2010 Nisan Anneleri

sibelcim defne i sayılır.diş ağrılarımız başladı.eli hep ağzında.çok salya akıyor.
huysuzlaştı iyice ama sağlıği,ı iyi çok şükür.
elifim nasıl benim banyo kuşum:)

sibelcim defne i sayılır.diş ağrılarımız başladı.eli hep ağzında.çok salya akıyor.

bu ay bebişlerin çogunun sıkıntısı bu eller agızda salyalar akıyoo..
Elifimde çokii teysesi uyuyo şimdi
yarın aşısı var inşallah sorunsuz atlatırız

bu ay bebişlerin çogunun sıkıntısı bu eller agızda salyalar akıyoo..
Elifimde çokii teysesi uyuyo şimdi
yarın aşısı var inşallah sorunsuz atlatırız

ateşsiz geçer inşallh ya .bizim çıkmıştı biraz 37 yi geçmişti gece çıkmıştı.
sen zaten sık sıkm kontrol edrsin.

iyi günler herkeseeee...
çok mutluyum .10 gün rapor aldım.sonrada 5 gün daha aldım mı tamam.
yarın okula gitmeyceğim ne güzelllllllllllllllllllll......

aaaaaay cok sevındım rapor alabılmene keske ımkanı olsada kımseler ayrılmasa yavrularından kendılerı buyutebılseler

salya 3 aydan berı bennudada var
aman dıkkat edın göguslerı ıslak olursa bronsıt olurlar dıkkat edmek lazım

merhaba kızlarr
nasılsınız görüşmeyeli?
yorgunluğumu saymazsak çok şükür iyiyim Ahmet Yusuf ta iyi çok şükür
dün 11 kişilik misafir grubum vardı ve inanılmaz keyifli bir akşam geçirdim tabi geriye yorgunluk kaldı:) 12 gibi gittiler uyumam 2 yi buldu sabahta kalktım 2 saate anca mutfağı temizledim eve hiç dokunmayacağım dedim ama mümkünmü tekrar sil, süpür toz al , bebeği duş aldır uyut derken anca oturabiliyorum . makineyede çamaşırları attım ve yapılması gereken ütüler var artık bi ara da onları hallederim
bu hafta en azından perşembeye kadar misafir almamayı düşünüyorum zaten sonunda eşimde insafa geldide yorulduğumu anladı:)
dün misafirler gittikten sonra duşa girdim hemen oda mutfağa girmiş bulaşık makinesi çalışıyordu zaten 2. postayı temizlemiş tezgaha koymuş balkonu toplamış falan Allah razı olsun dedim bende:)
bi geçmişe bakayım da geleyim hemen

ohhh oğlum düzelmiş. 4 gün daha içecek ilaçlarını sonra bırakacağız. bi rahatladım ki sormayın ayol...

günaydın kızlar hamile değilim...gidip oğluşuma sarılıp uyuyayım
kaydirigubbakcemile5
bak şimdi eşine sinir oldum canım ne demek git başının çaresine bak sanki annenin evinden getirdinklava:
bi bakayım topiğine hayatım bakma sen millete
iyi günler herkeseeee...
çok mutluyum .10 gün rapor aldım.sonrada 5 gün daha aldım mı tamam.
yarın okula gitmeyceğim ne güzelllllllllllllllllllll......
ohh sefan olsun fundacım
çok sağol tatlım
canım arkadaşım seni de delirttiler desene Şeniz
merhaba filizcim hoşgeldin geçmiş olsun prensesine

maşallah babaannene özgecim

fundamm çok sevindim barışmanıza canımyaa inşallah kıymetini anlamıştır eşin
benimkide yavaş yavaş anlıyor sanırımyerimseniben
geçmişe sondan bakınca test yaptığını gördüm inşallah vakti zamanı gelince bir tane daha meleğin olacak
çok gecmıs olsun

