yok hayriyecğim evin badsANASI FALAN HERŞEY YAPILI...SADECE MUTFAK DOLABI VAR.,İNŞ.KARA KIŞ GELMEDN VE GÖKTUĞU HASTA ETMEDEN TAŞINBİLRZ.
SAĞOL ESRACIĞM
canımcım inşallah bir an çnce taşınırsınız sağlıkla
off ev taşımakta ne zordur şimdi hemde bebekle rabbim kolaylık versin tatlımya
günaydınlar
az önce yeni alığmz evden geldk anahtarını aldk evin.biraz kaparo verdk tabi imzalı falan.....bu hafta mutfak dolabının siparişini vercez bayram sonrası 15-20 gün sonraya doğru taşınırız inşallah
ayy inşallah güzelimmm
selam herkese bütün gün evde değildim ohh be hava güzel oğlumla şöyle bi gezdik önce sonrada eltime gittim biraz açıldık rahatladık bahçemizde salıncak var sallandık oğlumla bol bol d vitamini aldık doğalından güneş vurdu yüzüne gözüne bacaklarına ( balkondaydık ama ozaman ) saat 9 da uyudu mışıl mışıl şuan çok şükür bizden böyle yaramaz bi durum yok çok şükür geçmişe bakmadım benimde uykum geldi yavruculkarım uyumuşken bende yatağa gideyim güzel bi uyku çekeyim
nisan bebeklerine bol uykulu geceler
hacercim ne güzel bi gün geçirmişsiniz yasine de iyi gelmiştir tabii
selam kızlaaar uzun zamandır yokum. malum koca evde ve laptop ael koydu. oğlum iileşti çok şükür. artık oğluma özel yemek yapmayı da bıraktım. fazla baharatlı olmamak kaydıyla ne bulsam tıkıyom ağzına. zati 6. sı yolda olmak üzere 5 tane dişimiz var. kesmek, koparkmak onun için çocuk oyuncağı artık...
maşallah oğluna canım biz 2 de kaldık
slm herkese
yorucu ve can sıkıcı birkaç günün ardında merhaba kızlar hasta olan tüm bebişlere geçmiş olsun idil şükür ki iyileşmeye başladı ateşimiz normale döndü iğneler bitti antibiyotiğe devam..
fundam evinizde güle güle oturun canım
aysegül canım ya maaş. küçük bamyana

ne güzel inciler bir sürü bizde tık yok
bu arada şükür arabamıza kavuştuk bizde nihayetinde kocam bişey begendide aldı valla artık o begenmese ben gidecektim otopazarlarına :) bu adam beni nasıl begendi çok merak ediyorum dogrusu
hayırlı olsun arabanız yurdagülcüm
idile de geçmiş olsun
kızlar çıldırcam valla çıldırcam.
bilin bakalım ne oldu. kayınvalidem kaana hırka başladı. başlamaz olaydı 2 gündür her fırsatta elinde örgü. aklım çıkıyo şişi kaan ele geçirecek diye.
az önce örgünün boyunu ölçmek için yanıma geldi. kaanın kazağından ölçüyoz. sonra başladı şişin tekini aramaya. nerden çıktı dersiniz. kaanın 20 cm ötesinde halının üstünde!!!
anne kaan dönse alsa ruhumuz duymaz diyom. valla duymaz diyo yaaaaaaaaaa!!!!!!!
Allah sabır versin canımyaa ama bu kadarda olmazki küçücük bi bebe var evde
dünürcüğüm tekrar hayırlı olsun sağlıklı günlerde oturun
filizciğim ahhh bu bebişlere ne oldu bilmem sil baştan başa döndük bizde gizem bir saniye beni bırakmıyo anlatamam ne kadar zor eşim evden gitse eşimin arkasındanağlıyo bu seferde bizde artık sağlıklı olsunda ağlasın artık diyoruz birde bizimkinde şimdiden istediği bişey olmadımı kopuyo kıyamet bişeyi almak istedi vermedin vay geldi halimize canım sizde bence diş belirtileri birde canım hindi ağır gelmiş olabilir mavişime
jalem tek kelime canımsınnnnn muckssssss
zeyneppppp
jaleciğim onu bizede söylemişti sağlık ocağındaki hemşire ben daha yaptırmadım canım ama yaptırmayı düşünüyorum daha kan sayımı falanda yaptırmadık biz
bende istanbula gittiğimde yaptırmayı düşünüyorum tatlım kan sayımıda yaptırmadım
HACER, MELTEM,SIBEL,JALE sagolun kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin.. su anda uyuyorbakalim uyaninca neler olacak???
