2010 Nisan Anneleri

Aynen akarcigim ne güzel ayni duygulari paylastigimiz insanlarla ayni platformda bunlari yasamak degilmi Yasasin Hamilelik :CüvCüv:Allah a sükürler olsun

Evet canım Çoooooooookkkkk şükür Allah'a :Saruboceq:

kızlar ben çıkıyorum iyi bakın kendinizee opuyorumnanaktan

Üfff Benim de canım hiçbişey istemiyor. Aç yaşasam olur yani.
Bir de bazen hamburger kokusunu duyduğumda hem canım çekiyor hem midem bulanıyor.
nasıl bişey ya bu :)

Bu nasil birsey bunun adi hamilelik:CüvCüv: hayatim keyfini sür doya doya artik secimlerimizi kendimiz degil canimizdan can verdigimiz bebisimizle yapiyoruz ne güzel degil mi?:lepi:

yolundadır annesi....meraklanma sen....Rabbim hepimizin yavrularını korusun....

benim ilk defa bu sabah 1 bardak su içince acayip bulandı...sonra elma yedim geçti..ama acayip iştahsızlık var...kendimi zorlamasam hiçbirşey yemiycem neredeyse...

ben ekşide yiyorum,tatlıda yiyiorum hoşuma ne giderse hepsindende yiyorum.özellikle bir tada düşkünlüğüm yok.şu bir gerçekki acayiiipp yiyorum doymak nedir bilmiyorum.ben açıkıyorum yaa oğlumada her yiyişimde tıkıştırmaya çalışıyorum oda açıkmıştır diye.çocuk artık annee kusacam artık diye bağrınıp duruyor.(yazık)sanki çok yiyorda.çok kilo alacağa benziyorum...

aahh ahhh bende de bir iştah bir iştah 2 saatte bir kasap önündeki kedi gibi dolanıyomkaydirigubbakcemile3

bana cok oluyor birperi iceceklerimin icine arasira buz atip iciyorum dün gece 11 de visne soda bol buzlu ictim buda cok büyük zevk veriyor olsun diyorum bu özel durum hatta icin icin seviniyorum bebisim annesine neler yaptiriyor diye

ayyy ne iyi gelıyo ınsana o resmen damarlarıma kadar gecıyo anında...

elifcim boyoz demişsin bak canım boyoz istedi şimdi:))))))İzmirlimisin yoksa???
bu arada benimde kilo problemim var...diyetisyene gitmeyi düşünüyorum bende..peki uyabiliyormusun söylediklerine?işe yarıycak gibi mi??

inşallah canım insallahhh ....aminnnn

az az ye gülüm sık ye..suyuda mutlaka iç..günde 8 bardak mutlaka dıyorlar

inşallah canım insallahhh ....aminnnn

az az ye gülüm sık ye..suyuda mutlaka iç..günde 8 bardak mutlaka dıyorlar

hergün suyumu ölçerek içiyorum canım...yoksa unutuyorum...ama bugün su içemiyorum bizim blokta suları kestiler sel sularımı karışmış ne ee malum ortak kullanım alanı tuvalete girilmiyor maalesef...bende su içmiyorum gelmesin diye:kedi:artık akşam telafi edicem...

kızlar ben kactım hepınıze ıyı aksamlar kendınıze bebislerınıze ıyı bakın sakın...

kaydirigubbakcemile3 olsun canım belki konuşmaya aş ererdirsin bellimi olurdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3
kızlar ben kactım hepınıze ıyı aksamlar kendınıze bebislerınıze ıyı bakın sakın...
güle güle canım görüşmek üzere:1hug:

selam kızlar nasılsınız ben cıkardımda geldim malesef:sinifsinif:
kızlar daha öglen yedıklerım duruyodu normalmi sizce ?kaafama takıldı

bende aşerme pek olmadı sadece şehriye çorbası sanki çok bulunmayacak bişeymiş gibi limonlu o kadar birde akide şekeri nerden estiyse şu reklam varya banka kredisi falan orda gördüm ondan sonra birde o sadece

selam kızlar nasılsınız ben cıkardımda geldim malesef:sinifsinif:
kızlar daha öglen yedıklerım duruyodu normalmi sizce ?kaafama takıldı

iyiyiz canım hoşgeldin tabiki normal canım daha onları miden öğütcekde kana karışıcak merak etme canımcokacimcoook

iyiyiz canım hoşgeldin tabiki normal canım daha onları miden öğütcekde kana karışıcak merak etme canımcokacimcoook

sagol canım ya bende acıkmış gibi hissederken kendimi mıdem kötü oldu bunun üstüne boyle bıseyle karsılasınca sasırmıştım dogrusu.
ALLAHIM TÜM HAMİŞLERİ VE BEBİŞLERİMİZİ KORUSUN:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…