2010 Nisan Anneleri

hayırlı olsun arabanız, kazasın belasız günlerde kullanın inşallah

bir sürü alıntı ve cevap yazdım utkuyu emzirmeye gittim geldim enter dedim ama giriş yapmalısın fln hepsi gitti yaaaaaa.....

tekrar da uğraşamıycam şimdi çok üzgünüm..

hasta olan bebişlere geçmiş olsun...

jalecim.. baya uzun bi cvp yazmıştım ama gitti.. her açıdan bi iyi bi kötü yanı var durumun... ama ben olsam 1 yıl daha erteletirdim sanırım.. hem borçlarınız biticekmiş. hem iş büyütme olanağı var...

irmako... takılma kızının durumuna.. zamanla alışıcaktır bu yazı yazma,ödev,okul durumuna.. geçen yıl aklıma geldi de ayyy ne zor günlerdi.. hamiş hamiş kafayı yiyodum.. kaç kez eltim geldi alt kattan sesime :) kendini de kızını da üzme takma kafaya ama boş da verme... şurup konusunda verdiğin bilgiler için de sğol...

günaydın günaydın günaydınnnnn:))))

merhaba güzel nisan anneleri ve tatlı nisan bebişleriii:) biz annem ve kaan ile birlikte sabah 8.00 itibari ile evimize döndük:)

çoook uzun bir aradan sonra topiğime kavuştum:)

kaanla ilgili gelişmeleri zaten biliyorsunuz yurdagülcüm saolsun:)
detaylandırmak gerekirse; kaanın emar sonucu temiz çıktı. Konyadaki tek çocuk nöroloğu ankaraya gitmiş. Bizde özel bir hastanede emarımızı çektirdik. Ve çoook şükür temiz çıktı. Konyada gittiğimiz doktor yepyeni bir şey attı ortaya: Kaanın titremeleri, sıçramaları, huzursuzlukları zor doğumdan dolayı da olabilirmiş. Malum suni sancı, suyu patlatma, mekonyumlu (kakalı) yemyeşil bir amniyos sıvısını görünce acil sezeryana alınma, ama 2 saat o halde ameliyathane bekleme... Anlayacağınız bol acı gözyaşı dolu bir doğum geçirmiştim:)

bu arada kaan bir şımarık bir oyuncu oldu sormayın gitsin. Ek gıdada epey yol aldık hatta yetiştirebildiğim sürece normal beslenmemiz mutfaktan ek olarak da mama yiyoruz. Tabi kaana yemek yetiştirmek ayrı bir sanat onu da söyliyeyim. Mutfaktan hiç çıkmazsam anca doyurabiliyorum paşamı:)) maşallahhhh kuzuma tabii. Diş çıkarmadık, emeklemeye başlamadık. Bizim kaan bu görevlerini unuttu tamamen sosyallik şımarıklık ve oyun konusunda uzmanlaşıyor:)))

şaka maka tam 1 ay yoktum dilim şişmiş ayol anlat anlat bitmicek sonra devam edeyim en iyisi.

Sizleri de bebişleri de çok merak ediyorum. Biri bana özet geçse kimlerin dişi çıktı, kimler emekliyor, kimler yürüteçlendi valla pek makbule geçecek:)))))))))))))))

ayyy refişimmm edam ameliyat oldumu acaba nasıl iyimi prensesim çok merak ediyorum.

Kaynanasından çekenlere sabır, hasta bebişlere ve annelerine acil şifalar diliyorum. Başka dertleri olanlara da amann boşverin en önemlisi sağlık diyorum. Kaanımın emarı temiz çıktı ya dünya umrumda değil. Yoksa daha kaynanamla ilgili eşimle ilgili gelişmeler var ama boşverin gitsin kaanım iyi olsun yeter:)

günaydın kızlarr
aslında çoktan kalktık ama anca fırsat buldum. eşim düğüne gitti bizde oğlumla evdeyiz
ama bi kırgınlık var üzerimde sormayın burnum akıyor, üşüyorum ve hiç halim yok
bakalım erken gel dedim eşime

