• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Nisan Anneleri

filizciğim canım hakkınızda hayırlısı canım rabbim hayırlısı nereyse orada olmanızı nasip eğler inşallah bu arada saçlarımı boyadık ohh misler gibi gitti beyazlar canım ben daha 17 yaşından bu yana yani üniversiteye ayak basar basmaz boyattım deli aklımla saçlarımı ve annemin o kadar itirazı üzerine dinlemedim saçlarım süperdi benim gören hayran kalıyodu hem sıktı hem kendi rengi güzeldi ama bir boyattım saçlarım dökülmeye başladı ve beyazlar portladı birden ve bende ondan sonra boyuyorum ama çok pişmanım sanki yaşlanınca boyatmayacağız erkenden ne varsa boyadık boyumuzun ölçüsünü aldık:)aman canım senin saçlar süper gözüküyo fotolarda sakın boyatma o zamn canım
gule gule kullan saclarını zeynepcıgım
arkadaşlar biz yarın sabah yola çıkıyoruz ..Şimdiden HEpinizin bayramını kutluyorum.Sizleri çok seviyorum özlicem 9 gün yokuz öpüldünüz..
kendinize ve bebişlerinize ii bakın
hayırlı yolculuklar
sevgii nisan anacıkları....
bugun kendime bişi lmıycam desemde dayanamadım ve elbise aldım cok cici bayada kamufle tti kilolarımı falan....yarın face ekliycem ve fikr lcam szden ayakkabı konusunda.....
hehehh kendime kırmızı ruj aldım bde uzunca bir aradan sonra.....
bu arada elbiselerimiz görümcemle piştı oldu ama olsun aynı modl farklı renk napim ikimide cok beyendik....pffff belediye dağıtmış gibin olcak ama olsun napim:)))
nese yarın görüşürük :)))
hadı bakem özge beklıyoz
iyi geceler
bizim dişlerden hala ses seda yok :)
sağlık olsunda çıkar inşallah
umarım herkes iyidir

hepinizin bayramı mübarek olsun
bızdede yoooooooook
kızlar aklıma gelmişken sorayım kan ilacı ferrum u kaç damla kullanıyosunuz
8 kıloydu 8 damla basladık hala aynı
sanirim fundaninda bu konuda bir problemi vardi kimisi 3 kimisi 6 damla kullaniyormus ama bizde damla hesabi yok 1 mg veriyoruz her defasinda....

bizde de dis mis yok ama agrisi sizisi skintisi cok surekli sinir halinde cocuk elini agzina bi hisimla sokuyorki gorsen korkar kacarsin cok agresif oldu son gunlerde disinden dolayi artik mozart bile kurtarmiyor:)))

bennu daaynı bakalım ne vakıt cıkcak dıslerımızzzzzzz

günaydın evden geldk yine mutfak dolabın ı tekrar gözden geçrdk bayram sonrası yapacak adam.boğazlarm çok fena umarım oğlana geçmez maske kullanmaya başladm evde mandalinann küpüne girdm şimdi ıhlamur falan da içeym pastil aldım gecde 2 defa daha napsam ya inşallah yavruma geçmez

herkesin bayramı mübarek olsun.. aileniz ve sevdiklerinizle birlikte mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim.. iyi bayramlar... :16:

heyooo heyoo dişimiz çıktı dün fark ettim evet bugün tam 7 aylık olduk herşey şimdilik yolunda faceye yazdım kötü bi bayram geçirdim ama olsun bebeğim çok şükür sağ yanım da allahım ona uzun ömür versin bebeğini kaybetme korkusu çok kötüymüş llahım birdaha yaşatmasn bu arada bugün 4. gün ama bayramınız kutlu olsun huzurlu bi bayram olmuştur umarım

ayy ne olmuş bu kk kulübüne yaa eski hali daha güzeldi umarım eski haline döner buraya yazmamıştım sanırım herkesin tekrar geçmiş bayramı mübarek olsun rabbim evlatlarımızla nice bayramları görmemizi nasip eğler inşallah

