evet ıkl önce dun gece bıssuru alıntı yaptım uzun uzun yazdım
ama kayboldu ben refıs gıbı kopyalamayıda bılmıyom
neyse sırf hacer için yazıyorum tekrar
sanırım ekgıdaya baslamıssın kabakla bısey yap belkı bagırsaklarına faydası olur dıycektım
bennu 3 gundur cok huysuz ınanın okudugumuda anlamıyorum
gene basladı yazdıklarıma cevap vermıyolar konusu
bennunun 2 aya yakındır akıyo yası
sen oglunu babası gıbı alıstırmazsın gelınınde sana dua eder
benım esım çok hassastır bu konuda
asla unutmaz
aman takma bosver ddegıstıremezsınkı ısanları anca kendıne edersın
kızlar cevap yazmıyo fılan demeyın taktım bıgun valla bennu kucagımda tek elle yazdım
özellıkle hacercım senın için
bennu bu gun yıne huysuz
allhtan aleyna varda rahatım
havalar serınledıya oruc bu kadar sarsmıyodu sıcakken
serınleyınce bı tuhaf oldum aslında bennu huysuz ya çok yoruyor benı
ondan galıba oructan degıl
cuma gunu allah tek basına bakanlara yardımcı olsun dıyorum valla
herkese hayırlı cumalar
ramazanıda bıtırdık rabbım seneye hayırlısıyla kısmet etsın ınsallah
kendınıze ıyı bakın:enbuyukkk:a.s.
ama kayboldu ben refıs gıbı kopyalamayıda bılmıyom
neyse sırf hacer için yazıyorum tekrar
sanırım ekgıdaya baslamıssın kabakla bısey yap belkı bagırsaklarına faydası olur dıycektım
bennu 3 gundur cok huysuz ınanın okudugumuda anlamıyorum
gene basladı yazdıklarıma cevap vermıyolar konusu
tubacım benım batıl ınancım çoktur bebekler ilk 4 ay allahım anamı babamı affet dıye aglarlarmıs o yuzden yas akmazmıs yas aktıgı zamanda la ılahe ıllallah dıye aglarlarmısrefişim tekrar tekrar geçmiş olsun eda kuzu ameliyattan sonra çok rahat edecek inşallah fıstığım. elimizden gelecek bir şey olursa seve seve hazırım haberin olsun mesela prensese hava değişikliği gerekirse bize getirirsin:)
kızlar yine durdum durdum kaana bir kulp buldum çok huzursuz oldum kaan doğduğundan beri hiç gözyaşı dökmedi. gözünden hiç yaş gelmedi. sizin kuzucuklar ne alemde ağlarken gözlerinden yaş geliyo rmu? gerçi açlık ve oyun-kucak isteği dışında öyle ağladığı da yok kaanın ama gözünden hiç yaş akmadı daha normal mi acaba. nette araştırdım 1. aydan sonra ağlarken yaş gelir yazıyo. konyada göz doktoruna da götürcem ama o zamana kadar çatlarım ben.
bennunun 2 aya yakındır akıyo yası
fundacım reglın zaten bellıydı ya neyse hayırlı olsun salıncagınızbugün salıncak aldık oğluma çok rahat etti akşam iftardan beri uyuyo salıncağında.gerçi bugün göktuğ hiç uyumadı ya.hep başındayım veya hep kucağımda.biraz yoruyo beni ama olsun.dün çok ağladı baya üzüldm.bugün oğluma armut suyu verdm dr tavsiyesiyle ek gıdya başladk ablam bekle sütün yetiyo diyo bende geçmek istemiyodm aslında en son kontrolünde ayda 730 gr almıştı gayet iyi bence.daha 6 aylık olmadık doldumadk 6 ayı daha yeni gircez yani.sizce ne yapaym kızlar?birde armut suyundan öte ablam şeftali faln ver dedi veya elma suyu.benim dr la senin dr taban tabana zıt konuşuyo dedi.bende ablama ben zaten bu ek gıda konusunda cahilim aklımı iyice bulandrdn dedim.sizce ne yapsam daha iyi olur?
