çook saol tatlım yaa.. özleştik valla... gelsene kız gündüz 5 dk.da olsa.. benim inan hiç vaktim yok.. arıcam diyorum bi bakıyorum akşam olmuş kalıyo.. hele bide hastalığımızcicim utkuya geçmiş olsun.ee huyu değişiyo bakıyorumda büyüdükçe utku beyin ama normaldir.yani.çok çok geçmiş olsun inş. kısa sürede öksürüğüde geçer çok özledim bu arada görüşemiyoruz.çok çok öptüm cicimopuyorumnanaktan
:gitme: :Saruboceq: inş. canım inş..geçmiş olsun utkuya.bizde de aynen diş,soğuk algınlığı hepsi biri birine girdi.inşallah çabucak geçer sıkıntılı zamanları
maşallahh yeğenime de.. kızz sizden nası bi bebe bekliysin sen yaa.. bacı sanki kendi 1.80 de bebesini de öyle istiyii :))) maşallah iyi benim paşamm... geçmiş olsun tekrardan..merhaba kızlar
çok teşekkürler yazan herkes için
doktora gittik bugün
kilomuz 6.200 çıktı
boyumuz 63 ay dedim bu bebe benim mi hemde 6 aylık hahahahaha zayıf kısa bişi olcek bu galiba dedim doktor gayet iyi dedi obez mi yapçen çocuğu dedi
sünnet olacağız haftaya deil sonraki hafta pipiş deliği ufakmış
ishali ve ateşi düştü ama ağlama krizleri başladı hemde nasıl cırrık cırrık üstüne de kustu hemde ne kusma sonrada sızdı şimdi mamasını vereceğim bizden bu kadar..
Akadaşlar merhaba;Parapen hakkında bilgisi olan var mı?Bu çok önemli bir konu.Kansorejen bir madde ve bütün bebek bakım ürünlerinde,ıslak mendillerde,kan şuruplarında bile var.Dikkatli olmamız lazım.
canım geçmiş olsun tatlım.diyorumya soğuklar birden geldi bütün bebeler annelerin çoğu herkeste hafif bi hastalık var.süt iznini inş.ayarlarsın tatlım.iş yerinin sapa bi yer olması kötü olmuş ya inşallah herşey zamanla düzene girerHayırlı olsun incisi:))Diş buğdayı yapınzemuszemus
Ne o kız bir cee deyip kaçıyosun? Nasıl gidiyor spor Kaç kilo verdinkaydirigubbakcemile2 Hadi canım sen bi de Tolstoy'u bitir gel. aklinialirimsmileHadi canım benimkaydirigubbakcemile3
Peditus ateş düşürücü değil miydi canım. Öksürük için niye onu verdin ki?bilmiyorumkismile
Üzülme bebişler çabuk süzülür, çabuk toparlanırlarmış. İyileşince eskisinden daha tombik olur. Hem 8,670 kg az mı canım. Sana göre azsa biz 7530 ile karalar bağlayalım:1no2:
Zor durum tatlım yaa:umursamaz:
Ama çocuk ortak olunca mecburen babası da alıp istediği yere götürüyor tabiiaklinialirimsmile
Geçmiş olsun canım
Benim oğlan da hasta. Offff yaaa...:1no2:Bu ne böyle salgın mı var ne:1no2:
Öksürüyor. Doktor bricanil ver dedi. :Cts görüştük. 2 gün ateşi veya iştahsızlığı olursa acil getir dedi. Ama olmadı bricanile devam ediyorum. Çok korkuyorum bronşit olur diye yaa. Bronşit bir kere oldu mu yer ediyor. Her hastalandığında tekrarlama riski çok yüksek oluyormuş. Kızımda öyle oldu mesela:umursamaz:
Bugün işe başladım:1shok: Amaniiin meğer herkes beni bekliyormuş. benneyaptımkiYerimi falan hazırlamışlar. Hadi başla laelaelaelaelaelaelaelaelaelae Bir kişi doğum iznine ayrılmış. Bir kişi de yıllık izinde. Yalnız kalmış, boynu bükük olmuşlar. Yoğundu yani. Yeni binamız yapılmış. Oraya gittim. Fena değil. Beğendim tabii herşey yeni yeni. Süt sağım pompasını da götürmüştüm. Orda süt sağma odası yapmışlar. :Fakat yetersiz kalıyor. Çok kalabalığız. O kadar çok süt sağan varki:1shok: Gülermisin ağlar mısınaklinialirimsmile Odaya giriyoruz herkez memeleri çıkartıyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Çalışan anne olmak ne zormuş yaaav:1shok::1shok::1shok:
Süt iznimi konuşalım dedim amirime, savsakladıkötükedihüsoYarın konuşuruz dedi.kötükedihüso
Yeni taşındığımız işyeri binası öyle biryerdeki sapanın sapası, dağın başında. Normalde mesai saatlerine ayarlı servisle gidip geliyorum. Kendi imkanlarımla gidip gelmeye Asla vasıta bulamam. 1 gün olarak toplu kullanmak istiyorum ama kullandırmazlarsa vasıta bulunamadığından süt iznimi kullanamıycam. Yazık değil mi bebeciğime benim :a015:
Ne olur kızlar benim için dua edin inşallah haftada 1 gün toplu olarak kullandırırlar şu süt iznimi :Saruboceq:
Bu arada alıntıları okuyup mesaj yazarken yine sağım yapıyordum(yarın için bebişime stok) Farketmemişim sütüm taştı üstüm başım battı. kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıDeğiştirmeye gidiyorum.Byeeeee
sinirden ölmek üzereyim boğucam bi gün bu kızı görümce değil görümcek....
