slm kızlar....
biliyonuzmu kocam nere gitti:)))
bana pc bakmaya ditti....cuma evlilik yıldönümüz....mediamarketde dızüstü netbok 250 lira ve vodofon vodem hediyeli şaka gibi ....
inşlh kalmıştır...
Ciddi mısın sen yaa ben sana demiştim di mı alacak demedim mı heyooo:lepi: çok sevindim yaaaa
aynen benım 5 aylık hamıle gıbı duruyo döbekyaa hayriyecim fındık kadar göbüşünü eritme çabalarına girmiş onca iş güç içinde biz napsakki kafamı duvarlara vurcam valla
un halıne getırcen ama 7 aaydan sonra vermeyı dusunuyorum benCANIM BENDE 3 SAAT ARAYLA VERİYOM AMA BAZEN KAAN 2 SAATTE ACIKIYO BAZEN 4,5 SAAT YEMİYO. AMA GENELDE 180 ML YAPIYOM NE KADARINI YERSE. ORTALAMA 150 FALAN YİYO. BENDE 1 KERE MEYVE VE YOĞURT VERİYOM GECELERİDE PİRİNÇ UNU MUHALLEBİSİ YAPIYOM YA DA MİLUPANIN GECE MUHALLEBİLERİNDEN VERİYOM.
REFİŞİMMMM HAYIRLI OLSUNNN YENİ ADIN:)) BENDE YAPACAM KARARLIYIM ÇILGIN KAANIN BEZGİN ANNESİ DİYE:)
UTKUŞUM İŞİ ÇÖZMÜŞ İÇ İÇ İŞE NE GEREK VAR İÇMEM İŞEMEM DEMİŞ:) MAŞALLAH UTKUŞA İHTİYAÇ DUYSA İİÇERDİ SU. SONUÇTA ANNE SÜTÜ ALIYO :)
allah yardım etsın sana kaan cokmu üzüyo senı annesı az daha sabret buyuyunce utandıracak senı
CANIM YAA BİŞİ SORCAM SADECE ÖĞRETMENLİK KADROLARIMI AÇILDI BEN DE SINAVA GİRMİŞTİM AMA KADROLAR AÇIKLANMADI DİYE BİLİYOM??? KAÇIRMIYAYIM BAŞVURULARI:)
CEVİZMİİİ TANELİ OLUR BOĞAZINA KAÇMAZMI YAA????
merhaba kızlar.
bir kaç gündür giremiyorum.düm kayınvalidemler geldi.yine giremem onlar gidene kadar.
iftar hazırlığı falan.
inşallah herkes iyidir .çok özledim ya sizi.okuyamayınca kendimi eksik hissediyorum.ama zamanım yok işte.
bu arada defne iyice huysuzlaştı.melek bebeğim gitti huysuz bir bebek geldi.çok şükğr sadece huysuzluğunu uyumaya çalışırken yapıo.
ve sadece emerken uyuyor.inşallah düzelir bebişim.galiba diş çıkarma huzursuzlığu.
neyse kızlar.hasta olan bebekler varsa geçmiş olsun.
hepinizi öpüyorum.
beni özleyin anacuğummmmmmmm:)))
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım sayılır 19 nisanda oğlum kerem dünya ya geldi bir hafta ongündür de uyanıkken ne anne sütü nede biberonla mama içirebiliyorum karnını doyurabilmem için uyuması lazım bende çareler arıyorum 3 gün önce aşıya götürdüm saglık ocağındaki doktor hiç birsey vermememi söyledi ama ben devam mamasının içine üç tane bebe bisküvisi koyarak yediriyorum yanliş mı yapıyorum acaba bana yardımcı olabilirmisiniz
Özgürcumm gaz sıkıntımız gecti çok şükür mehmet Salih kolikli bir bebekti çok şükür ki gecti ne çektiğimi kızlar bilir.galiba sütümü usuttum ondan olabilir.
Benmeltem .Malesef ki ceryanda kalmadım.bir an kaynanam gibi konuştun.Diken diken oldu tüylerim :))
zaten ogunku lafından anlamıstınyaslm kızlar....
biliyonuzmu kocam nere gitti:)))
bana pc bakmaya ditti....cuma evlilik yıldönümüz....mediamarketde dızüstü netbok 250 lira ve vodofon vodem hediyeli şaka gibi ....
inşlh kalmıştır...
ya vallla kalmamış tel açtı şimciii........
500 stok bitmiş biz gec kaldık..
ama eli boş dönermi orası muallakta bir soru işte kız refiş...
bu arada bende dukkan için ne desem bilmiyorum...
bir bebek meyva püresi yerken yüzünü gözünü üstünü başını ne kadar batırabilir ki demeyin.. şu an duşa giriyorum.. benim bile gözüm ve saçım nasibini aldı yaaa :))
bu arada kız hayriye verda burda sinirden dudaklarımı kemirdim ha...
ne göbeğinden bahsediyron bacım sen...
bide kocamda göbekli halimi sevmiyor diyorusn ,bizim kocalar ölsün ozaman ha...
valla beni yanında iyi taşıyor sevgili kocam saolsun öleyse....
ama sende baya eridin be tatlım acıkcası ben zayıflığı seveim ama göze batacak kadarda zayıf olmak istemem ,sen bence azcıkın verdiklerini geri al....
ya vallla kalmamış tel açtı şimciii........
