[
günaydın herkeze akşam teyzemi görmeye anneme gidince annem poyrazı saatrlerce kucağından indirmedi.nasıl özlemişim ben dio hele babam bu bizim olsun siz başka çocuk yapın ben dayanamıom bi gün bile hasretine dedi:))canım ailem birilerine kapak olsun..annem yarın evdeyiz dedi akşam çıkıcaz oğlumu bana getirin dedi ay bisevindimki bugün içim rahat çünkü oğlum annemde yarında ben izinliyim zaten.şükürler olsun allahım yardım edio bana..oğlum daha sık öksürmeye başladı ve hapşırıyo eşimde grip oldu çok fena yaklaşma diom poyraza ama gene duramıo.sanırım oğlum hasta oldu.görümceminde çok dikkat ettiğini sanmıorum..inşallah kısa sürede atlatırız çünkü 6,ay aşımızda var dahada ateşlenemsin kuzum..gece eve geldik kuzenim bende kaldı poyrazı uyutup lafladık açıldım valla ii oldu..eşimde sanırım ablası ve annesiyle tekrar konuşmuş ama ne konutuklarını bilmiorum kuzenimin yanında soramadım o da anlatmadı boşver sen ii ol gerisi hikaye dedi..aşkımmm benim...bizden havadisler bukadar.ben ne zaman üzülsem allaha sığınsam hemen herşey istediğim gibi oluverio..şükürler olsun dualarım karşılıksız kalmıo..
kızlar bende hasta oldum.başım felaket dün akşam ilk defa erken yattım elim kolum kalkmıyo sanki.ütüm duruyo bi sürü misafir vardı gelecek iptal ettim.apim bu halde zor hem oğlanın gribide tam geçsin dedim.haftaya mı olur bilmiyorum en az 3 akşam misafirle geçer sanırım
ayşecim dişten olabilir canım Ahmet Yusuf ta aynıydıKızlar yaaa yazacam yazacam unutuyorum mehmet salihin ateşi var dün öğlenden beri 37,5
37,2 arasında geziyor birde ishal olmuş ya üstelik bende adet gördüm sancı sancı sancı ayy çıldırıyorum napim ben oğluşuma yaaaa
geçmş olsun canım inşallah hasta olmazoğlum hapşıriiii. nezle mi etcem acaba yaaa? bi de sebze çorbasını sevmedi. yani bizim tatsız tuzsuz olanını ama eve yapılan çorbayı şapır şupur, naneli, tuzlu... napsam ki?
aaa aşkolsun güzelimmm benimkini ilk sıraya yazman lazımdııgeçmişe bakamıyorum az sonra misafirlerim gelicek hasta olan bebişler varsa geçmiş olsun dertli olan gelinlerin kayınvalidelerini zaten bir gün topşama kampı gibi toplayacam aklımda bu fikir hatta onlara yeni birer eş bulucam belki dertleri zorları budur manyak karıların hepinizi kocaman öptük gizoş bişey yemiyo kulağı elinde sürekli çok zormuş gerçekten anne olmak
geçmiş olsun mervecimmslm kızlar 2 gundur gece nobetındeyız bız berat arenın gaz sancılarıyla basımız fdertte bırde ustu ne grıp soguk algınlıgoı eklendı sabah 5 de yatıyoruz aglayarak gecmıuse bakamnadım kızlar suan da da kucagımda mıuzlayan bı fare var optuk hepı nızı
eee ya benimkiisüpersn dünür senin kaynana benim kaynana,hayriye ve özge he birde ayşenin kaynanasını ilk alalım kampakaydirigubbakcemile3:roflol:
merhaba fundacım ne iyi görümcen varmış maşallah onaSlm kızlar..
Face girdim.bir de buraya bakayım dedim.
Çok yoruluyorum ama eve gelince kızımı gördüğüm an yorgunluk
Falan kalmıyor.
Evde görümcem var.o olmsa naparım bilmem.temizlik falan yapmıyorum yani ama işim hiç bitmiyor.
Daha adapte olamadım.6 aydır evdeyim.çok alışmışım.
Defne bensiz uyumuyor ya.babası çok zorlanıyor o yüzden.gelir gelmez emziriyorum hemen uykuya dalıyor.
Kzım uyandı.ben kaçar.
evet özgecim malesef saç kalmayacak yakında kafamda bekliyorum önerilerinislm kızlar..
gecmişi okudum anca bitirdim hemen aklımda kalanları yazayım kuzey uyurken yemek yapmam gerek çünkü bu ara bensiz durmuyor çünkü çok huysuz birazda burnu akıyor hasata olamsında tek derdim o...
dun çok guzeldi buluşma ama ben hem gec kaldım hemde çok kalamadım bir bardak kahve içemedim kuzey hiç durmadı milletin bebesi yedi içtı uyudu benmki aykata oturamadım bile evden çıkarken foto mak. unutmuşum nekadar uzuldum anlatamam...hiç fotomuz yok...hayatımda ki ilk buluşmam ama fotom yok düşünebiliyonuzmu...
nese ayrıntılar daha soonra hepsi cok cici insanlardı fakat kk dan haberleri yoktu onlarıda alıştrcam inşlh....
