selam arkadaşlar son günlerde baya bir boşladım burayı sadece okuyup bişey yazamadan çıkıyorum
iyi haberlerinizle mutlu olup hastalık haberlerinizle üzülüyorum Allahım hasta olan herkese acil şifalar versin
bizim henüz dişlerimiz çıkmadı hep kontrol ediyorum geç çıkacaklar demekki
haftasonu kızıma 6 aylık kınası yaktık fotoğrafları pc ye atar atmaz face e kaycam inşallah kardeşimden makinanın kablosunu bekliyorum mevlütünde onda unutmuşum
onun dışında kızıma hergün 1 elmayı rendeleyip veriyorum, ikindide 80 gr yoğurt kendim yapıyorum artık yoğurdu marketten aldığım yoğurtla mayaladığım için tutmuyormuş bu arada hepsini denedim çünkü sıcak mayaladım ılık mayaladım soğuğa yakın mayaladım yok banamısın demedi en son mayayı değiştirdim komşudan istedim onun mayaladığı yoğurttan çok şükür tuttu sonrakini de kendi mayaladığımla yaptım güzel oldu
akşm yatmasına yakında pirinç unu veriyorum severek yiyor kuzum
tabi aralarda emziriyorum ve yediğim yemeklerin sularını tattırıyorum hatta azcık ekmeğe batırarak veriyorum :))) bu akşam türlü yapmıştım onun patlıcanından kabağından havucundan verdim kuş gibi açıyo :)))
evet ya fundacım yenı uye olmustum ben o zamanlar okuyunca cok etkılenmıstım
cokta kızmıstım esıne
aslında kaynananlar ıyı yada kötu bıseymutlaka söyluyorlardır
esın sana bellı etmıyordur
ben zaten herkese aynı dusunceyle yaklasırım canımı cok yakmadıkca dua ederım hep
zok zor ya bı baskası yuzunden esınle tartısmak ınan suclu olsan gıdıp kendını affettırmeye ugrasıyosun ama sucun yok ve suclu pozısyonundasın
ben hep yasadım kötu seyler bunlar
benımle msn konusan arkdaslar bılır ben bagırarak konusuyorum
ama eskı esım babası anası her tartısmamızda bagırma ne bagırıyon gıbı laflar ederlerdı
evlenır ken bu sefer esıme ve aleynaya ben bagırırım hemde cok bagırırım dedım
olsun bız anlarız dedıler hala benım bagırmam sorun oluyo
rabbım herkesın evınden uzak etsın huzursuzlugu
afıyet olsun yarasın bızdede huzursuzluk dız boyunuda gectı ama hala yok ortada diş miş
hayırlı olsun 6 aylık kınanız
Kızlar merhabalarrr nasılsınız ben iyiyim neden mi:) hemen anlatayım.
dün kaanın aşısı, göz kontrolü ve normal 6 aylık kontrolüü yaptırdık. akşamda misafirim vardı. yorucu ama güzel bir gün oldu.
anam anam bu ay ne kadar çok aşımız varmış meğer. 2 bacak, 1 kol 1 de ağız damlası. :))) çok şükür biraz huysuz da olsa ateşsiz atlattık dünü.
göz kontrolünde kaanın bugüne kadar gözünden hiç yaş gelmedi dedim doktora. muayene etti bir problem yok dedi huyundandır. gözyaşı kanalında tıkanıklık olsa gözleri çok sulanır kızarır dedi. normal göz muayenesini de yaptı bozukluk yok dedi. çok şükür bunu da atlattık yani. kızlar yalnız göz doktorları için bebek muayenesi çok zormuş onu anladım:)
çocuk doktorumuza gittik sonra konyada yapılan tahlillerimize emar sonucumuza baktı doktorumuz. kaan paşam 9400 gram ve 73 cm olmuşdoktorumuz ölçüleri 10 aylık bebeğe denk geliyor dedi. maşallah çok iyi gördüm dedi kapıdan girer girmez. atmış üzerinden o titremeleri huzursuzluğu dedi. emarın sonucuna da çok sevindi. o kadar sevindimki. daha emeklemiyor oturmuyor dişi yok dedim. kızdı bana 10 aylık gibi görünüyo dediysek o kadar da değil. emeklemeyi 9 ay civarında bekliyoruz zaten dedi. 1 ay sonra oturmaya başlar dedi. zaten emeklemeye başlayınca çok yorulacaksın daha ne istiyosun diyor:)))
beslenme konusunu konuştuk ek gıda topiğinde yazıcam detayları azıcık kafamı karıştırdı.
