• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Nisan Anneleri

merhaba arkadaşlar, aslında ben haziran annesi olacaktım, ama plesanta sorunları çok güvendiğim doktorumun ihmali gibi nedenlerden dolayı bebeğimi 28.04 de kucağıma aldım, efe kemal 28.04 tarihinde 1.900 kilo 43.cm boyunda doğdu, prematüre olmasına rağmen çok güçlü bir bebekti sadece 2 gün küzevde kaldı allaha şükür, şuan 7 aylık (2 gün sonra 7 aylık olucaz),boyu 66 cm kilosu 7.500 doktor gayet iyi olduğunu düşünüyor,çok kilolu bir bebek değil ama zayıfta değil diyor,5 ay anne sütü aldı yaklaşık 2 aydır ek gıda veriyoruz, benim sorum gelişimi hakkında, oğlum 7 aylık sağa sola dönüyor,kendi ekseni etrafında kendini kaydırıyor ama yüzüstü hala dönemiyor,destekli oturuyor ama desteksiz yanlara kayıyor :), emekleme çalışması yapsın diye yüzüstü koyuyorum,bağırıp çağırıyor kaldır beni diye :)...emeklemeye hiç niyeti yok gibi,sürekli ayaklarıyla basmaya çalışıyor,sağ baş parmağını sadece kendi isterse açıyor,ortopediste götürdüm sorun yok dediler,ama sıpa oyuncaklarıyla oynamıyorsa sağ baş parmağını hep kapalı tutuyor...deli gibi diş kaşıyoruz ama yan dişleri,,,birkaç arkadaşım olmaz dişler önden gelir diyor, diş kaşıyıcı aldım kullanmıyor sadece eller,elimi yakaladığı gibi ağzına götürüyor...iki oyuncağı aynı anda elinde tutmuyor,birini mutlaka atıyor diğerine konsantre oluyor...anne olarak biraz pimpirikleniyorum,doktorumuz kriter değil diyor ama genelde okuduğum çoğu kişinin bebeği yüzüstü dönüyor ve emekliyor, ben mi abartıyorum, bebeği hala dönemeyen ya da desteksiz oturamayan var mı aranızda

merhaba kızlarr
oğlum yanıbaşımda anca açtım pc yi. bugün daha keyifli gibi tabii bunda yanından ayrılmamamın etkisi var resmen odaya hapsetti beni:)
üst damağı kabarmış durumda sanırım diş ordan gelecek bi çıksada rahatlasa yavrum
bana gelince bayram tatili nedeniyle ara verdiğim diyet bugün itibariyle tekrar başladı sporumu da yaptım rahatladım valla:)

Meltem: bennunun iglesmesine sevindim ohh ya bana dert olmustu burda..

Tuba: makinen hayirli olsun iyi gunlerde kullan..

Jale : hosgeldin gotur mantilari ohh cok yeme kiiiiizz :)

Esra : sende hosgeldin oh gezdin tozdun izmirin tozunu attirip geldin yine:)

Ozgecan: canim simdi sana hangi fikir daha yakin geliyor kendin cagirmakmi araci koymakmi yoksa hic cagirmamakmi?? once sen onu deyiver bakem sonra biz sana bu konuda yeni taktikler veririz...ama bence hic cagirma gitsin lanet gelsin hepsine:))

Funda: tasinama telasi off cok zordur bilirm bizde bir kac kez ev tasidik ogrenci eviydi ustelik hicir esyasi olmayan dandik bir ev onda bile ne cok si guc cikiyor Allah kolaylik versin valla, kaynanda gozume girdi eferim bundan sonra boyle ol akilli ol deseydin:)) abin konusna gelince bazen kardesler arasinda oluyor sorunlar biz hic yasamdik gerci bilemiyorum ama ? bizimkiler cok farklidir o konuda cok sansliyim o yuzden ogrenciyken beni abim ve ablam okuttu onlarin yolladiklari parayla okudum ben sonra abimin kiracisi kirasini odemedi mahkemelik oldular baya zor duruma dusmustu cunku kendisine ordan aldigi parayi baska bir yere yatiriyodu kiti kitina yetistiriyodu oyle olunca dara dustu ablamla ben 1000 er tl yolladik ozaman ben ise girmistim paramda vardi ve geride almadik hatta 1000 de babam 3000 lira yollamistik . helali hos olsun dara dussek oda bize yollar .ablamda keza ayni..enistem ve yengem hic laf etmezler cok super insanlardir yengemi hatta abimden cok severim enistemide abim gibi gorurum..umarim sizin iliskinizde duzelir biran once canim..
filizz hoşbuldum şekerimm
mantılar dolapta ama yermiyim yememm:)
hadi abartmıyayım tadına bakarım heralde:)
selam millet