şimdiii...........
aklımda kalanları yazıyorum kzılar atladığım varda kusura bakamyın döncem en kısa zamanda:
edip:canım iyiki geldin hoşgeldin ....bende neredesin diyordum ,çok sevindim..ali alper paşamı öpüyorum...inşlh daha uzun daha guzel paylaşımlar ypcaz senideburda hep grmek süper olcekkkk:)))
haceryıldırım canım sefakoydemişin buluşalım valla bende avcılardaym yakın sayılırız en kısa zamanda ayrlayalım valla neden olmasın ben ck sevinirim hatırlat bana yer konusunda konuşalım...
jale canım sn mi sacıın dökülüyoru biri yazmş ama aklımda kalamdı hemen bir tarif vereyim ben tatlım ama kim di bilmiyorum her saca ayrı veriliyor ben müsait olduğumda bir iki tarif ekliyim canım...
zeliha canım ya sıkma canını her zaman dertleşebiliriz konuşabiliriz ben telden de konuşurum sen istersen aramızdaki mesfe önemli değil klpler bir olsun yeterki...
hayriye canım ya neler gelmiş başına kıyamam ben poyrazıma ...allah bildiği yapsın o kaynananı ...amaeşinde farketmiş ya sen o konuda sanslısın birde deseydiki evet benim annem böle bir kadın diyebilirir söler falan diye sen haklı olduğun halde görmeseydi eşin...
bak gör daha iyi olcak hersey oh sende onlardan kurtuldun artık inceldiği yerden kopmuş sonunda....
yureğini ferah tut kul sıkışmayınca hhızır yetişmezmiş....
maşallah utkuya refiyecim çok sevindim iyi olmasına daslm kızlarr.. herkes iyidir umarım...
sabah bakımdaydı kk... dr.a gittik bugün.. 6.ayımızı doldurduk çok şükür... heyooo :))
en son 200 gr vermişti kuzum.. o günden beri almış yine açığı kapatmış.. maşallah paşama... 15 günde 600 gr.almış görünüyo.. 9.400 çıktı. maşallahın ili benden olsun kocamanındann :)) boyuna 12 sinde aşıda bakılcak.. çok yoğundu bugün dr. bide geçen gittiğimizde kilolu olduğumuzdan dolayı şeker olabilir miki acaba demişti.. gerçi anne sütü alıyo ama aklımızda kalmasın demişti.. bende aç götürdüm bugün.. bakıldı. 74 çıktı şükürler olsun.. şeker çıkmadı oğluşumda.. hıı bide öksürüğümüz vardı derinden geldiğini düşündüğüm.. onu dinledi iyice.. ama bunda da şükür ciğerlerde bişey yokmuş.. peditus ve mukotik diye bi öksürük şurubunu sabah akşam yarım ölçek 5 gün kullanıcaz sadece. sonra tekrar bakılıcak.. antibiyotiklik bu durum yok şu an.. boş yere kullanmaya gerek de yok diyerek beni şoklardan şoklara soktu dr. :))
neyse bizden haberler böyle.. çok şükürr herşey yolunda şimdilik... bi yandan yemeğimi yapayım bi yandan da geçmişe bakayım inş.. iyi günler tekrar yazamazsam da...
ah özgecim daha önce söyleseydinya bunu :)kızlar yarın bizde altı aylık olcak ve pasta keselim kuziş için diyorum yarım yasında olcaz cunki....sizce nası olur yani fikir benden cıktı ama çokmu abartmış olurum....eşimde bişi demedi sen istersen yaparız dedi...bu arada benim için çok anlayışlı davranıyor dun beni buluşmaya götürdu ve orada bekledi çıtı çıkmadı koştura koştura araba buldu falan,ve kimseye sölemedik ,eşimin tarafına falan kimsenin haberi olmasın şimdi buyuturler falan dedi.....ben galiba bu adamı seviyom yaaaa:))))))))))))
rica ederim canımBana cevap yazan sibel,meltem ve jnaz;çok teşekkür ederim ilginize.Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın.Benim oğlumun adı da Ali Alper
sağol funda teyzesiiayyyy alıntı yaptım o kadar gitti kusura bakmayın kızlar ya tekrar geri dönüp yazamam bu saatte........
geçmiş olsun diyen herkese teşk.ve koca bi mucks mucks..........
ayşe maşallah kaynana ya ne kadar akıllı diycem olmayacak valla ayşegülün yorumuna katılıyorum.
gizemime.ahmet yusufuma ve utkuma geçmiş olsun.
yeni gelenler hoşgeldiniz.....
