2010 Nisan Anneleri

evet ıkl önce dun gece bıssuru alıntı yaptım uzun uzun yazdım
ama kayboldu ben refıs gıbı kopyalamayıda bılmıyom
neyse sırf hacer için yazıyorum tekrar
sanırım ekgıdaya baslamıssın kabakla bısey yap belkı bagırsaklarına faydası olur dıycektım
bennu 3 gundur cok huysuz ınanın okudugumuda anlamıyorum
gene basladı yazdıklarıma cevap vermıyolar konusu

tubacım benım batıl ınancım çoktur bebekler ilk 4 ay allahım anamı babamı affet dıye aglarlarmıs o yuzden yas akmazmıs yas aktıgı zamanda la ılahe ıllallah dıye aglarlarmıs
bennunun 2 aya yakındır akıyo yası
fundacım reglın zaten bellıydı ya neyse hayırlı olsun salıncagınız
en guzelını yapmıssın oglunla yemek yıyerek
sen oglunu babası gıbı alıstırmazsın gelınınde sana dua eder
benım esım çok hassastır bu konuda
asla unutmaz

sana dedık özge sen daha çıçeklerı basına atacaktın bak elde ne kocalar var
aynen bennuda aynı bıyerlerı agrıyor galıba

yıgıt at yemını kendı artırır sen annene alısmısısnda herkes annen gıbı olsun ıstıyosun
bazıları önemsemıyolar işte

aman takma bosver ddegıstıremezsınkı ısanları anca kendıne edersın

kızlar cevap yazmıyo fılan demeyın taktım bıgun valla bennu kucagımda tek elle yazdım
özellıkle hacercım senın için
bennu bu gun yıne huysuz
allhtan aleyna varda rahatım
havalar serınledıya oruc bu kadar sarsmıyodu sıcakken
serınleyınce bı tuhaf oldum aslında bennu huysuz ya çok yoruyor benı
ondan galıba oructan degıl
cuma gunu allah tek basına bakanlara yardımcı olsun dıyorum valla
herkese hayırlı cumalar
ramazanıda bıtırdık rabbım seneye hayırlısıyla kısmet etsın ınsallah
kendınıze ıyı bakın:enbuyukkk:a.s.

doğru canım.eşim yardım eder artık.sınazda ne olcağı belli değil hayırlısı artık.

ayşegülüm çok hoşsun yaa allahım hep güldürsün seni... valla benimkine zorla hatırlatırım huy işte napacan

tatlım seninki dini günler seviyor demek.bayram seyran..

canım yaaa saol inşallah öğrenecez kimseyi takmayıp kendimize yetmeyi hadi ii bak kendinede bennuyada
doğru canım.eşim yardım eder artık.sınazda ne olcağı belli değil hayırlısı artık.
bakalım artık hayırlısı canım

ayşegülüm çok hoşsun yaa allahım hep güldürsün seni... valla benimkine zorla hatırlatırım huy işte napacan

tatlım seninki dini günler seviyor demek.bayram seyran..

heee övünmek gibi olmasın mübarek adamdır...ayol ne dini gün sevmesi. geçen sene bayram namazı saatinden şikayetçiydi biraz daha geç saatte olsa oılmazmıymış? hey Allah ım yaaa...

heee övünmek gibi olmasın mübarek adamdır...ayol ne dini gün sevmesi. geçen sene bayram namazı saatinden şikayetçiydi biraz daha geç saatte olsa oılmazmıymış? hey Allah ım yaaa...

oooooo dünyada iş var desen gelmeyecekiş.sen deseydin sabahçı öğlenci var namazda öğlene gidersin diye.

kızlar merhaba

gizemcim fundacım hayriyecim ve dğer arkadaşlar 2 gündür kzım çok ateşliydi valla nereye yazdım bilmiyom burayamı facemi kafam gitti yazılan cvpları bile okuyamadım kız o halde olunca kimseye de cvp yazamdım kusura bakmayın...(eger bu şahıs bensem eger)

tüm ögretmen arkadaşların yeni ögretim yılı hayırlı olsun su gibi gelsin geçsin inşallah

Zeynepcim o soguklardan birazda buraya gönder ya biz hala yanıyoruzz. dün sabah biraz yagmur yagdı geceleri hafif bi serinlik oldu ama gündüz hala çok sıcakkkkkkk

hayriyecim valla kadın alacak olmana sevindim tek başına kendini bitiriyon üzülüyorum ablamda sen gibi 2 çocugu var ama yaş 40 oldu bir sürüde hastalığık sahinbi oldu ..mecburen 2 güne bi kadın alıyooo
Poyrazcık güle güle giysin bayramlıgını.. biz bu bayram bayramlık almicaz hiç giydirmediğim 2 tane elbisesi var çok güzel onları giydircem.artık kurban bayramına:)

ayşegülcüm evllik yıldönümünüz kutlu olsun..boşver ya takılma sıkma canını artık ne etsen boş alışmaz..

