• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Nisan Anneleri

kızlar hepiniz çok sağolun 10dan şu saate kadar hesap yaptk babam yardım eder biraz üzerinede mutfak dolabın kayınpeder yaptırırsa yani üzerine alırsa borcunu arabamızı satmadan rahatlıkla alırız evimizi inşallah.....hadi bakalım hayırlısı

filizim msjına cevap yazamadm canım diştedr benim oğlanda gece her saat başı dilli düdük gibi kalkıyo pışpışlıyorum yatıo bazende bayağı ağlıyo.geçmiş olsun canım tekrardan

gunaydın kızlar
funda ınsallah ıstedıgın gıbı olur hersey yolunda gıder
ben 6 30 da kaktım dedım su kızım uyanmadan halılarımı bı sıleyım salon ve korıdorun yolluklarını sıldım evet ev bayagı toparlandı
3 gundur dagınık duruyodu bennu haım bı iş yaptırmıyo du kı
halılara baslamadan uyandı attım örumcegıne barıyerler koydum önune sarkı söleye laf at tuta bıtırdım halıları sıldım mutfagımıda hallettım bennuya yemekde koydum ocaga sımdı hatun emıyor uyursa ne alaaa sımdı kalkan halıların yerlerı sılıneck supurulupte bı vıtrınım kaldı onuda aksam babasıyla oynarken yapabılırım
ve bugun carsıya cıkmayı dusunuyorum
ama arabamızı tamıre verdık engec 3 gun demıslerdı bugun 3 gun oldu komsudan ödunc alam barı arabalarını buket bugun olmazsa emanetını yarın mutlaka yollarım ınsallah
ve bennu uyudu acaba yatagında uyurmukıııııııııııııı

kizlar bizim kizin yine ayarlari bozuldu arada kisa devre yapiyor ayarsiz enerji:)) sabah kudurancocuk gitti yerine kanatsiz melek geldi sanki emzirip yataga yatirdim yastiga sarildi dondu arkasini muzigide actim ciktimodadan 10 dk sonra gittim arkasi donuk sandim uyumus muzigi kapadim bi donrese hisimla bi bakisi var ac muzgi der gibi actim geri yine sarildi yastiga bi 10 dksonra gittim uyumuyor oylece dusuncelere dalmsi muzik dinliyor yastigada sarilmi hayrolsun dedim ciktim odadan bi 10 dk sonra gittim bu sfer uyumus muzigide kistim iyce. ohh be dunya varmis eski mavis geri geldi yuppi:)) kizlar baby enisteinin klasik muzik cd sini aldik simdi 5 cd daha siparis ettik kargoda geliyor INA-NIL-MAZ ise yariyor %100 etkili mutlaka ama mutlaka edinin bitane hepsi burada.comda ve gittigidiyorda var baby enistein yok ama baska cd ler var biz 5 tane aldik biri oyun oynarken biri uyurken biri arabada dinlemek icin filan diye biseyler cocugun ici disi mozart oldu ama o halidnen cok memnun:))) tabi bizdee

fiiiiliiiiiiiizzzzz bana hepsi burada ve gitti gidiyordakilerin linkini at canım ben nie bulamıom yaaaa:(

berbat bir gece ve ardindan berbat bir sabahtan merhaba mavi kiz costu yine ama bu sefere ne cosma offf. aksam yemeginde hindili kasik mamasi vermistik artik o hindimi eti ne etti anlamadim gece 11 -12 gibi uyandi agladi agladi agladi nedenini bi anlayamadik ayaklarini ice cekiyor gaz desek saat 7de gaz ilaci vermistik ne demeeye etki etmediki?? kaka edemedi ondan desek oturupta aglarmiki onun icin dis desek elini azgina goturmedi hiv neyse sozun ozu anlayamadik ne oldugunu sabaha kadar kalkip kalkip agladi sabaha gecer dedim simdide ayni bi sorunu var ama cozemiyoruz bi turlu ahhh konussada anlatsa keske :(((

elini ağzına götürmeyebilir filizcim diştir kesin.çünkü normalde maviş huysuz bi bebek deil.bebeklerdeki diş ve gaz ağrılarına büyükler dayanamazmış düşün yani o derece.bu yüzden ağlamalar huysuzluklar normal canım.geçecek inşallah

ya ben ac kalmıyorum yıyorum yıyorum doymuyorum
aklım yemeklerde tatlılarda takılı kalıyo ve hep ac hıssedıyorum kendımı

meltem aklında duracağına karnında dursun kız boz diyeti salla bileziği:)))))))))))

