günaydın kızlarr.. herkese güzel bir gün diliyorum... tabi bebişlere de...
günaydın kızlarr.. herkese güzel bir gün diliyorum... tabi bebişlere de...
bende artik calismak istiyorum yeniden okulu ruyamda gordum dun hemde ne gorme son siniflardan bi cocuga tokat attim saka gibiuyandim ki ayy kabusmuscok uzulmustum cunku vurduktan sonra yani oyle bi tokatta degil girismistim ya cocuga ayy ruyaya bak hic tarzim olmayan bisey :)))
artik birz uzaklasmak istiyorum evden sosyal cevrem 0 kk disinda tabi :):))) arkadaslarimi ogrencilerimi ozledim artik yavastan ama eminim bu rahati arayacagimbebekten dolayi ucretsiz iznii 1 yil daha uzatma fikrim var bakalim neler olacak ...
budebecim canım sabahmı yapıcaksın test.sabah yap daha net çıkıo ilk idrarla.hemen sabah kkye giricem canım haberini bekliyorum.hayırlısı olsun işallah canım yaa.sende bebiş çıkarsa bende yaparım test yaa..
benim babanem okdara çağ dışı düşünmüyor yaw...gayet modern süper babane o....
ama kendi anlatıyor doğum kont hapını devlet veririmiş ve saatlerce almakm için beklermiş,her ay hast. kpısında beklemek ne zor değilmi....
ama ananeme sorarsam aynı cevabı alırım .,bu araa ben bilmem der öle sele ama 10 çocuğu var hemde evlendiğinde 14 yasındaymış dedemse 11 yasaındaymış saka gibi değilmi....
Sütün tadı değişirmiş acı gibi olurmuş. Hamileyken emzirmeyin diyorlar. Hayırdır, tekrar mı bebiş istiyorsun yoksa. Erken değil mi? Bence acele etme. Vücudun iyice toparlansın. Yanlış anlama kilo anlamında değil. Yani bünyenin iyice toparlanması lazım ikinci bir gebelik için. 2-3 yıl bekle en azından.merhaba kızlar.........
ya dün gece girdm ama net çok yavaş olduğu için sinirlendm çıktm
önce kendimden haberler vereym..........kocamla barıştık dün 3 gün boyunca tatildi ona çok iyiydi ev işi falan yardım etmeler.........özür diledi benimde fark etmeden yapmış olduğum şeyleri söyledi bende özür diledm barıştık ama önce ben z.dalı uzattım pardon maydonoz dalı.........
dünürün geldiği gün çooookk güzel geçti.........aynen dediği gibi sanki yıllardr arkadaşız iyiki tanışmışız dedik eşimle.birde buradan ya çok değişik bi durum.internetten tanış sonra kanki ol süper ya..........çocuklarda çok iyiydiler yaaaaaaaaaaaa.çok tatlıydılar koptuk gülmekten bi ara.........birbirlerine bakışmaları,yakalarını,üstlerini başlarını tutmaları çok komiktiiiii
jalecm geçmiş olsun bugün arayamadım dışarıya çıktık akşam arayayım dedim bugün misafirin vardı sanırım.inşallah iyidir ahmetim ya kıyamam ben ona.........
irmakocum....özgürdü sanırım evet canım o işte eğitim halısı.........şu an için erken evet ama seslere falan bayıldı bizim oğlan..........
burcucum asker süper görünüyo........çok tatlı çok yakışmış kıyafeti maşallahhhhhhhh
hasta olan başka bebişler varsa geçmiş olsun.......gizemciğimede çok çok geçmiş olsun dün gerçi baya sevdim oynadım onunla göktuğu uyuttuktan sonra.çok tatlı kızlar ya kız işte edalı,işveli .........bizim oğlana kur yapıyo........
