2010 Nisan Anneleri

biz de bu ramazan evde hiç durmadık dersem yeri vardır
ama bu perşembeden başlayarak bende misafir alıcam tabi gittiklerimizi çağırmak gerek giderken iyiydi ama Allah gayret kuvvet verir inşallah davet ettiklerimde hep sen çocuklusun gelmeyelim filan diyolar ama olmaz bir daha gitmeye yüzümüz olsun dimi ama

kızlarr geçmişe bi bakayım dedim ama daha 10 sayfa fln var bakılıcak ve ben utku uyurken birazcık daha uyuyayım diyorum.. kusura bakmaz kimse eminim.. çünkü bende yazdığımda sayılı birkaç kişi cvp yazıyo ve kimse ge.mişe bakmıyo artık...

jalenin oğluşunu okudum sadece ama hasta olan tüüüüm bebişlere ve varsa annelere geçmiş olsun diyorum....

özgecim.. size de geçmiş olsun... ateşimiz bizimde arada çıkıyo iniyoo.. arada huysuzlanıyoruz.. bakalım ne zaman durulucak bu bebişler..

geçmiş olsun diyen bi ark.vardı.. ama sadece isimimle o dediği halde adını unuttum nolur kusuurma bakmasın.. neyse ki utku iyi.. ateşi hala sabahları uyandığında oluyo bazne ama sonra düşüyo.. sanırım ya dişten ya sıcaklardan... saol canım ark.ım...

hayriyecim.. hemşerim filizcim... bende bilindiği üzre geçen 20 kişilik bi grup aldım yemeğe.. zor oluyo yaa.. yemek yaparken annem utkuya baktığı ve yemek sonrası msa ve bulaşık olayını halletmiş olmalarına rağmen zor oluyo... çünkü sadece yemek ve buşaşık olmuyo o geceki iş... millet gidince kalan yemekler küçük tencere yada saklama kaplarına aktarılıcak.. tencereler yıkanıcak.. ortalık toparlanıp tekrar sil süpür.. oyy.. cumartesi yine misafirim var benimde.. bu kez eltimler, görümcem. bide eltimin kızı ve oğlu eşleriyle gelicek.. çok kalabalık olmayız neyse.. 10 kişi falan.. yardımda ederler eminim ama işte ne pişirsem... utkuyla evi temizle yemek yap koştur düşündürüyo beni.çünkü gündüz 1 dk. durmuyo beni görmeden.. bakalım allah kolaylığını vericek inş.. yemeğüe misafir alıcaklara şimdiden kolay gelsin.. gezmek,gitmek iyi de her işin bi karşılığı var.. olmasa daha iyi ama işte o zamanda insan sıkılıyo bidahaki sefere giderken...

herkese iyi günler...

özgürcüm.. saol tatlım.. evet erkencilerdenizm ama gece yatmamız 1i , 2yi buluyo.. sonra sahura alk saat 5 de yat.. sabah 7 de kalk kocayı işe uğurla... derken hala dinlenemediğimi hissediyorum.. normal de aslında günlük 4 saatlik bi uykudan bahsediyoruz :)) neyse ben bir saatçik daha uyusam kardır.. tabi bu arada oğlum yada kızım uyanmazsa :)) iyi günler canım..

günaydın kızlarr.. herkese güzel bir gün diliyorum... tabi bebişlere de...

Günaydın, oğlan yattı şimdi de kız kalktı bana uyumak haram lmaz:mafoldumben

Şanslısınız ücretsiz izinleriniz uzun. 1 yıldan falan bahsediyosunuz. Ben 6 ay talep etmeye bile kalksam ertesi gün kapının önüne koyarlar(

Hanımlar hayırdır ya, tekrar bebişlik, hamişlik falan. Erken değil mi?

Benim ananem de kinin (sıtma ilacı) içermiş o zamanlar. Doğum kontrol hapı, prezarvatif nerdeee:)) Kinin. O korurmuş.

Sütün tadı değişirmiş acı gibi olurmuş. Hamileyken emzirmeyin diyorlar. Hayırdır, tekrar mı bebiş istiyorsun yoksa. Erken değil mi? Bence acele etme. Vücudun iyice toparlansın. Yanlış anlama kilo anlamında değil. Yani bünyenin iyice toparlanması lazım ikinci bir gebelik için. 2-3 yıl bekle en azından.

TEYZOŞLAR ZAFER BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN BEN ASKER OLDUM.

