Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
((( kocacim gidiyor bi kac saat sonra
((( butun gun yalniz olcam tirsiyorum.. ama en cokta ayri ayri seyahat etmekten nefret ediyorum onun ucaga binmesinden... off stresteyim bide urda bi otoban varki akillara zarar yaris pisti sanki, ucak solda 0 yani tehlike konsunda sabah 5 bucukta otobandan hava alanina gidecek 1 saat ucak sonra donustede ayni sekilde sanirim gelmesi gece 11-12 yi bulucak artik o gidip gelene kadar sag salim gozume uyku girmez benim
(( beraber ucaga bininca korkmuyorum hic diyorum amaaannn olursek hep beraber oluruz nolcak ama o yalniz gittimi icimi bi korku kapliyor halbuki olum heryerde evde oturdugun yerde de olebilirsin ama iste yinede kazadan korkuyorum her ucaga biniste ayni korkulari yasiyorum artik biz ayrilmayalim ya yeter offffffffffff
(
bide yarin tum gun nasil idare edecegim bakalim bide butun bunlar yetmiyor gibi bi arkadas gelecek guya yalnizim ayak bagindan baska bisey degil hem yuksek sesle konusuyor hem cocugu hirpaliyor hemde surekli beni mesgul edip cocukla ilgilenmemi engelliyor yemekmis ev isiymis zaten bi hayra yaramaz yani oturup sohbet edip gidecek bebek bakmakla kalmayim misafir egirlayacagim((( bunalimdayim yarin nette olun kizlar heran imdat cagrisi verebilrim
(((
günaydınlarr hanımlarr.. cumanız mübarek olsun...
bana gün kararmamıştı zaten.. uyumadım hiç... halaa ayaktayım.. eşime kahvaltı hazırlamaktan yırtsamda kızım var :) edayı uyandırdım,kahvaltı yapıp okula gidicek.. uykusuzum,yorgunum... bi yanım eda gidince yat uyu utku da uyurken diyo.. diğer yanım ne yatmasıdaha vitrinlerin silinicek ,evi süpürüp siliceksin işa başla diyoo... ne yapsam bilemedim.. yatsam uyusam daha da sersem gibi olurmuyum onu kestiremyıorum.. neyse bakalım bakıciizz..
iyi günler.. hayırlı cumalar hepinize...
sertaç'ın filiz'i... :)) ayy hoş oldu böyle yazınca...Allah korusun kocişini de sağ salim kazasız belasız gidip dönsün senin yanına.. içini ferah tut.. kötüyü çağırma.Allah korusun de otur aşağı,kızına bak :)) misafirin de gelşcekmiş.. kolay gelsin.. benim de akşama gelicekti güya bakalım yaşa yatmazlarsa.. aman kendileri bilirler gerçi.. gelmezlerse sabaha karşı yaptığım kurabiyeleri oturur kendim yerim :)))) hehhee.. şaka tabi. yassaahh hemşerim yassahh :))
günaydın hayırlı cumalar herkeze..
refıyecım bende senın gıbı kıyamadıgımdan kızıyoru ck yıpratıyosun kendını dıyorum ama dınleyen nerde bizikinin birde kendi işi o kadar amcaları calısanlaırı var yıne de benımkını kullanıyo mıllet samar oglanı sankım rahat rahat bı yere gıdemıyoruz zırt tlf ya kargo geıcek ya parca sanayıye gıdecek offf offf yaz oyunca da santıyeden gelmıyo ev yuzu gormuyo adam kısında rahat yok bızeofff yaa.. eşim aradı yarım saat fln oluyo.. makinanın altında dşiye açamamış telf.u.. ama merak ettim yaa.. neyse "saat zaten 4 olmuş, 1 saatlik daha işim var... eve gelmem 6 ya doğru olur.. nasılsa 7de yine gelicem.. hiç gelmiyim eve boş yere" dedi.. uykum da tamamen kaçtı. uyumazsam da bütün gün sersem gibi olurum.. ayy napıcam yaa.. çok canım sıkıldı... " sen bakın oralara daha bozulan,tamirlik bi şeyler vardır.hatta hiç gelme" dedim kapattım telefonukızdığımı anladı ve aramadı bi daha.. arasa daha beter patlıcam... kızdığım konu tamamen onu düşündüğüm için.. bayram gelmiş.. 7 sinde yatan maaştan haber yok.. bunlar 2 çocuklu üste başa bişeyler alırlarmı diye düşünmeyen patronun 1 lafıyla koşa koşa gidiyo sabahlıyo.. ona kıyamadığımdan kızıyrum.. ama napıcaksın... neyse offf.. utkuya bakıyım uyanır şimdi emmesi yakındır...