:dance::dance:alkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyyt:ecrin_bebek:
sağol meltemcim
merhaba canım çok sağol geçecek yavaş yavaşta ömrümden ömür gidiyor valla
ateşimiz yok ama mamasını emerken yutkunmakta zorlanıyor yavrum
sağol bitanem sorma hem bebek hem misafir zaman su gibi akıp geçti valla ama çok üzülüyorum bebeğimle ilgilenemdim diye
aslında bu kadar misafir bende ağırlamayı düşünmüyordum çünkü çoğunu ilk defa gördüm dün mesela toplamda 5 aileydik . birde istanbuldan eşimin arkadaşları geldi onlarlada yeni tanıştım ama iyikide gelmişler çok güzel bir akşamdı.
şimdi sadece eşimin dayısıgil kaldı bide onları çağırdım mı tamamdır
seninkilerde çok anlayışsız mış cidden canımya insaf yani benimkiler sağolsun masamada bulaşığımada yardım ettiler
yurdagülcüm çok sağol canım
filizcim çok sağol güzelimm
ohhh ne güzel bende 76 olmuştum en son şimdi 73,5 tatlım bir haftadır pek dikkat edemiyorum o yüzden sabitlendi sanırım ama bugünden sonra spora devam

canımyaa maşallah sizee

mrb hanımlar bebişler iyidir umarım ne zamandır giremedim yine geçmişi okumam imkansız en son nerede bıralktım hatırlamıyorum bile umarım keyifler yerindedir

maşallah canım yaa nasıl yapabiliyorsun cocukla ben çocuk uyusada uyusam diye bakıyorum

ohhh oğlum düzelmiş. 4 gün daha içecek ilaçlarını sonra bırakacağız. bi rahatladım ki sormayın ayol...
çok geçmiş olsun canım

slm kızlar nasılsınız
melis 3 gündür hasta geçen gece ateşlendi şimdi ateşi yok ama öksürük ve hırıltısı var neden olduğunu bilmiyorum diş falan çıkarırken olurmu bunlar sizdede oldumu
dr. ilaç verdi öksürüğü için inş.geçer

hayatım korkutmak gibi olmasın ama benim oğlanda da ööle başladı. dr. öksürük şurubu verdi. 1 hafta sonra kendi dr. uma gittiğimde bücürüm bronşiolit çıktı. sıkı takip et, baktın hırıltı devam ediyooo doğru dr. a...

teşekkürler canım
zaten dr.da 3 gün ilaçları kullan geçmezse gel dedi çok korkuyorum inş.ciddi bişey değildir bol bol ıhlamur veriyorum
sizede geçmiş olsun

maşallah canım yaa nasıl yapabiliyorsun cocukla ben çocuk uyusada uyusam diye bakıyorum

çok geçmiş olsun canım
valla tatlım artık uyumasını beklemiyorum yoksa bir türlü yetişmiyordu işlerim şimdi ben nerdeyim bebeğimde orda mızmızlanıyor tabiki ama bi şekilde hallediyorum
FACEBOOK GITTI BENDE SIZDE DURUM NEDIR HANIMLARbilmiyorumkismile
ben daha bakmadım fatmacım
çok geçmiş olsun canım ama ihmal etme bence inşallah ilaçlar işe yarar
bu durumun diş çıkarma ile ilgisi yok diye biliyorum
[

kızlar okadar işimın arasında tuylerım dıken dıken yazıyorum
apt komsum 9 yıldır çocugu olmuyordu
sımdı hamıle oldugunun haberını verdı
ekımde tup bebek deneyeceklerdı
rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın dıleyen herkeslere tattırsın insallah

ya kızlar ya....
kızım çok fena yüzünü çizmiş.
daha cuma günü kesmiştim törpülemiştim.nasıl becermiş anlamadım ya.
hemde 1 cm var ve derin bi çizik.
görünce ağladım yaçkız çocuğu sonuçta.o kadar dikkat ediyorum b,ir de ya.
izi kalır mı ya.
hep derler ya tırnak izi kalır diye.offfffff yaaaaa.
sinir oldum kendime.bundan sonra hergün törpüleyeceğim.

mrb hanımlar bebişler iyidir umarım ne zamandır giremedim yine geçmişi okumam imkansız en son nerede bıralktım hatırlamıyorum bile umarım keyifler yerindedir
benim canım sıkkınnnnnnn.kızım yüzünü çizmiş.....

FACEBOOK GITTI BENDE SIZDE DURUM NEDIR HANIMLARbilmiyorumkismile
hemen bakıyorum.

geçmiş olsun.hırıltı bizde de oluyor bzen ama her zaman değil.öksürük yok ama.

Allah büyük.na zaman ne vereceği belli olmaz.komşun adına çok sevindim canım.

yok fundacım çok kucuk ız kalmaz
merak etme sık banyo yaptırıyoz ya ondan cabuk uzuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…