Kizlar merak ettim aserme durumlari varmi ?varsa neler? yani beslenmeniz ve beslenme aliskanliklariniz degistimi?hic yemem dediklerinizi yiyor ve buna hayret ediyormusunuz?
Kizlar merak ettim aserme durumlari varmi ?varsa neler? yani beslenmeniz ve beslenme aliskanliklariniz degistimi?hic yemem dediklerinizi yiyor ve buna hayret ediyormusunuz?
selam kızlar....nasılsınız bakalım.....kaynatmışız epey valla oku oku bitmiyor:bbo:
sabahtan beri bir sel telaşı gidiyor burda...İstanbul daki arkadaşlar selden etkilenen varmı?
Üfff Benim de canım hiçbişey istemiyor. Aç yaşasam olur yani.
Bir de bazen hamburger kokusunu duyduğumda hem canım çekiyor hem midem bulanıyor.
nasıl bişey ya bu :)
esross hosgeldın canım bende senı merak etmıstım sordum dun yada evvel gun arkadaslara..naptın nasılsın gördunmu bebişini.
sorma esroscum ne üzücü seyler yasandı dimi..hele hele servıste ölen 7 kadına varya çok ama çok üzüldüm...
selam kızlar....nasılsınız bakalım.....kaynatmışız epey valla oku oku bitmiyor:bbo:
sabahtan beri bir sel telaşı gidiyor burda...İstanbul daki arkadaşlar selden etkilenen varmı?
hoşbuldum canım benim...
gördüm teyzoşuu....kalbide atıyordu miniğimin güp güp
c.tesi yazdım eve gidergitmez ama sayfalar okadar çabuk geçiyorki görmemişsindir....
küçükmüş daha ondan görememişiz..bi problem yok dedi doktorumuz...sen nasılsın bakalım...miden ne durumda?
canım ben normalde turşuyu kırk yılda bir yerdim artık her an yiyebiliyorum
kızarmış biberden de nefret ederdim ağzıma sürmezdim ama artık acayip iştahla yiyorum. Çok değişim var bende artık seçtiğim herşeyi yiyebiliyorum bu aslında güzel bi duygu ama hayret ediyorum tabiki ben bunu nasıl yiyorum diyeeee
Hoş geldin canım... Aldığın güzel haberi bende yeni gördüm gözün aydınnnnnnnnn Çok şükür :Saruboceq:
Sel konusuna gelince çok şükür bende ve çevremde sorun yok tatlım, inşallah daha fazla da olmazz :gitme:
kızlar bölee içiniz yanıyo gıbı oluyomu soguk soguk seyler yemek ıcmek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?