zayiflama konusuna gelince jalecim sana katiliyorum karbonhidrat aclik hissi yaratiyor pilav makarna beyaz ekmek bunlardn uzak durcaksin ama yani cokta isterse canin biraz yenebilir:)))bende dun spira gidecektim ezeli izlicem diye gidemedim . buarada bi genclik fotomu budlum sene 2004 universte son siniftayken cekilmis acayip zayifim gogus gobek hic yok kollarim cop gibi sok oldum ben oylemiymisim diye esime gosterdim iyyy bu ne diyor afrikalilar gibisin.. bende zaten okadar zayiflama derdindedegilim bi 4 kilo daha versem bana yeter . ayrica meltus kiz sen benim fotoya demissin genclik fotonmu diye onu bu cuma ccektirdim 4 gun once ne gencligi bacim:)) gencligimmi kalmis kartlastim ah sen beni gencken gorcektin teyzeler oyle der ya hahahahah:)))
ahh filiz ahh benimde face eski resimlerden var o zamanlar 53 kilo falandım ünv. de öyle kilolu gelirdimki kendime. şimdi diyorum keşke o kiloda olsam valla şikayet etmiycem:)
kizlar bizim kizin yine afilyarlari bozuldu arada kisa devre yapiyor ayarsiz enerji:)) sabah kudurancocuk gitti yerine kanatsiz melek geldi sanki emzirip yataga yatirdim yastiga sarildi dondu arkasini muzigide actim ciktimodadan 10 dk sonra gittim arkasi donuk sandim uyumus muzigi kapadim bi donrese hisimla bi bakisi var ac muzgi der gibi actim geri yine sarildi yastiga bi 10 dksonra gittim uyumuyor oylece dusuncelere dalmsi muzik dinliyor yastigada sarilmi hayrolsun dedim ciktim odadan bi 10 dk sonra gittim bu sfer uyumus muzigide kistim iyce. ohh be dunya varmis eski mavis geri geldi yuppi:)) kizlar baby enisteinin klasik muzik cd sini aldik simdi 5 cd daha siparis ettik kargoda geliyor INA-NIL-MAZ ise yariyor %100 etkili mutlaka ama mutlaka edinin bitane hepsi burada.comda ve gittigidiyorda var baby enistein yok ama baska cd ler var biz 5 tane aldik biri oyun oynarken biri uyurken biri arabada dinlemek icin filan diye biseyler cocugun ici disi mozart oldu ama o halidnen cok memnun:))) tabi bizdee
canımya anı anını tutmuyor ki bu bebelerde bizde onlarla birlikte sersem oluyoruz valla
kızlar hepiniz çok sağolun 10dan şu saate kadar hesap yaptk babam yardım eder biraz üzerinede mutfak dolabın kayınpeder yaptırırsa yani üzerine alırsa borcunu arabamızı satmadan rahatlıkla alırız evimizi inşallah.....hadi bakalım hayırlısı
filizim msjına cevap yazamadm canım diştedr benim oğlanda gece her saat başı dilli düdük gibi kalkıyo pışpışlıyorum yatıo bazende bayağı ağlıyo.geçmiş olsun canım tekrardan
canımıniçii sizde açık açık söyleyin kayınpedere o kadarını yapsınlar bari
göktuşumda bi çıkarsa şu dişleri rahatlayacak yavrum
gunaydın kızlar
funda ınsallah ıstedıgın gıbı olur hersey yolunda gıder
ben 6 30 da kaktım dedım su kızım uyanmadan halılarımı bı sıleyım salon ve korıdorun yolluklarını sıldım evet ev bayagı toparlandı
3 gundur dagınık duruyodu bennu haım bı iş yaptırmıyo du kı
halılara baslamadan uyandı attım örumcegıne barıyerler koydum önune sarkı söleye laf at tuta bıtırdım halıları sıldım mutfagımıda hallettım bennuya yemekde koydum ocaga sımdı hatun emıyor uyursa ne alaaa sımdı kalkan halıların yerlerı sılıneck supurulupte bı vıtrınım kaldı onuda aksam babasıyla oynarken yapabılırım
