gule gule kullan saclarını zeynepcıgımfilizciğim canım hakkınızda hayırlısı canım rabbim hayırlısı nereyse orada olmanızı nasip eğler inşallah bu arada saçlarımı boyadık ohh misler gibi gitti beyazlar canım ben daha 17 yaşından bu yana yani üniversiteye ayak basar basmaz boyattım deli aklımla saçlarımı ve annemin o kadar itirazı üzerine dinlemedim saçlarım süperdi benim gören hayran kalıyodu hem sıktı hem kendi rengi güzeldi ama bir boyattım saçlarım dökülmeye başladı ve beyazlar portladı birden ve bende ondan sonra boyuyorum ama çok pişmanım sanki yaşlanınca boyatmayacağız erkenden ne varsa boyadık boyumuzun ölçüsünü aldık:)aman canım senin saçlar süper gözüküyo fotolarda sakın boyatma o zamn canım
hayırlı yolculuklararkadaşlar biz yarın sabah yola çıkıyoruz ..Şimdiden HEpinizin bayramını kutluyorum.Sizleri çok seviyorum özlicem 9 gün yokuz öpüldünüz..
kendinize ve bebişlerinize ii bakın
hadı bakem özge beklıyozsevgii nisan anacıkları....
bugun kendime bişi lmıycam desemde dayanamadım ve elbise aldım cok cici bayada kamufle tti kilolarımı falan....yarın face ekliycem ve fikr lcam szden ayakkabı konusunda.....
hehehh kendime kırmızı ruj aldım bde uzunca bir aradan sonra.....
bu arada elbiselerimiz görümcemle piştı oldu ama olsun aynı modl farklı renk napim ikimide cok beyendik....pffff belediye dağıtmış gibin olcak ama olsun napim:)))
nese yarın görüşürük :)))
bızdede yoooooooookiyi geceler
bizim dişlerden hala ses seda yok :)
sağlık olsunda çıkar inşallah
umarım herkes iyidir
hepinizin bayramı mübarek olsun
8 kıloydu 8 damla basladık hala aynıkızlar aklıma gelmişken sorayım kan ilacı ferrum u kaç damla kullanıyosunuz
sanirim fundaninda bu konuda bir problemi vardi kimisi 3 kimisi 6 damla kullaniyormus ama bizde damla hesabi yok 1 mg veriyoruz her defasinda....
bizde de dis mis yok ama agrisi sizisi skintisi cok surekli sinir halinde cocuk elini agzina bi hisimla sokuyorki gorsen korkar kacarsin cok agresif oldu son gunlerde disinden dolayi artik mozart bile kurtarmiyor:)))
bennu daaynı bakalım ne vakıt cıkcak dıslerımızzzzzzz