Çağan egemeninde bayramlıgına bittim çok güzelmiş güle güle giysin

sıbelcımgecmıs olsun dıstenmı yoksa baska bıseyımı var elıf çıgın

sıbelcımgecmıs olsun dıstenmı yoksa baska bıseyımı var elıf çıgın

yok cnm diş deil aşı olmuştuk. gitmeden calpol bile verdim ama nafile sabah düştü ılık duş aldırdım. gece tam düşmüşdü 3 de bi baktım alev alev yanıyooo 38 bulmuş (

çok şükür bunuda atlattık

sibelcim çook geçmiş olsun ya.
şimdi nasıl oldu elifcik.
dişden dolayı mı çıktı canım ya.
işnşallah geçmiştir.
güle gile giysin cicilerini de.

vallaben tek bakıyorum bir de eşim işte.
çok zor ama güzel de .yoruluyorum ama çok ya.,hayriye gibi olacam galiba işe başlayınca.
ama maşallah ona tüm gün çalışıyo yetiştiriyo.

kızlar bısey unuttum masallah
5 ayda 5000 cı sayfayı devırmısız
maşallah.ama geçen seneden bu yana.

ya benim kayınvalidem 1 ay kaldı ne yemek yaptım ne ev işi.
anlayışlıdır çok.seninki de ayıp etmiş.hakılsın yani.

hayriye'cim saol canım valla evide bi salladımki hiç sorma hayatımda ilk defa bu kadar pasaklı oldum
al benden de o kadr.

benim annemlerde kutlar.eşimde kutlar.ama artık hediyeleşmiyoruz. lise 2 den beri çıkıyoruz artık bazı şeylere doyduk.hele çiçek hiç aldırmıyorum ....
[onun yerine çikolata paketi yaptırıp getirir...

QUOTE=zeyra;15028982]fundacığım merhaba tatlısı canım hadi hayırlısı okul ev bebek çok zor olacak gibi ama rabbim bir kolaylığını verir elbet canım benim valla sorma tatlım bu nisan annelerinde var biliyomusun bende çözmüş değilim burada hepimiz bir ortak noktada sohbet etmek arkadaşlık kurmak değilmi amacımız ama bazıları sanki bişey yapmışız gibi cvb yazma gereği duymuyo canımcım valla öbür aylardaki annelerede arada girip bilgi almak amacıyla bakıyorum hiçte böyle değiller burada var bir arabozucumu desem ne desem bişeyler dönüyoda biz farkında değiliz sanırm tatlım valla zaten bundan sonra bende aynı belirli insanlara yazacağım karar aldım en iyisi öyle olması çekemeyenler var sanırım ondan olsa gerek :))reyhancığımızda sırf bu yüzden bak daha buraya girmez oldu canım sen kendini özletme akşamcık 5 dakkikada olsa gel defmnemizi bizden ayrı koyma canım zaten bebişlerle ancak 5 dakika girebiliyoruz bizde[/QUOTE]

ya ben çok önemsiyorum burayı yani ben seviyorum burdaki arkadaşları.eşime
diyorum okul zamanlarını da burda konuşacağız sonra öss sınavlarını,ta düğünlrini bile diyorum.hadi canım diyo.ama öle değil mi.inşallah Allah ömür sağlık veirse ne güzel olaca.yıllar gçtikçe buranın değeri daha iyi anlaşılacak.
keşke herkes bizim gibi düşünse.

ya ilk zamanlar uyuyordu gürültü etklimiyordu ama şimdi hemen uyanıyo.

seneye çalışırsın inşallah.annen de güzel güzel bakar inşallah.

tünaydın kızlar.sabahtan beri açık olmasına rağmen ancak yazabildm......herkesler iyidr umarım.sabah yani öğlen kahvaltı yaparken yumurta yiyodm göktuğada tattırdm tabi sarısını çok sevdi ilk kez ağzını buruşturmadan bişeyn tadına baktı kuzum hatta yine istedi falan.......
dr lar genellikle elma ve şeftali ile başlamayı öneriyorlar ama siz bilirsiniz tabiki

canım bize dr armutla başlayın dedi ondan kafam karıştı benimde ablamda şeftali ve elmayala başla dedi.gerçi ablama kalsa sütün yetiyo başlama diyo.dün göktuğ hiç emmedi beni ondan verdm bende şimdilik tattırma aşamasındayım yni

tatlım bence vermen iyi olur.alışır yavaştan.hem erken değil merak etme.afiyet bal olsun oğluşuna bende başlıyorum yavaştan.