filizcim kotu seyler getırme canım aklına sag salım gıdıp donecek ıns esın mısafır olayına bende gıcık olyorum bırde benımkıler sankı kucaklarındakı oyuncak bebek dıkkat de etmıyolar bısey soylesen suc.eve bırı geldı mı tum duzenımız alt ust oluyo((( kocacim gidiyor bi kac saat sonra
((( butun gun yalniz olcam tirsiyorum.. ama en cokta ayri ayri seyahat etmekten nefret ediyorum onun ucaga binmesinden... off stresteyim bide urda bi otoban varki akillara zarar yaris pisti sanki, ucak solda 0 yani tehlike konsunda sabah 5 bucukta otobandan hava alanina gidecek 1 saat ucak sonra donustede ayni sekilde sanirim gelmesi gece 11-12 yi bulucak artik o gidip gelene kadar sag salim gozume uyku girmez benim
(( beraber ucaga bininca korkmuyorum hic diyorum amaaannn olursek hep beraber oluruz nolcak ama o yalniz gittimi icimi bi korku kapliyor halbuki olum heryerde evde oturdugun yerde de olebilirsin ama iste yinede kazadan korkuyorum her ucaga biniste ayni korkulari yasiyorum artik biz ayrilmayalim ya yeter offffffffffff
(
bide yarin tum gun nasil idare edecegim bakalim bide butun bunlar yetmiyor gibi bi arkadas gelecek guya yalnizim ayak bagindan baska bisey degil hem yuksek sesle konusuyor hem cocugu hirpaliyor hemde surekli beni mesgul edip cocukla ilgilenmemi engelliyor yemekmis ev isiymis zaten bi hayra yaramaz yani oturup sohbet edip gidecek bebek bakmakla kalmayim misafir egirlayacagim((( bunalimdayim yarin nette olun kizlar heran imdat cagrisi verebilrim
(((
refısım gule gule kırlet evını
patronlar hep öyle 8 ton soganı 4 kısı cuval cuval tasımıslar esım gece 4 bucukta gıdıp aksam 8 den sonra geldı eve omuzu yara olmus kaçlıra alsa begenırsın
50 lıra adm bası ravamı bu allahtan
allah yardımcın olsun fılızcıgım
filizcim ben 2. düşünmüyorum canım ve korkmuyor da değilim ya olursa diyebende istemiyorum ikinci bebegi helede tam su anda olsa heralde cok uzulurum ama boyle salakiklarda yapmam mazallah ruyalarina girer be insanin omur boyu kabusun olur ..
evet canımya bende çok şaşırdım ilkinde bide anlatmıştı böyle böyle yaptım diye şok olmuştum cahillik mi desem başka bişey mi bilmiyorumMaşallah maşallah oğluna 6 diş yolda demek.Ek gıdada kolaylık yaşarsın artık.
Bizde henüz diş miş yok. Hala dede kıvamındayız.
Canım hadi ikinciyi hiç istemedi diyelim birincidede aynısımı yaptı. Canım inanamıyorum ya antibiyotik mi içmiş? Çoçuğa bir zarar gelse ne olacak. Okuyunca inanamadım.
