günaydınlar......
oğlumun dişi çıktı kızlar....dr a onca üstten çıkacak demelerime rağmen evet dişi üstten geldi kuzumun 2.si yada hemen geliyor
aynen jale hep bu ek gidadan oldu ne olduysa bizde de bi iyi bi kotu devam ediyor artik ne yiyince bozuluyor ne yiyince duzeliyor bi ccozsseydik:) istanbul surlari orda snei bekliyor jale hemde bir kac saatlik mesafede:)) vize yok pasaport yok neyi bekliyorsun:))valla mavi ile gününün iyi geçmesine çok sevindim canım bak korkulacak bişey yokmuş dimii:)
bizimkide ıkın ıkın yapamıyorya ek gıdalardan sanırım bu aralar hep kabız
sabah incir haşladım irmik katıp muhallebi yaptım onu yedi biraz yaptı ama hala zorlanıyor bebem
inşallah eşininde sunumu iyi geçer de gidersiniz viyana kapılarına
oyy oyyy ben daha istanbul surlarına dayanmanın planını yaparken millet viyana ya dayandı bile ha girdi ha girecekk
slm kızlar
biz yarın sabah Allah nasip ederse yola çıkıyoruz..eğer giremezsem hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum...hepinizi ve bebişleri öpüyorum kocamaannnn...:79::79::79:
masalah kuzeye annesıne 2 kere o yogun tempoya göre
merhaba buyur sende katıl aramıza
fılızcıgım hakkınızda hayırlısı olsun
rabbım saglıkla gerı dönmenızı nasıp etsın
gunaydın kızlarr
nıhayet aksam vıtrınımın yerını degıstırebıldım
makınaya camasır attım bennuda 7 de uyandı sımdı emıyo gerı uyudu
bakalım uyursa bıraz bende vıtrınımı fılan yerlestıreyım
son işlerı yapayım belkı pazartesı sacımı boyatıcam of anemın mısafırı var onla gıtcektık kuaföre
dolma yapacam tatlıda yapmadım daha aslında kolay yaparımda cevız aalmayı unutmusum belkı arıfe aksamıda yapabılırım
yola cıkacaklar gule gule dıkkatlı gıdın
herkese hayırlı bayramlar
kurbanımız yok fazlada bı yere gıtmem sık gırerım ben esımde cuma işe gıtcek
hoscakalın
günaydınlar......
oğlumun dişi çıktı kızlar....dr a onca üstten çıkacak demelerime rağmen evet dişi üstten geldi kuzumun 2.si yada hemen geliyor
günaydın kızlar bugün eşim yine nöbetçi ama bugün ben büyük ihtimal annemlere gideceğim orda kalacğım saçımı boyatamadım zaman bulup bari oraya gideyimde anneme boyatayım ne yapim yaa sağlık olsun çünkü yanlardan baya bir beyazlarım çıktı kötü duruyo hiç sevmiyorum o görünüşünü biz şükürler olsun biraz daha iyiyiz sadece gizoşun arada öksürüğü birde burun akıntısı oluyo am iyiyiz rabbime şükürler olsun dün kızıma köfte yapacaktım sonra vazgeçtim sebzeli kıymalı şehriye çorbası yaptım bayıldı gizoş bugün yapacağım köftesini hayrişimin verdiği tarifle
hayriyeciğim maşallah poyrazıma canım annesi koca adam oldu artık öp benim için gelişiminz gayet güzel bizim doktor zaten 8buçuk kilo bu ayki bebek için en ideal kilo dedi bize canım kiloya ben artık fazla takmıyorum canım en önemlisi sağlıklı olması fazla kilo veya az kilo hiç önemli değil sağlıklısı önemli canım
jaleciğim canım benim o bebek hasreti yaşamamış ondan sanırım rabbimin bir bildiği vardır canım ben su bardağını bile kaldırırken nasıl dikkat ettim gizemde rabbim bilir işte anne var annecik var herkes evlat büyütür ama anne olamaz bence canım
ay kızlar bi ara dışarı çıktım amanın ne kalabalık heryer tıklım tılım..adidasa uğradım oğluşuma esofman takımı aldım ölesine bayramlık filan değil yani..bide kocişime polodan kazak aldım.yarında saçlarımı boyatacam ..off bu bayram pek masraflı oldu yaaa..
