o çorbanın tarifini bulayım yazıcam kızlar...
kuzi bu gece berbattı çığlıkla uyandı hep ağladı neler yaptık susmadı hep dişlerden işte öffff
valla havalarda cok soğuk eve hapis olduk yandk...
Geçmiş olsun canım.ıyı geceler kızlar cok moralım bozuk ok kızım hasta oldu nefes alamıyo yaa grıp oldu dun gece sabahı sabah ettık ates 39 du dusurene kadar helak olduk sabah hemen dra tabı antıbıyotık surup falan verdı tahlıl yaptırdık kanında da az mıktarda enfeksıyon cıktı aglamaktan ıcı sıstı yavrumun burun tıkanıklıgında uyuyamıyor sureklı uyanıyor acıyorum bıraz uyuyo hoop tekrar uykusuzlugu hat safhaya ulasıyor mahvoldu ıkı gundur ınsaalah bıan once ıyılesır kızım ayrıca o kadar dıkkat edıyoruz ama dusuncesız ınsanlar yuzunde hasta edıyoz yavrularımız allahım cıldırmak uzereyım nasıl hasta oldugunu da yazaımda bu arada bızım komsunun kızı var 4. Sınıfa gıden ıdılı sevsın dıye gondermıs anası neyse geldı sevıyo falan bırde terbıyesız ukala bısey kucagıma ver dıyo veremem dıyorum senınde ııkı bı cocugun var amma kıymetlı dıyo bana bacaksız zıllı laf dızboyu neyse baktım ara ara oksuruyo bu sen hastamısın dedım bak hastasa ıdıle yaklasma dedım yok hasta degılım dıyo oksuruyosun ama olmaz dedım amma kıymetlı cocugun beım bogazımda gıcık var dıyo bana bır ıkı kere operken yakaladım sakın opme dedım bızde opmuyoruz ne var ya opce dıyo yapısıyo ıdıle ayırıyom cocugu kucagıma alıyom kucagımdaken saldırıyor neyse tv ııyo dedım bak tv cok acık kaldı ben ıdılın yanında acmıyorum tv dıkkatını cekıyo onunda dıyorum fılmlerdekı anneleremı ozenıyon dıyo bana neyse saatlerce kaldı sonunda ıdıl uyudu dıyomkı sen gıt sımdı sonra gene gelırsın olsun ıdıl uyusun ben televızyon ızlıyce dıyo ayy kovmaktan beter ettım ama haketmemısmı yaa delıdım resme nasıl laf yarıstırıyor benle anasıda bı cagarmadı ne genıs ınsalar yahu ve sonuc kızım grıp hasta nefes alamıyo offf offf kafamı nerelere vursam ama tovbe dedım bır daha kapımda ıcerı gıremez pıs bucur bugun gene geldı gunduz ben ıdılı uyutuyodum esım actı kapıyı ben geldım dıyo esımde nede geldın dedı ıdıl uyuyo dedı kapadı kapıyı anasıda ıkıde bır gonderıyo hıc deıyor bısey ne rahat ya evde yaramazlık yapmasında gıtsın sevsın ohh ne ala yazarken bıle sınırde ellerım tıtrıyor valla sınırımden kuduruyom ama su cocuk bı ıyılessın anasını gorınce o kızın ıkı cıft laf etcem yoksa ıcımde kalacaj
günaydın canım kolay gelsin sana ..aman ağır kaldırma dikkat et kendine..rahatmı batıyo kızzz otur sıcacık evinde oğluşunla..benim yerimede
herkeze günaydın gün gece topu topu 50 dk anca uymuşumdur ölüorum kızlar yaa valla başım dönüo uykusuzluktan.poyrazın huysuzluğu dün gece tavan yaptı amanın ne acı ağlamak ne gözyaşları kahroldum yaa.karnını doyurdum altını aldım karnına elma yağı sürdüm masaj yaptım ama yok diş kesin diş yani.krem sürerken bile nasıl çığlık attı yavrum.hiç uyumadı gözler kapalıydı ama ağladı durdu offf ya ben uykusuz kalayım gene ama oğlum ve hiçbi bebek acı çekmesin yaaa.kahroluyorum bitiorum yaaa.offfff anne olmak ne zor ne zorrrrrrrrr..ahh bugün bi bitse nasıl çalışacam bu halde onu düşünüorum..gerçi akşamda uyuyamayacam ama oğlumun yanında olmak istiorum ben..
