merhaba kızlar iyi geceler.biz bugün gün boyu dışardaydık babamız araba kullanmayı pratik yaparken bizde onunla gezdk.şehir içinde falan kullanıyo ben biraz tırstım ama gayet iyiydi kocacım...bi ara niyeti bozdum yanımdaki arkadaşa banada öğret dedim
az önce göktuğ öksürdü yine ya offfff bu çocuk durup durup öksürüyo dün 1-2 defa öksüren çocuk bugün baya öksürdü arabadaydık ama etkilendi sanırım ya uffffffff....akşam üstüde bi arkadaşa gttk baya yağmur bastırdı geç çıktık ordanda 11 e gliyodu eve geldiğimizde.
şimdi özetlere geçeyim
canım bugün dışardaydık geç geldk eve.burda okudum aradığını cebi aramamışsın sanırım ev tel. bakmadm....canımne güzel zaman geçirmişsiniz ailen gelmiş oh senin için güzel olmuştr.dayılar yeğenlerini çok severler benim abilerimde çok severler oğlumu oynarlar....eeee oğlan dayıya çeker demişler
canım eşinin askerliği konusunda ne diyeceğimi bilemiyorum ama şunu diyeyim bedelli çıkması çok zor gibi.eşin bu yıl gitse işi büyütemez askerlikten sonra sıkıntı yaşar.seneye gitse oğlan büyümüş olur hem siz de yeni ve kaloriferli eve çıkcakmışsınız iyi olur.canım en iyisi hayırlısı ne ise o olur demek.sizin için en iyisi ne olacaksa öyle olsun tatlım.dualarım seninle
dünür bulancaktan geçiyosunda dünür bi çay yap sana geliyorm demiyosun aşklosun gelseydinizya buralara doğru.gizoşum kışlıklarını iyi günlerde giysin.canım ev sözünüde almışsınız hayırlısı olsun.ama evden taşınmak zor olcak sizin için o kötü olmuş ya keşke burdan kendi evinize geçebilseniz daha iyi olurdu ama olsun belki o süre zarfında bulancağa taşınırsınz
ayşecm geçmiş olsun ya baya uzun sürdü mehmet salihin ateşi oyy nazara geldi gözlerini sevdiğim uşağımmmmm
canım benim keçi sütünden yaptığım yoğurtta öyle oluyor ama göktuğ seviyo benimde haftada 2 defa aldığım sütten yaptığım yoğurt güzel mayalanmadı şu son 2 seferdr kendi kendimi nazarladm sanırım çok güzel mayalıyordm ya çok güzel oluyordu.
oy canım ya benim eşimde çok yapıyo bazen şu kalp kırma olaylarını deli ediyo beni.ma şu aralar öyle mutluki kıyamıyorum ya çocuklar gibi şen arabası olduya sanki dünyalar onun oldu.sürekli arabaya bakıyo bende takılıyorum ona yerinde duruyomu iyi bak diyorum bazen de şu arabaya baktığın kadar gel bana bak diyorum hehehehehehhe
oy bennumdamı hasta olmuş yerim ben onun minnak yanaklarını oy kuzum ya çok geçmiş olsun.hasta olmasın bebeler yaaaaaaaaaa ben çok üzülüyorum:çok üzgünüm:
kızlar abooovv ne yağmur yağıyo ya havalarda baya serinledi burda yavaş yavaş soba zamanı geliyo ufffffffffff..sobanın derdi pisliği hiççççççç bitmiyo
oh ne güzel canım sende kafana göre birisini bulmuş oldun hemdeevet kızlar gelelım bıze
bız ankara annelerı bulusmasında yakınımda oturan bırıne gıttık
orayada öbur bulusmaya gelemeyen arkadas geldı onunda kızı var yanı kızıma arkadas cıktı
bennusun da atesı var
mızır mızır
ha cıktı cıkacak bu dısler
canımcım evden aradım o yüzden ulaşamadım ne güzel gezmişsiniz sizde eşinde alışır bir an önce tatlım ne güzel keyiflenmiş adamcağızmerhaba kızlar iyi geceler.biz bugün gün boyu dışardaydık babamız araba kullanmayı pratik yaparken bizde onunla gezdk.şehir içinde falan kullanıyo ben biraz tırstım ama gayet iyiydi kocacım...bi ara niyeti bozdum yanımdaki arkadaşa banada öğret dedim
az önce göktuğ öksürdü yine ya offfff bu çocuk durup durup öksürüyo dün 1-2 defa öksüren çocuk bugün baya öksürdü arabadaydık ama etkilendi sanırım ya uffffffff....akşam üstüde bi arkadaşa gttk baya yağmur bastırdı geç çıktık ordanda 11 e gliyodu eve geldiğimizde.