bize gelince
sabah 10 gibi oğlumla kahvaltıya gittik çok şükür mız mızlık yapmadı etrafı inceledi durdu bende arkadaşlarımla muhabbet edebildim
sonrasında hazır çıkmışken grip aşımıda oldum eve geldik
bu arada anasağlığa da uğradık oğlum ortalama 10,300 müş
ebe iştahlı bir bebek mi dedi hayır dedim ama kilosu çok fazla mutlaka şeker tahlili yaptır dedi bende tamam dedim öyle geldik evimize yavruma obez miş gibi davrandı kadınya aman sakın mama verme diyor bende anne sütü almadığı için geceleri ve öğlen bişey yemediğinde veriyorum dedim

ne obezi ayol o ebe obez çocuk görmemiş heralde.takma kafana kilosu güzel paşanın ama obezlik sınırında bile deil canımcım..

zeynom dün gece bi türlü konuşamadık canım tlf da yaaa.önce poyraz sonra gizoş fırsat vermedi..sesini duymak güzeldi arkadaşım..çok öptüm

herkeze günaydın :3: bugün işlerim yoğun ara ara gelirim yine..

günaydın arkadaşlar.....
sabah 7 de gözümü açtım 8.30 a kadar zor yattım oysa uyumayı o kadar çok seviyorumki bi sürü ütü yaptm şimdi size bakayım dedim oğlum uyuyo kahvaltı yapıp evimi toparlıyacağm.bugün saçımı boyatmak istiyorum.yarın satın aldığmz eve gideceğiz satılık ilanını sökmek için sabırsızlanıyorum.birde gündüz gözüyle bakayım eve.evi satın aldığmz adam sanırım borçları var başka birisi 1 kuruş fala vereym dese evi satar o yüzden adama çok güvenemiyorum.birde adam gece gündüz sarhoş o yüzden biraz sıkıntılıym in tapusunu alsak o zaman rahatlıyacağim kızlar.....

dün gece bebek bakmaya gittik 1 haftalık anaaaaaaammmmmm ne kadan küçük geldi ya ne günler geçirdk bizde heeee büyüttükye diğerleri minyatür gibi geliyo.10da eve geldk göktuğ uyudu 12 ye kadar 2 defa kalktı.12 de çok ağladı kızlar dişten dedim çünkü jel sürünce sakinleşti hatta jel sürerken elimi ağzından çekti sanırım ağrı yapıyo.......veeeeeeeee sanırım göktuğun ilk dişleri üstten çıkacak çünkü o adar belliki üst damaktaki diş yerleri.hemde ucu beyaz baya çıktım çıkıcam diyo belki bugün bi uyanmış bakmışım çıkmış heeeeyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

slm kızlar....
ben niye uğrayamıym kk ya :))))
kuziyı uyuttum ev dandını ...berbat dağınık...kalkıp kahvaltı yapayımda işguç yapasım yok ama...
kuzeye bayramlık aldık C&A da çok ucuz...

günaydın kızlar herkese ağlamayan hasta olmayan rahat bebişleimiz olsun inşallah bütün nisan bebeişleri tavan yaptı bu ay ne olduysa kuzulara rabbim hepsine sağlık versin

hayrişim yaa sorma bir türlü konuşamadık canım ararım ben bir ara gizoştan fırsat bulunca canım bizim kız çıldırıyo ben telde konuşurken telefonu elimden almakta istiyo sesini duymak çok iyi geldi dediğim gibi canım valla bir hafta sonu havaların güzel olduğunda çıkın gelin yaza daha çok var canımcım şimdi sesinide duydumya illaki gelin siz canımcım

kızlar bizden haberlere gelince gizoş biraz daha iyi arada öksürüyo oda burnunu temizletmiyo sanırım burnundn genzine akıyo öksürük yapıyo ara ara öksürüğü var ama biraz daha iyiyiz şükürler olsun aman kızlar salgın varmış çok dikkat edin çok zor nezle grip atlatması bizleri bile ne kadar etkiliyo kırgınlık baş ağrısı yapıyo kuzularımızı nasıl etkiliyo bilemiyoruz dün gece evde tektim eşim nöbetçiydi fatoşu çağırayım dedim asya duruda hasta olmuş oda grip ve nezle onada yeğenlerinden geçmiş gizemin ilaçlarından verdik nasıl oldu bilmiyorum yani nezleyi ve gribi bebişlerimiz hemen kapıyo çok dikkatli olun ne olur biz daha yavaş yavaş atlatıyoruz bugün burada hava çok güzel aslında bayarmalık ben bişeyler alıcaktım kendime sözde ama bende bir perişanlık var anlatamam ev temizlencek kaç gündür ellemedim hastalıktan dolayı bakalım duruma göre belki alışverişe çıkarız gizoşun durumuna göre

