2010 Nisan Anneleri

KIZLAR MERHABA
DUA edin bana Bİ EV İŞİMİZ VAR.EĞER DEDİĞİMZ FİYATA VERİRSE GEÇİCEZ.SADECE MUTFAK DOLABINI TAKTRCAZ DİĞER HERŞEYİ HAZIR EV GÜZEL DAHA GEZMEDM AMA AYNI APARTMNDA ARKDAŞM OTURUYO.6 ODA KİLERİ VEÇAMAŞR ODASIDA VAR.İNŞ OLUR
canım allaım gönlüne gre versin inşallah hayırlısı ile olur yeni ev yeni bir başlangıç ne güzel
gecmis olsun Allah beterinden korusun napcaksin artik cana gelmesinde bide bebeklerinde arabadaydi ya bisey olsaydi iyi tarafindan bak olaya adana trafiginde sofor olmak cok zor maganda kayniyor heryer..

fadimecim basiniz sagolsun uzucu bi haber o eve bir ates dusmusturki sorma simdi off :((

maviste cok huysz kok sokturuyor bize sanki o akilli uslu kiz gitmis yerine bi baskaso gelmis hep aglamakli mizmiz uyumuyor yatmiyor cildiriyor:(( sporada basla en kisa zamanda gor bak insanin psikolojisine de cok iyi geliyor ehme evden uzaklasiysun hem dinc oluyosun hem zayifliyosun harika yani..

hep ayni mi ya bu bebeler bizimkide ayni dakika basi kalkiyor ama neyseki aglama huylari yok gerci onuda edindi son zamanlarda ama en azindan gece aglamaz sagolsun ..

dogru diyosn refiye surekli biseyler yerken (luzumsuz yere) bi turlu bi tatmin olamiyor insan icindeki boslugu doldurmaya calisyor ama o bosluk nasil bisyese bi turlu dolmuyor ne cipsle ne nutellayla ama diyetin o olumlu psiklojisini hicbr nutella veremez bunuda unutma sekerim:)) bende ilk zamalar cok takiyodum ac dolaniyodum ama simdi okadar abartmiyorum hatta hic diyette degilim ama o eski surekli tikinma halimde yok cok sukur 70 kilodan 60 aindim kendimi daha dinc daha enerjik daha iyi hissefiyorum sutumde yerinde cok sukur :))

ayy hadi insallh funda yeni ev yeni bir baslangic harika..

ohh ne guzel gezin ozendim valla . burda hersey var heryer alisveris merkezi hemde dev gibi ama inanirmisin adanada haftasonlari reale gitmeyi ozledim:((

cok acikinca biskuvi ye yada kraker ama zaten yemegini guzel yersen acikmassin sadece ekmegi azlt yeter yemeklerden kisma sulu yemek corba pilav ye ama ekmek yeme yada az ye tabi bide porsiyonlari azlat cacikta cok super bisey acikinca yogurda dogra hiyari ye ohh mis:))))
bende 19 kaismda tartiya cikiyorum su anda 61 im 60 diyrum sagda solda ama:)) 19 kasima kadar vercem 1 kilo olcem 60 ehehehe
sağol canım yanni biliyosun demi adananın şofrlerini manyaklar yaa bunşlar dediğin gibi resmen maganda yaa yaa ben kilo veremiyom yaa mutsuz oldum yaa 1-2 kilo gidiyo dduruyor yaa off ama hareket yok bend eondan herhalde az yiyorum ama hareket olmadığından zayıflayamıyorum en iyisi platese başlamak valla byle olmayacak ben şuan hamşile kaldığım kilomda yım da ama fazla yani şöyle 65-70 arası olsam ne güzel olur ama önce 70 leri görmem lazım
herkeze günaydın..sayfa ilerlememiş yine..nisan kuzucukları huysuz analarına fırsat vermiolar sanırım.dün akşam poyraz uyuyana kadar hırçındı yine ama allahtan erken uyudu ara ara uyansada hiç kaldırmadım yatağından salladım tekrar uyudu.bende evi toparlayıp erkenden yattım.haa buarada kaynanam geldi akşam poyrazı sevip gittti.eşimle de bi karar aldık bayramda ilk gün kurban ve ziyaret işini halledecez 2 .gün dağda bi tesis var burda bize 1,5 saat uzaklıkta harika bi doğası var.oraya gidip kalmayı düşünüoruz bakalım umarım sorun çıkmaz.harika masörler var orda sıcak havuzu var ayy öle ihtiyacım varki inşallah gideriz yaaa..

