deniz hoşgeldin canım.benim tatlı yemeye vaktimmi var bacım iftara çorbamı zor içiom.koşturmaktan gidio kilolar.mehmet salihin gaz problemi haala geçmedimi kıyamam ben ona..ben poyraza elma yağıyla karnına masaj yapıodum epeyi faydasını gördüm..
ahh sibelcim sen emzirion yiyon kuzum aman ye ki sütün olsun kiloları emzirdikçe dert etme.sonra nasılsa verirsin inşallah..
ahh canım yaa bi su vakası daha..inan çok üzüldüm çok geçmiş olsun.doktor hem kızıyo ama çoğu doktorda su olayına karşı çıkıo.hangi doktora güveneceksinki.en iyisi benim gibi yapmak mantığa uygun olanı uygulamak.
canım calpol verdiğin ii olmuş ateşten hariç ağrı kesici özelliğide var..ii gelmiştir kuzunun acısına.benimde aşı günlerim kabus gibi oluyor oğlumla karşılıkla ağlaşıyoruz:)))
herkeze günaydın..dün akşam tam dedim hiçbi iş yapmayacam keyfime bakacam.çat kapı kayınvalidem ve eltim geldiler.kociş mağazaya gitmişti.poyrazı uyutup çay demledim oturdum onlarla çaresiz..allahtan erken gittiler.sahur için börek yapıp aldım dondurmamı elime geçtim tv karşısına keyif yaptım ohh öle ii geldiki :icecream: kociş gelincede iki sohbet ettik.haa kızlar buarada dün akşamda itibaren kocişimin gazıyla ve desteğiyle göbek eritme hareketlerine başladım.azcık göbeğim var uyuz oluyoz ikimizde..toplam 15 dk süüryor ama sırılsıklam oldum terden.sonrasında yosun sabunuyla bi ılık duş ohhh miss :jeyyar: (yosun sabununun selülit ve yağlar için çok büyük etkisi var dikkatinize) sonrada yattım sahur muhabbeti aynı zaten ye iç yat..oğlumda pek huzurlanmadı gece sabah 8 de uyandı sabah tşk ettim oğluma 8 e kadar anasını uyuttuğu için sırnaşık şey
buket asude canım alıntılardan gördüm yazını geçmiş olsun bende su konusunda çok inatlaştım kaynanamla ama doktor ver diyince vermeye başladım. Ek gıda ve mama derken kaan paşa günde en az 300 ml su içiyor kana kana aman onun o içişini ve bol çişli bezlerini görünce fikrim değişti. Aman susuz bırakmayın kuzuları 5 aya merdiven dayadık artık:)
epilepsisi çıkan bebişe de çok üzüldüm içim cız etti malum bizde nöroloji teşhisiyle uğraşıyoz gerçi epilepsi ihtimali yok ama umarım o kadar ciddi bir şey çıkmaz
masallah zeyra cım memeyı emmesıne cok sevındım
ben mama vermıyorum malaesef bılmıyorum ne sıklıkla verılecegını
canım sizede çok geçmi,ş olsun valla bizimki suyu öle bi içiyoki kıtlıktan çıkmış gibi allahım yardım etsin dikkat edelim artık su vermeyen arkadaşlarda aman gözünüzüğ seveyim yavrum çiş yapmak eziyet olmuştu bize dikkat edinbuket_asude... canım aynı durumu bizde yaşadık 1-2 hafta önce... ve sonuç aynı bol bol su.. başka çözümü yok.. bizde zaten verdiğimiz ama utku beyin içmek istemeyip öğürdüğü suya ağırlık verdik.. hala öyyle cok cok içmiyo ama içiyo bi şekilde.. evet aynen belirti aynı.. bezinde turuncu tortular.. susuz kalınca üretilen üretra kristalleriymiş onlar...
bizim arada hala oluyo bizimde.. suyu az içtiği günlerde genelde..
size de çookkk geçmiş olsun.. opuyorumnanaktan doktorlar bizi aptal etti ayooll... napıcağımızı şaşırdık... biri bişey diyo.. öteki başka bişey.. neyse en azından çözümü olan bi durum..
ayy buketciğim bu sne girmediğim iyi oldu valla baksana millet 120 full çekiyo eğitimden:)))milletvekili tanıdığı olanlar sefalarını sürüyolar canım sol güzel dileklerin için ama ben bu sene çalışırım diyordum gizoşu bırakmayı göze alamıyorum canım yaa bakalım hayırlısı canımcım inşallah atanırsın canım kaç aldın kpssden
kızlar face gizoşla göktuşun videosunu ekleik eşim çekmişti:))konuşmalara dikkat :))
slm kızlar nasılsınız bizde şükürler olsun iyiyiz kızım artık memeyi emmeye başladı zafer benimzemuszemus çok stres yapmıştım emmiyo diye ama şükürler olsun artık emiyo eskiye nazaran :))
tuğbacığım kolay gelsin tatlım yaa valla çalışan annelere kocaman bir maşallah diyorum çok zor yaa hele hayriyeciğime kocamanından maşallah nasıl beceriyo o kadar şeyi şaşıyorum kolay değil çünkü
kızlar size bişey daha soracaktım mamayı kaç saat arayla veriyosunuz bebişlere ben 3 saat falan arayla veriyorum yediği kadarıyla en fazla 100 cc içmeye başladı siz nasıl veriyosunuz aradada meyve püremiz var rendeliyorum onun arasındada kendimi emziriyorum
hayriyekız hangi göbekten bahsediyon allahın aşkına sen 47 kilosun bee moralimi bozma şimdiakannehir valla ben su veriyorum artık hemde bolu boluna korku yetti bana doktorlarda acaba kendi çocuklarına napıyo bizi dengesiz ettiler çok şükür erken farkettikte önelem almaya başladık ama dikkat edin yaa turuncu bi tortu geliyo idrarıyla:gitme:
vee ben gerçek adım yeni nickimle buralardayım :))) sabah msj attım kazene.. bu kadar çabuk düzeltme yaptığına sevindim açınca ne şaşırdıım.. sağolsun.. karışıklık ve sizede yazması zor oluyodu :) iyi oldu...
hayriyecim.. neyse ki akşam kısa süreli de olsa kendine vakit ayırmış,keyif yapmışsın.. poyraza da maşallah.. annesine acımış olmalı ki güzelce uyumuş.. devamı da bu şekilde olur inş..
yaa hayriyecim fındık kadar göbüşünü eritme çabalarına girmiş onca iş güç içinde biz napsakki kafamı duvarlara vurcam valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?