en guzelını yapmıssın oglunla yemek yıyerekmoralim 0. hoş alışmış olmam lazım. bugün evlilik yıldönümümüzdü. tabiii eşim her sene ki gibi elini kolunu sallaya sallaya geldi. orucunu açtı. tv. seyretti ve uyuyor. bööle olacağını bildiğim için öğleden sonra oğlumla beraber yemeğe çıkmıştım kutlama yemeğine. bu sene farklı olur sanıyordum. hoş doğum yaptığım gün saçımı bile okşamayan adamdan ne bekliyosam?
sen oglunu babası gıbı alıstırmazsın gelınınde sana dua eder
benım esım çok hassastır bu konuda
asla unutmaz
sana dedık özge sen daha çıçeklerı basına atacaktın bak elde ne kocalar varaysegulcum evlilik yı dönümünuz kutlu olsun....
ya ben herifimi basımda taşısam azmş demekki,ayağını yıkayıp suyunu şifa niyetine içmem gerek desem tabi ki çok abartmış olurum...
acaba unuttumu???
sen hatırlatsaydın azcık çemkirsyedin....
amann olsun sen oğlunla çıkmışın yemeğe diyecem ama hersey evlatlada olmuyor işte...
doğum yaptığn gun sacınımı okşamadı deme yaa...
üff bayada duygusuzmuş kocan canım ya huylu huyundan vezgecmiyor işte
aynen bennuda aynı bıyerlerı agrıyor galıbaKızlar hepinize günaydın, çok uzun zamandan beri yazamıyorum sayfaya birşeyler ama mümkün oldukça okuyorum. Arel dün 5 aylık oldu.. 2 günden beri acayip huzursuz berbat herşey ağalayarak istemeye başladı,mızık mızık sesler çıkartıyor, eller ağızda diş çıkartıyor olabilir miyiz? Benim uslu bebeğim gitti yerine huysuz bir çocuk gelmiş gibi...
Sizin bilginiz var mı bu bebekler huy değiştirir mi diş çıkarma zamanı?
Bu arada Refiyecim çok geçmiş olsun allah acil sifalar versin..hasta olan tüm bebeklere geçmiş olsun :) akannehir
canım ben medela mini pompa kullandım tavsiye ederim..
salıncağınız hayırlı olsun şekerim..ilk başta salıncağa bayılıolar ama bıkıyorlar kısa zmanda..canım bende armut püresi ve suyu veriorum oğluma..bişi olmazki ne olcak..elma ve şeftaliyi hazmı kolay die ilk etapta öneriyor doktorlar.bizim bebeişler artık büyüdü hazım konusunda bi armuttan sorun yaşamazlar ayol..merak etme..sen annesin hislerin seni yanlış yönlendirmez.kafana yatanı sana göre mantıklı olanı uygula derim ben..poyraz bey hakkındaki düşüncelerin için tşk ederiz funda teyzecik..o resimdeki masum görüntüye aldanma derim ben.fırtına öncesi sessizliğimizdi o..sonrasını resimleyemedim.senin yerine bol boooll öper oynarım söz.ama sende göktuşu öp kokla..olumunekankayizsmile
canım yıldönümün kutlu olsun..üzüdüm bende inan.insan etkilenio kırılıyor.ama şöle yap bundan sonra bence..eşini tanıyosundur artık bu unuma işinide kat üstüne onu öle kabullen.yapacak bişi yok çünkü.hem beklentilerin azalır hemde hayal kırıklığına uğrammamış olursun tatlım yaa..
gebertecektim onu az daha zaten..şimdi 100 mt yanına yaklaştırmıyorum..canım şu gözyaşını olayını çok takma bak herkez hemfikir bu konuda..zaten 1 yaşına kadar götürcez göz dktoruna..sen götür ozaman için rahatlasın..
günaydın canım büyük ihtimalle diştir ama sen yine bi muayene ettir canım kuzunu..bu ay tüm bebişler aynı.yalnız değilsin yani..
