iki kedili deli, aramıza hoş geldin canım. Allah hayırlısını versin inşallah :) tebrik ediyorum sizi.
birperi canım, evet aç kalınca miğde bulanıyormuş gibi hissediliyo kesinlikle arar ara bisküvide olsa bişiler yemek gerekiyo yoksa daha kötü oluyoruz :)
slm kızlarr
nasılsınız ben kafayı yemek üzereyimmmmmmmm eltimin 1.5 yaşında kızı var sabahtan bana bıraktı üüüüfffffff 2 dk durmuyo yaa deli etti beni
canımmmmmmmm geldimmm... Mamamı yedim sonra doktora gittim, kan ve idrar tahlilimin sonuçlarını öğrenmeye. Sorun yokmuş ek ilaç vermedi. Folik asit kullanmaya devam ediyorum elevit felanda vermedi :) tartıldım 200 gr almışım... Yahu bişi yiyemeden nasıl alıyorum anlamadım. Sanırım normalde yemediğim ceviz, hurma, meyve aldırıyor bana kiloları.
Sen neler yapıyosun canım, nasıl gidiyooo :1hug:
sormayın kıslar bu stress zaten benıde öldurecek...hele hele kontrol zamanı geldıgınde ıyıce bı fena oluyor..cuma gıdıcem bakalım yıne yüzünü gözetlıycem sinirlerim bozuluyo resmen ..kötü bısey derse dıye
slm kızlarr
nasılsınız ben kafayı yemek üzereyimmmmmmmm eltimin 1.5 yaşında kızı var sabahtan bana bıraktı üüüüfffffff 2 dk durmuyo yaa deli etti beni
slm kızlarr
zeyra, angelsky, akar.. teşekkür ederim mesajlarınıza :)
hoşbuldum gerçekten :)
bu topic süpermiş , insanın kendisiyle aynı şeyleri yaşayan birileriyle konuşması pek güzel..
siz şimdi yemeklerden meyvelerden konuşuyorsunuz dişlerim kamaştı vallahi
ben 15 kilo fazlamla başladım hamileliğe, doktorum direkt diyetisyene gönderdi, kadın da "en fazla 5-7 kilo alabilirsin, ilk 6 ay da kilo almak yok" dedi.. şimdi her lokmama dikkat etmeye çalışıyorum.. nasıl olacak bakalım...
insanın hamileyken de listeye uyması pek zor yaa
listede olan şeyi benim içim çekmiyor, abuk subuk bir şeyi canım deli gibi istiyor
dün rüyamda turşular uçuşuyordu havada vallahi, canım öyle turşu suyu çekiyor
ama listede turşu ne araaar..
kızlarr küstümSelam verdim kimse cevap vermedi.Ağlicam iştesenağlama
cvp yazdımm ya datlummm bu arada kilo aldın zannedersinde almamışsındırangelsky, sana yazdığımı görmedin mi bacım?
bende en cok seftalı yıyorummm
[
aynen canım
senle satımız aynıı bakalımm yafrularr nezamn gelcekk kaydirigubbakcemile2
kızlarr küstümSelam verdim kimse cevap vermedi.Ağlicam iştesenağlama
ben mahallenin yenisiyim :)
bana küsme yosun :)
merhabaaa a.s.
zeyra, angelsky, akar.. teşekkür ederim mesajlarınıza :)
hoşbuldum gerçekten :)
bu topic süpermiş , insanın kendisiyle aynı şeyleri yaşayan birileriyle konuşması pek güzel..
siz şimdi yemeklerden meyvelerden konuşuyorsunuz dişlerim kamaştı vallahi
ben 15 kilo fazlamla başladım hamileliğe, doktorum direkt diyetisyene gönderdi, kadın da "en fazla 5-7 kilo alabilirsin, ilk 6 ay da kilo almak yok" dedi.. şimdi her lokmama dikkat etmeye çalışıyorum.. nasıl olacak bakalım...
insanın hamileyken de listeye uyması pek zor yaa
listede olan şeyi benim içim çekmiyor, abuk subuk bir şeyi canım deli gibi istiyor
dün rüyamda turşular uçuşuyordu havada vallahi, canım öyle turşu suyu çekiyor
ama listede turşu ne araaar..
Aleykümmm selamm yosuncummm sen ev sahibisin takılma böyle şeylere canımmm yaaaaaaaaaaa Şenizkızlarr küstümSelam verdim kimse cevap vermedi.Ağlicam iştesenağlama
hoş geldinn canıımmmmm bende yalnızca folic plus kullanıyorumm
dün bizde aile hekimliğine gittik kaydımızı falan yaptırdık işte
cuma da hastanenin ulturasonuna gircezz eşimle kaç takla attık
randevu almak için görmen lazımm burda kadın doğummm bitikk
Allah yardımcımız olsunn
korkma canımmm Allah/ın izniyle herşey çok güzel olacak hergün eşim sağ eline karnıma koyup Ayet-el Kürsii okuyorr sana emanet Rabbimm diyozz bende korkularla boğuşuyorummm ama napalım nasipten fazlası olmuyor
cvp yazdımm ya datlummm bu arada kilo aldın zannedersinde almamışsındır
ben öyle sanmıştımm almamışımmm
göğüsünü şişliği 200 gr eder nan kaydirigubbakcemile3
bende başliimm bebeyağına aldımm o bana bakıyorr ben onaneyseki alabilmişsin canım... Ben doktoruma çatlak için krem öneriyormusunuz dedim yanındaki asistan kız güldü uyuz olduk gıcık şeyyy :mymeka: doktorumda gayet güzel 3 aydan sonra vereceğiz dedi... bakalım artık. ben bebe yağı kullanmaya devam ediyorum ama ablam şimdiden başla demişti oda 2.yi yeni doğurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?