2010 Nisan Anneleri

mrb güzel annişler kızımın ikinci dişide çıktı ama bi huysuzki sormayın kucaktan inmiyo zorla uyudu şimdi yastığı ayağıma koyduğum an başlıyo ağlamaya
bi şeysorucam size yaa kaynanalar geldi geçen hafta kayınpeder hastaneye yattı kontrol amaçlı , bu gün çıkıcak 1 yıldır hasta zaten bizdelerdi 2 ay evlerine gittiler geçen hata geldiler işte.tahlil sonuçları çıkana kadar kalıp gidicekllermiş ama ne zaman bilmiyorum.neyse sorun şu yeğenimin salı günü doğum günü var bende gidecektim bunlarda biliyorlar ama eşim onlar varken gitmemin doğru olmayacağını düşünüyor haklımı sizce.ama zaten 1 yıldır bendeler ve belkide daha ömür boyu burada kalacaklar ben hep onlara göremi hareket edicem zaten aramızda iyi değil bu yüzden eşimlede aram iyi değil.şeytan diyorki topunu bırk git bidahada gelme bıktım hepsinden

afiyet lsun kuzucuğa.....yrasın inşallah.....fotolarınızı bekliyorz

canım çok zor zamanlardı evet.artık bende inanıyorum eşim bişey söylemiyo annemler diyo ama bu kadar ayrıntı şeyleri eşim düşünemez illaki söylüyorlardr.dualarını eksik etme tatlm

maşallah kaan paşaya kilsu tahlilleri boyu gayet iyi çıkmış herşeyi.maşallah tsunuma benim

canım bayadr senlelermş artık misafirlikleri kalmmaış.hş misafir bile olsalar biliyoolarmş hemde dğum gününü git canım ne olcakki....

bencede git onlar misafir sayılmaz baksana çöreklenmişler töbe yarabbim onlara ayıp olmasın die senin yeğenine ayıp olacak eşinede güzel dille aşkım onlar annem babm misafirmi ben gidiyim çok kalmam dersin eşinlede aranı bozma bende yapıyorum aynı hatayı hatta bebeğim olmasa belki eşimide sırf ailesi yüzünden gözden çıkarırım ama yapmamak lazım kocan iise gerisini boşver allah tez zamanda iyiliğini versinde gitsinler inşallah unutmayalım onlar gidecek biz kocişlerle kalacağız

kızlar bayılıcam 4 gündür uykusuzluktan benim oğlana bişey oldu 1 günde çocuğun bütün uyku düzeni değişti ben bişey anlamadım bundan ya geceleri 2 en fazla 3 saat uyuyo o da parça parça dün dr a gittik rutin kontrole acaba çocuğun bi yeri mi ağrıyo dedim şükür allaha herşeyi iyi dedi ama uyumak istemiyormuş anlattıklarıma göre kendine ve uykuya direniyo diyo. ya çocuk baya uyanıyo hayata başlamak üzere oyunlar oynamaya falan başlıyo ve onu istiyo bizden de. dün artık sinirlerim boşaldı valla saat 5 ten 7 ye kadar pişpişledim bana mısın demedi en son ağlamaya başladı bende de kayış koptu sinir krizi halinde ağlamaya başladım.ama canı sağolsun hastalıktan ağlamasın da napalım.

maşallah kaan paşaya

özgecim çok sevindim senin adına allah daim etsin ne kadar sorun yaşayan varsa da iyi etsin

slm kızlar....
nasılsınız ne var ne yok bakem....
kuzim artık klasik bebe menulei yemiyor kızlar biz ne yersek ondan yıyor bende artık boşuna yemediği seyi yapıp dökmek istemyrm...
dun turlü yapmıştım bir tabak yedi...
bu sabah benimle kahvaltı yaptı....
nese böle iişte....uyanmadan az daha bakınayım daha yemek yacam,katlancak üç sepet camasır var...
makinada var asılacak...
ve ben cok acıktım daha iki lokma bişi yımedim...
offf.....