yaa sabahtan akşama kadar hiçbirimiz oturmadan durmadan ev işleri için koşuşturuyo beni en iyi siz anlarsınız die düşünüyorum. 1 aydır bnm görümcek giresundan gelen kuzenimizin fizik tedavi gören kuzenimizin yanında kalıyodu. hastanede 9 dan 1 e kadar egzersiz yapılıo 1 den sonra herkes dinlensin die hiç bişi yapmıyolar. nasıl oluyosa bnm görümcektemi egzersiz yapyıo bilmiyorum, "akşama kadar çok yoruluyolarmış pestilleri çıkıomuş". nasıl bu kadar yoruluo anlamıorum baktığı kız yürüyebiliyo kendi kendine kalkabilio ben hergün engelli eşimin kalkmasına yardım ediyorum egzersizini ben yaptırıyorum. temizlik yapıorum çocuk bakıyorum ama nedense -beni robot sanıyolar galiba- benim yorulmaya hakkım yok. hafta içi hastanedeler hafta sonu evdeler. hafta sonu olupta eve geldiklerinde görümcekim yorgunluktan akşama kadar uyuyo bi işe elini sürdüğü yok. 1 aydır kendimi paralıyorum ev işi yapabilmek için kayınvalidemde çalışıo 5 kişi hafta sonu 7 kişi için yırtınıyorum bişiler yapabilmek için. yinede hep kötü ben oluyorum 15 günlük lohusayken görümcek uyurken 3-4 saatlik uykuyla kalkıp buzdolabı temizledim kayınvalidem istedi diye. ne lohusalık yaşadım nede anne olduğumun tadını çıkarabildim. geçenlerde kayınbabamın bi akrabası "asalaksınız siz" demişti. hakkettende öyle hem kayınbabam hemde görümcekim tam bir asalak! çok kötü alıştırdım onları. beni bu kadar çileden çıkaran olayı anlatayım. hasta kuzenmiz taburcu oldu bu gün hastane işleri vardı. hasta olan kız sabah 7 de kalktı hazırlandı. benim görümcekin uyanmasını bekledi. benim görümcek 9 da kalktı uyuşuk uyuşuk hazırlanmaya başladı. bende o sırada kahvaltı hazırlıyodum aç gitmesinler diye. o sırda ebru acıktı ağlamaya başladı benim görümcek almış ebruyu kucağına mutfaya yanıma gedi "bu ağlıyo" acıktı dedim bende ve kahvaltıyı hazırlamasını ima etmeye çalıştım ama beceremedim sanırım "karnı acıktı emzirmem lazım ama kahvaltıda hazırlıyorum napsamki dedim" ne dese beğenirsiniz "şurdan mama hazırlada yedirim" sinir iice beynime sıçradı bişi demedim sonra emziririm dedim içeri gitti. ebru durmayınca aldım ebruyu ben ebruyu emziriyorum sen kahvaltı tepsisini içeri götür dedim ve odaya girdim. bunlar yine uyuşuk uyuşuk kahvaltı ettiler süslenip püslendiler saat oldu 11.30 zavallı kız 7 den 11.30a kadar benim görümcekin hazırlanmasını bekledi. o saattede öğle tatiline giriyo diye 1 de çıktılar. neyse hastanede işlerini halledebilmişler bide taburcu oldukları hastaneye gitmişler orda arkadaşları varmış onları ziyarete gitmişler. bu arkadaşlar onları bırakmamışlar akşam 7 de geldiler eve. ben bütün gün çamaşırdı ebruydu eşimin banyosuydu yemekti uğraştım bide kpss ye çalıştım. gülüşe gülüşe eve geldiler. bi de öyle ters bi zamanda geldilerki bi taraftan ebru ağlıyo bi taraftan eşim banyodan çıktı onu giydiriyorum yemek hazırlanmadı. onlar o şekilde gelince iice sinir oldum küfür gibi yaaa sinirden ölmek üzereyim bunları anlatacak kimsem yok ne annem ne babam nede bi ablam...
