kızlar 2010 bebişlerin cicilerine ekledinizmi hiç bişeyler oralarda boş kalmasın artık yavaş yavaş ekleyin eğer alanlar varsa merak ettik haaa
zeyra, angelsky, akar.. teşekkür ederim mesajlarınıza :)
hoşbuldum gerçekten :)
bu topic süpermiş , insanın kendisiyle aynı şeyleri yaşayan birileriyle konuşması pek güzel..
siz şimdi yemeklerden meyvelerden konuşuyorsunuz dişlerim kamaştı vallahi
ben 15 kilo fazlamla başladım hamileliğe, doktorum direkt diyetisyene gönderdi, kadın da "en fazla 5-7 kilo alabilirsin, ilk 6 ay da kilo almak yok" dedi.. şimdi her lokmama dikkat etmeye çalışıyorum.. nasıl olacak bakalım...
insanın hamileyken de listeye uyması pek zor yaa
listede olan şeyi benim içim çekmiyor, abuk subuk bir şeyi canım deli gibi istiyor
dün rüyamda turşular uçuşuyordu havada vallahi, canım öyle turşu suyu çekiyor
ama listede turşu ne araaar..
merhaba kızlar :)
hadi beni de alın aranıza :)
bu benim ilk bebeğim, heyecandan ve mutluluktan sarhoş gibiyim resmen..
3 senelik evliyim, 2 senedir uğraşıyorduk ve artık ümidi kesip tüp bebek için para ayarlamaya çalıştığımız bir günde aldım miniğimin haberini..
8 haftalığız şimdi.. muhtemel doğum tarihi 23 nisan görünüyor.
5.5 haftalıkken keseyi gördüm, iki gün önce de kalp atışlarını gördüm monitörde..
kelimelerle anlatamıyorum, öyle deli gibi mutluyum.
hafif mide bulantılarım, sürekli uyku halim, ve zırt pırt her şeye ağlayışlarımın dışında bir sıkıntım yok çok şükür :) sizler nasılsınız ??
Allah hepimizin bebeklerini korusun..
sağlıkla sıhhatle geçirelim şu ayları da hayırlısıyla alalım kucaklarımıza inşallah.
hosgeldın canım aramıza...aman dıkkat et yemeye ıcmeye ipin ucu bı kacarsa yakalayamayız valla..doktoruna uy sakın
kızlar 2010 bebişlerin cicilerine ekledinizmi hiç bişeyler oralarda boş kalmasın artık yavaş yavaş ekleyin eğer alanlar varsa merak ettik haaa
hayırlı ugurlu olsun canım allah saglıkla hepımızın kucagına almayı nasıp eylesin hoşgeldin aramıza cnma.s.
mecbur uymaya çalışıyorum işte, Allah'tan şimdi çok bi iştahım yok ama ilerleyen aylarda nasıl tutucam kendimi bilemiyorum..
bi de kız anaya çeker derler ya, benim annem 40 kilo almış benim doğumumda.. bizim tarafta 25'tan aşağı kiloyla doğuma giren yok. onlara çekersem vallahi yuvarlana yuvarlana girerim ben artık doğumhaneye
çok fena çokk:ecrin_bebek:
bende başliimm bebeyağına aldımm o bana bakıyorr ben ona
ne sıklıkla kullanıyosunnn
çalışıyorum ve sayfa aşağıda açık kalıyor sürekli. ama bu devamlı müsait olduğum anlamına gelmiyor. kaldı ki söylicek bişeyim yoksa ne yazabilirim? seninki düğünde zorla oynamaya kaldırmayı geçti sınıfta yoklama almaya benzedi artık canım!lmaz:
sana bırsey demedımkı ben nıye boyle alındın onu anlamadım kımseyede zorla bırsey yazdırmaya calısmıyorum !.....
ltfn konusmalarına dıkkat et boyle ınsanı azarlayamazsın ısteyen ıstedıgını yapar ...
kıslarrr ağda ağdaaaa kımse cevap vermedııı bu konuda ne dıyosunuzzz yaptırayımmı rahatlıklaaa
birperi canım, doktor kimine tavsiye etmemiş ama benim çevremde herkes ağda yapardı hamişken.
çay içiyorum canım ama eskisi kadar sık değilll :)
kıslarrr ağda ağdaaaa kımse cevap vermedııı bu konuda ne dıyosunuzzz yaptırayımmı rahatlıklaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?