selam kızlar nasılsınız.. Ben annemdeyim bir size bakayım dedim...
ayy harikaya bu espirilerrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
selam canım ben orta şekerliyim ya sen nasılsın iyisindir insallah
Bende aynı senin gibi çok halsizlik var üzerimde bu akşam doktor randevum var iftardan sonra dua edin benim için kızlar.. Bebişimin sağlıklı haberlerini alırım inşallah...:Saruboceq:
Kendinize çok iyi bakın bu gece burada kalacağım yarın anlatırım olanlarıı.. Hoşçakalın...a.s.
bende aşerme pek olmadı sadece şehriye çorbası sanki çok bulunmayacak bişeymiş gibi limonlu o kadar birde akide şekeri nerden estiyse şu reklam varya banka kredisi falan orda gördüm ondan sonra birde o sadece
zeyra kııss bu öğlen aynen bana oldu booll ekşili şehriye çorbası.kaltım yaptım oğluma bahaneyle bende içtimm.nasıl güzel olduuuhihoyyyt
Bende aynı senin gibi çok halsizlik var üzerimde bu akşam doktor randevum var iftardan sonra dua edin benim için kızlar.. Bebişimin sağlıklı haberlerini alırım inşallah...:Saruboceq:
midem halen cok kötü yaaa:çok üzgünüm:
zeyra'nın dediği gibi tuzlu bir şeyler atıştır be canım, ya da beyaz leblebi falan. bastırır azcık..
ya kızlar, benim öyle aşırı mide bulantılarım yok, buna bayaa dertleniyorum..
Allah'tan belanı mı arıyorsun diyeceksiniz ama, ne bileyim, öyle bir inanç da vardır ya, bulantı bebeğin tutunduğuna işarettir falan diye. doktorum da bulantı hormon seviyesinin yüksekliğine delalettir gibi bir şey demişti...
benim niye o kadar bulantım yok ki
iyidir di mi bebeğim...:çok üzgünüm:
zeyra'nın dediği gibi tuzlu bir şeyler atıştır be canım, ya da beyaz leblebi falan. bastırır azcık..
ya kızlar, benim öyle aşırı mide bulantılarım yok, buna bayaa dertleniyorum..
Allah'tan belanı mı arıyorsun diyeceksiniz ama, ne bileyim, öyle bir inanç da vardır ya, bulantı bebeğin tutunduğuna işarettir falan diye. doktorum da bulantı hormon seviyesinin yüksekliğine delalettir gibi bir şey demişti...
benim niye o kadar bulantım yok ki
iyidir di mi bebeğim...:çok üzgünüm:
merhaba kızlar nasılsınız? yeni gelenler hoşgelmişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?