2010 Nisan Anneleri

evet yaf funda goca olayini atladik senin hamilelige daldik ha soyleeeee yola geelllll deseydin gocalara olumm ay cok abarttimmi ne sacma oldu bu ihihihiii:)

canım sıkılıyo ne olcak bu cocuğun uyku duzeni böle uyumuyor ya uyusada en fazla yarım saat sonra ayakta,akşm oldumu gece oldumu bir cocuk uyur bikere ya cinler tepeme çıkıyor işte...
netde yapacak bir dunya işim var hiç birini yapamıyorum....
üfffff çıldiricimmmmm:))))))))

bu arada kilo vermeyi düşnmeye başladım...
versem iyi olacak şun 69 kiloyum en zından 60 olsam hiç fena olmıycakkk:))))))))

ayşegülcm aynen katılıyorum sana.2 yıl önce burdada öyle bi şebeke vardı geçen yıl yakalandı.2 ay ceza aldılar bunlar öğretmen ve şu anda görevlerine devam ediyolar.kocası yapan,şebekeden olan diye duydum........ karısını iyi puan aldırtarak atanmasını sağladı.Allah yedirtmez ya.........

özge sağol tatlım....inşallah olmaz bi daha............
zor olur ama özellikle göktuğ için.çünkü göktuğun en iyi oyun arkadaşı benim.yavrum beni görünce acayip heyecanlanıyo

slm kızlar budebecim bende regl olmadım daha hiç yaa bendede oluo o seyirmeler ayy hepten korktum şimdi yarın test yapınca mutlaka haber ver canım.ama olmaz yaa hiç bi kaza olmadıda ama ufff yaa..

bu arada bababnem cewapladı sorumu....
hamile kalınırsa emzirme döneminde ;doktor hemen sütten keseceksin bebeğini dermiş..
çünkü hormonlar faklı çalışırmış ve bu bebeği beslemezmiş....
bu süt bebeği hasta edermiş....
oyuzden bu dönemde çok dikkatli olunması gerekli diyor çünkü o bebeğin rızkını kesmiş olmamak çin anneye en ihtiyac duyduğu dönem olduğu için hamile kalmayın işte bizim zamanımızda korunmak diye bişi yoktu hersey elinizin altında kalmayın hamile diyo:))))))
ayyy neguldüm benim ağzımımı yokluyorsun diyo

denizcm hiç bilmiyorum nasıl yapılıyo benim tickerıda dünürüm yapmıştı sağolsun..........bu arada bugün yazmışsın bana iyiyiz canım barıştk yolunda herşey.çok sağol canım benim

ben de çalışmayı düşünüyorum ama oğlumu bırakma fikri geriyo beni. dün diş ağrısıyla ağlarken ööle bi bakışı vardı ki yardım et der gibi bööle gözümün içine içine içim parçalandı. ellerin eline nasıl bırakayım oldum...

filizcm dedim valla.yaw diyo ne zor şeymiş çocuk bakmak falan diyo haftasonu biraz dinlendm ben göktuğla bıraktm eşimi..........anladı eşimde..........

özge teşekkür ettiğimiz söyle babannene..........ama ayırmak gerektiğini bilmiyodm bak.maşallah ya ne varsa eskilerde var..........

butterflysdscm bende de öyle seyirmeler var başta hemen korunmadm zaten olmuyo diye ama sonradan korundk.haber veririm mutlaka

he he bizim zamanımızda korunmak yoktu deyince aklıma geldi. herifimin babaannesine de bi kere sormuştum sen hiç kocanla öpüştün mü diye. olurmuymuş ööle şey hiç. yoksa siz öpüşüyomusunuz dediydi. yok babaanne ne münasebet hiç yaparmıyım ben ööle iğrenç şeyler dediydim. bunuda internette okumuştum eskiden öpüşme falan yokmuş diye...

canım sen korunmamışsın ama başta ayy yeni bebişmi gelio kkya yoksaaman canım yaa naparız öyle bişiy olursa.ama hormonlardanda olmuyoruzdur emziriyoruzya.bizim arkadaşada doktor profösör hemde emziriyosan 6 ay korunmayabilirsin demiş ama ben inanmıyorum böyle bişeye.görümcemde süt korur die korunmadı bebeği 7 aylıkken hamile kaldı.şimdi diğeride 1 yaşına girdi birlikte büyüyolar.ama başta çok zorluk çekti.vakit yok duş bile zor alıyorum diodu(

bizim köyde bi kadın vardı rahmetli top karı derlerdi çok tatlıydı .dediki eşimi bana ilk akşam karanlığında gösterdiler uzaktan baktım iyi gibi geldi olur dedim dedi.........

gerdek gecesi yanyana gelince dedimki eşime dedi ben seni yakından göreydm almazdım kaydirigubbakcemile3nerden aklıma geldiyse yazayım dedm.Allah rahmet eylesin çok iyi bi kadındı

budebecim canım sabahmı yapıcaksın test.sabah yap daha net çıkıo ilk idrarla.hemen sabah kkye giricem canım haberini bekliyorum.hayırlısı olsun işallah canım yaa.sende bebiş çıkarsa bende yaparım test yaa..

canım ablamın dr u da demişki bu ilk aylara çok dikkat edin.çok kolay hamile kalabilirsiniz rahim yenilendiği ve toparlandığı için demiş.bakalım ya hayırlısı Allahtan

opusmeye gerek yok canim amac uremek zaten onun icinde opusmeye delikafaduldenhacet yoghhh hahhahaaha

benim babanem okdara çağ dışı düşünmüyor yaw...gayet modern süper babane o....
ama kendi anlatıyor doğum kont hapını devlet veririmiş ve saatlerce almakm için beklermiş,her ay hast. kpısında beklemek ne zor değilmi....
ama ananeme sorarsam aynı cevabı alırım .,bu araa ben bilmem der öle sele ama 10 çocuğu var hemde evlendiğinde 14 yasındaymış dedemse 11 yasaındaymış saka gibi değilmi....

tamam canım hayırlı haberleriini bekliyorum sabah hemen giricem kkya uyanınca..uyandı yine oğluş buara çok sık uyanıo.hepinize ii uykularrrr güzel anneler ve bebişleri..

kızlar gece gece nasıl bi konu açtım yaw....ya bu eskilerde çok değişik hikayeler var çok severim ben yaşlıların sohbetlerini dinlemeyi..........süper babanne bizi bilgilendr.ellerinden öperm özge babannenin.......bende selam ilet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…