hayriyecm maşallah sana ya takipçinim he.....he bu arada eşim dediki trabzonda şu ortak noktayı bulabiliriz ama ne zmana olur bilemiyorum eşim biraz daha alışsın daha iyi kullanmaya başlasında.bu gidişle bahara ancak olur havalar kötü bebeler hasta olmasın.zeynebide alıp geliiz trabzona buşuruz forumda falan süper olur
iyi geceler kızlar
canımya öyle üzüldümki anlatamamherkeze günaydın moralim bozuk başım ağrıyor gözlerim ağlamaktan şiş bi haldeyim bugün..dün gece oğlum için ve sinirden ağladım durdum..kayınvalidem çocuğumu ilk baktığı gün beni çok kırdı hala şaşkın haldeyim..oğlum için çok üzüldüm sanki sahipsiz kalmış gibi karar verdim ocakta sözleşmem dolduğu gibi ayrılıorum işten..ne olduğunu anlatayım önce ..akşam iş çıkışı kayınvalideme gittim kapıda eltimle karşılaştım poyrazı özlemiştim onu gördüm gidiorum dedi.görümcemde ben gelmeden 5 dk önce kaçmış gitmiş.eve gittim oğluma yoğurt yediriodu aldım sevdim giydiriodum yemeğe kalın dedi yok dedim.sonra mutfağa geçti ordan bugün yaptıklarını anlatıo filan.birden dediki bugün hiçbişe yapamadım yarın çarşıya gidecem dedi eee dedim poyraz ne olcak?mutfaktan bağırdı birden neee yarındamı poyrazı bakacam bende ee bilmiomusun 1 hafta sen bakacaktın dedim.koşarak geldi ne diosun ben nasıl bakarım onca zaman hala hastanede yatııyo onu bakmaya gidecem çarşıya gidicem işlerim var hem bilmiosun biz haftasonları sıkılır köye gideriz dedi.şok oldum dondum kaldım sanki komşu çocuğundan bahsedioruz.tamam dedim aldım poyrazı eve gelirken oğluma bakıcı tutarım içim daha rahat eder bana hergün hava vurmaz dedim.yaaa nie öle diosun dediğine klmadan benim annem 4 aydır eve hapis kaldı torunu yüzünden sen bigün bakamadın dedim çarptım kapıyı çıktım.ağlayarak geldim eve inanın.oğlumu oyuncaklarıyla bırakıp odamda dakikalarca ağladım oğlumu uyuttum hala kendime gelemedim oğluma baktıkca ağladım durdum.sahipsiz kaldı yavrum die kendime kızdım defalarca oğlumun sucu ne dedim..lanet olsun yaaaaa herşeye herkeze..çok üzüldüm kendime geldim diyebilirim.bu çocuğu millete güvenerek doğurmadımki isteyerek doğurdum ve çocuğum ortada kaldı.ya aslında anneme sölesem asla iizn vermez üzülmeme ben gene kapı dılşarı çıkmam bakarım der ..neyse..eşim geldi gördü halimi ne oldu dedi anlattım deliye döndü.önce annem konuştuğu lafı bilmez belki yanlış anladın dedi tane tane anlattım bişe yapma ortalığı alevlendirme dedim ne yaptıysam olmadı çıktı gitti.kıyamet koparmış benimde oğlumunda yüüznü göremezsiniz demiş.anneside ben öle demedim bilmiodum bi hafta bakacağımı hazırlıskızdım die dedim demiş yarın ablan gelicek ben çarşıya gidip işlerimi halletcem hayriyeyede öle söledim demiş koca bi yalan..gecem günüm zehir oldu yanii..inanamıorum bi babanne nasıl böle davranır bukadar keyfine düşkün kadın görmedim allaha salmış eşime getir çocuğu die eşim yok dedi ablasına bıraktık sabah annem çakmasın durumu die.offfffffffff offffffffffffff ne yapacam ben nasıl dindircem bu vicdan azabımı çocuğum kapılarda kaldı yavrum benim.zaman geçsin biran önce işten çıkayım oğlumun hergün yanında olayım kimseye ihtiyac duyup yük olmasın benim yavrum..
eşin çok iyi yapmış canım hem söyleyecekler hemde hiçbişey olmamış gibi davranacaklar yanlarına kalacak yaptıklarıaysecim sağol tatlım desteğin için..eşim önce yanlış anlamışsın dedi ama o da çok sinirlenip çıkıp annesine gitti kıyamet koparmış orda detaylarını bilmiorum evime de gelmeyin oğlumlada ilgilenmeyin demiş.ne çıkıosa sorun hep sizden çıkıo demiş bunları bilim sadece.asla ve asla işim olmaz artıok onlarla sildim kayınvalidemi..anneme anlatsam üzülür hemen işi gücü bırakıp poyrazı getir der ama onada acıom işleri var teyzemle teyzem de almanyadan anne güvenip geldi şimdi onuda yüzüstü bırakmak olmaz işlerini ahlletsinler anlatacam poyrazı yine annme bırakcam 2 ay daha böle sürcek sonrada çıkıcam işten kreş için 6 aylık bebeği almazlar biliodum ama onuda araştırcam..
zeynocum olsun öeni değil bir yada iki kez gydirnmiş olman da sorun değil tum anneler bu sekilde satıyor
neler satılıyor bir görsen şaşarsın...
pusetler,beşikler,hastane çıkışları,hamile kıyafetleri,biberon ısıtıcılar,emzik,kanguru ,vs........