şimdi özetlere geçeyim
canım bugün dışardaydık geç geldk eve.burda okudum aradığını cebi aramamışsın sanırım ev tel. bakmadm....canımne güzel zaman geçirmişsiniz ailen gelmiş oh senin için güzel olmuştr.dayılar yeğenlerini çok severler benim abilerimde çok severler oğlumu oynarlar....eeee oğlan dayıya çeker demişler
canım eşinin askerliği konusunda ne diyeceğimi bilemiyorum ama şunu diyeyim bedelli çıkması çok zor gibi.eşin bu yıl gitse işi büyütemez askerlikten sonra sıkıntı yaşar.seneye gitse oğlan büyümüş olur hem siz de yeni ve kaloriferli eve çıkcakmışsınız iyi olur.canım en iyisi hayırlısı ne ise o olur demek.sizin için en iyisi ne olacaksa öyle olsun tatlım.dualarım seninle
öyle meltemcim bizde aynıyızgunaydın kızlar bız dogal olarak 7 de ayaktayız
ailecek degıl sadece benu ve ben
sımdı kahvaltısını yedırdım yorulsun ıyıce gırerız babamızın koynuna heral
bugun pek gıren olmaz malum pazar ya bızımde babamız alır bı ara bosluk olursa otururuz basına
merhaba refiyecim geçmiş olsun sanada dinlenince başlamadan atlatırsın inşallahgünayydıın.. iyi günlerr.. iyi pazarlarr... umarım herkes iyidir..
utku öksürüyo hala.. şuruplara devam.. anneannedeyiz dünden beri.. bide ben dün anneme geldiğimizden beri bi kırgınlık,üşüme,titreme,baş ağrısı sormayın.. grip olucaktım herlade.. annem sağolsun hemen yat dedi.. dün sabahtan beri sadece utkuyu emzirmek için kalktım sayılır.. genelde uyudum.. Allah razı olsun ondan hep o ilgilenmiş.. gezmelere fln götürmüş bide üst kata amcamlara fln.. ruhum duymamış.. bide 1 haftadır fln doğru dürüst de uyumadığımdan vücut dökülüyo tabi bi yerde pes ediyo.. bu sabah kendime gelmiş bi halde kalktım.. hala biraz var kırgınlık fln ama daha iyiyim şükür.. utku emdi uyudu az önce. babam da ,kociş de işe gitti bugün.. mesaiye.. ben de az daha yatayım da dinleneyim.. bu fırsat bi daha ne zaman elime geçer kimbilir...
iyi günlerr herkese..
evet canımya aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık durumlarıbir sürü alıntı ve cevap yazdım utkuyu emzirmeye gittim geldim enter dedim ama giriş yapmalısın fln hepsi gitti yaaaaaa.....
tekrar da uğraşamıycam şimdi çok üzgünüm..
hasta olan bebişlere geçmiş olsun...
jalecim.. baya uzun bi cvp yazmıştım ama gitti.. her açıdan bi iyi bi kötü yanı var durumun... ama ben olsam 1 yıl daha erteletirdim sanırım.. hem borçlarınız biticekmiş. hem iş büyütme olanağı var...
l...
