2010 Nisan Anneleri

sağolun kızlar yaa heyelan yerlerini gördüm feci yaaa..resmen evler kopmuş savrulmuş.köylerdeki evler su ve çamurla merkeze kadar sürüklenmiş.otobanlar ortadan ikiye ayrılmış..allahım dha beterini göstermesin.ölen sayısı11 le kalsın..

özgecım ben msn ne yazmıstım gece ılk ben kutlayım ıstedıydım
onun için yatmamıstım
NICE GUZELLIKLERI BIRLIKTE TATMANIZ DİLEGIYLE BIR YASTIKTA KOCAYASINIZ
TORUNLARINIZI GÖRESINIZ

DÜKKANINIZ İÇİNDE RABBIM HAKKINIZDA HAYIRLISINI TEZ ZAMANDA VERSIN İNSALLAHa.s.a.s.a.s.

[QUOTE=yaprak sardım dun
ondan kalan içden 1 yemek kasıgı kıymasız
bugunde kabak dıolma yacam onun ıcını attım dudukluye kaynasın kızıma corba yapcam

KIZIM BU ÇORBAYI COK BEGENDI

canım koca adam oldu utkum maşallah doymaz tabi olmazsa meyveyede kat bikaç tane bisküvi
canım benim ben çok ciddiyim ne zaman ihtiyacın olursa bi kız kardeşe hep burdayım.. keçi sütğde bulamadık bakalım umarım bulabilirim

canııııım nasıl üzüldüm tahmin edemezsin allahım biz insanları sınıyor işte kocanada ne deyimki insanoğlu elindekinin kıymetini bilmniyo işte... kocana senin gibi değilde eli maşalı biri denk gelecektide bakalım kafayı vurup yatabiliyormuydu yada senin gibi onca zahmeti çekip bebek yapabiliyormuydu... sana bişey diyimmi bence biraz çek kendini daha az ilgilen yokluğunu evde hissettir azıcık hissetsin uzaklığını... hem annenlere söylememekte çok haklısın üzülmeleri bi yana bide sen yarın ii olunca onlar anlamıyorlar sen telefi edebiliyorsun bişeyleri ama onlar edemiyor... çok üzme kendini nolur inana herkes aynı bizde çok sorun yaşadık evlendiğimizden beri hemde neler yüzünden tartıştığımızı anlatsam gülersin ama en çok ailesi yüzündendi ama hakkını yiyemem çok yardımcı olur bana her işime el atar.. ama kıskançtır bazen çileden çıkarır beni ama ozamanlardada ne kadar zor evlendiğimizi hatırlıyoruz çok severek evlendik biz annemlerin karşı koymalarına rağmen bak yinede ne sorunlar yaşadık olabilir yani herşey.... bence bi kere daha konuşun sakin sakin olumlu olumsuz herşeyi ama yargılamadan kendinide düşün onuda ve onunda bunu yapmasını ağla olumsuz düşünme belki sana ne kadar borçlu olduğunu düşünüp suçluluk hissediyordur belki bunun altından kalkamıyordur ve bu şekilde tepki gösteriyordur... sakın üzme kendini göktuğu düşün.. biz hep yanındayız dostuz çünkü biz
allah yardım etsin canım çok geçmiş olsun kendine dikkat et

allah daha uzun yıllar beraberce mutlu yaşamanızı nasip etsin canım

slm kızlar kaç gündür giremedim gizoş hasta oldu ve aşırı derecede huysuzlaştı devamlı kucağımda yeterki yavrum iyi olsunda bugün eşim işe giderken bizi hastahaneye bıraktı doktora sırtını falan dinledi bişeyi yok dedi sanırım birazcık üşütmüş bize antibiyotik şurup verdi azomax diye 3 gün kullanacağız ama ben eşime kızıyorum geçen gece yatak odasının camını açmış sıcaklayıp öylece kalmış ondan dolayı üşüttü meleğim ama içim gidiyo resmen yaa nasıl bir ağlama anlatamam biyerleri ağrıyo acıyo sanki kuru bir öksürüğü var ve kusmayla beraber ateşi yok şükürler olsun ne olur dua edin kızlar eşim bugün işte ben mecbur annmelerde kalıcam gizoş ya ateşlenirse ya daha falz öksürüse doktora gideriz gece diye inşallah geçer doktor geçer dedi ama benim içim rahat değil peş peşe nasıl bir öksürük anlatamam yaa(