hatda oyuncaklar bile....
valla be bir ara detaylı bir ayıklama yapmayı düşünüyorum...
kalmasın elimde ne gerek var hem ikinci cocuğa kadar ohooooo daha guzelleri çıkacak elbet....
hamile kıyafetlerimide satıcam ben hamile alınca tekrar demode olcak çünki...ben şimdi faceden atyorumsana sitenin linki canım
slm kızlarr.. herkes iyidir umarım...
sabah bakımdaydı kk... dr.a gittik bugün.. 6.ayımızı doldurduk çok şükür... heyooo :))
en son 200 gr vermişti kuzum.. o günden beri almış yine açığı kapatmış.. maşallah paşama... 15 günde 600 gr.almış görünüyo.. 9.400 çıktı. maşallahın ili benden olsun kocamanındann :)) boyuna 12 sinde aşıda bakılcak.. çok yoğundu bugün dr. bide geçen gittiğimizde kilolu olduğumuzdan dolayı şeker olabilir miki acaba demişti.. gerçi anne sütü alıyo ama aklımızda kalmasın demişti.. bende aç götürdüm bugün.. bakıldı. 74 çıktı şükürler olsun.. şeker çıkmadı oğluşumda.. hıı bide öksürüğümüz vardı derinden geldiğini düşündüğüm.. onu dinledi iyice.. ama bunda da şükür ciğerlerde bişey yokmuş.. peditus ve mukotik diye bi öksürük şurubunu sabah akşam yarım ölçek 5 gün kullanıcaz sadece. sonra tekrar bakılıcak.. antibiyotiklik bu durum yok şu an.. boş yere kullanmaya gerek de yok diyerek beni şoklardan şoklara soktu dr. :))
neyse bizden haberler böyle.. çok şükürr herşey yolunda şimdilik... bi yandan yemeğimi yapayım bi yandan da geçmişe bakayım inş.. iyi günler tekrar yazamazsam da...
Allah Allah niye emmiyo ki. Memeyi mi bırakcak yoksaoh masallah utkuya
mukolıtık balgam sökturucudur refıye bılmem bılıyomusun kusablılır hazırlıklı ol
oh agzınıza saglık susunca senden kötusu yok barı konusda kötu desınler
galıba sevgıdende öte bısey özgecım
ne yı sevdıyse onu ver
aysegulcugum bende sıncandayım tek dolmusluk sana yakınım
elını kulagına uykuları geldıgınde koyarlar genellıkle yada uykularını tam almadıklarında
kım mudur olcak
onları terbıye etcek
aman allahım turk fılmı gıbı alalh kolaylık versın serlerınden korusun sızı
nıye evde bulusmuyonuz sormak ayıp olmasında
bızım kızlardan bırının esı ızın vermemiştı zor ıkna ettık
hatta arabayla aksama kadar kapıda bekledı ama sıncanda oturdukları ıçın arabaya bızde bındık gıttık geldık rahatca varmıs yanı her serde bır hayır
fundacım allah yardımcın olsun allah kolaylık versın
bırak acılmasın sanal alemden uzak dur ınsan yuzu gör bıraz
ınsallah vazgecmez yarı yolda koymaz sızı
benım kızım dunden berı ememk ıstemıyor nınnı söyluyorum kucagımda uyuyor gecede emmedı
sımdıde yarım saattır yerde oynuyo bı guzelde mıctı
hadı bakalım gun içinde görusmek uzere herkese gunaydın
ve ıyı gunler
amanın herkezin sıkıntısı farklı nasıl bi bela sarmış canım başınızı yaa.allah korusun tüm belalardan cümlemizi..kardeş kardeşe yaparmı bunu yaa hayırsız.ee nholcek bölee ne zamana kadar ofise gitmeyecek eşin?sonu varmı yaaa..allah yardımcınız olsun canım..desteğiniz için tşk ederim..onları taktığım yok söz konusu çocuğum olunca ona üzülüorum sadece..
inşallah caymaz kaynanan.ama ne güzel ki sana bugüne kadar yardımcı olmuş kızını bakmış.benimkilerin bana zararları var faydaları yok..sadece 1 haftalığına bakacaktı bukadar kıracak beni üzecek ne vardı yani.üzme filan dion ama bugüne kadar hep üzmemeye çalıştım ama üzülen hep ben oldum..
geçmiş olsun canım..
helal olsun bak nasılda ii sen olacan konuşmadıkça gürlemedikçe dahada geliolar üstüne..bak kocana nasıl birden değişiverdi..allah bozmasın..