işte böyleeee kızlar bir sürü alıntı yaptım ama şimdi kaan uyurken biraz çizim yapmam lazım en kısa zamanda alıntılarımı da yazıcam inşallah gecikme için kusura bakmayın emiii
mrb güzel annişler kızımın ikinci dişide çıktı ama bi huysuzki sormayın kucaktan inmiyo zorla uyudu şimdi yastığı ayağıma koyduğum an başlıyo ağlamaya
bi şeysorucam size yaa kaynanalar geldi geçen hafta kayınpeder hastaneye yattı kontrol amaçlı , bu gün çıkıcak 1 yıldır hasta zaten bizdelerdi 2 ay evlerine gittiler geçen hata geldiler işte.tahlil sonuçları çıkana kadar kalıp gidicekllermiş ama ne zaman bilmiyorum.neyse sorun şu yeğenimin salı günü doğum günü var bende gidecektim bunlarda biliyorlar ama eşim onlar varken gitmemin doğru olmayacağını düşünüyor haklımı sizce.ama zaten 1 yıldır bendeler ve belkide daha ömür boyu burada kalacaklar ben hep onlara göremi hareket edicem zaten aramızda iyi değil bu yüzden eşimlede aram iyi değil.şeytan diyorki topunu bırk git bidahada gelme bıktım hepsinden
mrb güzel annişler kızımın ikinci dişide çıktı ama bi huysuzki sormayın kucaktan inmiyo zorla uyudu şimdi yastığı ayağıma koyduğum an başlıyo ağlamaya
bi şeysorucam size yaa kaynanalar geldi geçen hafta kayınpeder hastaneye yattı kontrol amaçlı , bu gün çıkıcak 1 yıldır hasta zaten bizdelerdi 2 ay evlerine gittiler geçen hata geldiler işte.tahlil sonuçları çıkana kadar kalıp gidicekllermiş ama ne zaman bilmiyorum.neyse sorun şu yeğenimin salı günü doğum günü var bende gidecektim bunlarda biliyorlar ama eşim onlar varken gitmemin doğru olmayacağını düşünüyor haklımı sizce.ama zaten 1 yıldır bendeler ve belkide daha ömür boyu burada kalacaklar ben hep onlara göremi hareket edicem zaten aramızda iyi değil bu yüzden eşimlede aram iyi değil.şeytan diyorki topunu bırk git bidahada gelme bıktım hepsinden
dün kaanın aşısı, göz kontrolü ve normal 6 aylık kontrolüü yaptırdık. akşamda misafirim vardı. yorucu ama güzel bir gün oldu.
anam anam bu ay ne kadar çok aşımız varmış meğer. 2 bacak, 1 kol 1 de ağız damlası. :))) çok şükür biraz huysuz da olsa ateşsiz atlattık dünü.
göz kontrolünde kaanın bugüne kadar gözünden hiç yaş gelmedi dedim doktora. muayene etti bir problem yok dedi huyundandır. gözyaşı kanalında tıkanıklık olsa gözleri çok sulanır kızarır dedi. normal göz muayenesini de yaptı bozukluk yok dedi. çok şükür bunu da atlattık yani. kızlar yalnız göz doktorları için bebek muayenesi çok zormuş onu anladım:)
çocuk doktorumuza gittik sonra konyada yapılan tahlillerimize emar sonucumuza baktı doktorumuz. kaan paşam 9400 gram ve 73 cm olmuşdoktorumuz ölçüleri 10 aylık bebeğe denk geliyor dedi. maşallah çok iyi gördüm dedi kapıdan girer girmez. atmış üzerinden o titremeleri huzursuzluğu dedi. emarın sonucuna da çok sevindi. o kadar sevindimki. daha emeklemiyor oturmuyor dişi yok dedim. kızdı bana 10 aylık gibi görünüyo dediysek o kadar da değil. emeklemeyi 9 ay civarında bekliyoruz zaten dedi. 1 ay sonra oturmaya başlar dedi. zaten emeklemeye başlayınca çok yorulacaksın daha ne istiyosun diyor:)))
beslenme konusunu konuştuk ek gıda topiğinde yazıcam detayları azıcık kafamı karıştırdı.
