2010 Nisan Anneleri

merhaba bayanlar,önemli bir hatırlatma yapmak istiyorum...
mesajların içeriklerini boşaltmak yasak ,silerlerseniz uyarı alabilirsiniz
çünkü edit tuşu tek bir şartla geri geldi kim içerik boşaltırsa üyeliği silinir,duymadım bilmiyordum demek üyeliğin silinmesini engellemeyecek, Adminimiz Curly çok kesin ve net konuştu içerik boşaltanların üyeliği silinme tehlikesi altında.

tünaydınlar...
oğlumun öksürüğü geçmio kızlar ya antibiyotik kullanıyrz 5 gündr ayrıca 3 gündürde ventolin yok geçmiyo ya.çok ta ilaç kullandı.2 gün daha bekleyeceğim,geçmezse p.tesi başka dr a gideceğiz.

ayşecm geçmiş olsun ya baya uzun sürdü.
sedacm maşallh 2.incinz gelmiş bizde tık yok daha.
jalecm şimdiden gözün aydın
kızlar biz uyku tulumu almştk ama giydirmiyorum.geçen yıl şu bime gelenlerden almıştı eşim göktuğ üstünü açmıyo soğuk olduğu için yazın hava sıcakken açıyodu.zaten bu hafta sı-onundan itibaren sobayı kurup soba yanan odada yatıcaz hiç gerek kalmayacak.

ben de mont almak istiyorum ne yaptınız aldınızmı?ya bi diyorum hiç mi almasam kalın hırka türü şeyler mi giydirsem mont sanki kalıp gibi durur diyorum,çok kararsızım

sağol jalecimm .buaradaa annenler ile aynı yerde oturuyoruz istanbula geldiğinde buluşmayı çok isterim:)
fundacım çok geçmiş olsun canım.. inş en yakın zamanda iyileşir göktuşum..
benım oğlanda şımdı huysuzlukta tavan yaptı yanına yatınca felan susuyor ama ben odadan cıkınca basıyor çığlığı.. bu halıde cok yorucu acaba dişten mı tek sorun. ateşide var çokta yoruyor benı hıcbır iş yapmadım evde daha

fundacıgım bende mont almayı dusunuyorum esımde pantolonlu alalım dıyo ama kararsızım karar verene kadar kıs bıtermıkı acaba

canım dede demesi ne kadar güzel benimde babam poyraza bi düşkün ki dede dese babam havalara uçar heralde:))

kuzeyde bu sabah baba diye heceledi çok sevdi hep sölüyor şimdi

aaaaaa bi baba diyen daha..benimkide ilk baba dedi ama bilinçli deildi sanırım sölerken yada ben anne demedi die işime gelmedi

mont al bence fundam yaa hırka montun yerini tutmaz şu içi kürklü dışı mikrifiber olanlarından almıştık biz acaip sıcak tutuyor.bide polar mont aldım dün ona şimdlk yeter bize.göktuşun öksürüğü nie geçmedi yaa antibiyotiğe rağmen..belkide balgamdandır atamıodur tatlım başka bi dokora gitmekte fayda var..tekrar geçmiş olsun

aysegülcüm söz konusu oğlum olunca bi hevesle çıkıomki alışverişe ona bi çorap alsam dünyalar benim oluyo:)bizdede dolaplar taşıo ama umrumda deil içimde kalmasın gene alıom gene alıom:d benim hamillelikten sonra bedenim değişmediği için kıyafetlerim bana oluyo pek gerek duymuyorum

uyarın için çok teşekkürler ben bilmiyordum
kuzeyde bu sabah baba diye heceledi çok sevdi hep sölüyor şimdi
oo maşallahh kuzeye
canımyaa çok üzüldüm inşallah geçer bir an önce yavrum kıyamamyaa
maleseff ablamlar gelemiyor canımya öğleden sonra konuştuk istanbulda hava felaketmiş işten dönerken sırılsıklam olmuş ve üşütmüş pek kötüyüm dedi eğer aksilik olmazsa 29 ekimde izinlerimide birleştirip 3 günlüğüne gelirim dedi. normalde haftada 2 gün izin kullanıyor biri haftaiçi biride haftasonu
mont daha almadık güzelim Ahmet Yusuf un kot ceketi var bitane içi yelekli wenice den almıştık onu giydiriyordum üstten birde kalın örgü hırkaları var. ama yinede hayriyenin dediği gibi bişey almak istiyorum havalara güven olmaz çünkü
bizde sobayı kurduk tatlım 2 gün oluyor içim rahatladı çok şükür sıcaklığıda tutuyor içerde sabah kalktığımda da ılık oluyor .

