merhaba kızlarr
oğlum öyle huysuzki yeni uyudu bende işlere başlamadan bi bakayım dedim
eğer bi aksilik olmazsa akşama ablamla yiğenim gelecekler hazırlık yapmam lazım
bu sayfada gördüm sedacım maşallahh kuzuna bizimkide aynı ve sürekli de-de diyor :) tabii babamda bu duruma bitiyor:)
kuzeyde bu sabah baba diye heceledi çok sevdi hep sölüyor şimdi
tünaydınlar...
oğlumun öksürüğü geçmio kızlar ya antibiyotik kullanıyrz 5 gündr ayrıca 3 gündürde ventolin yok geçmiyo ya.çok ta ilaç kullandı.2 gün daha bekleyeceğim,geçmezse p.tesi başka dr a gideceğiz.
ayşecm geçmiş olsun ya baya uzun sürdü.
sedacm maşallh 2.incinz gelmiş bizde tık yok daha.
jalecm şimdiden gözün aydın
kızlar biz uyku tulumu almştk ama giydirmiyorum.geçen yıl şu bime gelenlerden almıştı eşim göktuğ üstünü açmıyo soğuk olduğu için yazın hava sıcakken açıyodu.zaten bu hafta sı-onundan itibaren sobayı kurup soba yanan odada yatıcaz hiç gerek kalmayacak.
ben de mont almak istiyorum ne yaptınız aldınızmı?ya bi diyorum hiç mi almasam kalın hırka türü şeyler mi giydirsem mont sanki kalıp gibi durur diyorum,çok kararsızım
ayyy hayriyeee heves ettirdin adamı yaaa. şimdi işin gücün yoksa bu yağmurda alışverişe çık. dolap doldu taşıyooo ama her güzel şeyi oğlumun üstünde görmek istiyom. anası da ..çına don alamıyooo hala hamileliğimden kalma anneanne donlarımı giyniyom...
fundacıgım bende mont almayı dusunuyorum esımde pantolonlu alalım dıyo ama kararsızım karar verene kadar kıs bıtermıkı acaba
kız o astronot montlar hiç hoş durmuyo normal mont al.altına paltolon çorap filan giyer olur biter..
uyarın için çok teşekkürler ben bilmiyordummerhaba bayanlar,önemli bir hatırlatma yapmak istiyorum...
mesajların içeriklerini boşaltmak yasak ,silerlerseniz uyarı alabilirsiniz
çünkü edit tuşu tek bir şartla geri geldi kim içerik boşaltırsa üyeliği silinir,duymadım bilmiyordum demek üyeliğin silinmesini engellemeyecek, Adminimiz Curly çok kesin ve net konuştu içerik boşaltanların üyeliği silinme tehlikesi altında.
oo maşallahh kuzeyekuzeyde bu sabah baba diye heceledi çok sevdi hep sölüyor şimdi
canımyaa çok üzüldüm inşallah geçer bir an önce yavrum kıyamamyaatünaydınlar...
oğlumun öksürüğü geçmio kızlar ya antibiyotik kullanıyrz 5 gündr ayrıca 3 gündürde ventolin yok geçmiyo ya.çok ta ilaç kullandı.2 gün daha bekleyeceğim,geçmezse p.tesi başka dr a gideceğiz.
ayşecm geçmiş olsun ya baya uzun sürdü.
sedacm maşallh 2.incinz gelmiş bizde tık yok daha.
jalecm şimdiden gözün aydın
kızlar biz uyku tulumu almştk ama giydirmiyorum.geçen yıl şu bime gelenlerden almıştı eşim göktuğ üstünü açmıyo soğuk olduğu için yazın hava sıcakken açıyodu.zaten bu hafta sı-onundan itibaren sobayı kurup soba yanan odada yatıcaz hiç gerek kalmayacak.
ben de mont almak istiyorum ne yaptınız aldınızmı?ya bi diyorum hiç mi almasam kalın hırka türü şeyler mi giydirsem mont sanki kalıp gibi durur diyorum,çok kararsızım
evet tatlım inşallah diyorum haftasonu gelme ihtimalimiz var ama günübirlik olacak bir dahaki gelişimde uzun süre kalırsam haberleşirizsağol jalecimm .buaradaa annenler ile aynı yerde oturuyoruz istanbula geldiğinde buluşmayı çok isterim:)
fundacım çok geçmiş olsun canım.. inş en yakın zamanda iyileşir göktuşum..
benım oğlanda şımdı huysuzlukta tavan yaptı yanına yatınca felan susuyor ama ben odadan cıkınca basıyor çığlığı.. bu halıde cok yorucu acaba dişten mı tek sorun. ateşide varçokta yoruyor benı hıcbır iş yapmadım evde daha
canımıniçi sorma babam bir mutlu ki . zaten çok seviyor birde ilk dede diyince havalarda herkese anlatıyormuş:) inşallah poyrazda sevindirir dedesinicanım dede demesi ne kadar güzel benimde babam poyraza bi düşkün ki dede dese babam havalara uçar heralde:))
aaaaaa bi baba diyen daha..benimkide ilk baba dedi ama bilinçli deildi sanırım sölerken yada ben anne demedi die işime gelmedi
mont al bence fundam yaa hırka montun yerini tutmaz şu içi kürklü dışı mikrifiber olanlarından almıştık biz acaip sıcak tutuyor.bide polar mont aldım dün ona şimdlk yeter bize.göktuşun öksürüğü nie geçmedi yaa antibiyotiğe rağmen..belkide balgamdandır atamıodur tatlım başka bi dokora gitmekte fayda var..tekrar geçmiş olsun
aysegülcüm söz konusu oğlum olunca bi hevesle çıkıomki alışverişe ona bi çorap alsam dünyalar benim oluyo:)bizdede dolaplar taşıo ama umrumda deil içimde kalmasın gene alıom gene alıom:d benim hamillelikten sonra bedenim değişmediği için kıyafetlerim bana oluyo pek gerek duymuyorum
zatı bende kız işi bıseyler istıyom kırkta yılda bı kız dogurmusum
sagol hayrısım
slm kızlar geçmiş olsun hasta olan bebişlerimize ve annelerine..
