2010 Nisan Anneleri

uykum varrrrrrrrrrrrrrrrrrr
oğlan daha yeni uyudu karnım aç yemek yemem sonrada yemek yapmam lazım
kaynanamlar köyden gelmiş yarın annemlrri yemeğe çağırdm onlarıda alsam diyorum nasıl olacak yapabilirmiyim acaba pufffffffffffffffffff.
bizim olan artık durmuyo ama babası evde olcak Allahtn.gerçi kaynanamları hiiiiççççç özlemedm ama eşimin annesi.kendi annemi alıpta onları almamak olmaz diyorum bazende boşver diyorum anneme 2 defa gittik yemeğe gerçi....kaynanamlar buzdolabı almış ayrıca çok merak ediyorum aldıklarını bizim b.dolabının aynısı mı?çünkü ben evlendikten sonra aldıkları tüm eşyalar benim evdekilerin aynısı.sadece masanın aynısını bulamamışlar hehehehehehehehehehhe

ne kadar kötüyüm dimi kızlar.yaw gelin kaynananın evinde.masa.televizyon.bulaşık makinesi aynı olurmu ya.buzdolabınıda bizmkinin aynısını sormuşlardı çok merak ediyom aynısımı diye?

[
Çağan egemeninde bayramlıgına bittim çok güzelmiş güle güle giysin[/QUOTE]

SAĞOL CANIM DAHA GÜZELİ BEBİŞİNİN OLSUN.

cevaplar için teşekkür ederim çoğu kişi medela kullanıyo anladığım kadarıyla.peki elektrikli olanlar acıtıyo falan diyolar doğru mu??

selam kızlar ....
ben bu ara kk yı ne kadan ihmal ediyorum ya....
hiç böle boşlamazdım...bakıyorum bir iki mesajla bırakıyroum....
gecmiş sayfa baya bir birikmiş,şimdi şöle bir göz attım...ya valla alıntı yapmaya üşeniyorum kızlar.....
şöle bir akımda olanları hızlıca geceyim...

*mesajlara cevap yazılıp yazılmama konusu gundeme düşmüş,ya aslında bu benimde kafamı karıştıran bişi,çünkü ben bile kendime kızyoroum aslında gözden kaçıyor ,yada o anda diğe sayfalara göz atamıyor olunca ya kimseye yazmıyım yada gecmişi okiyim diyourm olmuyor....
sonra gecekten alınan arkidişler oluyo üzülüyorum özelden mesaj atıyorum....
kızlar birbirimizi tanıyrouz artık baksanıza bir senemiz oldu yazanlar zaten belli kişiler artık ona göre davrancaz....
*hayriyecim senin hareketliliğinin yuzde 10 bende olsa pehhhhh....maşallah diyorum valla....bu arada kadın almana senden cok ben sevindim kız sen anlattıkça ben yoruluyordum ,bu arada inşlh kadını beyenirsin de işin hafifler azcıkın....
*zeynooo;sakın soğukta banyo yaptırma ben kuzişi öğle nezle ettim şimdi daha temkinliyim
*refişşş;demek doktorunuz kilo alımı falan guzel dedi ne mutlu,sen gene doğru bildiğini yap kız bisküvi falan ver gene doymuyordur belki paşam...
*fulyan; kız bana enerjik demişin nerden vakit buluyon demişinde annemdeyim ya yoksa böle aktif olamam ki nerdeee???
*sibelcim dun akşam konuşmuştuk ama elif nası atesi düşmüştür inşlh....

şimdi unuttuğum atladığım konular varsa msj yazmadığım kusuruma bakmayın kızlar öpüyorum hepicinizi

sibelcimmmm yeni gördüm canımmm geçmiş olsun..allah korusun tüm bebişlerimizi

aminnn canımm..keşke onlar hiç hasta olmasa onların yerine biz hasta olsak ...annelik böle bişeymiş ya

Fundacım( Defnenin annesi) sağ olcanım elifciğim aşından dolayı ateşlendi baya bi sarsdı bu aşı kuzumu

fundacım(Göktuğun annesi ) bak ne güzel kayınvaliden seni örnek alıyo bak bide şu yönden bak
demekki senin zevkini çok begeniyoo sen herşeyin en güzelini alıyosun ki kadıncazada örnek oluyorsun şimdiye kadr görmemiş bilmioo.
benimkide öle köyde oturuyo bende ne görürseeeee almak istiyo hatda geçen anneler gününde fritözü ben aldım çok hoşuna gitti ben yaparken gördü çoook hoşuna gitti
:))

özgecim kuzum uyuyo şimdi ..dün gece 3 de çığlık çığlıga ...sabah ettik banyoda sürekli duş aldırdım bugunde ögleden sonra daha ii oldu ...

