2010 Nisan Anneleri

ahhh kızlar ahhh benim derdim başka ben annemin yemeklerini özlüyom. kayınvalidem saolsun yemek yapıyo bize ama annemle tarzları o kadar farklı ki. biri marmara-karadeniz insanı, diğeri doğu anadolu(malatya). doğal olarak ben aynı tadı bulamıyom yemeklerde. yakında annem gelecek gerçi mutfaktan çıkarmıcam onu hergün bir sipariş :lepi:

mesela hamileliğimin başından beri canım mercimekli köfte istiyo. ben hiç yapmadım tutturamam diye denemiyom. şimdi kayınvalideme desem biliyosa yapmayı kesin farklı bişi olacak anneminkinden kadını yorduğumla kalacam kaydirigubbakcemile3

Bende aynı senin gibi çok halsizlik var üzerimde bu akşam doktor randevum var iftardan sonra dua edin benim için kızlar.. Bebişimin sağlıklı haberlerini alırım inşallah...:Saruboceq:

canım inşallah güzel haberlerle gelirsin bitanem :Saruboceq:

bende aşerme pek olmadı sadece şehriye çorbası sanki çok bulunmayacak bişeymiş gibi limonlu o kadar birde akide şekeri nerden estiyse şu reklam varya banka kredisi falan orda gördüm ondan sonra birde o sadece

zeyra kııss bu öğlen aynen bana oldu booll ekşili şehriye çorbası.kaltım yaptım oğluma bahaneyle bende içtimm.nasıl güzel olduuuhihoyyyt

zeyra kııss bu öğlen aynen bana oldu booll ekşili şehriye çorbası.kaltım yaptım oğluma bahaneyle bende içtimm.nasıl güzel olduuuhihoyyyt

yollasana bir tabak içsem valla bende mi yapsam ben zaten hamiş olmadan öncede severdim şehriye çorbasını bak şimdi canım çekti yine yapim bari cokacimcoook

canım tuzlu bişeyler ye varsa yanında çubuk kraker falan

midem halen cok kötü yaaa:çok üzgünüm:

zeyra'nın dediği gibi tuzlu bir şeyler atıştır be canım, ya da beyaz leblebi falan. bastırır azcık..

ya kızlar, benim öyle aşırı mide bulantılarım yok, buna bayaa dertleniyorum..
Allah'tan belanı mı arıyorsun diyeceksiniz ama, ne bileyim, öyle bir inanç da vardır ya, bulantı bebeğin tutunduğuna işarettir falan diye. doktorum da bulantı hormon seviyesinin yüksekliğine delalettir gibi bir şey demişti...

benim niye o kadar bulantım yok ki
iyidir di mi bebeğim...:çok üzgünüm:

canım benim o kadar değil hiç bulantım olmadı şimdiye kadar kötü bişey olmaz merak etme benim anneminde hiç bulantısı olmamış ben doğana kadar bende ona çekmişim heralde bundan sonra başlarmı onu bilmiyorum tabi sende annene sor bulantısı olmuşmu belki sende ona çekmişsindir

canım bendede hafif oluyo bulantı bende senin gibi çok taktım bulantım neden olmuyo hatta neden çıkartmıyorum diye anneme bile dedim çok bulantım olmuyo diye annemde dedmişti bana çekmiştirsin diye ondada olmamış mesela yani bulantı olması şart değil canım hatta şanslı bence en azından yediklerin içinde klaıyo sorun yapma canım bebişin sağlıklıdır annesi :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…