filizcim süpriz buluşunu sabırsızlıkla bekliorum tatlım biz en son top yaptık poyraza.farklı kumaşlardan minik minik toplar yaptık çokda güzel oldu

meltem sağol canım seninde bulaşık makinen hayırlı olsun elini sıcak sudan soğuk suya sokma artıkın:)))

fundaa evi beğenmene sevindim hani olacaksada beğendiğin ev olucak ne güzel..zorlanmadan olmuyo tatlım.inşallah ii ahberler gelirde ev sahibi olursun güzelim
inşallah olurda ohh miisgibi dağ havası alırsınız masaj falan ohh rahatlarsın ne güzel
merhaba arkadaşlar günaydın herkese. uzuuuun bir aradan sonra işe başladım 4-5 gün çalışıp bayramdan sonra ücretsiz izne ayrılıcam. dolayısıyla Mete'm den ayrıyım :2: ama buraya girme fırsatım olacak en azından sizle konuşarak gideririm özlemimi. geçmişe pek bakamadım çünkü en son ne zaman girdiğimi bile unuttum. yakın zamanda olup bitenlerden haberim oldu ancak kusura bakmayın nolur. herkes huysuzluk ve uykusuzluktan şikayetçi galiba ben de dahil bugün parça parça ya 2 saat uyudum yada 3 ve sabah da işe geldim diş midir huysuzluk mu bilemiyorum artık.

hacercim geçmiş olsun canım allah beterinden saklasın.

ya hepsinde var esracım huysuzluk heralde dişten

ay fundacım inşallah hayırlısıysa tez vakitte size nasip olsun canım.
sağol canım amin yaa bitin bebekler öyle yaa hep huysuzluk bu ayın belirtilerimidir nedir dişten sanırım ayy bi çıkarsalar hayırlısı ile bizde rahatlıyacaz onlarda
ay ne bılıyım yıkanmısı kaldırmayı pek sxevmemde ben
deneyecez bakalım

anam yıkanmış bulaşığı kaldırmakta ne var canım ohh miss gibi tertemiz çıkar dolaba yerleşti

bizden haberler şimdi herşey aynı oğluşum baba gell baba gığğ gığğ giyor iki kelimeyi birleştiriyor kocaman bi maşallah oğluma vidoya bile çektim yaa yavrum benim ama amnne demiyor abiye benzer bişeyde diyo da ama bilinçli değil sanırım rabim bilinçli söylemelerinide nasip etsin huysuzluk bizdede var hiç durmyor gece yatırana kadar neler çektim ama çk şükür bu gece fazla uyanmadı ama şimdi yanımda ve uymuyor birsürü işim var onu bekliyorum uyusunki başlıyayım aman oğlumdan kıymetlimi kalsın işler neyse şimdilik bizden bu kadar

slm kızlar umarım bütün bebeişler anneleri iyiyidir biz birazcık hastayız kızım düne oranla daha bir iyi sanki ama gece yine ateşlendi ve ben başında 2 saat bekledim üstünü soydum ilacını içirdim şu anda antibiyotiğini verdim uyuyo bütün teyzelerine teşekkür ederiz yanımıazda olan geçmişe şöyle bir baktım

sinemciğim hadi hayılrı olsun yeni iş yılın ama fazla sürmeyecekmiş eee kuzumdan ayrı kalamz annesi meteyi öp benim için eve gidince o zamn

geçmiş olsun zeynepcim. aaaaa şimdi hatırladım ben bugün senle gizemi gördüm rüyamda hayır olsun inşallah belki konuşacağımızdanmış, gizem senin kucağında mete de benim yolda karşılaşıyoruz ben gizoşu seviyorum falan öyle gördüm umarım herşey de yolundadır. kuzun da iyileşir inşallah tatlım tez zamanda. senin için de öpeyim teyzesi sen de benim için prensesi öp

bizden haberler şimdi herşey aynı oğluşum baba gell baba gığğ gığğ giyor iki kelimeyi birleştiriyor kocaman bi maşallah oğluma vidoya bile çektim yaa yavrum benim ama amnne demiyor abiye benzer bişeyde diyo da ama bilinçli değil sanırım rabim bilinçli söylemelerinide nasip etsin huysuzluk bizdede var hiç durmyor gece yatırana kadar neler çektim ama çk şükür bu gece fazla uyanmadı ama şimdi yanımda ve uymuyor birsürü işim var onu bekliyorum uyusunki başlıyayım aman oğlumdan kıymetlimi kalsın işler neyse şimdilik bizden bu kadar