evet tatlım inşallah diyorum haftasonu gelme ihtimalimiz var ama günübirlik olacak bir dahaki gelişimde uzun süre kalırsam haberleşiriz
aynen Ahmet Yusufta aynı bir dk yalnız bırakmamı istemiyor
canımıniçi sorma babam bir mutlu ki . zaten çok seviyor birde ilk dede diyince havalarda herkese anlatıyormuş:) inşallah poyrazda sevindirir dedesini
zatı bende kız işi bıseyler istıyom kırkta yılda bı kız dogurmusum
sagol hayrısım

meltemcim bi arkadaşım lcw dan almıştı bayılmıştım öyle güzel montlar varki kızlar için işlemeli falan . bi bak istersen
ben nedense pek sevmiyorum o tulum şeklinde olanları

bebişlerlere montlar alınacak ne güzel havalar soğudu eve hapsolduk yaaa 2 gündür yağmur yağıyor çıkamıyoruz bizimde alınacak birsürü şey var ama arabada yok havanın azıcık iyi olmasını beklicez artık

slm kızlar nasılsınız ben 2 gündür felaket bir migren ağrısıyla cebelleşiyorum yaa mahvetti beni bu ağrı kızıma bile doğru düzgün bakamıyorum ALLAHtan eşim 1 ay izinde o destek oluyo beni kızım 2 gündürde emmek istemiyo yaa(acaba bırakacakmı daha çok erken ama yaa kıyamet koparıyo mamada çok yemiyoya yoğurdu seviyo bir zaten u ek gıda olayı beni zaten bir hayli yordu her gün sebze pişirip döküyorum yemiyo yaaageçmişe şöyle bir baktım ben daha mont almadım ama alıcağım bizimde astronot ve polar montumuz var ama ben daha sıcak bişeyler alıcam aklımda bitane var onu çok beğenmiştim en kısa zamnda alıcağım inşallah fundacığım canım damadıma çokk çokk geçmiş olsun canım rabbim tez zamnda iyileşmesini nasip eğler inşallah çok zor bebişler hasta olunca yaa gizemde hala kulağını çekiştiriyo artık valla doktor kalmadı götürmediğim bişey yok deniliyo ama neden hala tutuyo anlmış deilim acaba huymu edindi yavrum yaaa jaleciğim canım olsun hayırlı zamanda gelsinler 1-2 hafta önemli değil kalpler bir olsun bizim zilloşta devamlı dededee diyip duruyo çok şeker oluyolar yaaa henüz babababa ya geçmedik bi kaç kezde annnenenen dedi onu bıraktı:))sağlıklı olsunlarda elbet konuşurlar benim için önce sağlığı canım

hayriyeciğim montlarınız cicilerinizi güle güle kullanın canım sağlıklı güzel günlerde poyrazda ne yakışıklı olur şimcik heee

ayşeciğim dişten olabiliyo ishal ve ateş canım doktorunuza yinede bir danışın canım bol bol sıvı bişeyler içir canım çok geçmiş olsun mehmet salihe

meltem kız valla kolay gelsin canım döktürmüşsün yine maşallahın var hee bebeklerle bazen imkansız oluyo bişeyler yapmak illaki yanında birisi oldumu daha bir kolay oluyo

maşallah canım bizim daha tık yok ilk incimizden ama sanırım bugün yarın gelecek gibi bu huysuzluğa bilmiyorum canım maşallah bababalarımızda başlamış bizimki dedeci sanırım:))

canımyaa çok geçmiş olsun migren ağrısı ne kötüdür annemden biliyorum
ama annem bi ara diyetisyene gitmişti 10 seneyi geçti özbek bi diyetisyeni vardı bir karışım vermişti 3 gün sadece onu içti ve ogün bugündür migren ağrısı çekmiyor . ama malesef hatırlamıyor içinde tam olarak neler olduğunu
prensesim neden emmiyor acaba inşallah bırakmaz tatlım arada bi böyle yaparmış bebişler. bizimkide sebze yemiyor canımya bunaldım valla ama inatla yapmaya devam ediyorum
maşallah gizemime oda dede ci desene:)

saolasın jaleciğim güzel dileklerin için canım valla ne bilim her şeyi denedim yok olmuyo işte yaa hamileliğimde bi kez bilem ağrımamıştı yaa hep hamilemi kalsam acaba ağrımaması için yaaa:)))düşünsene beni her sene bir bebek:)))şaka bir tarfa canım çok kötü yaa rabbim kimseye vermesin hayattan kopuyorum resmen canım ben ingiliz nanesinin iyi geldiğini duymuştum birde onu deneyeceğim canım bakalım bu arada bizim kıza asla sebze yediremedim canım henüz ne olacak bu halimiz bakalım inşallah yer ahmetimde bitanemn

