2010 Nisan Anneleri

slm kızlarr
nasılsınız ben kafayı yemek üzereyimmmmmmmm eltimin 1.5 yaşında kızı var sabahtan bana bıraktı üüüüfffffff 2 dk durmuyo yaa deli etti beni

[
aynen canım
senle satımız aynıı bakalımm yafrularr nezamn gelcekk kaydirigubbakcemile2
[/QUOTE]

hayırlısıyla gelsınler canım benım yeterkı ..üzmeden yormadan saglıkla sıhhatle ınsallah

evet tatlım kesınlıkle... yiyoruz bakalım meyve kuru pasta...yeterkı ıyı olsun bebıslerımız..

hoş geldinn canıımmmmm bende yalnızca folic plus kullanıyorumm
dün bizde aile hekimliğine gittik kaydımızı falan yaptırdık işte
cuma da hastanenin ulturasonuna gircezz eşimle kaç takla attık
randevu almak için görmen lazımm burda kadın doğummm bitikk
Allah yardımcımız olsunn

korkma canımmm Allah/ın izniyle herşey çok güzel olacak hergün eşim sağ eline karnıma koyup Ayet-el Kürsii okuyorr sana emanet Rabbimm diyozz bende korkularla boğuşuyorummm ama napalım nasipten fazlası olmuyor

slm kızlarr
nasılsınız ben kafayı yemek üzereyimmmmmmmm eltimin 1.5 yaşında kızı var sabahtan bana bıraktı üüüüfffffff 2 dk durmuyo yaa deli etti beni

anammm canım benım çok yaramaz demekkı ...yorma kendını cok sakın pesınde kosturayım derken..alıstırma yaptırıyo eltın sana bak...

zeyra, angelsky, akar.. teşekkür ederim mesajlarınıza :)

hoşbuldum gerçekten :)
bu topic süpermiş , insanın kendisiyle aynı şeyleri yaşayan birileriyle konuşması pek güzel..

siz şimdi yemeklerden meyvelerden konuşuyorsunuz dişlerim kamaştı vallahi
ben 15 kilo fazlamla başladım hamileliğe, doktorum direkt diyetisyene gönderdi, kadın da "en fazla 5-7 kilo alabilirsin, ilk 6 ay da kilo almak yok" dedi.. şimdi her lokmama dikkat etmeye çalışıyorum.. nasıl olacak bakalım...

insanın hamileyken de listeye uyması pek zor yaa
listede olan şeyi benim içim çekmiyor, abuk subuk bir şeyi canım deli gibi istiyor

dün rüyamda turşular uçuşuyordu havada vallahi, canım öyle turşu suyu çekiyor
ama listede turşu ne araaar..

kızlarr küstüm Selam verdim kimse cevap vermedi.Ağlicam iştesenağlama

[

korkma canımmm Allah/ın izniyle herşey çok güzel olacak hergün eşim sağ eline karnıma koyup Ayet-el Kürsii okuyorr sana emanet Rabbimm diyozz bende korkularla boğuşuyorummm ama napalım nasipten fazlası olmuyor[/QUOTE]

ah ahhh aynen canım bende öle ne zamanaklıma gelırse elımı karnıma koyup ayetelkürsi okuyorum...bazen sürekli besmele cekıyorum. allahıma emanet edıyorum..

dedıgın gıbı nasıpten ötesı olmuyor ama aynı üzüntüleri yasatmasın rabbım ınsallah hıcbırımıze...

Hoşgeldin aramıza canım.Hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah.

angelsky, sana yazdığımı görmedin mi bacım?
cvp yazdımm ya datlummm bu arada kilo aldın zannedersinde almamışsındır
ben öyle sanmıştımm almamışımmm
göğüsünü şişliği 200 gr eder nan kaydirigubbakcemile3
bende en cok seftalı yıyorummm

ben şeftali hiçççç yiyemedimm elma armutt ganiiii kaydirigubbakcemile3

[
aynen canım
senle satımız aynıı bakalımm yafrularr nezamn gelcekk kaydirigubbakcemile2

hayırlısıyla gelsınler canım benım yeterkı ..üzmeden yormadan saglıkla sıhhatle ınsallah[/QUOTE]

inşallah canımmm opuyorumnanaktan

oyyy kıyamam yaaa :1hug: tadımlık ye ama canımm yaa
kızlarr küstüm Selam verdim kimse cevap vermedi.Ağlicam iştesenağlama
Aleykümmm selamm yosuncummm sen ev sahibisin takılma böyle şeylere canımmm yaaaaaaaaaaa Şeniz

neyseki alabilmişsin canım... Ben doktoruma çatlak için krem öneriyormusunuz dedim yanındaki asistan kız güldü uyuz olduk gıcık şeyyy :mymeka: doktorumda gayet güzel 3 aydan sonra vereceğiz dedi... bakalım artık. ben bebe yağı kullanmaya devam ediyorum ama ablam şimdiden başla demişti oda 2.yi yeni doğurdu

cvp yazdımm ya datlummm bu arada kilo aldın zannedersinde almamışsındır
ben öyle sanmıştımm almamışımmm
göğüsünü şişliği 200 gr eder nan kaydirigubbakcemile3

haha doğru diyorsun kızzz kaydirigubbakcemile2

yosuncum hoşgeldin canımmmmm. kızlar o kadar hızlısınız ki yetişemiyorum yaniiiii lülülülülülü

bende başliimm bebeyağına aldımm o bana bakıyorr ben ona
ne sıklıkla kullanıyosunnn

oyyy oyyy yosuncuğum hoş geldin canım benim kıyamam sana hamilelik hormonlarımızda iş başında desene alınmalar falanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…