Canım benim oğlumdada oluyor aynısı ek gıda ve diş karıştı sanırım. Dün gece iyi geceler çayı verdim daha huzurlu uyudu canım. Sende dene bir istersen. Bizimde henüz diş yok. benimki çokta ek gıda almıyor ama yinede sindirmesi zor gelebilir, şişkinlikte yapabilir.
filizcim eve şeker testi mutlaka yaptır demişti eğer aç olsaydı yaptıracaktımBurada unutmuşum
Budebe evin hayırlı olsun. Güle güle oturun ve taksitleri kolaylıkla ödeyin ins. kaloriferli ev bebişlerede çok iyi gerçekten.
Jalecim ebe oğluna kilolu şekere baktır demiş sanırım. Canım o kadar dikkat ediyorsun beslenmesine bence kesinlikle korkma. Oğlun çok sağlıklı sadece iştahlı. Allah nazarladan saklasın bebeğini canım. İştahıda hep devam etsin. İştahsızlıkta çok zor güzelim
hımm ıyı madem öle sevıyosun ben olcam en cırtlak rengı bulurdum heral fundacıgım
hayrıs temızlıkcın napıyo sen temızlık yapmıyon kı artık bahsetmıyon gece surayı sıldım burayı seeeeeeeeeteeeeeeeeım fılan
kımısı bılemez kımısı bulamazzzzzz
valla 3 uncu bebem tecrubelıyım dıyom ama benım bebelerımın böle huysuzlukları olmadıkı bennu tam cıngene
bı zamanlar bennu cıglık cıglıga ptt ye gırdı kadının bırı kızmı bu yoksa cırlayısından bellı demıstı
mervecım bazen tek cızgı uzuyor bazen cıft cızgı uzuyor hayatta hersey böyle bazısını uzuyo bazısını sevındırıyo
fılızcım eskıden tarlada calısıyolarmıs ya sıcaktan gelınce banyo ypıp sutuu sagıp dökerlermıs gunesın altında eksır dıye
öle emzırırlermıs bebelerı
bennuyla bugun bebek arabasız babasıyla markete gıttık öndekı kucuk yere oturttumda bebemın resmını cekmeyı unutmusum
3 saat orada kuvakta gezdı bebem pek mutluydu
babası dıyokı huysuzzlugu gecmıs duruyo
market eglence kucak annesı babası yanında geleen gıden sevıyo huysuzluk yapılmaz tabıkıııııı
iyi geceleerr... :) bu saatte ne zamandır gelemiyodum.. offf.. kocamı işe çağırdılar.. makinalardan biri arıza yapmış.. üretim aksıyo diye gece yarısı aradılar yaa.. gitti mecburen ve fabrika kendi aracıyla 1 saat uzaklıktabu saatte aklım onda.. uyuyamıyorum.. utku da 2 dk.da bir mızırdanıyo alıp azıcık emziriyorum sızıyo yine.. neden anlamadım.. dişleri de bayaa patladı.. büyümeye bile başladılar yani.. hala diş sancısı yaparmı ki?
neyse..
herkesler iyidir umarım... geçmişe bi bakınıcam inşallah...
ayy bide yazmayı unutmuşuum:)) amaan ne büyük kayıp :)) bugün sabahtan beri kıçımın üstüne oturmadım desem yeridir.. yani dün sabahtan beri demeliyim sanırım saat itibariyle :)) hehe.. ütü yap bütün odaların camlarını sil.. çerçeveleri domestosla ovala.. perde yıka yerine as :) oyyy.. uzana uzana bi hal oldum.. doğal yoldan spor yapmış oldum.. sayılırmı bilmem.. normalde yerde minder hareketleri dediğimiz türden yarım saat debeleniyom :)) mekik v.s... sadece evi şööyle bi süpürüp silicem o kadar.. önümüzde bayram malum.. köye gidicez ama 1. günü akşam yemeğinden sonra fln yola çıkarız sanırım.. kardeşim yok bu kurban.. annemler boynu bükük kalmasınlar.. hem babacıım tek başına halledemeyebilir kurbanı.. kociş ona yardım eder.. biz de her sene olduğu gibi büyükbaş kesicez eltimlerle ortak.. aman telaşesi şimdiden gözümde büyüyo valla.. bide bu yıl utku var.. ama sağolsunlar geçen yıl bile hamişim diye el sürdüred,iler.. bu yılda anlayışlı olurlar diye ümit ediyorum :)) ayy içim dolmuuşşneyse alıntıları da cevaplıyım ...
