2010 Nisan Anneleri

o çorbanın tarifini bulayım yazıcam kızlar...
kuzi bu gece berbattı çığlıkla uyandı hep ağladı neler yaptık susmadı hep dişlerden işte öffff
valla havalarda cok soğuk eve hapis olduk yandk...

özecım allah yardımcın olsun
bennuda huy degıstırdı

merhaba kızlarrrrr
2 güdr yazmamışım ama 0kudm geçmişi bu vakte kadar baya iş yaptk.dışarı çıktm oğluma bişeyler aldm eve geldm kışlıkları çıkart dolabı sil yerleştr sba kur temizlik yap yemek v.s .yarınada misafrm var etimek tatlısını yapcm snrada duş alcam offffffffff

Yok ben delircem ya sebze corbasi ictik toplasaniz 4 kasik var yok, hadiii kustuk..ne yedircem ben bu cocuga ya ne yese kusuyor!!

ıyı geceler kızlar cok moralım bozuk ok kızım hasta oldu nefes alamıyo yaa grıp oldu dun gece sabahı sabah ettık ates 39 du dusurene kadar helak olduk sabah hemen dra tabı antıbıyotık surup falan verdı tahlıl yaptırdık kanında da az mıktarda enfeksıyon cıktı aglamaktan ıcı sıstı yavrumun burun tıkanıklıgında uyuyamıyor sureklı uyanıyor acıyorum bıraz uyuyo hoop tekrar uykusuzlugu hat safhaya ulasıyor mahvoldu ıkı gundur ınsaalah bıan once ıyılesır kızım ayrıca o kadar dıkkat edıyoruz ama dusuncesız ınsanlar yuzunde hasta edıyoz yavrularımız allahım cıldırmak uzereyım nasıl hasta oldugunu da yazaımda bu arada bızım komsunun kızı var 4. Sınıfa gıden ıdılı sevsın dıye gondermıs anası neyse geldı sevıyo falan bırde terbıyesız ukala bısey kucagıma ver dıyo veremem dıyorum senınde ııkı bı cocugun var amma kıymetlı dıyo bana bacaksız zıllı laf dızboyu neyse baktım ara ara oksuruyo bu sen hastamısın dedım bak hastasa ıdıle yaklasma dedım yok hasta degılım dıyo oksuruyosun ama olmaz dedım amma kıymetlı cocugun beım bogazımda gıcık var dıyo bana bır ıkı kere operken yakaladım sakın opme dedım bızde opmuyoruz ne var ya opce dıyo yapısıyo ıdıle ayırıyom cocugu kucagıma alıyom kucagımdaken saldırıyor neyse tv ııyo dedım bak tv cok acık kaldı ben ıdılın yanında acmıyorum tv dıkkatını cekıyo onunda dıyorum fılmlerdekı anneleremı ozenıyon dıyo bana neyse saatlerce kaldı sonunda ıdıl uyudu dıyomkı sen gıt sımdı sonra gene gelırsın olsun ıdıl uyusun ben televızyon ızlıyce dıyo ayy kovmaktan beter ettım ama haketmemısmı yaa delıdım resme nasıl laf yarıstırıyor benle anasıda bı cagarmadı ne genıs ınsalar yahu ve sonuc kızım grıp hasta nefes alamıyo offf offf kafamı nerelere vursam ama tovbe dedım bır daha kapımda ıcerı gıremez pıs bucur bugun gene geldı gunduz ben ıdılı uyutuyodum esım actı kapıyı ben geldım dıyo esımde nede geldın dedı ıdıl uyuyo dedı kapadı kapıyı anasıda ıkıde bır gonderıyo hıc deıyor bısey ne rahat ya evde yaramazlık yapmasında gıtsın sevsın ohh ne ala yazarken bıle sınırde ellerım tıtrıyor valla sınırımden kuduruyom ama su cocuk bı ıyılessın anasını gorınce o kızın ıkı cıft laf etcem yoksa ıcımde kalacaj

