• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Nisan Anneleri

yok fılızcıgım yuzunde zayıflamıstır ondandır yakında alısırlar bende hamıleyken öyleydım

tatılde bıttı bana göre degıl yanı calısanlara
bennuda mız mız

ben ayse guzelım bayramımız guzel gectı sayılır harala gürele.kayınvalıde yanında artık nekadar guzel gecerse.evıme kavustum rahat ettım ohhhh

selam hatunlar...
bayram da bttı işte...
aman ne koşturmacaydı ya...üstune üstluk kuzinin dişi de tam oldu bayram zamanı....
bu pazar oğluma diş buğdayı yapcaz mevlüt okutcaz....
ona minik sekerler hazırlıycam bakalım...ben gne koşturma içine gircem

bayramda bitti benim koşturmaca başladı evi toparlıyorum kızlar baya toplandım mutfağmla göktuğun ve benim kıyafetlerm kaldı.onlarıda zaten taşınmaya bikaç gün kala yapıcam.son 1 gün kayınvalidemlerde kalcam sanırım.mutfağmz yapılıyo şimdi bu hafta sonu takmaya çalışacak usta.ayın 5 i gibide evi taşıyacağz inş

göktuğda acayp mızmız alt damakları şişiyo şimdi ayyyyyyy hiç susmuyo oğlan ya sürekli şarkı söyler gibi uykusu yok denecek kadar az.Allahım sağlık versinde varsn mızmızlk ypsn

ben ayse guzelım bayramımız guzel gectı sayılır harala gürele.kayınvalıde yanında artık nekadar guzel gecerse.evıme kavustum rahat ettım ohhhh
ne yapacaksın ıdare etcen ya bu deveyı gutcen ya bu dıyardan gıtcen demısler
allah yardımcısı olsun tum kaynanalıların
selam hatunlar...
bayram da bttı işte...
aman ne koşturmacaydı ya...üstune üstluk kuzinin dişi de tam oldu bayram zamanı....
bu pazar oğluma diş buğdayı yapcaz mevlüt okutcaz....
ona minik sekerler hazırlıycam bakalım...ben gne koşturma içine gircem
o özge hanım sana kolay gelsın
bayramda bitti benim koşturmaca başladı evi toparlıyorum kızlar baya toplandım mutfağmla göktuğun ve benim kıyafetlerm kaldı.onlarıda zaten taşınmaya bikaç gün kala yapıcam.son 1 gün kayınvalidemlerde kalcam sanırım.mutfağmz yapılıyo şimdi bu hafta sonu takmaya çalışacak usta.ayın 5 i gibide evi taşıyacağz inş

göktuğda acayp mızmız alt damakları şişiyo şimdi ayyyyyyy hiç susmuyo oğlan ya sürekli şarkı söyler gibi uykusu yok denecek kadar az.Allahım sağlık versinde varsn mızmızlk ypsn

tamam funda sen bayagı halletmıssın işi
allah yardımcın olsun hersey gönlume göre olsun

kızlarbugun 2010 ankara annelerı bana geleceklerdı öyle planlamıstık ama bennunun ayagı yuzunden ben ıptal ettım
duzelsın hemen alacagım ınsallah
bugun tataıl bıttı işe baslayanlara kolay gelsın
ev hanımlarıda buyuk ıhtımal temızlık yapacaklar
bakalım temızlık yapmayanlar yada yapamayanlar bebek bakacaklar
esas onlara kolay gelsın
bennuyla hıc bı iş yapamıyorum camı kapıyı acamıyorum cıplak gezıyo usutecek bu seferde
saglık ocagına götureyım dıyorum aleyna yada ılac yazılacak bennunun kremı azaldı bıde dr görsun ayyyyyyyyy napacam bılmıyorum

günaydın kızlar biz artık sabahları erken kalkmaya başladık yine akşam misafirlerim vardı ev baya bir kalabalıktı mangal falan yaptık balkonda ohh çok iyi geldi kayınvalidemler eşimin amcası yengesi falan hep beraberdik:))

meltemciğim canım en iyisini yapmışsın bende gizoş hastayken bir yere gidesim hiç gelmiyo elim kolum kalkmıyo sanki en iyisini yapmışsın bacım

