2010 Nisan Anneleri

slm kızlar kimse yokmuş..
migrenim tutdu dehset durumdayım,gecmişe bakamıycam gece inşlh bi ara göz atarım....
özgecım geçmiş olsun

aman aman cok sevıdım elıfın ıyı olmasına

bennu da 3 gundur bı huysuz bı huysuz ögle uykusuna aksam 9 dan önce yatmıyo
bugun 3 te yanına yattım 4 bucuga kadar ben kalkınca gerı uyndı

merhabalar oğlum 2 gecedir saat başı uyanıyor ve bugun de çok huzursuz.bu gecede saat başı uyanacak gibi görünüyor.diş belirtisi olabilir mi bilgisi olan var mı??

çok teşekkürler sibelciğim meltemciğim güzel dilekleriniz için gizoş ve ben kocamn öpüyorum sizi

merhabalar oğlum 2 gecedir saat başı uyanıyor ve bugun de çok huzursuz.bu gecede saat başı uyanacak gibi görünüyor.diş belirtisi olabilir mi bilgisi olan var mı??

ahh sorma canım o dert bizdde var bende bilemiyorum doktor bu aydan sonra dişlerin çıkacağını söyledi huzursuzlukları ondanmış öksürük falanda olurmuş diş çıkartırken bebklerde

meltem kız sen bilirsin şu yoğurt işini ne yapıyosun kendinmi hazır süttenmi mayalıyosun bize doktorumuz inek sütü varsa alabileceğiniz üvenli bir yerden alın mayalayın dedi bende öyle yapacağım

aynen bennuda 3 gundur öyle nedenını bılmıyoruz dogal olarak dişe baglıyoruz
çok teşekkürler sibelciğim meltemciğim güzel dilekleriniz için gizoş ve ben kocamn öpüyorum sizi
ne o artık kısıye özel mesajmı basladı
valla ben cevap verecegım bütun konulara yazıyorum
meltem kız sen bilirsin şu yoğurt işini ne yapıyosun kendinmi hazır süttenmi mayalıyosun bize doktorumuz inek sütü varsa alabileceğiniz üvenli bir yerden alın mayalayın dedi bende öyle yapacağım

bak sımdı ben kendıme göre kalıtelı olan bı markayı alıyorum ve ııtıp içine 1 çay kasıgı yogurt koyuyorum komsudan evde çalınmış maya aldım
guel görunuyodu ama oructan dolayı tadına bakmadım
evdekı hazır yogurttanda mayalıyorum
bak ıyı hatırlattın gene unutmustum gıdıp mayalayım barı
neye guveneceksınkı
geçmıs yıllarda köyde yasayan bır arkadasım hastanede yattıgından bahsedıyodu
hastalıgın neydı dedım burusella dedı tanıdık geldı ama ne oldugunu hatırlayamadım
hergun ineklerle hasır nesır oldugundan
ineklerden bulasmıs

yanı ben dıyorumkı onlar tanıdık mesela
onlardan sut alsaydım
gerısını dusun
kıme nasıl guvenecez
pastörıze en ıyısı
gıbı gelıyor bana

Jalecim sağol canım iyiyim oğluşla uğraşıyorum.bayramlığımız içindevteşekkürler sizinkinide görelim.
biz daha almadık tatlım alır almaz eklerim resimlerini
maşallah büyüyor paşalar.
evet canım
nasılsınız kılzar??? Nisan uyurken bakayım dedim ama eşim geldi, umarım herkezler iyidir..
iyi geceler canım
ayy sorma hayriyecimya zaten bu aralar iyice bana düştü babası gelse bile ilk bana bakıyor sonra babasına pas veriyor bide anne dediğini duysam dünyalar benim olur heralde
ne yazdın bilmiyorum ama iyi düşünmüşsün benim bildiğim bir iki gün öncesinden haber veririr iftar için başka plan yapmazsın
çok haklısın meltemcim rabbim her isteyene nasip etsin
bugün ev çok soğuktu o yüzden yıkayamadım oğlumu
canımcım çok iyi yapmışsın doktora götürmekle yoksa haftasonunu zehir ederdin kendine:)
maşallah meleğime de atlatmış hastalığını hadi bakalım çok zorlamadan gelsin dişlerimizde
bizde dişlerden kaynaklanan bi sıkıntı yok şimdilik sadece bugün diş kaşıyıcısını sert bi şekilde almış sanırım canı yanmış ondan ağladı biraz

birde cidden artık herşeyi anlıyor gibime geliyor gözü sürekli üzerimde
inşallah bulursunuz tatlım
bende geçenlerde 5 kavanoz mayaladım ama malesef ekşi oldu biraz sanırım maya yaptığım yoğurttan kaynaklanıyordu niyetli olunca tadına da bakamamıştım

