slm kızlar....
bugun bizim evlilik yıldönumu,faceye duavara yazmıştım benim kocanın,oda bana yazmış saolsun,illa bişiyi ilk be yapcem,kopya cekmiş benden olsun ama yamışya sonuçta,nese....
bizim bu dukkan olaylarından cok sıkıntıdayız,ne olur mubarek cuma gunu dua edin banada,hakkımızda hayırlısı olsun ama elim izde ki paramızda bitmeden bir dukkan bulalım rabbm hayırlı br kapı acsın...
kimseyi darda sıkıntıda bırakmasın...
canım koca adam oldu utkum maşallah doymaz tabi olmazsa meyveyede kat bikaç tane bisküvislm kızlarr.. inş. herkes iyidir.. biz annemlerdeyiz.. akşama iftara misafir var.. 20 kişilik aynı gurup :)) dayımlr fln.. vaktim olmadı hiç bugün giremedim...
bizden haberler şöyle... face e utkunun ayak emen fotolarını koydum... bi de pazardan beri kaka yapmayan oğlum bugün az önce yaptı.. kötüü kokan bişekilde.. ee 4 gün içinde tutarsa normal :))
ya kızlarr bide utku dünden beri emiyo ama hep aranıyodu.. doymuyo sanırım.. meyve veriyorum sadece ek olarak.. armut,üzüm,kayısı fln.. ama yine mızmız.. sabahtan bri her defasında 2 göğsümü de emdiği halde doğru dürüst uyumadığı gibi hep huysuzdu.. annemde eda hanımın bayıldığı cicibbebe vardı.. 5-6 tane suyla ıslatıp kaşıkla yedirdim.. yerken mıçtı hatta :)) yüzü güldü.. artık sütüm tam doyurmuyomu ki oğlumu yaa. kaşık mamas,ına fln mı başlıcaz yoksa..
canım benim ben çok ciddiyim ne zaman ihtiyacın olursa bi kız kardeşe hep burdayım.. keçi sütğde bulamadık bakalım umarım bulabilirimgüzel yürekli arkadaşım çok sağol canım allah bana yaşattı ama kimseye yaşatmasın çok sıkıntılı zamanlar yaşadım neyse yaa ama insan kendini hiç bişey için üzmeyecek annem hep üzüntüden akciğer kanserinden vefat etti insan alışıyor ama çok zor yaa
ben hiç süt vermedim daha anne sütü alıyo diye ama inek stü verilmiyo diye biliyorum keçi sütü iimiş ek besine başladığımda eşime dedim köyden getirtecek paket ürün lmak istemiyorum mümkün olduğunca zaten inek sütüde köyden geliyor yoğurdu bi güzel oluyor
iyi geceler kızlarrrrr
yaklaşık 3 gündür sanırım bakıyorum 1 sayfa okuyup çıkmak durumunda kalıyorum ya da syfa açık kalıyo bi ara dün baya alıntı yaptım yolladım ama beni attı kk sayfadan.artık geri dönmek te zor geliyor.hasta olanlara geçmiş olsun.benim oğlanında kabızlığı vardı 5. 6. 7. günleri bulan.bebekler ara ara böyle yapıyor sanırm.1 aydr evam ediyodu bizimkinin kaka sorunu.birde gaz çıkarışı o kadar kokuluki anlatamam size.dr amonyak sıkışıyo ve çıktığı zaman koku yapıo dedi.......neyse şükür ki şimdi iyi..........
kızlar size bi akıl danışcam ya........
eşim çok uzun zmandr beni üzüyo.bu akşam öyle bi laf ettiki.......bana çocuğunun annesine..........ona bebek vermek için tüp bebek sıkıntısı çekmiş karısına.........ya ne diyeyim biliyosunuz işte herşeyi..........
artık çekemeyeceğimi anladım çok bunaldm bebeğim için tamam idare et diyorum herkesin zamanında böyle zamanlar vardr diyorum ama olmuyo ben alttan aldıkça tepeme çıkıyo.bişey söylesem daha ağırını söylüyo.napcam ben yaaaaaaaaa
bu akşam olan da şu........
pazar akşamından beri göktuğ biraz huysuz sanırım diş çıkaracak.........
bütün gün çocuğu kucağımda gezdiriyorum zaten kilolu bi oğlum var belim sırtım çok kötü oluyo.akşam işten geldikten sonra eşime bırakıyorum oğlanı koşturarak yemek yapıyorum yinede 3-4 kap yemek yapıyorum.....
