• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Nisan Anneleri

GÜNAYDIN KIZLARRR
kaan çok huysuz bu diş çıksın artık yaaa off offf. ne kucak ne yer ne yürüteç teselli etmiyor. ne istediğini kaan da bilmiyo ağlıyo kucağa alıyoz orda da ağlıyo:(

jalecim
çokkk teşekkür ederim. evine hoş gelmişsin:)
meltem aldık valla çok şükür çamaşırlarım kokmuyo artık:) maşallah bennuya iyileşiyo hızla:)
erkflz canım geçmiş olsun.
fundacımmm ben yardıma geleyim cicim çok zor valla taşınmak bu sıpalarla allah kolaylık versin. yardıma gelse birileri. tatlı telaş ama ağız tadıyla güle güle oturun evinizde tatlımm.

çok sağol tuğbacığm taşınma telaşını hep unuttm dünden beri dün bankadan kredi onayı için haber bekliyordk.banka önce araba kredisini kapatn dedi.bizde şimdi onun için uğraşıyoruz biraz sıkıntılıyz yani inşallah yarın biraz babam yardım edecek biraz da görümcem verecek Allah razı olsun.bu süreçrte şunu o kadar iyi gördümki eşimin ailesi annesi babası kızkardeşi ve halası canla başla bizim için uğraştılar Allah razı osun tamam önceden sıkıntı çok yaşandı ama şu süreçte yaptıklarını görünce inan o kadar çok sevindmki....altınlarımı bozdurmştm ev için sadece geriye göktuğn küçük altınlarıyla benim hasırımın kolluğu kalmıştı.onu satmamam için kayınvalidem çok uğraştı haklarını yiyemem.bendeki tüm kötü yaşananlar hemen silindi gitti.daha ne yapsınlarki bana elim bollayınca inşallah bende yaparım onlara boynumun borcu oldu......

filizcm geçmiş olsun kuzuna tatlım.öçok sağol canım iyi dileklern için

selam hatunlar nabersiniz.naporsunu.ben bu kknın halini sevmedim.valla facedki grupta daa cok paylaşı yapıyorum kolaymı geliyo ne....bu arada kafam cok karışık,bahsetmiştım i eltımı diş bbuğdağı için davet etsem mi etmesem mi diye..
düşün düşün dur....valla migren krızine girdim ha

yaw bacım orda da gördüm yazamadm direk sen çağırma eşin çağırsın veya kayınvaliden sen yüz göz olma derm ben.kuzey için sana göz aydınlığı etmediyse zaten çok değerli bi insan değildr sen aracı ile çağır üsteleme gitsin be yauwwwwwwwww

ayrıcana bende beğenmedm:47:

özge çağırma kız ne çağırıon sana bi gözaydınlığı bile vermemişti yanlış hatırlamadıysam

çok sağol tuğbacığm taşınma telaşını hep unuttm dünden beri dün bankadan kredi onayı için haber bekliyordk.banka önce araba kredisini kapatn dedi.bizde şimdi onun için uğraşıyoruz biraz sıkıntılıyz yani inşallah yarın biraz babam yardım edecek biraz da görümcem verecek allah razı olsun.bu süreçrte şunu o kadar iyi gördümki eşimin ailesi annesi babası kızkardeşi ve halası canla başla bizim için uğraştılar allah razı osun tamam önceden sıkıntı çok yaşandı ama şu süreçte yaptıklarını görünce inan o kadar çok sevindmki....altınlarımı bozdurmştm ev için sadece geriye göktuğn küçük altınlarıyla benim hasırımın kolluğu kalmıştı.onu satmamam için kayınvalidem çok uğraştı haklarını yiyemem.bendeki tüm kötü yaşananlar hemen silindi gitti.daha ne yapsınlarki bana elim bollayınca inşallah bende yaparım onlara boynumun borcu oldu......