hacercim maşallah valla benimki sadece çığlık atmayı biliyo sıpa. vava gibi şeyler söylüyo sinirlendiğinde o kadar

kızlar evi aldık çok sevinçliyim Allahıma şükürler olsun.oğlum herşeyim bize uğur getirdi rabbime binlerce kez şükürler olsun

kızlar evi aldık çok sevinçliyim Allahıma şükürler olsun.oğlum herşeyim bize uğur getirdi rabbime binlerce kez şükürler olsun

aaaaaaaaa çok sevindim fundiş hayırlı uğurlu olsun tatlım.allah ii günlerde oturmayı nasip etsin..çok sevindim çokkkkkk

çok sağol canım çok mutlub oldm bende oğlum için çok ii oldu kazloriferli daire.Allahıma binlerce kez şükürler olsun oğlumun şansı bu

berbat bir gece ve ardindan berbat bir sabahtan merhaba mavi kiz costu yine ama bu sefere ne cosma offf. aksam yemeginde hindili kasik mamasi vermistik artik o hindimi eti ne etti anlamadim gece 11 -12 gibi uyandi agladi agladi agladi nedenini bi anlayamadik ayaklarini ice cekiyor gaz desek saat 7de gaz ilaci vermistik ne demeeye etki etmediki?? kaka edemedi ondan desek oturupta aglarmiki onun icin dis desek elini azgina goturmedi hiv neyse sozun ozu anlayamadik ne oldugunu sabaha kadar kalkip kalkip agladi sabaha gecer dedim simdide ayni bi sorunu var ama cozemiyoruz bi turlu ahhh konussada anlatsa keske :(((

hayırlı olsun canım güle güle oturun mutlu huzurlu oturmmayı nasip etsin inşallah
berbat bir gece ve ardindan berbat bir sabahtan merhaba mavi kiz costu yine ama bu sefere ne cosma offf. aksam yemeginde hindili kasik mamasi vermistik artik o hindimi eti ne etti anlamadim gece 11 -12 gibi uyandi agladi agladi agladi nedenini bi anlayamadik ayaklarini ice cekiyor gaz desek saat 7de gaz ilaci vermistik ne demeeye etki etmediki?? kaka edemedi ondan desek oturupta aglarmiki onun icin dis desek elini azgina goturmedi hiv neyse sozun ozu anlayamadik ne oldugunu sabaha kadar kalkip kalkip agladi sabaha gecer dedim simdide ayni bi sorunu var ama cozemiyoruz bi turlu ahhh konussada anlatsa keske :(((

canım yaa yediğimi dokunmuş maviye diştenmi acaba yaa inşallah düzelmiiştir böyle durumlarda ben azıcık nane içiriyom bebekliğinden buyana çok ii geliyo midesini ısıtıyor rahatlıyor çok değil sadece bikç kaşık yeterli oluyor ama senin koca içirirmi bilemem

rabbım saglıkla gule gule oturmayı nasıp etsın

gecmıs olsun fılıs belkı dısı cıkıyodur agrı acı verıyodur

çok sağol canım çok mutlub oldm bende oğlum için çok ii oldu kazloriferli daire.Allahıma binlerce kez şükürler olsun oğlumun şansı bu

hayırlı olsun güle güle oturun cnm

geçmiş olsun filizcim bu bebeler iice azıttı valla dertleri ne bi anlatsalar ii olcak

herkeze günaydın..sayfa ilerlememiş yine..nisan kuzucukları huysuz analarına fırsat vermiolar sanırım.dün akşam poyraz uyuyana kadar hırçındı yine ama allahtan erken uyudu ara ara uyansada hiç kaldırmadım yatağından salladım tekrar uyudu.bende evi toparlayıp erkenden yattım.haa buarada kaynanam geldi akşam poyrazı sevip gittti.eşimle de bi karar aldık bayramda ilk gün kurban ve ziyaret işini halledecez 2 .gün dağda bi tesis var burda bize 1,5 saat uzaklıkta harika bi doğası var.oraya gidip kalmayı düşünüoruz bakalım umarım sorun çıkmaz.harika masörler var orda sıcak havuzu var ayy öle ihtiyacım varki inşallah gideriz yaaa..