benim oğlumda dün aşı oldu.. ikinci dişimizde çıktı çook huysuzdu dün hep kucaktaydı.. ama farkedilcek derecedede değişti diş çıkınca ba-ba felan diyor heceliyor.. sürekli gülümsüyor miniğim.. kapıdan kim dışarı çıksa atılıyor kollarına.. bu halleride çok tatlı.. şükürler olsun Allah'ıma bana bu duyguyu yaşattığı için.. evlat sevgisi bambaşkaopuyorumnanaktan
canımyaa çok geçmiş olsun migren ağrısı ne kötüdür annemden biliyorumslm kızlar nasılsınız ben 2 gündür felaket bir migren ağrısıyla cebelleşiyorum yaa mahvetti beni bu ağrı kızıma bile doğru düzgün bakamıyorum ALLAHtan eşim 1 ay izinde o destek oluyo beni kızım 2 gündürde emmek istemiyo yaa(acaba bırakacakmı daha çok erken ama yaa kıyamet koparıyo mamada çok yemiyoya yoğurdu seviyo bir zaten u ek gıda olayı beni zaten bir hayli yordu her gün sebze pişirip döküyorum yemiyo yaaageçmişe şöyle bir baktım ben daha mont almadım ama alıcağım bizimde astronot ve polar montumuz var ama ben daha sıcak bişeyler alıcam aklımda bitane var onu çok beğenmiştim en kısa zamnda alıcağım inşallah fundacığım canım damadıma çokk çokk geçmiş olsun canım rabbim tez zamnda iyileşmesini nasip eğler inşallah çok zor bebişler hasta olunca yaa gizemde hala kulağını çekiştiriyo artık valla doktor kalmadı götürmediğim bişey yok deniliyo ama neden hala tutuyo anlmış deilim acaba huymu edindi yavrum yaaa jaleciğim canım olsun hayırlı zamanda gelsinler 1-2 hafta önemli değil kalpler bir olsun bizim zilloşta devamlı dededee diyip duruyo çok şeker oluyolar yaaa henüz babababa ya geçmedik bi kaç kezde annnenenen dedi onu bıraktı:))sağlıklı olsunlarda elbet konuşurlar benim için önce sağlığı canım
ıyı geceler herkese
denızcım caım nasılsın ya msnden yazıyom burdan yazıyom hıc gormuyon yahu mehmet salıhe cpk gecmıs olsun canım ıns en kısa zamanda duzelır
fundacım goktusa gecmıs olsun caım
poyrazın guzel annesı hayırlı olsun hayrıyecım cıcılerınız
zeynepcım ya hepsı aynı sanırım bebıslerın emmıyo yemıyo huysuz cok zor ya
slm kızlar ..uyku tulumunuda iade ettik acayip trletti yuzde yuz cotton diyolar bide hiçte değil...
kullanmıycam valla iyisini bulana kadar huırka falan giydircem...zaten benimle yatıyo üşümüyo sarılıp yatıyoruz....
bu arada ben astronot mont alacaktım teysemden hediye geldi süper oldu....
normal montumuz da vardı bugun gıydık hatda ama hiç hareket etme imkanı yok robot gibi...bide mont seklinde bir hırkamız var onu deniycez bakalım....
bu arada nurturiadan bir arkadasın bebeide kesinlikle sebze yemiyomuş neşer denemiş ve doktoru bir tarif vermiş...
bunu yuzde yuz yer demiş ve bayılarak yemiş eğer o tarifi bulabilrsem sizinle paylaşcam ve ende kuziye yapıcam...
içinde bal kabağı var eminim süperdir tadı...
slm kızlar ..uyku tulumunuda iade ettik acayip trletti yuzde yuz cotton diyolar bide hiçte değil...
kullanmıycam valla iyisini bulana kadar huırka falan giydircem...zaten benimle yatıyo üşümüyo sarılıp yatıyoruz....
bu arada ben astronot mont alacaktım teysemden hediye geldi süper oldu....
normal montumuz da vardı bugun gıydık hatda ama hiç hareket etme imkanı yok robot gibi...bide mont seklinde bir hırkamız var onu deniycez bakalım....
bu arada nurturiadan bir arkadasın bebeide kesinlikle sebze yemiyomuş neşer denemiş ve doktoru bir tarif vermiş...
bunu yuzde yuz yer demiş ve bayılarak yemiş eğer o tarifi bulabilrsem sizinle paylaşcam ve ende kuziye yapıcam...
içinde bal kabağı var eminim süperdir tadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?