eger benden bi kac gun haber alamazsaniz faceye kkya girmiyorum baktiniz ses seda yok bilinki ben kendimi biryerlerde unuttum:))) bugun disari ciktik alisveris yapariz yemegide disrada yeriz dedik trafige girdik bayada ilerlemisiz mavis kudurmaya basladi ve o an anladim ki emzigi unutmusum yuhh be emzik unutulurmu ya cocuk emzik delsii o olmadan durmuyor uyumuyor surekli eli azginda off anamzidan emdigimiz sut burnumuzdan geldi artik yalanci emme niyetine gidip gelene kadar memeye attim uyudu uyandi memede filan sonra deidmki bu ne ya memeler lacka oldu bide ben 2 sene emzirsem nolcak acaba neyse iki senenin sonuda artik protez meme taktircam:))

bizde bugun maasi aldik cok sukur 10 gunluk sefalet sona erdi ahahah:)) akilli kocam gece hafta is gorusmesi icin sehir disina cikti ya akilli bidik ucak parasi taksi parasi yemek parasi hepsini epten odamis ansilsa adamlarda demesinmi 2 hafta icinde cekle yollayacgiz diye dimdizlak donmus geri 500 dolari halletmis yani :) oyle oluca ay sonu gelmedi artik turkiyedeki kredi kartindan yemeye baslamistik neyseki bugun para yattida kendimzii sokaga atbildik:))

kocaya bir is teklifi daha geldi almanya hamburg universitesinden ama gorusme icin hamburga yada cenevreye cagiriyorlar bakalim bide basimiza almanya cikti ucak biletini karsilayacagiz dmeisler e be gulum ucak biletini kasilayacanda cocugada bakacakmisin ben ne yapacagim 1 hafta tek basima hadi gunu birlik gitti geldi iyi hos onda bile pestilim ciktiydi ay bilmiyorum ben ne yapcam kendiside gitmek sitemiyor bzii yalnzi birakmaktan korkuyor benim gozumun icine bakiyor yani ben gazlasam gidecek ama desemki biz yapamyiz yalniz ne yapcaz gitmez ozaman bende simdi ne diyeyim bilemedim ki off bide vizeye basvuracak almanya yada isvicre vizesine bi ton parada oraya biz resmen battik battik :((( ya ben bakabilrimiyim dersiniz 1 hafta kadar bebege 2-3 gun yol ee 2 gunde kalsa orda en iyi ihtimal 1 hafta surer:((( akil alayim plissssss:((
canımcım parasızlık zor valla. bizde bazen kartlara yükleniyoruz zaten evlendim evleneli borç ödemekle geçti
inşallah eşin hakkında da sizin hakkınızda da hayırlısı ne ise o olur
çocuk konusunda da kendine güven tatlımyaa neden bakamayacakmışsın ki tamam eşin var diye rahata alıştın biraz ama bence pekala başedebilirsin

hoşgeldin cnm özletme kendini...

canım geçmiş olsun huysuz zaten hep bebekler bide hastalık eklenince gerçekten dahada zor oluyo allah şifa versin canım

fundacım hakketten ne doğru söledin dünya malı insanları yozlaştırıyo die..bunu bende yaşadım .yeni evliydim hamileydim üstelik hepiniz bilionuz ev almaya kalktık ii bi borcun altına girdik kimse bişeye ihtiyacınız varmı nasıl ödeyeceksiniz ne yapacaksınız demedi babam annem destek oldular maddi manevi kaynanam ucundan azcık maddi destek verdi ama onu bile hala söyler durur.eltim bi hayırlı olsun demedi hala daha hiçbiri ne yaptınız borcunuz harcınız ne oldu demiolar..ve o bi yana kayınvalidem epeyi oluyo herkezin içinde tutup demezmi bukadar parayı napıonuz die şok oldum ne yapcaz çatır catır yiyoz dedim sanki bilmio kadın ben eşime destek olup borcumuzu erkenden bitimek için oğlumu beşiğinde bırakıp çalışmaya başladım ..aman aklıma geldikçe sinir oluyorum insnalar böle tatlımçsen kulak asma can sıkmaktan başka bişi deil yani yuvana eşine sana destek olanlara sarıl gerisi boş...