bu akşam oğlanı sallıyorum uyumuyo.her yolu denedm yok ama çıldırıyo çocuk ağlıyo.........gel dedim sallayalım çarşafta........sen mi yarattın benim canımı uyuyacağım dedi.bende çok yoruluyorum dedim yatıralımda çocuk rahat etsin.eşim akşam iftarı yapıyo ve uyuyo düşünün.....hiçbir iletişimimiz yok.o kadar bunaldımki bu durumdan.kaçdefa konuştum değişmiyo.........neyse çarşafı aldı geldi sallamaya başladık bana kaldıramayacağım bi laf dedi.bende sen hiçbişeye layık değilsin görmüyomusun nasıl didindiğimi dedim.yapma diyo bana.nasıl yapma ya kim yapacaksa hala şu anda sofra ortalıkta duruyo göktuğ uyudu.benim elim gitmiyo ama hiçbişey yapmak istemiyorum.
ne oluyo eşime anlamadm ya......annemede anlatamadım geçen olayıda bunuda anlatamam.ama Allah biliyoya çok bunaldm boşanma derecesine çoktan geldm.annem sinirsel hasta.napcam bilmiyorum hayatımda hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştm kendimi hep çıkış yolu bulan ben hep güçlü duran ben şimdi zayıf bi insan oldum.ne yaptıysam olmuyo ya..........
artık şunuda yapayım diyeceğim bi yolum kalmadı.bakıyorum çevreme herkes eşiyle iyi mutlu........ben biz niye böyleyiz.artık bebekte var daha mutlu olmamız lazım değil mi?
ne eksik kısmına gelince ben fazla fazla yapıyorum ütüsüydü,yemeğiydi ilgi bebekten sonra biraz azaldı tamam ama eşim bebekten öncede böyleydi.tüp bebek gibi büyük bi sıkıntımız vardı ben her gece yarılarına kadar otururdum o uyurdu.ailesini hiç demiyorum biliyosunuz zaten..........kafayı yiyeceğim ya.napcam ben
yok pes ettiğim falan ama biraz gitsem evden uzaklaşsam anlayacak...çocuğuna hasret kalınca evde biz olmayınca aklı başına gelecek.ama o da şunu çok iyi biliyor funda gitmez çünkü annesi hasta onu üzmek istemez hem annesine gitse beni haklı görür diye düşünüyo.annem eşimi çok savunur.ama böyle bişeyinde olduğunu bilse eşime cephe alır falan of ne zor ya........babama mı anlatsam diyorum kaç yaşına gelmiş insanlar onlarda üzmek istemiyorum onları zaten abimlerden dolayı baya sıkıntıları var.eşim zaten dışardan görünüşü kanatsız bi melek aiseide öyle ama dışı seni içi beni yakar hesabı.
ya dedimki ona bu akşam sen nasıl bi insansın ya ben bu kadar müzadele ettim bebek sah,bi oldum bebeğime vereceğim 2 damla sütün geri gitmesi için mi uğraşıyosun hiç emzikli kadınla tartışılırmı ya sütüm kesilse yok ya anlamıyo adam.birde uyuyo ya şeytan diyo git boğ sinir şey yaaaa
canııııım nasıl üzüldüm tahmin edemezsin allahım biz insanları sınıyor işte kocanada ne deyimki insanoğlu elindekinin kıymetini bilmniyo işte... kocana senin gibi değilde eli maşalı biri denk gelecektide bakalım kafayı vurup yatabiliyormuydu yada senin gibi onca zahmeti çekip bebek yapabiliyormuydu... sana bişey diyimmi bence biraz çek kendini daha az ilgilen yokluğunu evde hissettir azıcık hissetsin uzaklığını... hem annenlere söylememekte çok haklısın üzülmeleri bi yana bide sen yarın ii olunca onlar anlamıyorlar sen telefi edebiliyorsun bişeyleri ama onlar edemiyor... çok üzme kendini nolur inana herkes aynı bizde çok sorun yaşadık evlendiğimizden beri hemde neler yüzünden tartıştığımızı anlatsam gülersin ama en çok ailesi yüzündendi ama hakkını yiyemem çok yardımcı olur bana her işime el atar.. ama kıskançtır bazen çileden çıkarır beni ama ozamanlardada ne kadar zor evlendiğimizi hatırlıyoruz çok severek evlendik biz annemlerin karşı koymalarına rağmen bak yinede ne sorunlar yaşadık olabilir yani herşey.... bence bi kere daha konuşun sakin sakin olumlu olumsuz herşeyi ama yargılamadan kendinide düşün onuda ve onunda bunu yapmasını ağla olumsuz düşünme belki sana ne kadar borçlu olduğunu düşünüp suçluluk hissediyordur belki bunun altından kalkamıyordur ve bu şekilde tepki gösteriyordur... sakın üzme kendini göktuğu düşün.. biz hep yanındayız dostuz çünkü bizneyse kafanızı çok ağrıttım hakkınızı helal edin ya çok anlatıyorum size burada en çok anlatan benim bu konuları.annem hasta anlatamıyorum babam zaten sıkıntısı var anlatamıyorum abileimn öyle ablamın keza öyleeeeeee.he anlatırım cephe alırlar biliyorum tek sizlere anlatıyorum.bazen utanıyorumda yazmasammı diyorum bak insanlar ne güzl ne mutlu diyorum ama yazmasamda ben çıldırıyorum.herkes tek tek helal etsin hakkını.sanırım sizden başka böyle rahat anlatabileceğim birileri yok
allah yardım etsin canım çok geçmiş olsun kendine dikkat etkızlar ya haberleri izleyeniniz okuyanınız varmı bilmiorum ama rizede heyelan oldu tam 11 kişi öldü.çok üzüldüm yaa.bu yağış hala da böle şiddetli sürecekmiş.bizim bulunduğumuz yer merkez burda pek bişi yok.allahım sen koru yarabbim..