slm hatunlar nabersiniz.....kimsecikler kalmamış herkes bir yerlere gidiyor bitek ben kladım oğluşumla byramda aman bayram gelmiş neyim benim için farksız ....ben sevemem bayramları ne bilim çocukluktan alma bişi işte hoş anılarım olmaz hiç....
kocamda akrba gezmeleriden nefret eder misafir gibi anneme gider gelirim okadar...
oyuzden sevmiyr benim kocam için bayram tatil demek uyumak demek maç izlemek demek
üfffff..............
ama genede oğluşuma bayramlık aldım....
yarında kendime alcam....
sacımıda boyarım...:)))
bu arada oğluşum ıspanak çorbasına bayıldı şiddetle tavsiye ederm....
guzel olmak masraf tabı ama aksama kadar calısıyonay kızlar bi ara dışarı çıktım amanın ne kalabalık heryer tıklım tılım..adidasa uğradım oğluşuma esofman takımı aldım ölesine bayramlık filan değil yani..bide kocişime polodan kazak aldım.yarında saçlarımı boyatacam ..off bu bayram pek masraflı oldu yaaa..
tarıfı nerdeeeeeeeeeeeeeeee özgeeeeeeeeslm hatunlar nabersiniz.....kimsecikler kalmamış herkes bir yerlere gidiyor bitek ben kladım oğluşumla byramda aman bayram gelmiş neyim benim için farksız ....ben sevemem bayramları ne bilim çocukluktan alma bişi işte hoş anılarım olmaz hiç....
kocamda akrba gezmeleriden nefret eder misafir gibi anneme gider gelirim okadar...
oyuzden sevmiyr benim kocam için bayram tatil demek uyumak demek maç izlemek demek
üfffff..............
kizlar gunaydin daha dogrusu size iyi aksamlar kocacigim dun aksam geldi 10 da ama 10 kadar beklemek iskence oldu benim icin o ucak ve otoban macerasi beni cok gerdi neyseki sag salim gitti geldi minnosta oglen 1-2 ye kadar cok iyidi sonra azdi kudurdu ama neyseki idare edebildim misafirimde vardi kadin da yordu beni bide yuksek sele bagira cagira konusyyor kulaklarim cinliyor hala kafam kazna oldu merakli melehat bide sertac gelene kadar bekeldi ki havadisleri alsin ta gece yarisi gitti hala sesi kulaklarimda :))
pek iyi haberler yok ama malesef sehir cok guzelmis uni harika diyor yesillikler icinde tam bir universite kenti kampus buyuk muhtesem filan anlatiyorda anlatiyor adamlar cok sicak karsilamis filana ama orda calisacak eleman ariyolarmis yeni labaratuar urmuslar onu aktif hale getirmek icin eleman ariyolarmis zaten isvicrede bi elemanimiz var oraya adam yollamiyi dusunmuyoruz filan dmeisler dunyanin en iyi ilk 50 universitesindymis cart curt yani hayallerimizin universitesi ama bizi amerikada calsitiracaklar cenevreye yollamayacaklarmis kocada uyanik hic bisey dememis ben burayi sitemiyorum filan diye sidmi teklifin ayzili eglmesini bekliyoruz maille gelince o maili baska bir yere yollayip diyecekkii bak beni cagiriyolar gidecegim haberin olsun santaj yani :))) ahahah:)) bakalim ohio state universitesi agirdan aliyordu isleri bu tehtid ise yarasa belki orasi alir bizi ve cerne yani isvicreye yollar ayy hadi insallh kizlar sans dileyin bize. aslinda isvicreyi istememizin nedeni benim is durumum ycretsiz iznimi bebekten dolayi uzatacagim ama seneyecalsimak zorundayim ucretsiz izin alamam artik amerikayada olursa git gel yapmam mumkun degil ama isvicre hem yakin hem ucuz yazlari ve attillerde gidip gelecegim ikinci yil sertac gelir gider ayda bir idare ederiz ama amerikada idare edilemezbiletler cok pahali herseyden once ocagimzia inci agaci dikilir(( neyse havadisler boyle mort olduk yani:)) neyse umutlar tukenmedi daha haber bekledigimiz bi kac yer daha var bakalim hakkimizda hayirlisi:))
sağolun kızlar
he kız filiz üstten çıktı.o kadar da dedim d a üstten çoıkcak diye çocuğum 4 aylıktan beri üst damakları şişmişti.dra gösteriyorum üstten çıkcak altta bi bel,rti yok diye.2 dr da yok üstten diş çıkmaz genelde %90 alttan çıkar dediler.yaw ben anayım bilirm oğlumun neresinden ne çıkaracağını......dimi ama püüüüüffffffff yani onların dr lukları çıktı işte üstten ama çok huysuzdu 10 gündr bugünde öyleydi hep kucağmdaydı ve 2. Dişide hemen yanında 1 haftaya kalmaz çıkar
biz bugün tüm gün ev peşinde koştuk.mutfk dolabının ölçüsünü verdk.sonra ankastre yaptırcam yerini değiştrdm tekrar çiz dedk adama bakalm nolcek.inş istediğim gibi olur.sonra 3 yatak odası ve salonda kartonpiyer yoktu onlarn siperişini verdk.mutfak dolabımı eşyalarm venge rengi venge-krem yaptırmaya karar verdm
asıl omba kızlar şu 1 haftada ev stresnden 1 kilo daha vermişim ve şu anda hamile kaldığm kilodaym.eşime diyorumki taşınana kadar 2-3 kilo daha veririm ohhhhh fıstık gibi olur ya
hayırlı pazarlar arkadaşlar hava güzel ben dışarı çıkmak ve oğlumun ilk incisi için ona küçükte olsa bişey almak istiyorum.