ve bugun carsıya cıkmayı dusunuyorum
ama arabamızı tamıre verdık engec 3 gun demıslerdı bugun 3 gun oldu komsudan ödunc alam barı arabalarını buket bugun olmazsa emanetını yarın mutlaka yollarım ınsallah
ve bennu uyudu acaba yatagında uyurmukıııııııııııııı
bende bugün nasıl temizlik yaptım nasıl ütü yaptım anlamadım meltemcim
artık lafta bulamıyorum atacak boğazlarım ağrıyor konuşmaktan
fiiiiliiiiiiiizzzzz bana hepsi burada ve gitti gidiyordakilerin linkini at canım ben nie bulamıom yaaaa
elini ağzına götürmeyebilir filizcim diştir kesin.çünkü normalde maviş huysuz bi bebek deil.bebeklerdeki diş ve gaz ağrılarına büyükler dayanamazmış düşün yani o derece.bu yüzden ağlamalar huysuzluklar normal canım.geçecek inşallah
meltem aklında duracağına karnında dursun kız boz diyeti salla bileziği:)))))))))))
ne obezi ayol o ebe obez çocuk görmemiş heralde.takma kafana kilosu güzel paşanın ama obezlik sınırında bile deil canımcım..
zeynom dün gece bi türlü konuşamadık canım tlf da yaaa.önce poyraz sonra gizoş fırsat vermedi..sesini duymak güzeldi arkadaşım..çok öptüm
herkeze günaydın
bugün işlerim yoğun ara ara gelirim yine..
hayriyecim bende şaşırdım canımya zaten yavrum 15 günde doğru dürüst kilo bile almadı geçen gittiğimizde de 10 civarı demişti doktor
öyle çokta yedirmiyorum zaten yemiyorda
günaydın arkadaşlar.....
sabah 7 de gözümü açtım 8.30 a kadar zor yattım oysa uyumayı o kadar çok seviyorumki bi sürü ütü yaptm şimdi size bakayım dedim oğlum uyuyo kahvaltı yapıp evimi toparlıyacağm.bugün saçımı boyatmak istiyorum.yarın satın aldığmz eve gideceğiz satılık ilanını sökmek için sabırsızlanıyorum.birde gündüz gözüyle bakayım eve.evi satın aldığmz adam sanırım borçları var başka birisi 1 kuruş fala vereym dese evi satar o yüzden adama çok güvenemiyorum.birde adam gece gündüz sarhoş o yüzden biraz sıkıntılıym in tapusunu alsak o zaman rahatlıyacağim kızlar.....
dün gece bebek bakmaya gittik 1 haftalık anaaaaaaammmmmm ne kadan küçük geldi ya ne günler geçirdk bizde heeee büyüttükye diğerleri minyatür gibi geliyo.10da eve geldk göktuğ uyudu 12 ye kadar 2 defa kalktı.12 de çok ağladı kızlar dişten dedim çünkü jel sürünce sakinleşti hatta jel sürerken elimi ağzından çekti sanırım ağrı yapıyo.......veeeeeeeee sanırım göktuğun ilk dişleri üstten çıkacak çünkü o adar belliki üst damaktaki diş yerleri.hemde ucu beyaz baya çıktım çıkıcam diyo belki bugün bi uyanmış bakmışım çıkmış heeeeyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ahh canım sorma bazen diyorum ne zaman büyüdü benim yavrum diye
kahvaltı hazırlayacağım daha gizoşa az önce yaptırdım sütlü pirinçli kaşıkmamasının içine yumurta sarısı pekmez birde elma koydum afiyetle yedi dünde tavuklu şehriye yedi bugünde köfte yapıcağım öğlen menüsünde az ekmek içi katacağım birde kızlar bizim doktor azda olsa tuz koy dedi ve hafiften ev yemeklerinden ver dedi anlamadım yaa bu doktorların ne dediğini hani salça falan yasaktı birde mercimeğe geç dedi
hayriyeciğim mama annemiz bulgurda katabiliyoruz dimi çorbalarına
afiyet bal şeker olsun yarasın meleğime