Günaydın, oğlan yattı şimdi de kız kalktı bana uyumak haramlmaz:mafoldumben
Şanslısınız ücretsiz izinleriniz uzun. 1 yıldan falan bahsediyosunuz. Ben 6 ay talep etmeye bile kalksam ertesi gün kapının önüne koyarlar(
Hanımlar hayırdır ya, tekrar bebişlik, hamişlik falan. Erken değil mi?
Benim ananem de kinin (sıtma ilacı) içermiş o zamanlar. Doğum kontrol hapı, prezarvatif nerdeee:)) Kinin. O korurmuş.
Sütün tadı değişirmiş acı gibi olurmuş. Hamileyken emzirmeyin diyorlar. Hayırdır, tekrar mı bebiş istiyorsun yoksa. Erken değil mi? Bence acele etme. Vücudun iyice toparlansın. Yanlış anlama kilo anlamında değil. Yani bünyenin iyice toparlanması lazım ikinci bir gebelik için. 2-3 yıl bekle en azından.
Maşallah senin gibi askereeee
Maşallah. Senin kız da pek erkenci canım. Hayatı erken öğrenecek kaydirigubbakcemile3
Hadi bakalım:))
Sakın bir daha böyle yorma kendini canım. HAsta olursan kim bakacak sana. Bir damla çocuğun var. O hizmet ettirmeye gelenler inan bana iki günden fazla gelmezler bir çorbanı bişirmeye. Dikkat et kendine eyvahedigeldismile
Ben kimseyi çağırmıyorum valla. Geçen gün eşim anasını babasını çağırmış. Tamam gelsinler başım üzerine dedim. Ama ben iki çocukla bebekle bişey yapamam, annen yardım etsin dedim.:1shok: Kayınvalide sağolsun kolları sıvadı geçti mutfağa ben emzirirken
Bizim oğlan son günlerde emerken dudaklarıyla çekip çekip bırakıyor memeyi gülüyor, oyun oynuyor. Ama bu vesileyle benim meme uçları haşat oldu. Lohusa gibi su topladı kremim de fazla kalmamış. Garmastan kullanıyordum. Doğal bişey var mı bildiğiniz süreyim de iyileşsin. Şimdi eline bir tülbent parçası verdim. Onunla oynuyo, kavga ediyo, söyleniyor çapıta felan.
Neyse birazdan azar bir bakayım ona ben. Hadi görüşmek üzere öptüm:)opuyorumnanaktan
gözumden kacmıs sanırsam özgur cugumKızlar benim yaralarımı pek kimse kaale almamış sanırsam :gitme::gitme:
Su toplayan yerler patladı acayip acıyor. Emziremiyorum yaa... offff yaaa..
Dün gittim Medelanın pureland kremini aldım. İnşallah iyi gelir..:Saruboceq:
selam millet gecmisi okudum alinti yapamadim henuz vaktim olursa yapacagim bu arada kim online goremiyorum artik bu sorun sizde de varmi?
gözumden kacmıs sanırsam özgur cugum
nıye du toplamıs ısırdıgı içinmi
ben gögus uclarımı karbınatlı suyla bde ayva cekırdeıyle tedavı etmıstım
evvet fılızcım aynı sorun bendede var
işin uzmanları kk yönetımıne msj ceksınler ımler onlıne göremıyrık deyın
kızlar okadar işimın arasında tuylerım dıken dıken yazıyorum
apt komsum 9 yıldır çocugu olmuyordu
sımdı hamıle oldugunun haberını verdı
ekımde tup bebek deneyeceklerdı
rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın dıleyen herkeslere tattırsın insallah
ya kızlar ya....
kızım çok fena yüzünü çizmiş.
daha cuma günü kesmiştim törpülemiştim.nasıl becermiş anlamadım ya.
hemde 1 cm var ve derin bi çizik.
görünce ağladım yaçkız çocuğu sonuçta.o kadar dikkat ediyorum b,ir de ya.
izi kalır mı ya.
hep derler ya tırnak izi kalır diye.offfffff yaaaaa.
sinir oldum kendime.bundan sonra hergün törpüleyeceğim.
