2010 Nisan Anneleri

kızlar.. geçmiş olsun diyenlere saolun diyorum... geçmişe baktım ama isimler çıktı aklımdan kusuruma bakmayın.. 3 kez kalktım bu arada bilg. başından çünkü... sayfalar ilerlemez olmuş.. demekki tek değilim vakit bulamayan.. demekki normal bu yaşadığım yoğunluk :)

hıı.. meltem.. bennuya geçmiş olsun...
başka hasta olan varsa onlarada geçmiş olsun...,

şimdi utku uyanmadan kahvaltı masamı toparlıyım yatağı fln toplıyım.. uyanınca mümkün olmıcak.. emzir şuruplerını içir ilgilen fln :)

iyi günler herkese... buhar makinesiyle ilgili fiki,rlerinizi bekliyorum...

tubacım afiyet bal kaymak olsun kaanıma..

ay okurken daral geldi valla meltem işin zor kolay gele..

uyku tulumu bende almayı düşünüoruım.mont daha ben hamileyken babası gidip adidastan almıştı bide ben aldım şimdilik yeterli..

ahh refiye genemi antibiyotik canım utkum yaa öksürük çok kötü.aman ilerlemesinde allah korusun inşallah antibiyotikler yarar işe..buhar makinesi gitti gidiyorda var çokda uygun bulmuştum ben chicco marka aldım.özellikle kış ayları için çok ii.burnu filan tıkanmıo öksürük içinde öle genizleri açıo filan.mutlaka al doktorunda tavsiye etmiş.farklı markaların var arzum philips kraft filan bi bak canım..

herkeze günaydın..gene bugün işlerim yoğun bi ara sağlık ocağına geçmem lazım poyrazın vitamini bitti onu alıcam akşam çıkıştada çarşıya geçecem ayakkabı alcam kendime gecen vitrinde gördüm aklımda kaldı :))işlerime şimdi başlasam akşama bitmez valla hepinizi öpüom

zeylanddan uyku tulumu aldım. ayın 15 inde bim e geliyomuş 11,50 ye. ii deil diyolar ama genede bakmak lazım. bi de astronot alcam. onu da zeyland da buldum 35 e ama kalmamıştı. haftaya gelirmiş. bu arada herkeşeee selammm

merhaba arkadaşlarr
inşallah bebişlerde annelerde iyidir
iki gündür yoğundum dünde misafirlerim vardı giremedim sabahtan beride evle uğraşıyorum resmen altüst olmuş durumda oğluşumuda banyo yaptırdım
havalarda pek soğudu dün akşam sobayı kurdu eşim . yakmaya başladıkta rahatladım zaten nane molla oğlum
yarında kısmet olursa ablamla yiğenim gelecekler
uyku tulumunu sormuşsunuz ben almadım ama düşünüyorum çok üstünü açıyor oğlum
buhar makineside annemlerde simbo nun var memnunlardı
bennuda hastaymış geçmiş olsun meltemcim
başka hasta olan bebişler varsada rabbim acil şifalar versin

mrb hanımlar ben uyku tulumu aldım ama kullanamıyorum uyutup içine koymaya çalıştım olmadı uyandı bizimki bide parmak emiyo tulumla elini ağzına götüremeyincede uyanıyor anlayacağınız boşa almışım

slm kızlar..hasta olan bebişleri duyunca çok ama çok üzülüyorum.nasıl çocuklarımızı sağlıklı tutacaz yaaaa hep hastalanacaklarmı böyle? ablamın oğlu var 2,5 yaşında valla hala hasta oluyor gözünün içine bakıyor hasta olmasın diye.
bu hafta çok ama çok rahattım annemler bizdeydi ohhh evim temizlendi yemeklerim yapıldı emir oyalandı bense tembelliğe alıştım bakalım haftaya ne yapıcam? eskiden insanlar biraradaymış birlik beraberlik varmış akrabalar yanyana çocuklar beraber büyürmüş ne kadar şanslılarmış.bizse ne kadar yanlızız o yönden.bizim işimiz o yönden zor yani ne yapalım Allah sağlık sıhhat versin.
iyiki varsınız kızlar yaa facede fotolarınızı görünce çok ama çok mutlu oluyorum.hepimiz aynı dönemde aynı şeyleri yaşıyoruz.paylaşmak çok güzel.ama eminim bebişlerimiz biraz daha büyüse birbirimize daha çok zaman ayıracağız.bu kışı sağlıkla huzurla atlatalım bahara çok güzel olacak herşey öyle düşünüyorum.hele nisan geldi mi ohhhh buyrun çocuklarımızın yaşgününe:))))))