geçmişe şöyle bir baktımda fundamın yazısını okudum canım inan o kadar çok sinir oluyorumki bu duruma bazen benimkide kaytarmaya çalışıyo ve bizdede hep tartışma çıkıyo bu yüzden bende senin gibi düşünüyorum canım biraz annemlerde kalmak hatta tek başıma kızımıda alıp bir yere gitmek istiyorum sonuçta onlar bakmıyoya gün boyu kuzularmızı aynı olay geçen köyde başımıza geldi canım köyde beşiği sallanmıyo bizimkine dedim saat 2 ye geliyo kalk sallayalım yaa adam gözünü açmadan sallıyo dedim ne yapıyosun yaa kafasını vuracaksın kızımın diye oda bişey omaz diyo nereye salladığını görüyomusun diyorum görüyorum diyo valla dedim artık sen beni zor getirirsin dedim canım köye falan dedim git anan baksın köyde seni dedim aldım kızımı kucağımda uyuttum o günden sonra zaten ben devamlı surat yapar haldeyim sonra dün 15 kişilik bir iftara misafirim vardı görümcem gicekya kayınvalidemler iftarı sizde yaparız dediler başımın üstünde yeri var valla iftarı evimde açmaları güzel neyse kayınvalidem yemekleri yapıyo teyzesi falanda gelmişti dünürünün ben bebeği emziriyorum iki bacı sohbet ediyo ne yapayım diyo kayaınvalidem ben yapmasam kim yapacak yemekleri diyo o kadar sinir oldumki ben evimi açmışım mutfağımı açmışım sana istediğin gibi ne yaparsan yap demişim beni bacısına geçiyo duymuyo sanıyo ben bebkle 15 kişiye yemek hazırlayacam düşünebiliyomusun bende onlar gitikten sonra eşime dedim artık senin ananla görüşmek istemiyorum istemiyorum istemiyorum dedim ama o kadar doldumki benim kızım hast adedim o geçmiş yemek bekliyo benden dedim onlarda olsam dedim çayımı ayağıma getiriyo dedim burası benim ev olunca hizmetmi bekliyo dedim o kadar sinirlendimki canım anlatamam yani bu sıralar sanırım nisan annelerinde kocişlerle problem yaşama günleri ama ben fitil fitil burnuından getiriyorum canım hiç yüz verme ben telefonunu dahi açmam sinirlenince msaj yazsa cvb vermem bu sabah mesala hastahaneye bıraktı üstünde nakitin varmı dedi kapıyı çarpıp arabadan indim valla sonra telefon ediyo açmadım beni çok sinir ettiler anlatamam

Son düzenleme:
jaleciğim canım ahmetimede geçmiş olsun canımcım ahh bir büyüseler canım yaa ömrümüzden ömür gidiyo kaşlarına gözlerine bakıyoruz valla

zeynep gçmiş olsun canım yaa geçer merak tme başaka sorun olmasın yeterki iileşir gizoşum.. kocanıda takma boşver
jale geçmiş ıolsun canım nasıl şimdi ahmet yusufumun ateşi

merhaba kızlar hazırlandım eşimi bekliyorum yusufta uyudu şimdi. ama ateşten sanırım yoksa hayatta uyumazdı bu saatte

yurdagülcüm çok sağol canım
inşallah idilinde birşeyi yoktur kıyamam öyle savunmasızlar ki dilleri de yokki anlatsınlar dertlerini

buketçim zeynep nasıl oldu canım
geçen okudum msj ını aklımdaydı msj atacaktım sana face den ama unutmuşum canımya çok üzüldüm rabbim acil şifalar versin prensesine

