2010 Nisan Anneleri

iyi akşamlar kızlarr.. umarım herkes iyidir.. biz şükür iyiyiz diyelim iyi olalım...

ayy hep alıntı yapıyorum ya biri geliyo o arada ya utku durmuyo saatler sonra aklıma geliyo cevaplar da yalan oluyo.. geçmişe pek bakamıyorum artık yaa.. amaan 2 çocuk,1 koca,ev işi,face,kk ne zormuş :)))) biri olsa diğerine yetişemiyom yaa... neyse bi tarafından tutup arada selamlaşablmek bile güzel...

kızlar gizoş dişmi çıkaracak acep ne beni emmek istiyo ne mam kaşıkla verdiğim bugün elma püresini yedi ama iştahsız ve çok huzursuzlaştı yaa yoksa benimi emmeyi bırakacak kıyameti kopartıyo emmememk için kıpkırmızı oluyo ağlamaktan yaa(

geçmiş olsun canım ya aynen benim kızımda üç gündür emmek istemiyor.morarıyor ağlamaktan ,mama vermiyordum zaten ama denedik mama da yemiyor .biz acile gittik akşam dr reflüsünden dolayı dır diyor ,sıcaklarda etkili olabilir dedi birde bebekler aç kalmazlar diyor nasıl oluyorsa yemeselerde büyürler miş miş .gasroentolojiye gidin dedi, buda .artık büyüyorlar sorunlarda değişiyor tabii .az az sık besleyelim bakalım geçer umarım

iyi geceler kızlarr
refiye işin zor valla canım Allah kolaylık versin
özgee msn i açtım ama sen yoksun
zeynepçim inşallah havalardandır yada diş sıkıntısıdır canım inşallahh bırakmaz gizemim emmeyi

kucagına al ayakta gezerek dene ben bazen su verıyorum snr emzırıyorum su işe yarıyo bazen

iyi geceler kızlar
dün akşam çok güzel zaman geçirdk hamarat dünürümde.patlatcaktı beni nerdeyse...........maden suyu içtimde kendime geldm çok hamarat yaw..........gizoş çok tatlı yaaaa.yabancılıyomuş bazı insanları ama bei hiç yabancılamadı.çok tatlılardı bayıldk el ele tutuşmalarına.........

sağol canım.onun muadili burda bi arkadaş ferrum diyodu sanırım hiç duymamıştm bak leke yaptığını.sen yakında gitceksen bi sorda bana da yaz merak ettim şimdii.

benim oğlanında ağzı akıyo helede bugün üstünü ıalatmaya kadar geçti elini tepiyo ağzına çok hırslanıyo böyle kızıyo falan yani..........

kızlar geçmişi tam okuyamadm ama

özge takma canım ya artık dencek bişey yok kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş............

filiz geçmiş olsun

sedacm annene geçmiş olsun hayatım........

meltem sende takma çocuk nihayetinde ama babasıla konuş mutlaka..........

ben mama sandalyesi almıycam kızlar ya düşünmüyorum ablam oğluna almıştı pek kullanamadı onun için almayı düşünmüyorum artık bu ev sığmıyor bana çünkü..............ah bi ev bulsamda taşınsam keşke..........

jalecm maşallah ne çok misafir ağırladn dün dünürlede konuştuk keşke yakın olsaydık yaw bizde gelirdk sana..........

yurdagülcm öptüm yerine gizoşu.çok tatlı ya karpuz bal çok tatlı kızya cilveli falan ama benim oğlanın elini hemen tuttu valla...............

iyi geceler kızlarrrrrrrrr

Benim oğlan da sadece gece emmeye başladı. Gündüz de karnı toksa oynamk için alıyor. Çok aç olduğunda kıyameti koparıyor almıyor memeyi

Kızlar biraz daha duygusal oluyor da erker çocukları neden sakladığımızı pek anlar mı bilmem yerimseniben

Bugün kocişim bizi dışarıya iftara götürdü. Oğluşumu durmaz dedik kayınvalideye bıraktık kızımı da aldık çıktık. Çok güzeldi eşimin bu jesti opuyorumnanaktan
Yarın Çağlarımın aşı günü. İnşallah ateşlenip huysuzlanmaz. Sizler yaptırdınız mı 4. ay aşılarını? Problem oldu mu?benneyaptımki

dün kızımı dr a götürdük rutin kontrolü vardı 6.750 kg ve 64 cm olmuş bana az geldi ama dr iyi dedi ek gıdaya başlama bir sonraki aya başlıcaz dedi
sağlık ocağından dr ferro sanol vermişti dr ben söylemeden söyledi kullanma onu ben ferrum yazcam dedi niye dedim onun daha etkili olduğunu söyledi dr dedim o da dedi bebeğin şu anda kansızlık gibi bir problemi yokki dedi ileri derecede bir ilacı kullanmayı gerektirecek bir durum yok dedi heeee dedim bende :))))))))
ferrum yazdı onu vercem diğerini zaten kullanmıcaktım çocuğun dişlerini simsiyah yapçaktım bide uyaran arkadaşlara çok teşekkür ediyorum

