- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
kaydirigubbakcemile5merhaba kızlarr
Ahmet Yusuf yeni uyudu bir bakayım dedim. keyifler yerindedir inşallah
benim keyfim yok . sorun yine eşim ve ailesi. sabah oğlumu götürdü yine annesine o kadar sinirlerim bozulduki anlatamam 1 saatliğinede olsa onlara götürmesini kabullenemiyorum. zorla sevdiriyoruz çocuğumu ve eşim oraya her gidip geldikçe değişiyor. bıktım kızlarya
bilmiyorumki hayriyecim herşeyin hayırlısı diyorum artık. bugün anladımki ben 1 sene daha duramam buralarda zaten bu gidişle onlar yüzünden ayrılacağım eşimden alsınlar tepe tepe kullansınlar oğullarını
sanada Allah kolaylık versin güzelim
inşallah ciddi bişeyi yoktur poyrazın
özgecim geçmiş olsun kuzeye Ahmet Yusufta aynı yarın götüreceğim bende doktorumuz izindeymiş
ayrıca maşallah paşaya gayet iyi kilosu bencede ama sen daha iyi bilirsin tabiki
ömer eymene de kocaman maşallahhh ne güzel çıkmış inciside
ooo seni görmek ne güzelll kaydirigubbakcemile5
Ahmet Yusuf yeni uyudu bir bakayım dedim. keyifler yerindedir inşallah
benim keyfim yok . sorun yine eşim ve ailesi. sabah oğlumu götürdü yine annesine o kadar sinirlerim bozulduki anlatamam 1 saatliğinede olsa onlara götürmesini kabullenemiyorum. zorla sevdiriyoruz çocuğumu ve eşim oraya her gidip geldikçe değişiyor. bıktım kızlarya
seneye bence gitsin eşin askere canım..bu sene oğlununda babasına çok ihtiyacı var..seneye ahmet kocaman olucak hem bakımı daha kolay olcak hemde baba kavramını tam anlamıyla öğrenmiş olucak..
günaydın herkeze hayırlı haftalarımız olsun :)benim klasik pazarlarım hiç bitmez anlayacağıonız gibi ev yemek temizlik ve poyrazla uğraştım ..kocamıda kovdum evden git ayakl altında dolaşma diye..oda babannesini görmeye gitmiş..poyraz pek ev temizliğime fırsat vermesede saat 3 e kadar temizliği bitirdim oğlumla birlikte 1 saatlik uyku sefası yaptık.koyun koyuna uyuduk yavrum benim öle hoşuma gittiki benimde..sonra yemek işine girştim eşim gelene kadar yemekleri de bitirdim ne zaman saat 6 oldu poyraz dellenmeye başladı uyumak uyumuyo kucakta da durmuyo çıldırdım valla..sebebini anlayamadık neyse 9 a kadar uğraştık yatakta beraber uymuşuz:)) eşim sbah dioki pazarlarıda göremiom artık seni:)))napim uyku sefası çektim dedim.bizden haberler bölee..rizede hava çok soğuk dünden beri yağmur fırtına ..oğlum hala öksürüo peditus pek işe yaramadı bizde.aşısı var bu hafta sonu doktora gösterecem bide bakalım..
bilmiyorumki hayriyecim herşeyin hayırlısı diyorum artık. bugün anladımki ben 1 sene daha duramam buralarda zaten bu gidişle onlar yüzünden ayrılacağım eşimden alsınlar tepe tepe kullansınlar oğullarını
sanada Allah kolaylık versin güzelim
inşallah ciddi bişeyi yoktur poyrazın
,slm kızlar....
biz doktırdan geldik.anneanedeyiz şimdi....
kuzey baya hastalndı üç gundur öksuruk falan baya fazla....bu sabah kalktım uyuyamadı yavrum öksurmekten hatda ağladı artık boğazı tahriş oldu doktora gittik,enfeksiyon kapmış ve üşütmüş balgam birikmiş göğsüne peditus verdim dedim ama ilerlemiş öksürüğü kesmez dedi...neese antibıyotik verdi...
kilomuz 8 .670 kg....
bana göre zayıf doktora göre ideal....
boyumuz 71 cm olmuş....
buyumesi gelişimi ii dediama bana sanki süzülmüş gibi geliyo kuzi bayramlığı ufak geliyodu şimdi belinden düşüyo....
ek gıda hakkında baya guzel bir menü verdi hemde iççinde tarifler yazıyor ben sizede yazıcam bunu en kısa zamanda ebnim doktorum kendi yazmış hemde herhangi bir kaynaktan alıntı değil baya guzel....
