2010 Nisan Anneleri

günaydınlar cumhuriyet bayramınız kutlu olsun
sağlun kızşlar 3e geliydu yattığımda sırtım klum fena....geçmiş lsun dileklernz içinde sağlun bugün öksürük daha çk arttı burun akıntıda fazla.paşam hep kucak istiy iş yapmak imkansız mecburen gece yapırm işlermi bu seferde geç yatıyorm

canım gunaydın....
biz böle bir grup kurduk uzun zaman oluyor ve ben kendimi paraladım ist analarını toplamak için nese sukur şimdi...sen de bize katıl bence hazır kurulmuş bir grup var zaten ....sen facadeki gruptada varmısın canım...birde nerede otyrsun....

fundacım çok gecniş olsun onca i,şle uğrasmısın tatlım ....
amann dikkat et oğlulada yaw bende baya hasta ettim bu ara kuziyi....

hayrişim gunaydın....

meltem gunaydın

ayyyy tatlım ya ses verdin ne güzel benim buluştuğunuzdan haberim varda nasıl nede ne zaman takip edemedim ama artık istiyorum gültepede oturuyorum leventte ve bunu devamlı bi program halinde yapmak istiyorum montessori eğitimi var biliyomusun onunla ilgili bişiler yapıp bebişlerle paylaşırız süper olur ben bi kreş aradım hafta 1 gün 1 saatlik böle bi etkinliğe 250 tl istediler bende ilk buluşmada varım facede varım tarık yiğit babanın facei benim yokta ama açacam böle olmuyo

hım.... uzakmışız baya...
bizim hatunlar beylikduzunde ikisi,biri sefaköyde ben avcılardayım...
ama ortak yerlerrde buşuşyrz...
gelirim dersen süper olur...evt o eğitim sistemini biliyorum gayet yararlı...
sen hemen ilk iş bir face ac hatda şimdi sonrada beni ekle...
ve öle daha aktif olursun facede grupta....

teşekkürler hayrişim daha nice senelere yıllara inşallah evlatlarımızda eşinde inşallah gitmez diyeyişm o zamn sen yanlız kalma:))

dünürcüğüm tekrar geçmiş olsun o huysuzluk bizimkızdada var ama nasıl gece ara ara uyanıyo artık anlamıyorum bence dişimiz yakın bizim ben daha kahvaltı hazırlayacağım kaçıyorum öptüm damadımı seni kocaman

sağl özgecm ve dünürcüm ayva yaprağı verdm şimdi azcık içti burun fena tıkalı ya nasıl hasta ediyrum ben bu çcuğu ya seneye artık ne lursa lsun kalriferli eve taşıncam olmuy böyle birden yanı soba odada dar sayılır bunalıy çocuğm

:çok üzgünüm:kızlar bende bu bebek çizelgesinden yapmak istiyorum bir türlü beceremedim.herşey ingilizce.bana yardımcı olurmusunuz lütfen

canım ya benimde oğlumun burnu tıkanık geceleri uyuyamıyor.soğuk buhar makinasıda aldım açılmıyo burnu bi türlü.fizyolojik serumda fayda etmiyor.ne yapıcam şaşırdım kaldım

kızlar bigün daha bitti çok şükür birazdan çıkıcam oğlumu alıcam ordan doğruu eve..çaya kaynanamla görümcem gelicekmiş poyrazı özlemişler..rizede felaket yağmur var yaz havası dşye diye nazar ettim havayı yağmur deli gibi yağıo..kaloriferleride yakmamıştım bugün allahtan altta fırın var evim soğuk olmuyo..neyse ben kaçtım hepinize ii akşamlar...

herkesin cumhuriyet bayramı kutlu olsunnn bizde bu arada tam 7 aylık olmuşuz:))
sizinde kutlu olsun tatlım
maşallah gizemime annesi nice aylara inşallah
hayriyecim inşallah hasta olmaz paşam canım sıkı sıkı giydiriyorsun arabaylada gidip geliyor kuzumun özel şöförü bile var:)
inşallah gitmez öyleyse tatlım bende hiç sevmiyorum evde eşim olmadan kalmayı
merhaba canım
istanbulda olsaydım seve seve katılırdım
canım benimya Allah kolaylık versin sana
ne oldu paşama böyle ya o kadar dikkat ediyorsun ama olacaksa oluyor yine
acil şifalar versin rabbim
canımm sen niye hasta edesinki tatlım o kadar üstüne düşüyorsun ki
bende bu sene kafaya koymuştum tatlım eğer eşim askerliği olmasaydı kesin taşınmıştım
canımya hem ev hem iş hem misafirler Allah kolaylık versin sana
çok teşekkürler kızlar
allah razı olsun
inşallah bir an önce iyileşir mehmet salihcik
canım benimya kendi hatalarını görmezler bide sana kulp bulurlar
nefret ediyorum böyle insanlardan
hayırlı olsun montuda yavrumun dün alışverişe çıktık ama biz market alışverişini bitirene kadar lcw kapanmıştı bir dahaki sefere kaldı

ah canımya bizde aynıyız zavallı yavrum öyle zorlanıyor ki

hacercim geçmiş olsun yasin paşaya
sen daha iyi bilirsin ne yedireceğini hayatım
yarasın paşaya
keşke bende annemlere gitsem
artık bayramı bekliyorum dört gözle
nevalelerinizide afiyetle yesin kuzicik
özledik seni yurdagülcüm
bütü bebişler aynı bu ay
ah canımyaa bi ton iş çıkmış sanada
geçmiş olsun göktuğuma
inşallah geçer bir an önce annesi
[/B]cumhurıyet bayramınız kutlu olsun

sağol meltemcim sizinde kutlu olsun

iyi akşamlar kızlar cumhuriyet bayramınız kutlu olsun
bugün ne problemdi kk ya girmek
oğlumda çok huysuz kızlarya sabahtan beri hiçbişey yemedi en fazla 2 tatlı kaşığı
şekilden şekile giriyorum yemek yesin diye elini tutsam ayağı durmuyor kafa sürekli hareket halinde zaten
birde kabızlığımız var 5 gün oldu hala yapamıyor ıkınırken o kadar zorlanıyorki çok üzülüyorum onu öyle görünce

