kızlar çok önemli inşallah cevap veririsiniz.bugün aşımız vardı.sağlık oc.doktor muayene etti ve bacaklaının arka kısmına bakerken boğum yerleri aynı hizada değil bir ortopediye götür ultrason çekerler kalça ile ilgili bi durum dedi.buarada biz kalça çıkıklığı için ultrason çektirmemiştik inş bişey yoktur allahım.siz çektirdinizmi kızlar devlet hastanelerinde çekiyolarmıdır gideniniz varmı acaba.biz şimdi çocuk doktorunamı gidelim yoksa ortepediyemi onu bilmiyorum yardım edin lütfen.
kızlar çok önemli inşallah cevap veririsiniz.bugün aşımız vardı.sağlık oc.doktor muayene etti ve bacaklaının arka kısmına bakerken boğum yerleri aynı hizada değil bir ortopediye götür ultrason çekerler kalça ile ilgili bi durum dedi.buarada biz kalça çıkıklığı için ultrason çektirmemiştik inş bişey yoktur allahım.siz çektirdinizmi kızlar devlet hastanelerinde çekiyolarmıdır gideniniz varmı acaba.biz şimdi çocuk doktorunamı gidelim yoksa ortepediyemi onu bilmiyorum yardım edin lütfen.
canım bende 3 aylıkken devlet hastanesinde yaptırdım çok şükür bir sıkıntı çıkmadısağol cnm cevabın için.kızlar daha cevap bekliyorum lütfen
evet bennunukıde öyle oldu dr alkol yada kolonyaylalı pamuk koy ustune dedı
kızlar çok önemli inşallah cevap veririsiniz.bugün aşımız vardı.sağlık oc.doktor muayene etti ve bacaklaının arka kısmına bakerken boğum yerleri aynı hizada değil bir ortopediye götür ultrason çekerler kalça ile ilgili bi durum dedi.buarada biz kalça çıkıklığı için ultrason çektirmemiştik inş bişey yoktur allahım.siz çektirdinizmi kızlar devlet hastanelerinde çekiyolarmıdır gideniniz varmı acaba.biz şimdi çocuk doktorunamı gidelim yoksa ortepediyemi onu bilmiyorum yardım edin lütfen.[/QOTE]
yarın sabah ortopedıye gıt
bısey cıkmaz
yıllar önce kardesımede kalbı delık demıslerdı sonra bısey cıkmadı
telas yapma
sağlık ocağını aradım aşıyı yapan hemşire buz koy havluya sarıp dedi birkaç kez yaptım inşallah sabaha iner
çok sağol
Ohhh yaprak sarma yarasın diycem ama göbek beş aylık diyosun. Sütüne yarasın bariii:))
Naaptııı? Tabağı kafanamı geçirdi:))
Bizim başımıza gelmedi ama buz koymayı denedin mi buz şişi indirir hem de ateşini alır. Ama önce doktorunu ara istersen
Süt izni kullanıyosun değil mi?
Ben özel bir hastanede doğum yaptım orda doğumda çekmişlerdi sonra bir daha çektirmedim. Ama devlet hastanelerinde de çekiyor olmaları lazım. Ortopediste götür. Geçmiş olsun. İnşallah bişey yoktur
hadi msn başına kızlar....
canlanın azcık ...
canım sıkılıyo gelin dedikodu yapalım....
bebegımız canım benım kızında sıstı kızardı hatta morardı pamuk ve kolonya ısını gorur hafıf hafıf sıslıge masaj yap kolonyalı pamukla bırkac gune gecer canım
ela82 canım ıns bısey yoktur bazen saglık ocagındakıler fazla telaslandırıyor cektır rontgenı ıcınız rahat etsın kalca cıkıgı olan bebeklerde bacaklarını dızden buktugunde huysuzluk huzursuzluk olur yaptırmazmıs ole demıstı drumuz bıze
kızlar çok teşekkür ederim hepiniz cevap yazmışsınız sağolun.dediğiniz gibi ortepediye götürcez bakalım inş bişey yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?