sabah ekmak almaya giderken bi elbise gördüm kızlaraklım onda kolay kolay bişey beğenmem ama bu süper ya ama baya tuzlu 80 üstünede hırka alırsam 100 ü geçer ev aldık anam zor ya
hayırlı yolculuklar esracım sağ salim gidin gelinslm kızlar
biz yarın sabah Allah nasip ederse yola çıkıyoruz..eğer giremezsem hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum...hepinizi ve bebişleri öpüyorum kocamaannnn...:79::79::79:
meltemcim sana da kolay gelsin bende yarın yapacağım temizliğimi kimse gelmiyor bende burda kimseye gitmeyeceğim ama yinede tatlı yapayım diyorummasalah kuzeye annesıne 2 kere o yogun tempoya göre
merhaba buyur sende katıl aramıza
fılızcıgım hakkınızda hayırlısı olsun
rabbım saglıkla gerı dönmenızı nasıp etsın
gunaydın kızlarr
nıhayet aksam vıtrınımın yerını degıstırebıldım
makınaya camasır attım bennuda 7 de uyandı sımdı emıyo gerı uyudu
bakalım uyursa bıraz bende vıtrınımı fılan yerlestıreyım
son işlerı yapayım belkı pazartesı sacımı boyatıcam of anemın mısafırı var onla gıtcektık kuaföre
dolma yapacam tatlıda yapmadım daha aslında kolay yaparımda cevız aalmayı unutmusum belkı arıfe aksamıda yapabılırım
yola cıkacaklar gule gule dıkkatlı gıdın
herkese hayırlı bayramlar
kurbanımız yok fazlada bı yere gıtmem sık gırerım ben esımde cuma işe gıtcek
hoscakalın
oyyyy hayırlı olsun paşamın incisigünaydınlar......
canım benimm gizemin daha iyi olmasına çok sevindim sende anneciğindeymişsin ne güzellgünaydın kızlar bugün eşim yine nöbetçi ama bugün ben büyük ihtimal annemlere gideceğim orda kalacğım saçımı boyatamadım zaman bulup bari oraya gideyimde anneme boyatayım ne yapim yaa sağlık olsun çünkü yanlardan baya bir beyazlarım çıktı kötü duruyo hiç sevmiyorum o görünüşünü biz şükürler olsun biraz daha iyiyiz sadece gizoşun arada öksürüğü birde burun akıntısı oluyo am iyiyiz rabbime şükürler olsun dün kızıma köfte yapacaktım sonra vazgeçtim sebzeli kıymalı şehriye çorbası yaptım bayıldı gizoş bugün yapacağım köftesini hayrişimin verdiği tarifle
hayriyeciğim maşallah poyrazıma canım annesi koca adam oldu artık öp benim için gelişiminz gayet güzel bizim doktor zaten 8buçuk kilo bu ayki bebek için en ideal kilo dedi bize canım kiloya ben artık fazla takmıyorum canım en önemlisi sağlıklı olması fazla kilo veya az kilo hiç önemli değil sağlıklısı önemli canım
jaleciğim canım benim o bebek hasreti yaşamamış ondan sanırım rabbimin bir bildiği vardır canım ben su bardağını bile kaldırırken nasıl dikkat ettim gizemde rabbim bilir işte anne var annecik var herkes evlat büyütür ama anne olamaz bence canım
canımcım hayırlı olsun cicilerinizay kızlar bi ara dışarı çıktım amanın ne kalabalık heryer tıklım tılım..adidasa uğradım oğluşuma esofman takımı aldım ölesine bayramlık filan değil yani..bide kocişime polodan kazak aldım.yarında saçlarımı boyatacam ..off bu bayram pek masraflı oldu yaaa..
