2010 Nisan Anneleri

buket asude canım alıntılardan gördüm yazını geçmiş olsun bende su konusunda çok inatlaştım kaynanamla ama doktor ver diyince vermeye başladım. Ek gıda ve mama derken kaan paşa günde en az 300 ml su içiyor kana kana aman onun o içişini ve bol çişli bezlerini görünce fikrim değişti. Aman susuz bırakmayın kuzuları 5 aya merdiven dayadık artık:)
epilepsisi çıkan bebişe de çok üzüldüm içim cız etti malum bizde nöroloji teşhisiyle uğraşıyoz gerçi epilepsi ihtimali yok ama umarım o kadar ciddi bir şey çıkmaz

slm kızlar nasılsınız bizde şükürler olsun iyiyiz kızım artık memeyi emmeye başladı zafer benimzemuszemus çok stres yapmıştım emmiyo diye ama şükürler olsun artık emiyo eskiye nazaran :))

tuğbacığım kolay gelsin tatlım yaa valla çalışan annelere kocaman bir maşallah diyorum çok zor yaa hele hayriyeciğime kocamanından maşallah nasıl beceriyo o kadar şeyi şaşıyorum kolay değil çünkü

kızlar size bişey daha soracaktım mamayı kaç saat arayla veriyosunuz bebişlere ben 3 saat falan arayla veriyorum yediği kadarıyla en fazla 100 cc içmeye başladı siz nasıl veriyosunuz aradada meyve püremiz var rendeliyorum onun arasındada kendimi emziriyorum

masallah zeyra cım memeyı emmesıne cok sevındım
ben mama vermıyorum malaesef bılmıyorum ne sıklıkla verılecegını

hayriyekız hangi göbekten bahsediyon allahın aşkına sen 47 kilosun bee moralimi bozma şimdiakannehir valla ben su veriyorum artık hemde bolu boluna korku yetti bana doktorlarda acaba kendi çocuklarına napıyo bizi dengesiz ettiler çok şükür erken farkettikte önelem almaya başladık ama dikkat edin yaa turuncu bi tortu geliyo idrarıyla:gitme:

tubaçok saol canım benim valla su vermediğim her ana yanıyorum banada kayınvalidem verme demişti vermemiştim allahım korusun daha büyük dertlerden hem sen korkma kaan paşamda yoktur bişey dua et

buketciğim nasılsın canım görüşemedik ne zamndır zeynom nasıl

vee ben gerçek adım yeni nickimle buralardayım :))) sabah msj attım kazene.. bu kadar çabuk düzeltme yaptığına sevindim açınca ne şaşırdıım.. sağolsun.. karışıklık ve sizede yazması zor oluyodu :) iyi oldu...

hayriyecim.. neyse ki akşam kısa süreli de olsa kendine vakit ayırmış,keyif yapmışsın.. poyraza da maşallah.. annesine acımış olmalı ki güzelce uyumuş.. devamı da bu şekilde olur inş..

kaan kaptanıma da kocamanından bi maşallahh.. biz 10 cc. içiyoruz anca o da içmek istediği günlerde.. paşanın keyfine göre yani.. ama bi, sıkıntı baş göstermedikçe çok takılmıyorum artık çiş-kaka olayına.. az da olsa yapıyo ve herşey normal,yolunda dedi dr.da çok şükür.. napalım az çiş etsin kuzucuk.. :))

bennuya da maşallahh.. her bebek bir olmuyo tatlım.. hareketli oluyo kimisi.. kızım 7 aylıkken sıralıyodu ama yaşına girince yürüdü.. değişiyo yani.. aman sağlıklı olsunlar da er geç hepsinin geliceği nokta aynı... şimdilik şükür ayımızın özelliklerinin çoğunu yapabiliyoruz...
ana kucağımı? utu uzun süredir yatmıyo ona.. kaldırdık zaten.. yana düşüyodu bir defasındazor yakaladım.. ve genelde sadece kafası anakucağında kendi yerde buluyodum.. bizde vedalaştık o aletle :)

zeyneppp canım çok şükür gizemin ammesine çok sevindim ne zor emmeyen bebekle uğraşmak mahvoluyorum zeynebim emmek istemeyince hem bak sana müjdem var seneye 55 bin öğretmen alacaklarmış az az çalış olacak inşallah senin bu sene... mama konusunu bilmiyom valla ben sabah ğle akşam veriyorum ama aralarda emdiriyorumda yani meyve püresi veriyorum hero baby nin armutlu üzümlü ve yoğutlu püresine bayılıyoopuyorumnanaktan

buket_asude... canım aynı durumu bizde yaşadık 1-2 hafta önce... ve sonuç aynı bol bol su.. başka çözümü yok.. bizde zaten verdiğimiz ama utku beyin içmek istemeyip öğürdüğü suya ağırlık verdik.. hala öyyle cok cok içmiyo ama içiyo bi şekilde.. evet aynen belirti aynı.. bezinde turuncu tortular.. susuz kalınca üretilen üretra kristalleriymiş onlar...
bizim arada hala oluyo bizimde.. suyu az içtiği günlerde genelde..
size de çookkk geçmiş olsun.. opuyorumnanaktan doktorlar bizi aptal etti ayooll... napıcağımızı şaşırdık... biri bişey diyo.. öteki başka bişey.. neyse en azından çözümü olan bi durum..