Son düzenleme:
merak etme özgeciğim bizim evde dandini ben kaç gündür ne banyo ne bir yer silme yapamadım daha kendime bayramlıkda alıcağım ama çıkarmıyız bilemedimkızıma babasıda tomurcuktan almış çok güzel bir elbise çıngıraklı patik ponponlu kilot çorabı babasının kızı ne olacak

kızlar birde bişey daha söyleyecektim unuttum artık gizoş bilinçli olarak anne baba diyo ve iki heceli kelimelere geçtik çok tatlı yaaa geçen gün babsı eve geldi bubaaa bubaba yürrütecinde nasıl bir heyecan yaptı yaa kuzucuğuma maşallah çok tatlı oluyolar birde dıgıl dıgıl diyoruz o neyse neye diyosa çok tatlılar yaa

dünür o zamn elinizi çabuk tutun öyle adamlara pek güven olmaz günü günlerine pek uymaz hemen sökün o yazıyı

kahvaltı hazırlayacağım daha gizoşa az önce yaptırdım sütlü pirinçli kaşıkmamasının içine yumurta sarısı pekmez birde elma koydum afiyetle yedi dünde tavuklu şehriye yedi bugünde köfte yapıcağım öğlen menüsünde az ekmek içi katacağım birde kızlar bizim doktor azda olsa tuz koy dedi ve hafiften ev yemeklerinden ver dedi anlamadım yaa bu doktorların ne dediğini hani salça falan yasaktı birde mercimeğe geç dedi

hayriyeciğim mama annemiz bulgurda katabiliyoruz dimi çorbalarına

zetnepcıgım ben kattım bulgur
masallah gızeme anne buba ıyı valla bennu sadece çıglık atıyo
bıde tıkınıyooooooooooooo

merhabalar kızlar ben çok yoğunum hiç bişeye yetişemiyom çizimler yetişmiyo. ev işine elimi bile süremiyom. oğluşuma vakit ayıramıyom. oğlum resmen babaannesine düştü beni iplemiyo çok üzülüyom. çalışmaya başlayınca hepten unutcak beni babaannesini anne bilcek bu gidişle.

zeynocum 2 gündür bir fırsat bulup seni aramak istiyom ama vakit bulamadım bir türlü. gizoşuma çok geçmiş olsun tatlım inan çok üzüldüm. çok şükür hafiflemiş minnoşumun hastalığı. bayramlığını da güle güle giysin:) ben bir kere çorbasına bulgur ekledim ama çok koymuşum katı oldu yiyemedi kaan döktüm hepsini:) pirinç-şehriye-mercimeğe devam ediyoz. valla tatlım ben kaanın yemeklerine azıcık tuz ekliyorum yoksa yemiyo sıpa. tabi sofrada bizim yediklerimizden tattığı için yavan geliyo.

özgecim
kız bir karşılaşamadık özledim yavvvv nasıl görüşsek napsak:) bizim ev de dandini valla çizimlerden el süremiyom. geceleri de kaan geç uyuyo onunla ilgileneyim beni unutmasın derken birlikte 12-1 arası yatıyoz.:)

fundacım eviniz hayırlı uğurlu olsun. ağız tadıyla oturun inşallah:) çok sevindim tatlım gönlüne göre içine sinen bir ev bulmana. darısı başımıza dicem ama biz o kadar savurganız ki çok zorrr:)))

başka hasta olan bebişler varsa çooookk geçmiş olsun geçmişe bakıyom ara ara ama yazmaya fırsatım olmuyo malesef. sıkıntısı olan arkadaşlarıma da öpücüklerimi yolluyom kusura bakmayın nolur okuyom ama cevap yazmaya fırsatım olmuyo:(

kızlarrr aranızda vestelin çamaşır makinesini kullanan var mı?? çamaşır makinesi değiştircez. hep siemens alcam diyodum ama şu anda vestelin iyi bir modeli çok cazip indirimde. ama vestele güvenemedim siemens mi vestel mi ha ne dersiniz. bu arada siemens vestelin 2 katı fiyata gelcek.

haaa birde kurutma makinesi kullanan var mı aranızda. havalar soğudukça çamaşır kurutmak işkence oldu. bir de kaan sürekli deterjanlı yumuşatıcılı havayı soluyo içerde kurutuyoz diye huzursuzum.