slm kızlar....
bugun bizim evlilik yıldönumu,faceye duavara yazmıştım benim kocanın,oda bana yazmış saolsun,illa bişiyi ilk be yapcem,kopya cekmiş benden olsun ama yamışya sonuçta,nese....
bizim bu dukkan olaylarından cok sıkıntıdayız,ne olur mubarek cuma gunu dua edin banada,hakkımızda hayırlısı olsun ama elim izde ki paramızda bitmeden bir dukkan bulalım rabbm hayırlı br kapı acsın...
yurdagülcüm çok sağol canımslm kızlar
fundacım çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca canım umarım tez zamanda herşey yoluna girer sevgili kocanda senin kıymetini anlar gerken degeri verir canım
jalecim geçmiş olsun canım ya bizim kızında bugün durduk yere ateşi var başka sıkıntısı yok gibi aynen ama ateş 37,5 tu calpol verdim şimdi uyuyor bakalım ne olcak acaba diş mi hakikaten
özgecim evlillik yıldönümünüz kutlu olsun canım nice 5li senelere inşaalah
yaprak sardım dun ondan kalan içden 1 yemek kasıgı kıymasız bugunde kabak dıolma yacam onun ıcını attım dudukluye kaynasın kızıma corba yapcam KIZIM BU ÇORBAYI COK BEGENDI:nazar::nazar:[/QUOTE .!.:afiyet olsun bennu ya
canımyaa çok üzüldüm gizoşum hastamı olmuş rabbim acil şifalar versin yavrumaslm kızlar kaç gündür giremedim gizoş hasta oldu ve aşırı derecede huysuzlaştı devamlı kucağımda yeterki yavrum iyi olsunda bugün eşim işe giderken bizi hastahaneye bıraktı doktora sırtını falan dinledi bişeyi yok dedi sanırım birazcık üşütmüş bize antibiyotik şurup verdi azomax diye 3 gün kullanacağız ama ben eşime kızıyorum geçen gece yatak odasının camını açmış sıcaklayıp öylece kalmış ondan dolayı üşüttü meleğim ama içim gidiyo resmen yaa nasıl bir ağlama anlatamam biyerleri ağrıyo acıyo sanki kuru bir öksürüğü var ve kusmayla beraber ateşi yok şükürler olsun ne olur dua edin kızlar eşim bugün işte ben mecbur annmelerde kalıcam gizoş ya ateşlenirse ya daha falz öksürüse doktora gideriz gece diye inşallah geçer doktor geçer dedi ama benim içim rahat değil peş peşe nasıl bir öksürük anlatamam yaa(
geçmişe şöyle bir baktımda fundamın yazısını okudum canım inan o kadar çok sinir oluyorumki bu duruma bazen benimkide kaytarmaya çalışıyo ve bizdede hep tartışma çıkıyo bu yüzden bende senin gibi düşünüyorum canım biraz annemlerde kalmak hatta tek başıma kızımıda alıp bir yere gitmek istiyorum sonuçta onlar bakmıyoya gün boyu kuzularmızı aynı olay geçen köyde başımıza geldi canım köyde beşiği sallanmıyo bizimkine dedim saat 2 ye geliyo kalk sallayalım yaa adam gözünü açmadan sallıyo dedim ne yapıyosun yaa kafasını vuracaksın kızımın diye oda bişey omaz diyo nereye salladığını görüyomusun diyorum görüyorum diyo valla dedim artık sen beni zor getirirsin dedim canım köye falan dedim git anan baksın köyde seni dedim aldım kızımı kucağımda uyuttum o günden sonra zaten ben devamlı surat yapar haldeyim sonra dün 15 kişilik bir iftara misafirim vardı görümcem gicekya kayınvalidemler iftarı sizde yaparız dediler başımın üstünde yeri var valla iftarı evimde açmaları güzel neyse kayınvalidem yemekleri yapıyo