canımyaa bende önceden bayramları çok severdim ama evlendim evleneli bayram yüzü görmedim malesef öyle üzülüyorum kislm hatunlar nabersiniz.....kimsecikler kalmamış herkes bir yerlere gidiyor bitek ben kladım oğluşumla byramda aman bayram gelmiş neyim benim için farksız ....ben sevemem bayramları ne bilim çocukluktan alma bişi işte hoş anılarım olmaz hiç....
üfffff..............
kuzum ya güzel diyorsunda benim kastım temelli taşınmaktıaynen jale hep bu ek gidadan oldu ne olduysa bizde de bi iyi bi kotu devam ediyor artik ne yiyince bozuluyor ne yiyince duzeliyor bi ccozsseydik:) istanbul surlari orda snei bekliyor jale hemde bir kac saatlik mesafede:)) vize yok pasaport yok neyi bekliyorsun:))
f:))
filizcim hayırlısı olsun hakkınızda tatlım vardır bunda da bir hayırkizlar gunaydin daha dogrusu size iyi aksamlar kocacigim dun aksam geldi 10 da ama 10 kadar beklemek iskence oldu benim icin o ucak ve otoban macerasi beni cok gerdi neyseki sag salim gitti geldi minnosta oglen 1-2 ye kadar cok iyidi sonra azdi kudurdu ama neyseki idare edebildim misafirimde vardi kadin da yordu beni bide yuksek sele bagira cagira konusyyor kulaklarim cinliyor hala kafam kazna oldu merakli melehat bide sertac gelene kadar bekeldi ki havadisleri alsin ta gece yarisi gitti hala sesi kulaklarimda :))
pek iyi haberler yok ama malesef sehir cok guzelmis uni harika diyor yesillikler icinde tam bir universite kenti kampus buyuk muhtesem filan anlatiyorda anlatiyor adamlar cok sicak karsilamis filana ama orda calisacak eleman ariyolarmis yeni labaratuar urmuslar onu aktif hale getirmek icin eleman ariyolarmis zaten isvicrede bi elemanimiz var oraya adam yollamiyi dusunmuyoruz filan dmeisler dunyanin en iyi ilk 50 universitesindymis cart curt yani hayallerimizin universitesi ama bizi amerikada calsitiracaklar cenevreye yollamayacaklarmis kocada uyanik hic bisey dememis ben burayi sitemiyorum filan diye sidmi teklifin ayzili eglmesini bekliyoruz maille gelince o maili baska bir yere yollayip diyecekkii bak beni cagiriyolar gidecegim haberin olsun santaj yani :))) ahahah:)) bakalim ohio state universitesi agirdan aliyordu isleri bu tehtid ise yarasa belki orasi alir bizi ve cerne yani isvicreye yollar ayy hadi insallh kizlar sans dileyin bize. aslinda isvicreyi istememizin nedeni benim is durumum ycretsiz iznimi bebekten dolayi uzatacagim ama seneyecalsimak zorundayim ucretsiz izin alamam artik amerikayada olursa git gel yapmam mumkun degil ama isvicre hem yakin hem ucuz yazlari ve attillerde gidip gelecegim ikinci yil sertac gelir gider ayda bir idare ederiz ama amerikada idare edilemezbiletler cok pahali herseyden once ocagimzia inci agaci dikilir(( neyse havadisler boyle mort olduk yani:)) neyse umutlar tukenmedi daha haber bekledigimiz bi kac yer daha var bakalim hakkimizda hayirlisi:))
canım benimm ne güzel telaşlar bunlar inşallah herşey istediğin gibi olursağolun kızlar
he kız filiz üstten çıktı.o kadar da dedim d a üstten çoıkcak diye çocuğum 4 aylıktan beri üst damakları şişmişti.dra gösteriyorum üstten çıkcak altta bi bel,rti yok diye.2 dr da yok üstten diş çıkmaz genelde %90 alttan çıkar dediler.yaw ben anayım bilirm oğlumun neresinden ne çıkaracağını......dimi ama püüüüüffffffff yani onların dr lukları çıktı işte üstten ama çok huysuzdu 10 gündr bugünde öyleydi hep kucağmdaydı ve 2. dişide hemen yanında 1 haftaya kalmaz çıkar
biz bugün tüm gün ev peşinde koştuk.mutfk dolabının ölçüsünü verdk.sonra ankastre yaptırcam yerini değiştrdm tekrar çiz dedk adama bakalm nolcek.inş istediğim gibi olur.sonra 3 yatak odası ve salonda kartonpiyer yoktu onlarn siperişini verdk.mutfak dolabımı eşyalarm venge rengi venge-krem yaptırmaya karar verdm
asıl omba kızlar şu 1 haftada ev stresnden 1 kilo daha vermişim ve şu anda hamile kaldığm kilodaym.eşime diyorumki taşınana kadar 2-3 kilo daha veririm ohhhhh fıstık gibi olur ya
hımm inşallah beğendiğin elbiseyi alırsın şekerim madem çok beğendinhayırlı pazarlar arkadaşlar hava güzel ben dışarı çıkmak ve oğlumun ilk incisi için ona küçükte olsa bişey almak istiyorum.
