2010 Nisan Anneleri

hayriyeciğim bende işin vardr belkipoyrazv uyuyordr dye 4 defa çaLDRDM OLSUN TATLM YA NE OLCEK GÖNÜLLERMZ BİR OLSUN GEÇMŞŞ OLSUN TATLIM GÖKTUĞDA AYNEN ÖYLE İNAN BELİM KOPUYO AĞIR ZATEN EVİDE TOPARLIYAMIYORUM BÖYLE OLUNCA.AMA GENELDE HEP BÖYLE ÇOCUKLAR

iyi akşamlar arkadaşlar
ben buraya girmiyorum yaa. face kolay geliyor ama allah izin verirse burayıda takip edeceğim artık.

selam gelincik inan seni okadar iyi anlıyorumki sırf senin yaşadıklarını yaşıyorum diyenete gireyim bakayım dedim benim gibisi varmı diye varmış bende doktora götürmeyi düşünüyodum ama yok benim efser imin gündüz hiç bişesi yok gayet keyifli akşam oldumu deliriyo dün gece aynı senin yaşadıklarını yaşadım yem,n ederim hiçbişeye bakamıyorum ne ev ne koca ne temizlik ne yemek akşam oldumu kıyamet kopuyo bizde hiçbişeyle kanmıyo uyuması 11 12 yi buluyo hep ağlıyo ağrı kesici verdim baya bi gaz çıkardı gazdan sanıyorum ama rahatlayıp bi uyuyamadı birtürlü ve bu olay bizde 2 haftadır var gittikçe dahada huysuzlaşmaya başladı inançok güzel yemek yiyen çocuk nefret etti kaşığı görür görmez azını kitliyo hatta kaşık değil sadece bieron emzik vs yemek sanıyo nefretten azını açmıyo gündüz 2 ssat öğlen uykusu 5 veya 6 gibi yarım saat yada bir saat uyuyo sora ver allahım olsun gece hayatta uyumuyo oysa bir ay öncesine kadar 8 buçuk 9 dedinmi yatardı çocuk sabah 7de kalkardı ne uyku düzeni kaldı böyle ne yemek düzeni ne yapsamda yese diye bakıyuorum bitek bisküvili yoğurdu çok seviyo ikindi öğününde başka hiçbişeyle arası yok nedenediysem olmadı napçamı şaşırdım ağlıyorum bende akşamları heralde diş diyorum ama hiçbi belirtiside yok görünürde birde hep kabız çocuğum yaa ne yedirdiysem kabız hatta dün özellikle 2 3 öğün sütaptamil 2 süt verdim gene zorla yaptı bu sabah kakasını sürekli ilaç vermekten yana değilim napıcam bilmiyorum doktor değiştirmekten canım çıktı hepsi normal çocuğun gelişimi deyip duruyo yani bişesi yokmuş off ilmiyorum ne olcak bölebenmkinde 4 aylığa kadar kolik vardı zaten baya bi çektik tam geçmişti rahatladık dedik gene mi başladı anlamadım bu akşam eşime tekrar gaz damlası aldırcam bide bitkisel bi şurup alcam rahat uyusun diye napim ne dersiniz

gnaydın kızlar
artık kımse gırmıyo buraya ben ısrarla gırıyorum bakıyorum hala en son aynı kısı
o zaman kk yı iptal edelım yaaaaaa

herkese mutlu huzurlu bır hafta gecırmenız dılegıyle ıyı gunlerr

günayydıın ve iyi günlerrr kızlar...
neee zamandır girip bakamadım buraya.. hep de aklımda aslında ama face daha kolay geliyo bana.. burda geçmişi okuma olayıoluyo.. okuyamasam içime dertoluyo ay bana cevap yazmadı fln oluyo.. orda tek benimprofilim var ve istediğim bakabildiğim rresimlere bakıyorum yorum yazabildiklerime yazıyorum.. yazamadıklarım da kalıyo yani.. bildirimlerime bakabildimmi tamamdır oluyo.. neyse arada da olsa kopamıyoruz ama :) işte burdayım...

