dizi izliyorum ben foxda :))
kızlar gizoş dişmi çıkaracak acep ne beni emmek istiyo ne mam kaşıkla verdiğim bugün elma püresini yedi ama iştahsız ve çok huzursuzlaştı yaa yoksa benimi emmeyi bırakacak kıyameti kopartıyo emmememk için kıpkırmızı oluyo ağlamaktan yaa(
kızlar gizoş dişmi çıkaracak acep ne beni emmek istiyo ne mam kaşıkla verdiğim bugün elma püresini yedi ama iştahsız ve çok huzursuzlaştı yaa yoksa benimi emmeyi bırakacak kıyameti kopartıyo emmememk için kıpkırmızı oluyo ağlamaktan yaa(
[/B]
canım moralim bozuk deyince bişe oldu sandım allah iyiliğini versin.sen 7 kiloyumu sorun ediyosun anne sütü verdiğin halde üstelik..bence kilosu normal hatta çok ii.benim oğlum mamayla beslendiği halde 6,600 gr canım.ben kafaya takıp kültürdü,tahlildi filanda yaptırmadım doktorumda 600 gr almış ii dedi gerek görmedik yani.sen bu durumda mama dayayaacam diyosun hayret doğrusu.bak canım sütünün kıymetini bil burda ben dahil bikaç arkadaş neler çektik hala vicdan muhasebesi içindeyim.oğluma yeterince süt veremedim diye.ama olmayınca olmadı işte.sen sakın şikayetçi olma.mama filanda başlama.napcan zorla şişirilmiş çocuğu midesini hazmını zorlayacan hoşunamı gidecek..sütünün değerini bil şükret ve aynen devam et.daha ne kadar kilo alsın çocuk ayol
primaaa :lepi:
o sütü içirene kadar kaşık mamasına başla tabi hem daha tok tutar hemde bebeğin için değişiklik olur..
offf ya canım benim ne zaman yüüzn gülcek senin.sürekli dken üstündesiniz yaaa.allah yardımcınız olsun.ama şunu söleyim doktorlar çoğu kez emin olmak için bi sürü tahlil test emar röntgen filan isterler.sonrasında çıkan problemlerdensorumlu olmamak için..kaan baksana mutlu eğlenceli keyfinde bi çocuk okadar yaygara yapıonuz hiç umrundamı hiç haasta statüsündemi allah aşkına..sizde içinize sinecek işlemlerden geçin.göreceksiniz hiçbi sorun çıkmayacak allahın izniyle..turp gibi kaan paşa turppppppp
ayy canım sağol.göktuğ kadar geç yapmıor poyraz.en fazla 1,5 gün bekliyor.onda bile ödüm kopuyor gerçi bi aralar 6 gün sürüyordu..ozaman damla filanda kullanmıyorduk hatta.ya canım ferro sanol ilacı bebeklerin dişlerinde leke yapıomuş çıkınca..ödüm patladı ya acaba onun muadili başka ilaç varmıdır gerçi doktora sormadan alamam..calgel bende duymuştum hatta isteyecem doktordan.benim oğlanın elleri hep ağzında salyalar köpükcükler akıo artık o derece yani..buarada koca bi maaaaşaaallllaaahhhhh göktuşaaa
herkeze günaydın hayılı cumalar kızlar..gene yorucu ve uykusuz bi gece geçirdim.iftardan sonra paşamı yedirip yatırdım eşim mağazaya gitti yalnız kaldım boş dururmuyum girdim mutfağa sosisli milföy ve ıslak kek yaptım dedim sahurda kahvaltıyla ii gider yoksa beninm koca tek başına kahvaltı hayatta yapmaz.saat 10 da çıktım mutfaktan sildim süpürdüm yine evi çamaşır yıkadım astım 12 yi geçiodu.tabi 10,30 da kociş geldi gerçi ama onun bana pek faydası olmadığından o tv başında keyfteydi.hemen yattım sahura kalkabileyim diye.sahura 2 de kalkıp börekleri pişirdim.yedik içtik poyrazında mamasını içirdim yattık saat 4 e geliordu..anam poyraz dan bi çığlık bi ağlamak ödüm patladı.çocuğumun gözünden yaş geldi ağlarken aldım kucağıma gezdirdim biraz susutu ama arada hem ağlıo hem gaz çıkartıyo allttan.eyvah dedim kabus gerimi döndü..zor sakinleşti yani kızlar masaj yaptım gazlarını çıkarttırdım.şimdi bu gaz işi nerden çıktı gene yaa kızlar..yediklerindenmi yada üşüttümü benim oğluş..