aaaaaa ii fikir yarı yaş pastası:)
günaydın herkeze akşam teyzemi görmeye anneme gidince annem poyrazı saatrlerce kucağından indirmedi.nasıl özlemişim ben dio hele babam bu bizim olsun siz başka çocuk yapın ben dayanamıom bi gün bile hasretine dedi:))canım ailem birilerine kapak olsun..annem yarın evdeyiz dedi akşam çıkıcaz oğlumu bana getirin dedi ay bisevindimki bugün içim rahat çünkü oğlum annemde yarında ben izinliyim zaten.şükürler olsun allahım yardım edio bana..oğlum daha sık öksürmeye başladı ve hapşırıyo eşimde grip oldu çok fena yaklaşma diom poyraza ama gene duramıo.sanırım oğlum hasta oldu.görümceminde çok dikkat ettiğini sanmıorum..inşallah kısa sürede atlatırız çünkü 6,ay aşımızda var dahada ateşlenemsin kuzum..gece eve geldik kuzenim bende kaldı poyrazı uyutup lafladık açıldım valla ii oldu..eşimde sanırım ablası ve annesiyle tekrar konuşmuş ama ne konutuklarını bilmiorum kuzenimin yanında soramadım o da anlatmadı boşver sen ii ol gerisi hikaye dedi..aşkımmm benim...bizden havadisler bukadar.ben ne zaman üzülsem allaha sığınsam hemen herşey istediğim gibi oluverio..şükürler olsun dualarım karşılıksız kalmıo..
özgürcüm kayınvalideni ikna etmek güç olmuş ama iyi bakıyo yinede.belli bi yaştan sonra onlarda kafayı dinlemek istiyo sanırım ama torun işte başka kimselere nasıl bırakacaksın.bakıcı zor.iyisini bulmak çok daha zor.işe başlıyouşsun canım inşallah kolay geçer oğlunla senin açından canım
şimdi gidip oğluma kahvaltı yaptırayım.keçi peyniri,pekmez ve yumurta yanında mis gibi ıhlamur.ben kaçar kızlar bye
kızlaryaa kafam çok karışık
hemen konuya gireyim eşim askere gidecek biliyorsunuz . şubatta tecili bitiyor . askerlik şubesine gidip sormuş tecilim bitince ne zaman alırsınız diye onlarda sıraya koyuyoruz en erken 2012 şubatında demişler. ama eğer şimdi bozdururda en geç kasımda . hiçbirşekilde şimdi bozdurmasını istemiyorum şubatta gider diye düşünüyordum bebeğimiz daha büyümeden
ama dün eşimle konuştuk ben önümüzdeki sene gitmek istiyorum o zamana kadar hem borçlarımı sıfırlamış hemde birikim yapmış olurum kafam rahat giderim diyor birde iş ortaklığı teklifi var ve işi büyütmeyi düşünüyor. bu konu kesinleşmiş değil
eğer bu iş olursa ve bedelli askerlikte çıkarsa bedelli yaparım diyor zaten ben askerde olduğum süre zarfında o para gidecek diye. şimdi bedelli yapması tabiki benim işime gelir tamam sıkıntı çekeriz ama en azından eşim yanımda olur.
ya aslında bedelliyide geçtim eğer askerliği ertelerse o zaman evdende taşınırız diyorum . çünkü evimiz sobalı ve küçük. ee bu kış bebeğimizde emeklemeye başlayacak bir odada tutamamki. şu anda oturduğum sokakta bir ev var kaloriferli ve yeni daire hemde bu ev ortaklık teklif edenlere ait. gündüz konuştuk eğer bu kış askere gitmeyeceğim diyorsan o zaman taşınalım dedim akşama konuşuruz dedi.
sizce ne yapmalıyım bu şubatta dilekçe verip askere mi gitsin yoksa 1 sene daha mı bekleyelim o süre zarfında da birikim yapsın ? offf bebeğimde seneye büyümüş olacak o zaman ayrılması daha zor olacak
slm kızlar nasılsınız biz bugün gizoşa kışlık alışverişe gittik kızıma çok güzel ciciler aldık aslında dolabında el vurmadığı kıyafetler var ama malesef hepsi bize küçük geliyo bizde vereceğiz artık birilerine lcwda yeni sezon gelmişti çok güzel trikolar vardı aldık kızıma birde kaban baktık aslında var ama ben şöyle daha asortik bişey baktım bulamadım olmadı chatondan alıcam orada beğenmiştim aslında orayada gidecektik ama bugün hava felaket derecede yağıyodu biz tam yoldayken yağmura yakalandık o yüzden pek gezemedik kızıma oyuncak falanda aldık çok hoşuna gitti müzikli falan ama hala kulağını çekiştiriyo aslında akıntı falan yok yaa bazen bebekler diş çıkarcakları zamnda tutarmış kulaklarını acaba ondanmı ama biz yinede pazartesi veya salı günü kızımı kbb götüreceğiz artık içimin ferahlaması için ne yapayım kızım bu arada oyuncaklarını çok sevdi babsı tuttu akülü arabada alalım diyo durdurmasam alacaktı yaa kız daha yürüyemeden müzeyemi koyacağız dedim