herkeze slm ne zamandır yazamadım şööle geniş geniş..okuyorum ama gerçi sayfada hiç ilerlemio herkez face de maşallah..işler yoğun ben yoğunum.bayramda gelen misafirlerimden dolayı ertelelediğim işlerimi yapıorum akşamları.tüllerimi yıkadım halılarımı yıkattırdım ama sermedim daha kadın da almadım kendi kendime bişiler yapıom işte..özlemişim valla kendimi yırtmayı :))))poyrazda pek bi değişik buaralar ..uyku saatleri düzensizleşti.bi 8 de uyuyo kalkmıo hiç bi 11 de uyuyo derken ona göre program yapıoz artık..deli gibi emeklio.hala 2 dişi var ama bu kez üst dişetleri beyazladı sanırım ordanda fırlayacak bitane..gündüz aradığımda annem tlf nu ona verio resmen konuşuyo benle.aloo oğlum diorum guu huu dede filan dio anne henüz diyemioruz da:))) baba dede gel gaga dan öte geçemedik..buarada almayacam dediğim yürüteçi sonunda bende aldım kucakta memnun deil yerde deil slaıncakta hoppaladfa hiç deil ayaklta durmayı öğrendi günden beri hep ayakta istio bizde allaım dedik bi yürüteç.bayılıo onda olmaya ..çok uzun zaman bırakmıorum onda akşamları yarım saat kullanıoz ama deli gibi gezio oynuyo örtüleri çekio ünitedeki çerceveleri indirio ama o bile çok mutlu edio beni :))) işte böle kızlar ...ek gıda topiğide hiç ilerlememiş bi benmiyim ayol sizi çoşturan bu zaman zarfında kuzulara neler yaptınız azcık bende örnek alam sizden.bizde cevherler tükendi gibi rutin şelere geçtik değişik şeler de ürettim yazarım bi ara ...herkezi öpüorum bye :54:
hayrieycim bende pek fırsat bulamıyorum nete bakmaya
maşallah poyraz a ayının bütün gereklerini yerine getiriyor
bizim oğlan pek tembel emeklemiyor daha ama yerinde de durmuyor sürekli ayakta durmak istiyor koltuğa yaslanıp yoruluyorum valla tetikte durmaktan
bu aralar en çok kullandığımız kelime mama, dede ve babadan sonra mama ya da geçtik bakalım anne ne zaman gelecek
ek gıda da artık ne yersek ondan tattırıyorum canım zaten çorbalara yağ ve salça koymuyorum tuzunuda oğluma ayırdıktan sonra ekliyorum

merhaba arkadaşlar, aslında ben haziran annesi olacaktım, ama plesanta sorunları çok güvendiğim doktorumun ihmali gibi nedenlerden dolayı bebeğimi 28.04 de kucağıma aldım, efe kemal 28.04 tarihinde 1.900 kilo 43.cm boyunda doğdu, prematüre olmasına rağmen çok güçlü bir bebekti sadece 2 gün küzevde kaldı allaha şükür, şuan 7 aylık (2 gün sonra 7 aylık olucaz),boyu 66 cm kilosu 7.500 doktor gayet iyi olduğunu düşünüyor,çok kilolu bir bebek değil ama zayıfta değil diyor,5 ay anne sütü aldı yaklaşık 2 aydır ek gıda veriyoruz, benim sorum gelişimi hakkında, oğlum 7 aylık sağa sola dönüyor,kendi ekseni etrafında kendini kaydırıyor ama yüzüstü hala dönemiyor,destekli oturuyor ama desteksiz yanlara kayıyor :), emekleme çalışması yapsın diye yüzüstü koyuyorum,bağırıp çağırıyor kaldır beni diye :)...emeklemeye hiç niyeti yok gibi,sürekli ayaklarıyla basmaya çalışıyor,sağ baş parmağını sadece kendi isterse açıyor,ortopediste götürdüm sorun yok dediler,ama sıpa oyuncaklarıyla oynamıyorsa sağ baş parmağını hep kapalı tutuyor...deli gibi diş kaşıyoruz ama yan dişleri,,,birkaç arkadaşım olmaz dişler önden gelir diyor, diş kaşıyıcı aldım kullanmıyor sadece eller,elimi yakaladığı gibi ağzına götürüyor...iki oyuncağı aynı anda elinde tutmuyor,birini mutlaka atıyor diğerine konsantre oluyor...anne olarak biraz pimpirikleniyorum,doktorumuz kriter değil diyor ama genelde okuduğum çoğu kişinin bebeği yüzüstü dönüyor ve emekliyor, ben mi abartıyorum, bebeği hala dönemeyen ya da desteksiz oturamayan var mı aranızda

