2010 Nisan Anneleri

slm kızlar herkeze hayırlı cumalar

Filizcim hiç korkma tatlım..sen dua et bol bol Allahın izniyle sağsağlim gidip döner kocişin inşallah...bak bende dua edicem senin için:)))

canım benim bak ben kaan doğduğundan beri hep yalnızım..eşim geç geliyor işten..hergün aynı...sen tedirgin olursan maviş anlar oda huysuzlanır...

refişim sanada hayırlı cumalar...yat biraz uyu nasıl uğraşıcan sonra hem ev işi hem utkuşumla:))

günaydın hayırlı cumalar herkeze..

günaydın hayırlı cumalar canım

hayırlı cumalar arkadaşlar günaydınnnnnnnnn

kızlar çok sağolun inş daha iyileri sizin olur.mutfak dolabını şu parmak lekesi bırakmayck cinsten yaptırayım diyorum varsa tabi trenk konusunda baya kararsızm eşim kırmızı istemiyo beyazıda çabuk kirlr diye ben.turuncu yeşil zatan istemiyorum.en iyisi kahverengi - krem sanırım

refıyecım bende senın gıbı kıyamadıgımdan kızıyoru ck yıpratıyosun kendını dıyorum ama dınleyen nerde bizikinin birde kendi işi o kadar amcaları calısanlaırı var yıne de benımkını kullanıyo mıllet samar oglanı sankım rahat rahat bı yere gıdemıyoruz zırt tlf ya kargo geıcek ya parca sanayıye gıdecek offf offf yaz oyunca da santıyeden gelmıyo ev yuzu gormuyo adam kısında rahat yok bıze

filizcim kotu seyler getırme canım aklına sag salım gıdıp donecek ıns esın mısafır olayına bende gıcık olyorum bırde benımkıler sankı kucaklarındakı oyuncak bebek dıkkat de etmıyolar bısey soylesen suc.eve bırı geldı mı tum duzenımız alt ust oluyo

meltem ablacım allah vıcdan merhamet versın o ınsanlara da

kızlar ben deli olcam yaa esım aramıs sımdı hazır ol aksama bayram ıcın köye gidilecek diye ben sureklı mızlayan bu cocukla nasıl valız hazırlıycam yaa insan sımdı mı haber verır neymıs yenı bellı olmus bız yrn gıtsek sart mı bugn cıkmamız dedım bugun gıdılecek dıyo oldurecek bu adamın bırlık beraberlık sevdası amcala...rı aılesı olmadan utanmasa wc ye de gıtmıycek onlarsız npıyım ben sımdı ya bagırıp cagırsam kızsam bırbırımıze gırıyoruz bu aralar lımonıyız zaten hersey gun gectıkce duzelecegı yere ııce kotuye gıdıyo o kaynana topraga nasıl gırecek bılmıyorum

bende istemiyorum ikinci bebegi helede tam su anda olsa heralde cok uzulurum ama boyle salakiklarda yapmam mazallah ruyalarina girer be insanin omur boyu kabusun olur ..
filizcim ben 2. düşünmüyorum canım ve korkmuyor da değilim ya olursa diye
ama dediğin gibi resmen salaklık ya kalıcı bi hasar olursa bebe de ömür boyu kendi çekecek
evet canımya bende çok şaşırdım ilkinde bide anlatmıştı böyle böyle yaptım diye şok olmuştum cahillik mi desem başka bişey mi bilmiyorum
filizcim eve şeker testi mutlaka yaptır demişti eğer aç olsaydı yaptıracaktım
ama normalde de çok iştahlı bir bebek değil yavrum ve kilosuda öyle aman aman değil ki şaşırdım valla

günaydın hayırlı cumalar herkeze..

merhaba kızlarrr
ilk önce geçmişe bakayım dedim alıntıları yaptım eşim aradı yemeğe geliyor muş
o gitsin devam ederim artık

nihayet doktorumuza gittik tlf da yeteri kadar kanka olmuştuk gerçi doktorla :)) gittiğimizdede kendi yerimizmiiş gibi kurulduk valla:)))) sen ne kadar şanslı bi bebeksin böle dedi poyraza anan beni su içsen arıyo senden çekeceğimiz var dedi hehehe:))) maşallah oğluşum çok ii.dilşlerimizide gösterdik emeklememizide doktorumuz çok sevindi.kilo kaybı olmuştur ikisi birden çıkınca dedi ama oğlum kilo kaybetmemiş ve almamışta hala 8,500 gram.vermemesinden ii tabi en önemliside sağlıklı olması ..az öksürüğümüzden dolayı boğazımız kızarmıştı oda geçmiş çok şükür .ek gıdayı filan sorguladı gerçi ne yedirdiğimi bilio zırt pırt arıom :)bravo dedi ve gönderdi bizi bizden ahberler bukadar haaa unutmadan boyumuzda uzamış 2 cm :)

Merhaba kızlar ...
Bende nisan dogumluyum sizlere bakıyordum cok güzel paylaşımlarınız var ...