özgeciğim canım diş buğdayı bende yapmayı düşünüyorum inşallah bir çıksın müsait olursam yapacağım rabbim kısme ederse mevlüt tarzında

fifocuğum maşallah gitmiş kilolar bende 59cuğum şu anda hamile kaldığımda 58dim ama ideal kilom 54 benimde inşallah veririm ve birden zayıfladınya canım ondan öyle gözükebilir hiçte bilem facedeki fotolar cillop gibi yüzün çok tatlı canım benim

merhabalar tatil bitti iş başladı:) daha yeni oturabildim çizime. çamaşır makinesini montaja geldiler, kahvaltı derken. bayramdan önce çok ihmal ettim işleri çoookk çalışmam lazım çoookkkk öptüm hepinizi:)

dr geldık aıle hekımımız bı ıyıkı allah razı olsun
3 derece yanıklar varmıs
yenı kremler verdı
ıylesmeye baslamıs
yuzeysel banyo bıle yapar dedı

İyi Akşamlar anneler, bütün bebişler iyidir ins. Benim oğlum yine hafif soğuk algınlığına yakalandı.
Güzel bir tatil geçirdik kayınvalidemlerde sanırım dedemiz hastaydı oğluşada oradan geçti.
Kızlar, doktor şurup verdi ama oğlum almayı red ediyor hatta yediklerini herşeyi çıkarıveriyor. Of of demirde sürekli öğürür zaten. Şuruplardada çıkarma huyu var.
Kızlar ne yapmalıyım ilerlemeden iyileşsin bebişim?

Benmeltemcim geçmiş olsun canım ins hemen düzelecektir. Bebeklerin yanıkları daha hızlı iyileşiyor çok şükür.

İyi Akşamlar anneler, bütün bebişler iyidir ins. Benim oğlum yine hafif soğuk algınlığına yakalandı.
Güzel bir tatil geçirdik kayınvalidemlerde sanırım dedemiz hastaydı oğluşada oradan geçti.
Kızlar, doktor şurup verdi ama oğlum almayı red ediyor hatta yediklerini herşeyi çıkarıveriyor. Of of demirde sürekli öğürür zaten. Şuruplardada çıkarma huyu var.
Kızlar ne yapmalıyım ilerlemeden iyileşsin bebişim?

Benmeltemcim geçmiş olsun canım ins hemen düzelecektir. Bebeklerin yanıkları daha hızlı iyileşiyor çok şükür.

canım çok geçmiş olsun eğer su içiyosa onla içir canım öksürüğü varsa ayva canım kaynatıp içir biz çok faydasını gördük zaten grip ve nezlede en son öksürük atılıyomuş geçmiş olsun canım

merhabalar sessiz topik.....
huuuuuuuu kızlar bayram dnüşü fullk işlerden buraya kimse takılmıyo facede herkes ben evi toparlıyorum çok zor taşınmak ya bebekle nasıl yerleşcm ben oğlan durmuyo napcam yardıma gelin huuuu hemen biter işler walla.oğlum çok mızmız sürekli kucak istiyo.ben desen yorgun.eve taşınınca herşey silincek yıkancak yerleşecek inşallah yardıma gelen olur ya yoksa mokoko

merhaba kızlarrr
en sonunda nete girebildim pazar akşamı döndük istanbuldan . sağolsun babamla annem getirdiler torunlarını otobüsle mi yollayacaklar mış mahvalormuş yavrum yollarda topu topu 2 saat sürüyor:) Allah razı olsun valla bizim içinde iyi oldu bir gece kaldılar dün döndüler . annem mantı yaptı dolabıma koydu acill durumlarda pişireyim diye o olmazsa ne yaparım bilmem
oğlumda çok huysuz teyzeleri resmen bir hafta burnumdan geldi 8 ayda ağlamadığı kadar ağladı yavrum :( derdini de anlatamıyor ki dişe ve kabızlığa yorduk bizde
uyku desen kalmadı 8 ay boyunca kendi kendine uyuyan çocuk ayakta sallayınca anca uyur oldu . ağlamasın sallamaya da razıyım tabii
meltemcim az önce okudum canım çok geçmiş olsun bennu ya çok üzüldüm yavrum benim nasılda acıyordur şimdi rabbim acil şifalar versin
fundamm Allah kolaylık versin sana da tatlımyaa keşke yakın olsak hiç yalnız bırakmazdım seni:(
zeynepçimm senide arayamadım canımyaa kusura bakma lütfen
tuğbacım Allah kolaylık versin canım makinende hayırlı olsun
hayriye sana da kolay gelsin güzelim
filizzz sen takma onları tatlım hiçte öyle görünmüyorsun harikasın valla ama daha fazla verme bencede bu halin gayet güzel
erkflz senin bebişinede çok geçmiş olsun canım inşallah iyileşir bir an önce
özgecim bende çok istedim diş buğdayı yapmayı ama burda yapamam sanırım annemler olsa hiç düşünmezdim:(

jalemm hoş geldn canım evine . oğlanlarn hepsi huysuz sanırım göktuğda öyleşimdi kucağmda durmuyo bile

jale hosgeldın gule gule ye mantını
tugba ne zaman makına almıs kacırdım galıba
gule guşle kullansın
bennu daha ıyıce

canım çok geçmiş olsun eğer su içiyosa onla içir canım öksürüğü varsa ayva canım kaynatıp içir biz çok faydasını gördük zaten grip ve nezlede en son öksürük atılıyomuş geçmiş olsun canım