geçmişe şöyle bir baktım hacerciğim özgeciğim kuzuların incileri hayırlı olsun tekrar darısı başımıza inşallah sağlıcakla

meltemciğim canım çok geçmiş olsun tekrar canım yaa facedede resmini gördüm içim gitti canım yaa baya bir yanmış yaa nasıl oldu canım şimdi iyimi biraz daha yaa biz en ufak bir yanıkta kaç gün sızı çekiyoruz kıyamam ben ona yaa

tickerlarda gtmiş yaaa isteriz isteriz eski kk kulübünü isteriz valla hiç sevmedim bebn bu şeklini bir acayip olmuş format atmak lazım:9:

herkeze selam...:79: umarım harika bi bayram geçirmişdir nişsan anneleri ve kuzucukları..(şu kk nın yeni halini hiç beğenmedim ) benim 2,5 gün iznim vardı dün işbaşı yaptım.boş boş oturduk kızlarla anca dedikodu yaptık valla boşa dikiverdiler bizi burda..bayramdan da hiçbişi anlamadım ben yaaa.arefeden bi akşam önce eşimin kankası ve eşi bize süpriz yapıp istanbuldan geldiler (hani burda yazmıştım ikiz bebekler,imi kaybetti diye) eşi psikolojisi düzelsin die alıp buraya getirdi çok da ii oldu kız geldiğinde ruh gibiydi kolay değil gerçide..allah kimsenin başına vermesin..hem hava değişimi oldu onun için hem kafa dağıttı hem gezdik tozduk ii geldiz kıza çok şükür...onlar gelince tabi bizim tüm planlar temizlik işi filan hikaye oldu.perdelerimi yıkacaktım kaldı hepsi.anca yemek yap yıka yatak topla poyrazla uğraş filan tatil bitti gitti.anca bana kar kalan gezmekti.sinemaya trbz a okey oynamaya canlı müziğe filan gittik.banada ii gelmedi değil yani.bayramın ikinci günü gittiler bende kadını çağırdım evi temizlettim etleri ayarladım derken dün işbaşı yaptım..işte böööle hatunlar...bayranmda geldi geçti allah hepimize evlatlarımızla tüm sevdiklerimizle nice bayramlar görmeyi nasip etsin..

slm herkese hayırlı hafta sonları bir bayramda böylece bitti kuzularımızla nice bayramlara inşallah senye artık ellerimizden öpmeye başlarlar inşallah ayy ne güzel bir duygu onların varlıkları hiçbişeye değişmez

hayrişim aşk olsun trabzona kadar geliyosunuz buraya gelmiyosunuz keşke atlayıp gelseydinizya canım bayramda sen dinlenemedin yine olsun canım arkadaşlarla vakit geçirmekte güzel bir şey canım arkadaşınada rabbim en kısa zamnda kendiliğinden hamiş kalıp o güzel cennet kokusunu içine çekmesini nasip eğlesin rabbim canım

zeynebim canım dedim ya misafirlerle geldik yoksa istemezmiyim oralara gelmek sizleri görmek..inşallah başka zamana artık..amin canım ii dileklerin için..allah kimseye evlat askı çektirmesin yaa çok zor..

selam millet

bayram gezmeleri alisverisleri temizlikleri nasildi??

biz burda bayram yasamadik ama ben halimden memnunum cunku kurban bayramlarini oldum olasi hic sevmem aslinda hic bir bayrami sevmem sanirim bekarliktan kalma bir psikoloji evlendikten sonraki butun bayramlarim guzel gecti annemlerke birlikteyken bayram sbaahi 6da istima verirdi babam namaza gider gelir herkesi kaldirirdi kurban kesilecek bir telas gozumuz uykulu is yapardik gel filiz koyunun bacagini tutu filiz hortumu getir filiz legeni yika filiz satiri kap gel filiz filiz filiz filizzzzzzz:))) sabah 9da mangal yanardi sabah sabah insan peynir zeytin yer biz et yerdik hemde taze et dinlenmemis yari kanli ( aceleci babam acindan ustun koru pisiriverirdi) sonra etler parcalanir dolaba konur akabinde bir misafir furyasi yani k.. ustune oturmazdik simdi o gunleri dusununce ohh iyiki burdayim diyorum uzaktayim :))) en guzeli valla zaten o hayvanciklara edilen eziyet koyun melemeleri butun sehi kaplayan mangal dumani oldum olasi icimde bir huzune neden olur :((