teyzesi falanda gelmişti dünürünün ben bebeği emziriyorum iki bacı sohbet ediyo ne yapayım diyo kayaınvalidem ben yapmasam kim yapacak yemekleri diyo o kadar sinir oldumki ben evimi açmışım mutfağımı açmışım sana istediğin gibi ne yaparsan yap demişim beni bacısına geçiyo duymuyo sanıyo ben bebkle 15 kişiye yemek hazırlayacam düşünebiliyomusun bende onlar gitikten sonra eşime dedim artık senin ananla görüşmek istemiyorum istemiyorum istemiyorum dedim ama o kadar doldumki benim kızım hast adedim o geçmiş yemek bekliyo benden dedim onlarda olsam dedim çayımı ayağıma getiriyo dedim burası benim ev olunca hizmetmi bekliyo dedim o kadar sinirlendimki canım anlatamam yani bu sıralar sanırım nisan annelerinde kocişlerle problem yaşama günleri ama ben fitil fitil burnuından getiriyorum canım hiç yüz verme ben telefonunu dahi açmam sinirlenince msaj yazsa cvb vermem bu sabah mesala hastahaneye bıraktı üstünde nakitin varmı dedi kapıyı çarpıp arabadan indim valla sonra telefon ediyo açmadım beni çok sinir ettiler anlatamam
kayınvalde konusunu hiç açmıyorum bile canım rabbim akıl fikir versin ne diyeyim
sanki sen zorla davet ettin onları bide konuşuyor
bakalım bayram geliyor bizde de konusu açılır yine
jaleciğim canım ahmetimede geçmiş olsun canımcım ahh bir büyüseler canım yaa ömrümüzden ömür gidiyo kaşlarına gözlerine bakıyoruz valla
canımyaa sağoll . işte öyle zormuşki bebeğinin hasta olması ona geleceğine bana gelsin diyorum
zeynep gçmiş olsun canım yaa geçer merak tme başaka sorun olmasın yeterki iileşir gizoşum.. kocanıda takma boşver
jale geçmiş ıolsun canım nasıl şimdi ahmet yusufumun ateşi
slm kızlar....
kızlarrr oğlumun dişi çıktı galiba..alt ön değilde sağa doğru bir diş.geçen haftalarda eli hep ağzındaydı 2 gün dentinox jel sürdüm sonra elini sokmamaya başladı.meğerse dişini çıkarmış bugün farkettim.inş diğerleride hemencicik gelir.
doktorumuz anne sütü dışında elma ve şeftali suyu ver dedi ama bizimki hiç içmiyor.şeker mi koysam acaba içine? meyve suları veriyormusunuz acaba??
canım çok saol daha ii artık ama yinede arada geliyo yiğne turuncu tortu su veriyorum işte ii olacak inşallahbuketçim zeynep nasıl oldu canım
geçen okudum msj ını aklımdaydı msj atacaktım sana face den ama unutmuşum canımya çok üzüldüm rabbim acil şifalar versin prensesine
kızlarrr oğlumun dişi çıktı galiba..alt ön değilde sağa doğru bir diş.geçen haftalarda eli hep ağzındaydı 2 gün dentinox jel sürdüm sonra elini sokmamaya başladı.meğerse dişini çıkarmış bugün farkettim.inş diğerleride hemencicik gelir.
doktorumuz anne sütü dışında elma ve şeftali suyu ver dedi ama bizimki hiç içmiyor.şeker mi koysam acaba içine? meyve suları veriyormusunuz acaba??
sağol canım. Babam 2 sene önce vefat etmişti
canım durumunuza çok üzüldüm ama maalesef erkeklerin çoğu böyle. çevrendekileri mutlu görüpte aldanma. çünkü davulun sesi uzaktan kulağa hoş gelirmiş. Kimbilir millette ne dertler var. Benim kaç arkadaşım mutlu görünüp boşandı, psikiyatristlere gitti biliyormusun..