işte böyleeee kızlar bir sürü alıntı yaptım ama şimdi kaan uyurken biraz çizim yapmam lazım en kısa zamanda alıntılarımı da yazıcam inşallah gecikme için kusura bakmayın emiii
kızlar bayılıcam 4 gündür uykusuzluktan benim oğlana bişey oldu 1 günde çocuğun bütün uyku düzeni değişti ben bişey anlamadım bundan ya geceleri 2 en fazla 3 saat uyuyo o da parça parça dün dr a gittik rutin kontrole acaba çocuğun bi yeri mi ağrıyo dedim şükür allaha herşeyi iyi dedi ama uyumak istemiyormuş anlattıklarıma göre kendine ve uykuya direniyo diyo. ya çocuk baya uyanıyo hayata başlamak üzere oyunlar oynamaya falan başlıyo ve onu istiyo bizden de. dün artık sinirlerim boşaldı valla saat 5 ten 7 ye kadar pişpişledim bana mısın demedi en son ağlamaya başladı bende de kayış koptu sinir krizi halinde ağlamaya başladım.ama canı sağolsun hastalıktan ağlamasın da napalım.
selam arkadaşlar son günlerde baya bir boşladım burayı sadece okuyup bişey yazamadan çıkıyorum
iyi haberlerinizle mutlu olup hastalık haberlerinizle üzülüyorum Allahım hasta olan herkese acil şifalar versin
bizim henüz dişlerimiz çıkmadı hep kontrol ediyorum geç çıkacaklar demekki
haftasonu kızıma 6 aylık kınası yaktık fotoğrafları pc ye atar atmaz face e kaycam inşallah kardeşimden makinanın kablosunu bekliyorum mevlütünde onda unutmuşum
onun dışında kızıma hergün 1 elmayı rendeleyip veriyorum, ikindide 80 gr yoğurt kendim yapıyorum artık yoğurdu marketten aldığım yoğurtla mayaladığım için tutmuyormuş bu arada hepsini denedim çünkü sıcak mayaladım ılık mayaladım soğuğa yakın mayaladım yok banamısın demedi en son mayayı değiştirdim komşudan istedim onun mayaladığı yoğurttan çok şükür tuttu sonrakini de kendi mayaladığımla yaptım güzel oldu
akşm yatmasına yakında pirinç unu veriyorum severek yiyor kuzum
tabi aralarda emziriyorum ve yediğim yemeklerin sularını tattırıyorum hatta azcık ekmeğe batırarak veriyorum :))) bu akşam türlü yapmıştım onun patlıcanından kabağından havucundan verdim kuş gibi açıyo :)))
Altıncı ayınız hayırlı olsun canım. İns nice aylara, yıllara.
Birde patlıcan çok fazla nitrat içerdiğinden verilmez diye biliyorum canım istersen bir araştır.
l
oley oley oley
bennus 6 bucuk aylık olmus
ama hala dısıyok
işne gelırse emeklıyo işine gelmezse tık yok
ablasının tokasına ucar adım gelıyor halının bı ucundan bı ucuna 1 dakka surmuyor gelmesı sadece tokayı almak ıcın butun cabası
Canım diş genetikmiş. Yani sen ve baba ne zaman diş çıkardınız çok önemli.