Filizcm geçmiş olsun kuzuna tatlım.öçok sağol canım iyi dileklern için
ya işte böyle öyle ıyı yureklısınkı 2 dakkada unutu verdın eskıyı ne var sankı hep böle olsalar artık böyle devam etsın ınsallah
özge çağırma kız ne çağırıon sana bi gözaydınlığı bile vermemişti yanlış hatırlamadıysam

hayrıs kı özledım senı

mrb hanımlar 1 ay oldu heralde memleketteydim özledim sizleri umarım bebişler ve sizler iyisinizdir ben kalabalıktan gelince kendimi boşlukta gibi hissediyorum kızımda girip oldu acayip hapşuruyor burnu akıyor habire ağlama halinde birşeyde yediremiyorum uğraşıyorum anlayacağınız
hasta olan bebişler varsa geçmiş olsun diyorum geçmişi okumam imkansız ama bennu ya ne oldu meltemcim 1 -2 sayfa geriye baktım yok çok geçmiş olsun

mrb hanımlar 1 ay oldu heralde memleketteydim özledim sizleri umarım bebişler ve sizler iyisinizdir ben kalabalıktan gelince kendimi boşlukta gibi hissediyorum kızımda girip oldu acayip hapşuruyor burnu akıyor habire ağlama halinde birşeyde yediremiyorum uğraşıyorum anlayacağınız
hasta olan bebişler varsa geçmiş olsun diyorum geçmişi okumam imkansız ama bennu ya ne oldu meltemcim 1 -2 sayfa geriye baktım yok çok geçmiş olsun

bennus bayramın 3 gunu 1 bardak cayla yandı yenı doldurmustum kaynardı
sımdı daha ıyı

hey kızlarrrr.
çok oldu buraya girmeyeli.aylar oldu heralde.özlemişim ya.
bu arada kk ya nolmuş ya...değişmiş.
ihmal ettim burayı .inşallah daha sık girmeye çalışacağım.
herkes ve bebişler iyidir inşallah...

merhaba kızlarr
oğlum uyudu da bende neti açtım gündüz bir ara açtım o kadar alıntı yaptım ama huysuz oğlum sayesinde kapatmak zorunda kaldım
bu aralar ne oldu bu çocuğa bilmiyorum kızlarya bir dk yanımdan ayrılma diyor odada bile yer değiştiremiyorum sürekli ağlıyor
dün gece saat başı uyandı ağlayarak serseme döndüm resmen
bakalım bu gecemiz nasıl geçecek

jale hosgeldın gule gule ye mantını
tugba ne zaman makına almıs kacırdım galıba
gule guşle kullansın
bennu daha ıyıce
hoşbuldum meltemcimm
bana yasak mantı biliyorsun :)
çok sevindim bennunun iyi olmasına da
Sağolun kızlar şimdi ayva yaprağı için aktar bulmam lazım. Kızlar eşim yok ev okul arası yaşıyorum. Şehride öğrenemedim zaten. Ay kendime öyle kızıyorumki araba kullanmayıda bir geliştiremedim. Ama ne yapıp edip ayva yaprağı bulmam gerekiyor.

Canım kolay gelsin bende oğlum üç aylık değildi henüz taşınma telaşı yaşadım. Gerçekten çok zor canım, Allah kolaylık versin. Keşke yakında olsak yardım etsek öyle zorki gerçekten. Bizimde o zaman gaz sancımız vardı gece geç uyuyor ve gece 4'e kadar evi topluyordum of of çok zordu.

Canım çok sağol, hiç hasta olmasalar keşke ama olmuyor. Biz sakındıkça hastalanıyorlar.
Canım, ağlamaları çok zor gerçekten. Bebişin sıkıntısı bir önce geçer inşallah.
Canım ben diş buydağı yaptım henüz dişimiz yok ama. Babaannemiz çok hevesliydi tatilde dişi çıkınça ne zaman görecek ne yapsın şimdiden yapalım mı dedi. İyide oldu ama kayınvalidem herşeyi hazırladı. Oğlum hem kalemi hemde altını iki eliyle çekiverdi. kalemiyle çok para kazanacak diye sevindik bizde.
filizcim inşallah bri an önce iyileşir bebeğin
ne güzel diş buğdayıda yapmışsınız ama benim gözüm yemiyor açıkçası tek başıma
inşallah hayırlı bir evlat olur yavrun
GÜNAYDIN KIZLARRR
kaan çok huysuz bu diş çıksın artık yaaa off offf. ne kucak ne yer ne yürüteç teselli etmiyor. ne istediğini kaan da bilmiyo ağlıyo kucağa alıyoz orda da ağlıyo:(