selam kızlar moralim sıfır.bebişim bugün beni emmedi.mama verdim.sütümü sağayım dedim en fazla 15 gram çıktı.ya tamammen bırakırsa emmeyi zaten ite kaka gidiyodu emme işimiz.geceleri iyi emiyodu.o da azaldı.napcam akıl verin.
selam millet gecmisi okudum alinti yapamadim henuz vaktim olursa yapacagim bu arada kim online goremiyorum artik bu sorun sizde de varmi?
kızlar anca yazabildim ....
kuziyi doktora göturdum dişlenden dolayı çok huysuzdu birde 5 ayımıza girdik bakalım kilo alımı falan nasıl diye...
bebeğimin dişleri bugun yarın çıkarmış,diş eti sertleşmiş ve kabarmış...
huysuzluğunun dibe vurması ondanmış...
bu arada diş çıkaran her bebekte olurmuş,orta kulak ilthbı olmuş....antibiyotik verdi...
bu ar ateşimiz yuksekti bundanmış,hırıltısı ve azcık öksürüğü vardı onun içinde peditus verdi....
hergun burun temizlenecek dedi sprey yazdı....
calgel jel aldık baya bir rahatlattı tavsiye ederim...
bu arada kilo alımı gaye iyi dedi...
8.500 kg olmuş..
boyumuzu ölçmedi....
aşı zamanı geldiğinizde boyunuzada bakarız dedi....
6 ekimde bir asımız daha var...
kızlar kuziyi iyki doktor göturmuşüm....ilaçlar ii geldi şimdi uyuyor ve mide bulantısı hafifledi biraz yemek yedi mamasını yani aç değil en azından....
slm arkadaşım emmeyebillir bir günde bişeycik olmaz sen kafana takıp stres yapma en önemlisi bu stres sütü azaltıyor benim bebeğim 2 aydır emmek istemiyor ben koca 2 aydır zorla emziriyorum uykuda hep ne çektiğimi bir ben bilirim inş seninki böyle olmaz süt konusunda ilk zamanlar bende endişelendim hatta gerçekten ara ara azalddıda ama stres dahada azaltıyor bende ilk sağdığımda 5 cc bile çıkmamıştı şalkka gibiydi ama bebeğim o çıkmayan sütümle doyup kilo alıyordu yani pompalara aldanma bebeğin çekmesi g,ibi asla olmuyor sen bol yemene bak tahin helvası pekmezli su iç rezene iç faydasını görürsün inş.selam kızlar moralim sıfır.bebişim bugün beni emmedi.mama verdim.sütümü sağayım dedim en fazla 15 gram çıktı.ya tamammen bırakırsa emmeyi zaten ite kaka gidiyodu emme işimiz.geceleri iyi emiyodu.o da azaldı.napcam akıl verin.
gecmıs olsunslm kızlar
melisi bugün dr.a götürdüm hırıltısı dün gecede devam etti uykusunda tıkandı öksürdü falan sabah hemen dr.a gittik bi antibiyotik bide öksürük şurubu verdi burnunada serum fizyolojik şimdi daha iyi
selamlar arkadaşlar uzunca bir aradan sonra kk ya yazmak nasip oluyor ben hala evime dönmedim memlektimdeyim cumartesiye inş dönücez.eşim lmaya gelicek bizi.dün bizde aşımızı olduk şükür ateşsiz atlattık eylül hanım buaralar çok huysuzdu ağrı kesici verince düzeldi zaten biliyorsunuz hala emmiyor zorla devam ediyoruz ben alıştım artık sanırım bu duruma( herkesler bütün nisan anneleri ve bebeleri umarım iyidir .
slm kızlarr.. hepinize iyi günler... hasta olan bebişlere geçmiş olsun diyorum...