haklısın o boşluk nasıl bir şeyse bir tüelü dolmuyorr.. bugün çarşıya çıktık annemle.. sadece baktım vevitrinlere bakarken ağlamamak için zor tuttum kendimi.. bi mont denedim.. spor .. istediğim tarzda bişiy ama benim bedenimde olanı iğrenç durdu.. yani giydim model süper ama mont ağladı resmen üstümde.. kız da habire diyo indirim yapıcam.. delii ben parayı mı düşünüyom sanki..şu anki bedenime göregydiğimi yakıştıramıyosam.. beğendiğim bedene düşüp öyle alıcam dedim.. evdekilerle idare edicem.. cezalıyımm.. ama çok sinir oldum yaa.. bide 90-60-90 karıları görünce üstlerini başlarını yırtıp parçalayasım geldisadece bi kazak pantolon bişiy alırım belki ...
çok sevindim hayatım.. güle güle sağlıkla iyi günlerde oturun inşallah huzurlaa..
öncelikle maşallah oğluşuna canım.. ortalama demişsin.. benimkinin ortalamasını bilemicem ama 1 hafta önce 10.400 dü.. gayet iyi ilerden gidiyo dedi.. hem şeker testi demişsin. hemşire arkadaşın ters tarafına denk gelmiş sanırım :) bize geçen ay demişti dr.umuz.. kilolu bebeklerde şeker testi rutin olarak öneriyoruz fln diye.. hemen yapıldı oracıkta.. daha önceden söylemişti bir dahaki gelişinizde gece emzir sabah emzirmden aç getir diye.. çok şükür 74 çıktı.. şeker yok dedi dr.. sende yaptır için rahat eder en azından.. ama paşanın kilosu obezlikle alakası yok.. bizim oğlanlar azıcık irikıyım sanırım o kadar :))
ohhh mis gibi oturucaz evimizde.. ayy bende bugün yaptım ıncık cıncık işleri.. amapek desefa süremicem ben yaa.. millet bayram temizliği yapar temiz temiz oturur.. ben c.tesi anneme gidicem.. annemin camlarını sileyim.. kapıları fln.. annem daha genç ve dinç ama dizinde menisküs var.. zorlanıyo kıyamıyorum.. 1-2 gün onun evi halledeyim bayramın 1. günü akşam da ordan direk köye geçeriz sanırım.. taaa 4. günüdöneriz.. eve dönünce de et,kavurma derken ev batıcak yine ama napalım.. yine temizleriz.. Allah kabul etsin hepimizin kurbanını .. kazasız belasız atlatalım evimize gelelim de bebeleri hasta etmeden dağ havasında.. tek derdim bu..
nispet yapmasana kızz.. biz şurda deli oluyoz diş çıkarıyoz huysuzuz diye..maşallah senin bücüre.. bücür bamya bit dedin dedin bizimkilerden öne geçti seninki :) maşallahh.. biz daha 2 tanedeyiz.. onlarda daha 1-2 mm çıktı anca :)
:)) iyi günlerde,kazasız belasız kullanın arabanızı canım.. hayırlı olsun.. idil de iyileşmeye başlamış çok sevindim.. geçmiş olsun tekrardan..