kızlar bişey socam ya ben hiç regl olmadım ya kendimde de bi gariplik hissediyorum hamile olabilirmiyim?mesela kasık karın bel ve sırt ağrım oldu geçen hafta.ara ara bulantm oluyo.....karnımda sanki damar atar gibi hani o ilk başlarda hissettiğimiz şeyler var.yarın test yapıcam.ama hamile olsam sütüm kesilir dimi?mesela bebek 3 aylık olsa süt kesilir dimi?hiç bileniniz var mı?çevreden duyduğunuz falan..oyyy çok garibim yaaaaaaaaa
ıyı aksamlar kızlar
bennu durmuyo
babasıda kızıyo ama 5 dak bısey dıycem bennu bugun çişini wc ye yaptı ablası tuttu çişşşşşşşşşşş dedı oda yaptı
ahh canım benim..çok geçmiş olsun..boğazları nasıl iltihap kaptı bu havada.neyden kaynaklanıyor acep..sende çocuğunla ilgilen ayol ne misafiri..
yaaa zeynom görüonmu zaman ne çabuk geçio.daha doğumu konuşuyorduk..
hoşgeldin canım..
helal sana filizzz..getir burnundan fitil fitil..alıştırma ölee ne güzel ben alıştırdım da ne oldu tepemde hergün..
kızlar günaydın.ii haftalar.ben resmen dökülüoum..dün tam 6 kişi iftara ağırladım.(görümcem kocası çocukları,eltim kaynım,kayınvalidem) c.tesiden haber verdiler.gece poyraz uyuyorken kalkıp tatlımı yaptım.dünde poyrazla sabah 7 de uyandım.onu salıncağına atıp hemen mutfağa yemek işine giriştim.kociş uyandı hadi dedi acile..boynu tutulmuş gece feci acı çekiordu.gittik iğne yaptırdık.uyudu o akşama kadar.bend ehem poyraz hem yemek hem süpür sil mahvoldum kızlar yaa ne zormuş.neyseki yetiştirdim iftara 5 çeşit.asıl kötü olan ve sinirlerimi bozan şey herkezin karnını doyurup kenara çekilmesiydi.oğlum huysuzlandı onu uyutayım dedim bi geldim masadan bi çatal kaldıran olmamış.masa işine gişriştim çalkaladım makineye dizdim filan çay servisi yaptım.sinirlerim bozuldu yaa asla bidaha yemeğe davet etmeyecem.bebekli kadınım okadar yorulmuşum biliolar bi pazarım var.sofra kalkarken çay servisinde kıçlarını kaldırmadılar.ben salak gibi iftara gittiğimde çalıştığım halde ilk ben kalkardım yardıma . salak kafam salakkkkkkk alsanaalsanasmile gece 12 de zor attım kendimi yatağa . süpüremedim evi bile..aman dedim eksik kalsın..şuan ayakta zor duruyom beni her gören hayırdır hastamıısn rengin bembeyaz diyorlar..:uhm:
hangı konuda hamılelıkmıkızlar ya bişey yazsanıza meltemmmmmmmm senin kulağın deliktir bu konulardaaaaaaaaaaaa
oyyyyyy ben sütüm kesilir falan diyodum yarın test yapcam yazarı merakta bırakmam sizide.
ya filiz üzülürüm göktuğ için sevinirim çünkü oğlum tüp bebek yöntemiyle oldu karmakarışık olurum anlayacağın
aman böyle devam etsınmeltem sağol tatlım barıştık hatta bugün oturma odamı süpürdü şaşırdmakannehir
ay bende yapamadımofff neden ticker yapamiyom yaakafamçokkarıştı
fundacım barışmanıza inan ki çok sevindim allah bir daha böle kötu seyle yasatmasın....
kimsenin ağzının tadını bozmasın...
aman hamiş falan olma ya ...
bende o stresi yasadım çok kötu....
bende eğr hamiş kalıpt emzirdiğin bebeğin varsa sütten kesiyorsun diye biliyorum...
ama ben babaneme sorayımm en tecrübeli bigili o kesin cevabı o verir bende merak ettim bak şimdi
ben oglumu emzırırken hamıle kalmısım bıraktıramadık ama sutumde acımamısbu arada bababnem cewapladı sorumu....
hamile kalınırsa emzirme döneminde ;doktor hemen sütten keseceksin bebeğini dermiş..