jaleciğim son senin mesajını okudum canım fazla kalamayacağım için gizoş durmuyo babasında canım ilk olarak gözün aydın olsun canım abinde dayanamaz ahmetime tabikide gelir canım ailen anneler babalar çok farklı konuştuğumuz gibi canım eşin bencede seneye gitmesi sizin açınızdfan daha iyi olur gibime geliyo çünkü ahmet daha çok küçük babsını bilerek büyümesi onun yanında olması başka bişey canım bence siz daha iyi bilirsiniz tatlım ama bencede sneye sizin için daha uygun canımcım hem bak taşıncağız falan diyosun canım inşallah rabbim hangisi hayırlıysa öyle olsun canımcım
bu arada kızlar sonunda istediğimiz evi alacağız sanırım sözünü aldık daha yapılmaya başlanmadı 3 sene içinde bitecek site halinde olacakmış şükürler olsun bu sne taşındığımız bu evden yaza çıkacağız ev sahibimizin oğlu evlenecekmiş o gelkecekmiş bizde başka bir yere taşıncağız oradanda kendi evimize inşallah
kızlar iyi geceler
oğlumun ishali ve ateş durumu devam ediyor
doktor mantar olmuş dedi tedaviye başladık
dua edin paşama
ben bugün gizoşa kızarmış ekmek aldım kızlar birde marketten çeşit çşit kaşık mamaları aldım milupanın ilk denememiz yine fos çıktı bu kız bana çekmeyecek ne sebze seviyo ne tahıllı bişey yaa ne yapayım bende bugün gelen tarhanadan yapıcam artık bu aydan sonra bugün azıcık yaptım dışarı çıkmadan yedi:))ilk ağzını buruşturdu sonra yedi kayınvalideme talimat vermiştim hemen yapmış:))getirmiş ee o kadarda yapsın dmi ama yaa birde sebze çorbası falan vardı milupanın onlardanda 3 adet aldım fasulyeli falan bakalım yarın onlardan yiyecekmi bizim zilli
iyi akşamlar kızlarr
dün annemler geldi akşamda abimler. öyle keyif aldımki anlatamam
tabi oğlumunda keyfi yerindeydi yiğenlerimle bir oynadı anlatamam sürekli ağzı kulaklarda kahkahalar
geçen hafta abim bi tapu işi için gelmişti ve bir saat kadar gördü oğlumu dün sürpriz yaptı tekrar geldi doyamadım ben Ahmet Yusuf a o günden beri burnumda tütüyor dedi. oynadılar bol bol . bende çok mutlu oldum tabi ailem o kadar düşkünki bize çok şanslıyım cidden
bi bizimkilere bakıyorum bi eşimin ailesine arada dağlar kadar fark var
neyseee :)
ailenın iyilıgı senden kaynaklı jalecım rabbım saglıklı uzun ömurler versın ayırmasın aranızı bozmasın
canımyaa ne güzel bir ailen var böyle sen anlattıkça kendi ailemi gördüm sanki çok geçmiş olsun paşama inşallah atlatır bir an önce
fundammm çok geçmiş olsun bitanemm az önce aradım ama ev tlf nun cevap vermedi yoksun sanırım
ayşecim dişten olabilir canım Ahmet Yusuf ta aynıydı
geçmş olsun canım inşallah hasta olmaz
[
aaa aşkolsun güzelimmm benimkini ilk sıraya yazman lazımdıı
geçmiş olsun mervecimm
eee ya benimkii
merhaba fundacım ne iyi görümcen varmış maşallah ona
defnem içinde zor tabi tatlımda ama ne yapacaksın herşey onlar için
evet özgecim malesef saç kalmayacak yakında kafamda bekliyorum önerilerini
maşallah utkuya refiyecim çok sevindim iyi olmasına da
ah özgecim daha önce söyleseydinya bunu :)
rica ederim canım
Rabbim uzun ömürler versin Ali Alper e
sağol funda teyzesii
canımya öyle üzüldümki anlatamam
kıyamam sana ya tamam kaynananın dertlenmesini bekliyordum da bu kadar değil
kendi öz kanından canından ya sanki elalemin çocuğuna bakıyor
bide annenin yerinde olsa ne yapardı acaba çok merak ediyorum lafa gelincede çok seviyoruz bilmemne
offf çok sinirlendim şimdi
eşin çok iyi yapmış canım hem söyleyecekler hemde hiçbişey olmamış gibi davranacaklar yanlarına kalacak yaptıkları