kızlar ıyı aksamlar bugun 20 lık son dısımı cektırmeye gıttım
ve cektırdım bıde dolgu yptı dr cok ıyı ankarad yasayanlar buyuk dogumda umıt bey sıddetle tavsıye edıyorum

esım evdeydı bugun ama ben kızımıda göturdum 13 30 gıbı eve geldım dun evın seklını degıstırme kararı almıstım vıtrınımı bosalttım yerlerını degıstırdım ıcını yıkadım karnımıda doyurup geldım ya gelır gelmez şşe koyuldum babası oyaladı bennuyu
bende temızlıgımı yaptım
babası cıldırdı bu nasıl cocuk dıye
yarın ankarada kk dan tanıstıgım arkadaslar dan bırı gelecek ben dıgerlerınıde cagırdım bkalım nee etcez

ınsallah kolay atlatırız
bennunun göbegı ıyılestı
sagolun kızlar
hadı bay 4 bucukta belkı gerı gırerım

[herkese iyi, akşamlar kızlar nabrsiniz ben de oğlanı uyuttum anca

QUOTE=benmeltem;15554748]kızlar ıyı aksamlar bugun 20 lık son dısımı cektırmeye gıttım
ve cektırdım bıde dolgu yptı dr cok ıyı ankarad yasayanlar buyuk dogumda umıt bey sıddetle tavsıye edıyorum
esım evdeydı bugun ama ben kızımıda göturdum 13 30 gıbı eve geldım dun evın seklını degıstırme kararı almıstım vıtrınımı bosalttım yerlerını degıstırdım ıcını yıkadım karnımıda doyurup geldım ya gelır gelmez şşe koyuldum babası oyaladı bennuyu
bende temızlıgımı yaptım
babası cıldırdı bu nasıl cocuk dıye
yarın ankarada kk dan tanıstıgım arkadaslar dan bırı gelecek ben dıgerlerınıde cagırdım bkalım nee etcez

ınsallah kolay atlatırız
bennunun göbegı ıyılestı
sagolun kızlar
hadı bay 4 bucukta belkı gerı gırerım[/QUOTE]

meltemcim geçmiş olsun canım ben de yaşadım aynı şeyi hatta 2 si ameliyatla oldu gıcık bişey. bu arada ben de ank dayım birgün uygun olursak görüşelim memnun olurum

Kizlar iyi akşamlar
Mehmet salih hala ishal ve bu sefer de kusma da eklendi ası da oldu offf ne yapacagım ben

denizcim geçmiş olsun canım bunlar diş belirtileri ama çıktımı hiç dişiniz

refişim utkuma geçmiş olsun tatlım aman dikkat edin artık benim de ödüm kopuyo valla arada burnu tıkanıyo harşırıp öksürüyo falan Rabbim korusun artık hepsini nazardan hastalıktan kaza beladan. bu arada ben yazın hasta olduğunda almıştım arzumun memnunum ama philips veya beaba nınki daha iyiymiş ben acil ilk dükkandan almıştım hasta olunca akşam vakti fiyatları da mağazada en babası 100 civarı

uyku tulumumuz var bizim de hm yeğenlerden kalma hem de aldık ama kolları açıkta bırakanları daha sağlıklı imiş benimkiler öyle tavsiye ederim kollarını hareket ettirmek onlara güven veriyormuş hem de rahat ediyorlar

uyku tulumu aşırı terleme yapıyor sizdede lemi terliyor ve teri sğuyr üşütmeyelim derken bu sefer terden hasta edicem....
çokmu kalın geliyo...

İyi Geceler kızlar,
Uyku tulumu demişsiniz, bende ceylanın var ama hiç kullanmadım. Çok sıcak tutuyor. Terletir diye. Şimdi birde burda akşamları kalorifer yanıyor hiç olmuyor.
Uyku tulumu daha çok oda soğuksa iyi olur sanırım. Ter daha çok hasta ediyor bebişleri.

Refiye bende sinbonun buhar makinesi var fena değil. Kaloriferler yanmaya başladı geceleri açarım artık.

