2010 Nisan Anneleri

günaydın kızlarr
bugün çokk işim varr :)
hoş kendi kendime iş çıkarıyorum ama olsun . oturma odamın şeklini değiştirmeye karar verdim başlamadanda bi nete gireyim dedim
işim bitsin gelince bakacağım geçmişe
hepinizi çok öpüyorum

teşekkür edriz canım benim..

sağol zeynom valla bugün kot pantolonuyla giydirdim bugün kazağını aynı küçük adam acaip yakıştı yaaa.bebeler çok ttalılar yaaaa ..

günaydın canım kolay gelsin sana ..aman ağır kaldırma dikkat et kendine..rahatmı batıyo kızzz otur sıcacık evinde oğluşunla..benim yerimede

herkeze günaydın gün gece topu topu 50 dk anca uymuşumdur ölüorum kızlar yaa valla başım dönüo uykusuzluktan.poyrazın huysuzluğu dün gece tavan yaptı amanın ne acı ağlamak ne gözyaşları kahroldum yaa.karnını doyurdum altını aldım karnına elma yağı sürdüm masaj yaptım ama yok diş kesin diş yani.krem sürerken bile nasıl çığlık attı yavrum.hiç uyumadı gözler kapalıydı ama ağladı durdu offf ya ben uykusuz kalayım gene ama oğlum ve hiçbi bebek acı çekmesin yaaa.kahroluyorum bitiorum yaaa.offfff anne olmak ne zor ne zorrrrrrrrr..ahh bugün bi bitse nasıl çalışacam bu halde onu düşünüorum..gerçi akşamda uyuyamayacam ama oğlumun yanında olmak istiorum ben..

kızlar neredesınız ben kızımla carsı gezmesıne gıttım
montlara baktım lcw fılan baktım ıstedıgım özellıkte mont bulamadım
bı yerde 25 dedı 20 ye ındı ama bende nakıt kalmamıstı almadım sonra alacam
yulaf unuda aldım kızıma

Merhaba kızlar nasılsınız?
Ben artık pek giremiyorum. İşe başladım ya.. Annemden oğlumu alıp Eve geliş 8'i buluyor. Kızın dersleri, yemek v.s derken hiç vaktim olmuyor
Geçmişi okuyamadım bile çok birikmiş. Hasta olan anne ve bebişler varsa acil şifalar dilerim
Kendinize iyi bakın

slm kızlar hayırlı hafta sonları gezecek olanlara bol bol üşümeden gezmeler biz bugün evde temizlik günü olarak noktayı koyduk aslında birazcık gezmek istiyo bir tarafım bir tarafımda soğukta otur aşşağı diyo ee artık temizliğe vurdum kendimi bende bir bakayım dedim topiğim her zamnki gibi sessizliğini koruyor bebeişler en zor zamnları geldi artık emekleme sürünme diş çıkartma derken birde havalar soğudu soba derdi olanlar beni çok iyi anlarlar onla uğraş temizle gerçi soba işini eşime devretmiş durumdayım o kadar işin içinde birde onunla uğraşamam yaaa offf artık hayırlısıyla kendi evimiz yapılsada taşınsak kaloriferliolacak inşallah bizde soba derdinden kurtulacağız hayrlısıyla ama daha 3-4 sene var olsun hayırlısı olsunda geçmişe bakamıyorum hasta olan bebişlere rbbim acil şifalar versin yemek ek gıdaya geçen arkadaşlara rabbim kolaylık versin biz yavaş yavaş alışıyoruz sanırım artık suyu suluğumuzdan bazende fincandan içiyoruz:))fincandan içerken tabi yakalık şart yoksa sırılsıklam ıslanıyoruz olsun yeterki içsinde emmeme savaşımız devam ediyo yine uykusunda dayıyorum bende ağzına bir güzel emiyo valla bundan sonra olmadı uyudumu dayayacağım yoksa uyanıkken tık yok bizde

Nasilsinizzz bu aradaaa kizlar??? Bursa cokkk soguk mont almaya cikicam nisanla ama usuturmuyum korkuyorummm

offf canım hepimizin sıkıntılar bir.işimiz hiç bitmiyor.sürekli didin dur.birde bebişlerin diş sıkıntısı.okul derken benimde canım çıkıyor.oğlum geceleri uykusuz çok zombi gibiyim...

ebrucum tekrar hayırlı olsundişiniz. bu arada eğer sarıp koruyabileceğin teşkilatın yoksa çıkarma çocuğu dışaı bence bi de üşütmesin allah korusun

benim oğlum da bir haftadır geri geri emekliyo bakalım ileri vitese ne zaman takacak

ebrucum tekrar hayırlı olsundişiniz. bu arada eğer sarıp koruyabileceğin teşkilatın yoksa çıkarma çocuğu dışaı bence bi de üşütmesin allah korusun

saol canım var aslında montu falanda yinede korkuyorum benim bile boğazım şişti, arabam var zaten de yinede aşı da oldu bugün hava iyice soğumuş..

İlk dişimizzz çıktı bizimmmmmmm

Nasilsinizzz bu aradaaa kizlar??? Bursa cokkk soguk mont almaya cikicam nisanla ama usuturmuyum korkuyorummm

benim oğlum da bir haftadır geri geri emekliyo bakalım ileri vitese ne zaman takacak

aynen geri geri gidiyoruzzz

hayırlı olsun bol seker yesın
fındık fıstı yesın
ben herkayla battanıye örtüp arabasıyla gezdırıyorum
alcam ınsallsah mont

kızlar gerı gıdenler daha cabuk yurur
sabırlı olun bıraz

Son düzenleme:
Ay evet meltem biz cok acele ediyoruz babamizda sabah hadi kizim cis gelince soyle diyo :))) olduuu dedim, bu arada aşı olduk nisan uyuyor habire, cok acidi canimiz bu sefer. Sebze corbadina gecin dedi dr umuz. Bakalim ins yer.

saol canım var aslında montu falanda yinede korkuyorum benim bile boğazım şişti, arabam var zaten de yinede aşı da oldu bugün hava iyice soğumuş..

geçmiş olsun canım bizim de salı günü aşımız. burası da gıcık bir soğuk çocuğa hava aldırmak istiyorum ama benim bile çıkasım yok

hayırlı olsun bol seker yesın
fındık fıstı yesın
ben herkayla battanıye örtüp arabasıyla gezdırıyorum
alcam ınsallsah mont

kızlar gerı gıdenler daha cabuk yurur
sabırlı olun bıraz

hadi ya hakkaten mi meltem valla buna sevindim benim gibi ters bi hatundan kaynaklandığını düşünmüştüm ben de :)

Ay evet meltem biz cok acele ediyoruz babamizda sabah hadi kizim cis gelince soyle diyo :))) olduuu dedim, bu arada aşı olduk nisan uyuyor habire, cok acidi canimiz bu sefer. Sebze corbadina gecin dedi dr umuz. Bakalim ins yer.

seninki de çok hoşmuş yani her renk oldu bi fıstık yeşil mi eksik derler ya aklıma o geldi birden anne baba demeden çiş :) kaydirigubbakcemile3

o çorbanın tarifini bulayım yazıcam kızlar...
kuzi bu gece berbattı çığlıkla uyandı hep ağladı neler yaptık susmadı hep dişlerden işte öffff
valla havalarda cok soğuk eve hapis olduk yandk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…