herkeze günaydınlarrrrrrrrkızlar eşim dün akşam bana sürpiz yaptı işyerime gelip aldı beni ve iftara yemeğe götürdü.başbaşa yemek yedik sohbet ettik.sonra çarşıda dolandık azcık oğluşumuza bayramlık aldık ikimizin karar vermesi ii oldu.çarşı faslını kapatıp oğlumu almaya gittik ananesinden.babamız biiz eve bırakıp mağazaya gitti.oğluşumla oynadık konuştuk sonra anladım uykusu geldi hooppp yatağa..bende çamaşır yıkadım astım sahurluk pizza filan yaptım geçtim tv karşısına kocişimi bekledim..akşamım güzel geçti kısacası..arefe günü kadın gelio bana beğenirsem haftada bir alacam.kocam annem filan çok ısrra ettiler..ee tabi sizde kaydirigubbakcemile3
ınsallah begenırsın kadını çok sevındım esınle yemege gıtmenıze
hayrısım sana da dun yazmıstım allah razı olsun annenden kıyamıyor torununa
kızlar hacerdi sanırım msj yazmama konusunu açtı..hacercim ben çok sık giriom kk ya ama.inan görmedim tatlım yaa.hatırlamıom bile görsem mutlaka yazarım.ben burda kişi yazan yazmayan filan ayırmıyorum..ama bundan sonra karar verdim ayıracam..bukadar alıntı yapıoz msj yazıoz umrunda olmayan kendiisine yazıldığı halde cvp vermeyenler var..bende yazmıom bundan sonra ..resim konusundada aynı..onu çok umursamıyom çünkü face e resim kendi sayfama ekliyorum ve millet yorum yazsın die eklemiyorum..her neyse
yıgıt at yemını kendı artırır sen annene alısmısısnda herkes annen gıbı olsun ıstıyosunhaklısın canım yaaa bende eğer atanırsam veya çalışırsam annem baksın istiyorum haa allahı var kayınvalidemde çok ii bakar ama çok pimpiriklidir kırk kat giydirir kucağından indirmez illa ayakta sallayıp uyutur oyüzden isteemem huyu değişir çocuğun... annemin terbiyesinden çıksın istiyorum kızımın annem hem çok titizdir hem çok rahat bırakır çocuğu... benim kayınvvalidemde loğusa loğusa sinir etti beni alllahtan bi hafta kaldı yoksa çıldırırdım.. okadar gelenim gidenim olduki saolsunlar bi iş yapmadı hanım naaz kıldı kuran okudu oturup. sabah kalkıp o halle ben iş yaptım okuduğu kıldığıda ben o halde çalışırken çok makbuldü eminim... annemler pişirdi getirdi o yedi oturdu bulaşığı bile kardeşim geldi hergün yıkadı güya kaynanam kalıp bakacaktı bana iiki baktı yani bırakmadı annemde kasın yanımda sinir oldum... eltim bi alem iki gün geldi çıkış o çıkış gelmedi bi daha hepi topu alıp getirdiğide bi battaniye... şimdi oda hamile bende aynısını yapacam ona valla kim ne yaparsa kendine yapıp değerden düşüerüyo işte kendini
bazıları önemsemıyolar işteevlilik yıldönümümü kutlayan herkese teşekkürler. yalnız sanılanın aksine evli olduğum kıymık yıldönümümüzü unutmamıştı. bugün bizim evlilik yıldönümümüz de mi dedi o kadar...ammaaaannnn boşverin yav.
zeynebim valla ne bilim kayınvalidem ii hoşta garip işte allahım herkese akıl versin benim annem bir melektir koca bi ilçe anneme tapar resmen bizim en büyük şansımız onun kızı olmamızdır onunla kıyaslıyorum belkide o yüzden üzülüyorum...ama anladım takmıyorum artık kimseyii
aman takma bosver ddegıstıremezsınkı ısanları anca kendıne edersın
kızlar cevap yazmıyo fılan demeyın taktım bıgun valla bennu kucagımda tek elle yazdım
özellıkle hacercım senın için
bennu bu gun yıne huysuz
allhtan aleyna varda rahatım
havalar serınledıya oruc bu kadar sarsmıyodu sıcakken
serınleyınce bı tuhaf oldum aslında bennu huysuz ya çok yoruyor benı
ondan galıba oructan degıl
cuma gunu allah tek basına bakanlara yardımcı olsun dıyorum valla
herkese hayırlı cumalar
ramazanıda bıtırdık rabbım seneye hayırlısıyla kısmet etsın ınsallah
kendınıze ıyı bakın:enbuyukkk:a.s.