oh ne güzel canım sende kafana göre birisini bulmuş oldun hemde
geçmiş olsun bennuya ah şu dişler yokmu çıkar inşallah en yakın zamanda
canımcım evden aradım o yüzden ulaşamadım ne güzel gezmişsiniz sizde eşinde alışır bir an önce tatlım ne güzel keyiflenmiş adamcağız
göktuşta aynı Ahmet Yusuf gibi canımya o öksürdükçe benim içimden parça kopuyor çok şükür sık değil ama düşündürüyor yinede
bende pazartesi götüreceğim doktora
askerlik konusuna gelince bana kalsa hiç gitmese keşke
kendimi bedelliye kaptırmıyorum canımcım ama çıkarsada çok güzel olur hoş çıkmasada süresini kısaltmalarıda yeter bana
işe gelince eğer işi büyütürlerse çok iyi olacak tatlımya hem askerden geldikten sonra tekrar iş kurma gibi bir derdimizde olmaz
tamam burdan taşınmak için tek fırsatımız askerlikti ama herşeyi düşünmek zorundayız
dediğin gibi bi yandan tam bebeğimin büyüme evresi ve babası olmadan geçirmesini istemiyorum bir yandan da eğer seneye giderse 2 yaşında olacak oğlum o zamanda babaya düşkün olacak
çok kararsız kaldım daha doğrusu herşey eşimin iş durumuna bağlı eğer ortaklığa tamam derse gitme derim
ev konusuna gelince ilk defa eşim bu kadar istekli bebek yüzünden oda farkında kışın zor geçeceğinin
dua et bana tatlımyaaa hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun
öyle meltemcim bizde aynıyız
10 gibide babamızı kaldırdık onla oynadık biraz iyice yoruldu yavrumda öyle uykuya daldı şimdi
merhaba refiyecim geçmiş olsun sanada dinlenince başlamadan atlatırsın inşallah
hem eda nın ameliyatı hem utku hem gelen giden derken iyice yoruldun zaten
ne güzel annendesinde
keşke benimkilerde yakınımda olsa
evet canımya aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık durumları
çok iyi düşünmemiz lazım
ama dediğin gibi erteletme daha mantıklı geliyor bana
yurdagülcüm çok sağol canım inşallah bedelli çıkarda herşey çok güzel olur:)
bende idilimle seni öpüyorum canımcım
zeynebimm ne güzel ciciler almışsınız gizoşa hayırlı olsun kuzumun kıyafetleri güle güle eskitsin
inşallah ev durumunuzda hayırlısıyla gerçekleşir güzelim çok zor kiralarda oturmak bende çok zorlanıyorum .çünkü hiç kirada oturmamıştım . inşallah en kısa zamanda tamamlarlar evide
bizimde hakkımızda hayırlısı ne ise olur inşallah canımyaa
ama bu gidişle askere gidecekmiş gibi görünmüyor:)
bide taşınmayı çok istiyorum canımya evim hem sobalı hemde çok küçük birde eski ev olduğu için eksiği gediği bitmiyor. birde bebeğimi düşünüyorum kışın çok zor olacak bizim için eğer değiştirme imkanımız varsa neden olmasın
bahsettiğim evde daha 3 senelik falan ve kaloriferli

kızlar iyi geceler
oğlumun ishali ve ateş durumu devam ediyor
doktor mantar olmuş dedi tedaviye başladık
dua edin paşama
ayşecim çok geçmiş olsun paşaya canımya
yavrum benim kıyamam ona
özgecim banada öyle geliyor hem ikimizinde kafası rahat eder . sağolsun ailem her zaman destek ama yinede birikim yapmamız gerekiyor
inşallah hakkımızda hayırlısı ne ise o olur güzelim
ohh afiyet olsun kuzuma inşallah sever annesi
bizimki hayatta yemiyor hele bu dişten sonra tamamen huy değiştirdi kaşığı görünce kilitliyor ağzını

