- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
ıyı geceler herkese
denızcım caım nasılsın ya msnden yazıyom burdan yazıyom hıc gormuyon yahu mehmet salıhe cpk gecmıs olsun canım ıns en kısa zamanda duzelır
fundacım goktusa gecmıs olsun caım
poyrazın guzel annesı hayırlı olsun hayrıyecım cıcılerınız
zeynepcım ya hepsı aynı sanırım bebıslerın emmıyo yemıyo huysuz cok zor ya
hayriyeciğim montlarınız cicilerinizi güle güle kullanın canım sağlıklı güzel günlerde poyrazda ne yakışıklı olur şimcik heee
ayşeciğim dişten olabiliyo ishal ve ateş canım doktorunuza yinede bir danışın canım bol bol sıvı bişeyler içir canım çok geçmiş olsun mehmet salihe
meltem kız valla kolay gelsin canım döktürmüşsün yine maşallahın var hee bebeklerle bazen imkansız oluyo bişeyler yapmak illaki yanında birisi oldumu daha bir kolay oluyo
günaydın kızlarr
bugün çokk işim varr :)
hoş kendi kendime iş çıkarıyorum ama olsun . oturma odamın şeklini değiştirmeye karar verdim başlamadanda bi nete gireyim dedim
işim bitsin gelince bakacağım geçmişe
hepinizi çok öpüyorum
offf canım hepimizin sıkıntılar bir.işimiz hiç bitmiyor.sürekli didin dur.birde bebişlerin diş sıkıntısı.okul derken benimde canım çıkıyor.oğlum geceleri uykusuz çok zombi gibiyim...slm kızlar hayırlı hafta sonları gezecek olanlara bol bol üşümeden gezmeler biz bugün evde temizlik günü olarak noktayı koyduk aslında birazcık gezmek istiyo bir tarafım bir tarafımda soğukta otur aşşağı diyo ee artık temizliğe vurdum kendimi bende bir bakayım dedim topiğim her zamnki gibi sessizliğini koruyor bebeişler en zor zamnları geldi artık emekleme sürünme diş çıkartma derken birde havalar soğudu soba derdi olanlar beni çok iyi anlarlar onla uğraş temizle gerçi soba işini eşime devretmiş durumdayım o kadar işin içinde birde onunla uğraşamam yaaa offf artık hayırlısıyla kendi evimiz yapılsada taşınsak kaloriferliolacak inşallah bizde soba derdinden kurtulacağız hayrlısıyla ama daha 3-4 sene var olsun hayırlısı olsunda geçmişe bakamıyorum hasta olan bebişlere rbbim acil şifalar versin yemek ek gıdaya geçen arkadaşlara rabbim kolaylık versin biz yavaş yavaş alışıyoruz sanırım artık suyu suluğumuzdan bazende fincandan içiyoruz:))fincandan içerken tabi yakalık şart yoksa sırılsıklam ıslanıyoruz olsun yeterki içsinde emmeme savaşımız devam ediyo yine uykusunda dayıyorum bende ağzına bir güzel emiyo valla bundan sonra olmadı uyudumu dayayacağım yoksa uyanıkken tık yok bizde
Nasilsinizzz bu aradaaa kizlar??? Bursa cokkk soguk mont almaya cikicam nisanla ama usuturmuyum korkuyorummm
ebrucum tekrar hayırlı olsundişiniz. bu arada eğer sarıp koruyabileceğin teşkilatın yoksa çıkarma çocuğu dışaı bence bi de üşütmesin allah korusun
benim oğlum da bir haftadır geri geri emekliyo bakalım ileri vitese ne zaman takacak
İlk dişimizzz çıktı bizimmmmmmm
Nasilsinizzz bu aradaaa kizlar??? Bursa cokkk soguk mont almaya cikicam nisanla ama usuturmuyum korkuyorummm
benim oğlum da bir haftadır geri geri emekliyo bakalım ileri vitese ne zaman takacak
aynen geri geri gidiyoruzzz
saol canım var aslında montu falanda yinede korkuyorum benim bile boğazım şişti, arabam var zaten de yinede aşı da oldu bugün hava iyice soğumuş..
hayırlı olsun bol seker yesın
fındık fıstı yesın
ben herkayla battanıye örtüp arabasıyla gezdırıyorum
alcam ınsallsah mont
kızlar gerı gıdenler daha cabuk yurur
sabırlı olun bıraz
Ay evet meltem biz cok acele ediyoruz babamizda sabah hadi kizim cis gelince soyle diyo :))) olduuu dedim, bu arada aşı olduk nisan uyuyor habire, cok acidi canimiz bu sefer. Sebze corbadina gecin dedi dr umuz. Bakalim ins yer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?