ne güzel gezmişsiniz canım biz evdeydik bütün gün. hoş çarşı diye çıksam zaten en fazla 10 dk mı alır .kızlar neredesınız ben kızımla carsı gezmesıne gıttım
montlara baktım lcw fılan baktım ıstedıgım özellıkte mont bulamadım
bı yerde 25 dedı 20 ye ındı ama bende nakıt kalmamıstı almadım sonra alacam
yulaf unuda aldım kızıma
iyi geceler canım Allah kolaylık versin sanaMerhaba kızlar nasılsınız?
Ben artık pek giremiyorum. İşe başladım ya.. Annemden oğlumu alıp Eve geliş 8'i buluyor. Kızın dersleri, yemek v.s derken hiç vaktim olmuyor
Geçmişi okuyamadım bile çok birikmiş. Hasta olan anne ve bebişler varsa acil şifalar dilerim
Kendinize iyi bakın
canımcım bende hiç sobaya dokunmuyorum evlendim evleneli. tamamen eşimin sorumluluğunda baştan şart koşmuştum zaten :) kaloriferli ev bul diye ama bulamadık o dönemde hoş halada bulamıyoruz herkes öğrencilere veriyor 3-5 katı fiyataslm kızlar hayırlı hafta sonları gezecek olanlara bol bol üşümeden gezmeler biz bugün evde temizlik günü olarak noktayı koyduk aslında birazcık gezmek istiyo bir tarafım bir tarafımda soğukta otur aşşağı diyo ee artık temizliğe vurdum kendimi bende bir bakayım dedim topiğim her zamnki gibi sessizliğini koruyor bebeişler en zor zamnları geldi artık emekleme sürünme diş çıkartma derken birde havalar soğudu soba derdi olanlar beni çok iyi anlarlar onla uğraş temizle gerçi soba işini eşime devretmiş durumdayım o kadar işin içinde birde onunla uğraşamam yaaa offf artık hayırlısıyla kendi evimiz yapılsada taşınsak kaloriferliolacak inşallah bizde soba derdinden kurtulacağız hayrlısıyla ama daha 3-4 sene var olsun hayırlısı olsunda geçmişe bakamıyorum hasta olan bebişlere rbbim acil şifalar versin yemek ek gıdaya geçen arkadaşlara rabbim kolaylık versin biz yavaş yavaş alışıyoruz sanırım artık suyu suluğumuzdan bazende fincandan içiyoruz:))fincandan içerken tabi yakalık şart yoksa sırılsıklam ıslanıyoruz olsun yeterki içsinde emmeme savaşımız devam ediyo yine uykusunda dayıyorum bende ağzına bir güzel emiyo valla bundan sonra olmadı uyudumu dayayacağım yoksa uyanıkken tık yok bizde
hadi hayırlı olsun dişiniz canımİlk dişimizzz çıktı bizimmmmmmm
valla ben iyi diyeyim iyi olayım canım cidden havalar çok soğuk bizde eve tıkılı kaldıkNasilsinizzz bu aradaaa kizlar??? Bursa cokkk soguk mont almaya cikicam nisanla ama usuturmuyum korkuyorummm
maşallah paşayabenim oğlum da bir haftadır geri geri emekliyo bakalım ileri vitese ne zaman takacak
Allah kolaylık versin canımo çorbanın tarifini bulayım yazıcam kızlar...
kuzi bu gece berbattı çığlıkla uyandı hep ağladı neler yaptık susmadı hep dişlerden işte öffff
valla havalarda cok soğuk eve hapis olduk yandk...
