denizcim merhabalarrrr sen nasılsın:) biraz geç oldu ama kaan anca uyudu:)
rahat rahat hazırlanırsın artık sende:)
hemen bakayımmmmm hayrişimm:)senin şu 4 çeşit unla yapılan muhallebin vardı ya onu denedim ben cicim opuyorumnanaktan
valla kımse durmuyo bebem demesın bennudan huysuzu varmı allah askına bugunku planı deyım
06 30 uyanma
7 de yataktan kalkma bıraz kendı bıraz anası ablası yedırmesı 10 00 a kadar oyalanma
50 dak uyutma cabaları 10 50 uyuma 11 15 uyanma
13 05 uyuma
13 40 uyanma
mızırdanma aglama kucaktan ınmeme
ve annne hıc bır iş yapamama
20 00 uyuma ve bende yataga kacar sabah dısımı cektırmeye gıtcem 20 lık son dısım
uyku tulumu aldınızmı....
bize bugun halası getirdi gusel ama çok terledi içinde....
ama iyi oldu üstunu actımı derdi içinde değilim artık...
bir yas için almış nerdeyse tam geldi...
zeylan markada kampanya varmış tulumlar 20 lira imiş duyurulur...
bu arada kışık mont olarak ne düşünüyorsunuz astronot tulum mu normal mont mu....
günaydın kızlar... herkese iyi günler.. okullar da açıldı ya artık hiç vaktim olmuyo.. bazen açıyorum bütün gün açık oluyo ama bakıp da yazamıyorum bile... utkuyu emzirirken fln yazardım önceden ama şimdi bu oda soğuk ve utku soba yanan odada olduğundan yalnız da bırkamıyorum... neyse gönüller bir olsun ne yapalım...
face i de açıyorum arada ama akşama kadar bi resme bak yorum yaz kalk,2-3 saat araya diğer olaya bak yorum yaz :)) vakit geçiyo..
utku hala hasta,öksürüyo ve ben kahroluyorum.. baya baya öksürüyo çünkü.. dün kontrolümüz vardı.. antibiyotiğe başlıcaz mecburen yoksa bronşite doğru gidicek dedi... 5 gün kullanıcaz günde1 kez.. bakalım inş. iyi gelir geçer.. bide dr. bize ve tüm bebek olan evlere tavsiye ettiği soğuk buhar makinesi almamızı tavsiye etti( acayip bi cümle oldu idare edin:)) netten fiatlara bakıyorum çok değişken.. haftasonu da mağazalara bakarmıyız direk netten mi alırız eşimle hiç konuşamadık bile ben utkuyla o edanın dersleriyle ilgilenmekten.. bir de ağlamasakirpiklerimiz hep ıslak bu günlerde :..( Allah hepimizinyavrusunu hastalıktan,kazalardan,nazardan korusun...
hasta olanlara geçmiş olsun diyorum.. iyi günlerr...
*uyku tulumumuz hediye gelmişti var bizim ama kullanmadık daha.. hava soğudu ama hasta ve huysuz olduğumuzdan sabaha kadar emzir yatır yönteminde pek kullanışlı olmadığından başlamadık kullanmaya...
*mont almıştık daha hamişken utkuya.. lacivert bişiy.. bakalım belki bide astronot tulum alırız bilemiyorum şu an...
bide kızlarr bu oda için kullanılan soğuk buhar makinesinden kullanan varmı? ne marka? fikri olanlar lütfen yazsın.. bakmaya çalışıcam... öpüldünz...
