2010 Nisan Anneleri

kızlar 2010 bebişlerin cicilerine ekledinizmi hiç bişeyler oralarda boş kalmasın artık yavaş yavaş ekleyin eğer alanlar varsa merak ettik haaa

Hoşbuldum efenimm.Zorlada olsa hoşgeldin dedirttim:)))zemuszemushihoyyyt:sm_cool::teytey:

kızlar 2010 bebişlerin cicilerine ekledinizmi hiç bişeyler oralarda boş kalmasın artık yavaş yavaş ekleyin eğer alanlar varsa merak ettik haaa

Ben bişey almadım ki alırsam eklerim inşallah.16 haftayı bi dolduralım sağlıklı olarak hayırlısıyla eklemeye başlarım.a.s.

hosgeldın canım aramıza...aman dıkkat et yemeye ıcmeye ipin ucu bı kacarsa yakalayamayız valla..doktoruna uy sakın

hayırlı ugurlu olsun canım allah saglıkla hepımızın kucagına almayı nasıp eylesin hoşgeldin aramıza cnma.s.

hosgeldın canım aramıza...aman dıkkat et yemeye ıcmeye ipin ucu bı kacarsa yakalayamayız valla..doktoruna uy sakın

mecbur uymaya çalışıyorum işte, Allah'tan şimdi çok bi iştahım yok ama ilerleyen aylarda nasıl tutucam kendimi bilemiyorum..

bi de kız anaya çeker derler ya, benim annem 40 kilo almış benim doğumumda.. bizim tarafta 25'tan aşağı kiloyla doğuma giren yok. onlara çekersem vallahi yuvarlana yuvarlana girerim ben artık doğumhaneye

çok fena çokk:ecrin_bebek:

ahh ahhhh nası ıstıyorum bı bılsen cicilerini almayı yavrumun..ama önce şu riskli 3 ay bı gecsın dıye bakıyorum...

ayy benı güldürdün ilahı canım yaa allah hayırlı dogum versın de yeterkı napalım yuvarlana yuvarlana gıdersın sende guzelım yaa

ben de inanılmaz hevesleniyorum bir şeyler almaya..bebek mağazalarının camlarına ciğerci kedisi gibi yapışıyorum.. ama ilk 6 ay çöp bile almam diyorum.
hayırlısıyla sonlara gelelim de..birkaç haftalık iş tüm alışverişi yapmak zaten..

ama işte hevesi, heyecanı şimdiden sarıyor bizi :)

bebek odaları, pusetler, oyuncaklar, süsler, duvar yapıştırmaları, mini mini ayakkabılar, şapkalar... ah.. ne güzel olacaktır alışverişleri yaa :)

bende başliimm bebeyağına aldımm o bana bakıyorr ben ona
ne sıklıkla kullanıyosunnn

Canım ablam bana her akşam yatmadan sür dedi, derinin yumuşaması ve çatlak olmaması için ama ben üşendiğime her akşam süremiyorum bazen unutuyorum ama duştan sonra kesin kullanıyorum canım. Bence de başla. Çünkü ben derimin gerildiğini hissediyorum karın ve göğüz bölgemde...

yosunn hosgeldın gülüm valla farkedemedımkı geldıgın öle hızlı ılerlıyokı sayfalar...

kıslarrr ağda ağdaaaa kımse cevap vermedııı bu konuda ne dıyosunuzzz yaptırayımmı rahatlıklaaa

birperi canım, doktor kimine tavsiye etmemiş ama benim çevremde herkes ağda yapardı hamişken.

çay içiyorum canım ama eskisi kadar sık değilll :)

Melis tamamen sicak sohbet ve güzel paylasimlar icin hepimizle kontaga geciyor ve herkese samimiyetle cevap veriyor ve yazismalari hep bu düzeyde takip ettigim kadari ile herhalde Malumu üzre hamilelik stresi hepimizi etkiliyor relax kizlar relax olun güzellikler icin burdayiz ve bunlari paylasmak icin.

Sevgiyle kalin unutmayin stres en büyük düsmani hamileliginde yasaminda sevgiyle huzurla kalin

kıslarrr ağda ağdaaaa kımse cevap vermedııı bu konuda ne dıyosunuzzz yaptırayımmı rahatlıklaaa

düzenli gittiğin, temizliğinden emin olduğun bir yer ise yaptır bence. ne mahsuru olacak ki?
benim çevremde doğum öncesi son haftada bile gidip yaptıran oldu valla.

ama ağdacıya ilk aylardan itibaren belirtmişlerdi hamile olduklarını, ağdacı da biraz daha dikkatli, ihtiyatlı davranıyordu haliyle.

canım ben içiyorum ama çok açık birde folik asit alıyosanız çayla almayın ilacı etkisini azaltıyomuş demirin

birperi canım, doktor kimine tavsiye etmemiş ama benim çevremde herkes ağda yapardı hamişken.

çay içiyorum canım ama eskisi kadar sık değilll :)

:1hug:sagol canım benım bende içmeden duramıyorum ama az dedıgın gibi ve daha acık gunde 2 bardak falan...a.s.

birpericigim ben kendim yaptim herhangi bir zarari olacagini sanmiyorum bir ara okudugum sayfalardada böyle bilgiye rastlamistim ama kesinlikle uzak durman gereken tüy dökücü kremler olmali google agda hamilelik yazip arastirsana hayatim umarim isine yarayacak bilgiler bulabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…