bu arada bende rahatsızdım geçen hafta ve burayada yazmıştım herkes filiz geçmiş olsun diye yazınca üzerime alındım ama daha sonra filiz arkadaşımıza geçmiş olsun dilendiğini anladım
sonuçta ben burada elim erdiğince yorum yapmaya ve bebeğimle ilgili paylaşımlar yapmaya çalışıyorum ama bazı arkadaşlar cımbızla seçer gibi yorum yapıyor canları sağolsun bana cevap veren arkadaşlar belli başlı kişiler onlara çok teşekkür ederim ayrıca
bu konu hep gündeme geliyordu bende okuyordum ama gerçektende insan kötü oluyormuş
neyse ben tekrar elimden geldiğince yorumlar yapmaya devan edicem ve kızımla ilgili bilgileri paylaşıcam sizlerle

gecmis olsun adasim senin neyin vardi ben sakatlandim :)yesil sahalar donmem yakindir ama ... ya bu kim kime yazdi konsu arada sirada gundeme geliyor evet ama bence cok takilma kasit olamdigina ben eminin cunku biliyonusun bende bazen uzun olan yazilari okumaya useniyorumeyvahedigeldismile vede alinti yapmaya.. tek tek isme hitaben yaziyorum ve gozumden kacanlar oluyor yani bende kasit yok o nedenden bana yazilmadigi zamanda uzulmuyorum cunku demkki millette gozden kaciriyor veya bazen useniyor diye dusunuyorum bazende sayfalar okadar cok birikiyorki atlaya atlaya okuyirum ohaoldumsmile

bu arada bu kilo olayina bende cok takiliyorum bazen burdaki bebelerin masallahi var bizimki SISKA bizim kizda 6500 ama 8 nisan dogumlu senin kiz ne zaman kac kilo dogmustu ?? burda dogum kilosu dogum gunu kiz erkek bebek olmasida farkediyor aslinda kiz bebekler icin bu ayda alt sinir 4800 ust sinir 8000 arada bir rakamsa gayet normal demektir hic uzulme bide anne sutu aliyor zaten daha ne olsun :lepi:

Selam millet

gayet yorucu bir gunun ardinda nihayet kicimin uzerine ourabildim ve bir kez daha dedim ki filiz kocum gezme senin neyine bebekli bir avratsin artik otur evinde home home sweet home yani ...

hava muhtesem sehir muhtesem manzara harikulade lakin gel gelelim cocukla perisan olduk yine bebek arabasi cantasi emzigi fotograf makinesi battaniyesi kangurusu derken ser sefil olduk cok yuksek bir bina var tepesinde restoran bar var hersey oraya cikana kadar muhtesemdi 97. kata ciktik kiz kudurdu emzirdim ettim eyledim neyse manzaraya nazir semsiyeli mohito kokteylimi yudumlarken yine bir aglama sesi gonlunu eyledik ama belli uyku gozunden akiyor mizmiz.. Michagen golu ayaklarimizin altinda kizlar anatamam okadar guzeldiki manyak para var ya bu adamalarda orasi cok yuksek oldugu icin diger butun binalar gorunuyor binalarin tepelerinde havuz millet gunesleniyor filan para bok yani anlayacaginiz. deli deli arablar insanlar o bicim binalar muhtesem agzim ayrildi yine ama butun fotolarda dombili ciktigim icin pek yayinlamak istemiyorum ama sizinlede paylasmadan edemeyecgim bu guzel sehrin manzarasini belki faceye atarim...zaten cok foto cekemedik sazan kocam sonra cekeriz filan diyerek pek foto cektirmedi vay cocugun basina gunes gecti vay bilmem ne oldu ha bu arada kiza kot pantolun filan giydirmistik kustu sonra butun fotolarda yedek getirdigimiz pijamayla cikti :) akabinde o pijamayida bokladi attik cope baska bi pijama giydi allahtan tedarikli gitmisim ...siz siz olun garilar oturun oturdugunuz yerde bebekli karinin ne isi var bar koselerinde .. ay o bari hic unutamayacagim bar dediysem yani restoran tarzi aile yeri ihihihihiiii... oruc moruc hak getire cehennemde de artik alev manzarali mohitoyu iceriz :) aman kizalr hava sicak deyip orucu boslamayin unutmayin ki cehennem daha sicak topigin gavuruyum ben bana uymayin :)

neyse iste bugunde boylece bitti ayni temennilerle hasta bebelere sifa deli analarina akil fikir ihsana eyle yarabbi bu mubarek ayda diyerekten burda noktaliyorum sugunki mesajimi

hoscakalin ovakit operim canlar..