]
gidin tabi hayriyecim çok yoruldun hem iş hem bebek
bizde daha annemlere ne zaman gideceğimizi konuşuyoruz:)

merhaba arkadaşlar günaydın herkese. uzuuuun bir aradan sonra işe başladım 4-5 gün çalışıp bayramdan sonra ücretsiz izne ayrılıcam. dolayısıyla Mete'm den ayrıyım :2: ama buraya girme fırsatım olacak en azından sizle konuşarak gideririm özlemimi. geçmişe pek bakamadım çünkü en son ne zaman girdiğimi bile unuttum. yakın zamanda olup bitenlerden haberim oldu ancak kusura bakmayın nolur. herkes huysuzluk ve uykusuzluktan şikayetçi galiba ben de dahil bugün parça parça ya 2 saat uyudum yada 3 ve sabah da işe geldim diş midir huysuzluk mu bilemiyorum artık.

.
sinemcim büyüh ihtimal diştendir bütün bebekler aynı çünkü
jaleciğim canım benim çok saolasın ayrıca her zamn yanımda bana destek olduğun için canım arkadaşım iyiki varsın iyiki buraya üye olup seni tanımışım sesin bile huzur veriyo insana canım benim
canım yaa valla utandırıyorsun beni
aynı şekilde bende hep yanımda hissediyorum seni ve seninle konuşurken bile rahatlıyorum keyif alıyorum
bebişim martta doğsada iyiki ben bu topiğe gelmişim ve sizi tanımışım
maşallah yasinciğe hacercim
canımyaa çok sevindim rabbim mutlulukla huzurla oturmayı nasip etsin
rabbım hakkınızda hayırlısını versın
refıs acıkınca ılık sıcaga yakın su içiyorum ben
yada meyve yıyorum
ama kesmıyor ya ıdare edecegızz
hayrısım gule gule gıy cıcılerını
evet gelelım bıze
dun aksama kadar mızırdanan bana bı iş yaptırmayan bebe uyudu accık nete takılam dedım babamız bastırdı neyse o uyurken
bende kalktım yenı bulasık makınama baharat takımlarımı filan bosaltıp yerlestırdım aksam yemegınıde yedık makınamı calıstırdım
ha bu arada bennu hanım yemekten sonra 1 saat oturdu oynadı kendı kendıne
meltemcim sakın aç kalma canım sık sık ye
filizcim bişey mi dokundu acaba maviye inşallah şimdiye geçmiştir bütün sıkıntısı

ya ben ac kalmıyorum yıyorum yıyorum doymuyorum
aklım yemeklerde tatlılarda takılı kalıyo ve hep ac hıssedıyorum kendımı

bize gelince
sabah 10 gibi oğlumla kahvaltıya gittik çok şükür mız mızlık yapmadı etrafı inceledi durdu bende arkadaşlarımla muhabbet edebildim
sonrasında hazır çıkmışken grip aşımıda oldum eve geldik
bu arada anasağlığa da uğradık oğlum ortalama 10,300 müş
ebe iştahlı bir bebek mi dedi hayır dedim ama kilosu çok fazla mutlaka şeker tahlili yaptır dedi bende tamam dedim öyle geldik evimize yavruma obez miş gibi davrandı kadınya aman sakın mama verme diyor bende anne sütü almadığı için geceleri ve öğlen bişey yemediğinde veriyorum dedim

ya ben ac kalmıyorum yıyorum yıyorum doymuyorum
aklım yemeklerde tatlılarda takılı kalıyo ve hep ac hıssedıyorum kendımı

meltemcim insülin direnci olabilir canım
bende aynıyım çareyi karbonhidratları ve tatlıları hiç yememekte buldum
mesela sadece tadına bakmak için bile tatlı yemiyorum çünkü dayanamıyorum ve hepsini bitiriyorum
yada diyelimki 3 kaşık pilav yiyeceğim dedim kesinlikle 3 kaşıkla doymuyorum devamı geliyor
ekmek dahi yemiyorum artık çünkü 1 dilim ekmek bile yesem o gün sürekli aç dolanıyorum
ama bu bahsettiklerimi yemediğim sürece hiç problem yok açlıkta hissetmiyorum
ne yediklerime gelince kahvaltıda çoğunlukla k fleks
aralarda meyve ama yanında mutlaka bir çay bardağı süt yada yoğurt
sebze yemekleri et tavuk balık
her öğünde mutlaka yoğurt