dünür nedisen ne oldu yaa yinemi geldile pattadanak
eeee alıntıları yaptık sıra bizden haberlere geldi bizde bugün gizoşu kbb götürdük en sonunda dedim eşime bu böyle çocuk doktoruyla olmayacak ne oldu bize boşyere antibiyotik kulllandık 4 gün kızımda maşallah bişeycik yokmuş iltihap falan doktorumuz belki içi kaşınıyo belkide organlarını tanımaya başladı dedi burnunu kulağını tutar dedi büyüdükce dedi ve çok önemli olanı ise akıntı ve hızı bitmyen ağlama varsa o zamn şüphelen dedi akıntı olmadan kolay kolay olmaz annesi merak etme dedi bir merhem yazdı bununla temizle kulaklarını dedi kaşınması flan geçicek dedi ve beni tebrik etti ilk defa dedi bir anne kulağını bebeği utyo diye geliyo dedi diğer anneler akıntı olmadan gelmiyo dedi eşimde bizimkisi 2 kere öksürse gelier dedi :))artık gizoşuma yoğurdunu yedirebileceğim ve bu güzel haberlerden sonra kızımla bir güzel gezdik babasıyla çokta keyif alarak maşallah yavruma o sağlıklı olsunda gerisi mühim değil
merhaba kızlar
çok teşekkürler yazan herkes için
doktora gittik bugün
kilomuz 6.200 çıktı
boyumuz 63 ay dedim bu bebe benim mi hemde 6 aylık hahahahaha zayıf kısa bişi olcek bu galiba dedim doktor gayet iyi dedi obez mi yapçen çocuğu dedi
sünnet olacağız haftaya deil sonraki hafta pipiş deliği ufakmış
ishali ve ateşi düştü ama ağlama krizleri başladı hemde nasıl cırrık cırrık üstüne de kustu hemde ne kusma sonrada sızdı şimdi mamasını vereceğim bizden bu kadar..
ankarada kış.... kaloriferi yakmış bulunuyorum...
Hayırlı olsun incisi:))Diş buğdayı yapınzemuszemus
Ne o kız bir cee deyip kaçıyosun? Nasıl gidiyor spor Kaç kilo verdinkaydirigubbakcemile2 Hadi canım sen bi de Tolstoy'u bitir gel. aklinialirimsmileHadi canım benimkaydirigubbakcemile3
Peditus ateş düşürücü değil miydi canım. Öksürük için niye onu verdin ki?bilmiyorumkismile
Üzülme bebişler çabuk süzülür, çabuk toparlanırlarmış. İyileşince eskisinden daha tombik olur. Hem 8,670 kg az mı canım. Sana göre azsa biz 7530 ile karalar bağlayalım:1no2:
Zor durum tatlım yaa:umursamaz:
Ama çocuk ortak olunca mecburen babası da alıp istediği yere götürüyor tabiiaklinialirimsmile
Geçmiş olsun canım
Benim oğlan da hasta. Offff yaaa...:1no2:Bu ne böyle salgın mı var ne:1no2:
Öksürüyor. Doktor bricanil ver dedi. :Cts görüştük. 2 gün ateşi veya iştahsızlığı olursa acil getir dedi. Ama olmadı bricanile devam ediyorum. Çok korkuyorum bronşit olur diye yaa. Bronşit bir kere oldu mu yer ediyor. Her hastalandığında tekrarlama riski çok yüksek oluyormuş. Kızımda öyle oldu mesela:umursamaz:
Bugün işe başladım:1shok: Amaniiin meğer herkes beni bekliyormuş. benneyaptımkiYerimi falan hazırlamışlar. Hadi başla laelaelaelaelaelaelaelaelaelae Bir kişi doğum iznine ayrılmış. Bir kişi de yıllık izinde. Yalnız kalmış, boynu bükük olmuşlar. Yoğundu yani. Yeni binamız yapılmış. Oraya gittim. Fena değil. Beğendim tabii herşey yeni yeni. Süt sağım pompasını da götürmüştüm. Orda süt sağma odası yapmışlar. :Fakat yetersiz kalıyor. Çok kalabalığız. O kadar çok süt sağan varki:1shok: Gülermisin ağlar mısınaklinialirimsmile Odaya giriyoruz herkez memeleri çıkartıyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Çalışan anne olmak ne zormuş yaaav:1shok::1shok::1shok:
Süt iznimi konuşalım dedim amirime, savsakladıkötükedihüsoYarın konuşuruz dedi.kötükedihüso
Yeni taşındığımız işyeri binası öyle biryerdeki sapanın sapası, dağın başında. Normalde mesai saatlerine ayarlı servisle gidip geliyorum. Kendi imkanlarımla gidip gelmeye Asla vasıta bulamam. 1 gün olarak toplu kullanmak istiyorum ama kullandırmazlarsa vasıta bulunamadığından süt iznimi kullanamıycam. Yazık değil mi bebeciğime benim :a015:
Ne olur kızlar benim için dua edin inşallah haftada 1 gün toplu olarak kullandırırlar şu süt iznimi :Saruboceq:
Bu arada alıntıları okuyup mesaj yazarken yine sağım yapıyordum(yarın için bebişime stok) Farketmemişim sütüm taştı üstüm başım battı. kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıDeğiştirmeye gidiyorum.Byeeeee
özgürcm sarımsağı ezip bi tülbente sardım astm beşiğe öksürmüyo hiç uyurken iyi geldi bence oda fena kokuyor ama değer ya iyi geldi yinede....