Geçmiş olsun canım.
Belli ki anası başından atmak için sana yolluyor çocucuğunu sık sık klava:

iyi geceler kızlar
canım çok sıkkın yarın eşim cebit fuarına giderken bizide annemlere bırakacaktı . o kadar heveslendim ama gidemiyorum. çünkü uyuz arkadaşları yüzünden bana arabada yer kalmadı her önüne gelen bende geliyorum diyor. ama ben eşime çok kızdım pekala eşimde gelecek arabada yer yok diyebilirdi. bide bana diyorki sizi pazartesi götürürüm. bende hayır istemiyorum dedim. benim gitmememi geçtim kendi gidecek. zaten bi pazarımız vardı oda gitti
bu akşamda halı saha maçı yapıyor arkadaşlarıyla daha gelmedi eve. bıktım artık şu arkadaşlarından da bu şehirdende

canımyaa rahat batmıyorda mecburi bi değişiklik oldu malum ev sobalı kapı açıldığında direk yavruma geliyordu bizde koltukların yerini falan değiştirdik . ama ben sadece temizlik işiyle uğraştım eşim halletti ağır işleri.
sanada poyrazımada yazık canımyaa yavrum benim tamamen dişten Ahmet Yusufta aynıydı inşallah bir an önce çıkarda rahatlarsınız
kıyamam ben size yaa

ne güzel gezmişsiniz canım biz evdeydik bütün gün. hoş çarşı diye çıksam zaten en fazla 10 dk mı alır .
bende bugün aktara sordurdum yulaf ununu yokmuş afiyetle yesin bennu
iyi geceler canım Allah kolaylık versin sana

canımcım bende hiç sobaya dokunmuyorum evlendim evleneli. tamamen eşimin sorumluluğunda baştan şart koşmuştum zaten :) kaloriferli ev bul diye ama bulamadık o dönemde hoş halada bulamıyoruz herkes öğrencilere veriyor 3-5 katı fiyata
inşallah kendi eviniz olsunda güzelim rahat rahat oturursunuz
afiyet olsun gizemime de ama uykuda da olsa alması çok güzel canımya maşallahh
İlk dişimizzz çıktı bizimmmmmmm
hadi hayırlı olsun dişiniz canım
Nasilsinizzz bu aradaaa kizlar??? Bursa cokkk soguk mont almaya cikicam nisanla ama usuturmuyum korkuyorummm
valla ben iyi diyeyim iyi olayım canım cidden havalar çok soğuk bizde eve tıkılı kaldık
benim oğlum da bir haftadır geri geri emekliyo bakalım ileri vitese ne zaman takacak
maşallah paşaya
bizimkide ayn sinemcim
o çorbanın tarifini bulayım yazıcam kızlar...
kuzi bu gece berbattı çığlıkla uyandı hep ağladı neler yaptık susmadı hep dişlerden işte öffff
valla havalarda cok soğuk eve hapis olduk yandk...
Allah kolaylık versin canım
iyi geceler fundam
baya yorulmuşsun sende yarınıda atlatta dinlen bol bol
,
canımyaa çok üzüldüm rabbim acil şifalar versin prensese. kuzum benimya ne kötüdür bilirim
ama okurken çok sinir oldum o kıza bu ne edepsizlik böyle kocaman kız. bir daha alma onu eve canım ne demek annede kolayını bulmuş başından atmak için. ne biçim yetiştirmiş öyle

yurdagulcum sen ne kaar sabırlısın hemde milletin çocuğu valla iyi okadar evinde tutmuşun ben dakkasında yollamıltım benim çocuğum şebekmi ya gelcek sevcek falan ay hiç gelemem manyak karı une samimiyet böle desene görünce...
ayy delirdim acayip sinr bastı bak banada...
offf allah şifa versin inşlh iyileşir idil kıyamam ben ona

yurdagülcüm çk geçmiş olsun.ne deli kadın yahu çcuğun öksürüyosa neden ylluysunki çocuğunu kaldıki okula gidiyo enfeksiyon kapma riski yüksek bebeğinin.çok üzüldm canım acayp dengesiz insanlar var sinir olyorum böylelerine ya e geniş insanlar...geçen yıl hamileyken aynı olay benim başıma geldi ne kadar sinirlenmiştm şimdi baya tedbirliyim bu konuda