jalecim
çokkk teşekkür ederim. evine hoş gelmişsin:)
meltem aldık valla çok şükür çamaşırlarım kokmuyo artık:) maşallah bennuya iyileşiyo hızla:)
erkflz canım geçmiş olsun.
fundacımmm ben yardıma geleyim cicim çok zor valla taşınmak bu sıpalarla allah kolaylık versin. yardıma gelse birileri. tatlı telaş ama ağız tadıyla güle güle oturun evinizde tatlımm.
sağol tuğbacım kolay gelsin sana da
çok sağol tuğbacığm taşınma telaşını hep unuttm dünden beri dün bankadan kredi onayı için haber bekliyordk.banka önce araba kredisini kapatn dedi.bizde şimdi onun için uğraşıyoruz biraz sıkıntılıyz yani inşallah yarın biraz babam yardım edecek biraz da görümcem verecek Allah razı olsun.bu süreçrte şunu o kadar iyi gördümki eşimin ailesi annesi babası kızkardeşi ve halası canla başla bizim için uğraştılar Allah razı osun tamam önceden sıkıntı çok yaşandı ama şu süreçte yaptıklarını görünce inan o kadar çok sevindmki....altınlarımı bozdurmştm ev için sadece geriye göktuğn küçük altınlarıyla benim hasırımın kolluğu kalmıştı.onu satmamam için kayınvalidem çok uğraştı haklarını yiyemem.bendeki tüm kötü yaşananlar hemen silindi gitti.daha ne yapsınlarki bana elim bollayınca inşallah bende yaparım onlara boynumun borcu oldu......

filizcm geçmiş olsun kuzuna tatlım.öçok sağol canım iyi dileklern için
güzel kalpli arkadaşım benimm
inşallah sıkıntılarınız bir an önce geçer . bugünlerinizde yanınızda olmaları cidden çok güzel . inşallah herşey geçmişte kalır
senin adına çok sevindim tatlımyaa herşeyin en güzelini hakediyorsun çünkü

selam hatunlar nabersiniz.naporsunu.ben bu kknın halini sevmedim.valla facedki grupta daa cok paylaşı yapıyorum kolaymı geliyo ne....bu arada kafam cok karışık,bahsetmiştım i eltımı diş bbuğdağı için davet etsem mi etmesem mi diye..
düşün düşün dur....valla migren krızine girdim ha
valla tatlım bence hiç düşünme
kızların dediği gibi ya kayınvalden söylesin yada eşin sen muhatap olma bence
merhaba canım çok geçmiş olsun meleğine
hey kızlarrrr.

fundacım bende hiç sevmedim bu yeni hali

yaaa kızlar.....
aslında eşim konumuyor bana neler yaptı hele konuşsun gözünü oyarım ama benden habersiz iletişim içindeyse bilemem...
abisiylede konuşuyorum.
kaynanam sölerse beni baya küçültür ve bayacada abartır.
kafayı yedim yıycem valla....
hastaneye gelmişti ve içeri girmeden kapıdan yarım ağızla hayırlı olsun demiştı.
abisinide sevmem ama kuzeye ok düşkün kendi evladından fazla seviyo görüyrum ...
eltımde bazen kucağına alıyo ama benden cekiniyo...
birde ben eltımı çağırısam hersey farklı olurmu ilmiyrum.....
allahım ne yapsm.....

offff çoklu alıntı beceremedim sinir oldumm KK nın yeni halini bende sevmedimm:27:
fundacım eşinin ailesinin tavrının değişmesine çok sevindim. sen yine iyi niyetlisin tatlım ben olsaydım iyiliğe karşılık buzları eritirdim, iyi davranırdım ama geçmişi asla unutmazdım. yoksa yeni kazıklar tekrar hüsran yaratır.

jalecim kaan da farklı diil üstelik yanındayken bile memnun olmuyo çok huzursuz çıkmak bilmeyen dişe bağlıyom ben.
bu arada gözlerim yanılmadıysa kaanın alt damağında iki diş ucu belirmek üzere sanırım. daha damağı yaramadılar ama baktığımda 2 diş izi bariz belli oluyo sanki offf nolur gelsin dişler bitsin uykusuz geceler:84:
özgeeeee kızz online sın gördüm amma özlettin kendini dün gecede selamsız kaçtın zaten cezan büyüyor:52:

özgecim bence kendin çağır en azından ses tonuna sözlerinle hislerini ortaya koyabilirsin. sonuçta eşin ya da kaynanan gelmek istemezse ısrar ederler. kendi işini kendin hallet ama tavrını zaten hissettirirsin davet ederken:):66:

meltemcim,jaleciğim,tuğbacığm sağolun kızlar.meltem bugün temizlik yaparken aklıma geldn özgeye ettiğin o duadan banada ettin sanrım ki bak herşey iyi oldu.tabi tuğbanında dediği gibi yeni azıklar olmaz umarım.

tuğbacığm bana kazık atsalar dahi eskisi kadar çok üstelemem sanırım çünkü inan dün akşam bankadan kredi onayı eskisini kapatmak şartıyla geldiğinde kayınvalidemin sesini telefonda duydum ağlamış mı dedim eşime yok dedi ama ağlamıştı biliyorum çünkü biliyor benim hasırımı satmak istemediği.çünkü onu oğlumun eşine inşallah kısmet olursa takacağm.

jaleciğim inşallah güzellikleri hakediyorumdr canım.Allah katına hata yapmaktan çok korkan biri olarak şu aralar o kadar çok bunaldmki.....inşallah ben yanılıyorumdr ama abimlere çok bozuldm.baba malı insanları çok değiştiriyor sanırım.babamın bana yardımını istemiyolar sanırım.bana hayırlı olsun dediler ama onun dışında hiç bişey yok ne yaptınız ne zaman taşınıyosunuz falan.bense onlar için neler neler.............:14:bu aralar kalbm baya kırık...inşallah ben yanılıyorumdr ama....eşimde çok bozuldu.işleri olsa 40 defa ararlar bizi ev aldk bişeye ihtiyacınız varmı ev toplamaya yardım edelim falan hiiiiiiiiç ramadılar.neden dünya malı insanı bu kadar yozlaştırır.oğlum için erken yaşta 120 milyar borcun altına imza atıcam bu çok kolay bişey olmasa gerek.tabi insanların birbirini anlaması için aynı seviyede olması gerek.ben babadan ev ve altıma çekilmiş bi araba görmedm.çocukları hasta olduğunda babam götürür getirir eşleri hamile kaldığnda muayene ücretlerni babam karşılar.evlerine pimapen mi yapılacak babam yaptırır.babamın bana verdiği 5000tl mi insanların gözüne batıyo.ya biz aynı karında yatmadık mı ne oluyo bu insanlara böyle bu muyuz bi:50:çok yazık halimize

Meltem: bennunun iglesmesine sevindim ohh ya bana dert olmustu burda..

Tuba: makinen hayirli olsun iyi gunlerde kullan..

Jale : hosgeldin gotur mantilari ohh cok yeme kiiiiizz :)

Esra : sende hosgeldin oh gezdin tozdun izmirin tozunu attirip geldin yine:)

Ozgecan: canim simdi sana hangi fikir daha yakin geliyor kendin cagirmakmi araci koymakmi yoksa hic cagirmamakmi?? once sen onu deyiver bakem sonra biz sana bu konuda yeni taktikler veririz...ama bence hic cagirma gitsin lanet gelsin hepsine:))

Funda: tasinama telasi off cok zordur bilirm bizde bir kac kez ev tasidik ogrenci eviydi ustelik hicir esyasi olmayan dandik bir ev onda bile ne cok si guc cikiyor Allah kolaylik versin valla, kaynanda gozume girdi eferim bundan sonra boyle ol akilli ol deseydin:)) abin konusna gelince bazen kardesler arasinda oluyor sorunlar biz hic yasamdik gerci bilemiyorum ama ? bizimkiler cok farklidir o konuda cok sansliyim o yuzden ogrenciyken beni abim ve ablam okuttu onlarin yolladiklari parayla okudum ben sonra abimin kiracisi kirasini odemedi mahkemelik oldular baya zor duruma dusmustu cunku kendisine ordan aldigi parayi baska bir yere yatiriyodu kiti kitina yetistiriyodu oyle olunca dara dustu ablamla ben 1000 er tl yolladik ozaman ben ise girmistim paramda vardi ve geride almadik hatta 1000 de babam 3000 lira yollamistik . helali hos olsun dara dussek oda bize yollar .ablamda keza ayni..enistem ve yengem hic laf etmezler cok super insanlardir yengemi hatta abimden cok severim enistemide abim gibi gorurum..umarim sizin iliskinizde duzelir biran once canim..