canımyaa evlilikte oluyor böyle şeyler malesef
kızına gelince daha alışma döneminde benim yiğenimde öyleydi kaç defa yengemi çıldırtmıştı
ama şimdi kimsenin demesine gerek kalmadan kendi oturuyor dersin başına ve çok disiplinli

oyyy oyyy oyyy kimler gelmiş hoşgelmişşşŞeniz
canımcım gözlerimiz yollarda kaldı valla sağolsun yurdagül bahsettide rahatladık bizde
biz sana demiştik dimi hiçbişeyi yok bu çocuğun diye neysee içiniz rahatlamış oldu .
sende uzun bir tatil yapmış oldun ne güzel keyfilerde yerinde
bize gelince 28 eylülde Ahmet Yusuf un dişi çıktı bizden öncede anneee'nin oğlu mete nin çıktı tabi
dahada bekliyor kuzularımız bugün yarın onlarında çıkar
yürütecimiz yok emeklemiyorda paşam ama pek keyifli bir çocuk oldu.
bu arada eda da ameliyat oldu geniz etinden şimdi çok şükür iyi
kaynana eş durumlarını da tahmin edersin zaten hiç bitmiyor dertlerimiz
maşalllah kaan a da Ahmet Yusuf ek gıdalarda pek iştahsız
durumlar böyle şekerim

slm kılzar bır suru alıntı yaptım ama hepsi ucup gıtmısssss
aklımda kalanları yazayım
refiyecım ede ıyılesmıstır ınsallah
zeeynepcım berat arende kulagıyla oynayıp duruyo yrn bende goturecegım dr a grıp de cabası.ev ısınızı de allahım rast getırsın ınsallah
fundacım goktug a da gecmıs olsun canım bızde atlatamadım hala agrı kesıcı verıyorum ara ara burnumuz cok kasınıyo
özgeee kaynanaya ıyı guvenıp sacını boyatmıssın valla benımkı onune otursan sac koymazdı basımda heralde:)
özgürcüm benım esımde oyle canım yaa bu erkeklerın akılları basına nasıl gelecek bılmıyorum sabrımı zorluyo valla bazen tel i bıle acmak ıstemıyorum
jalecim bence seneye gıtmesı daha mantıklı canım hem bıraz bırıkım olur rahatlamıs olursunuz bebegın buyumus olacak dıye de kafana takma canım bak benımkı muebbet asker allahım bı kolaylık verıyo
aysecim gecmıs olsun ınsallah en kısa zamanda atlatırsınız ıshal cok kotu buyuk ınsan dayanamıyo hastalıga el kadar kuzular napsın
meltemcim allah agız tadıyla yedırmeyı nasıp etsın kıslıklarınızı canım
tarhancım mrb sende mı konyadasın?bu arada gecmıs olsun kaan a gozunuzaydın temız cıkmıs sonuclarınız
hepınızı optuk teyzoslar yazmayı atladıklarım varsa kusura bakmayın kızlar berat aren uyandı yıne

Merhaba kızlar,iyi pazarlara.s

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler sefalar getirmişler.

Fundacığım (osmaniye)geçmiş olsun canım.Dün osmaniyedeydim senide arayıp görüşmek istedim ama çok kısa kaldığım için arayamadım

Hayriyeciğim kaynanan için ....ürer kervan yürür diyorum boşvermek kolay değil canım biliyorum ama sabır işte.Sen üzülürsen poyrazda üzülür sonra.Benim gibi yaparsın sende sadece merhaba merhaba o kadar.

Refişimmm sanada utkumuzada geçmiş olsun.

Zeynom, gizemcime geçmiş olsun,yeni cicilerinizde hayırlı olsun canım.Kendi evinizede en kısa zamanda taşınırsınız inşallah.