Yok ben delircem ya sebze corbasi ictik toplasaniz 4 kasik var yok, hadiii kustuk..ne yedircem ben bu cocuga ya ne yese kusuyor!!
nıye kusuyokı acaba sekerlı bısey dene masele pırınc unu ıle muhallebı yap anlamak ıcın mesela bazı cocuk tuzlu sevmez
bı tanıdıgım tarhanayı sekerle yedırıyodu
yoksa yemıyomus
eger onuda kusarsa dr danıs
bennuya sevdıgı yemegı 5 dak kada yedırıyorum sevmedıgını cıkarıyo agzından gerı tepıyorum
tabıı benım 3 oldugundan zorla tıkıyorum
kk dan bı arkadasın oglu 20 gun kucuk bennudan onu yemıyo bunu yemıyo
ama annesıyle ben verınce yıyo
o korkuyo gerı cıkarınca 1 kez yemıyo dıye yedırmıyo
yurdagulcum senı tebrık edıyorum ve kızıyorum
bıda evıne almayacagın ıçın anasınada söle benım cocugum oyuncak degıl hem sen eve gelınce nıye elını fılan yıkatmadınkı
görumcemın kızı gelır yenge ellerımı yıkadım azcık bennuyu sevebılırmıyım der
hos aleynayıda anc alıstırdık ama

zaten kadın evden gıtsınde rahat edeyım demıstır emın ol
aynı bende sen gıbıyım özge atardım kapıya

Son düzenleme:
Yurdagulcum gecmis olsun kiyamam ya hastalik cok zor, yine iyi sabretmissin bende aninda atardim valla annesinede bi guzel laf soylerdim yani.
Meltem denedim ya muhallebide denedim yine kustu.

iyi pazarlar kızlarrrr nasılsınız:)

günaydın kızlarr
hayırlı pazarlar hepinize
merhaba tatlımmmm sana da iyi pazarlarropuyorumnanaktan

yurdagülcüm çok çok geçmiş olsun o komşunu iyi bir paralamak lazım. ya da çocuğunu paralamak lazım sorumsuz şeyler ne olcak. kıyamam idilime elalem çocuğunu oyalayacak diye hasta olmuş heryerde çıkar böyle düşüncesiz insanlar zaten

Yurdagulcum gecmis olsun kiyamam ya hastalik cok zor, yine iyi sabretmissin bende aninda atardim valla annesinede bi guzel laf soylerdim yani.
Meltem denedim ya muhallebide denedim yine kustu.
ozaman bı dr danıs guzelım ya benı asıyo
günaydın kızlarr
hayırlı pazarlar hepinize
sanada jalecık

evet tugba her yerde cıkarlar carpacan agzına 2 tane yollayı verecen

kımseler yok pazar ya bende kocayı markete yolladım hop zıpladım pc nın basına

yurdagülcüm canım geçm,i,ş olsun kuzuna amn dikkat et ilerlemesin ıhlamur falan içir valla belki söylemesi kolay diceksin ama ben bırak çocuğu büyüklerime eşimin akrabaları dahil söylüyorum valla eğer hastalarsa 2 dakkalık zevkleri için çocuğumu hasta edemem. o komşun da ne geniş insanmış ya yetiştirdiği çocuktan belli psikopat

slm kızlar nasılsınız umarım herkes herşey yolundadır bizde gizemin mızmızlığıyla vakit geçiriyoruz gece uykularımızda yok oldu:))ama sanmıyorum dişten olacağını çünkü hç bir belirti yok dahaca bakalım hayırlısı artık

yurdagülcüğüm canım etraf o kadar cahil ve dengesiz insanlarla doluki onlara laf anlatmak bir o kadar zor ben söylesem hemen sende ne kadar pimpiriklisin demeye duruyolar ama hasta olunca kimse ne çekildiğini o ağlarken annelerinde ağladığını düşünmüyo valla çok dengesizmiş kusura bakmada o komşun kıznın hasta olduğunu biliyo neden göndewriyo birde hiç sevmediğim öğrencilerimdede vardı böyle bilmişlik ukalalık taslayan çocuklar canım çok kızıyordum ve hemen velisini çağırıyordum bakıyordum veliye durumu hemen anlıyordum çocuğundan bir haber daha kaçıncı sınıfa gittiğini bilmeyen insanlar çıkıyodu valla canım dahada alma bişey uydur canım o komşun sen idilin hastalığından kahrolurken bakalım yanına gelecekmi valla canımcım çok çokk geçmiş olsun dahada alma lütfen

jaleciğim ahhh erkekler vah bizler demek istiyorum sadecearkadaşlar bazen onlar için öncelik olabiliyo hayatım onlar kırılmıyo ama bize gelince öyle olmuyo

Meltam 10 da kalktk biz snra ğlumu uyuttum 1 e kadar uyudu.bende misafrm gelcek az sonra hazrlk yaptm.salı günüede var misafr zr oluy aslında ama güzel luyo yinede

dünür nasılsın?gizoşumu özledmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…