slm kızlar z önce irdim ama yazamadım yaa gizem çok huysuzlaştı anlatamam arık kucak bile zor sakinleştiriyo bugün biz doktora gittik dayanamadım pazartesiyi beklemeden şükürler olsun iyileşmiş gizoş ama ara ara öksürüyo yine geçer dedi doktor biraz zamn sonra ilaçları kes artık dedi gizem tabi yabanclıyoya doktorda yıktı ortalığı inanın kızlar bebeklerin çoğu hırıltı ve öksürük şikayeti yüzünden glmişti hastahaneye ayy bu mevsim geçişindende kaynaklanıyomuş kulaklarında bişey yok dedi iyice baktı doktorumuz bende akıntısı oluyo dedim o iyi olduğunu gösterirmiş kirliliği şükürler olsun bişey çıkmasında dün gece annemlerde kalmıştıkya gizem 4te kalktı 12de yatmıştı saat 6ya kadar uyumadı bir güzel annem ben üçümüz oynadık ama benim gözlerde uyku akıyo annem git uyu diyo ama ben nerde uyuyamam yaa dedim anneme onu bırakamam dedim annemde gülüp bak annelik nasıl bişeymiş dedi valla hakları ödenmez anaların doktordan sonra gizeme kot pantalon alacaktık aslında çok kyafeti var ama kot pantalonu yoktu bizim kız bastı yaygarayı yine gezemeden geldik :)))ben bu arada 3. adetimi yaşıyorum artık düzene girdi tarih olarak gizemin doğduğu tarih her ayın 29u:)) iştahsız huzursuz ve uykusuz sanırım dişlerden doktorumuzda öyle dedi kulakları ağrısa dedi ateş yapar dedi kulaklarında bişeycik yok dedi
jaleciğim canım benim artık onlar çok akıllı neden neyi niçin yaptıklarının farkındalar artık canım maşallah ahmetimize canım yaa hayriyenin dediği gibi ahh birde anne baba deseler sanırım o daha ayrı bir duygu olacak bizler için:))
cok sevındım gızemın ıyılesmesıne
bı laf vardır ben yanarım yavruma yavrum yanar yavrusuna
annen dayanamadı senın uykusuz kalmanahayriyeciğim inşallah o beğendiğiniz arabayı rabbim bu mübarek günlerde almayı nasip eğler canım yakışırda san canım bu arada bende sinir olurum ahh eltiler görümceler çekemezler hiç bir zamn valla en iyiside çekemez bşver canım yaa takma en iyisini yapmışsın bende senin gibi yapardım sanırım açmazdım huyumuz kurusun:)))sen evinde çocuğunla davet et onlar en son arasın ne sinir bozucu yaa
özgecım geçmiş olsunslm kızlar kimse yokmuş..
migrenim tutdu dehset durumdayım,gecmişe bakamıycam gece inşlh bi ara göz atarım....
iyiyim cnm gece yazdıgını görmeden çıkmışım
sen nasılsın
Göktugcum nasıl..
ayy funda kaynana seni kıskanıyo ya ..göktugu kıskanıp bide o yapmak istemesin:)) yaş müsaitmi
valla olur mu olur benim bi tanıdıgımda var çünkü gelinden 6 ay sonrada kayınvalidesi dogurdu çünkü:)))))))
ohh maşallah gizoşa demek sizde dünya nimetlerinden faydalanacaksınız...biz daha anne memesine talimmm
jalecim buketcim sağolun kızlar Elifim iyi artık allahım bidaha o şekilde ateşlendirmesn
hayriyecim valla ben olsamda gitmezdimmm onların demesiyle çağıracaksa hi çağırmasın daha ii
bu arada yeni arabanda inşallah içine siner ve senin olur. yakışır artist arkadaşımmm
hemide süpper olur arkayada poyrazı attın mı ohhh deme keyfine :lepi:
merhabalar oğlum 2 gecedir saat başı uyanıyor ve bugun de çok huzursuz.bu gecede saat başı uyanacak gibi görünüyor.diş belirtisi olabilir mi bilgisi olan var mı??
aynen bennuda 3 gundur öyle nedenını bılmıyoruz dogal olarak dişe baglıyoruzmerhabalar oğlum 2 gecedir saat başı uyanıyor ve bugun de çok huzursuz.bu gecede saat başı uyanacak gibi görünüyor.diş belirtisi olabilir mi bilgisi olan var mı??
