2010 Nisan Anneleri

offff kızlar kuzi dun gece cok huysuzdu baktım kulağı akmış hafif atesi var şimciiiii.....
fitil verdim...
ama yarmazlık o biçim devam ediyo...yurutecle yatak odasına girmiş kapıyı kapamış....biyerlerden derinden ses geliyo baktım yok amanın bi bakıim k kapnın ardında ....bu gecede ruyamda bi andyrüeye başlıyo allah allah diyorum demekki diş gibi bişiymiş bu bi anda coştu çocuk....

slmm kızlar..... bişi diyecm.....
bugun face gruba üç uyelik aldım....
buradan mı katılım oldu onu merak ettim...bundan sonra özelden msj atarsanız sizleri eklemem daha kolay olur....cünkü kendini belirtmeyenleri ve nisan annesi olmaynalrı klemiyorum

evet bende ocak annesiydim.hatta nisan grubundada vardim.ama sanirim silinmisim bulamiyorum.oysaki ne guzel seyler paylastik...facede cikmiyor.neyse ruzenin hanim silip silmemekte serbestsiniz.buyuk ihtimalle de silinmisim zaten...

askitoom sayfayı temizleme işi baya uzun sure önce oldu...ama ben herkese msj attım tek tek ve gercekten sizin ismi bilmiyorum ben....tahminimce nisan annesi değil diyerek silmşimdir yada silmişizdir...

ismim rahime...soyadim da k ile basliyor epey uzun...zaten sizin gruptada rahime diye biri yok.netim olmadigi icin uzun sure giremedim...artik netim var ama nisan annelerine giremiyorum

evet bende ocak annesiydim.hatta nisan grubundada vardim.ama sanirim silinmisim bulamiyorum.oysaki ne guzel seyler paylastik...facede cikmiyor.neyse ruzenin hanim silip silmemekte serbestsiniz.buyuk ihtimalle de silinmisim zaten...

ay ben tamanlayamadim nisan annesiyken erken dogummu oldu ocakta bide ticker inizda 36 haftalik hamile diyor ay kafam cok karustu

yok ocak annesiyim fiztac ben seni unutmadim yavv.tahan tugbacim sayesinde geldim burda baya sohbetler ettik ya...yok hamile degilim tickerimi degistiremiom o da ilerleyip her seferinde bastan alio.ok anlasildimi?

koyun gavuruda cok agir oldu yauuf:)) okadarda kaybetmedik ozumuzu :) koyun amerikalisi olayim bari :) eheheh:)

slm filizcim nasılsın

aaaaaa gormedim seni cikmisim ( simdi gordum yazini( iyidir nolsun ayni iste hersey sen nasilsin hep bu saatlerde giriyosun gunduzleri zaman olmuyor sanirim Ipek nasil ne profilinde nede grupta hic yeni fotolari yok merak ediyoruz son halini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…