Maşallah senin gibi askereeee

ıyı aksamlar kızlar

bennu durmuyo
babasıda kızıyo ama 5 dak bısey dıycem bennu bugun çişini wc ye yaptı ablası tuttu çişşşşşşşşşşş dedı oda yaptı

Maşallah. Senin kız da pek erkenci canım. Hayatı erken öğrenecek kaydirigubbakcemile3
Hadi bakalım:))

Sakın bir daha böyle yorma kendini canım. HAsta olursan kim bakacak sana. Bir damla çocuğun var. O hizmet ettirmeye gelenler inan bana iki günden fazla gelmezler bir çorbanı bişirmeye. Dikkat et kendine eyvahedigeldismile
Ben kimseyi çağırmıyorum valla. Geçen gün eşim anasını babasını çağırmış. Tamam gelsinler başım üzerine dedim. Ama ben iki çocukla bebekle bişey yapamam, annen yardım etsin dedim.:1shok: Kayınvalide sağolsun kolları sıvadı geçti mutfağa ben emzirirken

Bizim oğlan son günlerde emerken dudaklarıyla çekip çekip bırakıyor memeyi gülüyor, oyun oynuyor. Ama bu vesileyle benim meme uçları haşat oldu. Lohusa gibi su topladı kremim de fazla kalmamış. Garmastan kullanıyordum. Doğal bişey var mı bildiğiniz süreyim de iyileşsin. Şimdi eline bir tülbent parçası verdim. Onunla oynuyo, kavga ediyo, söyleniyor çapıta felan.
Neyse birazdan azar bir bakayım ona ben. Hadi görüşmek üzere öptüm:)opuyorumnanaktan

kızlar ya bişey yazsanıza meltemmmmmmmm senin kulağın deliktir bu konulardaaaaaaaaaaaa
hangı konuda hamılelıkmı

meltem sağol tatlım barıştık hatta bugün oturma odamı süpürdü şaşırdmakannehir
aman böyle devam etsın
offf neden ticker yapamiyom yaakafamçokkarıştı
ay bende yapamadım

ben oglumu emzırırken hamıle kalmısım bıraktıramadık ama sutumde acımamıs
karnı dakı erkek oldugundan 3 ay emdı zor bırakturdım
bı arkadas hamıle kaldı bebegını emzırıyodu tadına bakmıs acıydı sutu zaten bebek emmıyodu
ultrasonda erkek dedıler ve oglu oldu
gunduzdemı uyumuyor özgecım kuzey
olsun ne olacak seneyede sen cagırırsın
günaydın kızlarr.. herkese güzel bir gün diliyorum... tabi bebişlere de...
refıs masallh senı bu saatte görmeyelı epey zaman oldu

allah kolaylık versın yemek anında bısey yok dedıgın gıbı kalanları bosalt et epey yrucu neyse onunda ayrı guzellıgı var

ya kızlar dıger sayfalar degıl ama bu sayfa öyle genısledıkı 3 laptop buyuklugunde demın duzelmıstı galıba o asker kıyafetlı bebegı actım ondanmı nedır sızınkılerde öylemı

fundacım gözun aydın
ben baglattımya esıme gecen regl oldugum gun hamıleyım test yaptım dedım gıt basının caresıne bak dıyo 500 mılyon ver aldıracam dedım bayagı korktu
tabıı % 4 ıhtımalmıs hamıle kalmam
allah göstermesın olmayanlara versın

Son düzenleme:

canım günaydın sanada..seninde misafirin bitmiyoki kuzum.hemde iki çocukla..senin şanslı yanın annenin gelip utkuya bakıo olması.pazar günü annem dedi gelip bakayım ama kıyamadım anneme.zaten haftanın 6 günü sende az dinlen işlerin vardır dedim.o yüzden zorlandım tabi.ama çok şükrü atlattım bi daha tövbe..

canım arı mamanın hiçbi faydası yokmuş bende bi iki gün verdim geceleri ama doktorum ısrarla vermememi söledi.kuru şişiklik yapar hiçbir faydası yok onun dedi.ama oysa eskiler hep arı mama ile büyütmüşler bebeklerini?

aman canım o ki mesleğin var çalış.ben bayanların çalışmalarından yanayım..

bakıcıya bırakıp çalışmak evet gayet zor eğer öle olsaydı ben çalışamazdım asla..annem sağolsun..

sıcaaakkk, uykum yokk, ama sabah dr. randevumuz var. oğluşumun kontrolü. ama hırıltısı kesilmedi. dr. düzelmezse oksijen makinasını aldırırım size dedi yaaa.