Kızlar, nasılsınız?
Kızlar, benim sinirlerim fena halde bozuk olmaya başladı. Sanırım bebek bakımı insanı yıpratan bir süreç. Oğlum tuvalette gideceğim kadar bile zaman tanımıyor. Sürekli işler, oğlum hiç durmuyor. Yoruluyorum sanırım. Bugün misafirim vardı sormayın, beş dakika durmadı oğlum ikram bile yapamadım herkes kendisi aldı yedi.

Maşallah kaan beye. Uzun, yapılı yakışıklı bir delikanlı olacak. Göz muhanesini bizim doktor 8 civarı dedi.
Nisan bebişleri tombiş tombiş. Çoğu uzun ve yapılı bebişler. Hepsine kocaman bir maşallah.
Canım işemi dönüyorsun. sanırım kayınvalidenin yaşı iyi bakamamasını söylemişsin. Canım bence o evdeyken eve bakıcıda gelsin. Topikte ne kadar babaanne bakan varsa hepsi muzdarip. Babaanneler nedense yemek yedirmiyor, en azından bakıcıya bunu yedir diyorsun. Bayan onu yedirmek için uğraşıyor ama babaanneler biraz mızmızlansa bırakıyor uğraşmayı. Tabi bu sadece bir örnek ama canım en azında bakıcıya yap diyebiliyorsun yani.

Canım, bence eşinle biran önce aranı düzelt. Ona anlat canım bebek bakma çok zor birşey onlar bizim yanımızda olmalı. Senide ailesi için yıpratmamalı. Bir yıl kalmışlar yanında canım bizlerde aylardır eve kapalı hayatlar yaşıyoruz neredeyse. Birkaç gün sensiz olsalar birşey olmaz. Canım vallahi biraz yıkama yaylama yap eşine, ailesine. Eşinde bence hep birlikte olacaksanız arasıra farklı yerlerde olabileceğinizi anlamalı.

bende saçlarımı ilk defa kısa kestirdim.. (yine de yoplanacak kıvamda tabi) ohhh dünya varmış.
kızım kuaförde uslu durdu. kucağıma bile geldi bir ara...

bende saçlarımı ilk defa kısa kestirdim.. (yine de yoplanacak kıvamda tabi) ohhh dünya varmış.

gule gule uzat cnm saçlarını işte ınsanın kızı olunca kuaforebıle beraber gıdılır:)ne guzel..

herkese mrb.ben yıne bılgısayar bulur bulmaz yapıştım kk.ya...umarım herkes ıyıdır..ozgecım sevındım kaynananla durumuna ınş.hep boyle olur sende mutlu olursun.kaan kaptan hep saglıcakla kal yavrum benım.zeynebım sen kıme sınırlendın ya da ben mı yanlış anladım yazından kım nıye ıstemesın senı cnm benım...

slm özlemciğim nasılsın bitanem benim aman boşver tatlım yaa bazen bişey yazıyorum öyle bir yorum yazılıyoki akıllara zarar yani bakıyorum yazdığımda hiçbişey yok aman salla canım boşver bende artık kaale almak istemiyorum sen nasılsın canım kuzucuğum nasıl erinç alpim

güle güle uzat canım bende gizoşla geçen gün kuaföre gittim ayy ne güzel oluyo analı kızlı dimi ama ben çok zevk aldım büyüsünlerde beraber gidip şöyllee saçları falan beraber boyatırız artık aaaaahhh daha çok var o günlere tabi ben yaşlanacağımızı hesaba katmıyorum işte:))

tuğbacığım maşallah kaanımıza tekrar canım ben sana diyorum herzamn kaptan kaan turp gibi annesi maşallah

günaydın hatunlar...bugün bizim mağazamızın açılıışı var eşim gece 1 di eve geldiğinde sabah 7 de gitti.bi heyecanlı ki.ay bide agresif bişi beğenipte giyemedi.inşallah rabbim utandırmaz onca emek onca zaman onca masraftan sonra inşallah allah rızkımıızın devamı verir..bugünde inşallah bi aksilk olmadan biter..doğtaşın sahibinin oğlu gelio kurdale kesmeye bakanlar milletvekiller filan da gelcekmiş galiba ayyy bende atlayacam biara..kambersiz olurmu ki hiççç:)

sacını basını yaptırydın
gözel geyıneydın
kamber hanım

kaan pasa masallah sana
zeynep kıme kızdın kızzzzzzzzz
nazlıcım gule gule kullan saclarını