dünür inşallah yarın gitcez eve o zaman sökücem evet güven olmaz öylelerine bu fiyata bulmuşken ve daha önemlisi bu kadar borç altına girmeye cesaretm varken kaptırmak istemiyorum evi....hakkımızda hyırlısı tatlım

tuğbacm çok sağol darısı başınıza.bizde de savurganlk var tatlm ama borca girmeden bişey yapamıoz bunu anladk.bu zamana kadar düğün,2 tüp bebek borcu şimdi araba ve ev borcu.....delimiyiz kız biz acaba:3:

tuğbacm benim makine beko ve nefret ediyorum iyi yıkamıyo,aklına göre çamaşırı sıkmıyo offfff.

dünür inşallah yarın gitcez eve o zaman sökücem evet güven olmaz öylelerine bu fiyata bulmuşken ve daha önemlisi bu kadar borç altına girmeye cesaretm varken kaptırmak istemiyorum evi....hakkımızda hyırlısı tatlım

tuğbacm çok sağol darısı başınıza.bizde de savurganlk var tatlm ama borca girmeden bişey yapamıoz bunu anladk.bu zamana kadar düğün,2 tüp bebek borcu şimdi araba ve ev borcu.....delimiyiz kız biz acaba:3:
canım bizde hep niyetleniyoz kredi çekelim araba alalım falan diye ama ne benim ne de eşimin işimiz sabit değil her an çıkabiliriz:)) o yüzden ileriye dönük borç yapamıyoz bizde homini gırtlak yiyoz maaşları:9:

tuğbacığım canım saolasın sen iişlerinle ilgilen canım kalpler bir olsun aramış kadar oluyosun canım burda geçmiş olsun demekle ne güzel canım benim makinam altus arçeliğin yan ürünü kaç sen oldu alalı bir geçen ay file verdi ehh işte memnun olmasakta şu an memnunuz:))ama arçeliğin fatoşta yeni bir çamaşır makinası var şu gri olanlardan kurutmalı falan benim çamaşır makinam bozulunca onda tıkamıştık bi kaç kere süperdi eğer değiştirsem ilerde ben de ondan oalmayı düşünüyordum vestelin çamaşır makinasını bilmem ama buzdolapları iğrenç dayımlar 2 sen olmadı değiştireli bidaha lmayı düşünüyolar canım aklımda benimde simens geçiyodu ama arçeliğin fatoştaki çamaşır makinasının hacmini görünce bayıldım saat göstergeli falan kurutması süper sanki kurumuş gibi çamaşırlar canım bir araştır istersen

tuğbacm benim makine beko ve nefret ediyorum iyi yıkamıyo,aklına göre çamaşırı sıkmıyo offfff.
fundacım bizimde beyaz eşyalarımız hep arçelik yani bekonun akrabası:) zaten bende bulaşık makinemden memnun değilim o yüzden arçelik-beko almıcam. yoksa bizim tanıdık var arçelik fabrikasında indirimli alıyo.
yeni evinize geçince sıra çamaşır makinesine gelir desene:9:

tuğbacığım canım saolasın sen iişlerinle ilgilen canım kalpler bir olsun aramış kadar oluyosun canım burda geçmiş olsun demekle ne güzel canım benim makinam altus arçeliğin yan ürünü kaç sen oldu alalı bir geçen ay file verdi ehh işte memnun olmasakta şu an memnunuz:))ama arçeliğin fatoşta yeni bir çamaşır makinası var şu gri olanlardan kurutmalı falan benim çamaşır makinam bozulunca onda tıkamıştık bi kaç kere süperdi eğer değiştirsem ilerde ben de ondan oalmayı düşünüyordum vestelin çamaşır makinasını bilmem ama buzdolapları iğrenç dayımlar 2 sen olmadı değiştireli bidaha lmayı düşünüyolar canım aklımda benimde simens geçiyodu ama arçeliğin fatoştaki çamaşır makinasının hacmini görünce bayıldım saat göstergeli falan kurutması süper sanki kurumuş gibi çamaşırlar canım bir araştır istersen
tatlım kurutmalı makine bende çok düşündüm aslında ama elektrik ve su tüketimi fazla oluyomuş onlarda. birde yıkama performansını düşürüyomuş kurutma fonksiyonu. forumlarda hep öyle okudum. yinede bizim tanıdığa bir sorayım yazın sordum arçelikte yok kurutmalı çamaşır mak. demişti kafam karıştı şimdi:)

tuğbacığım kurutmalı değilmiş şimdi sordum canım ben yanlış biliyomuşum ama sanki kurutur gibi yapıyo çamaşırları canım sen yinede sor ama dediğin gibi az elektrik ve su tüketmeside önemli aldığın makinanın canım iyice arştı canım

Back
X