[/QUOTE]
adıyla yasasınlar hosgeldın aramıza 8 nısan dogumlu 1 kızım var fatma bennu
bıde doguedugum dogurmadıgım 3 tane daha var sonra anlatırım

Meyva konservesi yapımına baksak aslında internetten. Ama konservenin bozulmaması için kavanozları önceden kaynatmak gerekiyor. Bir de yeni hiç kullanılmamış kavanoz kapağı alacaksın
kısında kıvı muz portakal mandalın anar v s var aklıma gelmıyo kuru meyvalardan kompostu yaparsın seftalı at buzluga yenı aldın galıba hayırlı olsun bu arada
merhaba arkadaşlar benide aranıza alırmısınız bende 19 nisan doğum yaptım adım pınar oğluşumun adıda kerem
pınar ıle oglusu kerem hosgeldınız aramıza
meltemmmmmmm neden moralin bozuk
anlatırım bı ara msn pazartesı fılan

Son düzenleme:
iyi geceler kızlarr
bu akşam eşimin dayısına gittik iftara zaten o aileden bi onlarla görüşüyoruz . ahmet yusuf uyku vakti çok huysuzlandı kızlarya felaket yer seçiyor bu oğlan evde uyurken bu kadar sıkıntı yapmıyor .

jalecım karsılasamıyoruz evet cnm yaaa ozlestık valla
yurdagülcüm nasılsın tatlım idil nasıl?
aynen öyle özgürcüm.
:)
ahh canımyaa senin bu kocana rabbim akıl fikir versin ne diyelim biraz da insaf
daha ne istiyorsun bu insanlar sana bu kadar değer veriyor kara kaşına kara gözüne değil elbet kızlarının torunlarının hatrına ama kusura bakma da tatlım bu yaptığı tamamen nankörlük bence
kusura bakma canım yangına körükle gitmiş gibi oldum ama çok sinirlendim cidden
maşallah nisan annelerineeeeeeeeeeeee online olan ne kadar çok arkadaş var.

biz dünürdeyizzzzzzzzzzzz : )
ohhhhh keyfe bakkk kaydirigubbakcemile5
sedacım hadi hayırlı olsun canım sünnetide olmuş paşamız çok geçmiş olsun bu arada
ben ilk meyve suyuyla başlamıştım canım sonra pürelere geçtim
aman sakın tayin almayın canımyaa burda bir arkadaşta sırf kaynanası ben bebeğe bakarım tayini ni al dediği için geldi. şimdi kadın 1 dk lığına bile uğramıyor neymiş efendim bebek huysuzmuş kızcağız ne yapacağını şaşırdı
merhaba arkadaşlar benide aranıza alırmısınız bende 19 nisan doğum yaptım adım pınar oğluşumun adıda kerem
merhaba pınarcım hoşgeldin keremcikle aramıza
funda yaaa anlatma yaaaa
özeniyorum valla sizee rabbim muhabbetinizi daim etsin hepp
gizemi benim yerimede öp kokla olur mu
hoşgeldin canımm maşallah yavrularına

kızlar slm:)))) hoppala ve salıncak almak istiyorum.alan kullanan memnun olduklarınız var mı? Emir sürekli kucakta yaa işim çok zor bizmi öyle alıştırdık yoksa bizim oğlanmı çok sıkılgan bilemiyorum.ana kucağında bile durmuyo hiç.sürekli gezmek istiyo.çok inat bizimki valla.erkek çocuklar mı böyle oluyo ben anlayamadım.ne zormuş anne olmak yaa ben çok zorlanıyorum.haftaya annemlerdeyim rahatlarım biraz.sizlerde zorlanıyormusunuz bebişinizle? yoksa ben mi böyleyim?çok çabuk pes ediyorum çok sıkıldım evde olmaktan. hala alışamadım bu yeni hayatıma.hiç ağlamasın istiyorum Emir ama sıkıldığı zaman hemen vıyaklıyo.çalışan bir insanın eve kapanması çok zor.birde Emir emdiği için dışarı çıkmaya korkuyorum.yok acıkır mı yok nerde emzircem olan bana oluyo tabi evde bunaldım.bana herşey çok zor geliyo kızlar yaa.sadece Emir mi böyle yoksa sizinkilerde mi öyle. siz neler yapıyosunuz bebeğinizi nasıl oyalıyorsunuz.Emiri en çok sevdiğim zaman uyuduğu zaman.valla böyle olacağını bilsem 30nda doğururdum herhalde:))) hamilelik ne kadar kolaymış halbuki!!!!!!geçmişi özlemiyor değilim((

adıyla yasasınlar hosgeldın aramıza 8 nısan dogumlu 1 kızım var fatma bennu
bıde doguedugum dogurmadıgım 3 tane daha var sonra anlatırım

kısında kıvı muz portakal mandalın anar v s var aklıma gelmıyo kuru meyvalardan kompostu yaparsın seftalı at buzluga yenı aldın galıba hayırlı olsun bu arada
Yeni almadım tamir oldu

pınar ıle oglusu kerem hosgeldınız aramıza

anlatırım bı ara msn pazartesı fılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…