hayırlı uğurlu olsun balım allah utandırmasın hihoyyyt

fundacım benim belimde ıflas etmıs durumda sabahları yataktan kalkamıyorm agrıdan
ah bu kaynanalar 1 gelınlerı sıgdıramıyolar sanki biz keyfimizden geldik sizin evnize ogumuzun hanımı ızım de bastacımızdır dıyemıyolar dun gıttık bızde gorumcemın dugunu ıcın berat aren e damatlık takını almıs bı de la soktu ev yerlestırdıkten sonra gelının yatagında cocuk yuvarlanır ya berat aren i yuvarladılar o cocuga da hedıye alınırmıs onun ıcın almıs haberımız olacakmıs sankı senden bısey ısteyen oldu esımın hatrı olmasa paylayacaktım ama allah bı sabır verdi
özge aclıktan ölecez bacım bende aksama kadar 2 3 bisküvi atıstırabılırsem allaha sukredıyorum valla

canım güle güle kullan yeni sacını masallah ada ya da bnmki alısveriş merkezini falan cıglıklarıyla yıkıyo da

ohhh masallah size ana kız bizim öyle bi sansımız hiç olmayacak sanırım sempatiksalakcinni

canım hayırlı ugurlu olsun bol kazanc versiin allahım:Saruboceq:

merhaba kızlar
bugün pek kötüyüm nezle olmuşum başımda çatlıyor oğlumda huysuz bugün nasıl geçecek bilmiyorum
dün akşamda misafirlerim vardı gece 1 di gittiklerinde
zeynep hani senle konuşurken eşim arıyor demiştimya meğerse misafirleri haber vermek içinmiş:)
bu arada dün biz oğlumla doktora gittik kızlar genel kontrol olduğu için devlet hastanesi yakın oraya götüreyim dedim . neyse doktor sordu kaç aylık diye 7 dedim ama o 6 aylık daha dedi şaşırdım bende neyse ek gıdaları sorayım dedim ama kadın daha erken demez mi hem yavaş yavaş başla herşeyi verme diyor bende sebze çorbalarına başladım ama yemiyor dedim o zaman kendi içtiğiniz çorbadan ver dedi hem yağ tuz baharat olmasın hemde kendi içtiğimiz çorba nasıl olacak anlamadım
eşim de kıs kıs gülüyor arkamda 2 aydır vermediğin şey kalmadı bide soruyorsun diyor:)
kilomuz 10 u geçmiş boyda 70- 71 arasıymış en üst sınırda dedi o 6 aya göre hesapladığı için:)

maşallah kaan a tuğbacım
selencim eşinde saçmalamış resmen misafir değillerki sürekli sendeler zaten hem hayatınızı onlara mı endeksleyeceksiniz her zaman
sinemcim bu çocuklar hep aynı benimkide öyle yemiyor uyumuyor Allah kolaylık versin
dediğin gibi hasta olmasınlarda
bende aynıyım canım sırf o yüzden k fleks aldım en kısa süren kahvaltı biçimi o çünkü
canımyaa çok zor bebeklerle uğraşması helede teksen benimkide öyle bir dk yalnız bırakma diyor resmen
maşallah ada ya üzmemiş annesini
canım benim rabbim hayırlı bol kazançlar versin
git tabi şekerim salın eşinin yanında:)
hey Allahım yaa her yaptıklarının lafını ederler zaten
benimkide kırklıyken götürdüğümde 4 tane yumurta vermişti adettendir diye onu söylüyormuş:)

sacını basını yaptırydın
gözel geyıneydın
kamber hanım

kaan pasa masallah sana
zeynep kıme kızdın kızzzzzzzzz
nazlıcım gule gule kullan saclarını

şekerim ben herzaman güzelim :))))))

hayırlı uğurlu olsun balım allah utandırmasın hihoyyyt

amin cnm inşallah

tşk ederim canım..amin

canım geçmiş olsun dikkat et kendine..maşallah ahmetciğime 10 kg yu geçmiş ..hep diomya her doktor ayrı sölüo hangisine inancaz..ii dileklerin içinde tşk ederim..

veeeeeeee sölemeyi unuttum poyrazın nihayet dişi çıktı zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…