ne o artık kısıye özel mesajmı basladıçok teşekkürler sibelciğim meltemciğim güzel dilekleriniz için gizoş ve ben kocamn öpüyorum sizi
meltem kız sen bilirsin şu yoğurt işini ne yapıyosun kendinmi hazır süttenmi mayalıyosun bize doktorumuz inek sütü varsa alabileceğiniz üvenli bir yerden alın mayalayın dedi bende öyle yapacağım
biz daha almadık tatlım alır almaz eklerim resimleriniJalecim sağol canım iyiyim oğluşla uğraşıyorum.bayramlığımız içindevteşekkürler sizinkinide görelim.
evet canımmaşallah büyüyor paşalar.
iyi geceler canımnasılsınız kılzar??? Nisan uyurken bakayım dedim ama eşim geldi, umarım herkezler iyidir..
ayy sorma hayriyecimya zaten bu aralar iyice bana düştü babası gelse bile ilk bana bakıyor sonra babasına pas veriyor bide anne dediğini duysam dünyalar benim olur heraldeİYİYİM CANIM ÇOK ŞÜKÜR.
OYYY ben onu yerim yer.anasını sesinden tanımışta kucağına atlamışmışmış:))) ayyy jale ne güzel dimi tatlım.şimdi daha çok hissediodundur annesi olduğunu hele bide anne deseler..
kızlar eltim aradı beni ama açmadım tlf numu..okadar sinirliydim ki tartşmaktan korktum aman dedim sonra kendini kıymetli bişi sancak ,dert ediorum sancak evini kendini..en iisi hiç açmayayım..en son msj çekti akşama abimle seni iftara bekliorum diye.yine cvp vermedim.birazdan msj çekecem toplantıdaydım duymadım sağol gelemeyecem yazacam.madem davet edecektin nedenm beni en sonra iftara 4 saat kalaya bıraktın ki?belkide görümceme köpürdüm onun demesiyle aramıştır.sorun herneyse gitmeyecem..okadar
çok haklısın meltemcim rabbim her isteyene nasip etsinhayırlısı olsun bakalım okadar calıs cabala hakkındır tabıkı yenı model araba
manı gıbı oldu
babanneede arada yapsın babannelını nasıl görmuyosa cocugu yabancıladı cocuk onu yarın ıstemeyınce kucana gıtmeyı gelın sogutuyo derler
ay buyuyolar artık bennuda aleynaya çok düskunonu görunce guluyo
yavas yavas anne de dıyecekler dunyanın en guzel duygusu anne olmak
ne guzel etmıssın benım bıldıgım erken haber verılırkı ınsanlar hazırlık yapmasınlar
kaynana görumce hangısıyse ayıp onu cagırmadın dedıler
ıyı barı cagırayım oldu
pek gööözel etmıssen
bennu yıne bugun huzursuz yatırdım 2 dakkaya uyandı
bende corbasını da yedırıp
yıkadım yanınada yattım uyusun dıye ben kalktım kıpırdıyo her an uyanabılır
canımcım çok iyi yapmışsın doktora götürmekle yoksa haftasonunu zehir ederdin kendine:)slm kızlar z önce irdim ama yazamadım yaa gizem çok huysuzlaştı anlatamam arık kucak bile zor sakinleştiriyo bugün biz doktora gittik dayanamadım pazartesiyi beklemeden şükürler olsun iyileşmiş gizoş ama ara ara öksürüyo yine geçer dedi doktor biraz zamn sonra ilaçları kes artık dedi gizem tabi yabanclıyoya doktorda yıktı ortalığı inanın kızlar bebeklerin çoğu hırıltı ve öksürük şikayeti yüzünden glmişti hastahaneye ayy bu mevsim geçişindende kaynaklanıyomuş kulaklarında bişey yok dedi iyice baktı doktorumuz bende akıntısı oluyo dedim o iyi olduğunu gösterirmiş kirliliği şükürler olsun bişey çıkmasında dün gece annemlerde kalmıştıkya gizem 4te kalktı 12de yatmıştı saat 6ya kadar uyumadı bir güzel annem ben üçümüz oynadık ama benim gözlerde uyku akıyo annem git uyu diyo ama ben nerde uyuyamam yaa dedim anneme onu bırakamam dedim annemde gülüp bak annelik nasıl bişeymiş dedi valla hakları ödenmez anaların doktordan sonra gizeme kot pantalon alacaktık aslında çok kyafeti var ama kot pantalonu yoktu bizim kız bastı yaygarayı yine gezemeden geldik :)))ben bu arada 3. adetimi yaşıyorum artık düzene girdi tarih olarak gizemin doğduğu tarih her ayın 29u:)) iştahsız huzursuz ve uykusuz sanırım dişlerden doktorumuzda öyle dedi kulakları ağrısa dedi ateş yapar dedi kulaklarında bişeycik yok dedi
jaleciğim canım benim artık onlar çok akıllı neden neyi niçin yaptıklarının farkındalar artık canım maşallah ahmetimize canım yaa hayriyenin dediği gibi ahh birde anne baba deseler sanırım o daha ayrı bir duygu olacak bizler için:))