Erkekler çocuk gibi ilgi isterler, ilgi göstersen bile az gelir, bahane ederler, giderler üstüne başka gül koklarlar. Ama sen önce bir annesin, sonra kocanın hanımı. Tabiiki önce bebeğine ilgi göstericen. Her anne ben de dahil, çocuğunun babasının da çocuğuna kendi kadar olmasa da biraz ilgi göstersin ister. Ama her baba yapamıyor bunu.benim eşim 7 yıl önce kızım doğduğunda benim ailem ve kendi ailesiyle atıştı. Dolayısıyla yapayanlız kalmıştık. Ben de illaki yardım edeceksin tartışmaları yaptım hep evde. Sonunda o da gece kalktı kızımın gazını çıkartmaya. Ama ben üzüle üzüle sütüm kesildi. üzülme demekle olmuyor insanın elinde değil ama bebeğin için üzülmemeye çalış, üzülüp onu sütünden mahrup etmeye deymez de gitsin..şimdi oğlumla gece ilgilenmiyor. Demin bebişim beşiğinde ağlıyordu. Bende mutfakta mama hazırlıyorum. Eşimin yanında olmasına rağmen bana sesleniyor gel bak ağlıyor diye. Baktım ayağı beşiğin parmaklığına sıkışmış yavrumun. Babası horul horul uyuyor, yavrum ağlıyor. Gözünü açıp bakmamış bile neden ağlıyor diye..klava: Oğlum için eşime fazla baskı uygulayamıyorum. çünkü onu ben istedim doğurmayı. Zaten işe başlayacam. Bakıcı yarım gün gelecek. Yarım gün mecburen eşim bakacak. Annesi asla bakmam diyor. (nedenini daha önce yazmıştım)
sen de eşinle konuşmaya çalış. Bir ilişkiyi bitiren 1. Sebep iletişim kopukluğudur.
Ekonomik olarak müsaitsen al bebeğini birkaç gün tatile git derim. şöyle çok uzak olmayan seni yormayacak bir yer de olsa olur. Hatta yanında seninle gelebilecek bir arkadaşta bulursan harika olur. Ailenden birine sakına anlatma.
Dişten olabilir canımateşi geçmiş olsun. Bugün de geçmezse ateşi doktora götür bence. Kulak ve boğazına bakar, enfeksiyon var mı diye
helal olsun canım. Utanacak ne var ayol herkesin başına gelebilecek şeyler. Ailenden birine sakına anlatma. çünkü sen onların canısın, çok üzülürler. Siz eşinle düzelirsiniz, onlar unutmazlar, içlerine oturur. Hep akılları sende olur, huzursuz olurlar.
Evet maalesef bebek olduktan sonra erkekler daha da fazla ilgi istiyorlar. Benim kırkım çıkmadan "ne zaman eskisi gibi olacağız? Nezaman düzene girecek gece hayatımız?" diye söylenip dururdu. Hala da söylenir. Zaten çok yoruluyoruz bütün gün. Madem ilgi istiyorlar. O zaman işin ucundan tutsunlar da bizi dinlendirsinlerkaydirigubbakcemile
gelelim bana. Benim oğlan gece sadece 5 de kalkardı memeye. 2 gündür saat 2.30 da da kalkıyor. Doymuyor mu acaba? Milupa aptamil gece maması çıkarmış. Ondan alsam mı nedersiniz?
zaten sorun orda aslında farkında degıller ama uzmanlarda söyluyorlar bebeklerı kıskanıyolarmıs nıye cunku senden önce ben vardım
sımdı bana verılen ılgıyı sen aldın
allah yardımcın olsun dualarım hep senınle
senı en ıyı ben anlarım benım ayrıldıgım esımın kopyası
senın hesap işim zor söle böyle deyınce herkes nasıl yapıyo
onlar kadın degılmı bılmem kımınde 2 ötekınınde 3 çocugu var
onlar nasıl yapıyo demekkı sorun sende der çıkardı
allah biran önce gözunu acsın
aynen dedıgın gıbı
çırkınler ve becerıksızler kaderı versın
kocacım yapamıyorum deyıp kendı gömlegını elıne verıp utuletseydın senden ıyısı olmazdı
suusmak bılmeyen bır mınnacık yavruyla aksama kadar 1 dak durmuyosun kımseye muhtac degılsın
dahada fazlasını beklıyo
ne varkı o uyuyodur aksama kadar mutlaja sen her işini yapıyosundur aksamda ona nazlanıyosundur
ona göre tabıkı
acaba bebegın uyudugu zaman sende 5 dakıka oturuyormusun kı
yerınde olsa napardı acaba
allah yardımcın olsun
özgurcum bu 2 bayramım annesız demıssın ya
yoksa annen sagmı
yalnısmı anladım
günaydın kızlar