500 stok bitmiş biz gec kaldık..
ama eli boş dönermi orası muallakta bir soru işte kız refiş...
bu arada bende dukkan için ne desem bilmiyorum...
kızlar çok önemli inşallah cevap veririsiniz.bugün aşımız vardı.sağlık oc.doktor muayene etti ve bacaklaının arka kısmına bakerken boğum yerleri aynı hizada değil bir ortopediye götür ultrason çekerler kalça ile ilgili bi durum dedi.buarada biz kalça çıkıklığı için ultrason çektirmemiştik inş bişey yoktur allahım.siz çektirdinizmi kızlar devlet hastanelerinde çekiyolarmıdır gideniniz varmı acaba.biz şimdi çocuk doktorunamı gidelim yoksa ortepediyemi onu bilmiyorum yardım edin lütfen.
bende çektirmedim canım. ama bi sakin ol panik yokkk..
evet devlet hastaneleri çekiyor. ilk önce devlet hastanesinde ortopedi doktoruna git o bi baksın gerekli görürse film ister zaten.
evet bennunukıde öyle oldu dr alkol yada kolonyaylalı pamuk koy ustune dedıselam kızlar inşallah herkes iyidir
biz dün aşı yaptırmıştık bugün sol bacağı şişti ve kızardı ne yapabilirim daha önce böyle bir durum başına gelen varmı
kızlar çok önemli inşallah cevap veririsiniz.bugün aşımız vardı.sağlık oc.doktor muayene etti ve bacaklaının arka kısmına bakerken boğum yerleri aynı hizada değil bir ortopediye götür ultrason çekerler kalça ile ilgili bi durum dedi.buarada biz kalça çıkıklığı için ultrason çektirmemiştik inş bişey yoktur allahım.siz çektirdinizmi kızlar devlet hastanelerinde çekiyolarmıdır gideniniz varmı acaba.biz şimdi çocuk doktorunamı gidelim yoksa ortepediyemi onu bilmiyorum yardım edin lütfen.[/QOTE]
yarın sabah ortopedıye gıt
bısey cıkmaz
yıllar önce kardesımede kalbı delık demıslerdı sonra bısey cıkmadı
sağol cnm cevabın için.kızlar daha cevap bekliyorum lütfen
telas yapma
aynen benım 5 aylık hamıle gıbı duruyo döbek
un halıne getırcen ama 7 aaydan sonra vermeyı dusunuyorum ben
vallada özledım ben senı
kolay gelsın
nekadar yardımcı olur bılemem ama 8 nısan dogumlu kızıma 1 ayı gecgındır
sutlu bebe yedırıyorum buskuvısı yada meyvelerın ıcıne buskıvı ezıyorum valla
estagfırullah canım kendımden bılıyorum
genıs bı balkonum vardı ogluma orda yemek yedırıyorum
sonra kucagıma alıyorum
ana oldugu gıbı kusuyodu hergun her ögun
allah razı olsun bı kadın kızım senın balkonundakı esıntı kusturuyo onu cıkarma oraya dedı
ogunden sonra bıda kusmadı
yanı dun aksam 2 dak balkonda komsuyla konustum bennu kustu ve kokuyodu yanı usutmus
benım ceryan dedıgım o
bende ruzgarı az sanmıstım
yoksa ne haddıme
zaten ogunku lafından anlamıstınya
hayırlısı olsun özgecım
dukkan içinde pc için de
kızlar benım koca yaprak sarma istedı aleynayla ıkımız sardık allhtan bennuda 1 kez uyandı emzırdım 5 dak gerı uyudu
bir bebek meyva püresi yerken yüzünü gözünü üstünü başını ne kadar batırabilir ki demeyin.. şu an duşa giriyorum.. benim bile gözüm ve saçım nasibini aldı yaaa :))
selam kızlar inşallah herkes iyidir
biz dün aşı yaptırmıştık bugün sol bacağı şişti ve kızardı ne yapabilirim daha önce böyle bir durum başına gelen varmı
kızlarr işlerimi bitirdim erkenden kaçacağım çok bunaldım ofis çok sıcak..15 dk sonra çıkıp oğlumu almaya gidecem.evde de daha yemek ısıtıp masa kurcam salata yapıcam.bana kolay gele sizleride öpüom yarın görüşürükkkkk annişler...
Ben özel bir hastanede doğum yaptım orda doğumda çekmişlerdi sonra bir daha çektirmedim. Ama devlet hastanelerinde de çekiyor olmaları lazım. Ortopediste götür. Geçmiş olsun. İnşallah bişey yokturkızlar çok önemli inşallah cevap veririsiniz.bugün aşımız vardı.sağlık oc.doktor muayene etti ve bacaklaının arka kısmına bakerken boğum yerleri aynı hizada değil bir ortopediye götür ultrason çekerler kalça ile ilgili bi durum dedi.buarada biz kalça çıkıklığı için ultrason çektirmemiştik inş bişey yoktur allahım.siz çektirdinizmi kızlar devlet hastanelerinde çekiyolarmıdır gideniniz varmı acaba.biz şimdi çocuk doktorunamı gidelim yoksa ortepediyemi onu bilmiyorum yardım edin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?