hayriyeciğim inşallah o beğendiğiniz arabayı rabbim bu mübarek günlerde almayı nasip eğler canım yakışırda san canım bu arada bende sinir olurum ahh eltiler görümceler çekemezler hiç bir zamn valla en iyiside çekemez bşver canım yaa takma en iyisini yapmışsın bende senin gibi yapardım sanırım açmazdım huyumuz kurusun:)))sen evinde çocuğunla davet et onlar en son arasın ne sinir bozucu yaa
inşallah bulursunuz tatlımbu arada doktora ek gıda olayını sordum artık başla dedi geç olmasın dedi bende başladım dedim şeftali havuş patates püresi falan dedim yoğurtada başla dedi ev sütünden yap dedi içine meyve katabilirsin dedi ilk önce az bir yoğurtla başla bak alerji yapıyomu diyededi çünkü yoğurt bazen alerji yapabiliyomuş kızlar bende bu hafta yoğurt sezonunu açıcam misler gibi anneannmeden alıcam annem araştırıyo keçi sütü bulursak ondan yapıcağm bakalım inşallah keçi sütü buluruz biryerlerden ama burada zor yaa
çok sevimdinm iyi olmasına canımiyiyim cnm gece yazdıgını görmeden çıkmışım
sen nasılsın
Göktugcum nasıl..
ayy funda kaynana seni kıskanıyo ya ..göktugu kıskanıp bide o yapmak istemesin:)) yaş müsaitmi
valla olur mu olur benim bi tanıdıgımda var çünkü gelinden 6 ay sonrada kayınvalidesi dogurdu çünkü:)))))))
ohh maşallah gizoşa demek sizde dünya nimetlerinden faydalanacaksınız...biz daha anne memesine talimmm
jalecim buketcim sağolun kızlar Elifim iyi artık allahım bidaha o şekilde ateşlendirmesn
hayriyecim valla ben olsamda gitmezdimmm onların demesiyle çağıracaksa hi çağırmasın daha ii
bu arada yeni arabanda inşallah içine siner ve senin olur. yakışır artist arkadaşımmm
geçmiş olsun özgecimslm kızlar kimse yokmuş..
migrenim tutdu dehset durumdayım,gecmişe bakamıycam gece inşlh bi ara göz atarım....
malesef bi bilgim yok canımmerhabalar oğlum 2 gecedir saat başı uyanıyor ve bugun de çok huzursuz.bu gecede saat başı uyanacak gibi görünüyor.diş belirtisi olabilir mi bilgisi olan var mı??
ahh sorma canım o dert bizdde var bende bilemiyorum doktor bu aydan sonra dişlerin çıkacağını söyledi huzursuzlukları ondanmış öksürük falanda olurmuş diş çıkartırken bebklerde
canım arkadaşım benim Şenizmerhaba kızlarr 1 saattir sayfa açık ama ben anca alıntıları yaptım ve yazmaya fırsat buluyorum
ahmet yusuf a pirinçli havuçlu patatesli çorba yaptım ama 2 tatlı kaşığı anca yedirebildim kızlarya öğürüyor diliyle itiyor falan bende zorlamadım
ama nedense sütlü,meyveli ve 8 tahıllı kaşık mamasını bayıla bayıla yedi
şimdide yordum biraz anakucağında uyuya kaldı bakalım kaç dk sürecek
dün hiç uğrayamadım malum misafirim vardı çok şükür onlar geldiğinde herşeyim hazırdı birde geceden tatlımı ve çorbamı ve ana yemeğiminde %50 sini tamamladım da öyle
çünkü oğlumu ihmal etmek istemedim ben iş yaparken çok huysuzlanıyor yavrum
bu ramazan iftar davetlerimi tamamlamış oldum tabi eşim başka kimseleri davet etmezse
bu akşamda bir arkadaşımız iftara davet etti daha doğrusu dışarda ağırlayacaklar ama ben istemedim . geçen pazar birlikteydik ve 5 yaşlarında bir oğlu var resmen burnumuzdan getirdi çok yaramaz bir çocuk ve anneside babasıda felaket şımartıyorlar . düşünün dışarı çıktık yemeğe ve ortalığı birbirine kattı annesinin umrunda değil. eşim aradı az önce gidelim mi diye kesinlikle hayır dedim:)
büyük konuşmayayım ama öyle yetiştirmemiz mümkün değil sanırım şimdi bile 2 huysuzlanınca insanları rahatsız ediyor diye üzülüyorum ilerde bilemem tabi
merhaba canım r zeyra nın açtığı bi topik var oraya bak istersen
merhaba funda cım
anlayışlı bi görümcen varmış rabbim bozmasın muhabbetinizi
bebekler huysuzlanınca çok zor oluyor canımya
ama iyi olsunda defnecik
hey Allahım yaa kaynanan da pek uyanıkmış canım
zaten kendi annelerimizin yerini hiçkimse alamaz
