2010 Nisan Anneleri

canım başınız sağolsun öncelikle.umarum kaan paşamızın önemli birşeyi yoktur Allah yardımcınız olsun çok çektiniz hastanelerden. bebişlerimiz dönme zamanlarındalar galiba yere koydunmu direk yüzüstü dönüyorlar çok tattlılar yaaaa

kızlar ben şimdiye kadar defneye hep meyveleri yalattım.5 gündür de 1 tatlı kaşığı püre verdim elma armut ve şeftali.
sebze çorbasına geçsem erken olmaz di mi .yoksa meyve püresi tattırmaya devam mı edeyim.
sadece 1 tatlı kaşığı veriyorum.damak tadı gelişsin diye.6.aydan sonra başlarsam yemek yeme problemi ile karşılaşabilirmişim.çevremdeki anneler hep bunu dedi.
napayım sizce.20 gün sonra işe başlayacağım o zaman 2 öğün yiycek mecbur.alışsın istiyorum şimdiden.
işe başladığımda 5 ay 1 haftalık olmuş olacak.
bir de kaşık maması ne zaman versem?

sayfa birikmiş gene kociş bakıyor ama acıktı .alıntıları sonya yaparım bacılarrrrrrrrrr.

Sağlık durumunun iyi, temiz çıkmasına sevindim canım. Kızının da inşallah önemli bir sorunu yoktur tatlım. Dualarımız seninle..

eşimle konuştum şimdi telf. da.. ameliyat olması gerekiyo demiş dr.eda için mafoldumben bir tane daha röntgen istemişler.. bidekan tahlilleri falan.. daha koşturuyolarmış.. sonra hepsini dr.a götürüp ameliyat günü alıcaklarmış sanırım.. tam da konuşamadık.. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.. Allahım yardım etgüç ver.. kızım da iyileşsin nolur..

geçmiş olsun diyen arkadaşlar tek tek isim yazmıyorum hepiniz çok sağlun.. şimdiden herkese diyeyim belki önümüzdeki günlerde giremeyebilirim.. hiç bilemiyorum durumlar nasıl olur.. bayrama kadar olurmu bayram sonuna mı kalır.. aslında eşimin şaka yaptığını düşündüm ilk söylediğinde.. çünkü şu 2 hafta öncesine kadar hiçbir sorunumuz yoktu kulakla ilgili... neyse inş. atlatıcak minik meleğim yaa çok saolun desteğiniz için..

özgeciğim meryem hort diye bir ot varmış. ben arapçasını biliyorum çünkü bizimkiler genelde otların arapça ismini kullanırlar. bebeklere çay gibi demleyip içirtiyorlar sen duydun mu? ne işe yarar bi fikrin var mı?

geçmiş olsun canım çok zor bi durum ya Allah şifa versin yardımcınız olsun umarım kolay atlatırsınız

canımmmm çoooook geçmiş olsun allah acil şifalar verisn.merak etme basit bir operasyondur.canını sıkma çarçabuk iyileşsin meleğin.

bizimkiler geldiler şimdi.. yarın kan tahlil sonuçlarıyla birlikte bugün gittiğimiz dr.a sonra da baka bi kbb cıya gidicez.. aklımızda kalıcağına 2.bi dr.a da gitmek en mantıklısı gibi geldi...

eda ameliyat lafını duyunca hastaneyi ayağa kaldırıcasına bağrındığı içn kocam pek bi şey duyamamış dr.un dediklerinden ama su var dediğini anlayabilmiş.. eda hanımı sakinleştirmek mümkün olamayınca yarın sonuçlarla birlikte geldiğinizde konuşuruz ayrıntılı demiş..

netten baktım şimdi de.. çıkan değerlere göre.. sağlıklı bir insan kulağı 26 db sese kadar duyabimeliymiş.. 27-40 db arası hafifişitme kaybı..... diyegidiyo.. eda nın sol kulağı 25, sağ kulağı 32 db çıkmış.. yani sanırım sağ kulağında hafif derecede işitme kaybı var... bakalım yarınki sonuçlara göre kesinleşicek... bakalım öbür dr. ne dicek...vede inşallah basit bi operasyondur.. tam da okulların açılma zamanı denizde su kaçtı desem değil dalmak başını sokmak, yüzün bile deniz suyu değirmez :) nasıl olmuş olabilir, daha önceden böyle bir sıkıntı yokken ne sebebiyet vermiş olabilir gibi bir dünya sorum var yarın sorulucak.. keşke utkuyla kocişi eve bırakıp ben gitseydim diyorum ama emzirme olayını nasıl hallederlerdi acaba... neyse tekrargeçmiş olsun diyenlere çok saolun diyorum.. iyi dilekleriniz için de amiiiin canlarım....

offfffffff o kadar alıntı yaptım net düştü ya.keşke kopyalasaydım.

refişcim çok geçmiş olsun.edacık çooooook i olacak inşallah.

özgürcüm inşallah yaraların geçer.

ayşegülcüm efenin iyi olmasın sevindim.

filizcim online olanları ben de göremiyorummmm.

