• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Nisan Anneleri

yok tuğb y yeni eve geçince 10 yıl boyunca borç ödeyeceğimz için değil makine değiştrmek hazırını satmasak iyi heheheehehe:9:

bizde iyiyiz şükürler olsun düne oranla iyileşiyoruz sanırım analı kızlı canım bizim kıza antibiyotik uyku yapıyo yaa kıyamam hala uyuyo 1 buçukta yatmıştı köfte yapacaktım eşime kasabımız taze eti yarın keseceğiz demiş gizeme ilk defa köfte yapacaktım olmadı tarhana yapacağım şimdi bende buluşamadık valla bebeklerin hastalıklarından bir iyileşelim çıkın gelin bir akşam dünür ee şimdi arabanız var dimi ama

dünür hava çok güzel yaaa hasta olmasak atlar gelirdik gizoşla ama babası bizi dışarı çıkarmıyo hastayız diye güya alışverişe gitcektik kendime bişeyler bakacaktım ama olmaz dedi ikinizde hasta hasta nereye gideceksiniz dedi yaaa off bu adam biz iyi olana dek çıkartmaz evden biliyorum valla bende evi temzileyeyim o zamn ne yapayım göktuğumunda dişi inşallah ağrısız sancısız gelir valla canım sağlıkla gelsinlerde ne zamn gelirse gelsinler üstten alattan yandan arkadan hiç farketmez dünürcüğümm

kahvaltı hazırlayacağım daha gizoşa az önce yaptırdım sütlü pirinçli kaşıkmamasının içine yumurta sarısı pekmez birde elma koydum afiyetle yedi dünde tavuklu şehriye yedi bugünde köfte yapıcağım öğlen menüsünde az ekmek içi katacağım birde kızlar bizim doktor azda olsa tuz koy dedi ve hafiften ev yemeklerinden ver dedi anlamadım yaa bu doktorların ne dediğini hani salça falan yasaktı birde mercimeğe geç dedi

hayriyeciğim mama annemiz bulgurda katabiliyoruz dimi çorbalarına

katabilirsin tatlım.

günaydın arkadaşlar.....
sabah 7 de gözümü açtım 8.30 a kadar zor yattım oysa uyumayı o kadar çok seviyorumki bi sürü ütü yaptm şimdi size bakayım dedim oğlum uyuyo kahvaltı yapıp evimi toparlıyacağm.bugün saçımı boyatmak istiyorum.yarın satın aldığmz eve gideceğiz satılık ilanını sökmek için sabırsızlanıyorum.birde gündüz gözüyle bakayım eve.evi satın aldığmz adam sanırım borçları var başka birisi 1 kuruş fala vereym dese evi satar o yüzden adama çok güvenemiyorum.birde adam gece gündüz sarhoş o yüzden biraz sıkıntılıym in tapusunu alsak o zaman rahatlıyacağim kızlar.....

dün gece bebek bakmaya gittik 1 haftalık anaaaaaaammmmmm ne kadan küçük geldi ya ne günler geçirdk bizde heeee büyüttükye diğerleri minyatür gibi geliyo.10da eve geldk göktuğ uyudu 12 ye kadar 2 defa kalktı.12 de çok ağladı kızlar dişten dedim çünkü jel sürünce sakinleşti hatta jel sürerken elimi ağzından çekti sanırım ağrı yapıyo.......veeeeeeeee sanırım göktuğun ilk dişleri üstten çıkacak çünkü o adar belliki üst damaktaki diş yerleri.hemde ucu beyaz baya çıktım çıkıcam diyo belki bugün bi uyanmış bakmışım çıkmış heeeeyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

canımm bian önce evin tapusunu alın ozaman.içiniz rahat etsin tatlım..göktuş da inşallah çıkarır dişlerini artık gerçi 1 i çıksa diğerinin ağrısı başlıo arkası kesilmio yani.bizde 2 tane var 3 ü beklioz sabırsızlıkla

kızlarrr aranızda vestelin çamaşır makinesini kullanan var mı?? çamaşır makinesi değiştircez. hep siemens alcam diyodum ama şu anda vestelin iyi bir modeli çok cazip indirimde. ama vestele güvenemedim siemens mi vestel mi ha ne dersiniz. bu arada siemens vestelin 2 katı fiyata gelcek.