iyi geceler fundammerhaba kızlarrrrr
2 güdr yazmamışım ama 0kudm geçmişi bu vakte kadar baya iş yaptk.dışarı çıktm oğluma bişeyler aldm eve geldm kışlıkları çıkart dolabı sil yerleştr sba kur temizlik yap yemek v.s .yarınada misafrm var etimek tatlısını yapcm snrada duş alcam offffffffff
,ıyı geceler kızlar cok moralım bozuk ok kızım hasta oldu nefes alamıyo yaa grıp oldu dun gece sabahı sabah ettık ates 39 du dusurene kadar helak olduk sabah hemen dra tabı antıbıyotık surup falan verdı tahlıl yaptırdık kanında da az mıktarda enfeksıyon cıktı aglamaktan ıcı sıstı yavrumun burun tıkanıklıgında uyuyamıyor sureklı uyanıyor acıyorum bıraz uyuyo hoop tekrar uykusuzlugu hat safhaya ulasıyor mahvoldu ıkı gundur ınsaalah bıan once ıyılesır kızım ayrıca o kadar dıkkat edıyoruz ama dusuncesız ınsanlar yuzunde hasta edıyoz yavrularımız allahım cıldırmak uzereyım nasıl hasta oldugunu da yazaımda bu arada bızım komsunun kızı var 4. Sınıfa gıden ıdılı sevsın dıye gondermıs anası neyse geldı sevıyo falan bırde terbıyesız ukala bısey kucagıma ver dıyo veremem dıyorum senınde ııkı bı cocugun var amma kıymetlı dıyo bana bacaksız zıllı laf dızboyu neyse baktım ara ara oksuruyo bu sen hastamısın dedım bak hastasa ıdıle yaklasma dedım yok hasta degılım dıyo oksuruyosun ama olmaz dedım amma kıymetlı cocugun beım bogazımda gıcık var dıyo bana bır ıkı kere operken yakaladım sakın opme dedım bızde opmuyoruz ne var ya opce dıyo yapısıyo ıdıle ayırıyom cocugu kucagıma alıyom kucagımdaken saldırıyor neyse tv ııyo dedım bak tv cok acık kaldı ben ıdılın yanında acmıyorum tv dıkkatını cekıyo onunda dıyorum fılmlerdekı anneleremı ozenıyon dıyo bana neyse saatlerce kaldı sonunda ıdıl uyudu dıyomkı sen gıt sımdı sonra gene gelırsın olsun ıdıl uyusun ben televızyon ızlıyce dıyo ayy kovmaktan beter ettım ama haketmemısmı yaa delıdım resme nasıl laf yarıstırıyor benle anasıda bı cagarmadı ne genıs ınsalar yahu ve sonuc kızım grıp hasta nefes alamıyo offf offf kafamı nerelere vursam ama tovbe dedım bır daha kapımda ıcerı gıremez pıs bucur bugun gene geldı gunduz ben ıdılı uyutuyodum esım actı kapıyı ben geldım dıyo esımde nede geldın dedı ıdıl uyuyo dedı kapadı kapıyı anasıda ıkıde bır gonderıyo hıc deıyor bısey ne rahat ya evde yaramazlık yapmasında gıtsın sevsın ohh ne ala yazarken bıle sınırde ellerım tıtrıyor valla sınırımden kuduruyom ama su cocuk bı ıyılessın anasını gorınce o kızın ıkı cıft laf etcem yoksa ıcımde kalacaj
nıye kusuyokı acaba sekerlı bısey dene masele pırınc unu ıle muhallebı yap anlamak ıcın mesela bazı cocuk tuzlu sevmezYok ben delircem ya sebze corbasi ictik toplasaniz 4 kasik var yok, hadiii kustuk..ne yedircem ben bu cocuga ya ne yese kusuyor!!