çünkü hormonlar faklı çalışırmış ve bu bebeği beslemezmiş....
bu süt bebeği hasta edermiş....
oyuzden bu dönemde çok dikkatli olunması gerekli diyor çünkü o bebeğin rızkını kesmiş olmamak çin anneye en ihtiyac duyduğu dönem olduğu için hamile kalmayın işte bizim zamanımızda korunmak diye bişi yoktu hersey elinizin altında kalmayın hamile diyo:))))))
ayyy neguldüm benim ağzımımı yokluyorsun diyo
gunduzdemı uyumuyor özgecım kuzeykuzi bu gece uyabnasın birde doyurucu olsun diye bir kase muhallebi yedi....
annem arı mama diye bir mama almış,elmalı pirinç unu yedi vitaminli diye yazıyo....
çok sewerek yedi ama nedense uyumuyo iki saat oldu ayakta....
birde neymiş onunla gezecekmişim evin içinde...oturduğumuz zaman çıldırıyo....ayağa kal diye....
duzen falan kalmadı valla ...
olsun ne olacak seneyede sen cagırırsınbiz de bu ramazan evde hiç durmadık dersem yeri vardır
ama bu perşembeden başlayarak bende misafir alıcam tabi gittiklerimizi çağırmak gerek giderken iyiydi ama Allah gayret kuvvet verir inşallah davet ettiklerimde hep sen çocuklusun gelmeyelim filan diyolar ama olmaz bir daha gitmeye yüzümüz olsun dimi ama
refıs masallh senı bu saatte görmeyelı epey zaman oldugünaydın kızlarr.. herkese güzel bir gün diliyorum... tabi bebişlere de...
kızlarr geçmişe bi bakayım dedim ama daha 10 sayfa fln var bakılıcak ve ben utku uyurken birazcık daha uyuyayım diyorum.. kusura bakmaz kimse eminim.. çünkü bende yazdığımda sayılı birkaç kişi cvp yazıyo ve kimse ge.mişe bakmıyo artık...
jalenin oğluşunu okudum sadece ama hasta olan tüüüüm bebişlere ve varsa annelere geçmiş olsun diyorum....
özgecim.. size de geçmiş olsun... ateşimiz bizimde arada çıkıyo iniyoo.. arada huysuzlanıyoruz.. bakalım ne zaman durulucak bu bebişler..
geçmiş olsun diyen bi ark.vardı.. ama sadece isimimle o dediği halde adını unuttum nolur kusuurma bakmasın.. neyse ki utku iyi.. ateşi hala sabahları uyandığında oluyo bazne ama sonra düşüyo.. sanırım ya dişten ya sıcaklardan... saol canım ark.ım...
hayriyecim.. hemşerim filizcim... bende bilindiği üzre geçen 20 kişilik bi grup aldım yemeğe.. zor oluyo yaa.. yemek yaparken annem utkuya baktığı ve yemek sonrası msa ve bulaşık olayını halletmiş olmalarına rağmen zor oluyo... çünkü sadece yemek ve buşaşık olmuyo o geceki iş... millet gidince kalan yemekler küçük tencere yada saklama kaplarına aktarılıcak.. tencereler yıkanıcak.. ortalık toparlanıp tekrar sil süpür.. oyy.. cumartesi yine misafirim var benimde.. bu kez eltimler, görümcem. bide eltimin kızı ve oğlu eşleriyle gelicek.. çok kalabalık olmayız neyse.. 10 kişi falan.. yardımda ederler eminim ama işte ne pişirsem... utkuyla evi temizle yemek yap koştur düşündürüyo beni.çünkü gündüz 1 dk. durmuyo beni görmeden.. bakalım allah kolaylığını vericek inş.. yemeğüe misafir alıcaklara şimdiden kolay gelsin.. gezmek,gitmek iyi de her işin bi karşılığı var.. olmasa daha iyi ama işte o zamanda insan sıkılıyo bidahaki sefere giderken...
herkese iyi günler...
kızlarr geçmişe bi bakayım dedim ama daha 10 sayfa fln var bakılıcak ve ben utku uyurken birazcık daha uyuyayım diyorum.. kusura bakmaz kimse eminim.. çünkü bende yazdığımda sayılı birkaç kişi cvp yazıyo ve kimse ge.mişe bakmıyo artık...
jalenin oğluşunu okudum sadece ama hasta olan tüüüüm bebişlere ve varsa annelere geçmiş olsun diyorum....