ınsallah zeynepcıgım
efıkz
ayva yapragı en yı ılac
hasta olmadan ver oluncada ver

Sağolun kızlar şimdi ayva yaprağı için aktar bulmam lazım. Kızlar eşim yok ev okul arası yaşıyorum. Şehride öğrenemedim zaten. Ay kendime öyle kızıyorumki araba kullanmayıda bir geliştiremedim. Ama ne yapıp edip ayva yaprağı bulmam gerekiyor.

merhabalar sessiz topik.....
huuuuuuuu kızlar bayram dnüşü fullk işlerden buraya kimse takılmıyo facede herkes ben evi toparlıyorum çok zor taşınmak ya bebekle nasıl yerleşcm ben oğlan durmuyo napcam yardıma gelin huuuu hemen biter işler walla.oğlum çok mızmız sürekli kucak istiyo.ben desen yorgun.eve taşınınca herşey silincek yıkancak yerleşecek inşallah yardıma gelen olur ya yoksa mokoko

Canım kolay gelsin bende oğlum üç aylık değildi henüz taşınma telaşı yaşadım. Gerçekten çok zor canım, Allah kolaylık versin. Keşke yakında olsak yardım etsek öyle zorki gerçekten. Bizimde o zaman gaz sancımız vardı gece geç uyuyor ve gece 4'e kadar evi topluyordum of of çok zordu.

merhaba kızlarrr
en sonunda nete girebildim pazar akşamı döndük istanbuldan . sağolsun babamla annem getirdiler torunlarını otobüsle mi yollayacaklar mış mahvalormuş yavrum yollarda topu topu 2 saat sürüyor:) Allah razı olsun valla bizim içinde iyi oldu bir gece kaldılar dün döndüler . annem mantı yaptı dolabıma koydu acill durumlarda pişireyim diye o olmazsa ne yaparım bilmem
oğlumda çok huysuz teyzeleri resmen bir hafta burnumdan geldi 8 ayda ağlamadığı kadar ağladı yavrum :( derdini de anlatamıyor ki dişe ve kabızlığa yorduk bizde
uyku desen kalmadı 8 ay boyunca kendi kendine uyuyan çocuk ayakta sallayınca anca uyur oldu . ağlamasın sallamaya da razıyım tabii
meltemcim az önce okudum canım çok geçmiş olsun bennu ya çok üzüldüm yavrum benim nasılda acıyordur şimdi rabbim acil şifalar versin
fundamm Allah kolaylık versin sana da tatlımyaa keşke yakın olsak hiç yalnız bırakmazdım seni:(
zeynepçimm senide arayamadım canımyaa kusura bakma lütfen
tuğbacım Allah kolaylık versin canım makinende hayırlı olsun
hayriye sana da kolay gelsin güzelim
filizzz sen takma onları tatlım hiçte öyle görünmüyorsun harikasın valla ama daha fazla verme bencede bu halin gayet güzel
erkflz senin bebişinede çok geçmiş olsun canım inşallah iyileşir bir an önce
özgecim bende çok istedim diş buğdayı yapmayı ama burda yapamam sanırım annemler olsa hiç düşünmezdim:(

Canım çok sağol, hiç hasta olmasalar keşke ama olmuyor. Biz sakındıkça hastalanıyorlar.
Canım, ağlamaları çok zor gerçekten. Bebişin sıkıntısı bir önce geçer inşallah.
Canım ben diş buydağı yaptım henüz dişimiz yok ama. Babaannemiz çok hevesliydi tatilde dişi çıkınça ne zaman görecek ne yapsın şimdiden yapalım mı dedi. İyide oldu ama kayınvalidem herşeyi hazırladı. Oğlum hem kalemi hemde altını iki eliyle çekiverdi. kalemiyle çok para kazanacak diye sevindik bizde.

ya efıkız arkadasım 50 kere sorsam unuturum adını fılızdın galıba ayva agacı olan yer yokmu yolunun ustunde dökulmedıyse toplayıver

slm kızlar...

meltemcim çok geçmiş olsun çok üzüldüm okuyunca:((prensesime nazar değdi:(((şimdi daha iyi sanırım değilmi?
yaa bu yeni kk yı hiç sevmedim:47::47: geçmişe bakamadım hasta bebişlere acil şifalar inşallah...umarım herkez iyidir..

Back
X