özgecim diş geliyor ha.maşallah kilosuna da.

aklımda klan bunlar . artık çok giemiyorum ya.kuzum çok huysuz.işe başlayınca hele artık kaç güne bir girerim bilmiyorum.
işe bşlayınca çoook özleyeceğim sizleri.

refiye gecmıs olsun canım ınsallah hayırlısıyla atlatacaksınız bi arkadasımın ogluda olmustu aynı sekılde sorun suz atlattılar hic üzülme oldumu

selam kızlar geçmişe hiç bakamıyorum kusura bakmayın sadecerefiye eda hastaymış çok geçmiş olsun canım biz çok sorun yaşadık biliyosun kulak yönünden yusufta aynı sorunlar bizde de mevcuttuçok şükür ikinci bi doktor çok ii geldi kulağı ileşme yolunda her ay kontrole gidiyoruz sağ kulak hala ileşmedi haif bi duymama sorunu var özellikle bizimki burun tıkanıklığı olduğu zama oluyor hemen kulakarı ağrıyor çok şükür sonunda ii bi doktor bulduk taa ileştirdi ameliyat bile dediler bize kabul etmedik prof götürdük ilaçla tedavi oldu inşallah senin kızda ii olcak canım merak etme allahımm acil şifalar versin ikinci doktora mutlaka götür derim ben

gelelim bize oğlum da kabızlık hala devam ediyor ama kan ilacından sonra vücudunda döküntüler oldu acab sizde de oldumu cevap yazsanız sevinecem
traş oldu keltoş yaptık çok yakış tı ama meşhur saçlarmız gitti yanii tabiii saçlarımızı aldık hatıra saklamak lazım bi fındık kadar yer beyaz saçının ortasında daha belirgin oldu kesildikten sonra

gelelim bana pazar gününden bu yana bi baş ağrısı tutmuş yerlerde kaldım resmen hamilelik yaradı dedim ohh hamile kaldığımdan bu yana hiç ağrımamıştı ama yeniden başladı yaa migrenmi nedir bilmiyorum ağrı kesiciler fayda etmiyo bugün azıcık haififledi tekrar başlayacak diye çok korkuyorum bişeye de sinirlenmedim üzülmedim yada kafaya takmadım neden ağrıdı bilmiyorum çarşıya gitmiştik pazar günü acaba ondan mı oldu hava sıcaktı neyse allahım şifa verir inşallah çok korkuyorum yine tansiyon problemi başlayacak diye 5-3 e kadar düşüyodu hamilelikten önce yine öyle olursa ben ne yapacam yaa bide kçük bebek var kucağımda olsa yere düşsm flan off yaaa allahım hasta olan herkese şifa versin bana da inşallah

geçmişe bakamadım müsait bi zmanda inşallah bakarım inşallah herks iidir hasta olan bebelere allahım acil şifalar versin mutlu mutlu gülsünler hasta olan annelere de geçmiş olsun

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlarr
bugün pek serin burası ne olur ne olmaz diye iyice giydirdim yavrumu:)
çok şükür keyfi yerinde
bende hazır hava serinken ütü yaptım mutfak dolaplarınıda silecektim ama onuda yarına bıraktım

merhaba canım başınız sağolsun
ohh git konya ya değişiklik olur senin içinde
bende bayramı bekliyorum dört gözle bayramdan sonrada 1 hafta daha kalacağım yusuf un kontrolleri var ultrasonu çekilecek .
maşallah kaan a da pek imkansız isteği:)
canımcım bence erken değil zaten yiyeceği ne ki yusuf bile en fazla 3-4 tatlı kaşığı yiyo
kaşık maması da öyle bazen sabırsız oluyor bende biberona koyup veriyorum
canımya çok üzüldüm rabbim acil şifalar versin eda ya
ama kulak ameliyatı için çok iyi düşünün canım ben oldum o yüzden söylüyorum . benimde 1 yaşındayken kulağım ağrıyor diye doktora götürüyorlar ve doktor direk yıkıyor . sonuçtada kulak zarım deliniyor işitme kaybı da zamanla olmuştu ameliyat olduğumda 18 yaşımdaydım. ama ameliyat olduktan sonra kulak zarım tekrar delindi grip olunca meğerse aslında burnumda kemik eğriliği var mış ve ilk o ameliyatı olmam gerekiyormuş
neyse çok uzattım burun ameliyatımı olduktan sonra çok rahatladım ve zarda kendi kendine kapandı . işitme kaybımda düzeldi hatta en son doktora gittiğimde çok iyi dedi. birde düşün ilk etapta işitme kaybından dolayı her iki kulağımında ameliyat edilmesi gerektiğini söylüyorlardı
ama sende kendini çok yıpratma lütfen inşallah buda geçecek

slm kızlar....
gecmişe döeneceğim aa refişimi duydum mehtapdan canım telde accamsana am burdan da yazayım çok gecmiş olsun edama...rabbim şifa versin inşlh bşiyciği yoktur bi doktora daha göstermekte fayda var

İyi akşamlar arkadaşlar,

Epeydir giremiyorum malum oğluşum hasta oldu,işyeri ev derken koşturmacayla geçti.Ateşimizi düşüremedik ve iki dr muayene etti herhangi bir rahatsızlık bulamadılar .Ben kan tahlili istedim doktordan kanda enfeksiyon çıktıAntibiyotiğimizi kullanıyoruz.Oğluşum zaten iştahsızdı hastalık onu daha da iştahsızlaştırdı.

Hasta olan tüm bebişlerimize geçmiş olsun hepsini öpüyor Mehtap teyzeleri.a.s.

mehtapçım çok geçmiş olsun cnm inşallah en kısa zamanda normale dönersiniz...

REfiyecim çoook geçmiş olsun canım Alllahın izniyle Edacımızın çok önemli bişeyi yoktur inşallah 2.dr a kesinlikle götür

bizde bugun aşıya gidemedik... dün gece elektirikler gitmişti megerse mahallenin trafosu patlamış bugun 15:00 da geldi.sağlık ocagını aradım aşılar bozulmuş o yüzden bugun yapmicaz yarın gelin dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…