haaa birde kurutma makinesi kullanan var mı aranızda. havalar soğudukça çamaşır kurutmak işkence oldu. bir de kaan sürekli deterjanlı yumuşatıcılı havayı soluyo içerde kurutuyoz diye huzursuzum.
vestelı kullandım ben normaldı
dünür inşallah yarın gitcez eve o zaman sökücem evet güven olmaz öylelerine bu fiyata bulmuşken ve daha önemlisi bu kadar borç altına girmeye cesaretm varken kaptırmak istemiyorum evi....hakkımızda hyırlısı tatlım

tuğbacm çok sağol darısı başınıza.bizde de savurganlk var tatlm ama borca girmeden bişey yapamıoz bunu anladk.bu zamana kadar düğün,2 tüp bebek borcu şimdi araba ve ev borcu.....delimiyiz kız biz acaba:3:

tuğbacm benim makine beko ve nefret ediyorum iyi yıkamıyo,aklına göre çamaşırı sıkmıyo offfff.
yunlu ve pamuklular bı arada olunca öyle yaparmıs servıs söylemıstı yanı örgu kazakları kotları ayrı ayrı yıkayacakmısız
yok tuğb y yeni eve geçince 10 yıl boyunca borç ödeyeceğimz için değil makine değiştrmek hazırını satmasak iyi heheheehehe:9:
aman allah göstermesın bı cırpıda ödeyın ınsallah
bizde iyiyiz şükürler olsun düne oranla iyileşiyoruz sanırım analı kızlı canım bizim kıza antibiyotik uyku yapıyo yaa kıyamam hala uyuyo 1 buçukta yatmıştı köfte yapacaktım eşime kasabımız taze eti yarın keseceğiz demiş gizeme ilk defa köfte yapacaktım olmadı tarhana yapacağım şimdi bende buluşamadık valla bebeklerin hastalıklarından bir iyileşelim çıkın gelin bir akşam dünür ee şimdi arabanız var dimi ama

olsun tarhana daha ıyı annesı bogazlarına ıyı gelır hastaya bıde

halılar sılındı ev temızlendı bı tel arkadasım sana gelecem eeee buyur gel
kendı kendıme dıyorumkı kım demıs temız eve mısafır gelmez
5 dakkaya bı tel
gelemıyorum kardesı ev almıs bı an önce tasınackmıs
ohh ıyıolmus ev alan alana rabbım olmayanlara ıcındede bana tez zamanda hayırlısıyla nasıp etttt

amin meltamciğim
hayriyeciğim ve dünürcüğüm inşallah bi an evvel alırız tapuyu şu bayram tatili araya girmeseydi iyi olcaktı ama neyse bunda da vardr bi hayır

selam kızlaaar uzun zamandır yokum. malum koca evde ve laptop ael koydu. oğlum iileşti çok şükür. artık oğluma özel yemek yapmayı da bıraktım. fazla baharatlı olmamak kaydıyla ne bulsam tıkıyom ağzına. zati 6. sı yolda olmak üzere 5 tane dişimiz var. kesmek, koparkmak onun için çocuk oyuncağı artık...

selam kızlaaar uzun zamandır yokum. malum koca evde ve laptop ael koydu. oğlum iileşti çok şükür. artık oğluma özel yemek yapmayı da bıraktım. fazla baharatlı olmamak kaydıyla ne bulsam tıkıyom ağzına. zati 6. sı yolda olmak üzere 5 tane dişimiz var. kesmek, koparkmak onun için çocuk oyuncağı artık...
oy maşallah senin küçük bamya bizim kuzulara tur bindirdi valla:9: bizimkiler pütürlü yumuşak şeyleri yutamıyo seninkinin maşallahhı var:1::nazar: yerim ben o 5 dişide

slm herkese

yorucu ve can sıkıcı birkaç günün ardında merhaba kızlar hasta olan tüm bebişlere geçmiş olsun idil şükür ki iyileşmeye başladı ateşimiz normale döndü iğneler bitti antibiyotiğe devam..

fundam evinizde güle güle oturun canım

aysegül canım ya maaş. küçük bamyana :D ne güzel inciler bir sürü bizde tık yok

bu arada şükür arabamıza kavuştuk bizde nihayetinde kocam bişey begendide aldı valla artık o begenmese ben gidecektim otopazarlarına :) bu adam beni nasıl begendi çok merak ediyorum dogrusu

kızlar çıldırcam valla çıldırcam.
bilin bakalım ne oldu. kayınvalidem kaana hırka başladı. başlamaz olaydı 2 gündür her fırsatta elinde örgü. aklım çıkıyo şişi kaan ele geçirecek diye.
az önce örgünün boyunu ölçmek için yanıma geldi. kaanın kazağından ölçüyoz. sonra başladı şişin tekini aramaya. nerden çıktı dersiniz. kaanın 20 cm ötesinde halının üstünde!!!
anne kaan dönse alsa ruhumuz duymaz diyom. valla duymaz diyo yaaaaaaaaaa!!!!!!!

