2010 Nisan Anneleri

günaydın kızlarrrr... sabaha karşı 4 buçuktan 6 buçuğa kadar 2 saat olmak üzere deliksiz uyudum :) yuppii..ne güzelmiş 2 saat uyuyabilmek :)) utku da uyanmak üzere aslında ama 2 sayfacık geçmişe cvp yazmasam da olmaz.. eda da kahvaltı yapıyo birazdan da o çıkıcak evden.. koşturmaca başlamış durumda.. bu tempoda hala kilo veremeyip almayı becerebildiğim için kendimi ayrıcana tebrik edip herkese iyi günler diliyorum... :)))

jalecim... ne diyim güzelim yaa.. geçen gün konuşulmuştu ben bir daha götürmez diyodum ama sonuçta babaannesi diye mi düşünüyo ne bileyim ki.. inş. sorun çıkmaz aranızda.. aile içi huzursuzluk en hoşlanmadığım durum

özgecim.. maşallah kuzeyimize de kilosu da boyu da iyi bacım yaa neyi dert ediyosun.. sağlığı yi olsun da... diş görünmüyo demiş dr. ama size 10 güne kadar dememişmiydi ki yaa.. benmi yanlış hatırlıyorum...

tubii.. kız biz demedikmi kaan sapasağlam diye.. çok şükür bak hiçbişeyi yok paşanın.. maşallahh..
çook saol tatlım yaa.. özleştik valla... gelsene kız gündüz 5 dk.da olsa.. benim inan hiç vaktim yok.. arıcam diyorum bi bakıyorum akşam olmuş kalıyo.. hele bide hastalığımız utku feci huy değiştirdi valla.. bebekken ne iyiymiş oysa.. çok saol amin inş..
geçmiş olsun utkuya.bizde de aynen diş,soğuk algınlığı hepsi biri birine girdi.inşallah çabucak geçer sıkıntılı zamanları
:gitme: :Saruboceq: inş. canım inş..
maşallahh yeğenime de.. kızz sizden nası bi bebe bekliysin sen yaa.. bacı sanki kendi 1.80 de bebesini de öyle istiyii :))) maşallah iyi benim paşamm... geçmiş olsun tekrardan..

iyi günler herkese.. unuttuğum varsa kusuruma bakmasın nolurr... utku uyandı bile...

Akadaşlar merhaba;Parapen hakkında bilgisi olan var mı?Bu çok önemli bir konu.Kansorejen bir madde ve bütün bebek bakım ürünlerinde,ıslak mendillerde,kan şuruplarında bile var.Dikkatli olmamız lazım.

canım benim bildğimde aynen sin gibi kansorejen madde olduğu ve kesinlikle içinde parapen olan şeyin kullanılmaması gerektiği....kan şuruplarında olduğunu bilmiyordm ben bi dr dan duymuştm daha doğrusuu üst komşum anlattı

canım geçmiş olsun tatlım.diyorumya soğuklar birden geldi bütün bebeler annelerin çoğu herkeste hafif bi hastalık var.süt iznini inş.ayarlarsın tatlım.iş yerinin sapa bi yer olması kötü olmuş ya inşallah herşey zamanla düzene girer

canım öyle insanlar için kendini niye bu kadar yoruyosunki ben olsam benim bebeğimde var derim bu adar işi yapamam.ben yani biz evde 3 kişiyiz ama her zaman her şeye ben koşamam eşimede arasıra sorumluluk veririmki bilsin bazı şeylerin kıymetini....

