selam kızlar ....
ben bu ara kk yı ne kadan ihmal ediyorum ya....
hiç böle boşlamazdım...bakıyorum bir iki mesajla bırakıyroum....
gecmiş sayfa baya bir birikmiş,şimdi şöle bir göz attım...ya valla alıntı yapmaya üşeniyorum kızlar.....
şöle bir akımda olanları hızlıca geceyim...
*mesajlara cevap yazılıp yazılmama konusu gundeme düşmüş,ya aslında bu benimde kafamı karıştıran bişi,çünkü ben bile kendime kızyoroum aslında gözden kaçıyor ,yada o anda diğe sayfalara göz atamıyor olunca ya kimseye yazmıyım yada gecmişi okiyim diyourm olmuyor....
sonra gecekten alınan arkidişler oluyo üzülüyorum özelden mesaj atıyorum....
kızlar birbirimizi tanıyrouz artık baksanıza bir senemiz oldu yazanlar zaten belli kişiler artık ona göre davrancaz....
*hayriyecim senin hareketliliğinin yuzde 10 bende olsa pehhhhh....maşallah diyorum valla....bu arada kadın almana senden cok ben sevindim kız sen anlattıkça ben yoruluyordum ,bu arada inşlh kadını beyenirsin de işin hafifler azcıkın....
*zeynooo;sakın soğukta banyo yaptırma ben kuzişi öğle nezle ettim şimdi daha temkinliyim
*refişşş;demek doktorunuz kilo alımı falan guzel dedi ne mutlu,sen gene doğru bildiğini yap kız bisküvi falan ver gene doymuyordur belki paşam...
*fulyan; kız bana enerjik demişin nerden vakit buluyon demişinde annemdeyim ya yoksa böle aktif olamam ki nerdeee???
*sibelcim dun akşam konuşmuştuk ama elif nası atesi düşmüştür inşlh....
şimdi unuttuğum atladığım konular varsa msj yazmadığım kusuruma bakmayın kızlar öpüyorum hepicinizi