iste boyle kizlar ha bu arada doktora gitiik persembe gunu cocugun kilosunu bi turlu hesap edemedi salaklar gecen ay 7700 demisleri baktim bu ay 7800 yazmis be ne ya dedim 100 gr mi almis yok diyor 1 paund almis harika ya dedim hemsire senin matematigin yokmu 1 pound 500 gram eder nerdeyse hani nerde hala siritiyor cok guzel cok guzel diyor kafam hic almadi dr geldi 8.053 gr dedi ayda 600 almis cok guzel diyor dedim bunlar iyce ucmus 7700 -8.53 nasil ayda 600 ederki sonra orda dijital tarti vardi once kendim ciktim sonra kizi aldim ciktim zaten ciplakti 8 kilo geldi ..isin asli suymus hemsire gecen ayi yalnis yazmis 7700 degil 7450 imis bu ayda 8 kg yani ayda 550 gii bisey almis ki oda gayet iyi boyuda 69 cm yiter Allah bereket versin :)))) bende tartldim tabi eksik kalmadim gecen ayin 15nde cikmistim ayni tartiya 63 kg dim 18 inde ki kilom 60.5 yani ayda 2 bucuk kilo vermisim ustelik ne diyet ne spor yaptim bu ay hicbir caba sarfetmememe ragmen kaldi 3 bucuk kilo hadi bakalim daha zamanim var 57 olcam insallh minnosun dogumgunune kadar eski kotlara giriyorum onada sukur :)))

kızlar bennu kucamda cvp yazamıyorum
fılız masallah sana
benımde her yer heryerden ben burdayım dıyor
hayrıs hep arkadasın icın dua edyorum

kızlar hepınızın gecmıs bayramı kutlu olsun.
meltemcım yenı gördum bennuya cok cok gecmıs olsun.şimdi iyi olmasına sevındım.allahım bıdaha yasatmasın.

geçmiş bayramınız kutlu olsun kızlarr..

benim hiiiiççç keyfim yok niye derseniz bir sebebi de yok herşey batıyo bana yaşadığm hayat başka, hayal ettiğim hayat başka..

bu arada yeni KK yı bende sevmedimmmm

Son düzenleme:
selam millet

az once pencerenin onune bi tane geyik geldi boyle seker boyle tatli bir hayvan olamaz ya canim benim videoya aldim sonra bakar bakar vay be nasil bir yerde yasamisiz deriz geyikler sincaplar tilkiler ordekler .resmen yaban hayati ve modern hayat ic ice zaten hayvanlara dokunmak yasak burda ozel yasalari var vuramazssin ordegi filan diyorum bazen ahh su ordegi bi yakalasak ne eti cikar be ( turk zihniyeti iste dunyanin our ucunada gitsen degismiyor):)

bu arada soyledim sanirim 60 kiloyum ama nedense herkes bugunlerde sana ne olmus cokmussun bi derdinmi vra diyor yuzum cok kotu gozukuyomus kocam da diyor aysen guruda gibisin Allahallah ya bende anlamadimki niye oyle diyolar halbuki hamilelikten onceki kiloma bile tam donmus degilim 2 kilo bile fazlam var babam dun doyor cocugum bu ne hal uzuluyoruz seni boyle gorudkce ?? abimde diyor sen iyce iskelator oldun milletin gozumu bozuk yoksa gercekten bendemi bi anormallik var belkide birden 10 kg verince cirkinlestimmi ne yaptim abuuuuu:)))

Back
X