selam millet

eger benden bi kac gun haber alamazsaniz faceye kkya girmiyorum baktiniz ses seda yok bilinki ben kendimi biryerlerde unuttum:))) bugun disari ciktik alisveris yapariz yemegide disrada yeriz dedik trafige girdik bayada ilerlemisiz mavis kudurmaya basladi ve o an anladim ki emzigi unutmusum yuhh be emzik unutulurmu ya cocuk emzik delsii o olmadan durmuyor uyumuyor surekli eli azginda off anamzidan emdigimiz sut burnumuzdan geldi artik yalanci emme niyetine gidip gelene kadar memeye attim uyudu uyandi memede filan sonra deidmki bu ne ya memeler lacka oldu bide ben 2 sene emzirsem nolcak acaba neyse iki senenin sonuda artik protez meme taktircam:))

bizde bugun maasi aldik cok sukur 10 gunluk sefalet sona erdi ahahah:)) akilli kocam gece hafta is gorusmesi icin sehir disina cikti ya akilli bidik ucak parasi taksi parasi yemek parasi hepsini epten odamis ansilsa adamlarda demesinmi 2 hafta icinde cekle yollayacgiz diye dimdizlak donmus geri 500 dolari halletmis yani :) oyle oluca ay sonu gelmedi artik turkiyedeki kredi kartindan yemeye baslamistik neyseki bugun para yattida kendimzii sokaga atbildik:))

kocaya bir is teklifi daha geldi almanya hamburg universitesinden ama gorusme icin hamburga yada cenevreye cagiriyorlar bakalim bide basimiza almanya cikti ucak biletini karsilayacagiz dmeisler e be gulum ucak biletini kasilayacanda cocugada bakacakmisin ben ne yapacagim 1 hafta tek basima hadi gunu birlik gitti geldi iyi hos onda bile pestilim ciktiydi ay bilmiyorum ben ne yapcam kendiside gitmek sitemiyor bzii yalnzi birakmaktan korkuyor benim gozumun icine bakiyor yani ben gazlasam gidecek ama desemki biz yapamyiz yalniz ne yapcaz gitmez ozaman bende simdi ne diyeyim bilemedim ki off bide vizeye basvuracak almanya yada isvicre vizesine bi ton parada oraya biz resmen battik battik :((( ya ben bakabilrimiyim dersiniz 1 hafta kadar bebege 2-3 gun yol ee 2 gunde kalsa orda en iyi ihtimal 1 hafta surer:((( akil alayim plissssss:((

filizcim bakarsın tabi nolcek canım.sen annesin onun halinden en ii sen anlarsın gülüm..şimdi sana eşin destek die zor gelio ama alışırsın cano...kendini kasma yeter çünkü ne kadar kötüyü düşünürsen hep kötü şeyler gelio başa...denemiştir yani tarafımdan..:))):31:

hey kızlarrrr.

hoşgeldin cnm özletme kendini...

canım geçmiş olsun huysuz zaten hep bebekler bide hastalık eklenince gerçekten dahada zor oluyo allah şifa versin canım

meltemcim,jaleciğim,tuğbacığm sağolun kızlar.meltem bugün temizlik yaparken aklıma geldn özgeye ettiğin o duadan banada ettin sanrım ki bak herşey iyi oldu.tabi tuğbanında dediği gibi yeni azıklar olmaz umarım.

tuğbacığm bana kazık atsalar dahi eskisi kadar çok üstelemem sanırım çünkü inan dün akşam bankadan kredi onayı eskisini kapatmak şartıyla geldiğinde kayınvalidemin sesini telefonda duydum ağlamış mı dedim eşime yok dedi ama ağlamıştı biliyorum çünkü biliyor benim hasırımı satmak istemediği.çünkü onu oğlumun eşine inşallah kısmet olursa takacağm.