senin kaynana da biraz geniş galiba kızz.. dikkatli olmak lazım yaa.. ben günde 50 kere tembihliyorum edaya fln.. aman annem yerde kalem ucu,silgi parçası kalemtraş bişiy bırakırsın kardeşin atar ağzına tıkanır fln.. ayy Allah korusun hepimizin yavrusunu.. hareketlendiler de artık dikkat etmek lazım.. geçende bi komşum geldi.. utku çatalı istiyomuş diye verdi eline.. dedim napıyosun.. ama istiyo ağlıyo diyo deli yaa.. dedim bırak al elinden.. ben belki ömür boyu ağlıcağına o 2 dk.cık ağlasın bişiy olmaz..
hep normalde kalsın inşallah... sıkıntılı günler zamanlar geçirmişsiniz tatlım.. üzüldüm ama iyi hadi normale dönmüş.. o müzikle hayallere dalışı falan öldüm bittim yaa. :) maşalah mavime..
inşallah herşey istediğin gibi olur.. hayırlı olsun canım.. çook kolay gelsin şimdiden.. ben cam kapı silerken bile utkuyu oyalıucam diye 9 takla attım.. taşınmak daha zor olmalı... Allah yardımcınız olsun..
Allahıııımmm sen herşeyin iyisini doğrusunu bilirsin ama isteyen ve sana dualar eden kullarına ver bebelerii.. kıymet bilmeyenlere verme yarabbimm.. ne diyim esefle kınıyorum.. nasıl bir insan anlamak mümkün değil.. hep dedim yine diyorum...eda 2 aylıkken de öyle bi şüphem oldu üzüldüm ama o zamanda olsa asla aldırmazdım.. şu an utku da çok küçük ve 3. yü düşünmüyorum zaten ama şimdi bile olsa aslaa aldırmam.. haaa sağlık sorunu bişiyolur ona bişiy diyemem.. bide eşi ilgili,maddi durumu iyi.. anlamak mümkün değil.. Allah akıl fikir versin..
ağırgelicek bişiyler yediridğini sanmıyorum canım yaa.. bütün bebeler yapıyo huysuzluğunu.. dönem dönem farklı konulardan sıkıntımız oluyo.. gaz,kabızlık v.s.. geçicek inşallah.. şu an daha hala bize bağımlılar.. kendi başlarına bi kalkıp yürümeye,kendileri yemeye başlasalar daha da rahatlıcaz onlarda tabi :) ama peşinde koşturmaca başlıcak o zamanda.. geçer inş. kaanın huysuzluğu da bi an önce..
oyyy saat 3 olmuşş.. biraz da fec e bakıyımm.. soonra nurturia ya bakayımmm :))
ayy bide liseden bi ark. aradı cuma akşamı eşimle oturmaya gelicez diye.. ama dedi kesinleşince 1gün önceden ararım.. ee bugün arayan soran olmadı... ne şimdi gelicekler mi gelmicekler mii.. hazırlık yaparım gelmezler.. ev dandini olur kek poğaça olmaz çat kapı gelirler.. gerçi can dostum.. lise yıllarından tek görüştüğüm arkadaşım.. hayatta hazırlık yapmamı beklemz.. onun da 1 yaşında kızı var.. halimden anlar zaten :) neyse bakalım öğleye doğru ararım olmazsa da sorarım...
iyi gecelerrr... :92::82:
offf yaa.. eşim aradı yarım saat fln oluyo.. makinanın altında dşiye açamamış telf.u.. ama merak ettim yaa.. neyse "saat zaten 4 olmuş, 1 saatlik daha işim var... eve gelmem 6 ya doğru olur.. nasılsa 7de yine gelicem.. hiç gelmiyim eve boş yere" dedi.. uykum da tamamen kaçtı. uyumazsam da bütün gün sersem gibi olurum.. ayy napıcam yaa.. çok canım sıkıldı... " sen bakın oralara daha bozulan,tamirlik bi şeyler vardır.hatta hiç gelme" dedim kapattım telefonukızdığımı anladı ve aramadı bi daha.. arasa daha beter patlıcam... kızdığım konu tamamen onu düşündüğüm için.. bayram gelmiş.. 7 sinde yatan maaştan haber yok.. bunlar 2 çocuklu üste başa bişeyler alırlarmı diye düşünmeyen patronun 1 lafıyla koşa koşa gidiyo sabahlıyo.. ona kıyamadığımdan kızıyrum.. ama napıcaksın... neyse offf.. utkuya bakıyım uyanır şimdi emmesi yakındır...
