2010 Nisan Anneleri

Kizlar merak ettim aserme durumlari varmi ?varsa neler? yani beslenmeniz ve beslenme aliskanliklariniz degistimi?hic yemem dediklerinizi yiyor ve buna hayret ediyormusunuz?

canım ben normalde turşuyu kırk yılda bir yerdim artık her an yiyebiliyorum
kızarmış biberden de nefret ederdim ağzıma sürmezdim ama artık acayip iştahla yiyorum. Çok değişim var bende artık seçtiğim herşeyi yiyebiliyorum bu aslında güzel bi duygu ama hayret ediyorum tabiki ben bunu nasıl yiyorum diyeeee

aa bide napıyorum bılıyomusunuz domates dogruyorum ya hanı o sulanıyooo domatesını degılde suyuna basıyorum tuzu hooop ıcıyorumm..ay bı iyi gelıyoo anlatamammm

Kizlar merak ettim aserme durumlari varmi ?varsa neler? yani beslenmeniz ve beslenme aliskanliklariniz degistimi?hic yemem dediklerinizi yiyor ve buna hayret ediyormusunuz?

ya buna aşerme denirmi bilmiyorum ama zaman zaman canım birşeyler istiyiveriyo bulunamıcak şeyler değil. mesela ilk başlarda yeşil biber yiyodum deli gibi galiba c vitaminine ihtiyacım vardı:) sonra limon istedi canım ama midemi yaktığı için çok yiyemedim. son zamanlarda da zeytine düştüm. bi anda kalkıp 3-5 tane atıveriyom ağzıma:)

ama geçen hafta birgün bir cenaze evine gittik eşimin amcası vefat etti. ortalıkta hiç yemek yiyen yok ramazan diye. resmen burnuma karpuz kokusu geldi ki ben kavun severim ama karpuzu öylesine ara sıra yerim. o günden beri karpuz yiyom sık sık kaydirigubbakcemile3

Özellikle benimde canım bişey istemiyor.Aklıma ne gelirse affetmiyorum ama:sm_cool::sm_cool:

Üfff Benim de canım hiçbişey istemiyor. Aç yaşasam olur yani.
Bir de bazen hamburger kokusunu duyduğumda hem canım çekiyor hem midem bulanıyor.
nasıl bişey ya bu :)

selam kızlar....nasılsınız bakalım.....kaynatmışız epey valla oku oku bitmiyor:bbo:
sabahtan beri bir sel telaşı gidiyor burda...ıstanbul daki arkadaşlar selden etkilenen varmı?

selam kızlar....nasılsınız bakalım.....kaynatmışız epey valla oku oku bitmiyor:bbo:
sabahtan beri bir sel telaşı gidiyor burda...İstanbul daki arkadaşlar selden etkilenen varmı?

esross hosgeldın canım bende senı merak etmıstım sordum dun yada evvel gun arkadaslara..naptın nasılsın gördunmu bebişini.

Üfff Benim de canım hiçbişey istemiyor. Aç yaşasam olur yani.
Bir de bazen hamburger kokusunu duyduğumda hem canım çekiyor hem midem bulanıyor.
nasıl bişey ya bu :)

duydugum yada gördugum seylerı canım ıstıyor ama senınde dedıgın gıbı sonra yersem mıdem bulanır dıye korkuyorum

sorma esroscum ne üzücü seyler yasandı dimi..hele hele servıste ölen 7 kadına varya çok ama çok üzüldüm...

esross hosgeldın canım bende senı merak etmıstım sordum dun yada evvel gun arkadaslara..naptın nasılsın gördunmu bebişini.

hoşbuldum canım benim...
gördüm teyzoşuu....kalbide atıyordu miniğimin güp güp
c.tesi yazdım eve gidergitmez ama sayfalar okadar çabuk geçiyorki görmemişsindir....
küçükmüş daha ondan görememişiz..bi problem yok dedi doktorumuz...sen nasılsın bakalım...miden ne durumda?

sorma esroscum ne üzücü seyler yasandı dimi..hele hele servıste ölen 7 kadına varya çok ama çok üzüldüm...

yaa onlara netten bakıp bakıp ağladım...benim işyerim ayamama deresinin yanında dere taştı...otoparkları boşalttılar.....ama asıl felaket ikitelli çevresinde maalesef...Allah herkeze yardım etsin....

bu arada yeni arkadaşlar var yine maşallah maşallah.....
hepiniz hoşgeldiniza.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

sabahtan beri bir sel telaşı gidiyor burda...İstanbul daki arkadaşlar selden etkilenen varmı?

Hoş geldin canım... Aldığın güzel haberi bende yeni gördüm gözün aydınnnnnnnnn Çok şükür :Saruboceq:

Sel konusuna gelince çok şükür bende ve çevremde sorun yok tatlım, inşallah daha fazla da olmazz :gitme:

eksi ne varsa yiyorum portakal mandalina narenciye gurubu eksi olsunnda ne olursa olsun önceden reflümü düsünerek yiyemedigim seyleri simdi sonunu bildigim halde yiyorum ama yerken o kadar zevk aliyorumki kizlar ha birde hamile klasikleri tursu bende gece tavan yapiyor saat 24,00 de tursu yermi insan semizotu yemegi cilginligim vardi bir ara dindi nefsim köreldi.Aman yemem dedigim seylere simdi ayilip bayiliyorum .Iste diyorum hamileyim tüm belirtileri ile hamileyim yuppi diyorum ya aa insanin böyle degistigini görmek kendi kendini mutlu etmesine yetiyor esimde gözleri boyoz gibi acilmis bana portakal ve narenciye gurubu depolamakla geciriyor su siralar hayatini..harika ya hamilelikdeki hikayeleri icimi cekerek dinlerken simdi ben yasiyorum yuppi yuppii

ohhh çok şükür canım çok sevındım buna bak işte.. midem sabahları ve gun ıcınde zaman zaman kötü oluyo hele aclıga hıc gelemıyo daha cok bulanıyo ozamanlar azda olsa bıseyler atıstırmaya calısıyorum...bakalım cuma yada pazartesı kontrole gıdıcem ınsallah hersey yolundadır...

Aynen akarcigim ne güzel ayni duygulari paylastigimiz insanlarla ayni platformda bunlari yasamak degilmi Yasasin Hamilelik :CüvCüv:Allah a sükürler olsun

hoşbuldum canım...çok sağol...
Allahım beterinden korusun....:Saruboceq:

kızlar bölee içiniz yanıyo gıbı oluyomu soguk soguk seyler yemek ıcmek..

bana cok oluyor birperi iceceklerimin icine arasira buz atip iciyorum dün gece 11 de visne soda bol buzlu ictim buda cok büyük zevk veriyor olsun diyorum bu özel durum hatta icin icin seviniyorum bebisim annesine neler yaptiriyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…