malesef bebeğimin ateşi düşmüyor dün gece fitil vermiştim biraz düştü ama yine çıktı bende 6 gibi tekrar fitil verdim bekliyorum . Acile götürmek istemiyorum çünkü anlamıyorlar saat 9 olsun da çocuk doktoruna götüreceğim
başın sağolsun özgürcüm
çok sağol ama geçmedi malesef bende doktora götüreceğim 9 olmasını bekliyorum
selam millet
uzun zamndir giremedim sayfa patlamasi olmus resmen atlaya atlaya okudum alinti filan hak getire :)
arkadaslar kk ya ve faceye pek takilamiyorum malesef genelde bilgisayrim hep acik msn ve skype den yazan olursa goruyorum firsat olursa cevapliyorum neden mi cunku kizim huysuzlandi son gunlerde genelede kakasini aksam uzeri yapiyor ve o saate kadarda huzursuz oluyordistemi cikiyor nedir anlamdimeli hep agzinda salyasi hic bitmiyor, ev desen hep dandini topla topla bitmiyor + evde spor yapiyorum zaman akipgidiyor . Aksam esim gelince yemek yapip kizin banyosuydu uykusuydu saat 9 oluyor 9dan sonra yuruyuse gidiyorum 1 saat, geliyorum dus aliyorum saclarim uzun oldugu icin uzunca bir sure taramak ve kurutmakla ugrasiyorum saat oldu aksam 10 bucuk sonra bulasigi yikayip utu yapiyorum cocugu emziriyorum ve internete oturuyorum sadece bakip cikip yatiyorum , iste bu benim yeni hayatim :) artik tempolu bir sekilde spor yapiyorum bugun spor salonuna gittim 30 dk kosu bandi 25 dk bisiklet agirlik filan yorucuydu yani abur cuburuda kestim zaten biliyosunuz 2 kilo verdim nerdeyse olmek var donmek yok uleyynnn:)
gecmisi okugum kadariyla fundacim baya dertlenmissin kocadan yana hakkin var ne diyeyim valla benim esim bana yardim etmese ben biterim resmen adamiin arabasini gordummu pencereden kosuyorum resmen kapiya elimde cocukla butun gun cok yoruluyorum + bikkinlik geliyor insan uzaklasmak istoyor sagolsun oda severek yapiyor butun gun gormediginden ozluyor demkki tabi cok uzun surmuyir bu ozlem ama yinede banyosunu yaptirip uyutmasi bile yetiyor . Ama suda var ebnim esimin isiyle seninki asla bir olamaz onun calisma temposu ve stresi cok daha fazladir emin ol bizim mudur yardimcisi vardi bi tane bizim okula geldi adam 1 yilda saclari agardi resmen ogretmenin ogrencinin derdi hic cekilmez gerci su an tatilde galiba . Ama yinede tabi bahane olamaz bunlar sana yardim etmesi seni hep el ustunde tutmasi gerekir bide sut veriyosun mazallah senin uzuntunle bebiste hasta olur , en guzel cozum evden gitmek filan degil en guzel cozum konusmak ha anlamiyor diyosun ozaman tavir yapacaksin kuseceksin konusmayacaksin ozaman belki cakar durumu .....neyse en iyi karari yine sen verirsin biz ne desek bos..inaniyorum iyi olacak kendini uzme arkadasim
neyse kizlar saat 1 oldu nerdeyse yatayim sabah 6da istima yinehem acayip yoruldum bugun ekstradan agirlik calistimda ayiptir sulemesi :)))
hasta bebelere sifa analairna akil fikir ihsan eyle yarabbi diyerek bu mesajida bitiriyorum
operim canlar
gunaydın gununuz guzel yarınlarınız bugundende guzel cumanız mubarek olsun
klasık bırgun bennu uyanır 07 30 annesı oyalar oynatır
ve mıcar annesı yataktan kalkmak zorunda kalır
ve oley neysekı oruc degıl
sahura 5 kala iptal olmus ya ögleden snr 5 6 da olsa napardım
iste böyle mubarek cuma gununde allahım fundanın ve onun gıbı olan kocalara akıl fıkır ver
bebe dıye yanıp tutusan sanrada kıymetını bılmeyen kullarından mahrum et bızı allahım yazık ya
sabah sabah
neyse herkeslere ıyı gunler
ooooo kimlşer gelmiş..bu nasıl koşturmacadır nasıl yoğunluktur kız filiz..benden aşağı kalır yanın yok.kolay gele.fit resimlerini bekliyoruz..ayrıca mavişin huzursuzluğu normal tüm bebekler aynı kuzum..