yurdagülcüm çok sağol canım inşallah bedelli çıkarda herşey çok güzel olur:)hayrıyecım buyuk bı sıkıntı atlatmıssın ama sukurler olsunkı sevgılı annen ıcını rahatlatmıs caım benım bosuna sınırını bozdular
jalecım cok zor bır karar canım askerlık olayı ama son dedıgıne katılıyorum canım oglusun buyuyunce babasında ayrılması daha zor olacak ama tabı en mantıklı olanı daha ıyı bılırsınız bu benım fıkrım caım heee tabı su da var bedellı cıkarsa en guzelı olur sızın ıcın caım ahmet yusufumu ve senı kocaman optum bıtanem
denızcım canım ya gecmıs olsun pasama tatlım ıdıl de ole gunlerdır sureklı 37.1 - 37.5 arası oynuyor atesı bende dıse baglıyorum bı cıksada rahatlasa bebegım
ozgecım bu arada sacının rengını merak edıyorum canım
zeynebimm ne güzel ciciler almışsınız gizoşa hayırlı olsun kuzumun kıyafetleri güle güle eskitsinslm kızlar nasılsınız biz bugün gizoşa kışlık alışverişe gittik kızıma çok güzel ciciler aldık aslında dolabında el vurmadığı kıyafetler var ama malesef hepsi bize küçük geliyo bizde vereceğiz artık birilerine lcwda yeni sezon gelmişti çok güzel trikolar vardı aldık kızıma birde kaban baktık aslında var ama ben şöyle daha asortik bişey baktım bulamadım olmadı chatondan alıcam orada beğenmiştim aslında orayada gidecektik ama bugün hava felaket derecede yağıyodu biz tam yoldayken yağmura yakalandık o yüzden pek gezemedik kızıma oyuncak falanda aldık çok hoşuna gitti müzikli falan ama hala kulağını çekiştiriyo aslında akıntı falan yok yaa bazen bebekler diş çıkarcakları zamnda tutarmış kulaklarını acaba ondanmı ama biz yinede pazartesi veya salı günü kızımı kbb götüreceğiz artık içimin ferahlaması için ne yapayım kızım bu arada oyuncaklarını çok sevdi babsı tuttu akülü arabada alalım diyo durdurmasam alacaktı yaa kız daha yürüyemeden müzeyemi koyacağız dedim
jaleciğim son senin mesajını okudum canım fazla kalamayacağım için gizoş durmuyo babasında canım ilk olarak gözün aydın olsun canım abinde dayanamaz ahmetime tabikide gelir canım ailen anneler babalar çok farklı konuştuğumuz gibi canım eşin bencede seneye gitmesi sizin açınızdfan daha iyi olur gibime geliyo çünkü ahmet daha çok küçük babsını bilerek büyümesi onun yanında olması başka bişey canım bence siz daha iyi bilirsiniz tatlım ama bencede sneye sizin için daha uygun canımcım hem bak taşıncağız falan diyosun canım inşallah rabbim hangisi hayırlıysa öyle olsun canımcım
bu arada kızlar sonunda istediğimiz evi alacağız sanırım sözünü aldık daha yapılmaya başlanmadı 3 sene içinde bitecek site halinde olacakmış şükürler olsun bu sne taşındığımız bu evden yaza çıkacağız ev sahibimizin oğlu evlenecekmiş o gelkecekmiş bizde başka bir yere taşıncağız oradanda kendi evimize inşallah
ayşecim çok geçmiş olsun paşaya canımyakızlar iyi geceler
oğlumun ishali ve ateş durumu devam ediyor
doktor mantar olmuş dedi tedaviye başladık
dua edin paşama
özgecim banada öyle geliyor hem ikimizinde kafası rahat eder . sağolsun ailem her zaman destek ama yinede birikim yapmamız gerekiyorjalecim canım sanki seneye askere gitmesi daha mantıklı gibi şimdi bebeğin küçük ve eşine ihtiyacı var seneye buyumuş olacak e sen daha rahat tek basına onunla ilgilenirsin gibime geliyor hem ev işini hemde kendi işini yoluna koymuş olur tatlım...