çok sevimdinm iyi olmasına canım
Ahmet Yusufta geçenlerde ateşlendide aklım başımdan gitmişti
migrenim tutdu dehset durumdayım,gecmişe bakamıycam gece inşlh bi ara göz atarım....
geçmiş olsun özgecim

malesef bi bilgim yok canım

selam millet ben en son 4997. sayfaya yazmisim olmus 5014 hizli hizli birazda atlayarak okudum affiniza siginiyrum unuttugum veyahut gormedigim arkadaslar olabilri simdiden ozur .
REFIYE kizin nasil oldu ?? teshis konulmus sanirim oda sevindirici bisey umarim kisa zamanda yesil sahalara doner :):))
HAYRIYE: yardima bir kadin aliyormussun en iyisini etmissin aksi halde bu tempoya vallah can dayanmaz..
FUNDA : yeni sezon hayirli olsun defnenin izi gectimi??
SIBEL: gecmis olsun canim elifcik simdi iydiir insallah
OZGE : gecmis olsun gulum iyimisin simdi kuzime iyi bakasin
MELTEM : en son ne yedirdin kiz ben artik takip edemiyom kacirdim:)
HACER: stem etmissin arkadasim ozur dilerim
AYSEGUL: kocanda yani senin gaffur cikti yaf neyse onumuzdeki maclara bakicaz artik belki seneye affettirir kendini
JALE : noldu yavrum senin diyet basladinmi geri neyse senle zaten ozelden yazisiyoz muck:)
NESLI: hep yazacagim unutuyorum ya ilkim in en azindan hastalgini ogrendin buda cok olumlu bir gelisme bence son durum nedir sende pek girmiyosun sanirim yada ben kacirdim yaz arada sirada merak ediyoruz tekarra gecmis olsun..
FUNDA (SALIHA) nihayet kocanin akli basina geldi ve snein kiymetini anladi.kpss yide kafaya takma seneye insallah olur hem goktugda buyuyecek sonucta calismana engel olmayacak.
ZEYNEP: kiz arada yine goruselm msn den canli daha bi hos oluyomus gizo nasil iyilestimi?
YURDAGUL: idilim napiyor hic yeni fotosunu koymuyosun ama ya
TUBA : noldu senin cizim isleri yeni isler gelir umarim en azindan evdesin pisjayla is yapmak hep hayalimdir :O
MEHTAP: hemsom geliyorum aralikta goruselim mutlaka

ismini hatirlayamadigim yazmayi unuttugum diger arkadaslarimdan ozur diliyorum atlaya ziplaya okurken aklimda kalan arkadaslara yazdim .

simdi de ben yazayim bakalim biraz kizlar acayip bisey oldu. 2 gun once bi misafirim geldi burda bi turk arkadas var belki bahsetmisimdir kiz gelecegi zaman komalar giriyoruz resmen sapsup opuyor hoplatip ziplatiyor sagolsun 1 saatligine gelip cocugu mundar edip gidiyor ama bu sefer yapamdi nedenmi cunku bizim kiz kucagina alir almaz aglamaya basladi bana dogru kollarini acip atilmaya calsti hem sok oldum hem cok mutlu oldum hem beni tanimasina hemde o mayagin elinden kurtulmasina ahahahahah:)

diyete ve spora tam gaz devam ediyorum su ana kadar 2 kilo kadar verdim belki birazcik fazla da olabilir zaten 2 kilodan fazla kilo kaybi onerilmiyor bakalim bu kararliligimi surdurursem biseyler olacak gibi. onun disinda da malum bebisler buyudu Derin Mavi daha az uyuyor artik eskisi gibi degil ondan pek giremiyorum artik . kati gidaya da gecemedik hala saka gibi millet kebaba gecti biz daha bi seftali rendeleyemedik :)) zaten videoya alcam ilk denemeyi ...:)

baska baska dusunelim bakalim neler oluyor hayatta:) iste boyle gunler akip gidiyor gecenlerde dusundumde hamileligin artik son zamanlarinda diyordum ki ay ben hic doguramicam galiba hep boyle sis gobek kalacagim bu ne ya ne uyunuyor ne yatiliyor ne geziliyor kulce gibi koca gobekle dolaniyorum filan bak 5 ay bitti bile zaman ne kadar hzili geciyor (

simdilik boyle canlar kendinize ve dahada onemlisi bebelere iyi bakiniz bye

jalecim filizcim saolun şuan itibari ile migren krizi bitti...
kuzide uyumuyo sahurda ayaktaydı...
12 de uyudu muhallebi yedi elmalı,saat 2de kalktı tekrar 5 de yattı....
şimdi yıne uyandı....
ne oldu benimle öğlene kadar uyuyan oğluma yaaa.....
off annem ayağında salladı saolsun ama ben sunu farkettim kuzi babasının horlamasından çok etkiliniyo,her ne kadar sevgili hor hor kocam ben horlamam asla desede....
bunu kanıtlaak için video cekip faceye koycam millet de şahit olsun....
üffffffffffff......................

