2010 Nisan Anneleri

hani köye dönüş vardı............................
bakıyorum yine kimseleryok.........
kızımla ben iyiyiz şu sıralar emmiyor zorla emziriyorum bırakacak diye çok korkuyorum aç bırakıyorum biraz emsin diye emmiyo yinede yedirmek zorunda kalıyorum bir ara yemiyor diye dertleniyordum şimdide emmiyo günleri günlerine uymuyo bu bebelerin

iyi akşamlar hanımlaarrr...
umarım herkeslerrr ve bebişleri iyidirr.. biz buna şükür iyiyizz.. utku nun 1 haftadır devam eden öksürüğü var ama dün dr. boğazlar ve ciğerler temiz dedi.. bende kendi haline bıraktım.. sadece bitkisel tedavi ediyprum :)) ıhlamur,kuşburnu fln içiriyorum.. ilk zamanlardaki tıkanırcasına öksürüğüyok zaten.. daha rahat ve günde birkaç kez öksürüyosadece.. inş. tamamen geçer bir an önce..
ayy bide bu günlerde evvde hiçbir iş yapamıyorum.. tek odamda soba yanıyo.. ben dışarı utku pıtık pıtık dışarı.. bern balkona çamaşır asmaya utku balkon kapısının dibine.. ağlaa ağlaa tıkanıyo katılıyo resmen yaa.. hep gözünün önünde durucam.. bugün çamaşır asarken daha doğrusu 5 saat asamayınca son çare olarak ayağına ayakkabılarını giydirdim.. üstüne montunu,atkı,bere.. yürüteciyle balkona çıkardım :) yalnız kadının hazin sonu.. kafayı tırlattıdemiştir komşular da ama napiim.. acele kuruması gereken çamaşırlar da var.. eee bir denedim 2 denedim izin vermedi napiim.. tek çarem o kalmıştı..
hıı.. 3 kasımdan bu yana 100 gr. da almış şükür. çünkü 2 hafta önce yani tam 1 ay arayla gittiğimde tek gram almamıştı.. 2 haftada 100 gr.. bu da iyi dedi dr.. hareketli çok hareketli.. çok normal almaması.. verebilir bile dedi.. maşallah 10,500 olmuş.. zaten kiloalımı yavaşlıcakmış bundan sonra.. dün akşamdan beri elleri ve dizleri üstünde pıtık pıtık emeklemeye de başladı kuzuum.. hoplaya zıplaya gitmiyo artık çok şükür.. gece uyuturken son bez değişiminde göbek deliğinin kıpkırmızı olduğunu görüyodum yaa.. içim gidiyodu.. şimdilik yavaş gidiyo ama 1-2 güne o da hızlanıcaktır sanırım..
bizden haberler böyle.. herkese iyi akşamlar...
köye dönüş denince bi hışımla koştum geldim ama eyy ahaliiii nirdesinizzz ? :92:

acil şifalar utkuma biran önce...yalnız olmak çok zor vallahi refişim yaa...nereye yetişeceğini şaşırıyor insan..tuvalete bile giremiyorum yeri geliyor(neyseki şimdi annemler burda bende keyfini çıkarıyorum...

selam millet

nabersiniz bende 4-5 gundur yoktum ortalikta baktim koye donus projesi var dedim bende yazayim biseyler buraya .. eskisi gibi sabah askam net basinda oturmayacagim artik kuzucumla ilgineyim daha fazla.. gozumun onunden ayirmayayim nolur ne olmaz emekleyemiyor ayaga kalkamiyor ama masallahi var fildir fildir her yana done done gidiyor atti kendini iste yataktan( ay aklima geldikce moralim bozuluyor Allahtan uyku sersemiyidide pek bisey anlayamadi.... emekleme konusundada baya gelisme var sanki bugun yuz ustu yatirdimda baya bir debeleniyor onceleri yuz ustu yatmak istemediginden bende hic koymuyordum yere ama simdi baktim aglamiyor 20 dk yerde yatirdim 20 dk nin sonunda cok acayip bir yerde acayip bir sekildeydi ama o noktaya emekleyerek gelmedi surunme donme debelenme neticesinde ulasti:)))