Öncelikle geçmiş olsun cnm. Ben yorumları çok hızlı takip edemiyorum. Rahatsız olduğunu kaçırmış olabilirim. Benim bebişide 6,950 kg tarttılar dr az dedi. Ama ek gıdaya yine de geçirmiyor. Bugün aşısını yaptıracağım.

Resimleri gördük çok güzel. Özendim valla:)) Ama insan nere gitse evini özlüyor. Orda o para herkeste bk gibi değil maalesf.İnanılmaz gelir uçurumları var. Like Turkey. Neyse buradan hiiiiç siyasete girmiiim:)
Ben iki adım parka çıkıyorum elimde gocca bebe çantasıyla. Çocuktur kusar da mıçar da ne etçen garii taşıııcen:))

sağol tatlım hakkatten sefam oldu :)))

hacercim benimki 7 kilo çok zayıf gelıyor bana.. doktra gore ıyı.. ayda 500 gr alsa yeter diyor..
meyve sularını nasıl veriyorsunuz sıkılmış taze mi ?
7 kiloya zayıfmı dion gülüm yaaa ben kendimi nerelerden atayım ozaman heee bi söleee :bbo:

kızlar benim oğlum anne sütü almıyo sadece mama yiyo ben bugün meyve suyu verdim birazcık bide kaşık maması verdim çok severek yedi artık hergün vereceğim...

ohh afiyet olsun tadı farklı gelmiştir tabi sıkıldılar süt süt süt..yarasın oğluşuna

ayyy amanın bunların hepsimi bölee anacım yaaa.özge üzülme yalnız değilsin aynısından bende de mevcut.kız tarafı damada asla yaranamaz.ama anaları bi ekmek alıp gelse bak gördünmü anam düşündü ekmek alıp geldi derler.ve o an boğasım gelir onu..aman haketmior annenler tarafından ilgiyi kocan.yazık okadar hizmete..ona ii bi ders vermen lazım bence.ben benzer olay yaşamıştım ama burnundan getirdim şuan bi problem yok..

ahaa çocuklarda babaları gibi hep aynılar yaaa ..ne zaman bi yere gitsem kuduruyor.heleki iftar vakti anası yemek yiyor yaa çıldırıyor..

jale poyrazda yer seçiyor.çünkü her farklı evde ağlıyor yaa anasını eve bağlama peşinde.babasımı tembihliyor acep.. sırnaşık şey

melteemmm çok sinir bozucu şeler yaşamışsın.allah yardımcın olsun ne diyim.hayat ne zor yaa herkezin derdi farklı.bol dua et sabır dile allahtan..

filiz gezmenizin sonu hüsran olmuş geçmiş olsun..biraz daha büyüseler rahat edecez az kaldı inşallah..resimlerede bakacam kısa zamanda merak ettim

günayyyyyyydııııııınnn herkeze mutlu sağlıklı huzrlu haftalar... :enbuyukkk:

güzel bi pazar geçirdim kızlar..rizede cumartesinden itibaren genelde sular kesildi ve 3 gün gelmeyecek diye anons yapıldı.deli ıoldum ben durabilirmiyim okadar en gıcık olduğum şey.evde temizlik yaptım 2 makine çamaşır yıkadım astım ne kova bulduysam hepsini doldurdum..güya idare edioz bakalım allah susuz bırakmasın çok zor..
dün fırında koca bi güveç yapıp tam 3 araba köye çıktık.kayınvalidem öğlen çıkmış bahçede kocamöan bi masa hazırlamış.köy püfür püfür esiyor masa full.hazırlıklar iştah açıcı.allah dedim...eltim biz annemler görümcem çocuklar ne var ne yok çıktık.poyraz iftara 2 dk kala çıldırdı verdim eline pidenin sert tarafından koydum onu arabasına çektim masaya dedim adam oldun otur yanımda.. kaydirigubbakcemile3 yemek bitimine kadar durdu pideyle dişlerini kaşıdı.tam tatlya geçiyordum ki tekrar başladı içeri götürdüm sakin yere oynattım yedirdim uyumaya çalıştım ama uyumadı.tekrar bahçeye çıktık kayınvalidem aldı onu.oyalarken ben tatlımıda yedim sohbetimide ettim ay bi güzleidki..yemekten sonra bahçede koca bi ateş yapıldı mısır topladık ve başladık közlemeye hep toplandık ateşin başına.çok sardı yaaaaa.bayıldım yattım hamağa yedim mısırımı içtim çayımı..oğluşda arabasında kndi kendine uymuştu.sağolsun..eve geldiğimizde saat 23,30 du..suda yok yine yattım aşağı.bidaha sahura kalktım yaptım iki tost tekrar yatak..bugünde 6 dan itibaren poyraz sayesinde ayaktayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…