2010 Nisan Anneleri

slm kızlar....
biliyonuzmu kocam nere gitti:)))
bana pc bakmaya ditti....cuma evlilik yıldönümüz....mediamarketde dızüstü netbok 250 lira ve vodofon vodem hediyeli şaka gibi ....
inşlh kalmıştır...

Ciddi mısın sen yaa ben sana demiştim di mı alacak demedim mı heyooo:lepi: çok sevindim yaaaa

Ciddi mısın sen yaa ben sana demiştim di mı alacak demedim mı heyooo:lepi: çok sevindim yaaaa

denizzz bişi diyim mi kız sana:))) içimden bi ses gene olmuyck kampanya bitmiştir yada abzürd bi olay olcak alamıycak diyo:)))
kızz benim hangi işim rast giti bacım...
bugun haber gelmiş zaten dukkan işide olmamış.

refiye refişşş kız yeni rumuzun hayırlı uğurlu olsun bak ben sana demedim mi,kazen amcam halletmiş valla....
ya sen bana mesaj attın bene yazdım elli kere denedim olmadı....
akşmda yazmışın nedense duymamışım ama alışicim cep kullanmaya:)))

oohhh ohhhhh.. kimler toplanmış da bi çağrııı bi mesajj neyinn atamamışlaarrr :)))))))

selamm bacılarrr derkeen utku uyanırr... :))

denizz.. özgee ve diğer online olan arkidişler ...nabersiniz kızlar?

özge.. gözün aydın ola kııı.. inşallah kalmıştır da alır gelir seninki.. yada kalmadıysa da gitmişken eli boş dönmez herhal.. 250-500-1000 bişiler alsın gelsn o da kafamıuzı bozmasın :))))

saolasın özgem.. valla kazen amca hemen şettirdi yaa... sen iyice alış şu tel. işine... bende msj bol bacıı.. atar dururum :)))))) ehehe
pc işi de olur inş. kıı kalbini bozma.. tükkan için ne desem bilemedim valla :))

ya vallla kalmamış tel açtı şimciii........
500 stok bitmiş biz gec kaldık..
ama eli boş dönermi orası muallakta bir soru işte kız refiş...
bu arada bende dukkan için ne desem bilmiyorum...

yaa hayriyecim fındık kadar göbüşünü eritme çabalarına girmiş onca iş güç içinde biz napsakki kafamı duvarlara vurcam valla
aynen benım 5 aylık hamıle gıbı duruyo döbek
un halıne getırcen ama 7 aaydan sonra vermeyı dusunuyorum ben

vallada özledım ben senı
kolay gelsın

nekadar yardımcı olur bılemem ama 8 nısan dogumlu kızıma 1 ayı gecgındır
sutlu bebe yedırıyorum buskuvısı yada meyvelerın ıcıne buskıvı ezıyorum valla

estagfırullah canım kendımden bılıyorum
genıs bı balkonum vardı ogluma orda yemek yedırıyorum
sonra kucagıma alıyorum
ana oldugu gıbı kusuyodu hergun her ögun
allah razı olsun bı kadın kızım senın balkonundakı esıntı kusturuyo onu cıkarma oraya dedı
ogunden sonra bıda kusmadı

yanı dun aksam 2 dak balkonda komsuyla konustum bennu kustu ve kokuyodu yanı usutmus
benım ceryan dedıgım o
bende ruzgarı az sanmıstım
yoksa ne haddıme
slm kızlar....
biliyonuzmu kocam nere gitti:)))
bana pc bakmaya ditti....cuma evlilik yıldönümüz....mediamarketde dızüstü netbok 250 lira ve vodofon vodem hediyeli şaka gibi ....
inşlh kalmıştır...
zaten ogunku lafından anlamıstınya

hayırlısı olsun özgecım
dukkan içinde pc için de

kızlar benım koca yaprak sarma istedı aleynayla ıkımız sardık allhtan bennuda 1 kez uyandı emzırdım 5 dak gerı uyudu

bir bebek meyva püresi yerken yüzünü gözünü üstünü başını ne kadar batırabilir ki demeyin.. şu an duşa giriyorum.. benim bile gözüm ve saçım nasibini aldı yaaa :))

iyi günler hepinize.. sonra görüşürüzz canlar..