yaaa kızlar.....
aslında eşim konumuyor bana neler yaptı hele konuşsun gözünü oyarım ama benden habersiz iletişim içindeyse bilemem...
abisiylede konuşuyorum.
kaynanam sölerse beni baya küçültür ve bayacada abartır.
kafayı yedim yıycem valla....
hastaneye gelmişti ve içeri girmeden kapıdan yarım ağızla hayırlı olsun demiştı.
abisinide sevmem ama kuzeye ok düşkün kendi evladından fazla seviyo görüyrum ...
eltımde bazen kucağına alıyo ama benden cekiniyo...
birde ben eltımı çağırısam hersey farklı olurmu ilmiyrum.....
allahım ne yapsm.....
özgecim sen daha iyi bilirsin tabiki canım tuğbanın dediği gibi en iyisi kimseyi araya sokma
hem sonuçta geldiğinde de muhatap olacaksın en azından hoşgeldin diyeceksin. en iyisi ara mesafeli bir şekilde çağır gelmezsede kendi bilir
offff çoklu alıntı beceremedim sinir oldumm KK nın yeni halini bende sevmedimm:27:
fundacım eşinin ailesinin tavrının değişmesine çok sevindim. sen yine iyi niyetlisin tatlım ben olsaydım iyiliğe karşılık buzları eritirdim, iyi davranırdım ama geçmişi asla unutmazdım. yoksa yeni kazıklar tekrar hüsran yaratır.

jalecim kaan da farklı diil üstelik yanındayken bile memnun olmuyo çok huzursuz çıkmak bilmeyen dişe bağlıyom ben.
bu arada gözlerim yanılmadıysa kaanın alt damağında iki diş ucu belirmek üzere sanırım. daha damağı yaramadılar ama baktığımda 2 diş izi bariz belli oluyo sanki offf nolur gelsin dişler bitsin uykusuz geceler:84:
özgeeeee kızz online sın gördüm amma özlettin kendini dün gecede selamsız kaçtın zaten cezan büyüyor:52:
inşallah kaan da bir an önce çıkarır canımyaa ne bitmek bir sıkıntıymış bu dişler
bide 32 ye tamamlayacak vay halimize :(
meltemcim,jaleciğim,tuğbacığm sağolun kızlar.meltem bugün temizlik yaparken aklıma geldn özgeye ettiğin o duadan banada ettin sanrım ki bak herşey iyi oldu.tabi tuğbanında dediği gibi yeni azıklar olmaz umarım.

tuğbacığm bana kazık atsalar dahi eskisi kadar çok üstelemem sanırım çünkü inan dün akşam bankadan kredi onayı eskisini kapatmak şartıyla geldiğinde kayınvalidemin sesini telefonda duydum ağlamış mı dedim eşime yok dedi ama ağlamıştı biliyorum çünkü biliyor benim hasırımı satmak istemediği.çünkü onu oğlumun eşine inşallah kısmet olursa takacağm.

jaleciğim inşallah güzellikleri hakediyorumdr canım.Allah katına hata yapmaktan çok korkan biri olarak şu aralar o kadar çok bunaldmki.....inşallah ben yanılıyorumdr ama abimlere çok bozuldm.baba malı insanları çok değiştiriyor sanırım.babamın bana yardımını istemiyolar sanırım.bana hayırlı olsun dediler ama onun dışında hiç bişey yok ne yaptınız ne zaman taşınıyosunuz falan.bense onlar için neler neler.............:14:bu aralar kalbm baya kırık...inşallah ben yanılıyorumdr ama....eşimde çok bozuldu.işleri olsa 40 defa ararlar bizi ev aldk bişeye ihtiyacınız varmı ev toplamaya yardım edelim falan hiiiiiiiiç ramadılar.neden dünya malı insanı bu kadar yozlaştırır.oğlum için erken yaşta 120 milyar borcun altına imza atıcam bu çok kolay bişey olmasa gerek.tabi insanların birbirini anlaması için aynı seviyede olması gerek.ben babadan ev ve altıma çekilmiş bi araba görmedm.çocukları hasta olduğunda babam götürür getirir eşleri hamile kaldığnda muayene ücretlerni babam karşılar.evlerine pimapen mi yapılacak babam yaptırır.babamın bana verdiği 5000tl mi insanların gözüne batıyo.ya biz aynı karında yatmadık mı ne oluyo bu insanlara böyle bu muyuz bi:50:çok yazık halimize

canım benimyaa işte herkes bir değil . hatırlıyorum göktuğ hastayken bir kere araba lazım olmuştu onda da sinir olmuştum abine
dediğin gibi sonuçta kardeşsiniz ve senin derdin onların derdi olmalı ama karakter meselesi tabiki ve hiç canını sıkma onlar yüzünden.
halbuki baba malı onların olduğu kadar seninde hakkın
oğlum uyusun arayacağım tatlım

merhaba canım hoşgeldin aramıza Allah bağışlasın evladını
senin bebeğin şu anda yedi aylık değil ki canım erken doğmuş ve doktorlar genelde düzeltilmiş yaşıyla söylerler. 2 ay erken doğmuş neredeyse ve gelişimide ona göre
benim bebeğim mart doğumlu desteksiz oturuyor ayakta duruyor ama hala emeklemiyor ve buda problem değil benim için çünkü bazı çocukalr emeklemeden yürürlermiş