Bizdede yok henüz bende babada 7den sonra çıkarmışız, o nedenle sanırım henüz var.
slm herkeze sabahtan beri giriom ama yazma fırsatı bulamamdım cumartesi yetiştirmem gerekn iş var elimde..yemeğe zor çıkıom valla..dün akşam annem babam kociş kayınvalide ile balık ziyafeti çektik oğluşum da eşlik etti bize ama salıncağında:))) bi iki balık koydum ağzına bayıldı paşam..buarada et sularına da başladım birer kaşık şeklinde..tanıdık kasabımız var güzel kemikler ayırıyo bize.haftayada minik haşlanmış balık çorbasına başlayacam tariflerimi yazarım..
canım tariflerini bekliyorum. tariflerinizi not almaya başladım. Ama benim oğlan çok iştahsız hiç yemiyor. Yarın aşurelik buğdaylı muhallebi tarifini deneyeceğim hatta.
slm kızlar...
ya ben baya baya boşladım burayı....
bugun keyifli bir gundu hayatımda ilk kez kayınvalideml bir gun paylaştım hemde sorunsuz kavgasız ...
kuzeyi besledi,uyuttu,altını değiştirdi...
nasıl seviyor görseniz ,yalan yapmıyordur sanırım bukadarda rol yapamaz heralde,ilk doğduğu zman kapımı açmadı kucağına amadı bir eksiği varmı demedi,bugu baktım çorap almış oğlumane kadar sevindim..benim için hediyenin buyğü küçüğü olmaz sesin yeter ama düşünmüş almış ya dunyalar benim oldu...banbir adım gelene ben ona dım giderim zaten kin tutmam hayatda yapamam...
böle ufacık bişiyde kızlığınımı untuyorum....benimle iyi olsa zaen sorun yok ortada hemen eşimi aradım hayatda duyduğu en mutlu kelimeydi bugun annenle çok gzl vakit gecirdim dedim dunyalar onun odu onlarda cok üzülüyor kızlar bizim böl halimize inanın....
arada kalıyorlar...
nse nazar değmesin allah bozmasın allah herkesin evine huzur mutluluk versin...
ama ben duanın gucune çok inanırım .....
meltemle aramızda bir konu gecti ve bunun üzerine meltem bana öle bir dua ettiki inanın ertesi gun ben bile şaşkınlık içindeydim...MELTEM gercekten çok sevinmişti o olaya ve onun duasıda bana bu sekilde döndu hiçbr sekilde yapılan iyilikler allah katında karsılıksız klmaz kızlar ben buna inanırım..ve unutmayın müminin mümin kula yaptığı dua allah katında en çabuk kabul görendir...birbirimiz için dua edelim...
şimdi bende kaynanası ile arası köt olan tum gelinler için dua ediyorum'' rabbim sen kaynanalaın gözüne perde indir,kulaklarını sağır et ve gelinlerini onlara karsı melek gibi göster''....
canım aman Allah nazarlardan korusun, kayınvaliden melek gibi olsun ins canım.
selam kızlar gizoşa sebze çorbasını yaptım uyanınca yiyecek inşallah afiyetle ayy bendemi acıktım ne yaa ona çorba yaparken dün gizoşla kuaföre gittik analı kızlı ee şimcikten alışsın kuaförüme artık dedim saçımı boyama zamnın geldi dedim ben geçen 2 ay önce kendim boyamıştım artık senin elin değecek dedim o da ben buradayım sen ne zamn müsait olursan gel dedi bende en kısa zamnda boyatacam gidip inşallah bayrama yakın boyatmak istiyorum bu arada hala bir araba bulamadık kendimize göre inşallah buluruz arabasızlık çok zor yaa bir yere gidemiyorsun çok zor oluyo bebekle ama ben buraya bişey yazsam birileri kıyısından köşesinden eleştirecek bişey buluyo valla ben kimseye bu zamna kadar eleştiri yapmadım ama bir yaparsam tam yapacam bu sefer çok kızıyorum ya yapma yorum yada yapacaksan kelimeleri biraz daha seçerek yap kimse o anlayanlar anladı zaten ne dertleri varsa benle bu bazı şahısların anlam veremiyorum zaten varlığım bile canlarını sıkıyo sanırım
Canım, o güzel kızımızda tanışmış kuaförle. Alışsın tabi kuaföre ins güzel ve bakımlı bir kız olacak değil mi?