özgecim bu sayfada gördüğüm için sadece sana yazıyorum.. geçmiş olsun kuziye.. maşallah ayrıca..
kızlar geçmişe bakamıycam sanırım yine.. hastaneden geliyoruz.. kontrolüm vardı.. zaten 1 kaç gündür ne ağrı ne şişlikbişiy yoktu.. dr.baktı etti.. ter bezleri dedi.. istersen kesip hemen alabiliriz de hergün yaptığımız oğerasyon ama bence gerek yok dedi.. küçük bebeğin var sonuçta kesi ve dikiş olucak dedi.. ve şu an bi ağrı acı bişiy yok yani.. ama yine de sıkıntı olursa bakarız geirsin dedi..
ya kızlarr ben iyiyim şükür de.. eda hanımı da gösterdim kulak burun boğazcıya... 15 gündür fln işitmemizde bi sorun var gibiydi.. sürekli "efendim" " bir daha söyle" durumundaydık.. geçen öksürüğü için gittiğimizde aile hekimi bakmış iltihap fln yok demişti ama hep içime dertti.. bugün onu da götürdük.. çocuk hast.de yoğunluktan dlayı 15 gündrü randevu alamıyorum dedim ve sağolsun devlet hast.de bakıyomuş zaten... işitme testine ve röntgene gönderdiler... işitme testini oldu.. bir sürü değerler var.. ama sağ ve sol kulağa ait değerler çok farklı.. hava var mesela birinde 12 se birinde 39kemik diye bi değer birinde 15 diğerinde 27 ama sağ kulak değerleri daha yüksek.. acaba yüksek mi olmalı düşük mü.. ama bir sorun var gibi.. utku da yanımızdaydı emiyo diye bırakamıyoruz hiçbie yere.. neysekociş siz sefil olmayın diye utkuyla bizi eve bıraktı onlar edayla tekrar hast.ye döndüler.. röntgen çekjilip dr.a göstericekler.. bakalım inşallahhh bir sorun çııkmaz uzumda yaa.. ameliyatlık fln bir durum yoktur inşallahh.. geldiklerinde sonucu yazarım inşallah.. inşallah kötü bişey yoktur.. :Saruboceq: dua edin nolur yaa mafoldumben
geçmiş olsun canım maşallah kuzey paşaya kilosuda iyiymişkızlar anca yazabildim ....
kuziyi doktora göturdum dişlenden dolayı çok huysuzdu birde 5 ayımıza girdik bakalım kilo alımı falan nasıl diye...
bebeğimin dişleri bugun yarın çıkarmış,diş eti sertleşmiş ve kabarmış...
huysuzluğunun dibe vurması ondanmış...
bu arada diş çıkaran her bebekte olurmuş,orta kulak ilthbı olmuş....antibiyotik verdi...
bu ar ateşimiz yuksekti bundanmış,hırıltısı ve azcık öksürüğü vardı onun içinde peditus verdi....
hergun burun temizlenecek dedi sprey yazdı....
calgel jel aldık baya bir rahatlattı tavsiye ederim...
bu arada kilo alımı gaye iyi dedi...
8.500 kg olmuş..
boyumuzu ölçmedi....
aşı zamanı geldiğinizde boyunuzada bakarız dedi....
6 ekimde bir asımız daha var...
kızlar kuziyi iyki doktor göturmuşüm....ilaçlar ii geldi şimdi uyuyor ve mide bulantısı hafifledi biraz yemek yedi mamasını yani aç değil en azından....
canım geçmiş lsun göğüs yarası çok zor yaaa umarım çabuk geçerKızlar benim yaralarımı pek kimse kaale almamış sanırsam :gitme::gitme:
Su toplayan yerler patladı acayip acıyor. Emziremiyorum yaa... offff yaaa..
Dün gittim Medelanın pureland kremini aldım. İnşallah iyi gelir..:Saruboceq:
geçmiş olsun canımslm kızlar
melisi bugün dr.a götürdüm hırıltısı dün gecede devam etti uykusunda tıkandı öksürdü falan sabah hemen dr.a gittik bi antibiyotik bide öksürük şurubu verdi burnunada serum fizyolojik şimdi daha iyi
selamlar arkadaşlar uzunca bir aradan sonra kk ya yazmak nasip oluyor ben hala evime dönmedim memlektimdeyim cumartesiye inş dönücez.eşim lmaya gelicek bizi.dün bizde aşımızı olduk şükür ateşsiz atlattık eylül hanım buaralar çok huysuzdu ağrı kesici verince düzeldi zaten biliyorsunuz hala emmiyor zorla devam ediyoruz ben alıştım artık sanırım bu duruma( herkesler bütün nisan anneleri ve bebeleri umarım iyidir .
slm kızlarr.. hepinize iyi günler... hasta olan bebişlere geçmiş olsun diyorum...