Fundacım goktug a da gecmıs olsun ,arabanızda hayırlı olsun sefanız olsunn .Kıskananlarda çatlasın:))

Özgem Saçların hayırlı olsun canım.Kıss iyi güvenip oturmuşsun önüne.Hem saçını boyayıp hemde ahhh şu saçları bir yolabilsem diye düşünmüşmüdür demeden
de geçemeyeceğim.
Özgürcüm ERKEKLER HEP AYNI CANINI SIKMA CANIM.ÖNCE ÜZERLER SONRADA BİNBİR ÖZÜRRR.

jaleciğim Geçmiş olsun Ahmet yusufumuza canım.Askerlikkonusunda da öncelikle hakınızda hayırlısı olsun ama seneye gitmesi daha iyi olur gibi geldi bana.

Denizimmm geçmiş olsun bacım.İnşallah hemencecik iyileşecek mehmet salihimiz.Oyyy yerim ben onuuuu.

Meltemciğim,Geçmiş olsun canım bennuda rahatsızmış.

Tubimmm geçmiş ler olsun kaanımıza çokşükür hiçbişeycikler çıkmamış. Bu arada özlettin kendini cancağızım.

Unuttuklarım varsa kusuruma bakmasınlar.

Bi de benden haber Ömer Eymenin ilk incisinin ucunu gördük çokşükür dün Tamda yarıyaşında:) Çok huzursuz ve iştahsız azcıkta ishal.Zaten iştahsızdı iyice iştahsızlaştı malesef.--------------------------------------------------------------------------------

Merhabalar

Bugün kuzu gibi benimki(eşim). Aman maşallah
Sabah kızı yüzmeye götürdüm. Amaniiin bir yağmur bastırdı. Oğlanı babasıyla evde bırakınca araba da yok. Neyse hemen taksi denk geldi şansımıza.:teytey:
Geldik. Kızıma biraz daha ders çalıştırdım. Çağların 1 haftalık menüsünü hazırladım babaanemize verilmek üzere:))
Oto koltuğu bakacaz paşama birazdan da. İşe başlayınca babaanneye ya da anneanneye gidip gelecek ya. Şöyle çok emniyetli sağlam bişi bulmamız lazım

Merhaba özgürcüğüm..Hadi gözün aydın.Menünüzde hazırlanmış maşallah.İlkokul 1.sınıf çok zor ben kızımı çalıştırırken sinirden ağlayacak hale gelirdim Allah yardımcınız olsun.

geçmiş olsun canm göktuğda hasta şu aralar kimi sorsam hasta ya.bende de hafif soğuk algınlığı var.sanada geçmiş olsun çok dikkat etmek lazım havalar fena

hayırlı olsun arabanız, kazasın belasız günlerde kullanın inşallah

çok sağol tatlım.Allahım dagha güzellerini size versn

hoşgeldin kayıpppppp.baya özlettn kendini ya kayboldun yokluğun aranıyo valla nasılsınız?haberlerinizi aldk çook mutlu olduk valla.çok sevindm gerçi sonucun böyle çıkacağını biliyodm.güzel haberlerinizi almak iyi geldi bize.canım ben oğlumdan haber vereym ramazandan beri diş çıkarma sevdası var ama hiç bi tane incimizi göremedk daha.bakalım bekliyoruz dört gözle.emeklemek falan yok daha erken sanırım.yürüteç almadm ben düşünmüyorumda almayı şimdilik halının üzerinde bi o yana bi bu yana gidiyo.yürüteç amerika ve kanada da yasaklanmış sanırım bi tanıdığımın abisi kanada da o bahsetti.

canım tel de de konuştuk senle sanki seneye gitmesi daha iyi olacak gibi.hakkınızda hayırlısı canım dualarım sizinle.en iyisi olsun inş

çok sağol tatlım bizde de öksürük devam ediyo dün dışarı çıkmıştk arabayla nasıl oldu bilemiyorum ya hava değişimine uğradı sanırım dün gece her 5 dk bir 4-5 kere üst üste öksürdü kuzum.beşiğine sarımsak ezip koydum baya açıldı sonrasında iyi geldi hiç öksürmüyo beşiğinde yatarken mucize gibi ya