Canım, kim kime eleştiri yapıyor ya. Benim hiçbirşeyden haberim yok. vakit bulamıyorum. Eşim msn face izin vermiyor. zaten. ::a015:
bende saçlarımı ilk defa kısa kestirdim.. (yine de yoplanacak kıvamda tabi) ohhh dünya varmış.
kızım kuaförde uslu durdu. kucağıma bile geldi bir ara...
bende saçlarımı ilk defa kısa kestirdim.. (yine de yoplanacak kıvamda tabi) ohhh dünya varmış.
günaydın hatunlar...bugün bizim mağazamızın açılıışı var eşim gece 1 di eve geldiğinde sabah 7 de gitti.bi heyecanlı ki.ay bide agresif bişi beğenipte giyemedi.inşallah rabbim utandırmaz onca emek onca zaman onca masraftan sonra inşallah allah rızkımıızın devamı verir..bugünde inşallah bi aksilk olmadan biter..doğtaşın sahibinin oğlu gelio kurdale kesmeye bakanlar milletvekiller filan da gelcekmiş galiba ayyy bende atlayacam biara..kambersiz olurmu ki hiççç:)
günaydın hatunlar...bugün bizim mağazamızın açılıışı var eşim gece 1 di eve geldiğinde sabah 7 de gitti.bi heyecanlı ki.ay bide agresif bişi beğenipte giyemedi.inşallah rabbim utandırmaz onca emek onca zaman onca masraftan sonra inşallah allah rızkımıızın devamı verir..bugünde inşallah bi aksilk olmadan biter..doğtaşın sahibinin oğlu gelio kurdale kesmeye bakanlar milletvekiller filan da gelcekmiş galiba ayyy bende atlayacam biara..kambersiz olurmu ki hiççç:)
fundacım benim belimde ıflas etmıs durumda sabahları yataktan kalkamıyorm agrıdantpiğe ancak bu saatlerde bakabiliyrum kızlar ama cvp yazacak dermanım yk kaç gündr dün oğlum kucağmda süpürmştm evi bugün sırt ağrısı olarak bana cvp veriyo vucudm çok yruluyrum ama oğlum herşeye değer.canım oğlum seni çk seviyrum
meltem canım bi dua da benim için etsen.belki bizde düzelrz kız Allah rızası için...belki gönüllerdeki sıkıntılar unutulurda feraha çıkarz
özge maşallah sizede güzel bi gün geçirmişsiniz.....benim varya kaynanamla knuşasm bile gelmiyo neden böyleym anlamıyrum ama çk sıkıntı çektm nlarn yüzünden inan 4 yılda 40 yıl yaşlandm acaba bundan mı?düşünsene eşimle sırf onun bi lafı yüzünden tartştk hemde baya biliysun şu eski olayı bir kere bile siz neden kavga ediysunuz bizim yüzümüzden demediler eşime hi,ç bişey söylememişler.düşün göktuğ1.5 -2 aylık falandı.eşim bana vursa keyif lacaklardı sanırım...halbuki öyle özenirdimki iyi kaynana - gelin ilişkisine......
özge aclıktan ölecez bacım bende aksama kadar 2 3 bisküvi atıstırabılırsem allaha sukredıyorum vallaslm kızlar....
nasılsınız ne var ne yok bakem....
kuzim artık klasik bebe menulei yemiyor kızlar biz ne yersek ondan yıyor bende artık boşuna yemediği seyi yapıp dökmek istemyrm...
dun turlü yapmıştım bir tabak yedi...
bu sabah benimle kahvaltı yaptı....
nese böle iişte....uyanmadan az daha bakınayım daha yemek yacam,katlancak üç sepet camasır var...
makinada var asılacak...
ve ben cok acıktım daha iki lokma bişi yımedim...
offf.....
canım güle güle kullan yeni sacını masallah ada ya da bnmki alısveriş merkezini falan cıglıklarıyla yıkıyo dabende saçlarımı ilk defa kısa kestirdim.. (yine de yoplanacak kıvamda tabi) ohhh dünya varmış.
ohhh masallah size ana kız bizim öyle bi sansımız hiç olmayacak sanırım sempatiksalakcinnigüle güle uzat canım bende gizoşla geçen gün kuaföre gittim ayy ne güzel oluyo analı kızlı dimi ama ben çok zevk aldım büyüsünlerde beraber gidip şöyllee saçları falan beraber boyatırız artık aaaaahhh daha çok var o günlere tabi ben yaşlanacağımızı hesaba katmıyorum işte:))
maşallah kaan a tuğbacımKızlar merhabalarrr nasılsınız ben iyiyim neden mi:) hemen anlatayım.