slmlar arkadaşlar bende buraya girmeyeli baya oluyor kk yeni hiç güzel değil ya napmışlar böle buraya hayriyecim bu ek gıda topiği nerde ya ben bulamadım nereden ulaşabilirim kızçeme bir çorba yapayım bugün misafirliğe gidicez evde yapayımda yanımda götüreyim orada içiririm ya misafirlikte veya başkalarıyla yemek yerken bebeğimin ağzına sofradakilerden ne varsa tuzlu şekerli habire tıkmaya çalışıyolar deli oluyorum

kızlar tapuyu aldk.:16:bankaya gttk imza için benimde onayım gerekiyormş.neyse ev ipotekli oluyoya bankaya adamlar 240 milyar yazmşlr ödeyemezsek nanay yawrum nanay.Allahım kolayca ödemeyi nasip etsn inşallah

bence kilosu boyu hareketleri algilamasi herseyi gayet normal hic kafaya takma bikere dusuk kilou ve erken dogmus yani anne karninda gecrmesi gereken zamni disarda tamamlamis sen normal dogum zamnindan sayacaksin ayini yani su anda senin ebegin 5-6 aylik bir bebegin yapabildiklerini yapiyorsa sorun yok demektir acigi zaten gun be gun kapatacaktir benimde bir arkadasim vardi ayni zmanda dogum yapacaktik oda nisan annesi olacakti ama ocakta dogum yapti 1600gr di bebegi simdi bizimkiyle ayni kiloda ve ayni ozellikleri tasiyor 2 ay buyuk olmasina ragemen ama o bebeginin 9 aylik degil 7aylik bir bebek gibi dusundugunu soyluyor..bizimkide emekleyemiyor zaten hala:)) okadar uzulme yani heryone donmeyede yakin zamanda basladi cok olmadi yani aykatada pek duramiyor bence geyet iyi gelisimi fazlasiyla iyi hemde ...

yok bacım 5 aylık bebeklerın yaptıgını yapıyosa sorun yok
slmlar arkadaşlar bende buraya girmeyeli baya oluyor kk yeni hiç güzel değil ya napmışlar böle buraya hayriyecim bu ek gıda topiği nerde ya ben bulamadım nereden ulaşabilirim kızçeme bir çorba yapayım bugün misafirliğe gidicez evde yapayımda yanımda götüreyim orada içiririm ya misafirlikte veya başkalarıyla yemek yerken bebeğimin ağzına sofradakilerden ne varsa tuzlu şekerli habire tıkmaya çalışıyolar deli oluyorum
nısan annelerının asagısına dogru bak
bende delı olurum sanane benım bebemde:8:n ne ıstersem ben verırım
kızlar tapuyu aldk.:16:bankaya gttk imza için benimde onayım gerekiyormş.neyse ev ipotekli oluyoya bankaya adamlar 240 milyar yazmşlr ödeyemezsek nanay yawrum nanay.allahım kolayca ödemeyi nasip etsn inşallah
amın ınsallah hayırlı olsun bı cırpıda ödeyesınız ınsallah
bence kilosu boyu hareketleri algilamasi herseyi gayet normal hic kafaya takma bikere dusuk kilou ve erken dogmus yani anne karninda gecrmesi gereken zamni disarda tamamlamis sen normal dogum zamnindan sayacaksin ayini yani su anda senin ebegin 5-6 aylik bir bebegin yapabildiklerini yapiyorsa sorun yok demektir acigi zaten gun be gun kapatacaktir benimde bir arkadasim vardi ayni zmanda dogum yapacaktik oda nisan annesi olacakti ama ocakta dogum yapti 1600gr di bebegi simdi bizimkiyle ayni kiloda ve ayni ozellikleri tasiyor 2 ay buyuk olmasina ragemen ama o bebeginin 9 aylik degil 7aylik bir bebek gibi dusundugunu soyluyor..bizimkide emekleyemiyor zaten hala:)) okadar uzulme yani heryone donmeyede yakin zamanda basladi cok olmadi yani aykatada pek duramiyor bence geyet iyi gelisimi fazlasiyla iyi hemde ...

fılızıncıgım bennuyla cok ılgılendın sag olasın
bennu sum bayagı ıyı banyoda yaptırıyorum artık

shadowhearts
Canım, bebişin gelişimi bence çok iyi. Hiç sorun etme yüzüstü yatmayı sevmeyen birçok bebek var. Forumdada hiç emeklemeden yürüyen bebişlerle ilgili yazılar var.
Benim oğlumda yüzüstü yatmayı sevmiyor. İki doktora sordum sorun değil çok önemlide değil dedi. Hatta birinin kendi oğluda öyleymiş birşey olmaz dedi.
Biz desteksiz oturuyoruz. Ama korkma biranda yapacak oğlun sen bile şaşıracaksın. Bizim öyle oldu resmen. Bir baktım dün destekli oturan çoçuk desteksiz oturuvermiş.
Prematüre bebişler çok güçlü olurmuş hiç kendini korkutma. Ayakta durmayı seviyorsa koltuklara filan tutunmasını sağla. Emeklemeden yürüyebilir bebişin.