günaydın canım..noldu yusufcuk a öle.aman allah korusun ateşten.en çok korktuğum şey.diştendir büyük ihtimal.sen gene emin olmak ve önlem almak için doktora götür tatlım..
kıyamam ben utkuşaaa ..bal surat doymuyomu yoksa?koca dam oldu da midesi mi genişledi:)) canım inşalah sütün azalmamıştırda utkunun iştahı açılmıştır..aslında doyurucu olması için meyvenin içinede cicibebe kırabilirsin canım.yada tahıl içeren kaşık maması versen günde 1-2 kez filan.hem hergün tahıl alması şart ya.ne bileyim sen bilirsin yinede canımm..
fundaaaayazdıklarını okuyunca çok üüzldüm inan.bu erkek milleti ne kadar nankör yaaa.nasıl yapabilir bunu sana.şükretmesi ve sana minnet duyması gerekirken.allah ii nimet verio onlara yaaa . Sayemizde o da tabii..canım ne diyilebilir ki.boşanmak çözüm değil tatlım.anlayana kadar oturup konmuşmak gerek.baktınki gene tık yok ozaman gözdağı ver ve uygula.ne kadar emin olduğunu anlamalı çünkü.şartlar koy onunda şartlarını dinle.uyumamasını çocuk uyudktan sonra sohbet etmeyi film izlemeyi filan teklif et ne bileyim.daha nasıl ilgi beklio bu adam ya.uyuyo diyosun?anlamadım valla derdini.nankörlük işte tüm erkeklerde biraz var.bende eşime geçen akşam dağınıklılığından dolayı öle şart koştumki şimdi biraz daha ii gibi:)))))
kızlar günaydınnnnnnnnn..dün akşam rizede yağmur gök gürültüsü ayyy fena bi geceydi.kaynanamdaydık eltimle kaynımda ordaydı.aman eksik kalırlardı zati.yemek yediğimiz gibi kalktık eşim mağazaya bende oğlumla eve geldim.oğlumla oynaşıp uyuttum tv de yok çalışmıyor uydu sistemleri filan şimşekten.ne yapayım derken.boya almıştım önceden tuttum saçlarımı boyadım.ilk deneyimim olmasıona rağmen sonuçu beğendim.kociş daha bğendi.yazık şimdiye kadar ödediğim kuaför paralarına diyor..:) sonra eşim tlf etti fenerin maçını izleyecekmiş abisiyle ok dedim ben yatar ozaman yattım.bidaha sahura kalktım.oğlum yine 2 kez uyandı sabah da 7,30 da uyandı ama geç uyanığı için gece 2 kez kalkışını affettim :ecrin_bebek:
oyyyyyyy funda çok üzüldüm yaa.neden böyle oldu ki ya ben anlamıyorum erkekleri yani neden karılarını uzerler soverler ağlatırlar hakkım helal değil valla. Bencede hiç is yapma bir süre kalsın ev kendi haline
kızlar ya haberleri izleyeniniz okuyanınız varmı bilmiorum ama rizede heyelan oldu tam 11 kişi öldü.çok üzüldüm yaa.bu yağış hala da böle şiddetli sürecekmiş.bizim bulunduğumuz yer merkez burda pek bişi yok.allahım sen koru yarabbim..