jaleciğim inşallah güzellikleri hakediyorumdr canım.Allah katına hata yapmaktan çok korkan biri olarak şu aralar o kadar çok bunaldmki.....inşallah ben yanılıyorumdr ama abimlere çok bozuldm.baba malı insanları çok değiştiriyor sanırım.babamın bana yardımını istemiyolar sanırım.bana hayırlı olsun dediler ama onun dışında hiç bişey yok ne yaptınız ne zaman taşınıyosunuz falan.bense onlar için neler neler.............:14:bu aralar kalbm baya kırık...inşallah ben yanılıyorumdr ama....eşimde çok bozuldu.işleri olsa 40 defa ararlar bizi ev aldk bişeye ihtiyacınız varmı ev toplamaya yardım edelim falan hiiiiiiiiç ramadılar.neden dünya malı insanı bu kadar yozlaştırır.oğlum için erken yaşta 120 milyar borcun altına imza atıcam bu çok kolay bişey olmasa gerek.tabi insanların birbirini anlaması için aynı seviyede olması gerek.ben babadan ev ve altıma çekilmiş bi araba görmedm.çocukları hasta olduğunda babam götürür getirir eşleri hamile kaldığnda muayene ücretlerni babam karşılar.evlerine pimapen mi yapılacak babam yaptırır.babamın bana verdiği 5000tl mi insanların gözüne batıyo.ya biz aynı karında yatmadık mı ne oluyo bu insanlara böyle bu muyuz bi:50:çok yazık halimize

fundacım hakketten ne doğru söledin dünya malı insanları yozlaştırıyo die..bunu bende yaşadım .yeni evliydim hamileydim üstelik hepiniz bilionuz ev almaya kalktık ii bi borcun altına girdik kimse bişeye ihtiyacınız varmı nasıl ödeyeceksiniz ne yapacaksınız demedi babam annem destek oldular maddi manevi kaynanam ucundan azcık maddi destek verdi ama onu bile hala söyler durur.eltim bi hayırlı olsun demedi hala daha hiçbiri ne yaptınız borcunuz harcınız ne oldu demiolar..ve o bi yana kayınvalidem epeyi oluyo herkezin içinde tutup demezmi bukadar parayı napıonuz die şok oldum ne yapcaz çatır catır yiyoz dedim sanki bilmio kadın ben eşime destek olup borcumuzu erkenden bitimek için oğlumu beşiğinde bırakıp çalışmaya başladım ..aman aklıma geldikçe sinir oluyorum insnalar böle tatlımçsen kulak asma can sıkmaktan başka bişi deil yani yuvana eşine sana destek olanlara sarıl gerisi boş...

herkeze slm ne zamandır yazamadım şööle geniş geniş..okuyorum ama gerçi sayfada hiç ilerlemio herkez face de maşallah..işler yoğun ben yoğunum.bayramda gelen misafirlerimden dolayı ertelelediğim işlerimi yapıorum akşamları.tüllerimi yıkadım halılarımı yıkattırdım ama sermedim daha kadın da almadım kendi kendime bişiler yapıom işte..özlemişim valla kendimi yırtmayı :))))poyrazda pek bi değişik buaralar ..uyku saatleri düzensizleşti.bi 8 de uyuyo kalkmıo hiç bi 11 de uyuyo derken ona göre program yapıoz artık..deli gibi emeklio.hala 2 dişi var ama bu kez üst dişetleri beyazladı sanırım ordanda fırlayacak bitane..gündüz aradığımda annem tlf nu ona verio resmen konuşuyo benle.aloo oğlum diorum guu huu dede filan dio anne henüz diyemioruz da:))) baba dede gel gaga dan öte geçemedik..buarada almayacam dediğim yürüteçi sonunda bende aldım kucakta memnun deil yerde deil slaıncakta hoppaladfa hiç deil ayaklta durmayı öğrendi günden beri hep ayakta istio bizde allaım dedik bi yürüteç.bayılıo onda olmaya ..çok uzun zaman bırakmıorum onda akşamları yarım saat kullanıoz ama deli gibi gezio oynuyo örtüleri çekio ünitedeki çerceveleri indirio ama o bile çok mutlu edio beni :))) işte böle kızlar ...ek gıda topiğide hiç ilerlememiş bi benmiyim ayol sizi çoşturan bu zaman zarfında kuzulara neler yaptınız azcık bende örnek alam sizden.bizde cevherler tükendi gibi rutin şelere geçtik değişik şeler de ürettim yazarım bi ara ...herkezi öpüorum bye :54:

Back
X