Aynen akarcigim ne güzel ayni duygulari paylastigimiz insanlarla ayni platformda bunlari yasamak degilmi Yasasin Hamilelik :CüvCüv:Allah a sükürler olsun
Üfff Benim de canım hiçbişey istemiyor. Aç yaşasam olur yani.
Bir de bazen hamburger kokusunu duyduğumda hem canım çekiyor hem midem bulanıyor.
nasıl bişey ya bu :)
ohhh çok şükür canım çok sevındım buna bak işte.. midem sabahları ve gun ıcınde zaman zaman kötü oluyo hele aclıga hıc gelemıyo daha cok bulanıyo ozamanlar azda olsa bıseyler atıstırmaya calısıyorum...bakalım cuma yada pazartesı kontrole gıdıcem ınsallah hersey yolundadır...
bana cok oluyor birperi iceceklerimin icine arasira buz atip iciyorum dün gece 11 de visne soda bol buzlu ictim buda cok büyük zevk veriyor olsun diyorum bu özel durum hatta icin icin seviniyorum bebisim annesine neler yaptiriyor diye
eksi ne varsa yiyorum portakal mandalina narenciye gurubu eksi olsunnda ne olursa olsun önceden reflümü düsünerek yiyemedigim seyleri simdi sonunu bildigim halde yiyorum ama yerken o kadar zevk aliyorumki kizlar ha birde hamile klasikleri tursu bende gece tavan yapiyor saat 24,00 de tursu yermi insan semizotu yemegi cilginligim vardi bir ara dindi nefsim köreldi.Aman yemem dedigim seylere simdi ayilip bayiliyorum .Iste diyorum hamileyim tüm belirtileri ile hamileyim yuppi diyorum ya aa insanin böyle degistigini görmek kendi kendini mutlu etmesine yetiyor esimde gözleri boyoz gibi acilmis bana portakal ve narenciye gurubu depolamakla geciriyor su siralar hayatini..harika ya hamilelikdeki hikayeleri icimi cekerek dinlerken simdi ben yasiyorum yuppi yuppii
aahh ahhh bende de bir iştah bir iştah 2 saatte bir kasap önündeki kedi gibi dolanıyomkaydirigubbakcemile3
yolundadır annesi....meraklanma sen....Rabbim hepimizin yavrularını korusun....
benim ilk defa bu sabah 1 bardak su içince acayip bulandı...sonra elma yedim geçti..ama acayip iştahsızlık var...kendimi zorlamasam hiçbirşey yemiycem neredeyse...
inşallah canım insallahhh ....aminnnn
az az ye gülüm sık ye..suyuda mutlaka iç..günde 8 bardak mutlaka dıyorlar
kızlar ben kactım hepınıze ıyı aksamlar kendınıze bebislerınıze ıyı bakın sakın...
kaydirigubbakcemile3 olsun canım belki konuşmaya aş ererdirsin bellimi olurdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3aynen zeyracigim göbis oldu tas iceri ceksem bile gitmiyor herzaman gurur duydugum tahta gibi dümdüz olan karnim oldu yarim dünya olmuyor hic bir pantolan yaaaa simdiden böyle isem sonrasi amanin ne olurum korkusu yok degil yani 25-30 40 kilo ile hamileligini bitirenler var denince acaba bndemi diyorum tam hamileikten önce 8 kilo verip tam gaz giderken Sükür hamileyim ama kilo vermek icin 2 ay ugrastim simdi 1 ayda 4 kiloyu hemen aldim bu nasil bir metabolizma anlamadim ama hamileleik ve diyet asla canim ne isterse yiyorum aserme bu olsa gerek ama imkansiz yiyecek cani isteyen varmi yani mevsimsiz gerci simdi hertürlü yiyecegi mevsimsiz bulmak mümkün
Zeyra pantolanlarim olmuyor dedin benim cene düstü evde hep yapayanliz olup kimse ile konusamayinca böyle sanal alemde cenem düsüyor
güle güle canım görüşmek üzere:1hug:kızlar ben kactım hepınıze ıyı aksamlar kendınıze bebislerınıze ıyı bakın sakın...
selam kızlar nasılsınız ben cıkardımda geldim malesef:sinifsinif:
kızlar daha öglen yedıklerım duruyodu normalmi sizce ?kaafama takıldı
aahh ahhh bende de bir iştah bir iştah 2 saatte bir kasap önündeki kedi gibi dolanıyomkaydirigubbakcemile3
Selam kızlar nasılsınız.. Ben annemdeyim bir size bakayım dedim...
iyiyiz canım hoşgeldin tabiki normal canım daha onları miden öğütcekde kana karışıcak merak etme canımcokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?