özgecim bu sayfada gördüğüm için sadece sana yazıyorum.. geçmiş olsun kuziye.. maşallah ayrıca..
kızlar geçmişe bakamıycam sanırım yine.. hastaneden geliyoruz.. kontrolüm vardı.. zaten 1 kaç gündür ne ağrı ne şişlikbişiy yoktu.. dr.baktı etti.. ter bezleri dedi.. istersen kesip hemen alabiliriz de hergün yaptığımız oğerasyon ama bence gerek yok dedi.. küçük bebeğin var sonuçta kesi ve dikiş olucak dedi.. ve şu an bi ağrı acı bişiy yok yani.. ama yine de sıkıntı olursa bakarız geirsin dedi..
ya kızlarr ben iyiyim şükür de.. eda hanımı da gösterdim kulak burun boğazcıya... 15 gündür fln işitmemizde bi sorun var gibiydi.. sürekli "efendim" " bir daha söyle" durumundaydık.. geçen öksürüğü için gittiğimizde aile hekimi bakmış iltihap fln yok demişti ama hep içime dertti.. bugün onu da götürdük.. çocuk hast.de yoğunluktan dlayı 15 gündrü randevu alamıyorum dedim ve sağolsun devlet hast.de bakıyomuş zaten... işitme testine ve röntgene gönderdiler... işitme testini oldu.. bir sürü değerler var.. ama sağ ve sol kulağa ait değerler çok farklı.. hava var mesela birinde 12 se birinde 39kemik diye bi değer birinde 15 diğerinde 27 ama sağ kulak değerleri daha yüksek.. acaba yüksek mi olmalı düşük mü.. ama bir sorun var gibi.. utku da yanımızdaydı emiyo diye bırakamıyoruz hiçbie yere.. neysekociş siz sefil olmayın diye utkuyla bizi eve bıraktı onlar edayla tekrar hast.ye döndüler.. röntgen çekjilip dr.a göstericekler.. bakalım inşallahhh bir sorun çııkmaz uzumda yaa.. ameliyatlık fln bir durum yoktur inşallahh.. geldiklerinde sonucu yazarım inşallah.. inşallah kötü bişey yoktur.. :Saruboceq: dua edin nolur yaa mafoldumben
kızlar ben 2010 mayıs annesıyım benım kızım yaklasık 1.5 aydır gunduzlerı emmıyo daha dogrudu uyanıkken emmıyo gece sorunumuz yok gunduzlerı 2 saate bı uyutup oyle emzırırıyorum yoksa ac ac duruyo bıberonda almıyo kasıklada veremıyorum tukuruyo hep.sızdede oldumu boyle durum lar.gececı bı durummu yada bı cozum bılenler yardım etsın lutfen
edada bı sorun cıkmayacak ınsallah sende 15 gundur yedın bıtırdın kendını sımdı sıra edadamı bak göreceksın önemlı bı sorun yok dedıyydı dıyeceksınslm kızlarr.. hepinize iyi günler... hasta olan bebişlere geçmiş olsun diyorum...
canım bazen emmek ıstemedıgı zamanlarda bennuya su verıyorum snr emzırıyorum ayakta gezerek denıyorumkızlar ben 2010 mayıs annesıyım benım kızım yaklasık 1.5 aydır gunduzlerı emmıyo daha dogrudu uyanıkken emmıyo gece sorunumuz yok gunduzlerı 2 saate bı uyutup oyle emzırırıyorum yoksa ac ac duruyo bıberonda almıyo kasıklada veremıyorum tukuruyo hep.sızdede oldumu boyle durum lar.gececı bı durummu yada bı cozum bılenler yardım etsın lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?