Son düzenleme:
selam millet

bugun buralarda acayip bir gun black friday diyorlar yilin en buyuk indirimi oluyor magazalrin cogu gece 12 de aciliyor millet kapisinda yorganla yatiyor magazalarin acildigi an girip talan ediyorlar bende kocayi yolladim simdi saat gece 12 bucuk sabaha karsi gelri artik diyor ne alayim dedim ne bulursan al gir GAP baby ye Allah ne verdiyse 2 yas 3 yas mont ayakkabi kilotlu corap pijama al babam al:))) banada bi spor ayakkabisi ala kendine de ne alirsan al:) sabah 10da sonmus GAP in indirimleri simdi varya izdiham vardir heryerde millet kafayi yemis bzide dahil:))) gecen sene markette bir calisani oldurmusler ezerek dusunebiliyomusn be adam ne almaya geldin gecenin 2sinde evde ne bitti unmu yagmi Allah cezani vermesin:))) dedim zaten aman buyuk maretlere girme acik alanda dolas gel:)))

neyse ben bir gecmise kadar uzanayim geleyim kim ne yapmis ne etmis havadisleri alayim:))

herkeze slm ne zamandır yazamadım şööle geniş geniş..okuyorum ama gerçi sayfada hiç ilerlemio herkez face de maşallah..işler yoğun ben yoğunum.bayramda gelen misafirlerimden dolayı ertelelediğim işlerimi yapıorum akşamları.tüllerimi yıkadım halılarımı yıkattırdım ama sermedim daha kadın da almadım kendi kendime bişiler yapıom işte..özlemişim valla kendimi yırtmayı :))))poyrazda pek bi değişik buaralar ..uyku saatleri düzensizleşti.bi 8 de uyuyo kalkmıo hiç bi 11 de uyuyo derken ona göre program yapıoz artık..deli gibi emeklio.hala 2 dişi var ama bu kez üst dişetleri beyazladı sanırım ordanda fırlayacak bitane..gündüz aradığımda annem tlf nu ona verio resmen konuşuyo benle.aloo oğlum diorum guu huu dede filan dio anne henüz diyemioruz da:))) baba dede gel gaga dan öte geçemedik..buarada almayacam dediğim yürüteçi sonunda bende aldım kucakta memnun deil yerde deil slaıncakta hoppaladfa hiç deil ayaklta durmayı öğrendi günden beri hep ayakta istio bizde allaım dedik bi yürüteç.bayılıo onda olmaya ..çok uzun zaman bırakmıorum onda akşamları yarım saat kullanıoz ama deli gibi gezio oynuyo örtüleri çekio ünitedeki çerceveleri indirio ama o bile çok mutlu edio beni :))) işte böle kızlar ...ek gıda topiğide hiç ilerlememiş bi benmiyim ayol sizi çoşturan bu zaman zarfında kuzulara neler yaptınız azcık bende örnek alam sizden.bizde cevherler tükendi gibi rutin şelere geçtik değişik şeler de ürettim yazarım bi ara ...herkezi öpüorum bye :54:[/QUOTE

Hayriyecim sen tempolu yasamin kadinisin sana gelmez tatil filan:)) poyrzciginla iyi vakitgecirmene sevindim varmi yeni montesorriler yaz bana bende yarin renklere balsiyorum evdeki renkli nesneleri alip koycam onune beyaz saatim siyah tv kumandasi mavi plastik su sisesi kirmizi nar pembe bir kitap mor bez parcasi .. biliyomusun o yaptigim aile panosunda 1 haftadir hep bak bu arda arda diyorum ablamin oglunu gosteriyorum simdi hani arda deyince panoya bakiyor yakinlasincada ardaya bakiyor acayp mutlu oldum...

ooo sukur kavustiran ya nerelerdesin cok bosladin buralari bende bir ara hic girmedim bi kopunca insan donemiyor ama varya eskiden sabah bir uyanirdim 5 sayfa birikmis olurdu simdi 2-3 gunde 2-3 sayfa ancak ilerliyor herkesler facede:) bu arada ben aslinda kk nin yeni halini sevdim ama bazi eksiklikler var onlar giderilirse guzel olacak tam oturmamis bide cok yavas sanki degilmi?