sabah ekmak almaya giderken bi elbise gördüm kızlaraklım onda kolay kolay bişey beğenmem ama bu süper ya ama baya tuzlu 80 üstünede hırka alırsam 100 ü geçer ev aldık anam zor ya
iyi bayramlar ve iyi yolculuklar sibelcimarkadaşlar biz yarın sabah yola çıkıyoruz ..Şimdiden HEpinizin bayramını kutluyorum.Sizleri çok seviyorum özlicem 9 gün yokuz öpüldünüz..
kendinize ve bebişlerinize ii bakın
hayırlı olsun elbisen özgecim güle güle eskitsevgii nisan anacıkları....
bugun kendime bişi lmıycam desemde dayanamadım ve elbise aldım cok cici bayada kamufle tti kilolarımı falan....yarın face ekliycem ve fikr lcam szden ayakkabı konusunda.....
hehehh kendime kırmızı ruj aldım bde uzunca bir aradan sonra.....
bu arada elbiselerimiz görümcemle piştı oldu ama olsun aynı modl farklı renk napim ikimide cok beyendik....pffff belediye dağıtmış gibin olcak ama olsun napim:)))
nese yarın görüşürük :)))
kızlar aklıma gelmişken sorayım kan ilacı ferrum u kaç damla kullanıyosunuz
hayırlı pazarlar arkadaşlar hava güzel ben dışarı çıkmak ve oğlumun ilk incisi için ona küçükte olsa bişey almak istiyorum.
filizciğim canım hakkınızda hayırlısı canım rabbim hayırlısı nereyse orada olmanızı nasip eğler inşallah bu arada saçlarımı boyadık ohh misler gibi gitti beyazlar canım ben daha 17 yaşından bu yana yani üniversiteye ayak basar basmaz boyattım deli aklımla saçlarımı ve annemin o kadar itirazı üzerine dinlemedim saçlarım süperdi benim gören hayran kalıyodu hem sıktı hem kendi rengi güzeldi ama bir boyattım saçlarım dökülmeye başladı ve beyazlar portladı birden ve bende ondan sonra boyuyorum ama çok pişmanım sanki yaşlanınca boyatmayacağız erkenden ne varsa boyadık boyumuzun ölçüsünü aldık:)aman canım senin saçlar süper gözüküyo fotolarda sakın boyatma o zamn canım
arkadaşlar biz yarın sabah yola çıkıyoruz ..Şimdiden HEpinizin bayramını kutluyorum.Sizleri çok seviyorum özlicem 9 gün yokuz öpüldünüz..
kendinize ve bebişlerinize ii bakın
sevgii nisan anacıkları....
bugun kendime bişi lmıycam desemde dayanamadım ve elbise aldım cok cici bayada kamufle tti kilolarımı falan....yarın face ekliycem ve fikr lcam szden ayakkabı konusunda.....
hehehh kendime kırmızı ruj aldım bde uzunca bir aradan sonra.....
bu arada elbiselerimiz görümcemle piştı oldu ama olsun aynı modl farklı renk napim ikimide cok beyendik....pffff belediye dağıtmış gibin olcak ama olsun napim:)))
nese yarın görüşürük :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?