Son düzenleme:
meltemcim geçmiş olsun canım ben de yaşadım aynı şeyi hatta 2 si ameliyatla oldu gıcık bişey. bu arada ben de ank dayım birgün uygun olursak görüşelim memnun olurum

denizcim geçmiş olsun canım bunlar diş belirtileri ama çıktımı hiç dişiniz[/QUOTE]
ısmını bılmıyorum sagolasın canım
benım alttakıler 45 dakıkada amelıyatla ankara hastanesınde cekıldı
ama bunlar 3 4 dakıkada cekıldı
ay agrıdan uyuyamadım bennuda hıcdurmadı usuttum heralde donuyorum dun ayagım su almıstı spor ayakkabıyla gıtmıstım
uyku tulumu aşırı terleme yapıyor sizdede lemi terliyor ve teri sğuyr üşütmeyelim derken bu sefer terden hasta edicem....
çokmu kalın geliyo...

özgecım bı tecrubemı anlatayım da salıncak olayına dönmesın
ben oglanları kollları dısarıda olacak sekılde uyutuyordum
onlarda hep ustlerını acarlardı bırgun kombımız arıza yapmıstı soguk evde yatmıstık böyle bahar ayıydı
neyse o gece sabaha kadar ustlerını acmadılar anladımkı ben cocuklar sıcaktan ustlerını acıyorlar
ama uyku tulumu terletıyor ve ustunu acamıyorlar
artık sen anladın ne demek ıstedıgımı
dısım agrıyo zaten uyku tutmadı

Kizlar iyi akşamlar
Mehmet salih hala ishal ve bu sefer de kusma da eklendi ası da oldu offf ne yapacagım ben

aaaaaaaa kuzucuk hala düzelmedimi yaa.dişler çıksda bi rahatlasak..

ne kadar gözünün içine bakılırsa okadar hasta oluyolar..hemde daha bağışıklık sistemleri tam oturmadı ya ondan hava değişimine biz bile dayanamıoz bebekler napsın ..allah annelerimizden razı olsun.onlar olmasa ne yapardık..zaman hızlı geçio yuaşgünlerini görecez hayırlısıyla inşallah..

günaydınnnnnnnn nisan annecikleri nerdsiniz ayol kış uykusuna mı yattınız gerçi canavarlarımız var oda mümkün deil de öleyse nerdesinizzzzzzzzz?poyrazın öksürüğü geçti çok şükür ama hala arada hapşırıyor..sabah kalkar kalkmaz üstünü değiştiriorum terlio çünkü kalın giydirip öle götürüom ananesine allah razı olsun annem oturduğu odanın kaloriferini poyraz için yakmaya başladı.evide çok soğuk olmuyo ama üzerine titrio valla..dün akşam iş çıkışı çarşıya gittim hem maaşımı çektim hemde oğlumla bana ciciler aldım epeydir gezmemiştim mağazaları ii geldi bana.bu akşamda kına gecesi var eşimin yakın dostlarının kızı.pazarda düğün oraya gidecem akşam oğlumu uyutup ta öle gidecem.fazlada takılmam gerçi.pançodan çok güzel kalın sweetler polarlar aldım poyraza bide lcw dan merserize kazaklar ayy koca adam oldu giyince..

ayyy hayriyeee heves ettirdin adamı yaaa. şimdi işin gücün yoksa bu yağmurda alışverişe çık. dolap doldu taşıyooo ama her güzel şeyi oğlumun üstünde görmek istiyom. anası da ..çına don alamıyooo hala hamileliğimden kalma anneanne donlarımı giyniyom...

slm kızlar geçmiş olsun hasta olan bebişlerimize ve annelerine..
benim oğlumda dün aşı oldu.. ikinci dişimizde çıktı çook huysuzdu dün hep kucaktaydı.. ama farkedilcek derecedede değişti diş çıkınca ba-ba felan diyor heceliyor.. sürekli gülümsüyor miniğim.. kapıdan kim dışarı çıksa atılıyor kollarına.. bu halleride çok tatlı.. şükürler olsun Allah'ıma bana bu duyguyu yaşattığı için.. evlat sevgisi bambaşkaopuyorumnanaktan

merhaba kızlarr
oğlum öyle huysuzki yeni uyudu bende işlere başlamadan bi bakayım dedim
eğer bi aksilik olmazsa akşama ablamla yiğenim gelecekler hazırlık yapmam lazım
bu sayfada gördüm sedacım maşallahh kuzuna bizimkide aynı ve sürekli de-de diyor :) tabii babamda bu duruma bitiyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…