ohh afiyet olsun kuzuma inşallah sever annesiben bugün gizoşa kızarmış ekmek aldım kızlar birde marketten çeşit çşit kaşık mamaları aldım milupanın ilk denememiz yine fos çıktı bu kız bana çekmeyecek ne sebze seviyo ne tahıllı bişey yaa ne yapayım bende bugün gelen tarhanadan yapıcam artık bu aydan sonra bugün azıcık yaptım dışarı çıkmadan yedi:))ilk ağzını buruşturdu sonra yedi kayınvalideme talimat vermiştim hemen yapmış:))getirmiş ee o kadarda yapsın dmi ama yaa birde sebze çorbası falan vardı milupanın onlardanda 3 adet aldım fasulyeli falan bakalım yarın onlardan yiyecekmi bizim zilli
Bu arada eşimle aramız bozulduGece çalışıyor yoruluyor, geliyo bana sarıyo uyuz klava:
2 gündür kavgalıyız. Kırıyor beni. Özür diliyo, yine kırıyo kötükedihüsoBakalım hayırlısı
Herkese iyi geceler
günaydın günaydın günaydınnnnn:))))
merhaba güzel nisan anneleri ve tatlı nisan bebişleriii:) biz annem ve kaan ile birlikte sabah 8.00 itibari ile evimize döndük:)
çoook uzun bir aradan sonra topiğime kavuştum:)
kaanla ilgili gelişmeleri zaten biliyorsunuz yurdagülcüm saolsun:)
detaylandırmak gerekirse; kaanın emar sonucu temiz çıktı. Konyadaki tek çocuk nöroloğu ankaraya gitmiş. Bizde özel bir hastanede emarımızı çektirdik. Ve çoook şükür temiz çıktı. Konyada gittiğimiz doktor yepyeni bir şey attı ortaya: Kaanın titremeleri, sıçramaları, huzursuzlukları zor doğumdan dolayı da olabilirmiş. Malum suni sancı, suyu patlatma, mekonyumlu (kakalı) yemyeşil bir amniyos sıvısını görünce acil sezeryana alınma, ama 2 saat o halde ameliyathane bekleme... Anlayacağınız bol acı gözyaşı dolu bir doğum geçirmiştim:)
bu arada kaan bir şımarık bir oyuncu oldu sormayın gitsin. Ek gıdada epey yol aldık hatta yetiştirebildiğim sürece normal beslenmemiz mutfaktan ek olarak da mama yiyoruz. Tabi kaana yemek yetiştirmek ayrı bir sanat onu da söyliyeyim. Mutfaktan hiç çıkmazsam anca doyurabiliyorum paşamı:)) maşallahhhh kuzuma tabii. Diş çıkarmadık, emeklemeye başlamadık. Bizim kaan bu görevlerini unuttu tamamen sosyallik şımarıklık ve oyun konusunda uzmanlaşıyor:)))
şaka maka tam 1 ay yoktum dilim şişmiş ayol anlat anlat bitmicek sonra devam edeyim en iyisi.
Sizleri de bebişleri de çok merak ediyorum. Biri bana özet geçse kimlerin dişi çıktı, kimler emekliyor, kimler yürüteçlendi valla pek makbule geçecek:)))))))))))))))
ayyy refişimmm edam ameliyat oldumu acaba nasıl iyimi prensesim çok merak ediyorum.
Kaynanasından çekenlere sabır, hasta bebişlere ve annelerine acil şifalar diliyorum. Başka dertleri olanlara da amann boşverin en önemlisi sağlık diyorum. Kaanımın emarı temiz çıktı ya dünya umrumda değil. Yoksa daha kaynanamla ilgili eşimle ilgili gelişmeler var ama boşverin gitsin kaanım iyi olsun yeter:)
Merhaba özgürcüğüm..Hadi gözün aydın.Menünüzde hazırlanmış maşallah.İlkokul 1.sınıf çok zor ben kızımı çalıştırırken sinirden ağlayacak hale gelirdim Allah yardımcınız olsun.Merhabalar
Bugün kuzu gibi benimki(eşim). Aman maşallah
Sabah kızı yüzmeye götürdüm. Amaniiin bir yağmur bastırdı. Oğlanı babasıyla evde bırakınca araba da yok. Neyse hemen taksi denk geldi şansımıza.:teytey:
Geldik. Kızıma biraz daha ders çalıştırdım.Çağların 1 haftalık menüsünü hazırladım babaanemize verilmek üzere:))
Oto koltuğu bakacaz paşama birazdan da. İşe başlayınca babaanneye ya da anneanneye gidip gelecek ya. Şöyle çok emniyetli sağlam bişi bulmamız lazım
Merhaba özgürcüğüm..Hadi gözün aydın.Menünüzde hazırlanmış maşallah.İlkokul 1.sınıf çok zor ben kızımı çalıştırırken sinirden ağlayacak hale gelirdim Allah yardımcınız olsun.
geçmiş olsun canm göktuğda hasta şu aralar kimi sorsam hasta ya.bende de hafif soğuk algınlığı var.sanada geçmiş olsun çok dikkat etmek lazım havalar fenagünayydıın.. iyi günlerr.. iyi pazarlarr... umarım herkes iyidir..