çok sağol canım.evet kapak olsun:))
maşallah ömer eymene incimiz çıkmış.oh ne güzel darısı bizimkilerin başına...bizimkide çok iştahlı değil sanırım bana güveniyo ek gıdayı çok az alıyo bugün ilk defa sebze çorbası yaptım 10 kaşık ancak almıştır o da baya oyunla.cüssesine bakılsa herkes bu çocuğu neyle besliyon diyo bende yürüyen mamayım diyorum:roflol:

nasıl başlasam ne desem bılmıyorum.gunlerımın gectığı bu sayfaya tekrardan gırmek sızlerden bıseyler okumak nekadar guzelmış.ben yıne sızlerden aylarca uzak kaldım evde bılgısayar yok artık bı turlu gıremedım.esım ışyerınden getırdı bırgunluğune gırme ımkanı buldum.bıtek zeynebın telı vardı bende oda sılındı.telın sarj yerı bozuldu tamır ederken beyın kısmı sarj yerıne yakın oldugundan sılınmiş.oğlumla oynarken hep dıger kuzular aklıma geldı .acaba emekleyen varmı dış cıkaran varmı nasıl buyumuşlerdır dıye hep aklımdan gecırdım.gızem,goktuğ,kuzey,kaan kaptan,,eymen,utku,ada,ahmet,poyraz,mehmet salıh,meltem canım kızının ısmını unuttum ,ve unuttugum butun bebişler...canlarım umarım hepınız saglıkla buyumuşsunuzdur..sızlerı cok sevıyorum kendınıze ve yavrularımıza ıyı bakın tekrardan gorusmek uzere...opuyorumm...ne kadar uzak kalınırsa kalınsın aklımın gonlumun bıyerlerındesınız..

tuğbaaaaaaa deme kız sakın karı işi düşünce aradı sonra unuttu. valla aklımdasın ama kontörüm yoktu arayamadım. herifle inatlaşıyoz diye bana kontör almıyooo.
dişimiz çıktı yaşasınnn şimdi gördüm 1 haftadır huysuzluğumuz bundanmış meğer

ooohhhh... dişi çıkan herkese hayırlı olsun. bize hala salyalı, kaşınmalı aşamadayız. 2 gündür mobilya bakmaktan uzak kaldım buralardan. hasta olanlar geçmiş olsun, acil şifalar, sizede bebişlere de. mal mülk edinene Allah daha iilerini almayı da nasip etsin inşallah. Bizde yeni oturma grubu aldık. malum kış geliyoo ve salondan odaya geçiş yapcaz. burada alt ve üst komşum kışın o odaların peteklerini kapatıyooo eee ortda ben mümkün deil ısıtamıyorum...

selam millet
sanki 1000 sene olmus gelmeyeli buralara her aksam diyorum bi girip bakayim insan kopunca bidaha kolay donemiyor demekki:)) uzun uzun yazayim dedim ama bak yine tutustu eteklerim Derin Maviyi emzircem ama insallah bundan sonra yazarim yine buralarda olurum gecmisi okumam su an ciinmumkun degil gecmisi okumak yerine bir rus klasigini bitirsem daha mantikli sanirim dostoyovski suc ve ceza yok lan onu okumustum anna karanina ahahahahaha:)) ayy bpghh ben kactim kendimden tiskindim ahahahha:)

ahhh canım benim hoşgeldin özlemiştik bizde seni..fırsatın oldukça tekrar tekrar katıl aramıza..

canıımmmmmm tubacım hoşgeldin kaanın ii haberlerini aldık çok sevindik.şükürler olsun yaaa allah bi daha korku yaşatmasın size..tüm bebişlerimiz hep ii olsun mutlu olsun inşallah..maşallah kaan paşaya aman sağlıklı olsun iştahlı olsun da hep yesin..yarasın kuzuma yedikleri.anneciğininde elleri dert görmesin:))))) artık sık sık beklioz seni topiğe çok özeldim valla..