ahh sorma canım o dert bizdde var bende bilemiyorum doktor bu aydan sonra dişlerin çıkacağını söyledi huzursuzlukları ondanmış öksürük falanda olurmuş diş çıkartırken bebklerde

evet öksürüğüde var bende üşüttü heralde diyodum.bi an önce çıksada rahatlasak bari

slm kızlar herkesin kandili mübarek olsun hayırlı pazarlar hepinize bugün bayram temizliği yapacağktım ama dayımın eşi doğum yaptı oraya gideceğiz sanırım büyük ihtimalle gidene kadar yapayım balkonu falan yıkayayım evi süpürüp bir sileyimde tüller falan sonraya kalsın ne yapayım gizoş hiç durmuyo hep yanında olucağım yoks kıyamet kopuyo

jaleciğim inşallah canım araştırıyoruz bakalım buluruz inşallah

filizciğim canım sorma yarım kaldı görüntülü sohbetimiz gizoş bir güzel klavyeye kusarsa olacağıda oydu anam benim kız kalvye delisi illa bende tuşlara basıcam diye çıldırıyo bastırmayınca ağlıyo yaa derin mavime bayıldım bayıldım ama en kısa zammnda devamı gelsin görüntülü konuşmanın canım

dünürrrrrrrr gitmedinizmi giresuna canım bizim adam kömür geldi onla uğraşıyo dışarda

özge geçmiş olsun bilirim migren ağrısını çok kötü yaa rabbim kimseye yaşatmasın ama geçende dinledim tvde ingiliz nane yağı çok iyi geliyomuş canım igren ağrısına

canım arkadaşım benim Şeniz

sibelcim çok geçmiş olsun prensesine

maşallah utkuya refiyecim rabbim nazarlardan saklasın
eda nın da geniz eti çıkmış inşallah bir an önce atlatacak bu dönemide

oyyy benimdeee
eşimin dayısı sabahın köründe uyandırdı matkap diye sonrada uyu uyuyabilirsen
kaynananlara da pes diyorum başka bişey demiyorum
ama benim kardeşimin eltisinin yanında hiç bişey :)
mesela kardeşimden 3 sene önce mi ne evlenmiş kardeşim evlendi mutfak dolaplarını yeniledi aynısından olacak diye , bileziği var aynısından yaptırdı, cep tlf nunu değiştirdi aynısından aldı hatta müziği de aynı:). dünde aramış mutfak masasının aynısından istiyormuş mezurayı eline al enini boyunu falan ölç diyormuş hatta kardeşimde demiş ben fatihte gördüm istersen git ordan al diye almış kardeşimi gitmişler ama neymiş derisi aynı renk değilmiş:) illa aynısından olacak diyor

SAĞOL CANIM DAHA GÜZELİ BEBİŞİNİN OLSUN.[/QUOTE]
canımcım hayırlı olsun bayramlığınız

bende medela kullanıyorum canım çok acıtmıyor eğer yara yoksa hiç acıtmaz zaten

merhaba yurdagülcüm bende ara ara zaman bulabilirsem bakıyorum

deniz cim inşallah düzelirler bir an önce
ama üzme kendini bu kadar yavrunun rızkına yazık

canımyaa Allah yardımcın olsun arada kalmak çok zor

canımcım sürekli değişiyor huyları

canım yeterki emsin nisan bebek elbet diğer gidalarıda alacak

ben hiç yorum yapmayayım en iyisi

canımyaa evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
rabbim eşine de akıl fikir versin
[

oy yavrum yarn akşam kim var.maşşallahın var seninde ahmetinde duruyo demekki annesi bizim oğlanın nöbetçi asker gibi başında bekliyorum ben.ağlıyo akşam 6da başlıyorum yemek yapmaya .eşime geçen şey diyorum önceden mükellef sofralar hazırlardm şimdide pratikşeyler yapıorum diyorum.olsun akarnımızı doyuruyosun ya yeter diyoopuyorumnanaktan