ayşecm maşallah mehmet salihe...inşallah sünnetinide hayırlısıyla yaptırırsınız.
jalecm ne diyeceğimi bilemiyorum.çok üzüldm sadece bunu diyebilirm.bu akşam arayacaktm seni aslında ama süper kocam ın süper anası ile babası geldi.sinir insanlar artık deli oluyorum onlara
slm kızlarr.. umarım herkes iyidir... sabaha kadar tek damla uyumadık.. utkuyu emziriyorum uyuyo yatırıyorum,bir çığlıkla uyanıyo ben daha yatağıma yatamadan... yine sil baştan tekrarlyoruz yine aynı.. sanki bir yerini kesiuyolarmış gibi ağladı durdu.. vee utkunun öksürüğü tam gaz devam.. gümbür gümbür.. hiçbişeyi olmadan antibiyotiği dayayan dr.umuz bu kez ciddi bişey yok dedi.. ama 4 gün kullan peditus ,mukotik.. gel dinleyrelim dedi. yarın gidicez yine.. bakalım yarın ne dicek..ne zamandır kafama takılan utkunun doğduğundan beri göz yaşı dökmeyişi diye bi olay kalmadı artık.. bugün bir huysuuzz anlatamam... şimdi de uyudu 5 dk. ancak uyur bi yazayım dedim bu arada... yavrum huysuzluğundan,öksürüğü,burun akıntısı,diş sancısı artık hangisindense gözyaşlarıyla ağladı( kahroldum.. ben bi yanda o bi yanda döktürdük :..( inş. iyileşir kuzum bi an önce...
hasta olanlara geçmiş olsun...
mehtapçım.. eymenimin dişi çıkmış.. gözünüz aydın.. gerisi de sağlıkla sorunsuz gelsin inş..
başka diş çıkaran da varsa hayırlı olsun...
ahanda uyandı bile.. byyy...
Günaydıneeee alıntıları yaptık sıra bizden haberlere geldi bizde bugün gizoşu kbb götürdük en sonunda dedim eşime bu böyle çocuk doktoruyla olmayacak ne oldu bize boşyere antibiyotik kulllandık 4 gün kızımda maşallah bişeycik yokmuş iltihap falan doktorumuz belki içi kaşınıyo belkide organlarını tanımaya başladı dedi burnunu kulağını tutar dedi büyüdükce dedi ve çok önemli olanı ise akıntı ve hızı bitmyen ağlama varsa o zamn şüphelen dedi akıntı olmadan kolay kolay olmaz annesi merak etme dedi bir merhem yazdı bununla temizle kulaklarını dedi kaşınması flan geçicek dedi ve beni tebrik etti ilk defa dedi bir anne kulağını bebeği utyo diye geliyo dedi diğer anneler akıntı olmadan gelmiyo dedi eşimde bizimkisi 2 kere öksürse gelier dedi :))artık gizoşuma yoğurdunu yedirebileceğim ve bu güzel haberlerden sonra kızımla bir güzel gezdik babasıyla çokta keyif alarak maşallah yavruma o sağlıklı olsunda gerisi mühim değil
günaydın tatlım .nasıl oldu poyraz öksürüğü geçtimi çok soğuk ya sobayı kurcam bu gidişle uyy donuyorum.inşallah canım geçicek diye ümit ediyorum tüm bebelern öksürüğü geçer inş.aynen canım içimden gelmiyo artık soğumuşuz bayab belli.zaten görümcemin bi vukuatı olmuş geçende eşim bana söylememişti konuştular burada sormadm bile beni ilgilendirmiyolar
ıyı aksamlar kızlar
bennunun göbegı kızarmıs apar topar saglık ocagına göturdum
mantar olmus kalın gıydırıyorum ya terlemıs ondan olmus
batıkonla pansuman yapıyorum
gecmıs fılan okuyamıyorum kusura bakmayın
ıyı aksamlar kızlar
ıyı aksamlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?