ama işin garibi benim annemde kaynana ama benden ayırmaz yengelerimi onlarında temizliğini yemeğini yapar
keyfini çıkar konya nın tatlım
merhaba canım afiyet olsun Barlas a bende deneyeyim
[
tuğbiş canım asla sen üstüne alınma canım valla burda bikaç tane ben artık öyle diyorum çekemeyen insan mevcut ve tahminlerimde asla hiç birzamn yanılmam ben çatlasınlar valla hasetlerinden çatır çatır adları bende kalsın canım herkese alıntı yapıyolar bizim mesajları görmüylar hee çokmu tın yok ama ben söylemedende duramam huyum kurusun kaydirigubbakcemile3 bende herzamn herkese mesaj yazamıyorum tabiki artık bebişlerimiz var ama alıntı yapıpta bazılarımıza yazmamaları bira tuhaf yani onlar kendilerini çok iyi biliyo okuyunca aaa benden bahsetmiş derler sen merak etme canımcım:içelim:
İYİYİM CANIM ÇOK ŞÜKÜR.
OYYY ben onu yerim yer.anasını sesinden tanımışta kucağına atlamışmışmış:))) ayyy jale ne güzel dimi tatlım.şimdi daha çok hissediodundur annesi olduğunu hele bide anne deseler..
kızlar eltim aradı beni ama açmadım tlf numu..okadar sinirliydim ki tartşmaktan korktum aman dedim sonra kendini kıymetli bişi sancak ,dert ediorum sancak evini kendini..en iisi hiç açmayayım..en son msj çekti akşama abimle seni iftara bekliorum diye.yine cvp vermedim.birazdan msj çekecem toplantıdaydım duymadım sağol gelemeyecem yazacam.madem davet edecektin nedenm beni en sonra iftara 4 saat kalaya bıraktın ki?belkide görümceme köpürdüm onun demesiyle aramıştır.sorun herneyse gitmeyecem..okadar
slm kızlar z önce irdim ama yazamadım yaa gizem çok huysuzlaştı anlatamam arık kucak bile zor sakinleştiriyo bugün biz doktora gittik dayanamadım pazartesiyi beklemeden şükürler olsun iyileşmiş gizoş ama ara ara öksürüyo yine geçer dedi doktor biraz zamn sonra ilaçları kes artık dedi gizem tabi yabanclıyoya doktorda yıktı ortalığı inanın kızlar bebeklerin çoğu hırıltı ve öksürük şikayeti yüzünden glmişti hastahaneye ayy bu mevsim geçişindende kaynaklanıyomuş kulaklarında bişey yok dedi iyice baktı doktorumuz bende akıntısı oluyo dedim o iyi olduğunu gösterirmiş kirliliği şükürler olsun bişey çıkmasında dün gece annemlerde kalmıştıkya gizem 4te kalktı 12de yatmıştı saat 6ya kadar uyumadı bir güzel annem ben üçümüz oynadık ama benim gözlerde uyku akıyo annem git uyu diyo ama ben nerde uyuyamam yaa dedim anneme onu bırakamam dedim annemde gülüp bak annelik nasıl bişeymiş dedi valla hakları ödenmez anaların doktordan sonra gizeme kot pantalon alacaktık aslında çok kyafeti var ama kot pantalonu yoktu bizim kız bastı yaygarayı yine gezemeden geldik :)))ben bu arada 3. adetimi yaşıyorum artık düzene girdi tarih olarak gizemin doğduğu tarih her ayın 29u:)) iştahsız huzursuz ve uykusuz sanırım dişlerden doktorumuzda öyle dedi kulakları ağrısa dedi ateş yapar dedi kulaklarında bişeycik yok dedi
hayriyeciğim inşallah o beğendiğiniz arabayı rabbim bu mübarek günlerde almayı nasip eğler canım yakışırda san canım bu arada bende sinir olurum ahh eltiler görümceler çekemezler hiç bir zamn valla en iyiside çekemez bşver canım yaa takma en iyisini yapmışsın bende senin gibi yapardım sanırım açmazdım huyumuz kurusun:)))sen evinde çocuğunla davet et onlar en son arasın ne sinir bozucu yaa
bu arada doktora ek gıda olayını sordum artık başla dedi geç olmasın dedi bende başladım dedim şeftali havuş patates püresi falan dedim yoğurtada başla dedi ev sütünden yap dedi içine meyve katabilirsin dedi ilk önce az bir yoğurtla başla bak alerji yapıyomu diyededi çünkü yoğurt bazen alerji yapabiliyomuş kızlar bende bu hafta yoğurt sezonunu açıcam misler gibi anneannmeden alıcam annem araştırıyo keçi sütü bulursak ondan yapıcağm bakalım inşallah keçi sütü buluruz biryerlerden ama burada zor yaa
iyi canım göktuğda iyi dişten sıkıntısı var biraz hep kucakta.......iyiyim cnm gece yazdıgını görmeden çıkmışım
sen nasılsın
Göktugcum nasıl..