utku öksürüyo hala.. şuruplara devam.. anneannedeyiz dünden beri.. bide ben dün anneme geldiğimizden beri bi kırgınlık,üşüme,titreme,baş ağrısı sormayın.. grip olucaktım herlade.. annem sağolsun hemen yat dedi.. dün sabahtan beri sadece utkuyu emzirmek için kalktım sayılır.. genelde uyudum.. Allah razı olsun ondan hep o ilgilenmiş.. gezmelere fln götürmüş bide üst kata amcamlara fln.. ruhum duymamış.. bide 1 haftadır fln doğru dürüst de uyumadığımdan vücut dökülüyo tabi bi yerde pes ediyo.. bu sabah kendime gelmiş bi halde kalktım.. hala biraz var kırgınlık fln ama daha iyiyim şükür.. utku emdi uyudu az önce. babam da ,kociş de işe gitti bugün.. mesaiye.. ben de az daha yatayım da dinleneyim.. bu fırsat bi daha ne zaman elime geçer kimbilir...
iyi günlerr herkese..
hayırlı olsun arabanız, kazasın belasız günlerde kullanın inşallah
merhaba güzel nisan anneleri ve tatlı nisan bebişleriii:) biz annem ve kaan ile birlikte sabah 8.00 itibari ile evimize döndük:)
detaylandırmak gerekirse; kaanın emar sonucu temiz çıktı. Konyadaki tek çocuk nöroloğu ankaraya gitmiş. Bizde özel bir hastanede emarımızı çektirdik. Ve çoook şükür temiz çıktı. Konyada gittiğimiz doktor yepyeni bir şey attı ortaya: Kaanın titremeleri, sıçramaları, huzursuzlukları zor doğumdan dolayı da olabilirmiş. Malum suni sancı, suyu patlatma, mekonyumlu (kakalı) yemyeşil bir amniyos sıvısını görünce acil sezeryana alınma, ama 2 saat o halde ameliyathane bekleme... Anlayacağınız bol acı gözyaşı dolu bir doğum geçirmiştim:)
bu arada kaan bir şımarık bir oyuncu oldu sormayın gitsin. Ek gıdada epey yol aldık hatta yetiştirebildiğim sürece normal beslenmemiz mutfaktan ek olarak da mama yiyoruz. Tabi kaana yemek yetiştirmek ayrı bir sanat onu da söyliyeyim. Mutfaktan hiç çıkmazsam anca doyurabiliyorum paşamı:)) maşallahhhh kuzuma tabii. Diş çıkarmadık, emeklemeye başlamadık. Bizim kaan bu görevlerini unuttu tamamen sosyallik şımarıklık ve oyun konusunda uzmanlaşıyor:)))
şaka maka tam 1 ay yoktum dilim şişmiş ayol anlat anlat bitmicek sonra devam edeyim en iyisi.
Sizleri de bebişleri de çok merak ediyorum. Biri bana özet geçse kimlerin dişi çıktı, kimler emekliyor, kimler yürüteçlendi valla pek makbule geçecek:)))))))))))))))
ayyy refişimmm edam ameliyat oldumu acaba nasıl iyimi prensesim çok merak ediyorum.
Kaynanasından çekenlere sabır, hasta bebişlere ve annelerine acil şifalar diliyorum. Başka dertleri olanlara da amann boşverin en önemlisi sağlık diyorum. Kaanımın emarı temiz çıktı ya dünya umrumda değil. Yoksa daha kaynanamla ilgili eşimle ilgili gelişmeler var ama boşverin gitsin kaanım iyi olsun yeter:)
günaydın kızlarr
aslında çoktan kalktık ama anca fırsat buldum. eşim düğüne gitti bizde oğlumla evdeyiz
ama bi kırgınlık var üzerimde sormayın burnum akıyor, üşüyorum ve hiç halim yok
bakalım erken gel dedim eşime
oh ne güzel canım sende kafana göre birisini bulmuş oldun hemde
geçmiş olsun bennuya ah şu dişler yokmu çıkar inşallah en yakın zamanda
canımcım evden aradım o yüzden ulaşamadım ne güzel gezmişsiniz sizde eşinde alışır bir an önce tatlım ne güzel keyiflenmiş adamcağız
göktuşta aynı Ahmet Yusuf gibi canımya o öksürdükçe benim içimden parça kopuyor çok şükür sık değil ama düşündürüyor yinede
bende pazartesi götüreceğim doktora
askerlik konusuna gelince bana kalsa hiç gitmese keşke
kendimi bedelliye kaptırmıyorum canımcım ama çıkarsada çok güzel olur hoş çıkmasada süresini kısaltmalarıda yeter bana
işe gelince eğer işi büyütürlerse çok iyi olacak tatlımya hem askerden geldikten sonra tekrar iş kurma gibi bir derdimizde olmaz
tamam burdan taşınmak için tek fırsatımız askerlikti ama herşeyi düşünmek zorundayız