face den birbirimizi takip ediyoruz ,o yüzden utku'yla ilgili gelişme fln yazmıyım boşuna.. zaten pek bi gelişme de yok hahha... şaka bi yana.. büyüyo sıpa gün geçtikçe .. daha da tatlılaşıyo.. hala 2 dişimiz var... huysuzluk ve hareketlilik hat safhada... hep bize tutunup ayağa dikilmek istiyo.. emekleme hala çabalma aşamasında.. gerçi anneme göre emeklkiyo daha ne istiyorum ama :)) ben şöyle dizleri ve ellerinin üstünde pıtık pıtık gitsin istiyorum.. bizimki daha bi tırtılımsı :)) aslındaartık emekleme pozisyonuna kalkıyo bayadır ama elleri ve dizlerini ilerletmeyi çözemedi halaa.. öyle kalkıp hoop göbeğin üstüne ileri attırıyo kendini.. tabi göbüş kıpkırmızı :)) hırıltımız ve alerjik durumumuz için kullandığımız ilaca devam ediyoruz.. bayramda köydeyken bitmişti.. geldiğimizde gittik dr.a o 3gün içinde ilacı almayıncatekrarlamaya başladı hırıltısı.. vede öksürüyo.. onun içinde şurup kullanıyoruz.. ama sanırım gördüğüm kadarıyla çoğu bebek aynı durumda yine.. bütün bebişlere geçmiş olsun ..
iyi haftalar diiliyorum herkese... gidip edoşumu uyandırayım kahvalştı zamanıı... ayy yine harp ediciizz peynir konusunda
öptüm canlarım.. byyy

aaa ben bayramda yazmıştım en son msj ımı buraya.. şimdi geçmişi açayım da bakabilirsem bakarım dedim.. 8 sayfacık birikmiş.. ama yine de okuyamıyorum yaa... utku uyandı.. dün akşam 7:30 da uyuyp 21:30 da uyandı.. ee uykuyu da aldı.. uyutmamak için çok çabalasamda başarılı olamadım malesef.. gece de 12 yi geçiyodu uyuduğumda ama sabaha kadar mızz mızzz.. kaldırsam oyun fln oynıcak ama emzirip yerine yatırdım ve beişiğinde salladım fln.. keyfi de yoktu.. ee uykusu da tabi.. ama benim vardı :) neyse sabahı ettik bi şekilde ama şimdi uyanık ve öğleye kadar da uyurmu bilmem.. inş. bi ara bakabilirim geçmiş 8 sayfaya :) demekki tek ben değilim hıı buraya giremeyen.. :82:

merhaba kızlarrr
bütün gece uyuyamadım bu sefer sorun bendeydi oğlum ilk defa kesintisiz uyudu çünkü
neden uyuyamadığıma gelince yine ben ve yine taşınma işi . yeni bir ev var kızlar buda kaloriferli dün gece bahsetti eşim ve benimde gözüme uyku girmedi bakalım sabah konuşurum dedi olursa haftasonuna taşınmak istiyorum kafamda plan yapıp durdum
şimdide oğlum uyandı mamasını verdim ama ilgi istiyor yine geçmişi okuyamayacağım
ama az önce senin yazdığını gördüm refiye hepimiz aynıyız desene bebekler büyüdükçe hiçbirşeye fırsat bulamıyoruz
maşallah utkuyada yapması gereken herşeyi yapıyor zaten bırak emekleyivermesin. benimkide aynı

günaydın kızlarr herkese hayırlı haftalar diliyorum bol bol uykulu mız mız olmayan dişler patır ptır kendiliğinden anlmadan çıkan ağrısız acısız sancısız bir hafta diliyorum biz dün fatoşlarla çok güzel bir gün geçirdik gezdikte gezdik ayaklarımıza karasular inene kadar

jalem çokk sevindim canımcım inşallah rabbim o güzel gönlüne göre verdi canımcım bana dediğin o ev mi canım kaloriferli falan inşallah olur keşke yakın olsakta yardıma gelseydim canım san :))

bu arada biz tam 8 aylık olduk yuppiii

Günaydın anneler,
Jale canım inşallah istediğin eve taşınırsın. Bebişle kaloriferli ev çok iyi olur.