kızlar iyi geceler
oğlumun ishali ve ateş durumu devam ediyor
doktor mantar olmuş dedi tedaviye başladık
dua edin paşama

aaaaaa nerden çıktı ayol birden bire..geçmiş olsun deniz..dişten olmasın ishal ve ateşi.mantar nasıl oluyo bebeklede anlayamadım valla..

gizoş sultana alışverişe çıkılmış maşallahhhh hnfendi 2012 kreasyonuyla dolabını yenilemiş demek..vay vay vayyy hayırlı olsun diyelim..ekmekten bende aldım ilk denemyi çorbasına yaptım hem tok tuttu hemde sevdi.inşallah seninkide alışır sebzelere canım yaa sebze tahıl şart bebeklerde mutlaka..

kızzz özge banada at linki bi bakam yığınla var evde küçülenler hamile giysilerim filan..

iş stresindendir canım..

sağol canım..allah annemden razı olsun zaten analık hakkı ödenmezdi şimdi hiç ödeyemem valla..

seneye bence gitsin eşin askere canım..bu sene oğlununda babasına çok ihtiyacı var..seneye ahmet kocaman olucak hem bakımı daha kolay olcak hemde baba kavramını tam anlamıyla öğrenmiş olucak..

günaydın herkeze hayırlı haftalarımız olsun :) benim klasik pazarlarım hiç bitmez anlayacağıonız gibi ev yemek temizlik ve poyrazla uğraştım ..kocamıda kovdum evden git ayakl altında dolaşma diye..oda babannesini görmeye gitmiş..poyraz pek ev temizliğime fırsat vermesede saat 3 e kadar temizliği bitirdim oğlumla birlikte 1 saatlik uyku sefası yaptık.koyun koyuna uyuduk yavrum benim öle hoşuma gittiki benimde..sonra yemek işine girştim eşim gelene kadar yemekleri de bitirdim ne zaman saat 6 oldu poyraz dellenmeye başladı uyumak uyumuyo kucakta da durmuyo çıldırdım valla..sebebini anlayamadık neyse 9 a kadar uğraştık yatakta beraber uymuşuz:)) eşim sbah dioki pazarlarıda göremiom artık seni:)))napim uyku sefası çektim dedim.bizden haberler bölee..rizede hava çok soğuk dünden beri yağmur fırtına ..oğlum hala öksürüo peditus pek işe yaramadı bizde.aşısı var bu hafta sonu doktora gösterecem bide bakalım..

mrb hanımlar geçmişe şöyle bir baktım alıntı yapamıyorum şuan hatırladığım kadarıyla Tuğba gelmiş hoşgelmiş Kaan paşada iyiymiş çok şükür
Ömer Eymeninde dişi çıkmış hayırlı olsun
Poyraz bebeğede geçmiş olsun
bukadar hatırladım kusura bakmayın benim kızın inciside dün göründü yazmıştım çok şeker yaaa dönüp dönüp bakasım geliyor ne çabuk büyüyorlar yaramazlar

slm kızlar....
biz doktırdan geldik.anneanedeyiz şimdi....
kuzey baya hastalndı üç gundur öksuruk falan baya fazla....bu sabah kalktım uyuyamadı yavrum öksurmekten hatda ağladı artık boğazı tahriş oldu doktora gittik,enfeksiyon kapmış ve üşütmüş balgam birikmiş göğsüne peditus verdim dedim ama ilerlemiş öksürüğü kesmez dedi...neese antibıyotik verdi...
kilomuz 8 .670 kg....
bana göre zayıf doktora göre ideal....
boyumuz 71 cm olmuş....
buyumesi gelişimi ii dediama bana sanki süzülmüş gibi geliyo kuzi bayramlığı ufak geliyodu şimdi belinden düşüyo....
ek gıda hakkında baya guzel bir menü verdi hemde iççinde tarifler yazıyor ben sizede yazıcam bunu en kısa zamanda ebnim doktorum kendi yazmış hemde herhangi bir kaynaktan alıntı değil baya guzel....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…