dünür nedisen ne oldu yaa yinemi geldile pattadanak

yok canım ya pattadanak olmadı aslında.eşimi aradılar çağrı attılar daha doğrusu eşim ne diyeyim dedi gelmesinler desem çocuk hasta dedirtsem gelcekler sen bilirsin dedim.eşim demişki çocuk hasta onlarda gelelim demişler iyileşince gelin dememişler.göktuğa antibiyotik başladm onlar gelincede kucağa almak istiyolar bende istemiyorum çünkü oğlanın ağzının dibinde duruyolar Allahtan göktuğ uyudu baya uyandı onlarla 15 dk falan geçirdi çünkü ilacı,burun temizliği,karın doyurması falan.ufoyu yakmıştık ocuğu emzircem k.peder ben dışarı çıkayım demiyo soğuk odaya gittim daha göğsümü vermeden eşim annemler kalkıyo dedi insan bi der biz gitcez çocuk hasta burda emzir diye.bi garipler.hiç konuşmadım hallerini hatırlarını sordum.çünkü bana iyimisin bile demediler.ağzının ucuyla bi hayırlı olsun dedi.artık onların yüzünü görmek istemiyorum ya o kadar soğumuşumki onlardan şu son olaydan sonra

günaydın kızlarrrrrr.nasısınız,bebişler nasıl?biz bugün oğlanı dr a götürcez yine öksürüğü tam geçti diyorum yine başlıyo.sobayıda kurmadık acaba üşütüyomu çocuğum ya tekrar.dün gece baya öksürdü yine 3.30 a geliyodu yattığımda.bakalım başka bi ilaç mı vercek dr.broşlarına inmesinden korkuyorum ya kötü öksürüyo çünküsenağlama

maşallah annemize..bilinçli hassas anne seniii:) bende tebrik ediorum ayrıca canım..biz dikkatli olalımda yeterki.allah korusun tüm melekleri..diş içinde bebekler kulaklarına dokunurmuş öle okumuştum bi yerde..aman bişi çıkmadı ya bundan ii müjde olmaz..

geçmiş olsun mehmet salihe..boyu kilosu gayet ii annesi.sünnet işi ne ii aradan çıkacak bizimkide seneye yaza kaldı artık babamız öle buyurdu..davullu zurnalı yapacağı için..inşallah salihcim bian önce iileşir..yerim onu ben zeytin gözlüm

ankarada kış.... kaloriferi yakmış bulunuyorum...

aaaaaaaa okadar soğuk yani...buralarda soğuk ama ben henüz yakmadım..

peditus doktorumuz verdi öksürüğü için ay ne bilim kız nie verdiki ozaman..işin hayırlı olsun sende startı verdin demek..senin durumun zor ama muhakkak süt hakkını kullan..öle şey olurmu o ki uzak biyer okadar millet bence günlük yapılmalı yaa toplu olarak..böle böle gider sütün hazır varken sefasını sürsün kuzun..

kız sarımsağı bende koyayım varsın koksun heryer yeterki oğlumun öksürüğüne ii gelsin..

ayyy gözyaşını yerim onun ben.kıyamam ona..mızırdanmaları bişi deilde gözyaşlarıyla ağladığı zaman bende kahroluyorum yaaa.çok geçmiş olsun utkuyaa..rabbim acil şifalart versin

günaydınlarrrrrrrrrrr tüm bebeller huzurlu mutlu sağlıklı olsun annecikleride huzurlu mutlu ..rize yine soğuk yine sıkıcı bi gün.sokakta kimsecikler yok..işe giriş saatimiz yarım saat önceye çekildi yani artık 8,30 da işbaşı yapmam gerekio ..ama her ne hikmetse çıkışlar geri çekilmio güya kış tarifesi.ne kadar çalıştırabilirsem muhabbeti yani..özel sektör işte bunca yıl boşa okumuşum bukadar neyse akşamımız güzel geçti oğlum 20,30 da uyudu ara ara uyandı ama karnı tok olduğundan sadece memesini ağzına verip beşiğini salladım tekrar uykuya daldı.benimki genelde sabaha karşı coşuyo.sabah gene dellendik ana oğul ve 6,30 da ayaktaydık gerçi 6,30 da kalktık ama gene geç kaldım işe.yetiştiremiom ayol yaa kahvaltısı giyinmesi benim giyinmem evden çıkmamız derken olmuyo bi türlü..ananeye bırakıp son sürat işe geldim..umarım huysuzlanmaz orda...]