yurdagulcum senı tebrık edıyorum ve kızıyorumıyı geceler kızlar cok moralım bozuk ok kızım hasta oldu nefes alamıyo yaa grıp oldu dun gece sabahı sabah ettık ates 39 du dusurene kadar helak olduk sabah hemen dra tabı antıbıyotık surup falan verdı tahlıl yaptırdık kanında da az mıktarda enfeksıyon cıktı aglamaktan ıcı sıstı yavrumun burun tıkanıklıgında uyuyamıyor sureklı uyanıyor acıyorum bıraz uyuyo hoop tekrar uykusuzlugu hat safhaya ulasıyor mahvoldu ıkı gundur ınsaalah bıan once ıyılesır kızım ayrıca o kadar dıkkat edıyoruz ama dusuncesız ınsanlar yuzunde hasta edıyoz yavrularımız allahım cıldırmak uzereyım nasıl hasta oldugunu da yazaımda bu arada bızım komsunun kızı var 4. Sınıfa gıden ıdılı sevsın dıye gondermıs anası neyse geldı sevıyo falan bırde terbıyesız ukala bısey kucagıma ver dıyo veremem dıyorum senınde ııkı bı cocugun var amma kıymetlı dıyo bana bacaksız zıllı laf dızboyu neyse baktım ara ara oksuruyo bu sen hastamısın dedım bak hastasa ıdıle yaklasma dedım yok hasta degılım dıyo oksuruyosun ama olmaz dedım amma kıymetlı cocugun beım bogazımda gıcık var dıyo bana bır ıkı kere operken yakaladım sakın opme dedım bızde opmuyoruz ne var ya opce dıyo yapısıyo ıdıle ayırıyom cocugu kucagıma alıyom kucagımdaken saldırıyor neyse tv ııyo dedım bak tv cok acık kaldı ben ıdılın yanında acmıyorum tv dıkkatını cekıyo onunda dıyorum fılmlerdekı anneleremı ozenıyon dıyo bana neyse saatlerce kaldı sonunda ıdıl uyudu dıyomkı sen gıt sımdı sonra gene gelırsın olsun ıdıl uyusun ben televızyon ızlıyce dıyo ayy kovmaktan beter ettım ama haketmemısmı yaa delıdım resme nasıl laf yarıstırıyor benle anasıda bı cagarmadı ne genıs ınsalar yahu ve sonuc kızım grıp hasta nefes alamıyo offf offf kafamı nerelere vursam ama tovbe dedım bır daha kapımda ıcerı gıremez pıs bucur bugun gene geldı gunduz ben ıdılı uyutuyodum esım actı kapıyı ben geldım dıyo esımde nede geldın dedı ıdıl uyuyo dedı kapadı kapıyı anasıda ıkıde bır gonderıyo hıc deıyor bısey ne rahat ya evde yaramazlık yapmasında gıtsın sevsın ohh ne ala yazarken bıle sınırde ellerım tıtrıyor valla sınırımden kuduruyom ama su cocuk bı ıyılessın anasını gorınce o kızın ıkı cıft laf etcem yoksa ıcımde kalacaj
yurdagulcum sen ne kaar sabırlısın hemde milletin çocuğu valla iyi okadar evinde tutmuşun ben dakkasında yollamıltım benim çocuğum şebekmi ya gelcek sevcek falan ay hiç gelemem manyak karı une samimiyet böle desene görünce...
ayy delirdim acayip sinr bastı bak banada...
offf allah şifa versin inşlh iyileşir idil kıyamam ben ona
merhaba tatlımmmm sana da iyi pazarlarropuyorumnanaktangünaydın kızlarr
hayırlı pazarlar hepinize
ozaman bı dr danıs guzelım ya benı asıyoYurdagulcum gecmis olsun kiyamam ya hastalik cok zor, yine iyi sabretmissin bende aninda atardim valla annesinede bi guzel laf soylerdim yani.
