2010 Nisan Anneleri

slm kızlarr bebeklerden henüz oturmayan yada emeklemeyen varmı kaanda henüz bu konuda tık yok ama duru çok hızlı başladı bunlara o nedenle merak ettim sizde durumlar nedir

iyi akşamlar kızlar.. edanın performans ödevleri dolayısıyla bu hafta çok yoğunum.. uğrayamadım buaraya da.. yarın teslim ediliceklşer. neyse ki 1 ders kaldısadece...
uzun yazamıycam ve geçmişie de bakamıycam.. iyi akşamlar herkese..

ayy bide özgeyle meltem neden kapsama alanı dışında yazıyo? olayı biliyorum face den ama burda neden öyle yazıyo ki isimlerinin altında.. silindiler mi? kendileri mi .çıktILAR ANLAMADIM?

YOO silinme fln yoksanırım.. özge çevrim içi. ama neden o yazı var ki yaa.. neyse yemek yedik bu arada.. ödeve devam ediyoruz.. iyi geceler..

kızlar bugün çok yakın arkadaşım hatta yeni evimde komşum can arkadaşım elifin güzel oğlu eymen yiğit dünyaya geldi.hayırlı,uzun bir ömrü olsun yavrumun

2 gündür kimse gelmiyor mu buraya aaaaaa. çok şaşırdım. ben de neler olmuş dicektim. neyse herkese iyi haftalar kızlar

Evet sinemcim kimseler gelmiyor artikin buralara facebook daha kolay oluyor gecmsii okumasi filan bide bu son hali kk nin pek sevmedi kimse aslinda ben sevdim ama bazi aksakliklar var giderilse guzel olacak..

benimde moalimbozuk gerci kimseler gelmedigi icin buralara kendi kendime anlatiyor gibi olacagim karin agrilarim icin buir ilac bulmustum gecen ay ise yaramisti sevincten havalara ucmustum ama ne oldu anla,adim ustelikte cok alakasiz bir zamnda yeniden agrilarim basladi.olursem ben bu dertten olacagim snairim neyse bakalim bi doneyimde hayirlisiyla doktora gidicem zaten ..

baskada hersey normal mavisle butun gun yorucu oluyor bazen hala emekleyemiyor ayakta duramiyor zaten daha erkenmis ama baska bebeleri gorunce insan hem ozneiyor hemde acaba gerimi bizimki diye bir supheye dusuyor diside yok zaten aman napalim elbet bir gun hepsi olur belkide birden bire olur cunku desteksiz oturmayada birden bire baslamisti simdi masallah sabah oturt aksmaa kadar oturuyor
neyse cizlar benden bukadar facede gorusuurz muck

canım hakkaten bana da kolay geliyodu valla bugün yeni girdim. bu arada benimki de herşeye birden bire başladı mesela hala ne anne ne baba yok direk cümle kurar diye düşünüyorum :)

slm kızlar... ne olmuş böle benim ilk gözümun ağrısı kk ma ya...
kimsecikler gelmez olmuş...
eeee tabi mıhtarsız köy olurmu????
nese ben geldim anacım coşturalım burayıda garip kalmasın....

Evett ya burda tanıştık kaynaştık.Öksüz kaldı burası.Burayada bakalım tabii.Muhtarı olsun-azası olsun -doktoru olsun-hemşiresi olsun-öğretmeni olsun-ev hanımı olsun.Kısacası cümbür cemaat burda da olalım..

günaydın..bencede öksüz kalmasın topiğimiz yaa burası varken face nerdeydi..ben hergün bikaç kez yokluyorum ama kimseyi görmeyince içimden de bişi yazmak gelmio valla..inşallah canlanır topik valla çok gerilerde kaldık diğer topiklerden

filizzzcim geçmiş olsun cnm yaa yokmu ağrılarına kesin bi çözüm off çok zordur eminim allah sabır versin

kıyamam fifom ben san demedin kız birşey yaaaa anlatsana bacım hep laylaylom olmaz:96:

kıyamam fifom ben san demedin kız birşey yaaaa anlatsana bacım hep laylaylom olmaz:96:

meraba millett:) köyün mimarı da geldi:)
canlandıralım canlandırmasına da fece sardı beni burdan soğudum ben yaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…