Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne yapacaksın ıdare etcen ya bu deveyı gutcen ya bu dıyardan gıtcen demıslerben ayse guzelım bayramımız guzel gectı sayılır harala gürele.kayınvalıde yanında artık nekadar guzel gecerse.evıme kavustum rahat ettım ohhhh
o özge hanım sana kolay gelsınselam hatunlar...
bayram da bttı işte...
aman ne koşturmacaydı ya...üstune üstluk kuzinin dişi de tam oldu bayram zamanı....
bu pazar oğluma diş buğdayı yapcaz mevlüt okutcaz....
ona minik sekerler hazırlıycam bakalım...ben gne koşturma içine gircem
bayramda bitti benim koşturmaca başladı evi toparlıyorum kızlar baya toplandım mutfağmla göktuğun ve benim kıyafetlerm kaldı.onlarıda zaten taşınmaya bikaç gün kala yapıcam.son 1 gün kayınvalidemlerde kalcam sanırım.mutfağmz yapılıyo şimdi bu hafta sonu takmaya çalışacak usta.ayın 5 i gibide evi taşıyacağz inş
göktuğda acayp mızmız alt damakları şişiyo şimdi ayyyyyyy hiç susmuyo oğlan ya sürekli şarkı söyler gibi uykusu yok denecek kadar az.Allahım sağlık versinde varsn mızmızlk ypsn
İyi Akşamlar anneler, bütün bebişler iyidir ins. Benim oğlum yine hafif soğuk algınlığına yakalandı.
Güzel bir tatil geçirdik kayınvalidemlerde sanırım dedemiz hastaydı oğluşada oradan geçti.
Kızlar, doktor şurup verdi ama oğlum almayı red ediyor hatta yediklerini herşeyi çıkarıveriyor. Of of demirde sürekli öğürür zaten. Şuruplardada çıkarma huyu var.
Kızlar ne yapmalıyım ilerlemeden iyileşsin bebişim?
Benmeltemcim geçmiş olsun canım ins hemen düzelecektir. Bebeklerin yanıkları daha hızlı iyileşiyor çok şükür.
canım çok geçmiş olsun eğer su içiyosa onla içir canım öksürüğü varsa ayva canım kaynatıp içir biz çok faydasını gördük zaten grip ve nezlede en son öksürük atılıyomuş geçmiş olsun canım
ınsallah zeynepcıgım
efıkz
ayva yapragı en yı ılac
hasta olmadan ver oluncada ver
merhabalar sessiz topik.....
huuuuuuuu kızlar bayram dnüşü fullk işlerden buraya kimse takılmıyo facede herkes ben evi toparlıyorum çok zor taşınmak ya bebekle nasıl yerleşcm ben oğlan durmuyo napcam yardıma gelin huuuu hemen biter işler walla.oğlum çok mızmız sürekli kucak istiyo.ben desen yorgun.eve taşınınca herşey silincek yıkancak yerleşecek inşallah yardıma gelen olur ya yoksa mokoko
merhaba kızlarrr
en sonunda nete girebildim pazar akşamı döndük istanbuldan . sağolsun babamla annem getirdiler torunlarını otobüsle mi yollayacaklar mış mahvalormuş yavrum yollarda topu topu 2 saat sürüyor:) Allah razı olsun valla bizim içinde iyi oldu bir gece kaldılar dün döndüler . annem mantı yaptı dolabıma koydu acill durumlarda pişireyim diye o olmazsa ne yaparım bilmem
oğlumda çok huysuz teyzeleri resmen bir hafta burnumdan geldi 8 ayda ağlamadığı kadar ağladı yavrumderdini de anlatamıyor ki dişe ve kabızlığa yorduk bizde
uyku desen kalmadı 8 ay boyunca kendi kendine uyuyan çocuk ayakta sallayınca anca uyur oldu . ağlamasın sallamaya da razıyım tabii
meltemcim az önce okudum canım çok geçmiş olsun bennu ya çok üzüldüm yavrum benim nasılda acıyordur şimdi rabbim acil şifalar versin
fundamm Allah kolaylık versin sana da tatlımyaa keşke yakın olsak hiç yalnız bırakmazdım seni
zeynepçimm senide arayamadım canımyaa kusura bakma lütfen
tuğbacım Allah kolaylık versin canım makinende hayırlı olsun
hayriye sana da kolay gelsin güzelim
filizzz sen takma onları tatlım hiçte öyle görünmüyorsun harikasın valla ama daha fazla verme bencede bu halin gayet güzel
erkflz senin bebişinede çok geçmiş olsun canım inşallah iyileşir bir an önce
özgecim bende çok istedim diş buğdayı yapmayı ama burda yapamam sanırım annemler olsa hiç düşünmezdim![]()