geçmiş olsun tatlımslm kızlar kimse yokmuş..
dün gece bizimkide öyleydi kayınpeder oğlumu kolundan çevirince baya huysuzlandı sonrada ağladı falan gece.........merhabalar oğlum 2 gecedir saat başı uyanıyor ve bugun de çok huzursuz.bu gecede saat başı uyanacak gibi görünüyor.diş belirtisi olabilir mi bilgisi olan var mı??
iyiyiz canım şimdi.Allah nazarlardan saklasın yardım ediyo bana bayaselam millet ben en son 4997. sayfaya yazmisim olmus 5014 hizli hizli birazda atlayarak okudum affiniza siginiyrum unuttugum veyahut gormedigim arkadaslar olabilri simdiden ozur .
REFIYE kizin nasil oldu ?? teshis konulmus sanirim oda sevindirici bisey umarim kisa zamanda yesil sahalara doner :):))
HAYRIYE: yardima bir kadin aliyormussun en iyisini etmissin aksi halde bu tempoya vallah can dayanmaz..
FUNDA : yeni sezon hayirli olsun defnenin izi gectimi??
SIBEL: gecmis olsun canim elifcik simdi iydiir insallah
OZGE : gecmis olsun gulum iyimisin simdi kuzime iyi bakasin
MELTEM : en son ne yedirdin kiz ben artik takip edemiyom kacirdim:)
HACER: stem etmissin arkadasim ozur dilerim
AYSEGUL: kocanda yani senin gaffur cikti yaf neyse onumuzdeki maclara bakicaz artik belki seneye affettirir kendini
JALE : noldu yavrum senin diyet basladinmi geri neyse senle zaten ozelden yazisiyoz muck:)
NESLI: hep yazacagim unutuyorum ya ilkim in en azindan hastalgini ogrendin buda cok olumlu bir gelisme bence son durum nedir sende pek girmiyosun sanirim yada ben kacirdim yaz arada sirada merak ediyoruz tekarra gecmis olsun..
FUNDA (SALIHA) nihayet kocanin akli basina geldi ve snein kiymetini anladi.kpss yide kafaya takma seneye insallah olur hem goktugda buyuyecek sonucta calismana engel olmayacak.
ZEYNEP: kiz arada yine goruselm msn den canli daha bi hos oluyomus gizo nasil iyilestimi?
YURDAGUL: idilim napiyor hic yeni fotosunu koymuyosun ama ya
TUBA : noldu senin cizim isleri yeni isler gelir umarim en azindan evdesin pisjayla is yapmak hep hayalimdir :O
MEHTAP: hemsom geliyorum aralikta goruselim mutlaka
ismini hatirlayamadigim yazmayi unuttugum diger arkadaslarimdan ozur diliyorum atlaya ziplaya okurken aklimda kalan arkadaslara yazdim .
slm kızlar herkesin kandili mübarek olsun hayırlı pazarlar hepinize bugün bayram temizliği yapacağktım ama dayımın eşi doğum yaptı oraya gideceğiz sanırım büyük ihtimalle gidene kadar yapayım balkonu falan yıkayayım evi süpürüp bir sileyimde tüller falan sonraya kalsın ne yapayım gizoş hiç durmuyo hep yanında olucağım yoks kıyamet kopuyo
jaleciğim inşallah canım araştırıyoruz bakalım buluruz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?