2010 Nisan Anneleri

kıslar merhaba..bişey sorucam kontrolden önce agdaya gıtmek ıstıyorum..ama bı tehlıkesı yoktur dımı ?ne dıyosunuz bu konuda

kıslar midemın neden bulandıgını buldum biraz acıkınca kazıntı baslıyo ve sankı bulanıyo böle olanınız varmı

geçmiş olsunn canımm :1hug:

saol canım arkadaşım şu an iyiyim biliyorsun ben tüp bebkle hamiş kaldım kullandığım bir kaç ilaç daha var ondan panik yaptım birde ne oluyo acaba diye şaşırdımŞeniz

akaaaaaaaaaaarrr
seni özledimm nerdesinn gıııı

canımmmmmmmm geldimmm... Mamamı yedim sonra doktora gittim, kan ve idrar tahlilimin sonuçlarını öğrenmeye. Sorun yokmuş ek ilaç vermedi. Folik asit kullanmaya devam ediyorum elevit felanda vermedi :) tartıldım 200 gr almışım... Yahu bişi yiyemeden nasıl alıyorum anlamadım. Sanırım normalde yemediğim ceviz, hurma, meyve aldırıyor bana kiloları.

Sen neler yapıyosun canım, nasıl gidiyooo :1hug:

merhaba kızlar :)

hadi beni de alın aranıza :)

bu benim ilk bebeğim, heyecandan ve mutluluktan sarhoş gibiyim resmen..
3 senelik evliyim, 2 senedir uğraşıyorduk ve artık ümidi kesip tüp bebek için para ayarlamaya çalıştığımız bir günde aldım miniğimin haberini..

8 haftalığız şimdi.. muhtemel doğum tarihi 23 nisan görünüyor.
5.5 haftalıkken keseyi gördüm, iki gün önce de kalp atışlarını gördüm monitörde..
kelimelerle anlatamıyorum, öyle deli gibi mutluyum.

hafif mide bulantılarım, sürekli uyku halim, ve zırt pırt her şeye ağlayışlarımın dışında bir sıkıntım yok çok şükür :) sizler nasılsınız ??

Allah hepimizin bebeklerini korusun..
sağlıkla sıhhatle geçirelim şu ayları da hayırlısıyla alalım kucaklarımıza inşallah.

Kurusunu tazesini bende cok yiyorum ama cok yararliymis canim

ben aslında canım meyve hiç yemezdim hamile kalmadan önce çok nadir yerdim ama şimdi meyve manyağı oldum valla en çokda üzüm nedensekaydirigubbakcemile3

saol canım arkadaşım şu an iyiyim biliyorsun ben tüp bebkle hamiş kaldım kullandığım bir kaç ilaç daha var ondan panik yaptım birde ne oluyo acaba diye şaşırdımŞeniz

canımmm panik yapma Rabbim korur onları da bizi de
rahat ol tatlımm biliyorumm elinde değil ama rahat ol
stres çok kötü etkiliyorr ben çok rahat olmaya çalışıyorumm
veren o korur merak etmee opuyorumnanaktan

hoşgeldin güzel nisan annesi aramıza rabbim kucağımıza almayı nasip eğler inşallah:Saruboceq:

canımmm panik yapma Rabbim korur onları da bizi de
rahat ol tatlımm biliyorumm elinde değil ama rahat ol
stres çok kötü etkiliyorr ben çok rahat olmaya çalışıyorumm
veren o korur merak etmee opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

sormayın kıslar bu stress zaten benıde öldurecek...hele hele kontrol zamanı geldıgınde ıyıce bı fena oluyor..cuma gıdıcem bakalım yıne yüzünü gözetlıycem sinirlerim bozuluyo resmen ..kötü bısey derse dıye

amin canım hoşgeldinna.s. üç aşağı beş yukarıı aynı yaşananlar
ve normell Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn benimde ilk kuzumm

evet ya hıç acıktırmayacaksın onu anladım ara ara yedıgımde valla bı rahatlık oluyo.

aynen canım
senle satımız aynıı bakalımm yafrularr nezamn gelcekk kaydirigubbakcemile2

iki kedili deli, aramıza hoş geldin canım. Allah hayırlısını versin inşallah :) tebrik ediyorum sizi.

birperi canım, evet aç kalınca miğde bulanıyormuş gibi hissediliyo kesinlikle arar ara bisküvide olsa bişiler yemek gerekiyo yoksa daha kötü oluyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…