ıyı geceler herkese

denızcım caım nasılsın ya msnden yazıyom burdan yazıyom hıc gormuyon yahu mehmet salıhe cpk gecmıs olsun canım ıns en kısa zamanda duzelır

fundacım goktusa gecmıs olsun caım

poyrazın guzel annesı hayırlı olsun hayrıyecım cıcılerınız

zeynepcım ya hepsı aynı sanırım bebıslerın emmıyo yemıyo huysuz cok zor ya

slm kızlar ..uyku tulumunuda iade ettik acayip trletti yuzde yuz cotton diyolar bide hiçte değil...
kullanmıycam valla iyisini bulana kadar huırka falan giydircem...zaten benimle yatıyo üşümüyo sarılıp yatıyoruz....
bu arada ben astronot mont alacaktım teysemden hediye geldi süper oldu....
normal montumuz da vardı bugun gıydık hatda ama hiç hareket etme imkanı yok robot gibi...bide mont seklinde bir hırkamız var onu deniycez bakalım....
bu arada nurturiadan bir arkadasın bebeide kesinlikle sebze yemiyomuş neşer denemiş ve doktoru bir tarif vermiş...
bunu yuzde yuz yer demiş ve bayılarak yemiş eğer o tarifi bulabilrsem sizinle paylaşcam ve ende kuziye yapıcam...
içinde bal kabağı var eminim süperdir tadı...

sanırım canım yaaa çok korkuyorum beni bırakmasından bir damlada olsa emsin yaa moralim bozuluyo inşallah geçicidir zaten sebzede yemiyo bir yoğurdunu birde meyvesini yiyo ama tahıllı kaşık mmasına alıştık sanırım:))))bebeişler bundan sonra günlük tahıl almaları şartmış canım

özgeciğim hayırlı olsun tatlım montunuz güle güle kullanın bizimde var astronot montumuz çok komik duruyo gizoş içinde kaydirigubbakcemile3 astronotum benim diyo babası çok şekerler yaa ne giyseler ayrı güzel oluyolar canım o sebzeli tarifi iple çekiyorum gizoşun bir türlü alışmadığı tek gıda çok canım sıkılıyo bişekilde sebze yiyeck ben ıspanak falan deneyeceğim artık brokoli başka çaremiz kalmadı ne kabağı ne patatesi nede havucu sevemedik çünkü((

meltemcim bi arkadaşım lcw dan almıştı bayılmıştım öyle güzel montlar varki kızlar için işlemeli falan . bi bak istersen
ben nedense pek sevmiyorum o tulum şeklinde olanları[/QUOTE]

[QUbende sevmıyorum dur bakayım lcv tesekkurler
OTE=zeyra;15574185]hayriyeciğim montlarınız cicilerinizi güle güle kullanın canım sağlıklı güzel günlerde poyrazda ne yakışıklı olur şimcik heee

ayşeciğim dişten olabiliyo ishal ve ateş canım doktorunuza yinede bir danışın canım bol bol sıvı bişeyler içir canım çok geçmiş olsun mehmet salihe

meltem kız valla kolay gelsin canım döktürmüşsün yine maşallahın var hee bebeklerle bazen imkansız oluyo bişeyler yapmak illaki yanında birisi oldumu daha bir kolay oluyo[/QUOTE]
yok kız pek bısey yapmadım planlı ıs yaparım ben yoksa bebeyle ımkanı yok eskıden ıftara mısafır gelecek dıye sahurdan sonra uyumazdım yemek yapardım sankı yetısmıycek huy ıste

özge bosver sen uyku tulumunu okumadınmı yazdıgımı
su nutrıa ne bı annat ya
bende gırm o sıteye
bal kabagını deneyecem bende unutuyorum almayı
bı lıste hazırladım bennunun alınacakları dıye yulaf unu bal kabagı

kuzey bey gule gule gıysın yenı montunu

kızlar çok teşekkürler ya
valla mızmızın teki oldu
yurdagülcüm arayacagım seni canım kusura bakma yaa
sadece durumumu yazıp çıkmak zorunda kalıyorum senin bu damat yoruyo beni haberin olaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…