2010 Nisan Anneleri

herkeze günaydın ....poyraz paşam bugün tam 8 aylık oldu heyoooooooooo :92:

masallah poyrazcigima. buyuduler be Hayriye daha dun gibi dogumlari...

Derin Mavi de amerika saaatine gore 8 nisan turkiye saatine gore ise 9 nisanda dogdu ee bu cocuk simdi turkiyede yasayacak ne zaman kutlayaca dogumgununu:))) eehehehe okadar zorladim ama 8 nisanda dogurmayi basaramadim gece yarisini gecti malesef turkiyede:):))

kızlar merhabalar...
buranın biraz daha aktifeşmesin sevndm.diyordum ya herkes face de diye burası bizim ilk göz ağrımız burada attık arkadaşlıklarn,dostlukların temelini....işte bütün serzenişim bundandı sevindm be ya....çok özlemişim ya burayı sizleri sanki yıllardr bakmamışm uzak kalmışım gibi hissedyorum ya.ne bağlanmışm bilmeden.

kızlar merhabalar...
buranın biraz daha aktifeşmesin sevndm.diyordum ya herkes face de diye burası bizim ilk göz ağrımız burada attık arkadaşlıklarn,dostlukların temelini....işte bütün serzenişim bundandı sevindm be ya....çok özlemişim ya burayı sizleri sanki yıllardr bakmamışm uzak kalmışım gibi hissedyorum ya.ne bağlanmışm bilmeden.

ıyı aksamlar kızlar
fılız onlıne sın
naber
emeklıyomu mavı hanım bennu bayagı emeklıyo ama kök sökturuyo hep ılgı ıstıyo hıc kendı oynamıyo durmuyo
dısıde yok hala
herkeslere ıyı aksamlar

canım valla baya erteledik burayı hep arka planda bıraktık ama artık buradayız...
bende acayıp bağlanmışım her ne olursaolsun ıbırakamıyor insan

yok emeklemiyor hala sallan yuvarlan:) bennunun bacagi nasil oldu?

evet costurduk burayi funda:))) eheheh:) yeni evinden fotolar koy yav meraktayiz ..

selam millet

nevar ne yok?? bizde hersey ayni SIKICI mavisle zmaan hizli geciyor ama bide su hayatima bi anlam yuklsem daha guzel olacak bazi radikal kararlar almak istoyorum artik hayatima dair mesela:

1) su internet olayindan bir kopacagim ( senmi? guleyim bari )
2) aksamlari kitap okuyacagim ( kitapta neymis sen kitap bile yazarsin yuru be filiz)
3) evime ceki duzen verecegim ( ayyyy ev hanimina da bak hele anadolu kadinimi sandin kendini bikere sen temizlik ve yemek yapmayi sevmezssinki)
4) artik daha saglikli beslenecegim ( sen cipsi birak bende interneti birakirim aahhhaaahahah:) verdinya kilolari daha agzin durmaz senin nerde hani verdigin sozler nankor seniii)
5) spora baslayacagim ( sen poponu bi kaldir o koltuktan once de mavisin bezini degsitir mamasini yap kafi:)

evet arkadaslar iste bunlar benim planlarim parantez icindeki bolumde icimdeki ses:) o sesi bi sustursam gerisi gelecekte susumuyor:))

her aksam diyorum artik hayatima bi duzen vereyim su evimi bi duzleilteyim su bilgisayari bi kapatayim yarim kalmis kitabimi bitireyim su cikolatayi yemeyyim biraz yuruyus yapayim ve sonucta hep kendimi ayni noktada buluyorum :))) ee nedir simdi bunun adi .. TEMBELLIK...

neyse canlar benden haberler boyle bebelere iyi bakin kendinizede tabi opuldunuz..

yok emeklemiyor hala sallan yuvarlan:) bennunun bacagi nasil oldu?

sag ol fılızcıgım bennumun bacagı hafıf kırmızı artık bısey surmuyoruz
bayagı zayıfladınya fılız daha ne kılon kaldıkı ben fazla takılmıyorum artık nete
herseye yetısıyorum artık evımı temızleyıp bos oturup dınlenecek kadar vaktım var
hersey cok guzel bogaz hala homını gırtlak devam edıyorrrrrrrrrrrrrrrr

filiz eklerm eklemesinede görgüsüzün eviolmuş tutmuş ...... koparmş olmasın bacım.
kızlar göktuğ acayp huy değiştrdi ya dün gece 10 kere kalktı nerdeyse ya deli etti beni kucağmda uyumak istiyo gündüzde he kucakta bi yerleri ağrısa susmaz hiç napcam ya rezenemi versem yatırırken

kızlar bişey sorcam bebeklere domates veriyomusunuz, ben çorba yapmıştım kendimize ondan verdim ,alerji yapar demişlerdi ne zaman başlamak lazım ??

kızlar bişey sorcam bebeklere domates veriyomusunuz, ben çorba yapmıştım kendimize ondan verdim ,alerji yapar demişlerdi ne zaman başlamak lazım ??

ben dodugundan berı verdım mevsımınde sımdı vermıyorum
degısır herkese alerjı yapacak dıye bısey yok bazen yapmaya bılır
bennuya cıleklı danone bıle alerjı yaptı
corbadakı pek etkılemez sanırım
zaten ılkte yapmazsa yapmıyodur

günaydın ve iyi günler herkese... ne zamandır yazmamıştım bi slm vereyim dedim :) umarım herkes iyidir..

ayy ayyyy 4-5 gün önce herkesler toplaşmış.. ben kaçırmışım toplantıyı :))
köyümüze geri dönelim kampanyasına bende katılıyorum.. sık olmasa da bende burdayım ..

mıhtar hanıımmm.. ben köyün neyi olayımm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…