Kızlar, benim oğlum neredeyse hiç ek gıda almıyor çok sinirlerim bozuk. Dün 5 çeşit yemek yaptım sürekli denedim hangisini sevecekte yiyecek diye. Az biraz yoğurt çorbası yedik o kadar.
Birde öğürme huyumuz oldu sormayın. Öğürüyor diye tam pürüzsüz gıdalar hazırladım olmadı. Ne oluyor anlamıyorum? Kocaman olduk hala ek gıdada yol alamadık.
Herkes ne kadar tombiş, tosun paşa bilmem ne derken benim oğlan eriyip kalacak vallahi. Millet tabi bir maşallah demediki. Kaç aydır kilo filan almıyoruz desem yeri. Biraz almıştık, bir hastalandık hepsini verdik.
Ne yapmalıyım artık bilemiyorum. Farklı şeyler deniyorum ama nerde bizim oğlan ağzına sürmüyor.

günaydın tatlımm oh ne güzel gezmişsiniz resimlerinizi gördüm harikasınız valla
bu sana bahsettiğim ev değil tatlım . 2 katlı müstakil bahçe içinde kısmet olursa biz 1. katında oturacağız ama direk giriş kat değil balkonu falan var 4 odalı eşim çok beğenmiş evin planını. üst katada dün başka bir arkadaşım taşındı. eğer olursa çok iyi olur canımyaa hemde yeni ev . ayrıca düşünmen yeter tatlımm bilmezmiyim seni ama kısmet işte açıkçası taşınmak gözümde büyümüyor annemlerde gelir nasılsa. yeterki gönlümüze göre olsun

günaydın filizcimm inşallah taşınırız tatlım gözüm tlf da eşimden haber bekliyorum arayıpta bunaltmak istemiyorum adamı:)
kuzuna ne oldu böyle canımya hoş benimkide aynı sabah elma haşlayıp mamasını öyle yaptım ama zorla yedirdim sürekli öğürdü bende inat ettim biraz öğürdüğünde elma suyunu içirdim .
millette bir göz var zaten bende sinir oluyorum tamam kilo alması önemli değil ama yemedikçe sinirlerimiz yıpranıyor
Ahmet Yusuf ta 1 ayda 300 gr aldı sadece

kızlarrr evi tuttukkk
oyy oyy bide taşınma telaşı çıkacak şimdi neyse hallolur oda bi şekilde:)

JALEM HAYIRLI OLSUN CANIM KADERDE AYNI GÜN TAŞINMAKTA VARMIŞ YAKIN OLSAK BEN BİRAZ TOPARLANMIŞTM SNİN EVİDE toplardk...

kızlar ben oğlumu hem kontrol gibi kem kabızlığndan dr a götrdm dr gelişimi iyi dedi.kilomz 11.5 boyumuz 76 cm olmuş maşallah kuzuma.....kakada biraz lokosit çıktı her ihtimale karşı bi ilaç yazdı.herşeyi yedrebilsn dedi.pazar günü aşıncm sık giremiyorum geriyede dönemiyorm hoşçakaln

oh ne güzel dünür gezin valla biz gezemiorz fatoşuda alıp yanıma gelseydiniz ya 2 eşya kolilerdk :76:bende taşınaym rahat rahat gezcm waLLA.YARDIMA GEL DÜNÜRRRRRRRRR

canım arkadaşım sorma bakalım ben daha yeni başlayacağım akşama kolileri unutma dedim fırata:)
maşallah paşama da
hayırlı olsun canım Allah kolaylık versin kolayca taşın inş.

çok sağol canımm

kızlar gunaydın
ben gecmısı okudum ama okudugumu anlayamadım tekrar okusam gene annamam sanırım sersem gıbıyım
tasınanlara kolay gelsın göktuga masallah
valla su yemeyen fılızın bebegı heralde ne desem bılmıyorum sakın kafa bıda dusunup cvp yazarım ınsallah
bennu bacagında kırmızılık dısında bısey kalmadı ız de kalmaz gıbı görunuyo 2 de bırde bıyerını yakan ben uzman olarak konusuyorum
yegenımde yanmıstı gecen yıl 1 ekımde 20 gun hastanede yattı 4 yasında ve yuzune caydanlık dökulmustu ama ız kalmadı yuzunde hemde öyle kötuydukı
neyse allah beterınden esırgesın hepımızın yavrularını jale bu arada sen nıye mantı yıyemıyosun rejımmı baska sebebımı var

günaydın kızlar......
özge nasılsın?kuzeye bayıldm ya ne tatlı olmuş öyle benim için öp kuzeyimi.....eşimede gösterdm fotları tesbihi almış bak diye yavrum ya çok tatlı maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…