2010 Nisan Anneleri

ayşegülcm bebeklern hasta olupta o gözlemizin ta içlerine bakıp ağlaması ne kötü oluyor dimi.birde onu bakıcıya bırakıp gitmek zor walla.eşinmi bankacıydı sen mi canım?geçen bi bankacı lafı geçmişti.belki biraz daha büyüyünce kreş zamanı gelince çalışmak daha iyi olur çinki bende çalışacağım karar aldm ama bi 4-5 veya 3-4 yaşlarında olsun.koca eline bakmak istemiyorm.anam bide 2. olursa bu biraz daha ileri tarihe atılacak

ahhh fundacım varya babanemin sohbetleri inanılmaz guzeldir...
hiç sıkmaz dinlmeye doyamazsın...
benim arkdaslarım bayılır babaneme,herkes bişi olsun onu arar ilk önce sormak için...
selamını iletirim tatlım ....
kız olmazmı hikayeler ama çok cekmiş çoğunu dinlerken çok üzülürüm...
bu arada babanem konuşmaya baslar ve herkes sorar teyse sen hangi okuldan mezunsun allah aşkına diye....
ben boşuna süper demiyom

bende artik calismak istiyorum yeniden okulu ruyamda gordum dun hemde ne gorme son siniflardan bi cocuga tokat attim saka gibiuyandim ki ayy kabusmus cok uzulmustum cunku vurduktan sonra yani oyle bi tokatta degil girismistim ya cocuga ayy ruyaya bak hic tarzim olmayan bisey :)))
artik birz uzaklasmak istiyorum evden sosyal cevrem 0 kk disinda tabi :):))) arkadaslarimi ogrencilerimi ozledim artik yavastan ama eminim bu rahati arayacagim bebekten dolayi ucretsiz iznii 1 yil daha uzatma fikrim var bakalim neler olacak ...

iyi geceler butterflysdscm........öp kuzunu benim için.yazcan sabah...
kızlar bende çıkayım ya çok geç oldu yarın için hayırlısı bakalım nolcek.eğer pozitifse uyuyama diyorum eşime.........

özgecm öyledr büyükler sohbetleri pek hoştur.bizde kalmadı dede babanne......oh ne güzel yaaaaaaaaaaa.herkesi ve bebişlerini öptüm

bende çalışmak istiyourm....
hep nası yapıcam ben bebek olunca eve nasıl alışıcam diyordum...
ama alışılmıyormuş....
kendi işim olduğu için gene bi şekilde gidebilirm ama şuan için kuzeyi bırakamam çok küçük çünkü....
annem bile olsa bırakamam snırım onun bana ihtiyacı var cunkü....

bende öğretmenliği çok özledm hep çok iyi bi öğretmen olduğumu söyler öğrencilerm öğrettiğim bütün ip uçlarının sınavlarda çıktığından ve siz bunlara dikkat çekmeseydiniz hocam sınavda başarılı olmazdk falan derlerbunlardan bahsederler...............şimdi ot gibi yaşıyorum.yok eş miş,yok kaynanaymış.ben bunun için mi okudm ya ne salakça bi hayat diyrm bazen.yok üst komşum halı çırptı bak böyle yapılmaz alt komşum bangr bangır müzik dinliyo yanlış yapıyosunuz diye millete doğrusunu anlatmaktan ve milletin anlamamasından ve senin yani benim bu salakça şeylerle uğraşmamdan gına geldi.halbuki ben bunlardan başka bi hayatı olması gereken bi insanım.öğretmen olmak istiyorum illa bizde kopya çekenlerden hak yiyenlerden mi olalım yaw.okul öncesi öğretmenleri 50 ile atanırken ben neden en az 85 almak duruuzdaym.ya hiç çalışmasam o puanı zaten alıyorum.hayır onu alamayan arkadaşlar var ya okul önceciler.yapmayın kardeşim bunları öğretmen 50 dahi alamıyosa atamayın delirtmeyin beni uleyyyyyynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

slm kızlar bende geldim
3 gündür annemdeydim bugün geldim ne var ne yok sizlerden
ben en son kızıma aşı yaptırmıştım sol bacağı şişmişti kolonya sürmüştüm geçmemişti eczaneye sordum kolonyayla masaj yapacaksınız dedi ben sadece pamuğa kolanyayı sürüp tutuyordum öyle değilmiş yani çok şükür 2 gündür indi şişlik bunuda atlattık çok şükür

göktuğun deli bir annesi var yaşasın heyooo heyoooo............
amann akıllı oldukta ne oldu azcıkta deli olalım

kuzi bu gece uyabnasın birde doyurucu olsun diye bir kase muhallebi yedi....
annem arı mama diye bir mama almış,elmalı pirinç unu yedi vitaminli diye yazıyo....
çok sewerek yedi ama nedense uyumuyo iki saat oldu ayakta....
birde neymiş onunla gezecekmişim evin içinde...oturduğumuz zaman çıldırıyo....ayağa kal diye....
duzen falan kalmadı valla ...

aynen akıllı oldukta ne oldu bazen deliliğe vurmak lazım işi..bizim habura öyle derler daaaaaa

hala ayaktamı yaw kuzey. çok çabuk düzen değiştiriyolar bu sıpalar.senin oğlan başa döndi desene

filiz hoşgeldn annenden.zuzunun iyi olmasına sevndm biz öyle bi durum yaşamadk ama ebemz senin anlattığın gibi demişti

ya hala ayakta uyumuyo ağlıyo...
biran önce eve gitsem herkes ayakta benim yuzumden...;
cocuğum hepten şaşırdı duzeni
ne yapacağmı bilmiyorum

özge zeyneple görüştün mü yakında?özledm onu ya

en son yarım yamalak bir konuştuk iki hafta oluyo....
kuzi ağladı kapadım...
ama uzun zaman oluyo hiç görüşmedik konuşmadık ...
dila biraz yaramaz bir kız annesine hiç aman vermiyormuş...
zeynep hep dila ile uğraşıyor hiç vakti olmuyormuş nete bakmaya.....
bizde sizin gibi olsaydık keske çok sevinmiştim ailecek görüşcez bir arksdm oldu diye amagec buldum tez yitırdıım

iyi oluyo canım ya zeyneplerle biz çok iyi arkadaş olduk sanki okul arkadaşıymış gibi.çok iyi bi dostluk kurduk Allahım bızmasın.dila baya yaramaz çıktı desene.çok özledm konuşursan selam söyle.herkese iyi geceler ben yatar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…