dediğin gibi bi yandan tam bebeğimin büyüme evresi ve babası olmadan geçirmesini istemiyorum bir yandan da eğer seneye giderse 2 yaşında olacak oğlum o zamanda babaya düşkün olacak
çok kararsız kaldım daha doğrusu herşey eşimin iş durumuna bağlı eğer ortaklığa tamam derse gitme derim
ev konusuna gelince ilk defa eşim bu kadar istekli bebek yüzünden oda farkında kışın zor geçeceğinin
dua et bana tatlımyaaa hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun
öyle meltemcim bizde aynıyız
10 gibide babamızı kaldırdık onla oynadık biraz iyice yoruldu yavrumda öyle uykuya daldı şimdi
merhaba refiyecim geçmiş olsun sanada dinlenince başlamadan atlatırsın inşallah
hem eda nın ameliyatı hem utku hem gelen giden derken iyice yoruldun zaten
ne güzel annendesinde
keşke benimkilerde yakınımda olsa
evet canımya aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık durumları
çok iyi düşünmemiz lazım
ama dediğin gibi erteletme daha mantıklı geliyor bana
yurdagülcüm çok sağol canım inşallah bedelli çıkarda herşey çok güzel olur:)
bende idilimle seni öpüyorum canımcım
zeynebimm ne güzel ciciler almışsınız gizoşa hayırlı olsun kuzumun kıyafetleri güle güle eskitsin
inşallah ev durumunuzda hayırlısıyla gerçekleşir güzelim çok zor kiralarda oturmak bende çok zorlanıyorum .çünkü hiç kirada oturmamıştım . inşallah en kısa zamanda tamamlarlar evide
bizimde hakkımızda hayırlısı ne ise olur inşallah canımyaa
ama bu gidişle askere gidecekmiş gibi görünmüyor:)
bide taşınmayı çok istiyorum canımya evim hem sobalı hemde çok küçük birde eski ev olduğu için eksiği gediği bitmiyor. birde bebeğimi düşünüyorum kışın çok zor olacak bizim için eğer değiştirme imkanımız varsa neden olmasın
bahsettiğim evde daha 3 senelik falan ve kaloriferli
ayşecim çok geçmiş olsun paşaya canımya
yavrum benim kıyamam ona
özgecim banada öyle geliyor hem ikimizinde kafası rahat eder . sağolsun ailem her zaman destek ama yinede birikim yapmamız gerekiyor
inşallah hakkımızda hayırlısı ne ise o olur güzelim
ohh afiyet olsun kuzuma inşallah sever annesi
bizimki hayatta yemiyor hele bu dişten sonra tamamen huy değiştirdi kaşığı görünce kilitliyor ağzını
canımyaa evlilikte oluyor böyle şeyler malesef
kızına gelince daha alışma döneminde benim yiğenimde öyleydi kaç defa yengemi çıldırtmıştı
ama şimdi kimsenin demesine gerek kalmadan kendi oturuyor dersin başına ve çok disiplinli
slm kılzar bır suru alıntı yaptım ama hepsi ucup gıtmısssss
aklımda kalanları yazayım
refiyecım ede ıyılesmıstır ınsallah
zeeynepcım berat arende kulagıyla oynayıp duruyo yrn bende goturecegım dr a grıp de cabası.ev ısınızı de allahım rast getırsın ınsallah
fundacım goktug a da gecmıs olsun canım bızde atlatamadım hala agrı kesıcı verıyorum ara ara burnumuz cok kasınıyo
özgeee kaynanaya ıyı guvenıp sacını boyatmıssın valla benımkı onune otursan sac koymazdı basımda heralde:)
özgürcüm benım esımde oyle canım yaa bu erkeklerın akılları basına nasıl gelecek bılmıyorum sabrımı zorluyo valla bazen tel i bıle acmak ıstemıyorum
jalecim bence seneye gıtmesı daha mantıklı canım hem bıraz bırıkım olur rahatlamıs olursunuz bebegın buyumus olacak dıye de kafana takma canım bak benımkı muebbet asker allahım bı kolaylık verıyo
aysecim gecmıs olsun ınsallah en kısa zamanda atlatırsınız ıshal cok kotu buyuk ınsan dayanamıyo hastalıga el kadar kuzular napsın
meltemcim allah agız tadıyla yedırmeyı nasıp etsın kıslıklarınızı canım
tarhancım mrb sende mı konyadasın?bu arada gecmıs olsun kaan a gozunuzaydın temız cıkmıs sonuclarınız
hepınızı optuk teyzoslar yazmayı atladıklarım varsa kusura bakmayın kızlar berat aren uyandı yıne
Merhaba kızlar,iyi pazarlara.s
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler sefalar getirmişler.