((( kocacim gidiyor bi kac saat sonra
(
(((
günaydın hayırlı cumalar herkeze..
hayırlı cumalar arkadaşlar günaydınnnnnnnnn
kızlar çok sağolun inş daha iyileri sizin olur.mutfak dolabını şu parmak lekesi bırakmayck cinsten yaptırayım diyorum varsa tabi trenk konusunda baya kararsızm eşim kırmızı istemiyo beyazıda çabuk kirlr diye ben.turuncu yeşil zatan istemiyorum.en iyisi kahverengi - krem sanırım
kızlar ben deli olcam yaa esım aramıs sımdı hazır ol aksama bayram ıcın köye gidilecek diye ben sureklı mızlayan bu cocukla nasıl valız hazırlıycam yaa insan sımdı mı haber verır neymıs yenı bellı olmus bız yrn gıtsek sart mı bugn cıkmamız dedım bugun gıdılecek dıyo oldurecek bu adamın bırlık beraberlık sevdası amcala...rı aılesı olmadan utanmasa wc ye de gıtmıycek onlarsız npıyım ben sımdı ya bagırıp cagırsam kızsam bırbırımıze gırıyoruz bu aralar lımonıyız zaten hersey gun gectıkce duzelecegı yere ııce kotuye gıdıyo o kaynana topraga nasıl gırecek bılmıyorum
hayriyecim sana da poyrazada 41 kere maşallah tatlımnihayet doktorumuza gittik tlf da yeteri kadar kanka olmuştuk gerçi doktorla :)) gittiğimizdede kendi yerimizmiiş gibi kurulduk valla:)))) sen ne kadar şanslı bi bebeksin böle dedi poyraza anan beni su içsen arıyo senden çekeceğimiz var dedi hehehe:))) maşallah oğluşum çok ii.dilşlerimizide gösterdik emeklememizide doktorumuz çok sevindi.kilo kaybı olmuştur ikisi birden çıkınca dedi ama oğlum kilo kaybetmemiş ve almamışta hala 8,500 gram.vermemesinden ii tabi en önemliside sağlıklı olması ..az öksürüğümüzden dolayı boğazımız kızarmıştı oda geçmiş çok şükür .ek gıdayı filan sorguladı gerçi ne yedirdiğimi bilio zırt pırt arıom :)bravo dedi ve gönderdi bizi bizden ahberler bukadar haaa unutmadan boyumuzda uzamış 2 cm :)
merhaba canım hamileliğimizi ilk öğrendiğimiz günden bu yana birlikteyiz arkadaşlar pek çok şeyi paylaşıyoruzMerhaba kızlar ...
Bende nisan dogumluyum sizlere bakıyordum cok güzel paylaşımlarınız var ...
Allah kolaylık versin mervecim inşallah güzel bi bayram geçirirsinizbiz gidiyoruz kızlar haftaya pazara kadar 20 kısıyle aynı evı palasıcaz ne yazıkki hiç gıdesim yok oglumun duzenı bozulcak yıne ama bu sulalede ayrılık yok gıtmeyecez desen tefe koyarlar adamıkendınıze bebeklerınıze cok ıyı bakın sımdıden ıyı bayramlar
![]()
merhaba özgecimslm canlar nasılsınız ...
bir yolum düşmüyor şu kk ya ...kuzi uyyo bnde ona refişmin yolladığı tarhanadan yaptım harika ellerin dert görmesin canım arkadasım....bu arada süsleyip püsleyıp yolladın o keseyi de kuziye saklycam içine havlu koycam hatıra klsın refiş teysesinden kuzuma....
