2010 Nisan Anneleri

canım olabilir valla benim bir tanıdığım bayan var annem anlattı geçende kadın 9 ay doktora gidiyo aksatmadan ve hep doktor tek bebk olduğunu söylüyo kadına doğum yaptırdığı zamn öğreniyo kadın ikiz olduğunu ve doktoru bütün ultrasyon resimlerini istiyo o zamnki olanları yine göremiyo sanırım arkasınamı saklanmış ne bilmiyorum kadın tek olcak diye bir tane hastane çıkısı hazırlıyo inananamadım yani herşey olabiliyo bazen demekki:uhm:

kızlar göbüşlerinizin ne durumda kıyafetleriniz oluyomu hala ben hiç etek giyemem hep pantolon genel olarak dolabım ve bi kaç tanesi oluyo o da bol kesimli olanları diğerleri olmuyo şimdiden yaa :sinifsinif:

Ayy ne güzel tam sürpriz olmuş vallaa alkisalkisalkis

kızlar göbüşlerinizin ne durumda kıyafetleriniz oluyomu hala ben hiç etek giyemem hep pantolon genel olarak dolabım ve bi kaç tanesi oluyo o da bol kesimli olanları diğerleri olmuyo şimdiden yaa :sinifsinif:

bende dolapta bol olduğu için giymediğim kotlarımı giyiyorum artık. Dar giymemek gerekiyormuş çünkü.

Etek giymeye bende çok alışık değilim canım ama göbiş iyice çıkmaya başlayınca sanırım elbise iyi olur :) çok ta severim elbise giyinmeyi cicili bicili zemuszemus

evet elbiseyi bende seviyorum canım ama etek fobim var nedense hiç giyemem elbise daha pratik gibi geliyo gerçi şu an evde eşofmanlarla idare ediyoz ama dışarı çıkmaya bi kaç bişeyler bakmam lazım artık dün iftara davetliydik ne giyeceğimi şaşırdım valla eşimde bana döndü benim kotlardan bari giy dedi kaydirigubbakcemile3

kaç kilo aldın ki canım fisfisfis

ayy bende de öle bi sürpriz olsa ne iyi. allahım hayırlısını versin inşallah. hep böyle söyledim ve allahım 1,5 senenin sonunda verdi bu bebeği bana. inşallah sorun çıkarmayacak bişidir ve hatta hayırlısı olacaksa ikizdir :lepi:kaydirigubbakcemile5:1hug:

inşallah canım rabbim gönlüne göre versin bende çok isterdim ikiz olmasını benim arkadaşım var ikiz bebişleri var şu anda çok şekerler ikiside kız 3 yaşındalar o kadar tatlılarki anlatamam biri ne yaparsa öbürüde onu yapıyo bayılıyosun onları izlerken bilekaydirigubbakcemile

Canım Allah gönlün göre ve hayırlısını versin inşallah :Saruboceq:

kıslar sormayın kilodan degılde bu olay hanı şişkinlik var ya gazman gıbı..o yuzden bende kotun düğmesı acık oturuyorum valla masa basında bugün.dediğin gıbı dar gıyınmemek sıkmamak lazımmıs...benım gecen hamılelegımde aldıgım bı kotum vardı onuda arada gıymeye basladım..hanı su hamıle kotlarından ..aman onu gıyınce acayıp rahat oluyo..oohhh hıc bısey sıkmıyo germıyo...

Kızlarrrrrrr
Yarın doktorda randevum var. Geçen hafta kesemizi gördük, bu hafta da kalp atışlarını dinleyeceğiz.
Çok merak ediyorum. Geçen hafta kese çok küçüktü ve sanki boştu. 1 haftaya kadar kalp atışı duyulur mu acaba?
sizin nasıl olmuştu?
SAT 17 Temmuz fakat adetim düzensiz olduğu için doktor hamileliğimin daha küçük olduğunu söyledi.

aaaa ikiz olurmu olur canım ya...hadı hayırlısı bakalım

aynen zeyracigim göbis oldu tas iceri ceksem bile gitmiyor herzaman gurur duydugum tahta gibi dümdüz olan karnim oldu yarim dünya olmuyor hic bir pantolan yaaaa simdiden böyle isem sonrasi amanin ne olurum korkusu yok degil yani 25-30 40 kilo ile hamileligini bitirenler var denince acaba bndemi diyorum tam hamileikten önce 8 kilo verip tam gaz giderken Sükür hamileyim ama kilo vermek icin 2 ay ugrastim simdi 1 ayda 4 kiloyu hemen aldim bu nasil bir metabolizma anlamadim ama hamileleik ve diyet asla canim ne isterse yiyorum aserme bu olsa gerek ama imkansiz yiyecek cani isteyen varmi yani mevsimsiz gerci simdi hertürlü yiyecegi mevsimsiz bulmak mümkün

Zeyra pantolanlarim olmuyor dedin benim cene düstü evde hep yapayanliz olup kimse ile konusamayinca böyle sanal alemde cenem düsüyor

bu hafta görursun artık canım benım..geç döllenmeden falan kaynaklanıyo bazen böyle durumlar

Kizlar merak ettim aserme durumlari varmi ?varsa neler? yani beslenmeniz ve beslenme aliskanliklariniz degistimi?hic yemem dediklerinizi yiyor ve buna hayret ediyormusunuz?

Kizlar merak ettim aserme durumlari varmi ?varsa neler? yani beslenmeniz ve beslenme aliskanliklariniz degistimi?hic yemem dediklerinizi yiyor ve buna hayret ediyormusunuz?

ben sarımsaktan nefret ettım sekercım...mümkün degıl kokusuna yemesıne dayanamıyorum...özellıkle canım şunu çektı yemem lazım demedım daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…