fundammm günaydın canım..anlayışsız insanlar işte napacaksın..sende ii etmişisn oh yüz verme işte ölee.zaten insanın içinden gelmioki..canım göktuşum çok geçmiş olsun inşallah geçer öksürüğü..

günaydın tatlım .nasıl oldu poyraz öksürüğü geçtimi çok soğuk ya sobayı kurcam bu gidişle uyy donuyorum.inşallah canım geçicek diye ümit ediyorum tüm bebelern öksürüğü geçer inş.aynen canım içimden gelmiyo artık soğumuşuz bayab belli.zaten görümcemin bi vukuatı olmuş geçende eşim bana söylememişti konuştular burada sormadm bile beni ilgilendirmiyolar

Günaydın
Geçmişler oolsunn ...Gizoşun bişeyciği olmamasına sevindim..ohh gezmelere de gidilmiş maşallah size

Poyraza ve Göktuğa geçmiş olsun hemencik iyi olurlar inşallah..
Heryer sogudu sanırım aman dikkat etmek lazım dün beri burasıda hafif esmeye başladı artık pencereleri kapattım

sibelcm geçmiş olsun dileğin için sağol tatlım.buralar baya soğudu 15 dereceye kadar düştü sıcaklık gündüz sıcaklığı bu gece daha da soğuk sobayı bu akşam veya bu hafta içi kurarım şimdilik ufoyla idare ediyoruz

mrb hanımlar geçmişi okudum alıntı yapıyordum ama benim kız uyandı hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun kaynana görümceden çekenlerede Allah sabır versin hjepimizde bu dert var ya anlamıyorum ben bu insanları çözümsüz mesele bunlar

kimseler uğramıyo artık buralara msnciler ve faceciler siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ıyı aksamlar kızlar
bennunun göbegı kızarmıs apar topar saglık ocagına göturdum
mantar olmus kalın gıydırıyorum ya terlemıs ondan olmus
batıkonla pansuman yapıyorum
gecmıs fılan okuyamıyorum kusura bakmayın

geçmiş olsn ya kıyamam canım ya

slm kızlar inşlh bu gece msnd e olcam kuzi uyursa ve bende onunla uyuya kalmasam...
bizde şimdi elektirikli sobayı yaktık oğlumun burnunun ucu donmuş kıyamam...bu araa sanırım esra geldi tatilden,aysecim sende uygunsan buluşalım ya artık ...

geçmiş olsun canım yaaaa
bebişler çok çabuk kapıyorlar

geçmiş olsun tatlım..

günaydın herkeze topik hiç ilerlemiş hayırlar olaa..

Günaydınnnnn

hayriyecim bebekler hareketlenince zaman kalmıyor ki şimdi uyuttum elifi bi bakıp çıkıcam beni bekleyen çook iş var

öpüyorum hepinizi

kızlar tesekkurler gecmıs olsun dıleklerınıze
hayrıyecım hıc fırsat vermıyokı bebişler
valla emzırmeye ugrasıyom emmıyo oyna benle dıyo
dun 2 saat agladı annem bıyerı agrıyo mutlaka dıyo yok anlatamadım yere koyunca örumcege koyunca atese düşmüş gibi bagırıyo konus sarkı söyle bana dıyo annem hayret ettı bende bıyerı agrıyo sanıyom dıyo
ya işte bu yuzden selam bıle veremıyoz artık

sibelcm iyiyim canım dün göktuğ mızıranınca kalkmıştm pc başından.sen nasılsın tatlım?

meltemcim geçmiş olsun bennuya umarım daha iyidr.

selam güzel nisan anneleri ve bebişleri:)))))))

umarım herkez iyidir...

özgecim ben döndüm:)))))

slm kızlarr fırsat buldukca geliyorum oğlum sürekli ılgı ıstıyor sürekli oyun beklıyor bıratıgım anda basıyo yaygarayı sanki biyeri kopuyo. su anda kucagımda durmuyo sekılden sekıle giriyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…