gızemcık gule gule gıyınsınslm kızlar nasılsınız biz bugün gizoşa kışlık alışverişe gittik kızıma çok güzel ciciler aldık aslında dolabında el vurmadığı kıyafetler var ama malesef hepsi bize küçük geliyo bizde vereceğiz artık birilerine lcwda yeni sezon gelmişti çok güzel trikolar vardı aldık kızıma birde kaban baktık aslında var ama ben şöyle daha asortik bişey baktım bulamadım olmadı chatondan alıcam orada beğenmiştim aslında orayada gidecektik ama bugün hava felaket derecede yağıyodu biz tam yoldayken yağmura yakalandık o yüzden pek gezemedik kızıma oyuncak falanda aldık çok hoşuna gitti müzikli falan ama hala kulağını çekiştiriyo aslında akıntı falan yok yaa bazen bebekler diş çıkarcakları zamnda tutarmış kulaklarını acaba ondanmı ama biz yinede pazartesi veya salı günü kızımı kbb götüreceğiz artık içimin ferahlaması için ne yapayım kızım bu arada oyuncaklarını çok sevdi babsı tuttu akülü arabada alalım diyo durdurmasam alacaktı yaa kız daha yürüyemeden müzeyemi koyacağız dedim
jaleciğim son senin mesajını okudum canım fazla kalamayacağım için gizoş durmuyo babasında canım ilk olarak gözün aydın olsun canım abinde dayanamaz ahmetime tabikide gelir canım ailen anneler babalar çok farklı konuştuğumuz gibi canım eşin bencede seneye gitmesi sizin açınızdfan daha iyi olur gibime geliyo çünkü ahmet daha çok küçük babsını bilerek büyümesi onun yanında olması başka bişey canım bence siz daha iyi bilirsiniz tatlım ama bencede sneye sizin için daha uygun canımcım hem bak taşıncağız falan diyosun canım inşallah rabbim hangisi hayırlıysa öyle olsun canımcım
bu arada kızlar sonunda istediğimiz evi alacağız sanırım sözünü aldık daha yapılmaya başlanmadı 3 sene içinde bitecek site halinde olacakmış şükürler olsun bu sne taşındığımız bu evden yaza çıkacağız ev sahibimizin oğlu evlenecekmiş o gelkecekmiş bizde başka bir yere taşıncağız oradanda kendi evimize inşallah
çok gecıs olsunkızlar iyi geceler
dua edin paşama
özge sakla bı kacını torununazeynocum olsun öeni değil bir yada iki kez gydirnmiş olman da sorun değil tum anneler bu sekilde satıyor
neler satılıyor bir görsen şaşarsın...
pusetler,beşikler,hastane çıkışları,hamile kıyafetleri,biberon ısıtıcılar,emzik,kanguru ,vs........
hatda oyuncaklar bile....
valla be bir ara detaylı bir ayıklama yapmayı düşünüyorum...
kalmasın elimde ne gerek var hem ikinci cocuğa kadar ohooooo daha guzelleri çıkacak elbet....
hamile kıyafetlerimide satıcam ben hamile alınca tekrar demode olcak çünki...ben şimdi faceden atyorumsana sitenin linki canım
Bu arada eşimle aramız bozulduGece çalışıyor yoruluyor, geliyo bana sarıyo uyuz klava:
2 gündür kavgalıyız. Kırıyor beni. Özür diliyo, yine kırıyo kötükedihüsoBakalım hayırlısı
Herkese iyi geceler
kızlaryaa kafam çok karışık
hemen konuya gireyim eşim askere gidecek biliyorsunuz . şubatta tecili bitiyor . askerlik şubesine gidip sormuş tecilim bitince ne zaman alırsınız diye onlarda sıraya koyuyoruz en erken 2012 şubatında demişler. ama eğer şimdi bozdururda en geç kasımda . hiçbirşekilde şimdi bozdurmasını istemiyorum şubatta gider diye düşünüyordum bebeğimiz daha büyümeden
ama dün eşimle konuştuk ben önümüzdeki sene gitmek istiyorum o zamana kadar hem borçlarımı sıfırlamış hemde birikim yapmış olurum kafam rahat giderim diyor birde iş ortaklığı teklifi var ve işi büyütmeyi düşünüyor. bu konu kesinleşmiş değil
eğer bu iş olursa ve bedelli askerlikte çıkarsa bedelli yaparım diyor zaten ben askerde olduğum süre zarfında o para gidecek diye. şimdi bedelli yapması tabiki benim işime gelir tamam sıkıntı çekeriz ama en azından eşim yanımda olur.
ya aslında bedelliyide geçtim eğer askerliği ertelerse o zaman evdende taşınırız diyorum . çünkü evimiz sobalı ve küçük. ee bu kış bebeğimizde emeklemeye başlayacak bir odada tutamamki. şu anda oturduğum sokakta bir ev var kaloriferli ve yeni daire hemde bu ev ortaklık teklif edenlere ait. gündüz konuştuk eğer bu kış askere gitmeyeceğim diyorsan o zaman taşınalım dedim akşama konuşuruz dedi.
