günaydın annişler ve tatlı bebişleri
Sağolun arkadalarm rabbim bi kolaylığını verir inşallah....araba kradisini kapattk çok şükür birazck borçlandk ma olsninş kredi krtınıda ayarlrsk yni fazl hrcm ypmazsk işimz kolylşr.kılr göktuğ bilgisayrımın b bi tuşunu çıkrttı y...pek yaramazlaştı
günaydın tatlımm oh ne güzel gezmişsiniz resimlerinizi gördüm harikasınız vallagünaydın kızlarr herkese hayırlı haftalar diliyorum bol bol uykulu mız mız olmayan dişler patır ptır kendiliğinden anlmadan çıkan ağrısız acısız sancısız bir hafta diliyorum biz dün fatoşlarla çok güzel bir gün geçirdik gezdikte gezdik ayaklarımıza karasular inene kadar
jalem çokk sevindim canımcım inşallah rabbim o güzel gönlüne göre verdi canımcım bana dediğin o ev mi canım kaloriferli falan inşallah olur keşke yakın olsakta yardıma gelseydim canım san :))
bu arada biz tam 8 aylık olduk yuppiii
Günaydın anneler,
Jale canım inşallah istediğin eve taşınırsın. Bebişle kaloriferli ev çok iyi olur.
Kızlar, benim oğlum neredeyse hiç ek gıda almıyor çok sinirlerim bozuk. Dün 5 çeşit yemek yaptım sürekli denedim hangisini sevecekte yiyecek diye. Az biraz yoğurt çorbası yedik o kadar.
Birde öğürme huyumuz oldu sormayın. Öğürüyor diye tam pürüzsüz gıdalar hazırladım olmadı. Ne oluyor anlamıyorum? Kocaman olduk hala ek gıdada yol alamadık.
Herkes ne kadar tombiş, tosun paşa bilmem ne derken benim oğlan eriyip kalacak vallahi. Millet tabi bir maşallah demediki. Kaç aydır kilo filan almıyoruz desem yeri. Biraz almıştık, bir hastalandık hepsini verdik.
Ne yapmalıyım artık bilemiyorum. Farklı şeyler deniyorum ama nerde bizim oğlan ağzına sürmüyor.
canım arkadaşım sorma bakalım ben daha yeni başlayacağım akşama kolileri unutma dedim fırata:)JALEM HAYIRLI OLSUN CANIM KADERDE AYNI GÜN TAŞINMAKTA VARMIŞ YAKIN OLSAK BEN BİRAZ TOPARLANMIŞTM SNİN EVİDE toplardk...
kızlar ben oğlumu hem kontrol gibi kem kabızlığndan dr a götrdm dr gelişimi iyi dedi.kilomz 11.5 boyumuz 76 cm olmuş maşallah kuzuma.....kakada biraz lokosit çıktı her ihtimale karşı bi ilaç yazdı.herşeyi yedrebilsn dedi.pazar günü aşıncm sık giremiyorum geriyede dönemiyorm hoşçakaln
hayırlı olsun canım Allah kolaylık versin kolayca taşın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?