bizde almanyayami isvicreyemi gidecegiz yoksa adanada mi kalacagizburdan sonra daha hic bisey belli degil henuz.. bindik bir alamete gidiyoz kiyamete onumuzu gordugumuz yok ruzgar nerden eserse ev yok bark yok kucagimizda bide bebeyle sonuzmu hayrolsun kocis bugun iki yerle gorustu bakalim 2 sinden biri olsun artik biri isvicrede digeri almanyada calsitiracak ikisde bize uyar valla iste beklemedeyiz pazartesi sonuclanacak biri digeri de daha ileri bir zamanda eger hamburg olursa ocak sonu subat basi insallh alamanyadayiz sayet isvicre olursa yine ayni skeilde belki daha gec bir zamanda sizlere cenevreden sesleniiiciim arkadasar:))) ayy insallh su isimiz olur ya bi atsak kapagi avrupaya yazin paris venedik amsterdam heryeri gezecegim cocuk mocuk dinlmeyecegim anasini satmsiim bu dunyanin be neye geldik hep calsimayami birazda gezelim yer gorelim insan taniyalim ufkumuz genislesin aniarimiz olsun yeni dunyalarda...

baskada bi havadis yok simdilik deli gibi soguk burasi hatta milliyet habere bile cikti chicagoda dalgalar bile dondu diye michegan golu donmus burda gemiler iflas durumda pazar gunu tipi vardi bizde o gun burdaki arkadaslari yemege cagirmistik borcamda rosto yaptik baktik baya bir yagi akmis kapkara olmus borcam zatende donecegiz yakinda aammmmaaann ne yikamayla ugrasicaz atalim gitsin dedik koca da dedi gel deneme ypalim borcam yeni cikmisti firindan gel bahceye atalim bakalim kirilacakmi havaya bi attik daha yere inmeden paramparca oldu heheheheh deney yaptik:))) neyse ki ev sicak don atlet dolasuyoruz :)))tr ye donuce artik k... donacak don atleti ancak ruyamizda goruruz

neyse cok yazdim yiter :) hadi bakim kendinize en onemlsiide bebelerinize iyi bakin garular ha operim yanaktan muck

iyi günlerrr... umarım herkesler iyidir.. herkese ve bebişlerine sağlık,mutluluk,huzur diliyorum.. hıı bide bol para :)
ayy bu saatekadar daha popomun üzerine oturamadım yaa... face i açtım bakayım diye.. utku uyandı koştum.. ilgilenip emzirip yatırdım azıcık oraya bakındım ...bulaşık,yatak topla derken ayy yoruldum.. hadi bilg. kapatmadan buraya da yazayım dedim.. köy burda ama dönen yok görüyorum da.. bacılar geçen hafta bi hışımla gaza gelmiş ayaklanmışlar sonrası tısss :))

esracım.. çok haklısın canım yaa.. inanki utkuyu yürüteciyle banyoya sokup,gezinebileceğiğ bi köşeye sıkıştırıp, önüne set oluşturup duş aldığımı yada tuvaletimi şaaaptığımı bilirim... tek başına çocuk büyütmek güzeell.. karışan yok .. istediğin şekilde yoğuruyosun o hamuruama zorlukları da azımsanmıycak kadar çok... ahanda oyuncaklarıyla oynayan çocuk buz gibi salona çıkmış bulunmakta.. ne kadar da dalgın oynuyodu oysa.. şunu odaya sokup bi oyalayıcı bişiy bulayım en iyisi :) aman sağlıklı olsun da analar katlanır.. oyy kurban onların bir gülüşüne..