zeynepcanım iiz şükür zeynebimde daha ii çok şükür su vermediğimiz için sol böbreği kumlama yapmış biraz korktuk ama geçiyo çok şükür
refiye canım geçmiş olsun koltuğunun altında bi sorun oluşmuş ama ciddiye alma önemli bişey değildir inşallah

ayy buketciğim bu sne girmediğim iyi oldu valla baksana millet 120 full çekiyo eğitimden:)))milletvekili tanıdığı olanlar sefalarını sürüyolar canım sol güzel dileklerin için ama ben bu sene çalışırım diyordum gizoşu bırakmayı göze alamıyorum canım yaa bakalım hayırlısı canımcım inşallah atanırsın canım kaç aldın kpssden

kızlar face gizoşla göktuşun videosunu ekleik eşim çekmişti:))konuşmalara dikkat :))

refıyecım cok sevındım gercek adını kullanmana
bennu fazla dönemıyo ana kucagında çunku bız yalnız bırakmadık oyuncaklarla sarkı söyleyerek duruyodu
demın yalnızdı sıkılınca fark ettım
ama zaten örumcek alcam yakında
babasına kalsa sımdıden alcak

ha refıyecım msn dıyecektım 2 3 gun önce hemen kapattın ama özgeye sölemıstım içime doguyo basıt bısey kolunun altındakı dıye
bak göreceksın gıt kendı dr kontrole ozaman görecen

canım sizede çok geçmi,ş olsun valla bizimki suyu öle bi içiyoki kıtlıktan çıkmış gibi allahım yardım etsin dikkat edelim artık su vermeyen arkadaşlarda aman gözünüzüğ seveyim yavrum çiş yapmak eziyet olmuştu bize dikkat edin

canım hayırlısı 78.389 aldım tercih yaptıum bakalım 1115. sıradayım 810 kişi alıyolar şimdi eylülde şubatta belki gelir sıra ama bence sende gizemi uyuttukça az az çalış bi 75 falan alsan atanırsın inşallah ama çalış mutlaka

merhaba güzel anneler
buketcim geçmiş olsun canım bende su vermiyordum sadece annesütü verdiğim için hep verme dediler uyarını dikkate alıp bundan sonra vermeye başlıycam sağolasın canım kpss içinde hakkında hayırlısı olur inş.

yaa hayriyecim fındık kadar göbüşünü eritme çabalarına girmiş onca iş güç içinde biz napsakki kafamı duvarlara vurcam valla

kızlar face gizoşla göktuşun videosunu ekleik eşim çekmişti:))konuşmalara dikkat :))

yaa ne zamandır giremiom face e.şirkette kapandı girişi..evde de bizim 3g miizi eşimin yeğeni aldı hala getirmedi.merak ediom şimdi.bende geçen poyrazın kahkalarını çektim.ekleyecem ama ne zaman

kızzz allah kolaylığını verio zeynom napalım.hem ben yapmasam kim yapacak evi b.k mu götürsün mecbur yani zamanla da alıştım bu tempoya..dağınıklığı tozu toprağı sevmiom ben tahammülüm yok..

canım gizoşun yenien emmesine çok sevindim.inşallah bidaha sorun çıkarmaz.ben ve annem poyraza mamayı 3 saat arayla veriyoruz.ama gündüz mamadan çok meyve suyu veya püresi,yoğurt,çorba filan yediği için mamasını 1-yada2 kez içio açığı ben gece tamamlıyoum ama 120 cc içiyor gece iki defa.birde sabah kahvaltısına her hafta değişik bi kahvaltı saati alıorum gece mamasıda yiyor milupanın 8 tahıllısı..

yaa kiloyla alakası yokki hayatım azcık var göbişim.dar giyince yada kot giyince hemen fırlıyor.ben alışkın değilim bu duruma hemen eritcem.hemde kociş dio yaza tat,ile gitmioz sen bikini giymeden duramazsın yanımda haşemalı karı istemiom diyo uyuz (((888

yeni nick in hayırlı olsun şekerim..evet paşam kıyak geçti anasına teyzesi..ne ii oldu varya.uykusuzluk çok kötü.evde olanlaın bebeğiyle bilikte uyuma imkanı var ama ben harıl harıl çalışıom ..

bişi sorcam az önce arkadaşımla konuştum ankarada yaşıo.onun kızı 3 yaşında oldu gerçi ama bana dediki 5aylıkken doktor kızının meyve pürelerine yada kaşık mamalarına blendırdan geçirilmiş ceviz koymamaı söyledi dedi zeka ve gelişimi için çok önemliymiş.ama ceviz benim bildiğim kadarıyla yağlı..ağır olmazmı ki kızlar yaaaa :uhm:

yaa hayriyecim fındık kadar göbüşünü eritme çabalarına girmiş onca iş güç içinde biz napsakki kafamı duvarlara vurcam valla

hadi sende başla hayatım.kafanı duvarlara vurmak daha güç aklinialirimsmile sen ölede çok güzelsin şekerim aaaaa. a.s. :asigim:

:):):)): ) ilahi canım veremiyom anacım yapıştı kaldı yemeye içmeye de dikkat ediyom ama anlamıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…