şimdi gelelim yorumlara
refiyecim benim eşimde dün geç geldi dayanamadım koltuğa uzandım valla ama alışkanlık o olmadan yatak odasında yatamıyorum korkudan değil tabi kii ama cidden çok kötü oluyorum askere gidince ne yapacağım bilmem
işlerini de kolaylamışsın ben daha başlamadım bile öğrencilerin tatile girmesini bekliyorum camlarımı silmek için. evimin bitişiğinde ünv. var tam karşımda da cafe cama çerçeveye çıkamıyorum valla
inşallah kıyafetlerde de istediğini alacaksın bende geçen istanbula gittiğimde ara boy bi manto aldım çok hoşuma gitti ama dar oluyordu ama yinede aldım aradan 3 hafta geçti giymeye başladım iyi ki dar almışım dedim
sabahta tartıda 70 i görücne pek sevindim bayrama inşallah 6 lı rakamlarda olacağım
fundacım
mutfak dolaplarını zebra yaptırsana canımcım abimler yeni yaptırdı zebra krem öyle hoş duruyor ki tabii mobilyacıya gittiğinde orda da görürsün google da arattım ama bulamadım bahsettiğim renk kahve tonlarında yani normal zebra rengi değil . birde zeytin rengi var benim yatak odam zeytin ve venge tonlarında burda bi mobilyacıda görmüştüm mutfakta da hoş duruyor ama venge yerine krem daha güzel duruyor mutfakta

hayriyecim sana da poyrazada 41 kere maşallah tatlım
uzamışta paşam

Merhaba kızlar ...
merhaba canım hamileliğimizi ilk öğrendiğimiz günden bu yana birlikteyiz arkadaşlar pek çok şeyi paylaşıyoruz

biz gidiyoruz kızlar haftaya pazara kadar 20 kısıyle aynı evı palasıcaz ne yazıkki hiç gıdesim yok oglumun duzenı bozulcak yıne ama bu sulalede ayrılık yok gıtmeyecez desen tefe koyarlar adamı kendınıze bebeklerınıze cok ıyı bakın sımdıden ıyı bayramlar

slm canlar nasılsınız ...
bir yolum düşmüyor şu kk ya ...kuzi uyyo bnde ona refişmin yolladığı tarhanadan yaptım harika ellerin dert görmesin canım arkadasım....bu arada süsleyip püsleyıp yolladın o keseyi de kuziye saklycam içine havlu koycam hatıra klsın refiş teysesinden kuzuma....

Allah kolaylık versin mervecim inşallah güzel bi bayram geçirirsiniz

merhaba özgecim
bende buraya takılırsam face giremiyorum

selam millet

herkese tesekkur ediyorum ilgi alaknizdan dolayi beni yalniz birakmadiniz sagolun. gun guzel basladi bakalim insallh boyle devam eder minnoscum sabah 7 de istimayi verdi yine bize bana daha dogrusu hos bes kaka etti filan derken 9da yatti nerdeyse 1bucuk saat uyudu ( mozart mekanin cennet olsun:) simdide beraber oyandik evdeki ufak tefek iselri yaptik filan baktim hoppalada gozu dedi atayim 10 dk nolcek:)) bende iste o arada yaziyorum size gecmisi okudum ama alinti yapamadim tekarra thaennkkss herkese minnoscegizimin huyudur hoppalaya her bindiginde bi kaka eder mutlaka su anda da ikiniyor off heryere yapisti simdi kakasi eeee be yavrum yattigin yerde yapsana kendini niye SIKINTIYA sokuyosun:))

kocacimda varmis simdi universiteye gidiyormus sunumunu yapacak seminerini verecek eger begenirlerse is teklif edecekler sozlesme yollayacaklar postayla sartlari begenirsek imzayi cakicaz ver elini isvicreee heyuuuuu:)) yasasin avrupayi kesfe cikiyoruz viayananin kapilarina dayanmaya geliyozzz ehehehee:))

valla mavi ile gününün iyi geçmesine çok sevindim canım bak korkulacak bişey yokmuş dimii:)
bizimkide ıkın ıkın yapamıyorya ek gıdalardan sanırım bu aralar hep kabız
sabah incir haşladım irmik katıp muhallebi yaptım onu yedi biraz yaptı ama hala zorlanıyor bebem
inşallah eşininde sunumu iyi geçer de gidersiniz viyana kapılarına
oyy oyyy ben daha istanbul surlarına dayanmanın planını yaparken millet viyana ya dayandı bile ha girdi ha girecekk

slm kızlar

biz yarın sabah Allah nasip ederse yola çıkıyoruz..eğer giremezsem hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum...hepinizi ve bebişleri öpüyorum kocamaannnn...:79::79::79:

masalah kuzeye annesıne 2 kere o yogun tempoya göre
Merhaba kızlar ...
merhaba buyur sende katıl aramıza
fılızcıgım hakkınızda hayırlısı olsun
slm kızlar

biz yarın sabah Allah nasip ederse yola çıkıyoruz..eğer giremezsem hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum...hepinizi ve bebişleri öpüyorum kocamaannnn...:79::79::79:

rabbım saglıkla gerı dönmenızı nasıp etsın

gunaydın kızlarr
nıhayet aksam vıtrınımın yerını degıstırebıldım
makınaya camasır attım bennuda 7 de uyandı sımdı emıyo gerı uyudu
bakalım uyursa bıraz bende vıtrınımı fılan yerlestıreyım
son işlerı yapayım belkı pazartesı sacımı boyatıcam of anemın mısafırı var onla gıtcektık kuaföre
dolma yapacam tatlıda yapmadım daha aslında kolay yaparımda cevız aalmayı unutmusum belkı arıfe aksamıda yapabılırım
yola cıkacaklar gule gule dıkkatlı gıdın
herkese hayırlı bayramlar
kurbanımız yok fazlada bı yere gıtmem sık gırerım ben esımde cuma işe gıtcek
hoscakalın

günaydınlar......
oğlumun dişi çıktı kızlar....dr a onca üstten çıkacak demelerime rağmen evet dişi üstten geldi kuzumun 2.si yada hemen geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…