2010 Nisan Anneleri

kızlar ben çook heyecanlıyım ya bebek odalarına falan bakıyorum hatta utanmasam şimdiden alcam rüyalarımda bile görüyom bide sizdede iştahsızlık varmı yaa ben hiç bişey yiyemiyorum:bbo:

kızlar yaaa günaydın; bişi sorucam kabızlık için ne yapabilirim şeftali kompostosu içiyorum ama olmuyor korkuyorumda tuvalete gitmeye bişi olcak gibi geliyor siz napıyorsunuz?

canimcim bol su iceceksin kefir icincede ben cok sik tuvalete cikarim ve tabiki kurutulmus meyvalar erik kayisi bagirsaklarini calistirir belki bu bagirsaklari calistiran piyasadaki icecekler iyi gelir activa mi ne bilmiyorum ama en önemli sey su su su catlamaya karsida su am suyu sakin yemeklerle beraber icme bulanti varsa cogaltir yemek aralrinda ic derim canim.
sevgiyle Allah hayirli hamilelik nasip etsin canim

eylül35 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
kızlar beni boş gebelik korkusu sardı ya kese görmeye gittigimizde boş çıkarsa yada kalbi atmazsa çok korkuyorum

Eylülcügüm sakin korkma bende o korku ile yasadim herseyin hayirlisi Allah tan de gerci san söylemek kolay ama inan ben o korkuyu iki gün cok derinden yasadim 3 agustosda hamile oldugumu ögrenince 5 agustosda solugu doktorda almaistim icimde mi yoksa kötü bir seyle mi karsilasirim diye.Ama inan kendini frah tut en güzel haberin keyfini cikar Allah tan hayirlisi insallah cok normal bir hamileleiktir seninkide ama kendini rahatlatmak icin doktora gitmek istiyorsan tabiki de git derim inan ki o bilinmezlik insani cok yipratiyor biliyorum
sevgiyle hayirli haberlerinle insallah

Tüm bilgileri şöyle bi toparlayım :)
Yaş: 28, Kilo: 51,5 kg, SAT:25.06.09, Tahmini D.T. emin deilim ama bi sitede periyoduma göre 08.04.10 diyordu, dr da 1 nisan 15 nisan arası demişti, 8 nisan diyebiliriz heralde zemuszemus

Son düzenleme:
aynen canım hatta beğendiklerimi kaydediyorum pc ye:)

çıldır canım aşık şenlik kasabası

canım bizde susuzluyuz gelin valla beklerim memleketimize çok sevindim valla buarada gittigidiyorda hem çok güzel hem çok ucuza bebek odası takımları var ben orda pembe bi takım var onu beğendim 900 civarı hemde genç odası olabiliyo kullanışlıda yaniii bi bak derimdelikafadulden

susuz u duymuştum tatlım inşallah bende beklerim bir gün
bi 7-8 aylık olsunda bebişimiz o zaman alırız diyorum canım daha erken sanki:)

susuz u duymuştum tatlım inşallah bende beklerim bir gün
bi 7-8 aylık olsunda bebişimiz o zaman alırız diyorum canım daha erken sanki:)
hemde çok erken ama heyecan işte engel olmıyorum bakıyorum araştırıyorum beğendiklerimi kaydediyorum hoşuma giden fikirleri yazıyorum ayyy o günler gelsinde hazırlayıp gösterelim birbirimize:Saruboceq:

[table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|jnaz| 28 | 26 haziran | 2 nisan | 64 | | kese görüldü |
2|zümmin | 24 | 27 Haziran| 3 nisan | 60 | |
3|rabia fatma | 25 | 27 haziran | 3 nisan | 48 | | kese görüldü
4|gündoğduş | 32 | 29 haziran | 5 nisan | 74 | |
5|acer 28 | 29 | 3 temmuz| 9 nisan | 53 | | |
6|naz1982 | | | | | |
7|nuru_huda | | | | | |
8|birperi | | 15 temmuz |20 nisan | | |
9|ebram 24| 26 | 9temmuz | 15nisan | 57 | | kese görüldü|

10|kayserilim | 33 | 26 haziran | 2nisan | 52 | |
11|yazgülüm | |9 temmuz| 15 nisan | | 62 | | kese görüldü|

12|dtbernat | | | | | | |
13 |elifelif |35 |1 temmuz |8 nisan | 72| | kese görüldü|
14 |buket_asude | |1temmuz| 7nisan | 66 || kese görüldü|
15 | umudumsumbebeğim | 21 |28haziran| 4nisan ||| kese görüldü|

16| angelsky |25| 16temmuz | |62| |
17 | eylül35 | 35 |12temmuz| | 75 |
18| esila@mısra | | | |
19 | nesli |31 | || 56||| kese görüldü|
20 | tatu | 26 | 5temmuz |11nisan || 68|| kese görüldü|

21 | sena | 29 |6temmuz| 12nisan|54| |kese görüldü|
22 | buneya | 21 | 17temmuz|10nisan|71| | kese görüldü|

23 | viena |33 | 5temmuz |11nisan | 52|
24 | kokoşçum | | ||
25 | allegra |28 |25haziran| 8nisan|51,5|

[/table]

Son düzenleme:
hemde çok erken ama heyecan işte engel olmıyorum bakıyorum araştırıyorum beğendiklerimi kaydediyorum hoşuma giden fikirleri yazıyorum ayyy o günler gelsinde hazırlayıp gösterelim birbirimize:Saruboceq:

canım benimya aynen öyle
şu bir kaç ayı atlatalımda gerisi kolay Allahın izniyle

inşallah canım yaa ne gibi değişiklikler var sende

felaket şişkinliğim var canım bir görsen 4 aylık gibi göbeğim doktora sordum normal dedi
göğüslerim çok büyüdü ve hassaslaştı
belimde ve ara ara da kasıklarımda ağrılar oluyor özelliklede yatakta dönerken
halsizlik var ve gece uykularımda çok düzensiz

herkese merhaba,çalıştığım için pek giremiyorum ama bi bakıyorum bir sürü sayfa olmuş.herkesin iyi olduğuna sevindim,
jnazcım nasıl kapsamlı tahlil 30 oluyo anlamadım?bağkur daha mı iyi ssk dan acaba.bu arada listenin ilk hamilesi bendim ama benim bilgilerim yok hala çok kırıldım((ebram:sat 9 temmuz,yaş 26,kilo 57,kese görüldü,t.doğum 15 nisan.

şişkinliği sorma bende de var ama çok hoşuma gidiyo karnımı öyle büyük görmek(tabi içinde gaz değilde bebişim büyüyünce daha güzel olur)allah çok güzel bir hamilelik yaşatır inşallah hepimize

jnaz'cım tabloda yaşıma 33 kiloma 52 demişsin ama yaşım 26 kilom 68.
düzelt istersen.
şimdiden eline sağlık..ayrıca kese görüldü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…