özgecim.. size de geçmiş olsun... ateşimiz bizimde arada çıkıyo iniyoo.. arada huysuzlanıyoruz.. bakalım ne zaman durulucak bu bebişler..
geçmiş olsun diyen bi ark.vardı.. ama sadece isimimle o dediği halde adını unuttum nolur kusuurma bakmasın.. neyse ki utku iyi.. ateşi hala sabahları uyandığında oluyo bazne ama sonra düşüyo.. sanırım ya dişten ya sıcaklardan... saol canım ark.ım...
hayriyecim.. hemşerim filizcim... bende bilindiği üzre geçen 20 kişilik bi grup aldım yemeğe.. zor oluyo yaa.. yemek yaparken annem utkuya baktığı ve yemek sonrası msa ve bulaşık olayını halletmiş olmalarına rağmen zor oluyo... çünkü sadece yemek ve buşaşık olmuyo o geceki iş... millet gidince kalan yemekler küçük tencere yada saklama kaplarına aktarılıcak.. tencereler yıkanıcak.. ortalık toparlanıp tekrar sil süpür.. oyy.. cumartesi yine misafirim var benimde.. bu kez eltimler, görümcem. bide eltimin kızı ve oğlu eşleriyle gelicek.. çok kalabalık olmayız neyse.. 10 kişi falan.. yardımda ederler eminim ama işte ne pişirsem... utkuyla evi temizle yemek yap koştur düşündürüyo beni.çünkü gündüz 1 dk. durmuyo beni görmeden.. bakalım allah kolaylığını vericek inş.. yemeğüe misafir alıcaklara şimdiden kolay gelsin.. gezmek,gitmek iyi de her işin bi karşılığı var.. olmasa daha iyi ama işte o zamanda insan sıkılıyo bidahaki sefere giderken...
herkese iyi günler...
kuzi bu gece uyabnasın birde doyurucu olsun diye bir kase muhallebi yedi....
annem arı mama diye bir mama almış,elmalı pirinç unu yedi vitaminli diye yazıyo....
birde neymiş onunla gezecekmişim evin içinde...oturduğumuz zaman çıldırıyo....ayağa kal diye....
ayşegülcm bebeklern hasta olupta o gözlemizin ta içlerine bakıp ağlaması ne kötü oluyor dimi.birde onu bakıcıya bırakıp gitmek zor walla.eşinmi bankacıydı sen mi canım?geçen bi bankacı lafı geçmişti.belki biraz daha büyüyünce kreş zamanı gelince çalışmak daha iyi olur çinki bende çalışacağım karar aldm ama bi 4-5 veya 3-4 yaşlarında olsun.koca eline bakmak istemiyorm.anam bide 2. olursa bu biraz daha ileri tarihe atılacak
ben de çalışmayı düşünüyorum ama oğlumu bırakma fikri geriyo beni. dün diş ağrısıyla ağlarken ööle bi bakışı vardı ki yardım et der gibi bööle gözümün içine içine içim parçalandı. ellerin eline nasıl bırakayım oldum...
sıcaaakkk, uykum yokk, ama sabah dr. randevumuz var. oğluşumun kontrolü. ama hırıltısı kesilmedi. dr. düzelmezse oksijen makinasını aldırırım size dedi yaaa.
günaydın kızlar hamile değilim...gidip oğluşuma sarılıp uyuyayım
ya kızlar dıger sayfalar degıl ama bu sayfa öyle genısledıkı 3 laptop buyuklugunde demın duzelmıstı galıba o asker kıyafetlı bebegı actım ondanmı nedır sızınkılerde öylemı
fundacım gözun aydın
ben baglattımya esıme gecen regl oldugum gun hamıleyım test yaptım dedım gıt basının caresıne bak dıyo 500 mılyon ver aldıracam dedım bayagı korktu
tabıı % 4 ıhtımalmıs hamıle kalmam
allah göstermesın olmayanlara versın
kuzi bu gece uyabnasın birde doyurucu olsun diye bir kase muhallebi yedi....
sıcaaakkk, uykum yokk, ama sabah dr. randevumuz var. oğluşumun kontrolü. ama hırıltısı kesilmedi. dr. düzelmezse oksijen makinasını aldırırım size dedi yaaa.
iyi geceler kızlar............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?