Fundacığım (osmaniye)geçmiş olsun canım.Dün osmaniyedeydim senide arayıp görüşmek istedim ama çok kısa kaldığım için arayamadım
Hayriyeciğim kaynanan için ....ürer kervan yürür diyorum boşvermek kolay değil canım biliyorum ama sabır işte.Sen üzülürsen poyrazda üzülür sonra.Benim gibi yaparsın sende sadece merhaba merhaba o kadar.
Refişimmm sanada utkumuzada geçmiş olsun.
Zeynom, gizemcime geçmiş olsun,yeni cicilerinizde hayırlı olsun canım.Kendi evinizede en kısa zamanda taşınırsınız inşallah.
Fundacım goktug a da gecmıs olsun ,arabanızda hayırlı olsun sefanız olsunn .Kıskananlarda çatlasın:))
Özgem Saçların hayırlı olsun canım.Kıss iyi güvenip oturmuşsun önüne.Hem saçını boyayıp hemde ahhh şu saçları bir yolabilsem diye düşünmüşmüdür demeden
de geçemeyeceğim.
Özgürcüm ERKEKLER HEP AYNI CANINI SIKMA CANIM.ÖNCE ÜZERLER SONRADA BİNBİR ÖZÜRRR.
jaleciğim Geçmiş olsun Ahmet yusufumuza canım.Askerlikkonusunda da öncelikle hakınızda hayırlısı olsun ama seneye gitmesi daha iyi olur gibi geldi bana.
Denizimmm geçmiş olsun bacım.İnşallah hemencecik iyileşecek mehmet salihimiz.Oyyy yerim ben onuuuu.
Meltemciğim,Geçmiş olsun canım bennuda rahatsızmış.
Tubimmm geçmiş ler olsun kaanımıza çokşükür hiçbişeycikler çıkmamış. Bu arada özlettin kendini cancağızım.
Unuttuklarım varsa kusuruma bakmasınlar.
Bi de benden haber Ömer Eymenin ilk incisinin ucunu gördük çokşükür dün Tamda yarıyaşında:) Çok huzursuz ve iştahsız azcıkta ishal.Zaten iştahsızdı iyice iştahsızlaştı malesef.--------------------------------------------------------------------------------
dişimiz çıktı yaşasınnn şimdi gördüm 1 haftadır huysuzluğumuz bundanmış meğer
nasıl başlasam ne desem bılmıyorum.gunlerımın gectığı bu sayfaya tekrardan gırmek sızlerden bıseyler okumak nekadar guzelmış.ben yıne sızlerden aylarca uzak kaldım evde bılgısayar yok artık bı turlu gıremedım.esım ışyerınden getırdı bırgunluğune gırme ımkanı buldum.bıtek zeynebın telı vardı bende oda sılındı.telın sarj yerı bozuldu tamır ederken beyın kısmı sarj yerıne yakın oldugundan sılınmiş.oğlumla oynarken hep dıger kuzular aklıma geldı .acaba emekleyen varmı dış cıkaran varmı nasıl buyumuşlerdır dıye hep aklımdan gecırdım.gızem,goktuğ,kuzey,kaan kaptan,,eymen,utku,ada,ahmet,poyraz,mehmet salıh,meltem canım kızının ısmını unuttum ,ve unuttugum butun bebişler...canlarım umarım hepınız saglıkla buyumuşsunuzdur..sızlerı cok sevıyorum kendınıze ve yavrularımıza ıyı bakın tekrardan gorusmek uzere...opuyorumm...ne kadar uzak kalınırsa kalınsın aklımın gonlumun bıyerlerındesınız..