özgecim nice yıllara canım
bizde de tam tersi ilk önce eşim hatırlar:)
inşallah bütün sıkıntılarınızdan kurtulursunuz canımya rabbim yardımcınız olsun

jaleciim canım çok saol bitaneciğim sorma canımdan can gidiyo resmen yaa kuru kuru öksürüyo devamlı burnunu açıyorum çok zor yaa anne olmak o ağlarken sende ağlıyosun canın idiyo

kızlarrr oğlumun dişi çıktı galiba..alt ön değilde sağa doğru bir diş.geçen haftalarda eli hep ağzındaydı 2 gün dentinox jel sürdüm sonra elini sokmamaya başladı.meğerse dişini çıkarmış bugün farkettim.inş diğerleride hemencicik gelir.
doktorumuz anne sütü dışında elma ve şeftali suyu ver dedi ama bizimki hiç içmiyor.şeker mi koysam acaba içine? meyve suları veriyormusunuz acaba??

canım geçmiş olsun öncelikle daha sonrada gözünüz aydın ilk dişiniz çıkmış ama şeker tuz ilk 1 yıl yasak bebişlere canım

tamam zeynepcim sağol bilmiyordum koymayayım o zaman içmezsede napalım aç bir anına denk getiririm o zaman..

ilkbur dişiniz hayırlı olsun ne zaman diş bugdayı partisi yapıon gelelim:)aman tuz şeker yasak canımm

zeynomm gizoşa çok üzüldüm geçmiş olsun..sen birden hastalandığını anlatırken o gün kü komşun geldi aklıma allah kötü gözden korusun ..eş durumuna bişe demiorum hepsi aynı.ama bi baba nasıl kızını düşünmeden sıcak diye camı açıp huzurla yatabnilio şaştım doğrusu.benim eşim sıcak olunca serin odaya geçio.daha doğrusu ben geç diyom:)))kaynananda maşallah senin evinde seni çekiştiriyor çıkıp 2 laf edemedin ona.gerçi iftarın m,isafiler zehir olacaktı yapılmazdı..canım allah gelinlere sabır akılsız kaynananlarada akıl fikir versin..

buketçim zeynep nasıl oldu canım
geçen okudum msj ını aklımdaydı msj atacaktım sana face den ama unutmuşum canımya çok üzüldüm rabbim acil şifalar versin prensesine
canım çok saol daha ii artık ama yinede arada geliyo yiğne turuncu tortu su veriyorum işte ii olacak inşallah

maşallah canım hayırlı olsun allah diğerlerininde bian önce çıkar diğerleri

kızlar çok sağolun ya insan sizin gibi dostlarla sıkıntılarını unutuyor eşime tavrım devam ediyor açmıyorum telefonunu.gerçi merak etmedi çok ta 1 kere aradı çok işi oluyoya paşamın.neyse böyle devam edicem.her zaman eşleri haklı görme taraftarı değilim ben bizimde ilgiye ihtiyacıız var akşamının 1 saatini bana ayırsa yeter diyoru ben onuda anlıyorum ama o benide anlasın.sadece belli zamanlarda eş görevi olmuyor insan insana her zaman muhtaç.örneğin sizin bana ayırdığınız süreyi benim hayat ar4kadaşım bana ayırsa bile yeter ama yok yapmıyosa keyfi bilir ona göre muamele görür.bu akşam diyorum yemek hazırlamasammı gerçi ramazan ya günah diyorum sonrada karmakarışığım anlayacağınız......

Jalecm geçmiş olsun ahmetime ya dün bu kadar yoktu ateşi tez zamanda geçer inş.......

Gizemede geçmiş olsun oy yerim nasıl hasta olmuş ya.ahh babalar.........kadir kıymet bilmezler analar kadar.eee ne demişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar.........

özgecm nice senelere tatlım............

Hayriyecm şimdi senden duydum dün bu tarflarada çok yağdı heyelan olayı yok sanırım brda tv izliyemiyorm göktuğ tam bi tv manyağı 1 dk gözünü ayırmıyo bizde açmıyoruz tv.allahım mekanlarını cennet eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…