özgecim.. demedim baştan ama içimden geçmediyse noliim :) dedim bu gacıda bu şansa varken stoklar tükenmiştir kesin.. ama keşke tükenmeyeydi tabi...inş. eli boş dönmez seninki yaa...

denizcim çok saol tatlım...

selam kızlar inşallah herkes iyidir
biz dün aşı yaptırmıştık bugün sol bacağı şişti ve kızardı ne yapabilirim daha önce böyle bir durum başına gelen varmı

bir bebek meyva püresi yerken yüzünü gözünü üstünü başını ne kadar batırabilir ki demeyin.. şu an duşa giriyorum.. benim bile gözüm ve saçım nasibini aldı yaaa :))

oyy yerim ben o afacanı..annesi o hali bile ayrı bi tatlı olmuştur kesin..

demek sen benim eski halimi görmedin hiç face deki resimlerden.42 kiloydum özge bu 5 kilo almış halim.göbeğim azda olsa eritmeye devam edecem ama kilo vermek istemiorum 1-2 kilo alıp orda sabitlenmek istiorum..senin de pek bişiyin yok be ..ne sinirleniobn :))))

şansın ne zman açılcak senin ????????*

kızlarr işlerimi bitirdim erkenden kaçacağım çok bunaldım ofis çok sıcak..15 dk sonra çıkıp oğlumu almaya gidecem.evde de daha yemek ısıtıp masa kurcam salata yapıcam.bana kolay gele sizleride öpüom yarın görüşürükkkkk annişler...

ya ben artık kk ya giremiyorum. face e bakıp çıkıyorum genelde.. siz nasıl zman buluyorsunuz. gerçi ben bide işe geliyorum şimd,i bakındım biraz herkes ii sanırım.

ya bende ADAYI ERKEN UYUMAKTAN NASIL ALIKOYABİLİRM?? 8 gibi artık iyice huysuzlanıyor oyun falan yapıyorum ama nafile, resmen uyut beni diye gözümün içine bakıyor:)) sonra tekrar uyandırmaya çalışıyorum bu kezde kızıyor.. bu durumda gece de erken uyanıyor.. off yaaa.. napmalıyım??

mrb kızlar 2-3 gündür giremiyorum acayip çok sayfa birikmiş okuyamıyorum umarım bebişler ve annişler iyidir biz iyiyiz işte günler hep aynı........................

kızlar çok önemli inşallah cevap veririsiniz.bugün aşımız vardı.sağlık oc.doktor muayene etti ve bacaklaının arka kısmına bakerken boğum yerleri aynı hizada değil bir ortopediye götür ultrason çekerler kalça ile ilgili bi durum dedi.buarada biz kalça çıkıklığı için ultrason çektirmemiştik inş bişey yoktur allahım.siz çektirdinizmi kızlar devlet hastanelerinde çekiyolarmıdır gideniniz varmı acaba.biz şimdi çocuk doktorunamı gidelim yoksa ortepediyemi onu bilmiyorum yardım edin lütfen.

bende çektirmedim canım. ama bi sakin ol panik yokkk..
evet devlet hastaneleri çekiyor. ilk önce devlet hastanesinde ortopedi doktoruna git o bi baksın gerekli görürse film ister zaten.

biz dün aşı yaptırmıştık bugün sol bacağı şişti ve kızardı ne yapabilirim daha önce böyle bir durum başına gelen varmı
evet bennunukıde öyle oldu dr alkol yada kolonyaylalı pamuk koy ustune dedı

Ohhh yaprak sarma yarasın diycem ama göbek beş aylık diyosun. Sütüne yarasın bariii:))

Naaptııı? Tabağı kafanamı geçirdi:))

Bizim başımıza gelmedi ama buz koymayı denedin mi buz şişi indirir hem de ateşini alır. Ama önce doktorunu ara istersen

Süt izni kullanıyosun değil mi?

Ben özel bir hastanede doğum yaptım orda doğumda çekmişlerdi sonra bir daha çektirmedim. Ama devlet hastanelerinde de çekiyor olmaları lazım. Ortopediste götür. Geçmiş olsun. İnşallah bişey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…