,Kuziş paşa nasıll

slm kızlar
hasta olan bebıs ve annelere eger varsa cok cok gecmısler olsun

kızlar ıdıl gunduzlerı hep kucak ıstıyo onnun ıcın gunduzlerı pek gıremıyom gırsemde ole bı gozgezdırıyom hemen kapamak zorunda kalıyorum anca aksaları cepten gırıyorum ve ole oluncada pek gecmıse bakamıyorum bu ara ama sanıım yıne msjlara cvp yazılmamıs gıbı bısıyler var valla bende ısımle yazdıgım halde cvp alamadıgım zamanlar oluyo ama ben yınede ısrarla yuzsuzluk yapıp bıseyler yazıyorum onlara

sıbelcım canım benım ıdıl ıyı sukur mızmızlıgı dısında onuda dıse baglıyorum artık baska sıkayetı yok cunku hep kucak ısıtyor canım gecmıs olsun elıfın atesı yukselmıs bızde her ası doneınde yasıyoruz maalesef o problemı 39 a kadar cıkıyor ıkı seferdır ama atlatmıssınz sukur canım sen de ıyısın dımı

Kızlar merhaba nasılsiniz ya kusura bakmayın gecmisi okuyamadım cepten giriyorum ama artık yayla sezonunu kapatıyorum haftasonu ineceğiz.Bir bilseniz neler oldu bu günlerde kocam kardesimle kavga etti annemle laf atisti benle atisti valla ağlaya ağlaya bir hal oldum şutum gidecek diye çok korkuyorum Allah yardımcım olsun en korktuğum seyler basıma geldi.sizler nasılsiniz?Bebisler nasıl?Hepinizi çok özledim ben ya

kızlarrr ıyı aksamlarrr nasılsınızzz.ayşecım bendede aynı durumlar var bılıyomusun benım kocada gecenlerde annemle atıstı..dur anlatayım ne yapacagımı bılemedım ramazandan önce bı pazar gunu kalktık anadolu kavagına gıtmeye karar verdık dedım annemlerıde alalım hadı.neyse gıttık aldık gun cok guzel basladı yanı.gezdık yedık ıctık.çok eglencelıydı anammm sonra dönuste benım oglan arabada huzursuzlandı.o gunlerde uykusu gelınce zıvanadan cıkıyodu.öle yapıyoruz olmuyo böle yapıyoruz olmuyo.radyonunda bıraz sesı acık öle cok yuksekte degıl yanı .esım haberlerı dınlıyo annemde huzursuzlandı.sölenmeye basladı.ben anladım tabı guzel bı dılle esıme sesını bıraz kısıver dedım.oda sesının yüksek oldugunu dusunmuyorum sestede uyumaya alışsın der gıbı bısey dedı.sonra tabı bızımkı aglamaya devam.trafık acayıp mıllet evıne dönuyo kilit.esımde oglana döndu ulan oglum sus neyın var gıbı bıraz yukse bısesle cıkısır gıbı yaptı...veeee annemmmm delirdi..amannn offf nerdende hatırladım..

şu an bıraz limoni araları cok kötu degıl.ben arada kalıyorum hep böle durumlarda çok zor vallah
ya...

denızım dön artııkkk ....
Canım cok uzuldum ya ıns cok buyuk bısey degıldrı ve cabucak duzelır aıle ve es arasında kalmak cok kotu bı durum Allah yardımcın olsun cnm

bu mesajlara cevap olayına gelınce benımde cogu zaman cok selamım yanıtsız kalıyo.ama kafaya takmıyorumgerek yok.çünkü bazen gunlerce gıremedıgımız oluyo gecmıse pek bakamadıgımız oluyo ben kendımden bılıyorum cunku.ama önemlı bı sorunum oldugunda butun arkadaslarımın cevap verecegınden veya tavsıye lerde bulunacagından emınım böle seylerı dıllendırmeye gerek yok yanı

birperi....
aysecim;valla hep aynı durumları yaşıyoruz benim kocamın anneme ne kıl olduğuu yazmıştım lohusalıkta burnumda getirdiler hep ben arada kaldım ,öldüm ölüdm dirildim....
ya arada kalmak kadar dehset bişi yok kahretsin ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…