nihayet bugün yemek derdim yok iftara kayınaliemdeyim hemde annemle babamıda davet etmiş.iftardan sonrada kuzişlerim gelicek bana bu gece güzel geçer..
iyi geceler kızlarr
refiye işin zor valla canım Allah kolaylık versin
özgee msn i açtım ama sen yoksun
zeynepçim inşallah havalardandır yada diş sıkıntısıdır canım inşallahh bırakmaz gizemim emmeyi
geçmiş olsun canım ya aynen benim kızımda üç gündür emmek istemiyor.morarıyor ağlamaktan ,mama vermiyordum zaten ama denedik mama da yemiyor .biz acile gittik akşam dr reflüsünden dolayı dır diyor ,sıcaklarda etkili olabilir dedi birde bebekler aç kalmazlar diyor nasıl oluyorsa yemeselerde büyürler miş miş .gasroentolojiye gidin dedi, buda .artık büyüyorlar sorunlarda değişiyor tabii .az az sık besleyelim bakalım geçer umarım
rende yapıyorum canım bazılarınında suyunu sıkıyorum
ohh yarasın yavruna canım ver tabii neyş severse onu ver
demi ama benimkini alcaktı nerdeyse varla yok gibi bişey demişti ben beklemek istiyorum dedim imkan varsa test sonuçlarını da geç götürmüşütüm iikide geç götürmüşüm şimdi bebeğim benle olmayacaktı allahım herkesin yavrusunu kendine bağışlasın
ohh maşallah size bizim yerimizede öpün kuzucukları
hehee çok komiksin yaa ma doğru sölüyon üretici firma hem satmış hemde satılmasına dayanamıyor geri istiyor
ayy canım yaa ondan tabii sinirlenme diyom ama elde değil demi
ben daha almadım canım daha erkenyaa bebeği fıtıkmı yapacam geçiş dönemimi dişmi çıkarıyolar bilmem ama benşim akıllı oğlum gitti yerine hiç durmayan bi çocuk geldi sanki sürekli kucak istiyor memede kalmak istiyor falan emzirme işini hiç sorma zeten dışarda isek emzirme olduğunda direk arabaya koşuyoz valla en rahat yer yine orasıcanım ama o emecek diye evden çıkmayayım hiç demem valla biberona süt sağıyom çıkmadan biraz idare ediyor bazende artık bişeyler yiyebiliyor yaa meyve falan veriyom ama hergün değil tabii dışarı çıktığım zamanlarda veya birine bırakıp çarşıya falan gittiğimde
ayy sende bendensin dün oğluma gösteriyom bak bu senin saçların anne karnındaki resmin işte göbeğin ayy bi bakıyor önceden göstersem bilmezdi ama kardeşinin herşeyin, gördü yaa göbeğini işte saçlarını saklayacam falan diyom herhade daha da sakların atmama yani çok merak ediyom acaba büyüdüklerinde ne diyecekler akılları erdiğinde amanın annem ne deliymiş mi diyecek yoksa bak beni ne çok seviyomuş herşeyimi saklamış mı diyecek
dün kızımı dr a götürdük rutin kontrolü vardı 6.750 kg ve 64 cm olmuş bana az geldi ama dr iyi dedi ek gıdaya başlama bir sonraki aya başlıcaz dedi
sağlık ocağından dr ferro sanol vermişti dr ben söylemeden söyledi kullanma onu ben ferrum yazcam dedi niye dedim onun daha etkili olduğunu söyledi dr dedim o da dedi bebeğin şu anda kansızlık gibi bir problemi yokki dedi ileri derecede bir ilacı kullanmayı gerektirecek bir durum yok dedi heeee dedim bende :))))))))
ferrum yazdı onu vercem diğerini zaten kullanmıcaktım çocuğun dişlerini simsiyah yapçaktım bide uyaran arkadaşlara çok teşekkür ediyorum
bu arada bende rahatsızdım geçen hafta ve burayada yazmıştım herkes filiz geçmiş olsun diye yazınca üzerime alındım ama daha sonra filiz arkadaşımıza geçmiş olsun dilendiğini anladım
sonuçta ben burada elim erdiğince yorum yapmaya ve bebeğimle ilgili paylaşımlar yapmaya çalışıyorum ama bazı arkadaşlar cımbızla seçer gibi yorum yapıyor canları sağolsun bana cevap veren arkadaşlar belli başlı kişiler onlara çok teşekkür ederim ayrıca
bu konu hep gündeme geliyordu bende okuyordum ama gerçektende insan kötü oluyormuş