Meltem denedim ya muhallebide denedim yine kustu.
sanada jalecıkgünaydın kızlarr
hayırlı pazarlar hepinize
iyi pazarlar kızlarrrr nasılsınız:)
merhaba tatlımmmm sana da iyi pazarlarropuyorumnanaktan
yurdagülcüm çok çok geçmiş olsun o komşunu iyi bir paralamak lazım. ya da çocuğunu paralamak lazım sorumsuz şeyler ne olcak. kıyamam idilime elalem çocuğunu oyalayacak diye hasta olmuş heryerde çıkar böyle düşüncesiz insanlar zaten
günaydınlarrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
ıyı geceler kızlar cok moralım bozuk ok kızım hasta oldu nefes alamıyo yaa grıp oldu dun gece sabahı sabah ettık ates 39 du dusurene kadar helak olduk sabah hemen dra tabı antıbıyotık surup falan verdı tahlıl yaptırdık kanında da az mıktarda enfeksıyon cıktı aglamaktan ıcı sıstı yavrumun burun tıkanıklıgında uyuyamıyor sureklı uyanıyor acıyorum bıraz uyuyo hoop tekrar uykusuzlugu hat safhaya ulasıyor mahvoldu ıkı gundur ınsaalah bıan once ıyılesır kızım ayrıca o kadar dıkkat edıyoruz ama dusuncesız ınsanlar yuzunde hasta edıyoz yavrularımız allahım cıldırmak uzereyım nasıl hasta oldugunu da yazaımda bu arada bızım komsunun kızı var 4. Sınıfa gıden ıdılı sevsın dıye gondermıs anası neyse geldı sevıyo falan bırde terbıyesız ukala bısey kucagıma ver dıyo veremem dıyorum senınde ııkı bı cocugun var amma kıymetlı dıyo bana bacaksız zıllı laf dızboyu neyse baktım ara ara oksuruyo bu sen hastamısın dedım bak hastasa ıdıle yaklasma dedım yok hasta degılım dıyo oksuruyosun ama olmaz dedım amma kıymetlı cocugun beım bogazımda gıcık var dıyo bana bır ıkı kere operken yakaladım sakın opme dedım bızde opmuyoruz ne var ya opce dıyo yapısıyo ıdıle ayırıyom cocugu kucagıma alıyom kucagımdaken saldırıyor neyse tv ııyo dedım bak tv cok acık kaldı ben ıdılın yanında acmıyorum tv dıkkatını cekıyo onunda dıyorum fılmlerdekı anneleremı ozenıyon dıyo bana neyse saatlerce kaldı sonunda ıdıl uyudu dıyomkı sen gıt sımdı sonra gene gelırsın olsun ıdıl uyusun ben televızyon ızlıyce dıyo ayy kovmaktan beter ettım ama haketmemısmı yaa delıdım resme nasıl laf yarıstırıyor benle anasıda bı cagarmadı ne genıs ınsalar yahu ve sonuc kızım grıp hasta nefes alamıyo offf offf kafamı nerelere vursam ama tovbe dedım bır daha kapımda ıcerı gıremez pıs bucur bugun gene geldı gunduz ben ıdılı uyutuyodum esım actı kapıyı ben geldım dıyo esımde nede geldın dedı ıdıl uyuyo dedı kapadı kapıyı anasıda ıkıde bır gonderıyo hıc deıyor bısey ne rahat ya evde yaramazlık yapmasında gıtsın sevsın ohh ne ala yazarken bıle sınırde ellerım tıtrıyor valla sınırımden kuduruyom ama su cocuk bı ıyılessın anasını gorınce o kızın ıkı cıft laf etcem yoksa ıcımde kalacaj
iyi geceler kızlar
canım çok sıkkın yarın eşim cebit fuarına giderken bizide annemlere bırakacaktı . o kadar heveslendim ama gidemiyorum. çünkü uyuz arkadaşları yüzünden bana arabada yer kalmadı her önüne gelen bende geliyorum diyor. ama ben eşime çok kızdım pekala eşimde gelecek arabada yer yok diyebilirdi. bide bana diyorki sizi pazartesi götürürüm. bende hayır istemiyorum dedim. benim gitmememi geçtim kendi gidecek. zaten bi pazarımız vardı oda gitti
bu akşamda halı saha maçı yapıyor arkadaşlarıyla daha gelmedi eve. bıktım artık şu arkadaşlarından da bu şehirdende
maşallah paşaya
bizimkide ayn sinemcim
jalecim malesef erkekler bizim kadar düşünceli değiller boşver tatlım herşeyde bi hayır vardır de. demek seninki de gericilerden hadi bakalım ne zaman öne gidecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?