selencim eşinde saçmalamış resmen misafir değillerki sürekli sendeler zaten hem hayatınızı onlara mı endeksleyeceksiniz her zamanmrb güzel annişler kızımın ikinci dişide çıktı ama bi huysuzki sormayın kucaktan inmiyo zorla uyudu şimdi yastığı ayağıma koyduğum an başlıyo ağlamaya
sinemcim bu çocuklar hep aynı benimkide öyle yemiyor uyumuyor Allah kolaylık versinkızlar bayılıcam 4 gündür uykusuzluktan benim oğlana bişey oldu 1 günde çocuğun bütün uyku düzeni değişti ben bişey anlamadım bundan ya geceleri 2 en fazla 3 saat uyuyo o da parça parça dün dr a gittik rutin kontrole acaba çocuğun bi yeri mi ağrıyo dedim şükür allaha herşeyi iyi dedi ama uyumak istemiyormuş anlattıklarıma göre kendine ve uykuya direniyo diyo. ya çocuk baya uyanıyo hayata başlamak üzere oyunlar oynamaya falan başlıyo ve onu istiyo bizden de. dün artık sinirlerim boşaldı valla saat 5 ten 7 ye kadar pişpişledim bana mısın demedi en son ağlamaya başladı bende de kayış koptu sinir krizi halinde ağlamaya başladım.ama canı sağolsun hastalıktan ağlamasın da napalım.
maşallah kaan paşaya
özgecim çok sevindim senin adına allah daim etsin ne kadar sorun yaşayan varsa da iyi etsin
bende aynıyım canım sırf o yüzden k fleks aldım en kısa süren kahvaltı biçimi o çünküslm kızlar....
nasılsınız ne var ne yok bakem....
kuzim artık klasik bebe menulei yemiyor kızlar biz ne yersek ondan yıyor bende artık boşuna yemediği seyi yapıp dökmek istemyrm...
dun turlü yapmıştım bir tabak yedi...
bu sabah benimle kahvaltı yaptı....
nese böle iişte....uyanmadan az daha bakınayım daha yemek yacam,katlancak üç sepet camasır var...
makinada var asılacak...
ve ben cok acıktım daha iki lokma bişi yımedim...
offf.....
canımyaa çok zor bebeklerle uğraşması helede teksen benimkide öyle bir dk yalnız bırakma diyor resmenKızlar, nasılsınız?
Kızlar, benim sinirlerim fena halde bozuk olmaya başladı. Sanırım bebek bakımı insanı yıpratan bir süreç. Oğlum tuvalette gideceğim kadar bile zaman tanımıyor. Sürekli işler, oğlum hiç durmuyor. Yoruluyorum sanırım. Bugün misafirim vardı sormayın, beş dakika durmadı oğlum ikram bile yapamadım herkes kendisi aldı yedi.
:
maşallah ada ya üzmemiş annesinibende saçlarımı ilk defa kısa kestirdim.. (yine de yoplanacak kıvamda tabi) ohhh dünya varmış.
