arkadaşlar hangi markayı kullandığınıza göre değişiyor olabilirmi günlük ilaç sayısı? doktorum banada en başta günde 3 tane folic plus verdi.
geçmiş olsunn canımm :1hug:
kıslar midemın neden bulandıgını buldum biraz acıkınca kazıntı baslıyo ve sankı bulanıyo böle olanınız varmı
akaaaaaaaaaaarrr
seni özledimm nerdesinn gıııı
benimde acıkınca fena oluyorr
kocam bile farketmiş yaaa pasoo yiyorumm
Kurusunu tazesini bende cok yiyorum ama cok yararliymis canim
saol canım arkadaşım şu an iyiyim biliyorsun ben tüp bebkle hamiş kaldım kullandığım bir kaç ilaç daha var ondan panik yaptım birde ne oluyo acaba diye şaşırdımŞeniz
hoşgeldin güzel nisan annesi aramıza rabbim kucağımıza almayı nasip eğler inşallah:Saruboceq:merhaba kızlar :)
hadi beni de alın aranıza :)
bu benim ilk bebeğim, heyecandan ve mutluluktan sarhoş gibiyim resmen..
3 senelik evliyim, 2 senedir uğraşıyorduk ve artık ümidi kesip tüp bebek için para ayarlamaya çalıştığımız bir günde aldım miniğimin haberini..
8 haftalığız şimdi.. muhtemel doğum tarihi 23 nisan görünüyor.
5.5 haftalıkken keseyi gördüm, iki gün önce de kalp atışlarını gördüm monitörde..
kelimelerle anlatamıyorum, öyle deli gibi mutluyum.
hafif mide bulantılarım, sürekli uyku halim, ve zırt pırt her şeye ağlayışlarımın dışında bir sıkıntım yok çok şükür :) sizler nasılsınız ??
Allah hepimizin bebeklerini korusun..
sağlıkla sıhhatle geçirelim şu ayları da hayırlısıyla alalım kucaklarımıza inşallah.
canımmm panik yapma Rabbim korur onları da bizi de
rahat ol tatlımm biliyorumm elinde değil ama rahat ol
stres çok kötü etkiliyorr ben çok rahat olmaya çalışıyorumm
veren o korur merak etmee opuyorumnanaktan
merhaba kızlar :)
hadi beni de alın aranıza :)
bu benim ilk bebeğim, heyecandan ve mutluluktan sarhoş gibiyim resmen..
3 senelik evliyim, 2 senedir uğraşıyorduk ve artık ümidi kesip tüp bebek için para ayarlamaya çalıştığımız bir günde aldım miniğimin haberini..
8 haftalığız şimdi.. muhtemel doğum tarihi 23 nisan görünüyor.
5.5 haftalıkken keseyi gördüm, iki gün önce de kalp atışlarını gördüm monitörde..
kelimelerle anlatamıyorum, öyle deli gibi mutluyum.
hafif mide bulantılarım, sürekli uyku halim, ve zırt pırt her şeye ağlayışlarımın dışında bir sıkıntım yok çok şükür :) sizler nasılsınız ??
Allah hepimizin bebeklerini korusun..
sağlıkla sıhhatle geçirelim şu ayları da hayırlısıyla alalım kucaklarımıza inşallah.
evet ya hıç acıktırmayacaksın onu anladım ara ara yedıgımde valla bı rahatlık oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?