canım koca adam oldu utkum maşallah doymaz tabi olmazsa meyveyede kat bikaç tane bisküvi
canım benim ben çok ciddiyim ne zaman ihtiyacın olursa bi kız kardeşe hep burdayım.. Keçi sütğde bulamadık bakalım umarım bulabilirim
canııııım nasıl üzüldüm tahmin edemezsin allahım biz insanları sınıyor işte kocanada ne deyimki insanoğlu elindekinin kıymetini bilmniyo işte... Kocana senin gibi değilde eli maşalı biri denk gelecektide bakalım kafayı vurup yatabiliyormuydu yada senin gibi onca zahmeti çekip bebek yapabiliyormuydu... Sana bişey diyimmi bence biraz çek kendini daha az ilgilen yokluğunu evde hissettir azıcık hissetsin uzaklığını... Hem annenlere söylememekte çok haklısın üzülmeleri bi yana bide sen yarın ii olunca onlar anlamıyorlar sen telefi edebiliyorsun bişeyleri ama onlar edemiyor... çok üzme kendini nolur inana herkes aynı bizde çok sorun yaşadık evlendiğimizden beri hemde neler yüzünden tartıştığımızı anlatsam gülersin ama en çok ailesi yüzündendi ama hakkını yiyemem çok yardımcı olur bana her işime el atar.. Ama kıskançtır bazen çileden çıkarır beni ama ozamanlardada ne kadar zor evlendiğimizi hatırlıyoruz çok severek evlendik biz annemlerin karşı koymalarına rağmen bak yinede ne sorunlar yaşadık olabilir yani herşey.... Bence bi kere daha konuşun sakin sakin olumlu olumsuz herşeyi ama yargılamadan kendinide düşün onuda ve onunda bunu yapmasını ağla olumsuz düşünme belki sana ne kadar borçlu olduğunu düşünüp suçluluk hissediyordur belki bunun altından kalkamıyordur ve bu şekilde tepki gösteriyordur... Sakın üzme kendini göktuğu düşün.. Biz hep yanındayız dostuz çünkü biz
allah yardım etsin canım çok geçmiş olsun kendine dikkat et
allah daha uzun yıllar beraberce mutlu yaşamanızı nasip etsin canım
slm kızlar kaç gündür giremedim gizoş hasta oldu ve aşırı derecede huysuzlaştı devamlı kucağımda yeterki yavrum iyi olsunda bugün eşim işe giderken bizi hastahaneye bıraktı doktora sırtını falan dinledi bişeyi yok dedi sanırım birazcık üşütmüş bize antibiyotik şurup verdi azomax diye 3 gün kullanacağız ama ben eşime kızıyorum geçen gece yatak odasının camını açmış sıcaklayıp öylece kalmış ondan dolayı üşüttü meleğim ama içim gidiyo resmen yaa nasıl bir ağlama anlatamam biyerleri ağrıyo acıyo sanki kuru bir öksürüğü var ve kusmayla beraber ateşi yok şükürler olsun ne olur dua edin kızlar eşim bugün işte ben mecbur annmelerde kalıcam gizoş ya ateşlenirse ya daha falz öksürüse doktora gideriz gece diye inşallah geçer doktor geçer dedi ama benim içim rahat değil peş peşe nasıl bir öksürük anlatamam yaa(
geçmişe şöyle bir baktımda fundamın yazısını okudum canım inan o kadar çok sinir oluyorumki bu duruma bazen benimkide kaytarmaya çalışıyo ve bizdede hep tartışma çıkıyo bu yüzden bende senin gibi düşünüyorum canım biraz annemlerde kalmak hatta tek başıma kızımıda alıp bir yere gitmek istiyorum sonuçta onlar bakmıyoya gün boyu kuzularmızı aynı olay geçen köyde başımıza geldi canım köyde beşiği sallanmıyo bizimkine dedim saat 2 ye geliyo kalk sallayalım yaa adam gözünü açmadan sallıyo dedim ne yapıyosun yaa kafasını vuracaksın kızımın diye oda bişey omaz diyo nereye salladığını görüyomusun diyorum görüyorum diyo valla dedim artık sen beni zor getirirsin dedim canım köye falan dedim git anan baksın köyde seni dedim aldım kızımı kucağımda uyuttum o günden sonra zaten ben devamlı surat yapar haldeyim sonra dün 15 kişilik bir iftara misafirim vardı görümcem gicekya kayınvalidemler iftarı sizde yaparız dediler başımın üstünde yeri var valla iftarı evimde açmaları güzel neyse kayınvalidem yemekleri yapıyo teyzesi falanda gelmişti dünürünün ben bebeği emziriyorum iki bacı sohbet ediyo ne yapayım diyo kayaınvalidem ben yapmasam kim yapacak yemekleri diyo o kadar sinir oldumki ben evimi açmışım mutfağımı açmışım sana istediğin gibi ne yaparsan yap demişim beni bacısına geçiyo duymuyo sanıyo ben bebkle 15 kişiye yemek hazırlayacam düşünebiliyomusun bende onlar gitikten sonra eşime dedim artık senin ananla görüşmek istemiyorum istemiyorum istemiyorum dedim ama o kadar doldumki benim kızım hast adedim o geçmiş yemek bekliyo benden dedim onlarda olsam dedim çayımı ayağıma getiriyo dedim burası benim ev olunca hizmetmi bekliyo dedim o kadar sinirlendimki canım anlatamam yani bu sıralar sanırım nisan annelerinde kocişlerle problem yaşama günleri ama ben fitil fitil burnuından getiriyorum canım hiç yüz verme ben telefonunu dahi açmam sinirlenince msaj yazsa cvb vermem bu sabah mesala hastahaneye bıraktı üstünde nakitin varmı dedi kapıyı çarpıp arabadan indim valla sonra telefon ediyo açmadım beni çok sinir ettiler anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?