?[/QUOTE]
canımcım nerde anca o uyurken yada babası ilgilenirken yapıyorum dünde sağolsun ev sahibimin kızı var liseye gidiyor o geldi ahmet yusufu çıkarayımda biraz hava alsın sende hazırlığını yaparsın dedi öyle tamamladım 1 saatte

hayırlı olsun salıncağınız tatlım
ayrıca afiyet olsun kuzuma armut suyunu pek sevmemişti ahmet yusuf ama ilk şeftali ve elma diye biliyorum bende

valla aferin enişteye ne iyi yapmış yoksa senin kendine vakit ayıracağın yoktu
inşallah şu kadın iyi çıkarda dinlenirsin biraz

çok geçmiş olsun tatlım

rica ederim tatlımm

çok şükür annen yanında canımyaa
bak kıyamıyorda hiç torununa

[

hey Allahımyaa tuğbacım zorla hasta edeceksin sen bu çocuğu
bu kadar pimpiriklenme tatlımya
yusuf unda canı çok yanarsa yada birilerini yabancılarsa ağlayınca gözlerinden yaş geliyor
[[/QUOTE]

canım dün geldi kaynanam ne zaman biliyomusun içeri girdiğinde akşam ezanı okunuyordu iftara geldn galiba dedim öyle oldu diyo...bu 1......annemse 5 .30 ta geldi yemek yapmama yardım etti eşimin istediği çorbadan yaptı falan.......geceye doğru göktuğ huzursuz olduğu için servisle ilgilenemedm sağolsun eşim çay ve meyva servisini yaptı.göktuğ bi ara uyudu uyandı 3 dk falan.sonra kalktı kayınpeder istedi verdm kucapına düşün göktuğ zaten ağır çocuğu kolundan tutup çevirdi napıyosun kolu çıkıcak dedim kıpkırmızı oldu oğlum biraz ağladı saatide sırtını kızarttı baya bişey olmaz diyo sırıtarak. bizim oğlan ağır kaldıki zayıfta olsa çocuk kolundan kaldırılıp çekilmez.aklım çıktı jale sanki öldüm nefes alamadm.ağladm gece baya........ondan sonra her saat başı kalktı bi ara ağladı falan hiç böyle yapmazdı dedim eşimede.....bundan sonra kucağımda sevsinler dedim.eşimde anlamıyo kaç defa dedik dedi.ama aklım çıktı sanki yerinden çok kötü oldu ya Allah korudu

hay senin eltine manyak kadın ya sinir oldum bak.ay çağırmazsa çağırmasın.o bence seni çekemiyo hayriye.sen çağır onu kaçdefa evinde misafir olsun seni hemde çalışıyosun yemeğe çağırmasın.boşver ya.eniştem bi keresinde böu tarz bi olay yaşadm ev sahibim babamın amcası ilgilenmedi ters cevap verdi falan dedim de eniştem dediki olsun yinede sen kazançlısın funda o insanı tanımış oldun dedi.sende eltini tanımış oldun.zaten az çok biliyodn şimdi tam anlamıyla tanıdn....

bu arada araban hayırlı olsun aldığın zaman tam bi kutlama yaparz rabbim kazasız belasız kullanmak nasip eğlesn.

bu arada poyrazı sormuştum sana dr kontrolünüz nasıl geçti ya yazmadın ya ben görmedm?

dünürcm telde de konuşuyozya gizoşun hastalığının geçmesine çk sevndm tatlım.inşallah diş olayınıda çabuk atlatrlar keçi sütü buralarda bulmak zor canım ya.

iyi canım göktuğda iyi dişten sıkıntısı var biraz hep kucakta.......

geçmiş olsun tatlım
dün gece bizimkide öyleydi kayınpeder oğlumu kolundan çevirince baya huysuzlandı sonrada ağladı falan gece.........
iyiyiz canım şimdi.Allah nazarlardan saklasın yardım ediyo bana baya

kolay gelsn tatlım şimdi bizde gidiyoz bayramlık almaya.....gözünüz aydın ayıca.seninde kandilin mübarek olsun

bütün isalm aleminin ve sizin kandiliniz mübarel olsun kızlar.rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inş.tüm hastalarımız şifa bulsun bebeklerimizin dişleri sorunsuz çıksın inşallah....AMİN....:Saruboceq:

Kızlar KANDİLİNİZ KUTLU DUALRINIZ KABUL OLSUN dualarınızda bizleride hatırlayın

ZEynepcim sanada kolay gelsin bende şimdi oturdum ..mutfak dolapları bitti bende bittim yıgıldım kaldım koltuga

koly gelsin sibelim b ende gizoş ağlıyo bakayım canım hiç kloay olmuyo bebişlerle temizlik ama neyse:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…