canım benim rabbim hayırlı bol kazançlar versingünaydın hatunlar...bugün bizim mağazamızın açılıışı var eşim gece 1 di eve geldiğinde sabah 7 de gitti.bi heyecanlı ki.ay bide agresif bişi beğenipte giyemedi.inşallah rabbim utandırmaz onca emek onca zaman onca masraftan sonra inşallah allah rızkımıızın devamı verir..bugünde inşallah bi aksilk olmadan biter..doğtaşın sahibinin oğlu gelio kurdale kesmeye bakanlar milletvekiller filan da gelcekmiş galiba ayyy bende atlayacam biara..kambersiz olurmu ki hiççç:)
hey Allahım yaa her yaptıklarının lafını ederler zatenfundacım benim belimde ıflas etmıs durumda sabahları yataktan kalkamıyorm agrıdan
ah bu kaynanalar 1 gelınlerı sıgdıramıyolar sanki biz keyfimizden geldik sizin evnize ogumuzun hanımı ızım de bastacımızdır dıyemıyolar dun gıttık bızde gorumcemın dugunu ıcın berat aren e damatlık takını almıs bı de la soktu ev yerlestırdıkten sonra gelının yatagında cocuk yuvarlanır ya berat aren i yuvarladılar o cocuga da hedıye alınırmıs onun ıcın almıs haberımız olacakmıs sankı senden bısey ısteyen oldu esımın hatrı olmasa paylayacaktım ama allah bı sabır verdi
özge aclıktan ölecez bacım bende aksama kadar 2 3 bisküvi atıstırabılırsem allaha sukredıyorum valla
canım hayırlı ugurlu olsun bol kazanc versiin allahım:Saruboceq:
sacını basını yaptırydın
gözel geyıneydın
kamber hanım
kaan pasa masallah sana
zeynep kıme kızdın kızzzzzzzzz
nazlıcım gule gule kullan saclarını
hayırlı uğurlu olsun balım allah utandırmasın hihoyyyt
fundacım benim belimde ıflas etmıs durumda sabahları yataktan kalkamıyorm agrıdan
ah bu kaynanalar 1 gelınlerı sıgdıramıyolar sanki biz keyfimizden geldik sizin evnize ogumuzun hanımı ızım de bastacımızdır dıyemıyolar dun gıttık bızde gorumcemın dugunu ıcın berat aren e damatlık takını almıs bı de la soktu ev yerlestırdıkten sonra gelının yatagında cocuk yuvarlanır ya berat aren i yuvarladılar o cocuga da hedıye alınırmıs onun ıcın almıs haberımız olacakmıs sankı senden bısey ısteyen oldu esımın hatrı olmasa paylayacaktım ama allah bı sabır verdi
özge aclıktan ölecez bacım bende aksama kadar 2 3 bisküvi atıstırabılırsem allaha sukredıyorum valla
canım güle güle kullan yeni sacını masallah ada ya da bnmki alısveriş merkezini falan cıglıklarıyla yıkıyo da
ohhh masallah size ana kız bizim öyle bi sansımız hiç olmayacak sanırım sempatiksalakcinni
canım hayırlı ugurlu olsun bol kazanc versiin allahım:Saruboceq:
merhaba kızlar
bugün pek kötüyüm nezle olmuşum başımda çatlıyor oğlumda huysuz bugün nasıl geçecek bilmiyorum
dün akşamda misafirlerim vardı gece 1 di gittiklerinde
zeynep hani senle konuşurken eşim arıyor demiştimya meğerse misafirleri haber vermek içinmiş:)
bu arada dün biz oğlumla doktora gittik kızlar genel kontrol olduğu için devlet hastanesi yakın oraya götüreyim dedim . neyse doktor sordu kaç aylık diye 7 dedim ama o 6 aylık daha dedi şaşırdım bende neyse ek gıdaları sorayım dedim ama kadın daha erken demez mi hem yavaş yavaş başla herşeyi verme diyor bende sebze çorbalarına başladım ama yemiyor dedim o zaman kendi içtiğiniz çorbadan ver dedi hem yağ tuz baharat olmasın hemde kendi içtiğimiz çorba nasıl olacak anlamadım
eşim de kıs kıs gülüyor arkamda 2 aydır vermediğin şey kalmadı bide soruyorsun diyor:)
kilomuz 10 u geçmiş boyda 70- 71 arasıymış en üst sınırda dedi o 6 aya göre hesapladığı için:)
maşallah kaan a tuğbacım
selencim eşinde saçmalamış resmen misafir değillerki sürekli sendeler zaten hem hayatınızı onlara mı endeksleyeceksiniz her zaman
sinemcim bu çocuklar hep aynı benimkide öyle yemiyor uyumuyor Allah kolaylık versin
dediğin gibi hasta olmasınlarda
bende aynıyım canım sırf o yüzden k fleks aldım en kısa süren kahvaltı biçimi o çünkü
canımyaa çok zor bebeklerle uğraşması helede teksen benimkide öyle bir dk yalnız bırakma diyor resmen
maşallah ada ya üzmemiş annesini
canım benim rabbim hayırlı bol kazançlar versin
git tabi şekerim salın eşinin yanında:)
hey Allahım yaa her yaptıklarının lafını ederler zaten
benimkide kırklıyken götürdüğümde 4 tane yumurta vermişti adettendir diye onu söylüyormuş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?