sizce ne yapmalıyım bu şubatta dilekçe verip askere mi gitsin yoksa 1 sene daha mı bekleyelim o süre zarfında da birikim yapsın ? offf bebeğimde seneye büyümüş olacak o zaman ayrılması daha zor olacak
slm kızlar nasılsınız biz bugün gizoşa kışlık alışverişe gittik kızıma çok güzel ciciler aldık aslında dolabında el vurmadığı kıyafetler var ama malesef hepsi bize küçük geliyo bizde vereceğiz artık birilerine lcwda yeni sezon gelmişti çok güzel trikolar vardı aldık kızıma birde kaban baktık aslında var ama ben şöyle daha asortik bişey baktım bulamadım olmadı chatondan alıcam orada beğenmiştim aslında orayada gidecektik ama bugün hava felaket derecede yağıyodu biz tam yoldayken yağmura yakalandık o yüzden pek gezemedik kızıma oyuncak falanda aldık çok hoşuna gitti müzikli falan ama hala kulağını çekiştiriyo aslında akıntı falan yok yaa bazen bebekler diş çıkarcakları zamnda tutarmış kulaklarını acaba ondanmı ama biz yinede pazartesi veya salı günü kızımı kbb götüreceğiz artık içimin ferahlaması için ne yapayım kızım bu arada oyuncaklarını çok sevdi babsı tuttu akülü arabada alalım diyo durdurmasam alacaktı yaa kız daha yürüyemeden müzeyemi koyacağız dedim
kızlar iyi geceler
dua edin paşama
Geçmiş olsun. Mukolitik ve ekspektoran balgam söktürücü özelliktir. Aklınızda bulunsun şurup alırken. Şurup öksürüğü kesmez ama öksürdükçe balgam söker. Dr'larda böyle olmasını istiyor zaten. Benim oğlan da öksürüyordu. Sekrol verdim 2 gün ama tadını beğenmiyor. Öksürük hırıltılı öksürüğe dönüştü bugün. Çokkorktum. Hemen Dr aradım. Bricanil ver dedi. Yarın akşama kadar iştahında azalma ateşi falan olursa yarın akşam hemen acile getir dedi. Vermeye başladım. Dün iştahı iyiceydi. Gece yatmadan önce calpol de verdim. Noolur noolmaz diye. Demin ateşine de baktım çok şükür yok. Eşim de gececi. Ateşlenirse naaparım diye geceleri üçbuçuk atıyom valla. İşe başlıcam bebişim hasta olduİşe bak yaafisfisfis:çok üzgünüm:
Allah Allah niye emmiyo ki. Memeyi mi bırakcak yoksa
Temiz yüreklisin demek ki, ondan. Herşeyin istediğin gibi olması dileğiyle:)
Bakıcı çok zor gerçekten. Kreş zamanı gelene kadar babaanne ve anneanne baksınlar, canımı yesinlerboshayallersmile
Ben de keçi sütünden yoğurt yapmıştım. Güzel tuttu ama, süzme yoğurt gibi yermeş yermeş oldu. Annem hamile keçinin sütüdür diyor. Pastorize kutu sütünden yaptıydım ama, hamile keçi sütü koyarlar mı, dikkat etmezler mi bilmembilmiyorumkismile
Bence bir an önce yapsın gelsin askerliğini hayırlısıyla
Güle güle giysin cicilerini. Yeni eviniz hayırlı olsun canım. Allah isteyen herkesi ev sahibi yapsın:Saruboceq:
Geçmiş olsun canım
Tarhanayı bebekler sever. Hem de çok faydalı.
Bugün kızımın veli toplantısına gittim. Oğluşum hasta ona koştur, İlaç ara, kızı ders çalıştır falan sabah kahvaltısı ve akşam yemeğini atlamışım farkında olmadanöğlen yemeğimi de saat 5 te yiyebildim zaten:kedi:
Kızım üzüyor beni de yaa. Gerçi yeni başladı ama. Dersle hiiiç alakası yok. Öğretmeni alıştırma ödevi vermiş. Bilenler bilir. Şu el yazısını öğrenmek için çizgi çalışmaları. Valla bir saat onu defteri başına oturtmak için uğraştım. Oturdu 5 dk yapmaya çalışıyor, (o da benle birlikte) hemen kalkıyor, kardeşine sataşıyor falan. Eli yatkın ama bir türlü kafayı toplayamıyor yaa. Geçen sene okumayı yazmayı sökmüştü, o yüzden mi sıkılıyor acaba? Ama el yazısını bilmiyor ki yeni öğreniyor. Öğretmeni de dedi, ben de düşünüyorum 1. sınıf fazla sıkmayalım diye. Ama daha sonra asıl dersler başlayınca naapıcaz. Ben de işe başlıycam artık. Akşamları geç geliyorum işten. Nasıl çalıştırıcaz bilmiom. Kendi kendine çalışmaya ne zaman alışacak. Valla bunları düşünmek için daha erken ama bu kız okumayacak diye çok korkuyorum.eyvahedigeldismile
Bu arada eşimle aramız bozulduGece çalışıyor yoruluyor, geliyo bana sarıyo uyuz klava:
2 gündür kavgalıyız. Kırıyor beni. Özür diliyo, yine kırıyo kötükedihüsoBakalım hayırlısı
Herkese iyi geceler
gızemcık gule gule gıyınsın
evınızde hayırlısıyla nasıp olsun
çok gecıs olsun
özge sakla bı kacını torununa
özgurcugum erkekler hep öyle takma kafana mecbur alttan alacagız
bennu uykusuzluguundan emmıyor zor gelıyo azcık dalınca alıyo
evet kızlar gelelım bıze
bız ankara annelerı bulusmasında yakınımda oturan bırıne gıttık
orayada öbur bulusmaya gelemeyen arkadas geldı onunda kızı var yanı kızıma arkadas cıktı
bennusun da atesı var
mızır mızır
ha cıktı cıkacak bu dısler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?