utku'nun eline ablasının şarkı söyleyip kıvıran bebeğini verip geldim.. inş. halletmeden bu yazıyı bitirip gidebilirim :)

flizcim.. öncelikle maşallaahhh derin mavi'ye... hareketlendi zilli demek hee.. oy yerim onu yaa.. ee annesi herşeyin bi zamanı var.. yakında emekliycekte görürsün..
soonra da iş için sizin için hangisi hayırlısı olucaksa o olur inşallah... gez kızzz.. aaaa... mavişimde büyücek yaza kadar.. pıtık pıtık yürür o da paris sokaklarında :) ohhh...

benden bu kadar.. gidip çocuuum oyuncağı bin parçaya bölmeden yetişeyim :) hehee.. iyi günler hanımlarr..

slm kızlar...
all benim halimi faceden biliynuz hiçbişi ypamıyourm aslında kuzi uyurken hemen kalkıp ona yemk yapmam gerek kendime vakit ayırmayı özledim valla iki dakka nete bakmak bile lüks oldu ya durmuyo bu bebk...
benimle dolanmak istıyo ama ne mumkun....
ev soğuk hasta oluyo hemen..bensiz durmuyo cok daraldım gecmişi okuyamıycam hemen çıkcm hepinizi öpüyrum bugun asure gunuymuş....
10 kişiye selam vermek cok sevapmış...önceikle ^^ selamun aleykum^^
ve erzak almak gerekmiş berket olsun diye ....nese face de tam analmıyla yzıyo bakın oaryaa öptum köyumun gusel anneleri

yine been :)) ayy yine kk ne en sık giren ben mi oluyorum ne :)))
valla bilg. soğuk odada ama mutfaktan odaya geçerken gözüme takılıyo habire.. bende bakmadan duramıyorum.. utku uyanır karnı acıkır birazdan bende o zamaana kadar kimler gelmiş diye bakayım dedim ama nafile.. hala çok sakin buralar..

özgecim.. aleyküm sela canım.. sana da selamün aleyküm.. Allah kolaylık versin kuzi konusunda da..

semracım.. hoşgeldin cnım.. face burdan daha aktif yaa.. artık buraya hiçbirimiz pek girmiyoruz.. face de yine konular dönüyo belirli bi paylaşım var şükür..

merhabalar bende 2010 nisan annesiyim, aynı zamanda 2009 ocak annesiyimde:)) baya bi anneyim yani ankarada yaşıyorum. sizlerle tanışmak isterim arkadaşlar. bebişlerimize oyun grubu oluşturmak isterim. hem kendimiz arkadaş oluruz hem bebişlerimiz arkadaş olur

slm kızlarrr.. ama yine kimsecikler gelmemiş.. uğramamıışş.. bi mıhtar gelip bakıyoo.. yoklama alıcak zavallım :) ama yoklanıcak kimseyi bulamayınca o da çekip gidiyoo
herkes iyidir inşallahh..
utku artık bayaaa bayaa emekliyo maşallahh. ve tutmak ne mümkün.. sürekli peşinde takipteyim.. bi yerlere tutunup kalkmaya çalışıyoo.. maşallah paşama.. ve bazı kez ancak becerebiliyo ama ne alakadır nasıl bir gözü karalıktır anlamadım koltuktan koltuğa uçmak ister gibi atıveriyo kendini :)))
Rabbim tüm bebeleri korusun.. tam tehlikeli dönemdeler.. korkmuyolar.. ne yükseklik ne de düşme acıma korkuları var.. dengesizce atılıveriyolar.. inşallah bu dönemi sorunsuz atlatır yürümelerini hayırlısıyla sorunsuz sağlarız..
herkese iyi günler...

refişim bağımsızlık duygularımı ne gelişiyomuş sıpaların....
valla kuzi emeklemiyo kız tık yok...
benimde anam bende etrafı toppluyo sağolsun...
iki dakka bakem dedim...
köyumun birincisi oldun kız yoklamada hep sen varsın helallllll

refişim hakikatende çok korkusuz bizim veletler.Ömer eymende aynı atıyor kendini her yerden.:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…