bende öyle tatırıyorum burcucum iyi oluyo aslında ama hep aklım şundan karışıyo ilk 6 ay sadece anne sütü.sütümde yetecek kadar var ya napıcağımı şaşırmş durumdaym

sağol tatlım inş. daha güzelleri sizin olsun

canım ya bu eşler bazen böyle yapabiliyo takma ya.benim eşimde unutmaz ama öyle hediyelide gelmez.bazen ben derm alma diye ama bi gül de alabirdi dimi.olsun efelerin efesi en güzel hediye sizin için

herkes öyle refiye ev işi bitmiyo.çocuğa zaman ayıraym diyosun ev işi seni bekliyo.en önemlisi ve öncelikli olanı çocuk.bunu geçen gün iş yaparken göktuğun önce mızıranıp sonra ağlamasıyla daha iyi anladm.

değiştirir canım ban benim oğlanda öyleydi baya değişti

sağol canım daha güzelleri yakışıklımın olsun.ne güzel vakit geçirmişsinz dün akşam.bayramlığını güle güle giysn.canım dr armutla başla dedi.bugün şeftali deneyeceğim zaten sadece suyunu ver dedi.baqkalm napcaz sütümde yetiyo aslınsa sırf dr ver dedi diye veriyorm

canım geçmiş olsun.baya soğumuştr kars buralarda soğudu

sağol tatlım bende tattırıyorum bakalım böyle böyle geçicez sanırm

dünür nedisen çok soğuk burası yaaa donuyorum gizemi banyo yaptırcaktım göze alamıyorum bende annemlere ideceğim orada kalacağım dünürün işte canım

dünür annene giteksen yıkama dışarısı baya soğuk hasta olmasn güzel gelinm

kızlarr geçmişe bakamıycam sadece dinlenme molamda bi selam vereyim dedim.. umarım herkes iyidir.. bide sağlık ocağına gittik ya onları yazayım dedim..

utku 12 ağustostan bu yana 400 gr. almış. 2 cm. uzamış.. dr iyi dedi.. maşallah dşyorum çok da takılmıyorum artık bu konuya.. sağlıklı olsun da yeter.. bide 2gündür hafif burun tıkanıklığı ve sinüslerde doluluk sezdik :) peditus verdi bide sefiyol diye bi burun spreyi... ferro sanol demir damlasını sordum.. yapıcaksa o da yapar ferrum da yapar dedi dişte leke olayını.. içerikleri aynı.. ferrum yada ferro sanol aynı yani dedi. ama yapsa da geçiciymiş. ve bu damlayı zaten yıllarca kullanmıcaksın ki dedi.. neyse buna da takılmadık.. ek gıdaya geçmeme konusunda telkin aldık sütün yetiyo gibi görünüyo.. gelişimi de iyi 6.ayı doldurmayı beliycez ama tattırmana bişey diyemem dedi.. sadece öyle bir kase püre yada yarım yumurta sarısı fln olayı yok dedi.. aşıdan sonra ayrıntılı konuşuruz ek gıda olayını 6 ay bityor gibi olucak o dönemde dedi... hatta 1 günde neyi ne miktarda yedirebileceğimle ilgili bi liste yazabileceğini de söyledi.. bakalım şimdi anne sütü ve tattırmaya devam... hemşiremize çaktırmadan birkaç kez kaşık maması ve cicibebe verdiğimi söyledim.. kakasında ve halinde tavrında bie değişiklik olup olmadığını takip et dedi.. anneler aslında en iyisini bilir de dedi :)) tabi bilinçli,duyarlı anneler diye de ekledi :)

bu arada geçmiş olsun diyen arkadaşlar olmuş sanırım.. bu sayfada buketi gördüm alıntılarda :) diğerarkadaşları bilemiyorum geçmişe dönemediğimden kusuruma bakmasınlar.. hepiniz sağolun... şimdi olayı biliyoruz ve birazcııık da araştırdım netten :) daha rahatım diyebilirim.. ama dikkat etmek gerekiyo tabki operasyon sonrasında.. neyse onu da o zaman düşünürüz..

işlerime döneyim... daha süpürgeyi açamadım bile.. silip toz almak şöyle dursun :)) amaan olduğu kadar valla.. iftara misafir alıcaz sonuçta temizlik gösterisi yapmıcaz.. çocuklu karıyız şurdaa :)))

öptüm herkesii... opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…