çok geçmiş olsun ayşegülcüm..inşalah ii haberler alırsınız

günaydın kızlar hamile değilim...gidip oğluşuma sarılıp uyuyayım

ohhhhh gözünaydın.size ii keyifle ana oğul

meltem sendemi kocişe şaka yapanlardansın.ben yapsam benimki düşer bayılır kesin..o yüzden yapmıom öle bi şaka..

herkeze günaydınnnnn gece arkadaşımı 11 de yolcu ettim hemencik uyudum.bugün çok iyiyim şükürler kolsun uyku ne kadar önemliymiş yaa.

budebecim haberini almak için girdim değilmişsin hamile.aman canım bende yapmiim test ozaman doktorumda normal olmaman dedi zaten emzirdiimiz için aman bu bebişlerimşz büyüsünde biras daha şuanda bize çokk ihtiyaçları var ilgi sadece oğluşlarımıza olsun şimdilik..

günaydın güzel nisan anneleri ve bebişleri yaa gece ne güzel kaynatmuışsınız yaaa valla bende sanırım grip oluyorum kızlar yaa gripken bebiş emzirebiliyormuyuz yaa bana bir akıl verin

birde kızlar bişey daha diyeceğim bir topik açtım nisan bebeklerine aldıklarımız diye biri yine çomak sokmaya çalışmış yaa bu millet valla laf arıyo illa heee ne art niyetli insanlar var valla hep böyle cinslerde beni buluyo valla sinir ettiler beni yine
kendini nisn topiğinde hiç görmedim illa laf arıyo

dünürcüğüm canım hadi gözün aydınmı desem şimcik ne desem göktuşumun rızkı kesilmesin canım yiede

iyi günler herkeseeee...
çok mutluyum .10 gün rapor aldım.sonrada 5 gün daha aldım mı tamam.
yarın okula gitmeyceğim ne güzelllllllllllllllllllll......

1 kaç sayfa geriye gidebildim sadece .
jalecim,zeynepcim,ayşegülcüm bebişlere çok geçmiş olsun.
funda bi korku atlatmışsın neyse değilmişsin hamile.

aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldiniz.

1 kaç sayfa geriye gidebildim sadece .
jalecim,zeynepcim,ayşegülcüm bebişlere çok geçmiş olsun.
funda bi korku atlatmışsın neyse değilmişsin hamile.

aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldiniz.

alemsin Özge Kuzimi sisirip birakcan kimse begenmesin sana kalsin diye cocukta enerji patlamasi olmustur sen yedirirsen o kadar herseyleri uyumaz tabiki benim yakisiklim

SLMMM KIZLAR

amma birikmiş oku oku anca bitirdimmm

sıcaaakkk, uykum yokk, ama sabah dr. randevumuz var. oğluşumun kontrolü. ama hırıltısı kesilmedi. dr. düzelmezse oksijen makinasını aldırırım size dedi yaaa.

geçmiş olsun cnm...İnşallah makinaya gerek kalmaz

Fundacım hoşgeldin rapor almana sevindim kızınla okul açılıncaya kadar beraber olucaksın ne güzel bu arada Defne nasıl ?

Göktuğun annesi hamile olmadıgın ii olmuş kuzucumun daha sana ve emmeye ihitiyacı var..bende hala adet olmadım korkuyorum belim bacaklarım kasıklarım benimde çok agrıyoo..yarın aşıya gidincee sağlık ocagında bende bi test yapayım..
Eşinle arayı düzeltmene çok sevindimmm...

iyi geceler kızlar............

fistik nasil oldu senin durumlar ben pek kk ya giremiyorum face ede bakiyorum sen pek yoksun faceden sana mesaj yazacaktim ama belki esin falan okur diye korkuma yazamadim nasil oldu halloldumu bazi seyler inan aklimdasin yaa ben cok üzüldüm gülüm evdeki kari koca arasindaki tatsizlik hicbirseye benzemez zehir olur hersey insallah su mübarek ramazanda senin halinden anlarda anlayisli olur sana... kiyamam ben sana yaaa ....sen bana faceden mesaj at istersen fistik seni ve oglusunu kocaman öptüm insallah hersey düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…