neyse ben tekrar elimden geldiğince yorumlar yapmaya devan edicem ve kızımla ilgili bilgileri paylaşıcam sizlerle
dün kızımı dr a götürdük rutin kontrolü vardı 6.750 kg ve 64 cm olmuş bana az geldi ama dr iyi dedi ek gıdaya başlama bir sonraki aya başlıcaz dedi
sağlık ocağından dr ferro sanol vermişti dr ben söylemeden söyledi kullanma onu ben ferrum yazcam dedi niye dedim onun daha etkili olduğunu söyledi dr dedim o da dedi bebeğin şu anda kansızlık gibi bir problemi yokki dedi ileri derecede bir ilacı kullanmayı gerektirecek bir durum yok dedi heeee dedim bende :))))))))
ferrum yazdı onu vercem diğerini zaten kullanmıcaktım çocuğun dişlerini simsiyah yapçaktım bide uyaran arkadaşlara çok teşekkür ediyorum
bu arada bende rahatsızdım geçen hafta ve burayada yazmıştım herkes filiz geçmiş olsun diye yazınca üzerime alındım ama daha sonra filiz arkadaşımıza geçmiş olsun dilendiğini anladım
sonuçta ben burada elim erdiğince yorum yapmaya ve bebeğimle ilgili paylaşımlar yapmaya çalışıyorum ama bazı arkadaşlar cımbızla seçer gibi yorum yapıyor canları sağolsun bana cevap veren arkadaşlar belli başlı kişiler onlara çok teşekkür ederim ayrıca
bu konu hep gündeme geliyordu bende okuyordum ama gerçektende insan kötü oluyormuş
neyse ben tekrar elimden geldiğince yorumlar yapmaya devan edicem ve kızımla ilgili bilgileri paylaşıcam sizlerle
Selam millet
gayet yorucu bir gunun ardinda nihayet kicimin uzerine ourabildim ve bir kez daha dedim ki filiz kocum gezme senin neyine bebekli bir avratsin artik otur evinde home home sweet home yani ...
hava muhtesem sehir muhtesem manzara harikulade lakin gel gelelim cocukla perisan olduk yine bebek arabasi cantasi emzigi fotograf makinesi battaniyesi kangurusu derken ser sefil olduk cok yuksek bir bina var tepesinde restoran bar var hersey oraya cikana kadar muhtesemdi 97. kata ciktik kiz kudurdu emzirdim ettim eyledim neyse manzaraya nazir semsiyeli mohito kokteylimi yudumlarken yine bir aglama sesi gonlunu eyledik ama belli uyku gozunden akiyor mizmiz.. Michagen golu ayaklarimizin altinda kizlar anatamam okadar guzeldiki manyak para var ya bu adamalarda orasi cok yuksek oldugu icin diger butun binalar gorunuyor binalarin tepelerinde havuz millet gunesleniyor filan para bok yani anlayacaginiz. deli deli arablar insanlar o bicim binalar muhtesem agzim ayrildi yine ama butun fotolarda dombili ciktigim icin pek yayinlamak istemiyorum ama sizinlede paylasmadan edemeyecgim bu guzel sehrin manzarasini belki faceye atarim...zaten cok foto cekemedik sazan kocam sonra cekeriz filan diyerek pek foto cektirmedi vay cocugun basina gunes gecti vay bilmem ne oldu ha bu arada kiza kot pantolun filan giydirmistik kustu sonra butun fotolarda yedek getirdigimiz pijamayla cikti :) akabinde o pijamayida bokladi attik cope baska bi pijama giydi allahtan tedarikli gitmisim ...siz siz olun garilar oturun oturdugunuz yerde bebekli karinin ne isi var bar koselerinde .. ay o bari hic unutamayacagim bar dediysem yani restoran tarzi aile yeri ihihihihiiii... oruc moruc hak getire cehennemde de artik alev manzarali mohitoyu iceriz :) aman kizalr hava sicak deyip orucu boslamayin unutmayin ki cehennem daha sicak topigin gavuruyum ben bana uymayin :)
neyse iste bugunde boylece bitti ayni temennilerle hasta bebelere sifa deli analarina akil fikir ihsana eyle yarabbi bu mubarek ayda diyerekten burda noktaliyorum sugunki mesajimi
hoscakalin ovakit operim canlar..