kızlar iyi geceler
oğlumun ishali ve ateş durumu devam ediyor
doktor mantar olmuş dedi tedaviye başladık
dua edin paşama
ben bugün gizoşa kızarmış ekmek aldım kızlar birde marketten çeşit çşit kaşık mamaları aldım milupanın ilk denememiz yine fos çıktı bu kız bana çekmeyecek ne sebze seviyo ne tahıllı bişey yaa ne yapayım bende bugün gelen tarhanadan yapıcam artık bu aydan sonra bugün azıcık yaptım dışarı çıkmadan yedi:))ilk ağzını buruşturdu sonra yedi kayınvalideme talimat vermiştim hemen yapmış:))getirmiş ee o kadarda yapsın dmi ama yaa birde sebze çorbası falan vardı milupanın onlardanda 3 adet aldım fasulyeli falan bakalım yarın onlardan yiyecekmi bizim zilli
zeynocum olsun öeni değil bir yada iki kez gydirnmiş olman da sorun değil tum anneler bu sekilde satıyor
neler satılıyor bir görsen şaşarsın...
pusetler,beşikler,hastane çıkışları,hamile kıyafetleri,biberon ısıtıcılar,emzik,kanguru ,vs........
hatda oyuncaklar bile....
valla be bir ara detaylı bir ayıklama yapmayı düşünüyorum...
kalmasın elimde ne gerek var hem ikinci cocuğa kadar ohooooo daha guzelleri çıkacak elbet....
hamile kıyafetlerimide satıcam ben hamile alınca tekrar demode olcak çünki...ben şimdi faceden atyorumsana sitenin linki canım
Bu arada eşimle aramız bozulduGece çalışıyor yoruluyor, geliyo bana sarıyo uyuz klava:
2 gündür kavgalıyız. Kırıyor beni. Özür diliyo, yine kırıyo kötükedihüsoBakalım hayırlısı
Herkese iyi geceler
hayrıyecım buyuk bı sıkıntı atlatmıssın ama sukurler olsunkı sevgılı annen ıcını rahatlatmıs caım benım bosuna sınırını bozdular
jalecım cok zor bır karar canım askerlık olayı ama son dedıgıne katılıyorum canım oglusun buyuyunce babasında ayrılması daha zor olacak ama tabı en mantıklı olanı daha ıyı bılırsınız bu benım fıkrım caım heee tabı su da var bedellı cıkarsa en guzelı olur sızın ıcın caım ahmet yusufumu ve senı kocaman optum bıtanem
denızcım canım ya gecmıs olsun pasama tatlım ıdıl de ole gunlerdır sureklı 37.1 - 37.5 arası oynuyor atesı bende dıse baglıyorum bı cıksada rahatlasa bebegım
ozgecım bu arada sacının rengını merak edıyorum canım
kızlaryaa kafam çok karışık
hemen konuya gireyim eşim askere gidecek biliyorsunuz . şubatta tecili bitiyor . askerlik şubesine gidip sormuş tecilim bitince ne zaman alırsınız diye onlarda sıraya koyuyoruz en erken 2012 şubatında demişler. ama eğer şimdi bozdururda en geç kasımda . hiçbirşekilde şimdi bozdurmasını istemiyorum şubatta gider diye düşünüyordum bebeğimiz daha büyümeden
ama dün eşimle konuştuk ben önümüzdeki sene gitmek istiyorum o zamana kadar hem borçlarımı sıfırlamış hemde birikim yapmış olurum kafam rahat giderim diyor birde iş ortaklığı teklifi var ve işi büyütmeyi düşünüyor. bu konu kesinleşmiş değil
eğer bu iş olursa ve bedelli askerlikte çıkarsa bedelli yaparım diyor zaten ben askerde olduğum süre zarfında o para gidecek diye. şimdi bedelli yapması tabiki benim işime gelir tamam sıkıntı çekeriz ama en azından eşim yanımda olur.
ya aslında bedelliyide geçtim eğer askerliği ertelerse o zaman evdende taşınırız diyorum . çünkü evimiz sobalı ve küçük. ee bu kış bebeğimizde emeklemeye başlayacak bir odada tutamamki. şu anda oturduğum sokakta bir ev var kaloriferli ve yeni daire hemde bu ev ortaklık teklif edenlere ait. gündüz konuştuk eğer bu kış askere gitmeyeceğim diyorsan o zaman taşınalım dedim akşama konuşuruz dedi.
sizce ne yapmalıyım bu şubatta dilekçe verip askere mi gitsin yoksa 1 sene daha mı bekleyelim o süre zarfında da birikim yapsın ? offf bebeğimde seneye büyümüş olacak o zaman ayrılması daha zor olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?