kizlar bizim kizin yine ayarlari bozuldu arada kisa devre yapiyor ayarsiz enerji:)) sabah kudurancocuk gitti yerine kanatsiz melek geldi sanki emzirip yataga yatirdim yastiga sarildi dondu arkasini muzigide actim ciktimodadan 10 dk sonra gittim arkasi donuk sandim uyumus muzigi kapadim bi donrese hisimla bi bakisi var ac muzgi der gibi actim geri yine sarildi yastiga bi 10 dksonra gittim uyumuyor oylece dusuncelere dalmsi muzik dinliyor yastigada sarilmi hayrolsun dedim ciktim odadan bi 10 dk sonra gittim bu sfer uyumus muzigide kistim iyce. ohh be dunya varmis eski mavis geri geldi yuppi:)) kizlar baby enisteinin klasik muzik cd sini aldik simdi 5 cd daha siparis ettik kargoda geliyor INA-NIL-MAZ ise yariyor %100 etkili mutlaka ama mutlaka edinin bitane hepsi burada.comda ve gittigidiyorda var baby enistein yok ama baska cd ler var biz 5 tane aldik biri oyun oynarken biri uyurken biri arabada dinlemek icin filan diye biseyler cocugun ici disi mozart oldu ama o halidnen cok memnun:))) tabi bizdee
berbat bir gece ve ardindan berbat bir sabahtan merhaba mavi kiz costu yine ama bu sefere ne cosma offf. aksam yemeginde hindili kasik mamasi vermistik artik o hindimi eti ne etti anlamadim gece 11 -12 gibi uyandi agladi agladi agladi nedenini bi anlayamadik ayaklarini ice cekiyor gaz desek saat 7de gaz ilaci vermistik ne demeeye etki etmediki?? kaka edemedi ondan desek oturupta aglarmiki onun icin dis desek elini azgina goturmedi hiv neyse sozun ozu anlayamadik ne oldugunu sabaha kadar kalkip kalkip agladi sabaha gecer dedim simdide ayni bi sorunu var ama cozemiyoruz bi turlu ahhh konussada anlatsa keske((
ya ben ac kalmıyorum yıyorum yıyorum doymuyorum
aklım yemeklerde tatlılarda takılı kalıyo ve hep ac hıssedıyorum kendımı
bize gelince
sabah 10 gibi oğlumla kahvaltıya gittik çok şükür mız mızlık yapmadı etrafı inceledi durdu bende arkadaşlarımla muhabbet edebildim
sonrasında hazır çıkmışken grip aşımıda oldum eve geldik
bu arada anasağlığa da uğradık oğlum ortalama 10,300 müş
ebe iştahlı bir bebek mi dedi hayır dedim ama kilosu çok fazla mutlaka şeker tahlili yaptır dedi bende tamam dedim öyle geldik evimize yavruma obez miş gibi davrandı kadınya aman sakın mama verme diyor bende anne sütü almadığı için geceleri ve öğlen bişey yemediğinde veriyorum dedim
canım bizde hep niyetleniyoz kredi çekelim araba alalım falan diye ama ne benim ne de eşimin işimiz sabit değil her an çıkabiliriz:)) o yüzden ileriye dönük borç yapamıyoz bizde homini gırtlak yiyoz maaşlarıdünür inşallah yarın gitcez eve o zaman sökücem evet güven olmaz öylelerine bu fiyata bulmuşken ve daha önemlisi bu kadar borç altına girmeye cesaretm varken kaptırmak istemiyorum evi....hakkımızda hyırlısı tatlım
tuğbacm çok sağol darısı başınıza.bizde de savurganlk var tatlm ama borca girmeden bişey yapamıoz bunu anladk.bu zamana kadar düğün,2 tüp bebek borcu şimdi araba ve ev borcu.....delimiyiz kız biz acaba
fundacım bizimde beyaz eşyalarımız hep arçelik yani bekonun akrabası:) zaten bende bulaşık makinemden memnun değilim o yüzden arçelik-beko almıcam. yoksa bizim tanıdık var arçelik fabrikasında indirimli alıyo.tuğbacm benim makine beko ve nefret ediyorum iyi yıkamıyo,aklına göre çamaşırı sıkmıyo offfff.
tatlım kurutmalı makine bende çok düşündüm aslında ama elektrik ve su tüketimi fazla oluyomuş onlarda. birde yıkama performansını düşürüyomuş kurutma fonksiyonu. forumlarda hep öyle okudum. yinede bizim tanıdığa bir sorayım yazın sordum arçelikte yok kurutmalı çamaşır mak. demişti kafam karıştı şimdi:)tuğbacığım canım saolasın sen iişlerinle ilgilen canım kalpler bir olsun aramış kadar oluyosun canım burda geçmiş olsun demekle ne güzel canım benim makinam altus arçeliğin yan ürünü kaç sen oldu alalı bir geçen ay file verdi ehh işte memnun olmasakta şu an memnunuz:))ama arçeliğin fatoşta yeni bir çamaşır makinası var şu gri olanlardan kurutmalı falan benim çamaşır makinam bozulunca onda tıkamıştık bi kaç kere süperdi eğer değiştirsem ilerde ben de ondan oalmayı düşünüyordum vestelin çamaşır makinasını bilmem ama buzdolapları iğrenç dayımlar 2 sen olmadı değiştireli bidaha lmayı düşünüyolar canım aklımda benimde simens geçiyodu ama arçeliğin fatoştaki çamaşır makinasının hacmini görünce bayıldım saat göstergeli falan kurutması süper sanki kurumuş gibi çamaşırlar canım bir araştır istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?