kızlar tapuyu aldk.:16:bankaya gttk imza için benimde onayım gerekiyormş.neyse ev ipotekli oluyoya bankaya adamlar 240 milyar yazmşlr ödeyemezsek nanay yawrum nanay.Allahım kolayca ödemeyi nasip etsn inşallah

240 bin tl mi neeyyyyyyy:) ayy bayilaacgiiimmm :) saka kiiizzz:) odersiniz insallh kolaylikla eve odenen para goze gorunmuyor bizde ayda 1200 oduyoruz daha dogrusu kayinvalde oduyor artik ev kimin belli degil bizimmi onunmu ? sizin diyor ama kendi oturuyor icinde nasil is bende anlamadim ben emekli olunca emekli ikramiyem birazda birikimim var onla kendime ev alacagim antalya tarafindan diyooo ahhh nerdee ogunler o gunleri gosterr yarabbiii :) amiiin :) ya varya lohusalikta alinan gicik omur boyumu gecmez arkadas hala isinamadim kadina be iiyykk :)

kızlar gunaydın
bennusum bayagı ıyılestı
fılız ınsallah ıyı bıseyler alıp sag salım döner kocacın
evet herkes herseyı faceye yazıyo ya faceyı yada burayı ıptal edek barı
evet ben ıslerımı bıtırdım yemek kaldı sdece aklıma da gelmıyo ne yapacagım
hadı bakalım gun ıcınde görusuruz ınsallah

hayırlı olsun canım sana dediğim gibi alınmış olan şey rabbim bir kolaylık verip ödetiyo canım inşallah sıkıntısız bir şekilde ödersiniz hayırlı olsun yeni sweet home canım

selam millet

bugun buralarda acayip bir gun black friday diyorlar yilin en buyuk indirimi oluyor magazalrin cogu gece 12 de aciliyor millet kapisinda yorganla yatiyor magazalarin acildigi an girip talan ediyorlar bende kocayi yolladim simdi saat gece 12 bucuk sabaha karsi gelri artik diyor ne alayim dedim ne bulursan al gir GAP baby ye Allah ne verdiyse 2 yas 3 yas mont ayakkabi kilotlu corap pijama al babam al:))) banada bi spor ayakkabisi ala kendine de ne alirsan al:) sabah 10da sonmus GAP in indirimleri simdi varya izdiham vardir heryerde millet kafayi yemis bzide dahil:))) gecen sene markette bir calisani oldurmusler ezerek dusunebiliyomusn be adam ne almaya geldin gecenin 2sinde evde ne bitti unmu yagmi Allah cezani vermesin:))) dedim zaten aman buyuk maretlere girme acik alanda dolas gel:)))

neyse ben bir gecmise kadar uzanayim geleyim kim ne yapmis ne etmis havadisleri alayim:))

fifo kız ne öyle bedavamı dağıtıyolar bizede yolla alda valla geceden gidiyo millet bencede kaçırmayın valla bebek kıyafetleri bizimkilerden yağlı baya kendinide unutmamışsın hee şöyle yaa valla ben kendime bişey almayalı çok oldu be yaa geçen marketten bir parfüm aldım kokusunu çok beğeniyorum o kadar :65:onuda kullanabilecekmiyim bakalım gizoşa dokunur diye parfümleri dağıttım yeğenime vermiştim şimdi tekrar almaya başladım

kızlar gunaydın
bennusum bayagı ıyılestı
fılız ınsallah ıyı bıseyler alıp sag salım döner kocacın
evet herkes herseyı faceye yazıyo ya faceyı yada burayı ıptal edek barı
evet ben ıslerımı bıtırdım yemek kaldı sdece aklıma da gelmıyo ne yapacagım
hadı bakalım gun ıcınde görusuruz ınsallah

daha iyi olacak bennumuz inşallah ahh yavrum kıyamam ben ona nasıl acı çekmiştir kim bilir yaa

hayrişim demeden geçemeyeceğim saçlar süper olmuş canım:65:

merhaba kızlarrr
en sonunda nete girebildim pazar akşamı döndük istanbuldan . sağolsun babamla annem getirdiler torunlarını otobüsle mi yollayacaklar mış mahvalormuş yavrum yollarda topu topu 2 saat sürüyor:) Allah razı olsun valla bizim içinde iyi oldu bir gece kaldılar dün döndüler . annem mantı yaptı dolabıma koydu acill durumlarda pişireyim diye o olmazsa ne yaparım bilmem
oğlumda çok huysuz teyzeleri resmen bir hafta burnumdan geldi 8 ayda ağlamadığı kadar ağladı yavrum :( derdini de anlatamıyor ki dişe ve kabızlığa yorduk bizde
uyku desen kalmadı 8 ay boyunca kendi kendine uyuyan çocuk ayakta sallayınca anca uyur oldu . ağlamasın sallamaya da razıyım tabii
meltemcim az önce okudum canım çok geçmiş olsun bennu ya çok üzüldüm yavrum benim nasılda acıyordur şimdi rabbim acil şifalar versin
fundamm Allah kolaylık versin sana da tatlımyaa keşke yakın olsak hiç yalnız bırakmazdım seni:(
zeynepçimm senide arayamadım canımyaa kusura bakma lütfen
tuğbacım Allah kolaylık versin canım makinende hayırlı olsun
hayriye sana da kolay gelsin güzelim
filizzz sen takma onları tatlım hiçte öyle görünmüyorsun harikasın valla ama daha fazla verme bencede bu halin gayet güzel
erkflz senin bebişinede çok geçmiş olsun canım inşallah iyileşir bir an önce
özgecim bende çok istedim diş buğdayı yapmayı ama burda yapamam sanırım annemler olsa hiç düşünmezdim:(

canım afiyetle yiyin gari mantınızı ahh analar babalar onlarda olmasa valla halimiz bitap jalem sen yeterki ahmetimle iyi olun canım kalplerimiz bir aramış kadar oluyosun zaten canım benim

hayırlı olsun canım ödemede Allah kolaylık versin sağlıkla oturmak nasip etsin oturacakmısınız bilmiyorum ama darısı bize ve olmayanlara

bi önceki mesajı ev alan arkadaşımıza yazmıştım alıntı yapamamışım
kızımı uyuttum evi temizledim oturup 1 bardak çayımı içebiliyorum anca keyif yapmalar bitti artık en çok uzun uzun banyo yapabilmeyi özledim herşey koşturmaca artık canları sağolsun ne yapalım gribimizi atlattık çok şükür ama hiç yerinde durmuyor habire emekleme halinde inadına halıda durmuyor sonra kafasını yere vuruyor ağlıyor bende gün boyu peşindeyim böyle geçiyor zaman

Sağolun arkadalarm rabbim bi kolaylığını verir inşallah....araba kradisini kapattk çok şükür birazck borçlandk ma olsninş kredi krtınıda ayarlrsk yni fazl hrcm ypmazsk işimz kolylşr.kılr göktuğ bilgisayrımın b bi tuşunu çıkrttı y...pek yarama:27:zlaştı

FUNDAM canım dün akşam aramışsın duymadım canım sana da dönemedim kusura bakma poyraz dün gece çok huysuzdu uyumadı ağladı durdu hep onla uğraştım..

herkeze slm..sabah girip okudum ama yazmaya anca fırsat bulabildim..ya kızlar dün akşam hiç uyumadım doğru dürüst.poyraz yine huysuzdu.anneme yemeğe gittik zaten başım ağrıyodu öldüm resmen dün gece..gittiğimde oğlum uyuyodu eyvah dedim bu gece uyumayacak anladım yani.8,30 gibi uyandı ama uyanmasından belliydi sürekli mırmır halindeydi.dahada delirmeden alıp eve götrdük belki uykusunu alamadı die uyutmayı denedim kıyamet kopardı aldık odaya getirdik oyuncak döktüm önüne 1-2 baktı sonra tekrar başladı yürüteçti salıncaktı derken artık kucakta bile durmamaya başladı.biyeri ağrıyo olabilir die calpol verdim dişlerine jel sürdüm altını değiştim masaj yaptım mama yaptım belki açtır die yok hiçbiri fayda etmedi.en son 10 gibi aldım yatağa yanıma karanlık odada yattım.ama tepindi durdu müzik açtım dönenceyi açtım gözleri kapanıo ama inatla uyumuyo deli etti beni.sinirden oturdum ağladım inanın yani.başım zaten çatlıo ağrıdan bide onun ağlamaları mızmızlığı bitirid beni yani.nihayet yatatakta 11 gibi daldı.yerine koydum uyandı bi iki mırmırdan sonra lmadım bende inat ettim rekrar uyudu.kendimi yatağa zor attım hemen uyumuşum inanın eşimin yüzünü bile 2 dk gördüm yani:))) sonra da saat başı hp uyandı poyraz bey gece mamasını da içmedi normalde iki kere içer ..neyse bi tuhaf gece yalşadık yani sabahda kahvaltısını ettirdim başladı gene doğru ananeye götürdüm allahtan uyuyup kalkınca keyfi normale dönmüş yoksa doktora götürcektim gün içinde...ne oluyo bu bebişlere yaa nalamıorum günüm kabus gibi hayalet gibiyim gözlerimi açamıorum...

Back
X