selam millet
herkese tesekkur ediyorum ilgi alaknizdan dolayi beni yalniz birakmadiniz sagolun. gun guzel basladi bakalim insallh boyle devam eder minnoscum sabah 7 de istimayi verdi yine bize bana daha dogrusu hos bes kaka etti filan derken 9da yatti nerdeyse 1bucuk saat uyudu ( mozart mekanin cennet olsun:) simdide beraber oyandik evdeki ufak tefek iselri yaptik filan baktim hoppalada gozu dedi atayim 10 dk nolcek:)) bende iste o arada yaziyorum size gecmisi okudum ama alinti yapamadim tekarra thaennkkss herkese minnoscegizimin huyudur hoppalaya her bindiginde bi kaka eder mutlaka su anda da ikiniyor off heryere yapisti simdi kakasi eeee be yavrum yattigin yerde yapsana kendini niye SIKINTIYA sokuyosun:))
kocacimda varmis simdi universiteye gidiyormus sunumunu yapacak seminerini verecek eger begenirlerse is teklif edecekler sozlesme yollayacaklar postayla sartlari begenirsek imzayi cakicaz ver elini isvicreee heyuuuuu:)) yasasin avrupayi kesfe cikiyoruz viayananin kapilarina dayanmaya geliyozzz ehehehee:))
masalah kuzeye annesıne 2 kere o yogun tempoya görenihayet doktorumuza gittik tlf da yeteri kadar kanka olmuştuk gerçi doktorla :)) gittiğimizdede kendi yerimizmiiş gibi kurulduk valla:)))) sen ne kadar şanslı bi bebeksin böle dedi poyraza anan beni su içsen arıyo senden çekeceğimiz var dedi hehehe:))) maşallah oğluşum çok ii.dilşlerimizide gösterdik emeklememizide doktorumuz çok sevindi.kilo kaybı olmuştur ikisi birden çıkınca dedi ama oğlum kilo kaybetmemiş ve almamışta hala 8,500 gram.vermemesinden ii tabi en önemliside sağlıklı olması ..az öksürüğümüzden dolayı boğazımız kızarmıştı oda geçmiş çok şükür .ek gıdayı filan sorguladı gerçi ne yedirdiğimi bilio zırt pırt arıom :)bravo dedi ve gönderdi bizi bizden ahberler bukadar haaa unutmadan boyumuzda uzamış 2 cm :)
merhaba buyur sende katıl aramızaMerhaba kızlar ...
Bende nisan dogumluyum sizlere bakıyordum cok güzel paylaşımlarınız var ...
fılızcıgım hakkınızda hayırlısı olsunselam millet
herkese tesekkur ediyorum ilgi alaknizdan dolayi beni yalniz birakmadiniz sagolun. gun guzel basladi bakalim insallh boyle devam eder minnoscum sabah 7 de istimayi verdi yine bize bana daha dogrusu hos bes kaka etti filan derken 9da yatti nerdeyse 1bucuk saat uyudu ( mozart mekanin cennet olsun:) simdide beraber oyandik evdeki ufak tefek iselri yaptik filan baktim hoppalada gozu dedi atayim 10 dk nolcek:)) bende iste o arada yaziyorum size gecmisi okudum ama alinti yapamadim tekarra thaennkkss herkese minnoscegizimin huyudur hoppalaya her bindiginde bi kaka eder mutlaka su anda da ikiniyor off heryere yapisti simdi kakasi eeee be yavrum yattigin yerde yapsana kendini niye SIKINTIYA sokuyosun:))
kocacimda varmis simdi universiteye gidiyormus sunumunu yapacak seminerini verecek eger begenirlerse is teklif edecekler sozlesme yollayacaklar postayla sartlari begenirsek imzayi cakicaz ver elini isvicreee heyuuuuu:)) yasasin avrupayi kesfe cikiyoruz viayananin kapilarina dayanmaya geliyozzz ehehehee:))
slm kızlar
biz yarın sabah Allah nasip ederse yola çıkıyoruz..eğer giremezsem hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum...hepinizi ve bebişleri öpüyorum kocamaannnn...:79::79::79: