bu arada bababnem cewapladı sorumu....
hamile kalınırsa emzirme döneminde ;doktor hemen sütten keseceksin bebeğini dermiş..
çünkü hormonlar faklı çalışırmış ve bu bebeği beslemezmiş....
bu süt bebeği hasta edermiş....
oyuzden bu dönemde çok dikkatli olunması gerekli diyor çünkü o bebeğin rızkını kesmiş olmamak çin anneye en ihtiyac duyduğu dönem olduğu için hamile kalmayın işte bizim zamanımızda korunmak diye bişi yoktu hersey elinizin altında kalmayın hamile diyo:))))))
ayyy neguldüm benim ağzımımı yokluyorsun diyo
he he bizim zamanımızda korunmak yoktu deyince aklıma geldi. herifimin babaannesine de bi kere sormuştum sen hiç kocanla öpüştün mü diye. olurmuymuş ööle şey hiç. yoksa siz öpüşüyomusunuz dediydi. yok babaanne ne münasebet hiç yaparmıyım ben ööle iğrenç şeyler dediydim. bunuda internette okumuştum eskiden öpüşme falan yokmuş diye...
he he bizim zamanımızda korunmak yoktu deyince aklıma geldi. herifimin babaannesine de bi kere sormuştum sen hiç kocanla öpüştün mü diye. olurmuymuş ööle şey hiç. yoksa siz öpüşüyomusunuz dediydi. yok babaanne ne münasebet hiç yaparmıyım ben ööle iğrenç şeyler dediydim. bunuda internette okumuştum eskiden öpüşme falan yokmuş diye...
sabah alcam diyo eşim yaparsın diyo bakalım bi aksilik olmazsa yapar yapmaz yazarım buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?