iyi geceler arkadaşlar
geçmişi okumaya çalıştımda başedemedim unuttum bile ,geçmiş geçmiş te kaldı dedim bende :))
şaka biyana aklımda kalanlar Filiz hastaymış geçmiş olsun
Hayriyeciğim sefan olsun
mama sandalyesi için henüz erken olduğunu düşünüyorum hele kız çocukları için kalça çıkıklığı sorunu olabiliyormuş aman ha hevesleniyoruz diye sırasıyla yapalım derim
bebeklerin kilosuna gelince encılızı benim ki anahtarlık kıvamında yavrum ya ben neyapayım??
kocalar kaynanalar konuşulmuş,ben henüz terbiye sınırlarımı aşmamakta ısrar ediyor dum kiii
7 kiloya zayıfmı dion gülüm yaaa ben kendimi nerelerden atayım ozaman heee bi söleee :bbo:hacercim benimki 7 kilo çok zayıf gelıyor bana.. doktra gore ıyı.. ayda 500 gr alsa yeter diyor..
meyve sularını nasıl veriyorsunuz sıkılmış taze mi ?
kızlar benim oğlum anne sütü almıyo sadece mama yiyo ben bugün meyve suyu verdim birazcık bide kaşık maması verdim çok severek yedi artık hergün vereceğim...
delircem yakındır yangı var diye bağırcam allahım ne oluyor benim kocama neden değişti böle....
annemdeyiz iyi hoş geldi tamam,ama mecbur olmasa o haytada gelemezdi biliorum
burnumdan getiriyo,annemler herkes etrafıda pervane ama yok yaranamıyor kimse...
bana neler yapıyor burdayız diye bugun dayanamadı gitcez artık falan dedi,dedim kavga etmek istemiyorum sus bence,dyor zaten dukkanı tutdum bundansonra istesende anana gelemzsin,orası bir alışveiş merkezinin içinde sabah 10 akşam 10 muş pazarda acık haliyle...kaldınmı o çok istemediğin eve ,kaldınmı benim anamın yanına demezmi...
resmen kan yutup belli etmiyorum annemdeyim ama gelin bide bana sorun...
canımdan bezdirdi beni...annemler çocuğu sevse suç,tvnin sesi yuksek çıksa suç,yemek tuzlu olsa suç,kardeşim ses cıkarsa suç,evden birisi coukla illgilense yemeğini yedirse suç....
bugun akşam benle tartıştığı konu suydu neymiş neden cep telefonunumun sesini değiştirmişim,çalışyomu açmamışım ,kim karıştrmış mış mış mış....
yok yok a kaldı kafayı yıcem...
o aptal abisi aklına grmiş neymiş dukkana bayan eleman alıncakmış,bu iş kadın işiymiş ben yapamıycamı göre kadın gerekmiş....
ben bu adamı boşarım arkasından da bir bardak su su içerim oh derim .....
geliyo soldan soldan bana....bi tutcak damarım....
Neden bu çocuklar tam iftar saati mızmız olurlar, tüm gün oruç tutmuşlar gibikaydirigubbakcemile3
Karnını önceden doyurduğum halde vikvikvik bağırıyor. Uykusu geliyor herhaldeakannehir
Biz de bu akşam kayınvalidede iftar yaptık:) Ama Çağlar herzamanki gibidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Bir de orada kesinlikle beni emmek istemiyorAnlıyor mu ne ona bakmak istemediklerinisempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?