dünürcüğüm tekrar hayırlı olsun sağlıklı günlerde oturun

filizciğim ahhh bu bebişlere ne oldu bilmem sil baştan başa döndük bizde gizem bir saniye beni bırakmıyo anlatamam ne kadar zor eşim evden gitse eşimin arkasındanağlıyo bu seferde bizde artık sağlıklı olsunda ağlasın artık diyoruz birde bizimkinde şimdiden istediği bişey olmadımı kopuyo kıyamet bişeyi almak istedi vermedin vay geldi halimize canım sizde bence diş belirtileri birde canım hindi ağır gelmiş olabilir mavişime

jalem tek kelime canımsınnnnn muckssssss

jaleciğim onu bizede söylemişti sağlık ocağındaki hemşire ben daha yaptırmadım canım ama yaptırmayı düşünüyorum daha kan sayımı falanda yaptırmadık biz

HACER, MELTEM,SIBEL,JALE sagolun kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin.. su anda uyuyorbakalim uyaninca neler olacak???

zayiflama konusuna gelince jalecim sana katiliyorum karbonhidrat aclik hissi yaratiyor pilav makarna beyaz ekmek bunlardn uzak durcaksin ama yani cokta isterse canin biraz yenebilir:)))bende dun spira gidecektim ezeli izlicem diye gidemedim . buarada bi genclik fotomu budlum sene 2004 universte son siniftayken cekilmis acayip zayifim gogus gobek hic yok kollarim cop gibi sok oldum ben oylemiymisim diye esime gosterdim iyyy bu ne diyor afrikalilar gibisin.. bende zaten okadar zayiflama derdindedegilim bi 4 kilo daha versem bana yeter . ayrica meltus kiz sen benim fotoya demissin genclik fotonmu diye onu bu cuma ccektirdim 4 gun once ne gencligi bacim:)) gencligimmi kalmis kartlastim ah sen beni gencken gorcektin teyzeler oyle der ya hahahahah:)))

dünürcüğüm tekrar hayırlı olsun sağlıklı günlerde oturun

filizciğim ahhh bu bebişlere ne oldu bilmem sil baştan başa döndük bizde gizem bir saniye beni bırakmıyo anlatamam ne kadar zor eşim evden gitse eşimin arkasındanağlıyo bu seferde bizde artık sağlıklı olsunda ağlasın artık diyoruz birde bizimkinde şimdiden istediği bişey olmadımı kopuyo kıyamet bişeyi almak istedi vermedin vay geldi halimize canım sizde bence diş belirtileri birde canım hindi ağır gelmiş olabilir mavişime

jalem tek kelime canımsınnnnn muckssssss

zeynepcim diyorum ya sanki kizin icine canavar acti ne oldu bizde anlamadik bi disine saldiriyor bi bakiyosun ayaklarini cekiyor disimi gazimi anlayamadik agri kesici verdim damla uyudu uyandi kendine geldi simdi bakalim boyle devam eder insallh... bide bu aylarda anneye duskunluk oluyomus esra demisti bana zaten burayada yazmisti ama bizimkinde yok oyle bisey sevinmelimiyim uzulmelimiyim??? :)

kizlar bizim kizin yine ayarlari bozuldu arada kisa devre yapiyor ayarsiz enerji:)) sabah kudurancocuk gitti yerine kanatsiz melek geldi sanki emzirip yataga yatirdim yastiga sarildi dondu arkasini muzigide actim ciktimodadan 10 dk sonra gittim arkasi donuk sandim uyumus muzigi kapadim bi donrese hisimla bi bakisi var ac muzgi der gibi actim geri yine sarildi yastiga bi 10 dksonra gittim uyumuyor oylece dusuncelere dalmsi muzik dinliyor yastigada sarilmi hayrolsun dedim ciktim odadan bi 10 dk sonra gittim bu sfer uyumus muzigide kistim iyce. ohh be dunya varmis eski mavis geri geldi yuppi:)) kizlar baby enisteinin klasik muzik cd sini aldik simdi 5 cd daha siparis ettik kargoda geliyor INA-NIL-MAZ ise yariyor %100 etkili mutlaka ama mutlaka edinin bitane hepsi burada.comda ve gittigidiyorda var baby enistein yok ama baska cd ler var biz 5 tane aldik biri oyun oynarken biri uyurken biri arabada dinlemek icin filan diye biseyler cocugun ici disi mozart oldu ama o halidnen cok memnun:))) tabi bizdee

Back
X