:))))))))) ay tuba komedi şu senin kaynana valla.özrü kabahatinden büyük..çok dikkatli olmak lazım çokkkkkkk allah korusun.

sorma hayrişim yaaa millet diyoki bakanın var için rahat eder. aksine içim hiiiççç rahat değill. hiç içime sinmiyor. şimdilik kendime hakim oluyorum ama bu dalgınlıkların ihmallerin sonunda bir kaza olursa o zaman kıyameti koparacam ama bu oğlumu göz göre göre koruyamamış olmanın vicdan azabını hafifletmeyecek..

ayy ne zamandır giremyrm.oglum hic uyumuyor ya.gündüz uykusu 15dk.gecede en az 10kere kalkıyorum.aclık degil mızmızlık.7 aydır g ünde 3 saat ancak uyuyorum.okulda var.zombi gibiym.canı sağolsun napalm.hasta olan tüm bebislere gecmis olsun.

hey millet mavis normale dondu galiba nesesi keyfi yerinde muzigini dinleyip uyuyor ohh harika ya ben bir gecmise gideyim zaman makinesine binip bakinip geleyim eheheheh:)) optm

tugbacım allah esırgesın ve alalh yardımcın olsun
fılızcım gözun aydın
bennu 1 aydır emeklıyomusta ben farkında degılmısım komsular öle söyledı hatta 1 ayı geckındır

günaydın arkadaşlar.....
sabah 7 de gözümü açtım 8.30 a kadar zor yattım oysa uyumayı o kadar çok seviyorumki bi sürü ütü yaptm şimdi size bakayım dedim oğlum uyuyo kahvaltı yapıp evimi toparlıyacağm.bugün saçımı boyatmak istiyorum.yarın satın aldığmz eve gideceğiz satılık ilanını sökmek için sabırsızlanıyorum.birde gündüz gözüyle bakayım eve.evi satın aldığmz adam sanırım borçları var başka birisi 1 kuruş fala vereym dese evi satar o yüzden adama çok güvenemiyorum.birde adam gece gündüz sarhoş o yüzden biraz sıkıntılıym in tapusunu alsak o zaman rahatlıyacağim kızlar.....

dün gece bebek bakmaya gittik 1 haftalık anaaaaaaammmmmm ne kadan küçük geldi ya ne günler geçirdk bizde heeee büyüttükye diğerleri minyatür gibi geliyo.10da eve geldk göktuğ uyudu 12 ye kadar 2 defa kalktı.12 de çok ağladı kızlar dişten dedim çünkü jel sürünce sakinleşti hatta jel sürerken elimi ağzından çekti sanırım ağrı yapıyo.......veeeeeeeee sanırım göktuğun ilk dişleri üstten çıkacak çünkü o adar belliki üst damaktaki diş yerleri.hemde ucu beyaz baya çıktım çıkıcam diyo belki bugün bi uyanmış bakmışım çıkmış heeeeyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

aman hemen kosun alin kiz evi uyanik herif 1 lira fazlaya satar kos kiz ne sac boyamasi eve kos eve:))) bu arada mavininde disinde sorun kesin anladim bugun cocuk agzina bi saldiriyor eliyle off nasil hemde korktum valla jel surunce susutu uyudu..

slm kızlar....
ben niye uğrayamıym kk ya :))))
kuziyı uyuttum ev dandını ...berbat dağınık...kalkıp kahvaltı yapayımda işguç yapasım yok ama...
kuzeye bayramlık aldık C&A da çok ucuz...

valla yavrum bizde ayniyiz zaten sanada yazdim 30 dk uyusa dugun bayram ediyoruz noldu boyle hic anlamyirum gece yatardi sabaha kadar simdi dakka basi kalkiyor mizmiz evim neysede benimde sorunum arabayla darman dagini sigamiyorum bi tulru les gibi cantalar montlar bebek bezi islak mendili feci yani

günaydın kızlar herkese ağlamayan hasta olmayan rahat bebişleimiz olsun inşallah bütün nisan bebeişleri tavan yaptı bu ay ne olduysa kuzulara rabbim hepsine sağlık versin

hayrişim yaa sorma bir türlü konuşamadık canım ararım ben bir ara gizoştan fırsat bulunca canım bizim kız çıldırıyo ben telde konuşurken telefonu elimden almakta istiyo sesini duymak çok iyi geldi dediğim gibi canım valla bir hafta sonu havaların güzel olduğunda çıkın gelin yaza daha çok var canımcım şimdi sesinide duydumya illaki gelin siz canımcım