Kizlar iyi akşamlar
Mehmet salih hala ishal ve bu sefer de kusma da eklendi ası da oldu offf ne yapacagım ben
günaydın kızlar... herkese iyi günler.. okullar da açıldı ya artık hiç vaktim olmuyo.. bazen açıyorum bütün gün açık oluyo ama bakıp da yazamıyorum bile... utkuyu emzirirken fln yazardım önceden ama şimdi bu oda soğuk ve utku soba yanan odada olduğundan yalnız da bırkamıyorum... neyse gönüller bir olsun ne yapalım...
face i de açıyorum arada ama akşama kadar bi resme bak yorum yaz kalk,2-3 saat araya diğer olaya bak yorum yaz :)) vakit geçiyo..
utku hala hasta,öksürüyo ve ben kahroluyorum.. baya baya öksürüyo çünkü.. dün kontrolümüz vardı.. antibiyotiğe başlıcaz mecburen yoksa bronşite doğru gidicek dedi... 5 gün kullanıcaz günde1 kez.. bakalım inş. iyi gelir geçer.. bide dr. bize ve tüm bebek olan evlere tavsiye ettiği soğuk buhar makinesi almamızı tavsiye etti( acayip bi cümle oldu idare edin:)) netten fiatlara bakıyorum çok değişken.. haftasonu da mağazalara bakarmıyız direk netten mi alırız eşimle hiç konuşamadık bile ben utkuyla o edanın dersleriyle ilgilenmekten.. bir de ağlamasakirpiklerimiz hep ıslak bu günlerde :..( Allah hepimizinyavrusunu hastalıktan,kazalardan,nazardan korusun...
hasta olanlara geçmiş olsun diyorum.. iyi günlerr...
*uyku tulumumuz hediye gelmişti var bizim ama kullanmadık daha.. hava soğudu ama hasta ve huysuz olduğumuzdan sabaha kadar emzir yatır yönteminde pek kullanışlı olmadığından başlamadık kullanmaya...
*mont almıştık daha hamişken utkuya.. lacivert bişiy.. bakalım belki bide astronot tulum alırız bilemiyorum şu an...
bide kızlarr bu oda için kullanılan soğuk buhar makinesinden kullanan varmı? ne marka? fikri olanlar lütfen yazsın.. bakmaya çalışıcam... öpüldünz...
mrb hanımlar ben uyku tulumu aldım ama kullanamıyorum uyutup içine koymaya çalıştım olmadı uyandı bizimki bide parmak emiyo tulumla elini ağzına götüremeyincede uyanıyor anlayacağınız boşa almışım
Kizlar iyi akşamlar
Mehmet salih hala ishal ve bu sefer de kusma da eklendi ası da oldu offf ne yapacagım ben
uyku tulumu aşırı terleme yapıyor sizdede lemi terliyor ve teri sğuyr üşütmeyelim derken bu sefer terden hasta edicem....
çokmu kalın geliyo...
Kizlar iyi akşamlar
slm kızlar..hasta olan bebişleri duyunca çok ama çok üzülüyorum.nasıl çocuklarımızı sağlıklı tutacaz yaaaa hep hastalanacaklarmı böyle? ablamın oğlu var 2,5 yaşında valla hala hasta oluyor gözünün içine bakıyor hasta olmasın diye.
bu hafta çok ama çok rahattım annemler bizdeydi ohhh evim temizlendi yemeklerim yapıldı emir oyalandı bense tembelliğe alıştım bakalım haftaya ne yapıcam? eskiden insanlar biraradaymış birlik beraberlik varmış akrabalar yanyana çocuklar beraber büyürmüş ne kadar şanslılarmış.bizse ne kadar yanlızız o yönden.bizim işimiz o yönden zor yani ne yapalım Allah sağlık sıhhat versin.
iyiki varsınız kızlar yaa facede fotolarınızı görünce çok ama çok mutlu oluyorum.hepimiz aynı dönemde aynı şeyleri yaşıyoruz.paylaşmak çok güzel.ama eminim bebişlerimiz biraz daha büyüse birbirimize daha çok zaman ayıracağız.bu kışı sağlıkla huzurla atlatalım bahara çok güzel olacak herşey öyle düşünüyorum.hele nisan geldi mi ohhhh buyrun çocuklarımızın yaşgününe:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?