özgecim geçmiş olsun kuzeye Ahmet Yusufta aynı
ayrıca maşallah paşaya gayet iyi kilosu bencede ama sen daha iyi bilirsin tabiki
mervecim çok sağol canım inşallah hayırlısı olur hakkımızdaslm kılzar bır suru alıntı yaptım ama hepsi ucup gıtmısssss
aklımda kalanları yazayım
refiyecım ede ıyılesmıstır ınsallah
zeeynepcım berat arende kulagıyla oynayıp duruyo yrn bende goturecegım dr a grıp de cabası.ev ısınızı de allahım rast getırsın ınsallah
fundacım goktug a da gecmıs olsun canım bızde atlatamadım hala agrı kesıcı verıyorum ara ara burnumuz cok kasınıyo
özgeee kaynanaya ıyı guvenıp sacını boyatmıssın valla benımkı onune otursan sac koymazdı basımda heralde:)
özgürcüm benım esımde oyle canım yaa bu erkeklerın akılları basına nasıl gelecek bılmıyorum sabrımı zorluyo valla bazen tel i bıle acmak ıstemıyorum
jalecim bence seneye gıtmesı daha mantıklı canım hem bıraz bırıkım olur rahatlamıs olursunuz bebegın buyumus olacak dıye de kafana takma canım bak benımkı muebbet asker allahım bı kolaylık verıyo
aysecim gecmıs olsun ınsallah en kısa zamanda atlatırsınız ıshal cok kotu buyuk ınsan dayanamıyo hastalıga el kadar kuzular napsın
meltemcim allah agız tadıyla yedırmeyı nasıp etsın kıslıklarınızı canım
tarhancım mrb sende mı konyadasın?bu arada gecmıs olsun kaan a gozunuzaydın temız cıkmıs sonuclarınız
hepınızı optuk teyzoslar yazmayı atladıklarım varsa kusura bakmayın kızlar berat aren uyandı yıne
Merhaba kızlar,iyi pazarlara.s
.
jaleciğim Geçmiş olsun Ahmet yusufumuza canım.Askerlikkonusunda da öncelikle hakınızda hayırlısı olsun ama seneye gitmesi daha iyi olur gibi geldi bana.
Bi de benden haber Ömer Eymenin ilk incisinin ucunu gördük çokşükür dün Tamda yarıyaşında:) Çok huzursuz ve iştahsız azcıkta ishal.Zaten iştahsızdı iyice iştahsızlaştı malesef.--------------------------------------------------------------------------------
inşallah hayırlısı olur mehtapçımdişimiz çıktı yaşasınnn şimdi gördüm 1 haftadır huysuzluğumuz bundanmış meğer
ömer eymene de kocaman maşallahhh ne güzel çıkmış inciside
özlemcim bizde seni çok özledik canımyaa inşallah bir an önce bilgisayarın olurda tekrar katılırsın aramızanasıl başlasam ne desem bılmıyorum.gunlerımın gectığı bu sayfaya tekrardan gırmek sızlerden bıseyler okumak nekadar guzelmış.ben yıne sızlerden aylarca uzak kaldım evde bılgısayar yok artık bı turlu gıremedım.esım ışyerınden getırdı bırgunluğune gırme ımkanı buldum.bıtek zeynebın telı vardı bende oda sılındı.telın sarj yerı bozuldu tamır ederken beyın kısmı sarj yerıne yakın oldugundan sılınmiş.oğlumla oynarken hep dıger kuzular aklıma geldı .acaba emekleyen varmı dış cıkaran varmı nasıl buyumuşlerdır dıye hep aklımdan gecırdım.gızem,goktuğ,kuzey,kaan kaptan,,eymen,utku,ada,ahmet,poyraz,mehmet salıh,meltem canım kızının ısmını unuttum ,ve unuttugum butun bebişler...canlarım umarım hepınız saglıkla buyumuşsunuzdur..sızlerı cok sevıyorum kendınıze ve yavrularımıza ıyı bakın tekrardan gorusmek uzere...opuyorumm...ne kadar uzak kalınırsa kalınsın aklımın gonlumun bıyerlerındesınız..
selam millet
sanki 1000 sene olmus gelmeyeli buralara her aksam diyorum bi girip bakayim insan kopunca bidaha kolay donemiyor demekki:)) uzun uzun yazayim dedim ama bak yine tutustu eteklerim Derin Maviyi emzircem ama insallah bundan sonra yazarim yine buralarda olurum gecmisi okumam su an ciinmumkun degil gecmisi okumak yerine bir rus klasigini bitirsem daha mantikli sanirim dostoyovski suc ve ceza yok lan onu okumustum anna karanina ahahahahaha:)) ayy bpghh ben kactim kendimden tiskindim ahahahha:)
ooo seni görmek ne güzelll kaydirigubbakcemile5