kızlar bizden haberlere gelince gizoş biraz daha iyi arada öksürüyo oda burnunu temizletmiyo sanırım burnundn genzine akıyo öksürük yapıyo ara ara öksürüğü var ama biraz daha iyiyiz şükürler olsun aman kızlar salgın varmış çok dikkat edin çok zor nezle grip atlatması bizleri bile ne kadar etkiliyo kırgınlık baş ağrısı yapıyo kuzularımızı nasıl etkiliyo bilemiyoruz dün gece evde tektim eşim nöbetçiydi fatoşu çağırayım dedim asya duruda hasta olmuş oda grip ve nezle onada yeğenlerinden geçmiş gizemin ilaçlarından verdik nasıl oldu bilmiyorum yani nezleyi ve gribi bebişlerimiz hemen kapıyo çok dikkatli olun ne olur biz daha yavaş yavaş atlatıyoruz bugün burada hava çok güzel aslında bayarmalık ben bişeyler alıcaktım kendime sözde ama bende bir perişanlık var anlatamam ev temizlencek kaç gündür ellemedim hastalıktan dolayı bakalım duruma göre belki alışverişe çıkarız gizoşun durumuna göre

ohh iyi bakalim iglessin kuzucuk ya zeyno ben ne edecem goca gidiyor ycuma gunu sabah 5te yola cikacak aksam 11de evde olur ancak esim nobetciydi fian diyosunuz ben hic yalniz bakmadim maviye 24 saat tirsiyorum nette olun imdat cagrisi yapabilirim heran:))

kızlarrr aranızda vestelin çamaşır makinesini kullanan var mı?? çamaşır makinesi değiştircez. hep siemens alcam diyodum ama şu anda vestelin iyi bir modeli çok cazip indirimde. ama vestele güvenemedim siemens mi vestel mi ha ne dersiniz. bu arada siemens vestelin 2 katı fiyata gelcek.

haaa birde kurutma makinesi kullanan var mı aranızda. havalar soğudukça çamaşır kurutmak işkence oldu. bir de kaan sürekli deterjanlı yumuşatıcılı havayı soluyo içerde kurutuyoz diye huzursuzum.

sevgili tarhan vestelde iyidir ama vestel tv de cok iyidir camasir makinesinde bosh sanki dahami iyidir kafanida karistirmayalim neyse. bende kurutma makinesi var camasir makinesinin ust kisminda hepsi bir arada alttan alip uste atiyosun ama hic bir zaman tek seferde kurtmuyor 3-4 kez calistiriyosun bazen yipratiyor camasiri kucultuyor elektrik parasida nasil bas edilir bilmiyorum biz burda elektrik su odemedigimiz icin allahin gunu makine ve kurutma calsiyor geceli gunduzlu. bode eger kullanmadigin bir oda varsa kaynanananin odasi mesela:)) ahaha:)) oraya koy kapisinida ort kokarsa oarasi koksun beybiii:)) bide sis orgu demissin simdi insan bi gicik almaya gorsun kaynanadan ne yapsa yaranamaz heleki lohusalikta alinan gicik sanirim omur boyu gecmiyor bende yasadim hala icim buz gibi. senin kaynanada az degilmis hani :)) o sisi olayini acilen hallet ama yani sakais yok beybi..

haydaaaa burda dissiler var kardesim hava atmayin .. fircayi ver eline disini fircalasin yavrum artik bakimda gerek o dislere:)

slm herkese

yorucu ve can sıkıcı birkaç günün ardında merhaba kızlar hasta olan tüm bebişlere geçmiş olsun idil şükür ki iyileşmeye başladı ateşimiz normale döndü iğneler bitti antibiyotiğe devam..

fundam evinizde güle güle oturun canım

aysegül canım ya maaş. küçük bamyana :D ne güzel inciler bir sürü bizde tık yok

bu arada şükür arabamıza kavuştuk bizde nihayetinde kocam bişey begendide aldı valla artık o begenmese ben gidecektim otopazarlarına :) bu adam beni nasıl begendi çok merak ediyorum dogrusu
arabaniz hayorli olsun idilimde iglesmis ohhh harika

ayy ne zamandır giremyrm.oglum hic uyumuyor ya.gündüz uykusu 15dk.gecede en az 10kere kalkıyorum.aclık degil mızmızlık.7 aydır g ünde 3 saat ancak uyuyorum.okulda var.zombi gibiym.canı sağolsun napalm.hasta olan tüm bebislere gecmis olsun.

valla bende girememistim nezamdir kiz durmuyor hic yerinde ama benimki birazda tembellikten valla ne diyeyim burcu buyuk kadinsin ben evde oturuyorum ona ragmen isyanladayim sefilleri oynuyorum bide calissam heralde komaya girerdim buyuksun ustad:))

Back
X