Son düzenleme:
herkese merhaba ben yeni uyeyim çok beğendim bu siteyi gerçekten kadınlar için her şeyvar.iki çocuk annesiyim kızım nisanda doğdu yani ikinci kızım allah herkese nasip etsin inşallah

aramıza hos geldın gule gule buyut bebklerını

gunaydın kızlar
omzum tutulmus sabaha kadar bennu bagırıyor pişpişlıyorum emmıyor bazen emıyor bazen bagıra bagıra uykuya dalıyor
kasgevsetıcı ıctım bugun
komsumun annesı erzıncandan geldı onu davet ettım bugun hadı hoscakalın arada bakarım gene

ahh jalecim geçmiş olsun ahmetime..kabızlık çok zor yediklerini hazmedemioki o yüzden iştahsızdır kuzum.facedeki nisan annelerinde kabızlıkla ilgili çok şey paylaşmış arkadaşlar bi bak istersen.ben kuru kayısı haşlayıp püre yapıp yedirmiştim işe yaramıştı poyraza..

herkese merhaba ben yeni uyeyim çok beğendim bu siteyi gerçekten kadınlar için her şeyvar.iki çocuk annesiyim kızım nisanda doğdu yani ikinci kızım allah herkese nasip etsin inşallah

hoşgeldin canım..güle güle büyüt bebeğini..bekleriz bundan sonra..

günaydın herkeze..rize acaip soğuk kaloriferleri kökledik valla..dışarısı buz gibi ve oğlum bugün babannesinde dün akşam kayınvalidem gelmedi asansörü bozulmuş 7.katta oturduğu için inip çıkamam bi daha dedi.yarın poyrazı ben bakayım çok özledim dedi eşim de kırma annemi götürelim senin annende dinlensin hem dedi bişi diyemedim sorun olmasın die bugün götürdüm inşallah günü ii gecer kuzumun.gerçi oğlum orda olunca millet doluşuyo oraya bana gelemiolar yaa ..eşimde haftaiçine erteledi bursaya gitme işini ordan doğtaşın fabrikasına çanakkaleye de geçeceklermiş yani 3-4 gün olmayacak burda bizde poyrazla anneme taşınacaz :)dün akşam görümcem geldi sadece oturduk yemek yedik filan oğluma kazakla bady almış bayramlık hediye..çok beğendik bizde..extra bende çıkıp bişiler bakacam kuzuma..

günaydın kızlar herkese hhayırlı haftasonları şimdiden

jaleciğim canım çok geçmiş olsun canım dişten bişey yemek istemeyebilir ahmetim canım kaşığı reddedebiliyomuş bebekler kabızlığıda inşallah geçer en kısa zamnda canım benim kayısıyı hayrişin dediği gibi bir dene canım aç karnına suyunu içir baklım inşallah işe yarar

hayrişim güle güle kullanın cicilerinizi aklın şimdi poyrazdadır annesi inşallah akşam çabuk olurda kuzucuğuna bir an önce kavuşursun canım arkadaşım ben almayacağım bayramlık bizim kızın çok var daha el sürmediği kıyafet geçen bayramda aldığımız kot elbisesini hiç giymedi daha dayısı alınca cicilerini bakalım bizde belki onu giyeriz bayrama:))aslında bana lazım bir bayramlk araba olmayıncada ne mümkün bu soğuğa dışarı çıkmak:))

slm kızlar nasılsınız ?bizi dügün telasesi basadı
dun elin hamamı var gorumcecımın bugu kınası haftaya da dugun canım cıkıyo vala berat aren de hasta atlatamadı yavrum antıbıyotknd fayda etmıyo bogazında balgam var yutkunamıyo bıle n versem mıdesı bulanıyo.
kızlar ya ben bu esımı anlamıyorum vala kafayı ıycem ıyıce zıtltstk aamla sabah kahvaltıyı yaptı gıyındı gıttı cocugu tutuumda etrafı topara emıyo ınsan bu kadar m dusuncesız olur uyuyan bı cocuk degıl kı berat aren uyutup da ıs yapıyım desem sınırden aglıyorum valla kahvaltı ortada hla ev desenız dandını kuafore gıdılecek daha napıyım ben bu adamı sımdı????

sen çocuğuna bak kuaförü hallet boşver toplama hiçbiyer sorarsada napiim durmadı azcık oyalasaydın toplardım hayatım aşkm cnm cicim yaparsın takma boşver

sen çocuğunla ilgilen bence kuaförden de geri kalma evi filan boşver o ki yardım etmio sende yapma bugünlük..

sağol zeynepcim..bizdede daha poyraza giydirmeden küçülenler var öle acıorum ki valla onca kıyafet..şuanda ihtiyacı yok gerçi ama hoşuma giido ona bişeler almak bakalım bende kendime bişiler bakacam ama hiç zamanım yokki

hayrıs gule gule gıysın poyraz cıcılerını

tşk ederiz meltem teyzesi..

kızlar oyun grubu ile ilgili bir arkadaş yazı yazmıştı şimdi bulamadım.istanbul eyüpteyim civarda oturan arkadaşlar oyun grubu kuralım.bir çok site var ama ben burdaki arkadaşlarla olsun istiyorum.ilgilenen arkadaşlara duyurulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…